Vem är det som har för mycket pengar över?!?!?!?

Moggan påstår att det är ett anonymt nättroll som är inne och köper spökföljare till henne för att jäklas, men jag har lite svårt att känna mig helt övertygad av den teorin.
Nog för att jag vet att det är många som känner sig en smula irriterade på ”son amour” men att gå så långt som att spendera pengar på att fylla hennes Instagramkonto med följare?

Är det någon av er som shoppar spökisar till Moggan?
Ni får hemskt gärna spendera dem på mig och THK istället. Eller skit i THK – han får mat så det räcker ändå!
Jag funderar på att sätta upp en Cola Zero och Djungelvrålsfond i mitt eget namn för alla er som inte riktigt kan stå emot när tvångstankarna om att shoppa spökisar slår till.
Intala er att ni köper spökisar men istället så bidrar ni till min djungelvrålsfond! Bra va!!
Det är en win win för alla – utom möjligtvis för Moggan – men vad ska man göra?

Jag önskar att det fungerade med telefonnummer på samma sätt som i USA för i så fall hade jag tagit swishnumret 1800-djungelvrål.
Det fungerar även med att köpa djungelvrål och posta till mig men då får man lägga till för porto vilket är en onödig kostnad tycker jag.
Jag kanske kan ställa mig utanför vårt tillfälliga redaktion på Söder och byta Djungelvrål mot en testspray av LCCs ansiktsmist som jag kommenterade om här.
Bytt är bytt, kommer aldrig mer igen och den som vill kan få hela flarran med sig så vida den inte fungerar för att skrämma bort fästingar. I så fall vill jag behålla den eftersom jag återigen förklarat krig mot hela Svartsös fästingbestånd.

OBS.
Bilden är ett montage och inlägget innehåller varken reklam för Moggan, LCC, SocialBlade, Djungelvrål, Cola Zero eller swish.
Eller ”Mon Amour”.

60 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Åh, djungelvrål!! ?

    … det var det enda jag kunde tänka på ?

    Jag har en fundering på det här att Mogis ’samarbetspartners’ såklart ”vill vara anonyma”. Tycker inte Mogi själv det är konstigt att ingen hon arbetar med/för vill förknippas med henne?!

      ”Beatrice makeupartbitch” :-’D

      Bahahahaha ditt nick ❤️

      PREACH!!!

    Alltså…pinsamt.

      Hela hon är riktigt pinsam… Hon reser ju uppenbarligen runt väldigt mycket men varför hela tiden ljuga om vad hon har för sig? Men jag antar att hon myglar sig till hotellnätter och resor så då måste hon upprätthålla bilden av en framgångsrik ”influenser” för att folk ska på henne mygel? Därav de stora orden om hur framgångsrik hon är (men ack så hemlig!) och de fejkade Instagramföljarna.

        För att man, hon, vill vara större och bättre än hon egentligen är. Jag skulle hobbyanalysera det som att det bottnar i dålig självkänsla.

    Kommentaren från ”Marie” från inlägget där hon seglar i frankrike är sååå skriven av Mogi herself (eller mon amour). Ordet förkapslat är väl ett ord hon använt tidigare? Samt att hon skriver om Carolas instastory helt random, vem skriver till en bloggare och säger att man såg den på en annans instastory?? Det är så tydligt att hon skrivit den kommentaren själv, det kan alla se utom hon. Jag förstår inte hur Mogi tror att ingen kommer märka det?

      Japp, typiskt mogi-ord, precis som ”utav” som hon alltid skriver, eftersom ”av” inte är fint nog. Något annat som kännetecknar henne är väääääldigt låååånga meningar, och såklart ordet ”samt”, gärna där det egentligen inte passar in.

        Utav är väl ändå lite mindre fint än av. Dels är det framför allt talspråk att använda utav, och dels kan inte utav alltid bytas ut från ”av” på det sätt fancy Mogipants gör. Försöker hon vara lite finare, blir det verkligen platt fall.

          ”Utav” är lite som att skriva ”dem” i tron om att det är korrekt form av ”de” – man tror att det är ett finare ord. När det i själva verket bara är fel. Samma gäller influencers som nu lärt sig att ”vart” och ”var” inte är samma sak, och väljer ”var” på alla ställen. Förstår inte varför det är så svårt att lära sig sitt modersmål.

            Åh det bara kliar i fingrarna när jag ser kommentarer/inlägg där folk skriver dem genom hela inlägget… Vill bara rätta!!! Ser så fel ut och kan inte ta dem seriöst för fem öre. Lär er svenska för fan! Men om jag nån gång får nog och skriver så kommer det alltid minst fem och ska berätta för mig att jag är otrevlig, språkpolis osv osv. But excuse me för att jag blir upprörd.

            Värsta var när jag gick igenom en hemuppgift till min sambos lillasyster och påtalade det här för henne så sa hon att hennes lärare sagt att dem likställs med dom och att de lär ut i skolan att man får skriva så. Jämt. Vad det än gäller.. Ville hälsa på den här läraren och fråga vad tusan som händer och hur I helvete hon tänker.

            Puh! Nu har jag skällt färdigt för minst en vecka. Bring it on ”dem”, jag har fyllt på med tolerans. For now.

              Samma människor går ’längst’ stranden…

      Nej men är det sant? Sååå pinsamt!

      Hihi! Ja, det var klumpigt att använda ordet ”förkapsla” då hon skulle fejka den kommentaren, då det verkar vara ett av hennes egna favoritord. Inte ett vanligt förekommande ord bland gemene man. Genomskinligt!

    Jag är inte alls för Mogis luftslott och har egentligen aldrig följt hennes blogg. Men finns det vuxna, människor som faktiskt köper spammföljare till random person för att jävlas? Det känns bara… så jävla patetiskt och tragiskt. Går inte gränsen där ändå? Om någon har sånt behov av att förstöra för en bloggare man inte känner irl eller ens behöver ha som irritationsmoment i sitt liv (så lätt att inte läsa en blogg/följa en Instagram), kanske köparen borde titta på sitt eget liv istället. Jag vet inte vad man försöker projicera på Mogi om man faktiskt betalar för att förstöra (om än småpengar), men något är det uppenbarligen.

    Anmäla fejkkonto – Go for it, skitbra att folk orkar engagera sig. Tycker ni ska ha en eloge som gör det.

    Köpa fejkkonton? Njae.. alltså. Nej. Varför?

    Lite komiskt ändå, om någon köper fejkkonton pga att de ogillar Mogi och så anmäler andra dessa fejkkonton pga att de ogillar Mogi. Rätt kontraproduktivt hehe.

      Du förstår att det inte är sant att någon annan köper följarna till mogi för att jävlas va? ?

        VEM skulle denna person vara? Detta hände ju även innan CamCam började skriva om henne i bloggen dessutom.

      Har mycket svårt att tro att någon köper fejkkonton åt henne.

      Mogi har alltid haft köpta följare. Det ser man i statistiken på social Blade om man går tillbaka i tiden. Stora hack för antalet följare ökar med tusentals på en dag är alltid köpta följare. Att någon skulle köpa följare till henne för att jävlas är en ursäkt hon kom på när det uppdagades att alla kommentarer på hennes blogg kom från ett och samma konto…

            ? Alla dagar utan en dag i månaden ligger på minus, pinsamt

      Men det är ju hon själv som köper det och skyller ifrån sig. Precis som med kommentarerna hon själv skriver under andra namn.

      ”Men finns det vuxna, människor som faktiskt köper spammföljare till random person för att jävlas?”

      Nope.

      Finns lika lite som hunden som åt upp hemläxan.

      Bara en pinsamt dålig bortförklaring. Hon köper dem (självklart, varför skulle någon annan köpa dem åt henne?) och när folk påpekar att de inte är äkta försöker hon dra en vals.

      Min fråga är, och förlåt på förhand då jag är helt okunnig i detta;
      KAN man ens köpa följare åt andra..?

    Antagligen de samma som swischar pengar till apan efter hennes senaste instatiggeri – för att köpa en ny hund… *cringe*

      Apan?

      Jag swishade henne ett bidrag till en ny hund. Hon har aldrig bett om en krona i bidrag till en hund utan det var hennes följare som ville hjälpa henne eftersom hon inte får tillbaka många kronor på försäkringen.

      Det är stor skillnad på tiggeri och på att det finns en vilja att hjälpa en medmänniska som inte ens ber om hjälp. Stor skillnad.

        Går att få tom gratis ?

        Vill verkligen inte vara missunsam mot apan. Älskar själv djur och vet hur underbart sällskap det är. MEN har hon inte ens råd att köpa djuret utan bidrag från läsare så tycker jag att det är oansvarigt att sponsra hennes köp. Vad händer om djuret blir sjukt och måste ha veterinärvård och mediciner? Ska hon då förlita sig på att läsarna sponsrar det också? Det är (kan iaf bli) väldigt dyrt med djur och det måste man ha ekonomiskt utrymme för innan man köper djuret.

          Håller med. Veterinärräkningar, även med en bra försäkring, kan hamna på tiotusentals kronor. Flera gånger om året också, om man har riktig otur eller en väldigt äventyrlig hund/katt. Helt otroligt vad de kan hitta på ???

        Alltså, det där är verkligen en sanning med modifikation. Hon fiskade ganska gravt efter spons i ett inlägg jag inte hittar nu, gissar hon har tagit ner det. Första kommentaren ca var ett förslag om swishinsamling och tre sekunder senare svarar apan ’ok, här är numret!’. Tycker på riktigt det är superpinsamt. Om hon verkligen inte menade att tigga hade hon inte lagt ut numret, utan bett folk som har pengar över att ge dem till något vettigt ändamål och sagt att det verkligen _inte_ var för att tigga pengar hon skrev på det sättet om längtan efter en ny hund samtidigt som hon nämnde med sin dåliga ekonomiska situation. Men, det är ju den vanliga modus operandi för apan.

          Apan fiskar rätt ofta efter bidrag tycker jag..
          Ofta klagar hon på ekonomin, att det är tufft att vara ensamstående. Men sen någon dag senare lägger hon till exempel ut 4000kr på en ny frisyr. Vem har råd med det egentligen?
          Hon är väldigt impulsdriven och det tror jag får henne att fatta dåliga ekonomiska beslut.

          Med det sagt så menar jag inte att man ska banna de med dålig ekonomi i förnedra dem lyxfällan stil för att de unnar sig.

        En hund är ett jättestort ansvar man enbart ska ta på sig om man har råd. Antingen att betala på plats eller genom att betala för en försäkring. Dessutom förstår jag inte varför hon absolut ska ha en clumber spaniel – en tung ras med deformerade ben, mycket hud, hängande öron och ögonlock. Där kommer ledproblem, hudveckseksem, öroninflammationer och bindehudsinflammationer som ett brev på posten. Det är inget jag skulle vilja bidra till.

    Fejk-följare är otroligt billiga om man vet vart man ska titta. Detsamma gäller sidvisningar, lajks, tittare på snap/insta stories och mycket, mycket, mer. Skicka över ett mail om du har några funderingar kring ämnet, har ganska bra insyn.

      Tom gratis via vissa appar ?

    Vad kostar det ens att köpa följare? Antar att det är baserat på antalet man får, så vad kostar typ 1000 följare? 10 000? Vem är det som sitter och klumpar ihop dessa 10k random fejkonton och sen ser till att de följer den som betalar? Så många frågor, haha.

      Googla

      Jag har köpt följare…. haha. För att möht stalkerkonto skulle se mer äkta ut. Men det är inte dyrt alltså. Tusen följare, 139 kr. Tiotusen, 1019 kr. Jag köpte betydligt färre, 50 tror jag, och betalade då 45.

      Har köpt likes också. Jag köpte inte så många men tusen kostar 75, tiotusen 380.

        Går snabbt också! Jag fick mina 50 på någon timme tror jag. Och jag tror inte det är riktiga människor utan botar på något vis?

          Vem stalkar du? ?

        Varför köpa när det gå att få gratis? ?

          Hade ingen aning om att man kunde få det gratis 🙂 ser dock att du skrivit appar och det känns lite suspekt. Det här var liksom ett helt cleant köp.

      Gratis tom ?

    Men Mogi…? Jag blir liksom orimligt provocerad över att hon tror att man tror på hennes förklaring? Förolämpa inte min intelligens liksom.
    När Camilla skrev om ”Mogi-gate” (att hon skriver sina kommentarer själv) så hade Moggan 40.9 tusen följare på instagram. Varav SJUKT många var köpta följare. Detta uppmärksammades i kommentatorsfältet här, och jag samt många med mig började anmäla Mogis alla spökföljare – vilket gjorde att hennes följarantal sjönk till 39,9 tusen på typ två veckor (hon har dock sjuuukt många spökföljare kvar, men det tar ju en stund att anmäla dom)
    Jag hade en känsla av att Mogi inte skulle gilla att ha under 40 tusen följare och att hon när ”Mogi-gate” blåst över lskulle köpa tillbaka dom…. And here we are??‍♀️

      Kan man anmäla/uppmärksamma hennes konto på något sätt för själva Instagram? Det är ju sjukt att hon får hålla på så när de bryter mot lagen.

      Blondinbella har ju hon även sjukt många köpta följare ?

    Vilken sanslös hybris!

    Enda jag läser på mogis blogg är kommentarerna!

      Samma här! Ett udda nöje kan man säga ? läser enbart kommentarerna och skrattar åt Mogis fantasilöshet.

      Som någon ovan skrev – blir typ provocerad av att hon på riktigt tror att jag (med flera) skulle vara så ointelligenta för att se igenom hennes dumma bortförklaringar ?

    Helt sanslöst hur man, till synes helt skamlöst, kan med att ljuga så mycket som Mogi hela tiden gör. Hela hennes identitet är ju uppbyggd av hittepå? Sjukt.

    Det som är sjukast är att Mogi tror att hon är smart. Inte en jävel går väl på hennes fejkade kommentarer och utstuderad svar. Aldrig i mitt liv har jag sett nån ringla in sig så mycket i bortförklaringar. Jag mår dåligt av att se det. Jag mår dåligt av att hon tror att det inte är genomskinligt.

    Jag har själv rapporterat ett gäng spökföljare hos henne, men endast i ett fall har jag fått meddelande från instagram att de plockat bort kontot. Har ändå gjort det här lite av och till när andan faller på, brukar det ta så lång tid för dem att ta bort ett rapporterat konto? (det är alltså några veckor gamla rapporteringar som inte verkar ha hänt något med)

    Och hennes inlägg dag: det är molnigt/småregn i st tropez men klarblå himmel hos henne? Hmmmm

    Syreprinsessan i sitt luftslott.

    http://afashionistasguide.com/ready-takeoff-launching-august/#comments

    vad hände med podcasten hon och mon amie skulle starta?? såg förövrigt att Mogi redan här skriver egna kommenterar på sina inlägg då en och samma gravatar med bild på en man skrivit ett par kommentarer under olika kvinnliga namn.. 😀

      Visste faktiskt inte att hon hade någon ’amie’…

        haha inte jag heller menad mon amour såklart 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.