En annan sida av Ida Sjöstedt och danstvång på kontoret

När jag tänker Ida Sjöstedt så tänker jag Kenzas bröllopsklänning eller någon av de andra drömklänningarna som hon och Angelica Blick burit genom åren, men här kommer en lite annorlunda kreation från henne.
Mikaela Lauren knöt hymens band i helgen i ett bröllop som bara kan beskrivas på ett enda sätt – klackarna i taket och tillsammans med Ida Sjöstedt designade hon sin bröllopsklänning.

Det som dock sticker ut allra mest är att hon nog fasen har fler brudtärnor än jag själv har kvinnliga vänner.
För ett par år sedan hade det nog gjort mig lite nedslagen eftersom jag då mätte vänskap i antal relationer snarare än kvalitén på dem, men på senare år har jag insett att det inte riktigt är min grej att ha det där typiskt ”influenciska kopplet” av vänner omkring mig hela tiden och så länge det är mitt egna val så kommer jag aldrig försöka ändra på det.
Kanske ändras det när man får en familj? Det är få människor förutom mina absolut närmaste vänner som jag skulle välja före att träffa min familj och hur praktiskt är det inte då att en hel hög av dem bor i min lägenhet?
🙂

Ingenting är för alla och jag hoppas att alla ni som läser detta aldrig jämför era relationer med exempelvis hur vänskap framställs på sociala medier, utan att ni har de vänskapsrelationer som ni trivs bäst med – oavsett om antalet vänner är 1, 2 eller 52.

Men stort grattis till Mikaela och hennes man! 

Nu önskar jag bara att de tog allt det där guldiga tyget och klädde in hela svampen på Stureplan i det, så det gnistrar och bländar alla inne på Löwengrips kontor för att få slut på deras dansande tåg. 
Jag förstår att de bara anställer unga människor eftersom det inte finns någon lön i världen som skulle kunna få mig eller människor i min ålder att dansa på kommando, enbart för att chefen ska kunna ladda upp en film på Instagram för att visa hur roooooligt man har det på jobbet.

Ta på den stackars saten längst bak som slutligen tittar sig över axeln för att se om de är klara med dansandet eller om hon måste studsa lite till.
I feel your pain!

91 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Bröllopet ser 80-tal ut med allt guld och chockrosa och piffig vit klänning som är kort och lång samtidigt, som en hockeyfrilla ?
    Dansandet saknar jag ord för, det känns ju inte så genuint. Och inte den typen av inlägg som man lägger ut när man går igenom ngn form av förtroendekris som företag. Då är det bättre att konfrontera de frågor som ställs. För en känsla av att Bella bara åker förbi ”Löwengrip HQ” (alltså jag dör) för att filma eller fota innehåll till sin blogg eller insta, inte för att jobba. Ser för mig att hon drar in, får med sig folk på en dans och drar ut igen.

      Löwengrip HQ ???

      Hahaha ”Dansa för mig” och sedan bara åker vidare. 😀

      Hej!

      Vi kommer att ha en livesänd Q&A med vår CEO Pingis Hadenius imorgon kl. 11:45 på vår Instagram (@lowengrip), ni är välkomna att ställa era frågor då.

      /Team Löwengrip

        Förlåt, men stick och brinn med era lögner. Det är över nu.

        Lite försent nu, k, thx, bye!

    Men dra åt skogen vad många tärnor! Skulle väl också kunna få ihop ett sånt följe, men då skulle det knappast vara några vänner eller släktingar kvar att vara gäster ?

    Reagerade också på mängden tärnor ? Men hon verkar vara en som gillar extra, extra, extra allt, plusmeny och lite till.

    Kan förövrigt inte förstå hur man kan anställa bara unga. Oavsett hur kompetenta de är, vill man inte ha en mix? Få in lite erfarenhet och kunskap ”på köpet”, nån som varit med förr? Det är ju jättebra att det finns arbetsgivare som inte räds oprövade kort, men jag tänker på det konsulten berättade i intervjun tex, att ingen har riktigt koll och det blir mycket onödigt strul pga okunskap och oerfarenhet.

      Därför att äldre människor har genomskådat arbetsplatsen och unga, outbildade människor är för dumma för att säga nej. Jag är ung och dum jag också så ingen som behöver bli kränkt nu. Man vill liksom inte säga nej till en arbetsgivare och tycker säkert det är häftigt att jobba med självaste Isabella Löwengrip så man ser förbi det faktum att det inte finns kollektivavtal eller regelrätta kontrakt. Man får ju massage och yoga! Då behöver man ju inte vara med i facket! Isabella skulle inte kunna bedriva den personalstyrka hon har om de var med i facket och hade ett fackligt ombud som kollade igenom verksamheten. Folk sliter som galna på Löwengrip HQ’s marknivå medan drottningen strosar runt och bestämmer färg på locken och har världens bästa jobb.

      Förutom det så har de självklart skrivit på en NDA, jag vet inte vad det heter på svenska, eller är jag för naiv som tror det? Annars skulle man definitivt höra mer från personer som slutat. Bella målar upp det som den bästa arbetsplatsen i världen, och kanske är det också så för de unga outbildade som söker sig dit. Jag personligen vill inte jobba i ett osäkert företag där man kan bli utsparkad på gatan hur som helst utan att cheferna behöver, kan eller vill ta hänsyn till fackliga regler.

        Även om de inte har kollektivavtal kan de självfallet inte bete sig hur som helst eller ”sparka ut folk på gatan”. Arbetsrättsreglerna gäller fortfarande.

          Det kan dom, det har jag fått erfara. Arbetsgivare och fack sammarbetar mot de anställda i många fall, trots att företaget inte har kollektivavtal.

          Jo, men det är rätt svårt att ta upp kampen mot en arbetsgivare om man inte har ett fackförbund i ryggen. Tror inte jättemånga 22-åringar (eller 42-åringar) vet var de ska börja ens. Är man ansluten till facket sköter de allt sånt åt en. Och ser till att det inte händer en till att börja med.

            Uppsagd kan man ju bli vare sig man är i facket eller ej?

              Ja, men det var väl inte själva sakfrågan?

              Man kan alltid bli uppsagt, men en uppsägning är inte giltig om det inte finns skäl för den, och även om det råder arbetsbrist ska man pröva omplacering. Sen ska man ha uppsägningstid, information om hur man överklagar, info om att man har förtur vid nyanställningar. Uppsägning får INTE ske via ett mail på en mening eller två. Osv.

        Jag undrar också hur vanligt det är att man får planera möten och liknande efter chefens menscykel? Undrar om det står i någon klausul i anställningskontraktet? Skulle vara så märkligt om ens chef gick ut med att hon planerar möten efter sin cykel. Får alla andra också göra det undrar jag då? Säger inte att det är dumt, för jag skulle mer än gärna ha en vecka där jag slapp möten pga pms, men det funkar ju inte i den riktiga världen. På Löwengrip HQ däremot, verkar allt vara möjligt!

          Skulle tro att de måste synka sina cykler. Tänker nån lösning med ett par månaders provanställning och är du inte i fas efter det så får du sluta.

        De flesta har NDA med sina anställda idag, sekretessavtal. Och man kan inte få sparken hur som helst. LAS gäller oavsett kollektivavtal. Så man bör vara med i facket för att få hjälp om de missbrukar LAS.

          Har ”de flesta” verkligen det? Jag har senaste åren arbetat på både stora, internationella företag liksom mellanstora svenska företag och har aldrig skrivit på ett sådant avtal. (Varav ett företag som påminner enormt mkt om Löwengrip och hade kanske haft behov av ett sådant avtal… Hmm.. 😉 ).

            Det kan stå finstilt på själva anställningsavtalet.

          Uh, jag har skrivit på sekretessavtal gällande brukare/kunder/elever när jag jobbat som personlig assistent, inom skolväsendet och hemtjänsten, men aldrig gällande själva arbetsplatsen med kollegor, chefer mm. Min kille jobbar inom områden där själva arbetsuppgifterna är sekretessbelagda (avancerad utveckling så de vill inte att andra företag ska kunna kopiera sådant som inte går att ta patent på) men han får givetvis prata fritt om arbetsplatsen, kollegor och liknande.

        Genomskådar arbetsplatsen? VET DU hur bra den är? JAG vet!
        Och jag tillhör den äldre generationen.
        Både fackombud, rätt avtal och mycket mer i lön än vad man kan drömma om.

        Varför det är flera unga istället för äldre handlar om att yngre KAN mer nytänk, internet, sociala medier. Det är ingen nyhet. Det vet väl för h*lvete alla om.

        Varför ska det pratas så mycket om sånt man inte känner till? Håll er till sanningen.
        Har ni ens koll på vilka utbildningar människorna har som ens jobbar där? Knappast!

        Suck… Avundsjuka, hemska människor!

      Ung personal är billig i drift de med mer erfarenhet vill ha lön därefter…..

    Jag fattade inte vad detta har med Bella att göra.. är det måndag eller? ?

      På bloggbevakning har ALLT med Bella att göra 🙂

      Med riktigt mycket vilja går allt att relatera till bella….

      Jag får sån otroligt sekt-vibe på allt som läggs upp från Isabellas kontor… allting ser så stageat ut och ska alltid framställa kontoret som en lekplats? Påminner mig om när jag konfirmerade mig, valde inte svenska kyrkans konfirmation utan en mer ”modern” kyrka med inriktning på sport – där skulle vi alltid ledas på morgonen av någon pastor som var så otroligt ”hipp” och ”modern”, som skulle baka in psalmerna i innebandyn typ, alltid märkliga lekar och sånger… Kändes tillslut bara overkligt och obehagligt. Get out while you can, anställda!!!

    I förra inlägget hade någon sett Uppdrag gransknings avsnitt om FV/metoo. Undrar vart detta finns att se? Hittar det inte…
    Ha en fin dag allihopa 🙂

      Det finns tillgängligt på play från onsdag kl 06.

      Alice frågar efter påan som jag såg när den spelades upp på SVT sent igårkväll och jag undrar också varför den inte ligger på nätet som de brukar göra tex på SVT-play.

    Varför taggas detta som Blondinbella? Andra gången nu fast inlägget främst handlar om någon annan. Känns rätt märkligt. Bellas dans hade kunnat få ett eget inlägg om det är så viktigt att tagga henne 😉 Men grattis till Mikaela!
    Och rätt tragikomiskt med sista tjejen som kollar bedjande in i kameran ”SOS”, haha.

    Bella får ta över varenda inlägg, grattis till brudparet ??

    Jag tänker att man kanske har olika mått man går efter när man klassar sina vänner nära, vissa har hårdare krav och andra lite mildare. Vissa människor släpper in människor i sitt liv direkt och andra tar år på sig, det blir ganska självklart att båda personlighetstyperna inte har lika många vänner. Jag vet att båda sidorna ser något hos den andre som man beundrar, den ena för den andras integritet och den andra för den andras sårbarhet och mod. Jag tycker att det är fint att vi är olika och har först på senare år accepterat att jag skapar vänskapsband långsamt men de håller också.

    Fuck vad du är avundsjuk på Blondinbella. Du trycker ner ALLT hon gör. Hon och hennes personal verkar ha roligt på jobbet och du ska automatiskt trycka ner dem och säga att dom är tvingade till det.. Skärp dig!

      Ja eller hur, gud vad hon är avundsjuk på Bella…?

      Inte druckit morgonkaffe än?

      Ja för det är ju bara på Löwengrip ”HQ” som man kan samla ett gäng obekväma personer och tvinga dem till att boomeranga till ABBA-hits ?

      Tänk dessa stackare när de lyfter blicken inser cirkusen de har varit med om.

      Snarare är det väl lustigt hur de låtsats hålla ångan uppe inne på Krämföretaget. Kanske har du inte förstått Camillas sätt att skriva på, när ni kallar det för hat och avundsjuka och allt vad det är.

      Ja herregud vad vi alla är avundsjuka på Bella. Bella som ljuger om alltifrån morgonkaffet till företagets siffror. Avuuuundsjuk!!!! jag vill också ljuga om mitt arbete !!!

        Det är aldrig för sent – börja idag! Själv skulle jag idag egentligen hållit ett power-föredrag för 1,5 miljoner saudiarabiska studiekamrater på mitt universitet men var tvungen att ställa in pga att mensen kom. Så nu sitter jag istället på Sturebadet och har vaskat en stor bricka frukost, då jag väldigt sällan äter mejeri, socker, eller annan föda. Nu ska jag för övrigt ta en bit NK-mint och gå djupt in i min återhämtning på 10 minuter och 15 sekunder. Återhämtning är A och O för mig som student att orka springa snabbt och länge. Apropå det ska jag ikväll gå ut och springa intervaller så min exman slipper tvångsmata mig med adhd-mediciner. Sen gör vi antagligen en high five eller två. Teamet. Godnatt

          Spännande! Du kanske kan komma förbi mitt jobb och ha föredrag om hur du lever ditt fantastiska liv på det här sättet. En variant är att du anordnar congadans på vårt jobb, på det viset slipper du ju sitta stilla.

          Hahaaaa

      Jag läser både Blondinbella och CamCams blogg, avskyr den ena och älskar den andra. Och nej, är inte avundsjuk på Bellans liv fullt av adhd-hets, snabba beslut, konflikter och jobb 24/7 – däremot är jag sjukt avis på CamCam som får jobba med att skriva Sveriges största blogg, har humor och sköna relationer med sina katter. Så man behöver inte hata den man är avundsjuk på, faktiskt!

      Nej tvi vale. Skulle inte sätta min fot på de kontoret och jobba om jag så ens fick drömlönen! Är inte de minsta avis på Bella hon är en fejkprofil bara. Lögner är inte okej någonstans! Huuh ryser

    Måste du hata Bella i varenda inlägg?

      Oj oj oj, du har nog aldrig upplevt hat om du tycker att Camilla ”hatar” Bella i sina inlägg ?

      Och där kom ordet hata igen. Lär dig vad ordet hata står för. Hata är ett oerhört starkt ord och det som det skrivs om här är inte hat. I kommentaren ovanför : AVUNDSJUKA. Nutidens mest missbrukade ord, så fort någon ifrågasätter något.

      Tips: Läs en bok och lär dig synonymer.

      Det roliga är att här inne kommenteras det om hur bellafansen attackerar de få elaka kommentarerna på bellas sociala medier men här inne är det ju precis samma sak men tvärtom. Så fort någon ifrågasätter något elakt om bella eller inte direkt kritiserar henne så dyker ett gäng upp och gapar om hur manipulerad man är av bella, att man inte förstår innebörden av näthat/mobbing/drev, att hon är en manisk lögnare, ”dra härifrån om du inte kan inse sanningen”, att man är anställd, osv. Samma beteende som ni kritiserar hennes fans för. Vill man ha en diskussion eller vill man bara att alla ska hålla med varandra och aldrig låta någon ha en annan åsiky, både här och hos bella? (Nej jag försvarar inte bella, så det behöver ni inte anklaga mig för. Läs om min kommentar om ni tror det)

        Och jag tycker ni andra verkar mest ilskna med svordomar som ”fuck” och allt vad det är.

        Nu har vi haft den här debatten mängder av gånger. vilka som är värst. Inse alla är olika, reagerar olika och tycker olika och att detta är ett öppet forum. Camilla raderar när någon går över gränsen, så detta är bara onödigt tjafs.

          Svor jag mycket i min kommentar tycker du? Och nej, jag hör inte till de som försvarar bella men jag ser för det ett mönster i hur de bemöts här, dvs likadant som kritik bemöts hos henne.

            Nej syftade på kommentaren högre upp. Poängen var att det är ett öppet forum och alla tycker olika, det går inte göra så mycket åt.

              Och min poäng är att man inte får tycka olika här. Men där tycker vi väl olika antar jag?? let’s agree to disagree.

                Det går åt båda hållen. Som kommentaren längre ner skrev, vettig kritik av Bella har oftast bemöts av hennes rabiata fans som skriker om avundsjuka eller hat. Eller att man måste stötta andra kvinnor/systerskapet. Det är ju bara läsa hennes egna blogg, så hittar man allt detta där..

        Förstår vad du menar men tänker att en stor anledning till det är att de som kritiserar bellakritikerna ofta inte kommer med sakliga motargument utan istället säger att kritikerna är avundsjuka eller hatar henne. Och om man, som i det här fallet, sitter på fakta om att tex bedrägeri med siffror pågår, så blir motargumenten om att det skulle handla om avundsjuka så primitiva att det inte riktigt går att bemöta och man tänker att en sådan person kommer aldrig att förstå, därför känns det inte lönt att ge sig in i en diskussion.

        Bellasekten – de som är besatta av att ”hata” Bella och attackera de som inte ”hatar”. Vilka är det som är manipulerade? Jo Bellasekten (Bellaholisterna) som är manipulerade av denna blogg att se fel i Allt med Bella, att leta fel om Bella och vinkla allt hon säger och gör, vrida på varje sten, följa varje steg… (Nej jag försvarar inte heller Bella och är inget fanatiskt ”fan”, inte haj eller vän eller anställd heller bara läsare av denna blogg och av Bellas blogg iband).

    Den där bröllopsklänningen var… unik! Hade aldrig kunnat ana att det var Ida Sjöstedt som designat den! Har inget emot korta brudklänningar, men de ska de vara bara korta, inte som en ”hockeyfrilleklänning”. 😛

    Alltså vem vill dansa congatåg på JOBBET?! Hade jag jobbat där hade jag tänkt typ ”hur måste jag förnedra mig idag på jobbet?”. De försöker så desperat verka vara en ”skön” arbetsplats men det faller verkligen platt.

      Ja alltså congatåget!? VEM gör ens det på jobbet (ja eller ever). Jag ryser av såna grupper där allt ska verka så himla härligt, speciellt när man kan ana att det kanske inte är så förbaskat härligt hela tiden utan det är mer en fasad.

        Håller med dig, hade varit så otroligt obekväm i en sån grupp. Man ser ju verkligen på dem att det är typ tre pers som tycker det är kul (Simon, Pingpong och Bella) och de andra gör det för att hålla god ton typ. :/

          Hahahahaha jag harkelskrattade högt på spårvagnen. Pingpong ????

            Som någon kommenterade här under ett Bellainlägg ”Hennes riktiga namn är Bordtennis” ???

          Antar att det ingår i anställningsintervjun att testa om personen är beredd att dansa och sjunga på kommando när Bella, Pingis eller Simon får lite feeling. Måste vara jättekul att vara personen som säger ”Nej tack, jag skippar dansen, jag har lite jobb jag måste få klart”.

        Är det en åldersgräns och alkoholgräns på din fråga? Jag vill nämligen minas att jag och några kompisar gjorde lite congatåg genom korridorerna i högstadiet, samt någon gång i berusat tillstånd i vuxen ålder. Räknas även små grodorna in i galenskapen när man lyckas få till det med icke-svenskar utomlands? Då jar jag gjort det flera gånger nyktert i vuxen ålder 🙂 Men nä, aldrig på jobbet, men jag är öppen för att man får göra det på jobbet också, men däremot är det märkligt att en chef lägger upp det på instagram. Känns som att det verkligen förstör marknadsföringen mot en internationell marknad.

        Som en sekt…

      Det närmaste man kommer är väl ”jenka-dansen” man tvingades genomlida en period på mellanstadiets gympalektioner…

      Räcker på den tiden det skulle vara långdans genom huset dagen före julafton. Varje dag, då hade jag sagt upp mig.

    Eh oväntad tvist på slutet av inlägget – från Laurens bröllop till Isabella Löwengrip ?? j

      Yanny!

    Ingen klänning jag själv hade valt men jag tycker att det är kul med bröllop som sticker ut och är personliga, även om det bara gäller någon detalj. Hennes klänning passar henne tycker jag ?

    Mikaela hoppas jag är nöjd med sitt bröllop och sin klänning, passade på henne tycker jag ?
    Men alltså dans-tåget ???!!! Herregud är de nyktra ??? Pinsamt, hoppas alla i tåget tycker det är kul, jag skulle känna mig väldigt obekväm…

    Lite långsökt att få detta inlägg till att handla om Bella kanske? + vem fan e Mikaela Lauren

      En väldigt känd boxare. 🙂

        ”Väldigt känd” är väl att överdriva. Associerar henne främst med en jäkligt kass attityd, speciellt gentemot Klara Svensson.

    Jag skrattar så mycket att jag grisgrymtar!!

    Vem dansar congatåget på jobbet?! HAHAHAHAHA!!!!

    Godmorgon! Jag tycker kvalitén på de granskande inläggen om Bella är så sjukt väl genomförda och intressanta, men jag upplever att de känns mindre ”relevanta” när det tillkommer sådana här inlägg som är lite hånfulla med glimten i ögat, tycker nästan alltid att inläggen är roliga och jag har skrattat oräkneliga gånger åt alla ”head of..” förslagen som kommit i kommentarsfältet.

    Men nu när det granskas så blir liksom inläggen som inte ens handlar om Bella om Bella så känns det som alla som under de granskande inläggen hävdar att det är för att Camilla är besatt av att håna Bella får vatten på sin kvarn.

    Det känns som att det opartiska granskandet förlorar lite av sin trovärdighet när det hånas över dans eller hennes knaggliga engelska.

    I övrigt så är detta min absoluta favoritblogg och alltid underhållande att kika in på! Tack och bock

      Håller med, de granskade inläggen är väldigt bra och precis det en blogg som heter ”bloggbevakning” borde handla om. Men man får lite dålig feeling när det varvas med inlägg om hur hon uppfostrar sina barn och annat. Underminerar definitivt Camillas trovärdighet i granskningarna, tyvärr.

      Lite ironi och humor kan aldrig skada, de flesta kan säkert inse allvaret ändå.

    Mer cringe på Isabellas stories är den som är uppe nu (ett par timmar till) där hon böjer sig fram för att pussa sitt barn och barnet viker undan… Alltså, jag fattar ju att sånt händer och att man inte behöver lägga jättemycket i det, men i all hennes iscensättning – och det är också tydligt att hon gör det som en pose ’lyckliga, kärleksfulla mamman’, med fotograf i rummet – känns det märkligt att lägga ut just det här klippet.

      Kanske inte är så iscensatt allting då? Ska hon bara visa och lägga upp perfekta klipp menar du? Känns det äkta? Hade det inte klagats då också tror du? Har inte sett det klippet men låter lite komiskt att barnet viker undan när mamma vill pussa, är väl härligt att hon kan bjuda på sånt och inte bara det ”perfekta” eller? Är några klipp överhuvudtaget okej som hon lägger ut?

    Gud vad dåligt jag mått om min vän tvingade mig bära en tajt guldglittrig klänning på hennes bröllop. Och gud vad dåligt jag hade mått om chefen tvingade mig dansa i tåg på jobbet och sedan la upp det på insta. Mycket i detta inlägget som kändes obekvämt. :´D

    Alltså på det humöret jag var i morse så hade jag sulat en kaffe i huvudet på Bella om hon ens föreslog att jag skulle dansa konga i korridoren.

      Hahahaha ja, alltså jag hade kunnat vara på strålande humör men sulat i väg en kaffe i huvet på den som föreslog congatåg på kontoret ändå ?

        true.

    Det tåget kanske var introt till hennes show.

    För mig får Bella och co göra vad de vill på kontoret men jag förstår inte varför hon visar upp allt trams. Också intressant att hon inte orkar lyssna på meningslöst prat eller går ut från rummet om något tar energi men hon verkar lägga mycket tid på att fjanta sig med kollegorna.

    Blondinbella är ju helt sjuk.

    Fast jag tänker så här: Mikaela kanske har, i och med sitt yrke MASSOR med människor runt sig. Då är det dessa som är närmaste. Jag har inte så många människor runt mig, alltså blir min närmaste krets mindre. Så rent % har vi samma andel! 😉

    (Jösses vilken rolig typ man är som drar in matematik i vänskapsband. Kanske därför min närmaste krets är mindre! 😉 )

    Det är ju så uppenbart att den sista tjejen inte vill dansa mer, så varför tar man med den delen i klippet? Varför inte klippa bort? Nu är det ju mer ” vi tvingar alla att dansa” än ”se så roligt vi har på jobbet

    Som ett gäng speedade dvärgar, ”hej hå hej hå vi in(?) till gruvan gå”, eller en Disney arbetsplats där alla fiser fjärilar…
    Sista damen avslöjar ju ändå lite att det är stageat like hell ?

    Fyfan jag spyr. Det spelet kör Skincity med också, utåt ska det se ut som en fest att jobba där. Alla har sååååå kul och kommentarer om att folk drömmer om att jobba där väller in.
    Men i själva verket pissar dom på sin personal, hotar och avskedar folk till höger och vänster. Anställer ung personal som köper skiten.

    På tal om bellas produkter så tillverkas alla ”kändis-krämer” i samma jävla fabrik sen sätter man bara olika namn på förpackningarna. Billigt och bra!

      Intressant om Skincity. Vet du något mer? Och varifrån kommer denna information ifrån? Jag älskar att handla där men är de så oseriösa känns det inte rätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.