Kissie i London del 4

[YouPlaySinglePlayer video=”1411,1847,196904″ yot ]

Kissie har alldeles för få dagar i London för att hinna med alla scener, men ett par till borde hon väl hinna med?
I den här videon gästas hon av ingen mindre än den gamla landslagsräven i fotboll – Anders Svensson.
Det är ju ingen Petter Stordalen så klart, men heller inte kattskit. 🙂

80 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Åååh…. vilken ära att få ta ett glas med Elloskatalogens REA-pojke. Hahahahaaa..

      Anders Svensson är inget att skratta åt. Säger bara en sak: 148 landskamper.

        Jo men du vet… jag skrattar åt vem jag vill.
        Grinigare jävel finns inte. Han har aldrig gjort fel. Han gillar Tacos. Spelat fotboll i Elfsborg… listan kan göras lång om vad jag kan skratta åt.
        Ha en fin dag. Tjolahopp! 🙂

          Jadå, jag har inte förbjudit dig att skratta.
          Listan kan endast göras lång eftersom du uppenbarligen inte tycker om Anders Svensson, men vi som gör vet att han betytt mycket för svensk fotboll.

          Han gillar tacos? 🙂

            Han kallas tillåme för Anders Taco Svensson 😀

              What? Så borde jag slopa CamCam ”Taco” Gervide menar du?
              🙂

                Snälla, blocka mej så jag inte får fler tillfällen att vara så här korkad. 😀

    Catrin Hedlund har en ny Audi och är nu på väg utomlands på semester (lite ironiskt med tanke på att hon inte jobbar). Hur länge ska hon få fortsätta och pi**a på sina brottsoffer?

      Men alltså det är ju det svenska systemet som tillåter det här. Att bli dömd till böter eller skadestånd betyder inte att man måste betala det eller att offrens får några pengar ur brottsofferfonden. Ingen idé att harmas över enskilda pissluffare som inte tar ansvar gör vad de gjort, bättre att försöka förändra systemet.

        Hade hon hade lagliga inkomster hade fogden kunnat dra en summa från hennes konto varje månad.

          Det gör de också, enligt henne själv, vad vet vi, KF brukar väl inte någon slippa undan

      Låtsas hon inte bara då? Tror det är pojkvännens Audi.

    Om hon gör det med taxin är hon underbar!??

    Vad i hela friden gör Anders Svensson med Kissie? Har han inte bättre smak :O

      Vad menar du? Kissie är väl en människa som alla andra

      Vadå har han inte bättre smak? Tror inte dom ”hooka” direkt. Sen verkar anders svensson vara typ världens ödmjukaste människa. Brukade jobba på ett café där han brukade komma in o fika/äta och medans alla andra bara lämnade allt på bordet när dom gick (vilken man egentligen skulle göra) så plockade alltid Anders ihop sina fat och kom o lämnade dom vid disken och tackade innan han gick ?

    Camilla!

    Du måste verkligen se till att fixa så videon inte startar automatiskt

      Plus en på det!

      Håller med! Jag kör ofast Airplay och scrollar på bloggar under tiden. Då stoppar videon jag tittar på och dessa jävla videos spelas upp istället. Arrh jag blir vansinnig!

      Googla hur man stänger av video autoplay i Safari, Chrome och Firefox beroende på.

        Jag stör mig väldigt mycket på dessa autostart videos och tycker också camcam måste fixa detta NU!

        Anledningen till svar på denna kommentar är att de hjälper inte att ändra inställningar för autoplay i chrome för mig.

        Alla videos på denna sida startar ej automatiskt så möjligheten att stänga av finns.

      Tjänar hon inte pengar på det? Stäng av den bara om du inte vill se

      Fast för mig startar videor inte automatiskt.. (jag är verkligen sjukt oteknisk, men det kan ju hända att jag kryssat i nåt som jag inte hajar, varsegod för denna information) ?

        Jag har tydligen enligt min pojkvänn också ställt in på min telefon att det inte spelas upp saker automatiskt, någonstans på internetinställningar.

      Så sjukt irriterande och ett fult knep för att få fler views. Under din värdighet Camcam! Vill ingen se dina videos, låt dom slippa.

      Fast det går ju också utmärkt att ställa in det själv på den plattform du använder för att besöka sidan… det är varken särskilt svårt eller tidskrävande och besparar en irritationen. Tror ärligt talat inte att Cam vill ”tvinga” någon att se klippen.

    Bättre än Stordalen!!!

    Jag förstår ingenting av det här inlägget, kan någon förklara? ?

      Sök på ”Kissie i London” och kolla på de tre första klippen. Kissie gör parodi på Blondinbella.

    Väldigt OT, men jag måste få dela med mig lite.

    Jag fyller år idag och tre av mina bästa vänner har inte sagt grattis, frågat om jag vill göra något eller något sånt. Så här sitter jag ensam i min lägenhet. Det gör så himla ont, för jag ser alltid till att fixa saker när dom fyller år och liknande. Antar att sånt beteende talar för sig själv och jag numera har tre mindre kompisar i mitt liv.

      Det är därför som man ska ha sitt födelsedatum på Facebook. Då har vänner och bekanta ingen chans att ”glömma bort” en födelsedag ?

        Det har jag…

        Det är ju det som är problemet. Ska man bli helt bortglömd bara för att ens födelsedag inte finns på Facebook? Så jävla tragiskt.

          Men varför tror du att alla bryr sig om facebook då? Det är ju ingen garanti för någonting. Bortglömd och bortglömd, nära vänner brukar planera in det om man själv bjuder in 🙂

          Inte så lätt att minnas alla födelsedagar, någon slags påminnelse kan man ju ge elelr fråga om folk är lediga och vill ta en lunch/middag

            Om man är väldigt nära vänner borde man komma ihåg födelsedagar.

      Grattis Smygaren, hoppas dom kommer och överraskar dig snart. ??????

      Men ta eget ansvar och föreslå att ni ska hitta oå något själv för att fira din födelsedag! Våga vägra sitta ensam om du inte vill

        Anonym 14:53:

        Var det verkligen det bästa ”tips” du kunde komma på? ”Det gör så himla ont, för jag ser alltid till att fixa saker när dom fyller år och liknande” är mer droppen som får bägaren att rinna över, än en förväntning. Klart som fan att hen inte vill höra av sig och fråga sina ”vänner” om de vill hitta på nåt ikväll när de uppenbarligen inte ens bryr sig om att uppmärskamma att hon fyller år.

        Och Smygaren: Hoppas innerligt att du hittar nya, bättre vänner snart. Försök skifta fokus till att du är för bra för dom.

        STORT GRATTIS från en som bryr sig! <3

          Men.. VET dem om att hon fyller år? De kanske inte har en aning om det, man kan inte bli besviken bara sådär om man inte vet hur det egentligen är. Man har ju inte koll på när alla fyller år liksom ? Och nej, alla kollar inte eller har facebook

            Jag tolkar det som att de iaf BORDE veta att hon fyller år. De har uppenbarligen firat flera födelsedagar ihop innan så givetvis borde de ha koll på det. Och det minsta de kan göra är att säga grattis. Ingen behöver planera en stor fest.

            Men tyvärr har jag samma erfarenhet som dig överlag Smygaren. Man gör väldigt mycket för folk av omtanke men får sällan lika mycket tillbaka. Det är bara att acceptera att det är så många fungerar. Du har all rätt att må dåligt över att de inte ens önskar grattis. Väldigt tråkigt beteende. Med det sagt hoppas jag att du snart lyckas rycka upp dig och carpe diema lite. Man är sin egen lyckans smed och kan tyvärr inte ha för stora förväntningar på sin omgivning, då blir man besviken 😉

            STORT GRATTIS på föllesedagen!!

              Ja, man är nog väldigt olika. Jag har inte koll på när någon fyller år utanför min familj, man får ju oftast veta det ändå. Smygaren, skicka iväg ett sms till dina vänner och kolla om de vill luncha i veckan eller fika någon kväll eller något 🙂 Det löser sig. Eller kör en fuling, om du har fint väder kan du lägga ut ”Skönt med fint väder när man fyller år” 🙂

                Jag har själv dålig koll på när mina vänner fyller år (även de jag känt i fler än etr decennium), och just för att jag lätt glömmer bort det anstränger jag mig, till den grad att jag t.o.m. kollar upp det på ratsit, för att komma ihåg det.

                Att _någon_ någon gångglömmer bort en är inte hela världen och ett brott jag själv gjort mig skyldig till, men Smygarens kommentar vittnar enligt mig mer om ett systematiskt negligerande med slutsatsen att hens vänner får hen att känna sig obetydlig. Det är liksom ingen tometjo tomato-fråga, och oavsett omständigheterna har Smygaren alltid rätt till sina känslor.

      Sånt är astråkigt. Men tyvärr, man måste ta ansvar för det själv. Jag är sämst på det, vill att andra ska komma ihåg mig (såklart) och överraska mig med något. Men, blir alltid besviken. Man måste själv säga ”på söndag fyller jah år, vill ni käka lunch med mig?”. Säg inte upp bekantskapen, är den så ytlig att den hänger på en födelsedag menar du? Man glömmer, så är det bara. Är detta däremot en liten droppe i havet av att de alltid behandlar dig som skit, ja då är det läge att dumpa, men så tolkar jag inte din text.

      Stort grattis och hoppas att du får en fin eftermiddag! ?

      Men har du tagit initiativ till det? När mina vänner inte tar upp sin födelsedag själva tar jag för givet att de har planer med familj eller liknande. Har nog bara fixat fest när det varit 20 år och 25 år annars har man blivit inbjuden. Att de inte skrivit grattis är lite lågt dock, om de vet om att det är din födelsedag

      Stort grattis! Sänder dig tusen kramar! ❤?

      Grattis på födelsedagen ❤ hoppas den blir bra ändå. Ät nåt gott och gör något du tycker om. Kram ?

      GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN! 😀
      Hade jag känt dig hade jag kommit med tårta och ballonger och sjungit falskt och hurrat tills du hade en riktigt bra födelsedags-feeling! 🙂 skickar massa kärlek och hoppas att du blir firad lite senare idag!
      Kram

        Tack alla för era fina ord ❤ Försöker att carpe diema och inte ta det så hårt. Det är ju iaf fint väder ute! ???

      GRATTIS på födelsedagen!!

      Den här diskussionen har varit uppe förr här på Bloggbevakning och förvånansvärt ofta blir diskussionen ”men man glömmer, sluta bry dig för mycket” Jag själv har varit med om samma sak, att en av mina få (nära) vänner glömde mig. Ska tillägga att jag inte längre har min födelsedag offentlig på Facebook, så ja, det beror delvis säkert på det. Att avlägsna vänner då inte minns en bryr jag mig inte om, men är det någon man står nära, då tycker jag faktiskt man får bli upprörd/ledsen. Personligen – och här har jag förstått att alla har blandade åsikter – så tycker jag att en födelsedag är viktigt nog att minnas. Är man nära vänner bör man minnas när den andre fyller år, punkt slut. Men visst, alla är mänskliga och kan glömma. Dina vänner kommer säkert höra av sig senare eller efteråt och säga grattis och ev. be om ursäkt. Det gjorde inte min vän den där födelsedagen, och det gjorde lite ont…

      Alltså jag förstår att du blir ledsen men dagen är inte slut än och tycker att du ringer de nu och säger ”jag fyller ju år idag, kom till mig/vi ses på restaurangen/baren så firar vi mig med tårta/middag/drinkar”.
      Alla är inte så att de hittar på andra saker åt någon på ens födelsedag. De flesta brukar ju styra sånt själv. Framförallt går det inte att tro att andra tänker likadant. Du måste säga till de vad du förväntar dig och vad du vill göra.

      Men herregud skärp dig! För det första är inte födelsedagar så sjukt noga för alla och sen kan man av olika anledningar glömma. Om det är så sjukt viktigt för dig ta eget ansvar och sitt inte hemma och vänta på att nån ska komma dit och överraska.

      Jag glömde min systers födelsedag i år. Jag älskar henne men har haft det sjukt stressigt privat och på jobb den här månaden så datumet försvann helt och det kopplade knappt ens när hon påminde mig. Glömde även bort min egen födelsedag strax innan henne om det ger mig lite mindre minuspoäng. Min poäng är att det händer ibland saker i andras liv som gör att de glömmer. De bryr sig inte mindre för det även om det så klart är tråkigt för den som det drabbar.

      Tråkigt att du känner så. Men är ni nära vänner och är de några som uppskattar födelsedagsfiranden? Jag själv mår mest dåligt av att bli äldre och vill inte bli uppmärksammad alls då jag inte fattar grejen. Gör därför heller ingen större grej av att någon annan fyller år (jag tycker det är trams) men klart att jag gratulerar, kommer på en fest och fixar en present om någon bjuder in mig på födelsedagsfirande.

      Kände en som (även råkar fylla år idag) var halvt manisk i sitt födelsedagsfirande (hon själv tyckte dock inte det) och hade svårt med vänner pga bristande självinsikt (lyssnade inte på vad man sa, blev lätt aggressiv, hamnade i konflikt med folk) och hon undrade alltid varför folk undvek henne och inte ville komma på hennes kalas… det kan inte röra sig om att du har missuppfattat situationen?

    Jag är så himla uttråkad idag, sitter och läser mig trött(are) på bloggar och konstaterar att Graafen borde inte få ha hundar innan hon gått någon slags utbildning.

    Sen ser jag med skräckblandat förtjusning att Myggan numer inkluderar sin fästman i bilder på folk som sover.

    Universumskan är väry berusad en stund, sen sladde hon iväg till cirkle Kääääääj eller nåt. Orkade inte läsa klart. Nu ska jag ta itu med livet och stänga datorn.

    Lite OT men, kan inte sluta tänka på papporna i den där facebookgruppen som la upp bilder på sina fruar. Jag tog upp det på jobbet varpå några manliga (medelålders vita 🙂 ) kollegor sa typ att ”alla män tittar på och fantiserar om andra kvinnor”.
    Det kanske låter knäppt men är så himla äcklad och sårad vid tanken på att min pojkvän ”spanar in” andra. Har aldrig reflekterat över det förut men nu har en våg av dåligt självförtroende sköljt över mig…
    Har någon tips på hur jag ska hantera detta?

      Acceptera det. Att fantisera om andra håller mitt sexliv vid liv i stunder då det inte flyter på. Tar förgivet att min partner fantiserar och kollar på andra. Så länge jag är ’verkligheten’ stör det mig inte

        Håller med! Man fantiserar själv ibland om någon annan när sexlivet inte är på topp (kan vara totalt ”ansiktslöst” IF you know what I mean), men jag skulle aldrig få för mig att ha sex med någon annan än med min man oavsett hur surt livet än må vara. Min man hävdar dock att han alltid fantiserar om mig, hur sant det är vette tusan men jag väljer att lita på honom, faktiskt.? Det finns karlar som inte är som de där ”pappisarna”. ?

          Vissa av mina fantasier passar inte min sexpartner in på ens, men då är det som du säger, ingen speciell person/nån utan ansikte haha. Fantasier har de allra flesta och det är helt okej, inget man ska noja upp sig för ?

      Han kanske spanar in andra. Till och med fantiserar om dem. Men det är dig han är ihop med, ringer till, sover med, har sex med, kramar och pussar. Säger jag älskar dig till. Det måste ju ändå betyda att du är lite bättre än dom andra han spanar in ?

        Håller med samtliga ovanstående. Höll på att glida av stolen när jag och min sambo såg Black Panther på bio och Michael B. Jordan drog av sig tröjan ?. Hade du däremot ställt honom till mitt ”förfogande” hade jag förmodligen rynkat på näsan. Sen hade jag heller aldrig velat påverka min killes självförtroende eller bild av mig/vårt förhållande genom att tala om för honom hur sexig jag tyckte att Michael var. DÄR går gränsen enligt mig. Mitt ex talade ofta och gärna om hur snygg/sexig/vacker nån random skådis var och det var nog bl.a. den vetskapen om något som dödade vårt sexliv. Palla leka Megan Fox i sängen liksom.

    Fy fan vad tragisk jag är.

    Sitter i bilen, på en parkering, äter glass och gråter. Jag körde för att handla nåt snyggt att ha på mig men gav upp. Är så trött på att vara ful, tjock och äcklig.
    Jag orkar inte längre.
    Jag orkar verkligen inte tycka så här illa om mig själv längre.
    Fem år i terapi och det enda jag vill är att köra utför en bro.

    Varför måste vi vara så här skadade över inställningen till våra kroppar???!!!!

    Förlåt för gnäll.
    Jag är så förkrossad.

      Kommer säkert få många emot mig nu men om det bara är vikten som gör dig ledsen, gör något åt det?:)

        Eller acceptera det 🙂 Finns bara de alternativen om det bara handlar om vikten

        Hur vet du att Sanna ens är överviktig?
        Hon kanske har en ätstörning?

        Jag hade en polare hos mig igår som väger 44kilo.
        44 små fjuttiga kilo.
        Hon tycker att hon är tjock.
        Men hon kanske också ”ska göra något åt det”? Hyvla en bit på höftbenen?

        Mvh
        En smal kvinna med tjock spegelbild.

      Du är INTE tragisk! Kram <3

      Sanna, du är verkligen inte tragisk. Bor du i närheten av Göteborg? Jag kan komma och äta glass med dig, så gör vi det till en trevlig fika istället för ångest 🙂

      Kram

        Så fint! ❤️

      Du är fantastiskt fin! ❤ precis som du är.

      Ditt värde ligger inte i vad du väger. Du har lika stor rätt som alla andra att finnas, att synas, att vara lycklig och må bra. Testa att börja följa kroppspositiva konton på instagram, t.ex. Stinawollter, kobranhuggertill etc. Vet att det hjälpt många. Byt ut allt destruktivt i dina sociala medier flöden, mainstream influencers och dylikt. De tillför INGENTING positivt.
      Du finns, du är här och det är värt allt i världen.

      Stor kram. Förstår känslan och hoppas det blir bättre.

      ❤❤❤

    Sorry för OT, men någon som kan tipsa om bästa crossfit-gymmet i Göteborg? ?

      Fysiken, var först i Göteborg med att bli Eleikocerifierade 🙂

        (Deras crossfitkort ger också tillgång till all annan träning de har; klättring, gym, gruppträning, bollsport)

      Åh då passar även jag på! Finns det någon som kan tipsa om bra gym på, eller nära omkring, Östermalm? Går på Nordic Wellness nu men de känns lite B helt ärligt. De har inte så många (eller bra) maskiner.

      Crossfit Göta!:)

    Vi borde berömma varandra för hur vi är som medmänniskor istället för hur vi ser ut. Unga tjejer skriver till bloggare åhhh du är så vacker. Insidan är viktigast. Men en del tycker stor rumpa går före hur man behandlar sina medmänniskor. Tragiskt och knäppt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.