Jag var tydligen inte den enda som reagerade…

Ben Mitkus – som nu är tillsammans och sambo med Nicci Hernestig – var tidigare tillsammans med My Karlberg som just nu är aktuell som deltagare i ”Ex on the beach”.
Tidningen HÄNT bjöd in henne till att medverka i en video där jag antar att hon ville prata om sig själv, sin medverkar i programmet mm men alla frågor handlade mer eller minde om Ben, deras relation, hans nya relation och Mys känslor krig detta.

Jag reagerade själv över hur märkligt det var att hon inte fick några frågor om sig själv utan att allt handlade om Ben.
Jag vet inte hur My kände sig efter intervjun men Ben har lämnat en kommentar där han är måttligt road över Hänts agerande som han tycker är respektlöst mot My och han passar även på att boka av sin egna medverkan som var planerad.

Ben verkar vara en riktigt reko kille och min respekt för honom bara ökar.
Först när han tackade nej till ”Ex on the beach” och sedan för att backa upp henne här.
Det är inte alla killar som skulle gjort det!

 

33 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Han verkar va riktigt bra person. ?

    Hans agerande känns som väl genomtänkt o respektfullt.

    Asså Ben ❤

    Jag älskar Ben. Han verkar verkligen (oftast) så himla reko. Tänk om världen var full av män som Ben. Så fint det hade varit.

    Hur som helst. Jag grät sönder när han åkte ut ur farmen. Han var anledningen till att titta, och förtjänade verkligen att få stanna!

    Jättefint gjort av honom! Men ”bygga vidare på sitt egna namn” osv ”nu iom eotb” hahah låter som att hon ska starta eget företag eller liknande. Nää hon ska vara med i något b-trash-program. Haha förlåt men låter som att hon försöker att göra något seriöst men det handlar egentligen om något supa-knulla-program. Lycka till My, kör hårt på att bygga vidare på ditt namn!

      Wow, lite väl tidigt för så hårda ord en solig lördagmorgon?

        Aldrig för tidigt för lite jävla ärlighet.

          Vad var det som var ärligt? Det är bara hennes åsikter, ingen sanning.

          En personlig och dömande åsikt är inte detsamma som sanning eller ärlighet.

            Fast vad man än tycker om dokusåpor så går det inte att komma undan att det är en skjuts mot vad ungdomarna idag kallar kändisskap (ska internet/social mediekändis). Och det är väl tragiskt nog mångas dröm

              Varför är det tragiskt? Är man en person som trivs i rampljuset så är det väl bra om man försöker nå dit?

      Måste man vara så hård mot henne. Det var dessutom inte Mys egna ord, utan Bens. Men det är väl klart hon vill vara sin egna person och inte hela tiden behöva prata om sitt ex.

        Nej. My gjorde slut med honom eftersom att hon kände att hon stod ”in the back of his light”. Hon ville ha attention för sig själv. Hon ville gärna skapa sig ett eget namn, det framgår av en video som Ben lagt upp för några månader sedan.

        Att skapa sig ett eget namn via eotb vet jag dock inte om det är så bra som My tror…

          Fast Paradise Hotel är ju lika trashigt och det var där Samir dök upp första gången.

            What. Vad har det med Samir att göra? ?

              Kanske att han lyckats bygga ett eget varumärke fast han första gången syntes i en dokusåpa.

    WOW! Det finns hopp om dagens unga

      Bortsett från att de är med i eller tittar på skitprogram som EOTB och dessutom tror att det är ett steg framåt och uppåt i livet?

        Tror du verkligen majoriteten av unga tycker det eller är det kanske bara media som får dig att tro det?

          De som känner personer i det verkliga livet kan ha märkt det där också.

            Klart de kan. Jag frågar om det verkligen är så för min bild av unga är en annan. De jag känner som är ca 18 vill plugga på UNI bli konstnärer jobba inom vården eller likande. Få som är äldre än 15 som skulle vilja vara med i en dock.

            De tonåringar du känner, är de verkligen så eller tror du på att det egetligen bara är några få?

            Jag tycker unga får oförtjänt skit och de flesta som jag pratar med är empatiska, smarta och med huvudet rätt påskruvade.

    I ❤️ Ben! Alltid så vass, gullig, förstående och empatisk.

    När det gäller barn och unga idag så gör de som alla vet som vi gör, inte som vi säger/ skriver.

    Om vi vuxna här på nätet visar vägen och undviker att göra oss roliga på andras bekostnad, låter bli att hacka på varandra, har en okej ton (jättevänlig måste den inte alltid vara men vi kan väl låta bli att sänka andra med våra ord) Då har de något bra att bli inspirerade av.

    Jag har träffat mängder med barn och ungdomar genom åren både på jobbet och i andra sammanhang. Jag hade önskat att de som är skeptiska ser allt positivt som händer. Och själva hjälper till att vara bra förebilder genom att visa att orden förståelse, empati och liknande är det vi ska sträva efter. Vi visar vägen åt dem och jag tror mycket på ungdomarna!

      Och ni som är unga, förklara hur det landar hos er om de vuxna är oförstående. Våga förklara hur ni tänker (många vågar och det är bra och ni som tycker att det tar emot: försök! Och testa olika vägar att få oss vuxna att lyssna.

    Jag har älskat den lille killen sen ung och bortskämd, då han skulle tvätta. ”Ja men det här är ju förtvätt och det där är (pekar på en hög på golvet) huvudtvätt”. Startar tvättmaskinen och skriker att han glömt hälla i vattnet!!! ??????

    Vill inte låta negativ eller trycka ner någon. Men att Ben skulle vara en sån otroligt bra förebild? Folk höjer honom till skyarna här. Var det inte han som la upp nakenbild(er) på sitt ex My bland annat? Annars är min bild av honom att han går runt och skriker, slösar så mycket cash som möjligt och prankar ungar att han knarkar.
    Gud vad jag låter bitter.. Han är säkert en jätteskön kille men är mest bara nyfiken på varför alla avgudar honom?

      För min del (Kvadrat) så menade jag rent allmänt om unga/ ungdomar/ barn. Ben Mitkus känner jag bara igen till utseendet. Jag vet att han heter så, jag vet att han är känd, var med i Farmen VIP väl. Det är det hela för min del.? Jag menar bara att vi behöver ha förståelse så mycket som möjligt för varandra. Inte dela in för mycket i ålderstänk. Så menade jag. Och vi är alla individer. Så ungefär tänkte jag.

      My ville ha någon anledning att göra slut med honom då hon hade varit otrogen. Bilden han hade lagt upp var inte en nakenbild, det var en bild på hennes rygg där man såg hur Bens spraytan hade färgats av. Varför Ben är en bra förebild? Han står upp för det han tycker, han står upp för andra. Han visar sanningen på allting och inte ”hur lyxigt mitt liv är”. Killen har sympati, charm och en unik energi som gör att man bara vill fortsätta kolla på honom. Han brukar ha livestreams där han svarar på just sådana frågor. Men av det jag vet så orankade han inte barnen, han prankade tidningarna. Han fick Aftonbladet, expressen och nyheter24 varan de två första tog bort sin artikel så fort han sa att det var ett prank. Han är riktigt intelligent och därför tror jag att många kan se upp till han, för han är intelligent på sitt sätt men även osmart på andra sätt.

        Okej! Tack för vettigt svar! Nu förstår jag mer 🙂

    Blir glad att unga killar får ha honom som förebild ?. Gärningar som på riktigt går att se upp till.

      Jag skrev (positivt) om dig (P-beauty)i slutet av Öppet Spår nästan längst ned.?

        Det står under ”E”

    Asså har ni sett Mys kroppspråk? Hon kan mig fan inte prata utan att röra på sig. Hon liksom rör på kroppen och huvudet heeeela tiden samtidigt som armarna flyger huller om buller. Får fan damp. Spolar så fort hon pratar. Och ja, jag ser ex on the beach.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.