Norska Elle erkänner dålig research i artikeln om Blondinbella och överväger en dementi

Det tog inte många sekunder av läsning i norska Elle för att se att Isabella matat denna journalist med samma gamla lögner som alltid.
1.5 miljoner följare – upprepar man bara dessa siffror tillräckligt många gånger så BLIR de ens sanning. Det verkar i alla fall vara Bellas strategi.

Jag ställde frågan om bakgrundskoll till journalisten bakom intervjun och till norska Elles chefredaktör som erkänner att de inte kontrollerade sanningshalten i hennes siffror och nu med facit i hand borde ha undersökt informationen grundligt.

De överväger även att gå ut med en dementi/rättelse i efterhand nu när de förstått att de blivit lurade.
Ja, det är alltid ett steg i rätt riktning om än ett litet sådant.

Men ”Bella Bella”?
Vad betyder det? Ska det egentligen stå ”Being Bella”?

Tack för tips, Sara!

178 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Bra!!

    Ganska sjukt hur alla bara tar info från varann utan att kolla sanningshalten. Men ett stort plus för att ELLE står för det och erkänner det. 🙂

    Ärlighet varar längst har jag hört ? Förhoppningsvis kommer luftslottet snart att sprängas ?? Tack Camcam för att du reserchar detta område ?

      Jag ser verkligen fram emot att se blondinbellas luftslott sprängas i 1.5 miljoner bitar!

        😀

          Varför vill en att luftslottet ska sprängas?

            För att en blir sur över att en kan ljuga sig till framgång

            För att det finns så många ärliga människor som kämpar för att lyckas i livet på ett ärligt sätt. Den som ljuger och bedrar förtjänar inte framgång svårare än så är det inte. Det har luktat surt om Isabella Löwengrip länge och äntligen börjar sanningen komma fram.

            För att det är just ett luftslott? (luftslott= lögner)

            Översätter din fråga; ’Varför vill en att lögnerna ska avslöjas?’

              Varför vill en att lögnerna ska avslöjas?
              Kommer dom som tjänar sina pengar ärligt – tjäna ännu mer nu då?

                Varför skulle detta handla om att tjäna pengar?

                Nej, precis som att om man fångar en mördare kommer inte andra mördare att sluta mörda eller dylikt. Måste hennes fall påverka andra som sköter sig för att man ska vilja se det? Kan man alltså inte bara tycka att hon ska få det hon förtjänar? Karma?

                Antingen tycker man det Isabella gjort är fel och att hon förtjänar att det kommer fram, eller så inte. Att inte begripa varför människor har svårt för att någon skor sig på att trampa på folk och ljuga och vill att det ska fram i ljuset, jag vet inte, du förolämpar liksom din egen intelligens här. För att rättvisa ska skapas, helt enkelt. För att det är irriterande att se en människa leva så otroligt gott på att ljuga och bedra, det är inte som att man missunnar Foki hennes framgång (som exempel då hon är det genomgodaste som finns på nätet) hennes framgångar. Men man missunnar Isabella sin och vill att hon ska få ligga som hon bäddat.

                Även om du själv inte tycker det spelar nån roll är du bara extremt osmart om du inte ens kan förstå varför andra människa gör det.

                  För det första har jag aldrig skrivit att jag är på någons sida. Kanske borde ha förtydligat att jag bara ”slänger ur mig frågan” objektivt ur ett genuint nyfiket perspektiv.
                  (Och att jämfota med mördare? Inga kommentarer)

                  Är det Isabella gör ett Eko brott? Brott mot någon marknadsförings lag? Är det ett brott?
                  Är genuint nyfiken! 🙂

                  Jag försökte få oledande svar och utifrån era svar läser jag att en drivs av karma, irritation, missunnsamhet och oärlighet.

    Mytomani. Får mig att tänka på när Alexandra Pascalidou hävdade att hon varit på omslaget till Elle en gång om året sedan 1998.

    Yaaaasss CamCam!!
    Sanningen måste fram. Hoppas svensk media tar efter och granskar sanningen i hennes påstådda uttalanden.

    Istället för att betala företaget löwengrips uteblivna räkningar och Zs lön så shoppar bella loss på Louis Vuitton i Stockholm. Hon har tappat all verklighetsförankring. Att människan inte skäms att hon lämnar fd anställda utan lön för att istället lyxshoppa. Skäms!!!

      Fast hon shoppar ju inte för företagets pengar

        hur vet du det?

        Är hon inte ansiktet utåt för företaget?
        Hur ser det ut när head of face lyxshoppar och lägger ut på insta för att skryta medan företaget i sig ej betalar uteblivna fakturor och löner? Högt oproffessionellt! Hur kan man ta de på allvar?

          Hej!

          Vi kommer att ha en livesänd Q&A med vår CEO Pingis Hadenius imorgon kl. 11:45 på vår Instagram (@lowengrip), ni är välkomna att ställa era frågor då.

          /Team Löwengrip

        Nä, men hon tar antagligen ut lön och den kanske hon skulle avvara för att istället betala företagets skulder till de som utfört jobb för bolaget.

          Fast så fungerar det ju inte i livet. Man får säga upp personal i sånna lägen, man kan inte minska någons lön

            Ägarens lön går alldeles utmärkt att minska.

            Som ägare till ett företag är sänkning av lönen det första man gör, innan man gör sig av med personal. Det tar ett tag att säga upp personal också, man behöver informera facket även om man inte är ansluten till kollektivavtal och man får inte säga upp på vilka grunder som helst. Nu tror jag inte att Löwengrip är på sådant obestånd, den obetalda fakturan till konsulten handlar om svinigt beteende, inte att man inte kan betala.

            Det handlar om uteblivna betalningar för en faktura täckande flera månaders arbete samt slutlönen till en avskedad anställd (och eventuellt andra betalningar). Löwengrip väljer alltså att ghosta tidigare anställda och konsulter istället för att betala sina skulder.

    Bella Bella syftar väl på vackra Bella?

      Det tror jag med.
      Bella – italienska för vacker

    Bra jobbat! Bra att du låter medierna veta att de blir lurade.

    Ok, så om det är en porträttintervju så är det inte så viktigt om den fakta man skriver är korrekt? Så otroligt svagt och oproffessionellt. Hoppas verkligen de dementerar för att försöka rätta upp sitt anseende.

    Älskar för övrigt den här bloggen. Tänk att tiden för en viss person att komma undan med allting är över.

    Bella Bella, antagligen nån italienks passning (bella=vackra) att hon är, ja, vacker…? Oklar rubriksättning, eller jag förstår inte riktigt den italienska kopplingen.

    Verkar inte som att hon på något sätt tänker kommentera avslöjandena i Dubai. Om hon nu inte gjort något fel borde hon ju vara angelägen om att ge din version av saken. Hon kanske tror att det bara går att ”tiga ihjäl”.

      Hon kanske ignorerar alla hundar som skäller efter henne

        Sanningssökare är hundar?

      Hon kan omöjligen tiga om alla avslöjanden… sanningen kommer komma ikapp henne

      Fungerade ju för Soran??‍♀️

        Fast han har ju inte setts till 🙂

          Det blir väl inget åtal? Läste för ett par dagar sedan att det droppas i brist på bevis. Som vanligt.

    Kan man anmäla till kronofogden för utebliven lön? Isf borde Z göra det snarast

      Nej. Men man kan stämma företaget för utebliven betalning. Det ska avgöras i domstol innan kronofogden blir aktuellt. Det är fullt möjligt att företaget bestrider det hela. Det vore ju rätt hemskt om det räckte med att någon sa att så här är det och motparten inte fick säga sitt.

      Normalt är det facket som hjälper till i en konflikt med en arbetsgivare.
      Men jag har en känsla av att facket inte är så verksamt inom Bellas ”imperium”.
      Återstår i annat fall att tala med en jurist och i värsta fall stämma arbetsgivaren.

        Facket hjälpet företagets anställda, inte konsulter och inte dem som finns i Dubai.

        Z borde skicka ett inkassobrev, om hen fortfarande inte har fått betalt efter inkassobrevet, kan hen ansöka om betalningsförläggande hos Kronofogden.

      Sånt får man ta med facket om man är anställd, och i förlängningen går det till arbetsdomstolen. Dock hängde jag inte med om Z var anställd eller anlitad? Som konsult gäller antagligen något annat men jag kan tänka mig att ett företag som inte fått betalt kan gå via kronofogden?

        Hon var inte anställd utan konsult, av det jag kunde utleda av texten med henne. 🙂

          Nej, ”Z” var anställd genom ett avtal medan mannen i Dubai som fortfarande inte fått sin faktura betald var konsult.

            Woooo…. ja då är väl den där uppsägningen allt annat än ok, etisk och laglig. Om det nu har gått till så som det är beskrivet. Lagen måste man följa även om man inte har kollektivavtal.

              Om hon nu har rätten på sin sida varför tar hon det inte vidare juridiskt istället för att prata med bloggbevakning? Låter mer som någon som är arg och vill sprida falsk dynga snarare än någon som har en rättighet till betalning. Antagligen har hon ju inte varit nogrann i vad som avtalades och är nu kränkt/sekundärkränkt och vill snacka skit om bella i forumet där alla älskar att snacka skit om bella. Lätt att plocka poäng då.

                Det är väl bra att folk som blir illa behandlade får komma till tals och att skitstövlarna blir uthängda? Oavsett om det rör sig om Virtanen eller Blondinbella. Skulle inte förvåna mig om hon även tar det vidare juridiskt men det är en tidskrävande process.

                Fast det var väl inte hon som vände sig hit. Hon skrev väl om det på sin blogg och så hittade någon det och länkade här?

    Underbart, så bra jobbat!!!!
    Hur länge komer hon fortsätta, tills alla tidningar är meddelade kanske?? Fortfarande 1,5 miljoner följare enligt hennes insta… Usch på lögnare.
    Dubai-historien hade ju för övrigt varit hur lätt som helst att slå hål på.

    Har inte Veckans affärer och Dagens industri heller kontrollerat det Bella uppgett?

    Jag kan inte förstå hur Bella tänker. Hon är ju verkligen inte korkad och måste ju ha förstått att någon kommer att kontrollera hennes siffror.
    Det vore intressant att veta om Bella uppgett samma falska siffror i avtal med olika företag.

      Bella har förklarat hur hon fått ihop till 1,5 miljon följare nämligen genom att lägga ihop de följare hon har i olika kanaler. Och därigenom så tycker hon att siffran är korrekt på sitt sätt fast den leder till dubbel- och trippelräkningar av samma individer.
      Att förklaringen till det höga antalet följare inte kommer med varje gång siffran 1,5 miljon nämns är förstås det som gör siffran missvisande. Vore mycket hederligare att nämna en uppskattad siffra av totalantalet enskilda följare dvs kanske 300 000 individer men den siffran låter inte särskilt imponerande förstås.

        Undra hur många följare tex Kenza skulle ha om hon räknade som Bella ? Om alla skulle räkna så skulle Bella få lov att komma på nåt nytt sätt att räkna, för hon skulle inte ha så imponerande siffror då ??

          Med Löwengripska räkneexempel har Kenza minst över 500,000 fler följare på samma sociala medier än jämfört med Bella. Dessutom engagerar sig fler följare på Kenzas inlägg. Bella är därför varken störst, mest omtyckt eller mest engagerande av de svenska influencers. Kenza är större och det finns kanske även andra svenska influencers med mer reach, makt och popularitet på sociala medier.

      Fast jo, tycker hon gör ett rätt blåst intryck.

    Underligt att hon själv inte gått ut med något mer förtydligande? ? Tänker att Dubai borde hon ju kommenterat när det är så allvarligt, men det kanske inte funkar så när man har fullt upp med att being bella och shoppa loss

      Hon är van att ducka och tror väl fortfarande det bara handlar om någon jobbig nobody som hon lätt skakar av sig

      Är det någon som vet vad som hände med Being Bella? Gick det lika bra som hennes senaste talkshow?

        Tror vi verkligen att Hanna och Amanda kommer att prodda nåt med Bella när det blåser så mycket här just nu? Tänker att en sån serie kostar en del att göra och att man inte riktigt vill pumpa in pengar i en sån sak när den förväntade målgruppen avslöjas vara en sjättedel av det man trodde?

        Kräver nog att en tv-kanal visar intresse för det ska bli av. Antar det finns en färdig pilot som används för att stämma av intresse. Om ingen kanal nappar kommer det så klart tigas ihjäl. Förhoppningen kommer ju också vara det är glömt efter sommaren ?

          Jag tror också att det finns en pilot och artikeln var ett försök att blåsa upp ett intresse bland kanaler (eller typ Viaplay och co, då de producerar en massa liknande kändisprogram). Intresse väcktes inte eller så kanske det tar tid med förhandling (tror dock mer på det första annars hade man redan kommunicerat att man ligger i förhandlingar).

      Håller med! Varför har hon inte behov av att rentvå sig? Pingis skrev ju också ett otroligt löjligt icke-svar på sin blogg och fick väldigt kritiska kommentarer men verkar inte bry sig.

        Inget svar är ju också ett svar menar jag ?? om det vore osant borde hon verkligen viljat rentvå sig som du säger ??

        I mina ögon ser det ut som Bellas strategi är att godkänna en eller två riktigt elaka kommentarer (oftast något om barnen) och sedan släppa lös sina försvarare på den. Hennes beslutande av vilken typ av kommentarer som godkänns och hur hon styr sitt kommentarsfält med järnhand efter behov är faktiskt rätt imponerande. Den som börjar läsa kommentarerna för att t.ex. hitta något om Dubai blir snabbt omslingrad av diskussioner om nappflaskornas vara eller icke vara för femåringar istället. Hon kämpar på bra för att dra uppmärksamheten bort ifrån all kritik som riktas mot hennes bolag genom att bjuda in till spekulationer om det käraste och mest privata hon har – barnen.

          Exakt. Svårt förstå hur man kan godkänna dessa tråkiga kommentarer om det inte var för man vet de ger fler och ofarliga kommentarer..

            Jag har konstaterat samma som Lotta och jag tror mer på hennes väg dvs hon släpper i en kommentar med flit och skriver sedan själv eller låter någon anna skriva hur taskig och orättvis den ”elaka” kommentaren är för för varje elak så fullkomligt dränks den i nästa tio försvarskommentarer.

            Jag tror faktiskt inte hennes läsare är så engagerade att de i ett modererat fällt skulle orka försvara henne så passionerat så jag tror det är en eller två anstälda som gör det.

              #strategi

              Gick in och kikade och kommentarsfältet är verkligen jättemärkligt just nu, konstigare frågor och kommentarer där än någonsin. ”Kallar barnen H för pappa?” och förolämpningar gällande mammarollen avslutade med ”kramiz” mm.

              Köper inte riktigt det där om man säger så! … och vi vet ju att hon inte drar sig för nåt, vare sig lappar eller annat 😉

                Precis. Jättemärkliga ”elaka” kommentarer som jag inte sett förr. Antingen skrevs de inte eller så släpptes de aldrig igenom tidigare. ?

          Grym analys, spot on!

    I en värld där ”fake news” aldrig varit mer aktuellt är det märkligt att journalister är så dåliga på att göra research.

    Den här bloggen borde heta ”Bellabevakning mm” istället.

      Bellabevakning medmera blir väl socialmediabevakning? Så, Bloggbevakning?

      Passade inte något av de fem inläggen innan som inte handlade om Bella då?
      Bevakning är ju precis vad detta är, få en tidning inse sina brister och lögner avslöjade! Heja!

      Hade jag orkat göra en ny header så hade jag bytt namn på studs, men jag är på tok för lat. 🙂

        Har du INGA assistenter??

          Head of header! Förstås.

          Jo, men de är upptagna med att filma boomerangs på mig när jag fnittrar och vinkar mot kameran.

        Åh kan inte jag få göra en, gratis a la fangirl bloggtipsen 2008??

      Vi borde köra en drinlek där alla tar en shot varje gång nån föreslår att bloggen borde döpas om till Bellabevakning eller liknande. Bella är den influencer som ljuger oftast och om flest saker så självklart kommer hon även att få mer kritik av folk.

        … fast det händer ju egentligen bara en gång om dagen, så lite trist underlag för en drinklek ??

        Och två shots varje gång nån svarar att om det inte passar kan man dra härifrån.

        Tar vi sen också en shot för varje gång nån skriker ”AVUNDSJUK?” så blir det en rejäl jävla fylla på nolltid!

          Eller häxjakt

            Eller mobbning eller jantelag.

              Glöm inte förtal!

      ..och ändå kan inte folk hålla sig till inläggen om bella för att diskutera just bella. Kommentarsfälten under de inlägg som inte handlar om bella fylls med ot om bella ändå. När det finns x antal bellainlägg varje dag kan man ju tycka att det vore lämpligt att diskutera henne under dessa…men tydligen inte.

      Tänk om man fick en krona varje gång nån skrev det på ett Isabella-inlägg.

      Skärp er nu. Vi vill se detta. Bella är en av de största och den som har mest fuffens för sig. Vad vill du läsa, vad Fokis katt gjort idag? Skulle vara jättekonstigt om det inte låg kassa fokus på Bella, det blir ju bara värre och värre ju mer man gräver. Självklart ska det göras i denna blogg. Och det kommer mer. Varmt välkommen tillbaka med ditt så väldigt originella uttalande att bloggen borde byta namn till bellabevakning ?

        Skrattade högt åt ”Vad vill du läsa, vad Fokis katt gjort idag?”! Håller med, tyvärr är många andra bloggtjejer idag sjukt ointressanta. Vill ni hellre läsa om att Annawii skriver bebisspråk, Engla har bloppis, och Egoina blir dumpad av pojkvän nr 22? Bella är helt ärligt den som håller bloggskeppet flytande på det sättet att hennes lögner och drama får en att haja till. Jag avskyr att hon blivit rik och känd på lögner, men visst, får erkänna att det fångar mitt intresse till skillnad från alla andra intetsägande tjejer.

    Tänk vad många som kommer fira, när hon är sänkt, då blir det ett hejdundrande kalas ?

      Och efter kalaset tror jag att en enorm tomhet kommer att infinna sig hos de mest bella-engagerade. Vem ska de nu likt besatt syna i sömmarna?

        Nu tror jag dock du överskattar det här ganska rejält, folk har garanterat fullt upp med sina vanliga liv oavsett.
        För mig räcker det gott att hon är synad och inte kan dra rövarhistorier längre.

          Nej nej! Lugn i stormen! Jag har inte fullt upp med mitt vanliga liv (obviously) I. Will not. Survive.

          Men ändå tog du åt dig..? Jag syftade på de som hånar hur hon andas, leker psykologer och ställer diagnoser baserat på en story, synar sms, jämför handstilar från en notis 5 år bakåt i ett arkiv, kommenterar hur hon uttalar ord, jämför bilder där hennes bröst syns i olika vinklar, begär ut skilsmässohandlingar… and the list goes on.

            Helt galet hur folk håller på, stannar man aldrig upp och bara ”njaaeh, ingen mer internet idag”.

            Nu fattar jag inte, hur tror du att Bella ska sänkas? Att hon blir mördad eller?

            För annars är det rätt sannolikt att vad som än avslöjas kommer Isabella fortsätta blogga.

            Och de här sakerna gör man bara med Isabella, eftersom att man vet att hon är en komplett mytoman. Förstår inte varför man är en sämre människa för att man har tid att undersöka om Bella mordhotat sig själv eller inte liksom.

            Så fort man har en åsikt om Isabella är man patetisk som har så mycket tiiiid att bry sig, att hela livet ska falla om hon inte fanns. Va? Jag är besatt, men jag har inte mycket tid. Har missat denna blogg i 2 dagar nu, lite abstinens men har inte haft tid. Dog inte, grät inte, har inte läst Isabellas på ännu längre.

            Men det är så himla okej att ha ”tid” och ”ork” att sitta och raljera som du gör i en skvallerblogg för att förolämpa de som bryr sig om att Isabella ljuger sig blå och lever loppan för det.

            Att man försvarar sig mot något för att man anser att någons antagande är fel är inte att ”ta åt sig”, alltså är du 12 år?

              Du är alltså kränkt å hks vägnar..?
              Förlåt för att jag ifrågasatte er besatthet av att leta minsta lilla fel hos bella. Jag borde ha kommit ihåg att det är strängt förbjudet att ifrågasätta när det kommer till vad folk skriver om bella här inne.

              +1!!!!! ??

      För mig handlar det inte alls om att sänka en annan människa. Det handlar om att rätt ska vara rätt. Man bör inte fritt kunna ljuga om sina siffror och tjäna miljoner kronor på lögner (och åter lögner..) men ändå kalla sig hederlig och ärlig. Jag följer det här med spänning och hoppas att hon faktiskt tar det här som en lärdom: Tala bara god damn it sanning! Allt blir bättre då, för alla parter.

        Men det är nog det som kommer hända.

      ”när hon är sänkt” känns ju hårt. Hon är typ tio år yngre än mig. Storasystern i mig får lite ont i magen.

        Kommentaren kan ju ha varit ironisk och det var för övrigt en av de som Bella nämnde i sitt sk försvarsinlägg ang statistiken. Just för att det låter hårt.

    Jag tror mest det är de (vi) som läser härinne som insett hur Bellas luftslott är uppbyggt. Den stora majoriteten har nog fortfarande ingen aning och då är det (väl?) bara att köra på och låtsas som om det regnar.

      Har ju dock redan spridit sig till flertalet tidningar…

      Framför allt tror jag att intresset av bellas påhittade siffror är betydligt svalare utanför den här bloggen också. Med det inte sagt att jag försvarar henne?

    Tror att hon kommer visa barnens ansikte.kändes lite så på hennes instastory

      Tror samma. Är det nån här som har sett barnen IRL? Har fått för mig att båda är lika Odd ?

        Jag har. Tyckte inte de var lika någon utav dem. Kunde varit vilka barn som helst

      Man kunde se barnens ansikte i en video på instastory där de spelade fotboll.

        Nah kan inte påstå att man egentligen såg ansiktena där.

    Någon som sett Anna Book på blingline.se Instagram? Jag har alltid trott att hon faktiskt ÄR brun, men det var tydligen bara foundation.

    Bella Bella är väl en lek med ord eftersom Bella betyder vacker på italienska. ”Vackra Bella” ung. med andra ord:)

    Vilka avledande manövrar har hon kvar? Som en skrev här ovan, visa barnens ansikten, absolut. Kommer ta bort fokus en del. Fiska mammasympatier när hon skriver från djuuupet om ”bråket” med O över tre dgr/vecka-bytet och till sist gå ut med att hon opererat både det ena och det andra.fä

      Och blir sambo.

      Allt hon sagt att hon inte ska göra kan hon ju alltid göra, t.ex. Då finns det en hel del att välja på.

    Är de öppen spår idag? Behöver prata med någon… 🙁

      Berätta ändå ? jag lyssnar.

        Tack för du vill lyssna ❤
        Har haft en killkompis i några år och han
        var till en början intresserad i mig men accepterat att jag inte känner samma och att vi kan vara vänner. I fredags drack vi en del och jag som mamma är ju rätt trött av mig. Somnade till i soffan och vaknar upp då och då att han tycker jag skall vakna o vara sällskaplig (istället för o fatta att kl var mkt o det är dags att gå hem, var mitt i natten) men sen vaknar jag av att han har fingrarna i mig och knäppt upp min bh o tar mig på brösten.
        Han själv tyckte det var fel och bad om ursäkt och sa att jag borde slå honom. Vilket jag inte gjorde utan vifta bort hela grejen & så fick han gå hem.

        Han har skrivit massor gånger att han ber om ursäkt och att han inte vet varför han gjorde som han gjorde.
        Jag har inte skrivit mer än att jag är ledsen över situationen och det inte är okej..
        Jag vet inte vad tusan jag skall säga till honom? Jag kan ju uppenbarligen inte ha honom nära mig.

        Berättade för mamma idag och fick bara höra ”du borde inte dricka” öh.. dricker inte jämt och det spelar ju ingen roll, ingen skall ju pilla på en i vilket fall.. :/

          Det där är övergrepp och gränsen till våldtäkt. Absolut inte ok. Vad hade hänt om du inte hade vaknat? Han hade antagligen fortsatt… jag tycker du ska anmäla honom.

            Rättsligt sett ÄR det att våldtäkt. Det spelar inte någon roll vad man penetrerar någon med.
            Så ledsen att du råkade ut för detta. Bilen idiot. Blir så uppgiven också över att sådan här skit fortsätter att hända fast vi har vadat runt i #meetoo det senare halvåret. Vad är det för fel på män, vad är det så många av dem inte fattar? På riktigt, är det något fel på deras hjärnor? Hur svårt kan det vara att respektera helt grundläggande mänskliga rättigheter och inte kränka de kvinnor man har omkring sig?

          Men gud fina du ?? det är absolut inte så som din mamma säger. Han är ett jävla äckel som utnyttjade dig.

          Jag råder dig att absolut inte träffa honom mer, skit i om han känner sig sårad av det. Du måste skydda dig själv, ett sånt äckel som ger sig på en i ett sådant läge måste du hålla dig undan. Detta är inte ditt fel! Och fundera på om du vill anmäla honom.

          ??? om du vill prata ut mer och privat så kan jag ge en mail och så kan vi ta det därifrån. Du är inte ensam i det här.

          Polisanmäl.

          Du borde kunna dricka precis hur mycket du vill i en VÄNS sällskap!!! Din ”vän” borde också kunna bete sig som just en vän. Det gör han inte! Snälla du, lägg ingen skuld på dig själv i detta utan försök ta åt dig av att HAN har gjort jävligt fel. Pch gör han så fel när du är däckad..vad är han för människa då? Är han någon du vill ha i ditt liv? Kommer du känna dig trygg med honom i framtiden?
          Jag hade en ”vän” som gjorde liknande mot mig en gång i tiden. Slösade många år med självhat, och med hans fortsatta ”vänskap” innan jag insåg vart skulden egentligen skulle ligga. Vi är inte vänner idag och ja, till en början var det tomt. Men idag, nej. Då mår jag bättre utan honom.

          Ta hand om dig. Anmäl om du känner att du vill och orkar.
          Kram

          Innerst inne vet du vad du känner och tycker. Jag skulle polisanmäla dock.

          Anmäl!

          Din mamma är fullkomligt ute och seglar. Det är tyvärr inte ovanligt att andra kvinnor, gärna i lite äldre generation, väljer att se patriarkatet som ett självklart tillstånd som vi yngre borde anpassa oss till. Hellre det än att inse att en faktiskt varit underordnad och tagit en massa skit i massor med år. Men skit i det nu, skit i henne och allt som får dig att må dåligt. Fingrar inne i dig är våldtäkt och han utnyttjade dig i ett särskilt utsatt läge. Det är horribelt och du måste genast bryta kontakten med honom. Du behöver inte förklara, ingenting, bara bryt. Orkar du, så polisanmäl, orkar du inte, se i alla fall till att få prata med någon. Det är ingen liten sak detta, det kommer att bråka med dig under lång tid. Stor stor kram.

          Hade du själv fått för dig att sticka in fingrarna i en kompis kropp om han eller hon låg och sov? nej självklart inte. Lika fel som det hade varit att man själv utnyttjade en sovande/ skickade bilder på sitt könsorgan till randoms/ tafsade lite mär man fick lust, lika fel är det när män gör det.

          Så din mor är ute och cyklar, det är bara han som gjort fel.

          Om du anmäler kanske det är till hjälp om det först finns ett tydligt erkännande från honom i era sms? Kanske kan du se till att det gör det? Även att han visste att du sov/ var däckad och inte sagt ja.

          Jag har festat mycket i mina dagar, men aldrig har jag tänkt att det var en rimlig idé att tafsa på någon som inte vill. Aldrig har jag varit sugen på att stoppa fingrarna i mina kompisar.
          Han tycker inte om dig, han älskar dig inte. Som vänner bör.
          Det här vittnar ju om hans karaktär. Om vad för slags människa han är egentligen.
          Skit i hans ursäkter, dom kan han dra för polisen.

          Må bättre ?

          Usch. Har varit med om typ samma.

          Har en killkompis som jag hade varit jättenära vän med i 6 år. Han har alltid varit en jättesnäll och förstående kille. Jag vet att han var jättekär i mig för flera år sedan, men sedan insåg han väl att jag inte var intresserad och att det inte skulle bli något så då kändes det ändå okej att vi var vänner.

          Men för två år sedan så var vi på en fest tillsammans med två andra vänner. När vi skulle gå och lägga oss så ville han titta på vår favoritserie så vi gick och la oss i samma säng och tittade, absolut inte sexuellt eller mys över huvud taget utan vi tittade bara och sedan somnade jag. Jag vaknade också av att han hade sina fingrar i mig. Blev helt paralyserad, visste inte vad jag skulle säga eller göra så jag låtsades att jag sov. Lite senare låtsades jag att jag vaknade till och behövde gå på toaletten och gick sedan o la mig i en egen säng. Har aldrig nämnt det här för någon och han vet antagligen inte heller om att jag vet det. Jag går runt och låtsas som att det inte har hänt och då vi har mycket gemensamma vänner så umgås vi fortfarande. Han är precis likadan som innan och verkar jättesnäll och pålitlig, men jag skulle aldrig någonsin gå och lägga mig brevid honom igen. Hade nästan glömt bort att det hade hänt, förtränger man det tillräckligt bra så är det nästan som att det inte har hänt. usch. jag mår bra, har inte några direkta bestående men mer än att jag blir äcklad och har svårt att lita på folk. men jag har kanske större problem med det än vad jag intalar mig.

          Fyfan vad less man är på att detta händer tjejer varenda jäkla dag. Det är våldtäkt och jag skulle rekommendera dig att anmäla honom. Du vill ändå inte ha en sån person i ditt liv. Hur långt hade han gått om inte du vaknade och undrar om han gjort samma sak med någon annan eller kommer göra i framtiden. Han är ju uppenbarligen kapabel till det.

          Det är situationer som dessa som jag önskar att fler vågar anmäla så alla män fattar vad vi kvinnor utsetts för och att ALLA män (ja alla) är potentiella våldtäktsmän.

          Vill inte lägga någon press på dig heller, du gör det som känns bäst för dig och ingen skuld faller på dig oavsett om du anmäler eller inte, var stupfull eller helnykter. Inget av det som hände är ditt fel överhuvudtaget, det var enbart han som gjorde fel.

          Det där är våldtäkt! Spelar ingen roll hur bra vänner ni är, hur mycket ni druckit eller hur många gånger han ber om ursäkt! Anmäl och bryt kontakten helt. Även om det är skittufft är det bra om du inser att det är ett övergrepp, och det är inget du har gjort fel! Din mammas kommentar är så galen och så fel. Ta hand om dig❤️

      Ja berätta? finns här

    Har hon köpta Instagramföljare? Hon har extremt få kommentarer och likes för någon med så många följare.

      Kan man inte se det via nån statistik-grej? Som med Mogi där man kunde se att det ökade med 1k bara på en dag? Eller hur funkar det CamCam?

      Jo många tusen köpta följare, bättre hon lägger sin pengar på att köpa likes ?

      Isabella har verkligen lågt engagemang på sitt instakonto

      Hårt modererat kommentarsfält?

    Hoppas verkligen Elle Norge gör en rättelse av Bellas luftsiffror. Guldstjärna för att de erkände att de gjort fel. Nääär ska Bella & Pingis ( som fått flera kritiska kommentarer på sin blogg) agera på allt Camcam avslöjat?

      Bella har väldigt låga engagemangssiffror alltså likes och kommentarer i förh till antalet följare. Kan tyda på stor andel passiva/köpta följare.

    Ang. Dubai så har jag svårt att tro att Isabella kommer svara mer än det som står i inlägget ”USA signerat!” – ”Förra året reste Pingis och jag runt en massa, USA, Hong Kong, Mellanöstern och Australien (Pingis åkte själv på grund av för många dagar ifrån barnen)…” ”…av de marknaderna som vi besökte är det alltså USA som nu är signerat.”

    Förr eller senare kommer den här bubblan att spricka och då är det inte bara Isabella Löwengrip som kommer att drabbas.

    Men vadå dålig research? När en tidning gör en intervju med någon så litar de ju på det som sägs och skriver det som sagts (ungefär iaf, ja ibland kan de förvrida lite, och mycket). Expressen till exempel skriver av bloggar, och skriver vad folk säger utan att göra research och kolla så att det som skrivits och sagts är sanning och fakta. Ibland vinklar de väldigt mycket med avsikt. Strategin att upprepa samma sak många gånger så att det till slut blir en sanning är det flera som annamat och kör med – och vissa lyckas med det och kommer undan med det – vissa ligger alltid steget före och är snabba med att försvara sig och ge svar på tal, förekommer snabbt liksom med bortförklaringar, beräknande. Isabella är inte alltid snabb med att försvara sig och det är väl nästan värre med beräknande personer som fort ska förekomma med nya lögner som försvar, eller direkt påstå att de får hot och hat så fort de fått kritik.

    Hampus gav henne en Morsdagspresent…?!

      ???? omg! Vilken hemsk människa. Jag fick en handplockad bukett av min granne för att han ser mig kämpa med mina barn varje dag och tycker att jag gör det så bra. Det värmde så mycket. Man kan fira alla mammor, en mamma, sin egen, någon annans, sig själv, sina barns eller whatever. Orka bry sig.

      Neeej, jag som alltid firar sambon på fars dag trots att barnet inte är vårt biologiskt gemensamma!?? fy på mig!!

      Och klart hon visar upp det, hon vet ju att du och andra kommer reagera planenligt.. gäsp

        Försår inte er som ser det som medveten provokation? Hur kan man tycka att det är uppenbar provocerande att hon fick blommor av sin kille på morsdag?

          Blommor var det väl inte utan nåt (gissningvis dyrt) smycke, hon nämnde väl märket/asken lite sådär oskyldigt och första kommentaren där handlade ju förstås om gåvan..

      Orkar bry sig………

    Hurra att DansKungen vann Robinson ?

    Är det inte mer pinsamt att DI och VA gör ordentlig research. Det är ändå två tidningar för näringslivsfolket och de borde kräva mer research än en modetidning.

      Instämmer.

    Själv blev jag väldigt fundersam över att Isabella nyligen skrev att hennes favorit-podcast är ”Dekonstruktiv kritik” med Aron Flam. De senaste avsnitten har gäster som t ex Katerina janouch och Alexander Bard. Aron Flam menar att feminism är hittepå, hjärntvätt och att genusvetenskap inte borde undervisas på universitet.
    Aron Flam är även starkt invandrinskritisk.
    Håller Isabella löwengrip på att bli Sverigedemokrat?

      Haha med Bella vet man ju aldrig. Ena dagen ditt och andra datt. Beror kanske på vad pojkvännen tycker i politiken.

      För övrigt, väldigt många märkliga kommentarer i hennes blogg nu.. jag anar taktik

        Också tyckt att det kommit igenom allt möjligt! Tex är det nog inge kul för hennes barn att i framtiden läsa folks elaka kommentarer om nappflaskor å blöjor.. Å att man inte kan ha barnens bilder i sovrummet för där ska man ju ni vet vad… Hur kan man släppa igenom sånt!? Privat. Barnens privata. Och istället ta bort de kommentarer som, antar jag kommer, om vad som skrivs här på Bloggbevakning.

          Inte är det många här som tänker på vad som är kul för barnen att läsa om sin mamma om några år heller…

      Hon har ju den där franska kvinnan som förebild gällande kläder (kommer inte ihåg hennes namn och Hajen hade också denne fransyska på någon story). Denne fransyska är en trogen supporter till främlingsfientlige Le Pen…

        Ser framför mig Annie Lööfs snopna ansikte…

        Brigitte Bardot heter hon (kan ha stavat hennes namn fel). Superrasist.

          Tack! ?

      Hon har väl inte kommit underfund med vad Aron Flam står för.
      När hon var i Marabella på något event och då blev hon visst impad av några förändringar som man ville införa i Kina.

      Det är en av mina favoritpoddar också och jag håller inte med om mycket av det han säger. Men han har intressanta gäster med folk som tycker annorlunda än jag, vilket är intressant och lärorikt.

    hennes mamma heter Saltangen på Instagram 😉

      och? vad har hennes instagram med något att göra?

    Såg precis påan för UG och det vi alls redan visste står nu helt klart, det kommer vara ett sympati program för Virtanen och en chans för honom att bokstavligen få fälla en tår i tv.

    Ord som drev, blodvittring kommer att nämnas. ?

      Medverkar han i programmet också? Hur kan han ens med att visa sig?

        Japp. Satt ihopkrupne och såg allmänt ynklig ut.

        Orden drev och blodvittring kom från hans mun. ??

          Någon med insta får gärna meddela Cissi så att hon är förberedd.

            Cissi vet om det redan och har även sett trailern.

              Ok. ?

      Lite häxjakt också kanske buhu

    Jag tycker om att använda ordet ”mouthwatering”. Tur att jag fick skriva det två gånger häromdagen – både i en fråga till mig själv och i ett svar till detsamma! Engelska uttryck är det bästa jag vet!

    http://afashionistasguide.com/lunch-harrys-dolce-vita-london/#comments

    ….wow, några som erkänner att de svalt allt hon rapat ur sig utan att kolla det. Annat än våra svenska journalister det som helt utan pardon kastar sig framför Bellas fötter och ba ”ååååh, sååå fantastiskt, woooow, vilken resa!!! Wooow, du gör sådan karriär, tänk vad tuuuufft det måste vara, du har ju bara hjälp av kock, städerska, barnflicka, etc…” Jag blir helt matt av folk som på riktigt imponeras av sådant. Herregud… *facepalm*

    Bella betyder vacker på latinska språk så som italienska

    Hennes syster går loss på IGs kommentarsfält efter att någon rättade Bellas engelska.

      Ja det var värst.

    Vet att Bella och Annie Lööf är vänner, men småsint som jag är så kommer jag ej rösta på centern pga detta. Såg på Bellas insta hur Annie hejjar på henne, såklart man gör som vän, men tyvärr Annie min röst får du inte.?

    Hon har inte blivit erbjuden de enorma belopp för sitt företag, Löwengrips kosmetikbolag som hon gått ut med i medier. Säker källa

      Berätta mer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.