Hur går det här till, rent logistiskt?

För lite mindre än ett år sedan så tillkännagav My på sin blogg att hon skulle flytta till Öland eftersom hennes son skulle börja skolan och inte längre kan flyga fram och tillbaka mellan sina föräldrar varje vecka.
My skaffade sig en lägenhet i Färjestaden som hon aldrig riktigt verkade trivas i och nyligen flyttade hon och sonen in i ett litet hus som de hyr.
Mys fästman Jons bor kvar i Stockholm och har renoverat sin lägenhet samtidigt som My bytt bostad.

Jag har kanske missat någonting här, men nu verkar det som att Mys son återigen flyger mellan pappan på Öland och My i Stockholm och jag trodde att de slutade med det eftersom det inte skulle fungera med hans skolgång?
Flyger han upp till My på fredagen för att sedan flyga ner till Kalmar på söndagen för att gå till skolan på måndagen? Och flyger My med honom ner då och bor tillsammans med honom i det nya huset?

Herregud, vilket flängande om detta stämmer, och det kostar inte bara på i energi utan även i pengar. 
Det måste ju kosta skjortan att flyga mellan Stockholm och Kalmar flera gånger i månaden för säga vad man vill om reguljära flyg i Sverige, men billiga är de INTE!

Jag har kanske missat att upplägget förändrats eller så är det här en tillfällig lösning?
Hennes två katter – som hon försökte omplacera tidigare – verkar fortfarande bo kvar hos henne vilket förmodligen lägger ännu mer stress och press på hela situationen som förmodligen är tillräckligt jobbig som den är utan ytterligare påfrestningar.

118 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Kanske du skulle fråga istället för att spekulera i ett annat barns skolgång?

      My Martens svarar aldrig sakligt och det har troligen Camilla insett för länge sen.

        Det har hon ingen skyldighet till

          Nä precis hon har ingen skyldighet att svara på frågor. MEN hon påstår att hon skriver en ärlig blogg och om läsarna inte hänger med i svängarna då är det väl naturligt att fråga…och fråga igen om man inte förstår. Om man som läsare inte håller med eller tycker att hon motsäger sig själv är det väl inte konstigt att fråga. Myggis tål inte att bli ifrågasatt, inte få medhåll eller bli motbevisad när hon har uppenbart fel. Spottar och fräser eller beter sig passivt aggressivt. Otäck är hon!

    Det verkar mest vara kaos runt henne!

    Jag förstår inte syftet med detta inlägget? Uppenbarligen har du ju inte koll på läget, så varför ens skriva om det? . Onödigt att spekulera om saker.

      Oförskämt att anta!

    Rotlöst de luxe!!

    Hon hävdar bestämt att hon har sonen på halvtid och det kanske stämmer, men sonen har sitt RIKTIGA hem och familj hos sin pappa.
    Såg också att sonen kom med flyg igår, men gissar att My kör tillbaka med sonen imorgon och bor i sitt torp nästa vecka.
    Ja det måste kosta massor att pendla på detta sätt men det är väl värt det antar jag.
    Om man läser hennes svar på kommentarer ang detta ( och på mäklarutbildningen ? ) blir man nästan mörkrädd, hon svarar så arrogant och verkar vara allt annat än en ödmjuk människa.

      Men de som frågar om hennes privata förehavanden är säkert riktigt ödmjuka människor…

        Men hur är det privat när hon skrivit så mycket om det i bloggen? Inte konstigt att folk undrar då väl? Och varför är man inte ödmjuk om man undrar och ifrågasätter?

        Folk frågar om det hon skriver om. Net konstigt med det kan jag tycka

      Ah, ska hon också försöka sig på en examen..?

      Vad menar du med RIKTIGA hem?

        Han har sin bas där, säger inte att hans pappa är en bättre förälder än My, men har sitt rum ,sina saker , sina syskon , sina dagliga rutiner.

          Du kanske inte säger, men du insinuerar.

            Vid Gud att insuera att barnets RIKTIGA hem är hos pappan..

              IMf menade nog den mest fasta punkten, alltså där han är och bor mest. Men mamman dvs My är ju lika mycket familj, det där lät lite konstigt.

    Trodde inte du spekulerade i den här bloggen utan endast skrev om sånt influencern själv skrivit om?

      Hennes blogg handlar ju om sonen, Öland, flygresor, Täby och hennes ältande om att ’bara’ vara halvtidsförälder, att hon aldrig vänjer sig mm.

        Glöm inte Bobbys hårpiller och andra piller, handlar ju allra mest om det 😉 Jag tror ju dock hon gillar och trivs med barnfria veckor men det är mycket skriverier nuförtiden om hur jobbigt det är med halvtid, tror dock det är ett sätt att få sympatier för annat lät det förrut.. men ja klart hon älskar sin son det tvivlar jag inte på.

      Hej, du måste vara ny här?
      Jag spekulerar om det mesta så länge det finns publicerat någonstans och inte bara är rena rykten.
      I det här fallet refererar jag till flera olika inlägg som My publicerat som du når om du tycker på länkarna som återfinns i inlägget.

      Hör av dig om du behöver ytterligare med hjälp att förstå den här bloggen.

      Hej så länge.

    Vad är syftet med det här inlägget? Känns alltid märkligt att spekulera om barn, speciellt om det inte finns någon anledning till det. Många som pendlar under uppväxten, vissa påverkas, andra inte. Och hur kom hennes katter in i inlägget?

      Skaffar man djur så bör man väl anpassa sitt liv också. Utgå från att ta hand om dem i 15 år. Omplacera sina katter för att man inte kan planera längre än näsan räcker. Dessa katter sitter nog inte säkert nu heller. Hade inte Jonas tyckt om dem så hade de valts bort. Mycket går att läsa mellan raderna.

        Ja men vad har det med hennes barns pendlade att göra, alltså inlägget i övrigt?

          Att det hon skriver inte efterlevs. Ord och handling krockar. Ansvarslös egoist.

            Wow, från inkonsekvent till ansvarslös egoist. Hur fick du till den övergången?

        Det är väl isf ett val som många varit tvungna att göra… Alltså att välja mellan kärleken och ett husdjur?
        Tycker dock att hon inte borde skaffat katterna från början, eftersom hon redan då inte var hemma så mycket!

      Hennes katter kommer in för att hon i flera inlägg skrev om att omplacera katterna och bad sina läsare DELA inlägg (som hon ofta gör). Det var nog mest ett smart sätt att få spridning på bloggen, att nå ut till fler med sin blogg och få fler läsare.

    Hon bor där ibland men långt ifrån alla sina veckor. Behövde ju bo i Sthlm för att hon måste jobba från mäklarkontoret som dock inte nämnts på månader.

      Hon verkar inte ha jobbat på mäklarkontoret något alls, men hon påbörjade ju utbildningen iaf, men det verkade vara svårt och hon verkade kugga tentor och verkar inte ha pluggat sedan innan jul, och hon skrev för någon månad sen att hon tagit paus, men det är mkt luddigt kring den där utbildningen. Lika bra hon hoppar av helt och sen bor på Öland och jobbar där nere istället.

    Men vad har vi med det att göra? I n g e n t i n g typ. Låt henne göra som hon vill.

    Jag förstår ingenting. Vad hände med huset som de skulle flytta till? Hon var ju så glad och positiv till det. Får uppfattningen att de knappt aldrig är där. Sonen fortsätter att flyga fram och tillbaka. Varför följer aldrig Jonas med ner till Öland? Mäklarutbildningen? Ja den verkar inte vara högsta prio om den inte redan är ett avslutat kapitel. Ja, en del frågetecken finns.

      Var ju mycket tjat om ett kontrakt på 3 år i samband med utbildningen. Måste bo i Stockholm.

      Ja, frågetecken finns men det som fascinerar mig mest är hur mycket värderingar folk tolkar in i det här inlägget.
      Jag känner mest att den livstil som My beskriver känns otroligt slitsam och påfrestande och jag hoppas att det är tillfälligt för hennes och de andras skull.

        Är nog inte så slitsamt sen Grönsaksboosten kom in i hennes liv. Den har uträttat mirakel och gjort succé på nån vecka. Är så pigg!

        Tyvärr är det svårt att tro att det är det du vill. Känns mera som en strategi som du kör på för att diskutera kring föräldraskap som kan skapa många kritiska kommentarer. Sorry, köper inte!

          Nä, det förstår jag med tanke på dina tidigare kommentarer. En konspirationsteoretiker av rang! 🙂

            För att jag är kritisk mot dig är jag en konspirationsteoretiker? Verkar inte som jag är den enda som är kritisk här, så vet inte varför du singlar ut mig 🙂 Jag står för alla mina kommentarer!

              Nej, men av dina tidigare kommentarer att döma så verkar du inte tro på någonting som sägs om någonting. Riktigt fascinerande faktiskt…

                Jaså? Kanske jag bara ifrågasätter allt du påstår om Bella, så antar du att jag är en konspirationsteoretiker? 🙂 Är det så att ifall man inte håller med dig, aka ”kiss ur ass” så är man en konspirationsteoriker? Det verkar så, iaf om man tänker på hur u har svarat på mina kommentarer… 🙂

          Det ”diskuteras” ju iaf om föräldrarskap här nu. Personligen hade jag inte brytt mig om okända människor hade dessa åsikter om mitt eget föräldrarskap, men av någon anledning blir jag illa till mods när jag läser kommentarerna som skrivs här.

    Stackars unge. Det är så egoistisk av föräldrarna när de låter barnen ta smällen.

    Under en period så tyckte jag nästan synd om My Martyr intelligens som en Magnecyl, om jag nu ibland går in på hennes blogg så tänker jag för mig själv? VARFÖR utsatte jag mig för detta IGEN? Alltså hon ÄR en nobody, jag vet inte vad hon har för mål och mening med sina sociala medier mer än att allt är spretigt och hon skriver om saker som SKA hända. När? och jag ska skriva mer i nästa blogg? Förra året då hon mådde dåligt och flyttade till Öland- Allt för sin Lilleman och för att hon ÄR en bra mamma, tänkte jag ärligt att det är det bästa hon kan göra. Flytta tillbaka, börja ett nytt liv, hon kommer komma över att hon mår psykiskt dålig på Öland för hon har en gång varit en framgångsrik företagare där, valt att flytta dit osv. Trodde verkligen att hon skulle skapa ett liv och en mer Ölandsinspirerad blogg för sin sons skull som hon skrev. Vad hände? LÖGNER LÖGNER LÖGNER, hela tiden. Att inte pappan säger ifrån? Hennes son har nu alltså istället för EN bas = Öland -två boenden men Öland är basen. Ja nu har han tre boenden som han ska bli trygg med? Den dag hon slutar vara så egositisk och göra antingen ett hårt val för henne själv och BO med honom nere på Öland eller ett ännu hårdare val för sig själv och låta pojken bo där och hon har honom i sthlm varannan helg och på lov. Den dagen ska jag applodera My. Det är inte synd om My för fem öre, HON väljer och just nu verkar hon uppskatta att vara en D-kändis ”wanna-be”. TYVÄRR. Handlingar säger mer än ord, det gäller ALLA även henne.

      Det är inte heller speciellt praktiskt för ett barn att åka bort varannan helg och varje lov, blir i princip omöjligt att hålla det. Ju äldre barnet blir ju viktigare blir t ex träningar och matcher på helgerna, sova över hos klasskompisar ect. Att varann helg missa träningar och matcher blir inte hållbart, något som lätt att inte tänka på. Och jag antar att pappan vill ha sitt barn på lov också, inte bara umgås under stressig vardag. Så det låter alltid bättre än det är med varann helg och alla lov – funkar sällan i praktiken.

        Men låt dem göra hur de vill, herregud skanske du skulle gå bort från datorn och ta hand om dina egna barn istället för att spekulera i hur nån annans barn har det?

      Nej det är inte synd om My hon väljer själv och hon VILL vara i Sthlm det är viktigt för henne, inget måste men hon vill. Tänker också VARFÖR utsätter jag mig hehe men tittar in där ibland och blir oftast nedstämd. Hon verkar se sig som en stor kändis och en viktig person, självförtroendet verkar det inget fel på iaf hehe.

      Tänkte också att hon skulle må bra av att bo på Öland och ge upp jagandet efter följare, sthlms-karriär och kändisskap men det kommer hon aldrig ge upp, det blir Sthlm. Hon flyttade tillbaka till Öland för sitt ryktes skull, ja kanske för sonens skull också, men kände sig nog tvungen eftersom hon skrivit så mkt att sonen går alltid först, hade sett konstigt ut annars. Mäklarutbildning kom lägligt så att hon hade en anledning att hon MÅSTE bo/vara i Sthlm men sen kom Jonas in i bild så andra anledningar nu, men han kunde bo på Öland för hennes skull skrev hon så det bästa vore väl att de bor där och pendlar t sthlm ibland vid eventuella jobb. Hon kunde ju vara Pt där el starta företag men hon vill vara i Sthlm så är det, och sonen ska få välja om han vill vara där el på Öland har hon tidigare skrivit så det blir nog snart endast sthlm för Myggan och son på helger och lov, men hon har ju skrivit om hur dåligt hon mår när inte sonen är hos henne men ändå verkar karriär och Sthlm lika viktigt. Hmm. Jaja suck.

      Du låter som Stan, lite väl engagerad va?

    My som inte spekulerar?! Själv spekulerar hon i Avicii tragiska dödsfall och skriver på sin blogg och Instagram att ”dokumentären talar sitt tydliga språk”. Så jävla respektlöst!! Dödsorsak är inte offentlig men My verkar sig veta vad som hänt utan att ta hänsyn till tragiken i detta. Fy!

      Förstår inte ens vad hon menar. ”Att det går såhär långt”. Vi vet ju inte dödsorsaken, kan ju ha varit en olycka (Polisen utredde ju trots allt) och då har ju inte hans mående eller liv i övrigt något med det att göra. Förstår inte spekulationer om det här överhuvudtaget, känns oviktigt hur han dog

      Hon kanske vet nåt ingen annan vet haha ??

        Åh nej jag tar tillbaka min kommentar, inget att skoja om ( Avicii död ) men av nån anledning tål jag inte My

      Kanske Mediala-My som är i farten igen ?

      Mia Skäringer spekulerar i så fall också.

        Fick My sin inspiration ifrån henne då kanske, hon brukar ofta härma efter vad andra skrivit.

    Det kostar typ 1000kr ToR om man vill boka flyg för i maj. Knappast dyrt.

    Att inrikesflyg i Sverige skulle vara dyrt är det mest okunniga jag hört.

      Fast öh, för två personer flera gånger i månaden? Då är det ibte billigt längre.

      Låt oss räkna lite på det.

      Pris per person (genomsnitt): 1200 kr tur och retur.
      Hon har honom på halvtid (ca. 3 gångar måste han åka fram och tillbaka): 3600 kronor.

      De är två personer som åker ihop (multiplicera ovanstående med 2): 7200 kr.

      Jag personligen tycker att 7200 kronor är en otroligt saftig kostnad!

        Fast My följer aldrig med utan låter sonen flyga på egen hand.

          Då kostar biljetten mer eftersom man måste betala för ledsagare också. Brukar ligga på 700kr/t o r

        Sonen flyger ensam. Och My tjänar stora pengar, minst runt 60.000 i mån har hon tidigare skrivit och nu drar kanske pillrerna in lite extra höga inkomster. Bloggare tjänar bra med pengar vettu.

          60,000:- i mån?! Hahahah. Hon har inte ett öre sparat. Inget av värde ( ex bostadsrätt etc) bilen är leasad. Enorma utgifter för skulder. Knappt hon kan hålla huvudet ovan ytan.

            PS Hon har slutat mäklarutbildningen för hon klarade inte av den. Kuggad på tentor etc. Jobbet som PT? Inte den jag skulle välja som gått upp 15 kilo på ett halvår.

            PS Hon har fått lov att sluta mäklarutbildningen pga olika orsaker. En orsak är iaf att kon kuggat alla prov/tentor.

              Är det så? Visst misstänker man att hon fått sluta men då skulle hon väll inte kunna med att skriva att hon fortfarande går utbildningen? Eller?

                Hon har bara inte hittat något/någon att skylla på än.

                  Hon kommer bergis att köra med att hon slutade för sonens skull. Myggan lyckas alltid få allt att låta bra, fint och trovärdigt dessvärre. Hon försäger sig ofta och ändrar historier men många köper det dessvärre, många går på det.

            Hon tjänar säkert mycket pengar på blogg/reklam/samarbeten men har säkert skulder också, men hon hade iaf råd med en lyxig resa nyligen iaf, och köpt möbler och äter ute och fixar naglar mm. Man har anat att hon fått sluta mäklarutbildningen men hon menar ju att hon inte gjort det, måste vara jobbigt att trassla in sig i lögner.

          Hon skrev väl tidigare i vintras att hon knappt hade ngn pengar men kunde ändå shoppa shoppa shoppa…

            Hon har iaf haft råd med botox, naglar, lyxig resa och restaurangbesök varje dag. Så går ingen nöd på henne.

    Det var länge sedan något skrevs om Gabjoss. Nu har de väl flyttat in i huset. Hur länge kommer de bo där tror ni? Jag gissar ett år…
    PS jag fattar att det kan bero på att den lilla föddes med hjärtfel och att det måste vara skitjobbigt. Jason blir ju snart tre men verkar inte kunna prata ännu, då skulle jag va orolig men det kanske man inte skriver om i en fruktfatschoklad och gråvit blogg?

      Läser inte hennes blogg längre. Har hon skrivit att han inte pratar?

        Nej har bara sett instagramklipp och då är det bara gutturala ljud inga ord. Det kan ju vara olika hur barn utvecklas i tal förstås. Menar bara att de flesta skriver så gärna om allt vad telningarna kan, men inte om saker i utvecklingen som oroar en.

          Sluta spekulera i barns utveckling. Min lille pratar inte heller än och är i Jasons ålder, både bvc och logopeden har sagt att vi inte ska oroa oss. Vi har infört tecken som stöd och barnet förstår väldigt mycket och lär sig nya tecken på en gång, alla barn är olika! Barnet tog sina första steg vid 9 månader, löser pussel, pekar ut bokstäver och sitt namn, kan räkna, är väldigt empatiskt och har förståelse för andras känslor och djur. Han bygger höga och stora skapelser med klossar, ritar, älskar musik, springer och hoppar jämfota. Förstår direktiv och abstrakta tankar, kan pankaksrecept, berättar om våren och hösten, minns långt tillbaka i tiden, räkna och har väldigt mycket humor. Men har pratar inte. Människor som du dömer honom på öppna förskolan tex och det är bara vuxna som ser honom som annorlunda. Barnen accepterar honom precis så som han är och de förstår varann ändå, han leker jättefint med andra barn och gärna med äldre så Jason kanske är likadan. Fult av dig att försöka kasta skugga på ett litet barns utveckling. Låt barn utvecklas i sin egen takt.

      Hon har skrivit att han har börjat prata ju. Och dessutom är det en många barn som börjar prata senare utan att det är nåt konstigt. Alla barn är olika.

        Särskilt pojkar som utvecklas lingvistisk senare än flickor. Han är ju bara nyss fyllda 3 år…

          Inte ens det. Han blir 3 år i höst.

          2,5 år

    Men åh My igen suck orkar inte..
    Varför spekulera i det.. du ville ge My lite uppmärksamhet, lite hjälp 😉 Hon bilar nog ner med son sönd el månd kanske 😉

    Men ja My vill ju vara i Sthlm och bo där så har det ju varit hela tiden (och menar på att hon Måste hehe. Men Jonas var beredd att flytta till Öland för hennes skull skrev hon en gång – om så är fallet varför inte bo på Öland då för sonens skull) – men hon vill göra karriär och vara kändis, tur hon fick tag i boende i Sthlm 😉 – och flyttade till Öland lika mycket för sitt ryktes skull som för sonens. I lägenheten var de inte mycket, verkade inte hinna rota sig där ens.. hon tyckte den var för liten också men nu bor de ju ännu mindre i en liten stuga men antagligen betydligt billigare så att det känns mer okej för henne så Öland inte behöver kosta henne så mycket pengar, och då blir det över till flygresor. Den blödande ekonomin verkade gå över fort 😉

      Frågan är väl hur Mamsomaten och nya killen har råd alternativt vilka nya stackare hon lurat på pengar.
      Beteendet är otäckt likt förra vändan då hon reste runt och levde extra gott (bloggande aktivt) efter lite ”biljettförsäljning”

      Nu har hon även ”köpt” en bil. Hon skäms inte för sig

        Lånat av en vän men skriver sådan ska tro bilen är hennes…

    My har själv skrivit att så länge sonen inte har skolplikt är de ju i Sthlm de flesta veckor han är hos My.
    Spännande att se hur de löser det till hösten när skolplikten startar…

      My har även skrivit att hennes son älskar skolan och vill vara där. Det rekommenderas att barn går i förskoleklass lika regelbundet som i första klass och det är inte skolplikt men viktigt för deras utveckling.

        Skolplikten är ändras i höst och gäller redan från förskoleklass…

      Anonym. Spännande? Hahahah. Silket jävla särintresse.

    Hon ska bli rik på att sälja tabletter som gör att man slipper äta grönsaker vilket är MYCKET BÄTTRE än Magdalena Graafs enl My
    ”smalbrunkåt” piller vilka enl. My hon verkligen fick puscha Magdalena för att ”göra”. Så hon har nog sitt på det torra nu, hon jobbar med ett företag som har bra värdegrunder enl. henne bra miljötänk osv. ändå ska hennes son flyga i tid och otid för att hans mamma inte VILL vara där HAN är. Snacka om dubbla budskap? Tummen upp för bra och hållbart tänkande ang miljön? Lika hållbart som att kavla upp ärmarna och satsa helhjärtat på studier, så pass att hon uppdaterade hela sin garderob och gick in för studierna…2v? Mäklarbyrån som hon redan är uppköpt av borde kanske kollat vem de valde in i sitt stall?

      Känner att mäklarbyrån erik olsson sjönk i mina ögon samma dag martyren gick ut med att hon är anställd där. Precis som andra företag som väljer att samarbeta med henne upplevs som oseriösa. Jag skulle aldrig i livet köpa något som hon är inblandad i.

      Undrar hur länge det dröjer innan jonas får upp ögonen och gör sig av med henne?!

        Känner och tänker detsamma!

        Förhoppningsvis dyker det upp nån som rycker ur hörlurarna och skriker VAKNA!

          Ja hon bloggade ju nyligen om att någon försöker förstöra och förhindra att hon och Jonas gifter sig. Så någon har kanske redan ryckt ut lurarna ur hans öron ?

    Mår ni bra nu efter att ha spytt ur er så många vidriga hatkommentarer mot en människa ni enbart känner genom en blogg ? och drabbar det er om det kostar mycket att flyga ?

    i sin nya presentation i bloggen är ’mäklarstuderande’ borttaget likadant i presentationen av instagram, hon var ju snabb att lägga till det när hon började utbildningen, men när läsare frågar varför menar hon att hon fortfarande studerar. Varför kantro?!
    Men hon har en ÄRLIG blogg?!

      Ja det är märkligt att hon tagit bort att hon är mäklarstudent om hon fortfarande är det. Men tror inte att hon är det men varför inte bara säga det isåfall, säga som det är. Står ju att hon är lic PT också men hon visade aldrig sin licens eller skrev att hon klarat den tentan? Måste vara jobbigt att trassla in sig så i lögner.

    Stackars barn! Men hon är bara såååå ointressant!

    Tröttsamt med My zzzZzznark… men hon får en liten ”skjuts” 😉

    Bra att hon nu ”kan och får” bo på Öland – även om hon nu inte är där så mycket – för innan har hon skrivit att hon inte kan och får. Jag finner det lite märkligt eftersom hon kallade stugan sitt ”drömboende, att hon inte är där mer då för så fort hon är barnledig, helg och lov så är de i Stockholm. Tror det handlade mer om att komma billigt undan med Öland som hon skaffade stugan, den verkade dyka upp lite plötsligt. Tror att hon antingen blev vräkt ur lght (därav skriva om blödande ekonomi) eller sa upp lght och tänkte bo i stockholm men sen var rädd för negativa reaktioner och då hade turen att stugan dök upp. Där bor hon nog billigt, de hon hyr av får reklam genom henne också ju.

    Som någon annan skrev så tror jag också att My gillar barnledig tid, att vara barnledig vissa veckor och sköta sig och sitt och göra vad hon vill. Snacket om varannanveckasorg är ju något som liksom går att använda och göra en grej av om ni förstår hur jag menar, få uppmärksamhet och sympatier, vinna pluspoänger typ. Självklart älskar hon sin son men hennes egna behov är nog väldigt viktiga.

    Inte en enda av er här som är såå bekymrade över Mys son som reflekterat över att Gillis har två äldre och läskunniga barn … alltså syskon till Mys och hans pojke ! eller att det som skrivs på internet alltid finns kvar ? Inte en tanke på vad det gör för skada för den lille pojken att få höra sånt om sin mor ? Så låtsas inte att ni bryr er ett enda dugg om barnet .. det enda som är viktigt för er är att skvallra , hata och prata skit om en människa oavsett konsekvenser för närstående … Så småaktigt och skamligt så det finns inte ord !

      Det är väl värre att ha en mamma som ljuger och prioriterar sig själv först. Barn som läser här kommer tids nog att förstå vad många vuxna menar. Räcker med att de läser Mys blogg. Alla hennes korkade uttalanden finns kvar.

      Tänk då Bellas barn med tanke på hur mycket det skrivs om hennes föräldraskap och om hennes känslor och relation till sina barn, och om att de utnyttjas och allt vad det är. Äldre och läskunniga barn kan nog få egna uppfattningar genom att läsa Mys blogg. Man kan bry sig om ett barn samtidigt som man ifrågasätter mamman dock. My själv är ganska bra på att skvallra, insinuera och prata skit i sin blogg om andra som också det kan påverka andra barn. Småaktigt och skamligt även det kanske.

        Många människor lär ju försvinna ur hans liv när hon gör bort sig.

      Det kanske My själv ha tänkt på innan hon så envist vill klamra sig fast som ö-kändis.

      Jag lovar att det inte kommer att skrivas/nämnas ett enda ord om henne om hon beslutade sig för att dra sig tillbaka. Det är ju hon själv som ringer media och ger dem rubriker, absolut inte tvärtom. Så summa sumarum, det är Mys egna ev bekymmer om ev syskon kan läsa om henne eller inte.

        Bevisa hur DU vet det !

          Det lär ju My bevisa själv genom att sluta med sociala medier. Men då blir det magert på bankkontot.

    Fy fasen för vuxna människor som sitter och skriver massa skit om folk de inte känner..ni borde skämmas!!

      Hmm, och vad gör du? ?

    ”Jag har försökt att skriva ett inlägg i flera veckor nu. Jag börjar, men avslutar inte. Raderar eller fyller på utkorgen. det är en sak som jag vill dela med mig av. Men inte riktigt haft mod till. Först ville jag behålla det för mig själv. Men nu känner jag att jag börjar bli redo att berätta…. För att kunna vara mig själv och fungera på bästa sätt. Men jag får lixom inte till ”det där” inlägget.
    Så svårt att skriva när det är känslor inblandat. Hmm, gör kanske ett nytt försök senare.”

    Så här skrev My för ett tag sedan, väntar med spänning….

      Förmodligen om bråket bloggare emellan…

        Eller en snirklig förklaring till varför hon inte längre pluggar till mäklare.

      Men neeej handlar väl förmodligen om detta med mäklarutbildningen, att hon inte vet riktigt hur hon ska lägga fram det, eftersom hon nu ljugit så mycket om det (vad det verkar).

      Där hjälpte du henne Anna med att få fler läsare hmmm

        Det bjuder jag på?

      Väntar oxå

        Ni lär nog få vänta länge, och det lär nog uppmärksammas här isåfall så ni behöver Inte klicka in hos myggan.

    Frisör-Bobbys man Jimi jobbar som mäklare på Erik Olsson, kanske han som lagt ett gott ord för My och rekommenderat henne!
    Hursomhelst så verkar det svårt att få ihop alla hennes åtaganden, piller, plugga, blogg pod och pendla Stockholm -Öland
    Minst sagt ett slitigt liv,

      Men snälla.. hon har det Inte mer slitigt än andra! Inte så att Hon har framställt piller och jobbat med några piller 10 tim per dag liksom, hon pluggar Inte nu, podda är inget måste men hon Vill göra det och det är väl en gång i veckan och säkerligen inte jätteslitit. Sluta med snacket om att My har det så slitigt, hon har det väldigt bra i jämförelse med många andra, hon jobbar Inte så mycket som de flesta andra! Ja visst är det Bobbys man som fixade in henne på eric olsson och hon skaffade massa nya mäklarkläder och allt. jaja.

        Multimamman med ett barn varannan vecka =)

    My följer inte mrs Linda thelenius längre på insta undra varför ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.