Blondinbellska räkneexempel

När andra kanske skulle hålla lite lite lägre profil om ens investering var i blåsväder så gör Bella helt tvärtom och basunerar ut Natural Cycles stora framgång – enligt henne – på Instastory.

Med tanke på Bellas siffror lämnat en del att önska tidigare så skulle jag nog ta hennes redogörelse här ovan med ett rejäl nypa salt.
Fast om antalet länder i världen kan variera mellan 195 till 240 st beroende på vem du frågar så borde ju Bella kunna ha 940 000 läsare i Umeå samtidigt som Natural Cycles tar hand om fertila kvinnors önskan att inte bli gravida härifrån till månen och tillbaka via en liten omväg förbi den Internationella rymdstationen för att bli det första preventivmedlet i rymden. (Som vi vet om alltså…)

Wiiie!

Bilden är ett montage.

41 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag såg denna instastory och blir så provocerad av detta och är glad att vården tar ansvar och anmäler skiten! Såg dessutom bb’s instastory idag och allvarligt: om hon nu ska leda ett världsimperium, snälla jobba på engelskan, den är fruktansvärt dålig det skär i mina öron!

      Hon leder inget världsimperium ännu, så hon har en stund kvar på sig att öva upp engelskan så att den behagar alla skitnödiga som inte ens har engelska som modersmål.

        Otrevlig du är! Nog har hon tid att ta några lektioner…

      Ja meningen ”the hair gets so much more structure and texture in the hair” låter väldigt konstig. Ingen som skulle säga ”håret får så mycket mer struktur och textur i håret”. Dagisnivå på hennes engelska ibland alltså..

        Låter ju mer som en miss man kan göra på vilket språk som helst än dålig på engelska..

          Nej du, behärskar man språket så säger man inte en sån ologisk mening. Dessutom kan hon ju kolla igenom sina klipp innan hon publicerar dom..

    Funderar på om det varit nyheter om det även i andra länder, eller om kritiken bara varit i svenska medier

      Jag bor i Nederländerna och även här har det varit nyheter om att natural cycles inte är helt pålitligt.

      Bor i Storbritannien och här hör man ingenting om varken NaturalCycles eller hur värdelöst det är som preventivmedel.

      Bor i Norge och här har det uppmärksammats.

    Men alltså, om de har 700,000 kunder spritt i 161 olika länder har de i snitt 4347 kunder per land. Är inte det ganska dåligt? Borde det inte kosta mer än det smakar med så spridd kundkrets med tanke på support, leverans osv?
    Jag funderar på om det inte skulle vara bättre att fokusera på färre antal länder men att öka antalet kunder per land. Eller tänker jag fel? Jag är ingen företagare eller entreprenör så jag har kanske inte rätt tänk.

      Frågan är vad 161 länder betyder? Jag har noll koll på deras siffror och säger inte att de inte finns i 161 länder, men betyder de att de har betalande kunder i 161 länder? Eller att de har möjligheten att frakta till 161 länder? Eller har de haft en lansering i 161 länder? Jag tror att det är lite deras sätt att ”trolla med siffrorna”, Natural Cycles är en app med tillhörande termometer och inte särskilt svår/farlig att frakta. Det vill säga: produkten beställs via hemsida och skickas hem till kunder som sedan prenumererar på en digital plattform. Skillnaden mot t. ex. LCC är att det inte behöver säljas in i fysiska butiker utan om en tjej i Estland hittar deras webbplats kan hon enkelt beställa hem det.

      Bella skrev tidigare att UK är den största marknaden, och tror att majoriteten av användarna finns i just UK, Norden och resten av Europa. Finns ju avtal som ger dig rätt att frakta inom EU, bara det är 28 länder. Då finns ju möjligheten att beställa hem från 28 länder, men betyder det att det finns kunder i samtliga? (OBS, förlåt om osammanhängande, men influensa med feber ger en hjärntrötthet)

        Appen går att använda med vilken basaltermometer som helst, så om kund köper en basaltermometer i sitt land och betalar appen, så är allt klart, ingen frakt alls.

          Var stoppar man in en basaltermometer?

        Utanför EU t ex i USA får NaturalCycles endast marknadsföras som en fertilitetsmonitor. Det innebär att marknaden blir mycket mindre och den som köper förväntas i första hand använda NaturalCycles för att maximera möjligheten att bli gravid snarare än tvärtom.
        Och att Bella presenterar sig som ”investerare” i NaturalCycles är en sanning med modifikation. Hon har några promille av aktiekapitalet eftersom hon utlovat reklam i sociala medier i utbyte. Men det är ofta det hon menar med ”att investera”. När NaturalCycles tog in riskkapital för ett tag sedan var det en kvarts miljard sek och där var inte Bella med. Än så länge har hon mest pengar i fantasin.

          2000 aktier har hon, men vad innebär det? Någon som vet? 🙂

          Men har hon aktier så år det väl inte ”pengar i fantasin”, även om hon bytt till sig dem genom marknadsföring.

          2000 aktier motsvarar 0,55% av aktiekapitalet i Natural Cycles AG.

    OT, Paow och Balancelot är ute och äter middag tillsammans…..

      Paow, vilken skräll! ? Vem bryr sig?

        Vad otrevlig du är.

    Jag gillar inte Blondinbella, jag gillar inte Natural Cycles’ marknadsföring via bloggare med noll koll, men jag älskar Natural Cycles. Deras hemsida innehåller ALL information och statistik, om man vill använda NC korrekt är det bara att börja läsa och lära. Deras sätt att profilera sig är ett problem, men det betyder inte att produkten i sig är dålig.

      Men alltså JO! Det är alldeles för många variabler som påverkar mätningen. Du kan inte dricka alkohol, ta sovmorgon, sova dåligt, träna för sent, vara stressad… hur säkert är det?

      Dessutom förhindrar den inte graviditet utan talar om när du är fertil, vilket såklart är skitsmidigt- men hur kan det få kallas preventivmedel när det inte preventerar ett smack?

    Någon mer än jag som tänker på att hon typ skjuter fram sin underkäke på nåt jättekonstigt sätt när hon pratar? ? det är typ det enda jag kan tänka på när jag ser hennes videos ?

      Varför sa du det för?! Nu ser jag det med ?

      Ja, det gör hon framför allt när hon talar engelska. Blir så jobbigt att se att jag scrollar vidare ???

      Ja det har jag oxå tänkt på läääänge och att hon har helt fel andnings teknik o att hon behövde umgås mer med yoga girl o lära sig andas bättre

      Haha vad glad jag blir att NÅGON mer än jag sett det

      Senast idag gick jag runt här hemma o typ härmade henne så…

      Hon gör det även när hon oratar svenska, ofta i intervjuer eller när hon är ensam och man märker att det är inövat.

      Hade velat lägga upp min egna imitation av det på youtube så ”alla fattar” min förklaring men det skulle jag inte våga 😉

      Men iaf jag tror det kommer automatiskt så när hon typ tror att hon är lite viktig eller oratar om ”något viktigt”… men nja hon gör ju faktiskt så hels tiden.

      Och den som kommenterade andningen; helt korrekt. Hon andas ut o tar sats o pratar samtisigt! Haha sjult jobbigt

      Engelskan låter sjult inövad och liksom långsam och som om hon har mycket slem i mumnen. Långsam som om det är ett barn som pratar.

      Ogillar henne mer för varje dag som går. Hon har blivit totalt förändrad de bara sista typ 13 åren?
      Nu står hon o hör sprätten samt poserar med pussmunnar i speglar och verkar älska o avguda sin egen spegelbild. Gaaaah
      ”Bli nya Estee Lauder”…. eh varför inte skapa något nytt, eget?

      Samma sak som när hon skriver att hon ska göra produkter som hon hittat/upptäckt utomlands.

      Då är det ju typ plagiat eller vad man ska säga och inget HON tagit fram.
      Fattar att man inte kan uppfinna hjulet, men man kan ju inte bara kolla på andra märken och apa efter bara för stt man hillar det.

      Skylle hon göra så med Stylein också?
      Antagligen inte.

      Gyd vad lång text men Gud vad jag kan irritera mig på Bella.

      Önskar jag hade min egna youtube tv show där jag var host tillsammans med väninnor/andra tjejer som tycker samma som jag i denna uppblåsta blondinens fråga.

      VÄRST var ju hennes totalt KORKADE Schulman-intervju.

      Trodde hon själv stt hon skull uppfattas som charmig och trevlig och sympatisk där eller vad?????? SJUKT

      Ps. jag har följt henne sedan hon började blogga.

        ”Hon har blivit totalt förändrad de bara sista typ 13 åren?”

        Men herregud, vem har inte förändrats på 13 år? ?

    Antalet länder i världen 2018 är 195 enligt FN:
    https://worldview.stratfor.com/article/how-many-countries-are-there-world-2018
    Men det finns andra sätt att räkna också och man kan få antalet till 249 om man räknar noga 🙂
    Visst är det fånigt att säga att man har 700 000 kunder i 161 länder. Självklart svarar kanske 20-30 stora länder för merparten av försäljningen. De sista 100 länderna har förmodligen tillsammans bara 10% av omsättningen. Man kan verkligen undra hur många som tar tempen varje morgon i Sydsudan, Brunei, Dominica och Tonga 🙂

    Och min lilla ”app bebis” blir 1år i morgon, tänka sig vad tillförlitliga appmetoderna är.

    … eller inte!

    Bästa som hänt men avråder starkt om man inte känner sig främmande för att bli gravid (vet nämligen flera som blivit det!). Helt sinnessjukt att det aktivt marknadsförs till unga unga tjejer även om de sedan en tid tillbaka ”satt en åldersgräns”.

      Grattis till din lilla appbebis 🙂

        Tack så mycket ❤️

      Var det NC du använde eller finns andra liknande appar som marknadsför som preventivmedel? 🙂

    Jag är en av dem som blivit gravid då jag använde natural cycles. Bor i Finland och det har kommit fram 4 andra (förutom mig då) i dethär landet som blivit gravida under användning. Kan inte prata för dom andra, men jag hade användt appen i 3-4 år, jag mätte nästan 90% av dagarna/månad och hade enbart 7-9 röda dagar i månaden. På röda dagarna använde vi såklart kondom. Vilket då tyder på att appen VERKLIGEN inte är pålitlig.

      Du missade alltså ca en gång i veckan? Det låter alldeles för mycket för att kunna säga att man använt det på korrekt sätt.
      Hade du missat 3-4 p-piller på en månad hade kunnat bli gravid då också ?

        Slängde bara dit en siffra, missade mätning max 2 gånger i månaden.

    Men VAD har hon gjort med sitt ansikte? Dels ser det ut som kirurgi, men också botox och fillers. Fem år tillbaka i tiden så ser det ut som en heeelt annan person. Lite sorgligt när hon vill stärka kvinnor.

    Where =/= were.

    Förlåt med det kliade så fasansfullt i ögonen. Orden låter ju inte ens likadant!

    Lite OT, men: Är 23 (och bör ej ha barn en pga är inte redo för det + bor i annat land och känner allmänt nej till barn) och använde NC som preventivmedel i ca 8 månader fram tills att min mens var 10 dagar tidig. Det var i samma veva som det raporterades mycket om NC + oönskade graviditeter, vilket ledde till att NC skickade ut en enkät/quiz i sin app där de undrade om man visste hur man skulle använda appen. Jag visste exemprlvis inte att man måste mäta när man vaknar mitt i natten, vilket jag gör väldigt ofta pga lättsovande person, vilket jag lärde mig tack vare quizet (men jag antar att de använde svaren som underlag för att ta reda på vart de brister). Det hela slutade med att jag inte orkade registera min temp i appen varje natt jag vaknar kring 5 och således slutade använda den. Sedan att appen aldrig lyckades pricka min ägglossning trots upprepade LH tester spelade såkart också roll i kombination med en 10 dagar tidig mens (som annars är på dage n exakt). Nä. Det enda som verkar fungera för mig är kondom (har provat alla p-piller + minipiller pga migrän, samt p-stav). Tur att sambon inte misstycker. Måste bara komma ihåg att säga upp abonemanget innan det dras för ett nytt år igen. Jag gissar på tt NC kommer tappa ganska mycket då folk inte förnyar sina abonemang till sommaren. NC:s idé var fin, men jag tror inte det fungerar i längen.

    Jag är säker på att Bella själv blev oplanerat gravid med NC. Jag menar Sally kom typ 16 månader efter Gillis. Tror inte det var planen. Hon hade ju t.o.m sagt att hon användt NC som preventivmedel men ändrade sen historien….

    Är själv gravid i v 9+3 pga NC. Är såklart jättetacksam för chansen att bli förälder igen men hade tänkt att vänta ytterligare några månader innan vi skulle försöka på riktigt.. Jag har varit väldigt noga med att mäta, läst igenom all fakta på hemsidan. Lever ett väldigt regelbundet liv så detta borde passa mig perfekt. Har bara haft oskyddat sex på gröna dagar men ändå blev jag gravid. Alltså inget preventivmedel som jag kommer rekommendera!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.