Go Boken, it’s yer birthday! :-)

mymartens
Stort TACK för alla gratulationer och lyckönskningar, efter mitt senaste blogginlägg 🙏🏻❤ WOW🙌🏻 Där berättar jag nämligen om mitt nya jobb, som VD för lifestyle communication 🌟 Vi har 12 exklusiva magasin @lifestyleworldse🌟 Förutom våra fysiska magasin så jobbar vi med PR, marknadsföring, event, galor och varumärkesuppbyggnad för både stora och små företag 😃

Personlig och individuella 360 lösningar för att både få synlighet och konvertering, skräddarsytt efter våra kunders behov. Idag kan man inte bara jobba med print tex. Peter som är en av två delägare har nästan 30 års erfarenhet ifrån just print branschen. @lifestyleworldse har såklart fått hänge med utvecklingen och därför jobba med dessa 360 lösningar som vi gör ☺ Vi erbjuder kombinerade tjänster så som både redaktionella inslag, intervjuer, expandering på nätet, kampanjer med influensers från både blogg, instagram, tv och radio bakgrund. En influenser är sällan ”bara” en bloggare tex😉 Kvantitet är inte alltid bättre än kvalitet!!! Idag är det hård konkurrens och man kan lätt köpa sig följare och mega-stora konton. Det håller inte i längden! 🙅‍♀️🤦‍♀️ Därför jobbar vi med profiler/influnsers som vi VILL jobba med. Varje kampanj är skräddarsydd och profilen ska kunna känna att man verkligen står för det vi marknadsför. -SÅ viktigt! Vi är ständigt på jakt efter utveckling och ligger i framkant i det vi gör. Vi tycker inte om att vara som ”alla andra” utan vill jobba och tänka ”outside the box” 😄 . Mitt jobb som VD är en utmaning och någonting som jag verkligen brinner för! /My Martens ( In på bloggen för hela inlägget 👆🏻) 📷@armanddommer

Tjo och tjim!
Felicia Book is BACK!
Efter hennes enorma framgångar som självutnämnd marknadschef på Brottbyklinikens kidnappade Instagramkonto så verkar hon nu ha siktet inställt på Lifestyle Communications där Myggan nu sitter som högsta hönset.

Tror ni Myggan kommer ge ”Pocketbooken” ett nytt jobb, eller handlar det här om någonting annat?
Ska ”Pocketbooken” försöka sälja in mamma ”Storbooken” som influencer eller är det hon själv som vill stå i fokus?

Så många frågor som behöver svar!

Tack för tips, Michaela!

63 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hehe högsta hönset? My är enda hönset där verkar det som, och hon vet fortfarande inte rätt namn på företaget hon är ”VD” för. Hon får det att låta fint och bra, och VD låter stort hehe.

  Svara

   På så små företag brukar vd betyda säljare.

   Svara

  OT
  Bella måste vara såå tacksam för UGs shitstorm som gett lite tid att slipa på nya (inte nödvändigtvis bättre) argument och räknemetoder 😅

  Svara

   En annan sak som har med Bella att göra. När hon missar tåget på instastory, hahaha! Klippet där hon springer, där måste hon ju antingen redan ha missat tåget med ”skådespelar” stressen litegrann (ingen hade ju börjat filma om det var panik på riktigt), eller så missade de inget tåg och bara gjorde morgonen lite spännande för följarna, eller??

   Svara

    Följer inte men allt som görs är väl stageat, måste ju ha lite tokigt social meeedia content 😁

    Svara

     Kommer ihåg deb instastoryn när hon kom körandes i bilen, parkerade gick ut och iväg. På bloggen fanns foton dår hon posar utanför bilen haha

     Svara

      Har ni på riktigt inte förstått att allt är fejk?

      Svara

       jo Men det blir ju superkul när det är extra genomskinligt!

       Svara

    Haha, tänkte också på det. 😄

    Svara

     Fast bella åker väl inte tåg, hon ville bara ta en liten selfie där för att visa hur miljövänlig hon är. Hade garanterat en taxi som väntade.

     Svara

  Detta var ju dock inget nytt, och det behöver ju inte betyda att Felicia vill ha jobb där, är nog för övrigt inget som Myggan kan fixa, visst lägga ett gott ord för kanske. Men.. Anna Book i rubriken, My på bild och det handlar om Felicia..? ZzzZzzz….

  Svara

   Hade det inte varit enklare att bara be sin mamma om Mys nummer?

   Svara

  Förlåt för OT men kan vi skänka en tanke åt vad fan som händer med Bellas kommentarsfält? Det är som att alla rimliga människor har flytt fältet och kvar är bara skummisar eller uppenbart fejka eller fiskande kommentarer.

  Någon som märkt samma?

  Ändå läst bloggen i ett par år och det brukade vara helt andra, ändå rimliga, diskussioner.

  Svara

   Alla rimliga människor har väl märkt hur fejk hon är by now? Så de flyr…

   Svara

  Här har Jan Helin publicerat svar på det mejl du skrev och många skickade honom: https://www.svt.se/svt-bloggen/post/svar-pa-fragor-om-ugs-granskning/

  Svara

   ”En utredning läggs ner för att en åklagare inte anser att bevisningen håller för ett åtal. Det betyder att den som varit föremål för en förundersökning som lagts ned är friad från misstankarna. Det är ett minst lika starkt friande som att bli friad via en huvudförhandling i en rättegång.” VAD I HEEEEEELV………..

   Svara

    Det är ju sant.
    Tack och lov lever vi i en rättsstat!

    Svara

     Det är inte ett lika starkt friande som att bli frikänd i en rättegång

     Svara

      Du har rätt. Det är starkare eftersom det behöver vara sannolikt med fällande dom för att det ens ska gå till rättegång.

      Svara

      Varken att åtal läggs ner eller att man frias i en rättegång är väl egentligen några ”starka frianden”?

      Svara

       Att ett åtal läggs ner säger egentligen ingenting om skuldfrågan utan bara om det finns nog med bevis för att kunna avgöra skuldfrågan.

       Svara

        Behöver det säga något i skuldfrågan att man friats i en rättegång då, mer än att de är bristande bevis? (om man fälls säger det däremot såklart något i skuldfrågan)

        Svara

         Nej det behöver det ju såklart inte göra, det håller jag med dig om. 🙂

         Svara

       Nej, verkligen inte. Det var ingen som dömdes för mordet på Linda Chen till exempel… men död är hon likt förbannat. Eller i Lindomefallet (ja jag är P3/P1 dokumentär-nörd 😛 ).
       Döda är de och man måste vara både blind och döv för att inte fatta vem som gjort det men går det inte så går det inte, sån är vår rättsordning och jag gillar den trots att det suger ibland.

       Svara

     Nej det är inte sant. Det är helt olika saker att inte bli åtalad eller att bli friad av domstol. I domstol blir man friad (eller fälld). Att åtal läggs ner är inte en friande dom. Det bör väl också UG ha koll på??

     (Med din logik är det alltså lika starkt att bli anklagad för något som att bli dömd av domstol, vilket inte heller är samma sak. )

     Svara

      Förlåt, menar att bli åtalad för något i min parentes.. inte anklagad.

      Svara

  Alltså… ÅH jag får sån panik över hur tillgjorda alla låter på sociala medier. Det är
  Klart som fan man är glad om någon får nytt jobb etc men det är sättet så många skriver på. Som att det är VÄRLDENS STÖRSTA GREJ. SÅÅÅÅ KUL. SÅN STOR UTMANING MEN JAG ÄÄÄÄLSKAR UTMANINGAR 💪💃 ÅH GRATTIS GUMZ CALL MEEEE SNART SIZ IN THE SAME BIZ HIHIHI GRLPWR!!!! 😘😘😘😍🌸🌷❣️💪 calm ya titties du har inte ens börjat jobbet än liksom.
  Blir så less på det tillgjorda puttigulliga bara. Skryt för all del men vafan gör det med mognad, klass och var fortfarande dig själv.

  Svara

   Hon upprepade sig sjukt många gånger sa egentligen ingenting alls. ”360 lösningar” som passar för man kan inte bara jobba i print, utan man måste vara innovativ. Okej? Kul!

   Obs: Missunnar henne inte jobbet, bara att det hon skrev inte innehöll något av substans.

   Svara

    Substans haha Myggans favoritord. Myggan vill låta kunnig och insatt men ”VD:n” hade inte koll på att det inte går att prenumerera på magasinen, hon gav fel information.. Hon får alltid allt att låta större än vad det är och låtsas ofta vara något hon inte är, utnämner sig själv.. ja hon har säkert fått detta jobb och att de kallar det VD men jag menar och tänker på annat. Hon har nu tagit bort att hon är licencierad pt vilket hon kanske aldrig var men länge kallade sig det, och utnämt sig själv till hälsoinspiratör m.m.

    Svara

     Finns aldrig nån substans i Mys substans 😉

     Svara

    Hahaha ja, det jävla rabblandet av ”360 lösningar” som att det vore en trollramsa. Det låter skitbra och coolt, we get it.

    Svara

   Folk kan inte uttrycka sig normalt längre

   Svara

  Räknade (snällt) till 17 språkfel i det där svamliga instagraminlägget.

  Svara

   Läs om den där meningen några gånger så förstår du kanske varför det inte spelar någon roll

   Svara

    Det spelar roll. Om hon vill vara proffsig.

    Svara

   Det var onekligen väldigt ambtiöst gjort! Jag brukar inte ens orka mer än skumläsa de svamligare inläggen.

   Svara

  Va?? Fattar inte, vad hände med hennes tandläkarklinik??
  http://Www.caloveline.com

  Svara

   Vems tandläkarklinik?

   Svara

    Den som Felicia var markandschef på, den där mamma Anna fixade sina tänder. Finns Brottbykliniken kvar? Är klinikägaren tillika tandisen fortfarande vän med Anna och Felicia?

    Svara

     Har finns hon:
     https://www.instagram.com/by_jelena_/

     Är dock sjukt nyfiken på vad som hände, körde Felicia det gamla kontot i botten med sin marknadsföring?

     Svara

      Ångrar att jag klickade på länken. På hennes Instagram finns hemska bilder på skadade tänder, implantat, nålar och uppsvullna läppar med fillers! Hu! Så går det när man är nyfiken 🙂

      Svara

       Dessa läppar!!!

       Svara

  Vilka bloggare är inne på My’s blogg och ”trollar”? Vet att Michela Castellari var inne och skrev nåt för ett tag sen. Hon är väl bästis med Toftby o Graaf?

  Svara

   Är det ens någon bloggare som gör det?

   Svara

    Undrar detsamma. Många som inte gillar henne så det kan vara vem som helst. Eller hon själv som trollar.

    Svara

   Så för att My påstår att andra bloggare ”trollar” hos henne så är det så? Så om andra bloggare får ifrågasättande kommentarer så är det My el andra bloggare? My var väl typ bästis med MC förrut däremot och med MG.

   Svara

   Har inte sett ! Vad skrev casteralli?

   Svara

    Men det är längesen, ett eller två år sedan, och det var ju inget trollande då hon skrev i sitt eget namn. Tror hon skrev något om att flera vänner har väl inte förvunnit pga konkurs utan av andra orsaker.

    Svara

   När skrev casteralli ?

   Svara

    Men det var längesedan ett eller två år sedan. Är det My som skriver mobbare till Maggan, trollar My hos andra bloggare?

    Svara

     Undra vad som hände med Maggan ?? Ngt allvarligt iaf !

     Svara

  Varför ber inte Felicia sin mamma om hennes nummer, måste ju vara enklare.

  Svara

   De har väl nån inbördes policy =)

   Svara

   Enklare att be potentiella arbetsgivare att ta reda på ens nummer och ringa upp en!

   Svara

  Vd Måste vara en av de mest felaktigt använda titlarna.
  Det låter inte som att My ansvarar inför styrelsen för den löpande förvaltningen i ett aktiebolag, vilket är den egentliga uppgiften. Den kan också kombineras med andra uppgifter inom bolaget såklart, men jag gissar att My fått lite ansvar och iom det kallar sig vd.
  Om nu aktiebolaget(?) hon jobbar för har tillsatt henne som ny vd så är det offentlig handling och kan kollas upp lätt.
  Inget illa menat, men man bör använda titeln korrekt. Hoppas att hon kommer att trivas på nya jobbet.

  Svara

   Plus en på den. Nicoline i Robinsson… VD.. för vad 😛 sitt eget ego möjligen.

   Svara

  Maggan har flytt fältet och tagit in på hotell…

  Svara

   När folk bara skriver en one-liner sådär så uppfattar jag det som click bait och antagligen från någon som vill öka trafiken. Eller så är man en sådan som skriver att man ligger på sjukhus på Facebook och sen inget mer med hopp om frågor och kommentarer. Annars begriper jag inte varför man bara skriver en mening utan substans och stannar där – vad är meningen med?

   Svara

  Camcam, är inte det där Lifestyle samma gång som Dessie hypade förra vintern och var ”anställd” av? Du skrev om det har jag för mig.

  Svara

   Jo det är samma. En sorglig historia det där. Skönt iaf att Dessan verkar få rätsida på sitt liv.

   Svara

  Tycker att Booken verkar försöka få in lilla pekboken Vanessa i sina instagrams rätt så mycket nu. Men det är väl klart att de ska jobba i hop, lika barn leka bäst. Det verkar vara sandlådestuket på hela My och Book´s. Läste My´s blogg igår där någon frågade varför hon inte hade kontakt med Linda Thelenius längre där svarade My att de aldrig haft det eller varit vänner på I.G men jag minns faktiskt att då Linda och Peter renoverade så skrev My till dem då hon och Indianen renoverade samtidigt… Jag har inte tänkt på att My ljuger förr som många påstår men här kom jag på det själv. Trist för henne, lögner är svåra att minnas.

  Svara

   En liten begäran bara: skulle vi kunna sluta använda ord som diskriminerar såsom indian, n-ordet, lapp, tattare, zigenare, dvärg osv?

   Tack på förhand!

   Svara

  Varför skriver hon inte bara sitt nummer i en chatt?

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.