206 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Is there another oneSSSSSS.

      Okej, du hann före med samma tanke.

      Hade också samma tanke ?????

    Nej nej, ”is there another ones” i plural.

    Hahaha! Det enda som inte kan har varit övat var nog ”engelskan”:
    – We missed the train. Is there another ones?
    – Yes it is

      Hahahaha ”yes it is” ?

        Antar att de medvetet pratar kasst så alla slipper skämmas – den kollektiva skammen.

    Skrattar så jag grinar! Det är helt sanslöst dåligt! Det är i klass med Malax-tv https://www.instagram.com/p/BjEzXE-gKFR/?taken-by=ponyhans Eller Malax-tv är snäppet bättre men ändå!

      Åh, Malax-TV <3

      Eller österbottniska lokaltvkanaler överlag egentligen haha <3

        När-Tv höh 🙁

        Krs-tv… den som vet, den vet… ???

    Asså! äLSkADe detta!

    Asså öva på engelskan borde vara en stor bit av hennes tårta

    Bara jag som ser det otroligt ironiskt att Bella imorse missade ett tåg och nu lägger ut en bild på ett glas vin och skriver ”always early” ?

      Så är det ju ”being Bella”))))

      Ett halvt glas vin!! Bella dricker alltid bara ett halvt glas vin – men hennes halvor är lite mer än vanliga människors halvor.

    Nu blev det ju lite jobbigt med den andra kvinnan som sprang i bakgrunden för isabella fick ju springa eftersom hon har så hektiskt liv och hon jobbar ju mest i hela världen och då händer sånt här men undra vad hon hade för anledning att springa. Kan ju iofs vara en inhyrd statist för att få lite mer inlevelse i det hela.

    Vad för ”granskning” är det här och var drar du gränsen för att trakassera någon offentligt?

      Really?

      Håller med Dani.

        Håller inte med Den.

          Håller med anonym som inte håller med Den som håller med Dani.

            Alle: HAHAHA jag skrattade orimligt högt av din kommentar!

              Håller med dig, Snutten.

      Allt på den här bloggen är inte GRANSKANDE, största delen är humor med utgångspunkt populära bloggare… Gå och maila Hey Baberiba eller Jay Leno med din kritik istället. Och har du ingen humor; läs inte? För övrigt: sjukt rolig engelska, som enbart blir sämre efter varje ”affärsresa”. ??

        Joy – Humor på andras bekostnad, ja. Helt okej *NOT*

          Kalla det satir då?

          Men gör inte Isabella en parodi på sig själv? Så töntigt att det inte är sant.

      Du skojar väl? Detta är ju ett uppgjort tramsklipp från siffertrixaren Bella.
      Denna blogg innehåller även humor utöver granskningarna, om du missat det.

      Nej det här är inte att trakassera. Varför? Bella har själv iscensatt detta. De missade givetvis tåget FÖRST. När det stod klart att tåget avgått hade de lite tid att slå ihjäl innan nästa tåg och passar då på att göra en film om det. På skoj. Bella har själv gjort detta till ett skämt och Camilla uppmärksammar det. Folk som skrattar åt engelskan osv, det är taskigt, men filmen, det är skoj.

        Tror inte ett dugg på att Bellas klipp var en parodi. Hon tror ju fortfarande att hennes läsare går på allt.

    Det verkar som att folk tror att Bella har gett sin telefon till nån och sen bett vederbörande att filma henne medan hon springer och låtsas missa tåget?

      Ja, vad tror du?

      Ja hur skulle hon annars kunna instagramma själv när hon sitter i taxin en stund före? Eller ringde hon kanske till Simon och bad honom logga in och ”filma mig när jag kommer springande?”

        Hennes ”högra hand” lägger garanterat ut content på hennes instagram. Han har nog filmat det från sin telefon.

          Ja och självklart är det högsta prio att stå stilla och filma medan de är på väg att missa the trains.
          Men vilken tur att det fanns another ones så de både kunde skapa content och komma fram dit de skulle. ?

            De visste ju såklart om att det skulle gå ett till strax efter, ifall de missade det första.

              En smart människa hade ju fattat att hon delar sitt konto med anställda.
              Men icke i denna bloggen
              #foliehatt

                Och den som på riktigt tror att detta var en genuin återgivelse av en en kvinna som springer till sitt tåg men tyvärr missar det i sista sekund, är mer än lovligt #naiv.

                  Jag syftar på rent allmänt. Ja, detta är stageat. Men hennes personal har antagligen fortfarande acess till kontot.

              De visste garanterat både det och de redan hade missat tågen när de filmar detta.

      Läs med glimten i ögat folks ? Lite sarkasm och sånt där skojigt ni vet ?

    ?

    Men att börja klaga på folks engelska…. orka

      Hade det inte varit för att Bella själv påstått på linkedin att hon talar engelska som ett andra modersmål så hade nog folk inte brytt sig. Hon har bäddar för det själv.

        Folk hade nog haft roligt åt hennes engelska ändå om vi ska vara ärliga.

          Nja. Jag vet folk som talar ännu sämre, men dom är ärliga med det och säger själva att dom tycker det är svårt. Skulle aldrig falla mig in att göra annat än att uppmuntra och peppa när de väl försöker 🙂

            Ja du säkert 🙂 men jag menade generellt här inne. Jag lovar att det varit hårda tongångar kring Bellas engelska här även om hon inte ljugit på LinkedIn.

            Dessutom har hon ju flera gånger medgett på bloggen att engelska inte är någon stark sida hos henne sedan långt tillbaka, och folk hånade henne för det redan innan hon började med linkedin-ljugandet.

    Bella skriver att de har ”ett BIG event” med Åhlens. Kollar man Löwengrips Instastory ser det dock inte ut att vara ”BIG event” utan bara 2 stolar precis vid hallen typ?

      De serverar säkert BIG mac därför det är ett Big event

        Tror mer på BIGarråer…

          ?

      Eller big pack glass månne?

        Efterrätten?

      Nån som kommenterat bellas blogginlägg också, och skrivit att Bella själv inte var där vid 17.30, bara Simon och två tjejer som stod och kollade ner i sin mobil.

        Känns ju lite snobBIGt att inte själv vara där…

      En kompis som jobbar där berättade att ingen visste stt hon skulle komma men plötsligt så stod hon och sång- och dansmannen där och behövde någonstans att lägga sina grejer. Hon var tydligen svindryg, hälsade inte på någon i personalen osv.

        Å ändå kommenterade dom på henes instagram att det var såå roligt att ha henne där så verkar ju sluta väl för alla i slutändan.

          Hon var riktigt bra så din kompis som ”jobbar” tillsammans med mig vore intressant att veta vem det är 😉 Eller så vågar man inte stå för det. Intressant ….

      Kanske eventet handlar om en surprise typ att medlemmar från BIGgest looser är där!
      #autograferåtalla

    Lite OT: Löwengrip hade ju ett ”stort event” idag, som inte blev så väldokumenterat på insta. När jag var inne på Löwengrips insta såg jag att de verkade ha mycket mer kommentarer än vanligt. (Hade väl runt 1-3 kommentarer per post för några månader sen.) Vid närmare titt så såg det ut som ”köpta” kommentarer: Wow, great picture, amazing, would try, ??? osv, från influencers från Italien, Rumänien, Polen som alla sökte ”collaborations” i profilen. Men en hade angett att hon jobbade med brandbassador, och det gör väl Isabella med?

    Hmm, vet inte vara jag vill komma med detta, var väl att jag funderade på om influensers i Rumänien hört talas om Löwengrip bara sådär, och om det annars är lite ”desperat” att köpa/förhandla sig till kommentarer?

      Brandbassador appen har ”uppgifter” att gå in och likea brands bilder etc för att samla ihop poäng.

        Tack för svar! Ja det kan ju vara en förklaring. Inte som att det är helt otroligt att någon i Rumänien gillar Löwengrip, men det kändes märkligt att de helt plötsligt hade 10+ kommentarer från internationella användare. Dessutom inte användare från länder där någon speciell pr gjorts t ex Estland, Schweiz.

    Någon bild innan på Isabellas instastory: ”12 hours of non stop work”. Betydde det en intervju på scen i ca 20 minuter och sedan ett event på mall of scandinavia med en massa tågåkning och taxiresor emellan? Låter inte som själva arbetstiden var så lång.

      Jag tror hon krattar manegen för att ett inlägg om att hon är på väg att gå in i väggen. Hon är desperat för sympatier nu! Det är antingen det eller bli gravid.

      Tror nog att hon jobbar även på tågen. Många med mig skulle även räkna tiden hemifrån som ”jobbdag”, även om man har pauser mitt i. Om jag har möten i nån annan stad tex så åker jag kanske 06 hemifrån och är hemma runt 19. Har haft lite lunch och kanske 1,5 timme i väntan på tåget och lite tågtid osv. 8 timmars arbetsdag, men jag har ändå haft en 12-13 timmars lång jobbdag pga det är efter 13 timmar jag kommer hem från jobbet. Typ nåt sånt

        Oj, jag ser det mer som att jag suttit i bilen väldigt länge för ett förhoppningsvis bra möte. Men jag skulle inte räkna tiden i bilen som arbetstid – man jobbar ju inte. Sen spelar det ju iofs ingen rill vad som räknas som arbetstid det viktiga är ju vad man gör med tiden. Behöver jag resa fyra timmar för ett möte brukar jag se till att boka in några fler i närheten å ta in på hotel. Eller åka tåg, fixar inte när en dag läggs på bilåkande för ett enda möte. Då får det isf va ett riktigt viktigt möte. Annars finns ju Skype.

      Hennes jobbdag verkar så chill! På riktigt! Resa 8 h, stå på scen 1 h, luncha samt blogga i 1 h och gå på event 2 h. Varför har inte jag en sådan jobbdag?! ?? Hur såg er dag ut?

      Själv vaknade man 06, pendlade ca 1,5 och var därmed på jobb 08. Blev bombat med alla möjliga juridiska frågor (arbetet föregår inte ens på svenska, men det är en helt annan femma) samtidigt som att jag hade möte med 3 olika bolag. Ett av bolagen är en av våra största kunder – De ställer konstant sjuka krav som vi, rent juridiskt, inte kan eller får godkänna, men de fortsätter tills man lovar att ”undersöka det igen och återvända”. Hann ta lunch på 20 min framför datorn!

      Klockan 18.00 skulle jag packa ihop – tills jag kom på att jag inte fixat ett juridisk avtal med en annan stor kund som hade deadline idag kl. 00.00. Så jag jobbade tills 20.00. Höll på att dö av hunger så åkte hemåt (inte färdig med avtalet dock), på tåget (döende av trötthet och hungrig) satt jag och gjorde klart avtalet.

      Kl. 21.30: Home! Började genast bråka med mannen (fin avslutning på dagen….) och sedan dess har jag suttit här och surat/deppat.

      Min 11,5 timmars arbetsdag! ? Inte ens 12 timmar! Shame on me.

      Ps. Bli aldrig bolagsjurister.

        Kämpa ❤️ I morgon är en ny dag och freeedag! ???

          Vad fin du är. Tack! ❤️❤️ Hoppas du får en fin helg!

            Dito!

        Oh no! Jag som tänkt gå från byråvärlden till bolag och såg framför mig normala arbetstider. ? Är det alltid illa?

          Jag tror att det beror på! Jag jobbar i ett av de största bolagen och med olika marknader (jag är inte svensk och har en dansk juristexamen egentligen), så det är säkert inte ”lika illa” som på min arbetsplats! ❤️ Sorry om jag skrämde dig. Ville jag inte alls. Byråvärlden var aldrig någonting för mig, så ska man jämföra de två är bolag mycket roligare (och sedan får jag mycket mer ansvar och massor betalda resor utomlands! ?

            Tack, det låter ju bra ändå! Är trött på att debitera timmar och jobba inhouse känns roligare och mer likt ett ”vanligt” jobb än vad byråjobb är.

          Är bolagsjurist inom media och jobbar 9-17 de flesta dagar med ganska mycket flexibilitet att jobba hemifrån och gå tidigt när jag behöver osv. men tror att jag har haft ganska mycket tur plus valt en bra bransch.

            Vad skönt att höra, det låter ju som en dröm och som ett vanligt jobb!

    Lyckades missa tåget med ett helt dygn ?

    HAHAHAHAH ”klonk klonk klonk” skratta mer än vad jag borde. HAHAHAHAH, nä ska lägga mig ner och skratta lite till.
    http://www.caloveline.com

      Känns det inte konstigt att först vara inne hos Bella och hylla järnet och sen komma hit och skratta i kapp med alla andra? Eller är det viktigaste att få läsare bara? Nyfiken 🙂

        Och dessutom klanka ned på denna blogg och dess läsare.

        Jag skulle tro att hon försöker få bloggläsare.

        Känns det inte konstigt att hålla på och dra upp vad folk tidigare kommenterat här eller på andra ställen? Mvh /hon som numera är anonym för att folk inte kan hålla isär diskussioner eller släppa saker här inne

          Sättet folk håller koll på varandra i kommentatorsfält i olika bloggar är inget annat än konstigt.
          Skulle säga att det nästintill är ett stört beteende och att folk borde skärpa sig. Vad angår det andra vad man kommenterar på andra bloggar?
          Är det en sekt man går in i, eller ett avtal man skriver som gör att man inte får yttra sig någon annanstans än i EN blogg?

            Visar bara att bloggvärlden är en väldigt liten ankdamm där s.k. influencers simmar runt i tron att de är mycket stora och viktiga fiskar.

          Haha, well. Det var bara något jag funderade över. 🙂

          Fast snälla, hon kommenterade på bellas blogg att vi och den här bloggen är vidriga och sedan samma dag/dagen efter kommer hon hit och skrattar åt Bella. Och nu en gång till. Det är väl klart man reagerar om man sett det och sedan ser henne här?

            Fortfarande angår det ingen annan. Tagga ner med erat blodvittringsbeteende.

              Fast det är väl ingen som ”vittrat blod”? ? jag undrar bara om tanken bakom. 🙂

        Konstigt sätt att försöka få mer läsare ändå ?

          Men Gud så konstigt ja. För det har ju inte gjorts innan?
          Ge upp.

        Hon är 15år och skriver på många andra bloggar, tex Hugos. Låt henne va.:) Och who knows, va det inte typ såhär GabJossan blev ”stor”?!

          Fast Gabjoss skrev väl peppande i alla bloggar? Denna tjej snackar skit om denna blogg i Bellas kommentarsfält, och i denna blogg snackar hon skit om Bella. Det ger inte särskilt gott intryck, och visst är det ett konstigt/desperat sätt att samla läsare ändå.

    Alltså, jag har en depression och har känt mig riktigt eländig och gråtit i timmar nu, men detta fick mig att skratta! Tack CamCam (och du som länkade Malax TV), nu kan jag gå och lägga mig med mycket bättre feeling 🙂

      Yay!

    Att ha som jobb att filma Isabella i olika situationer måste vara det mest förnedrande man kan tänka sig. Helvete, vilket storhetsvansinne hon har.

    För att jämföra min arbetsdag med blondinbellas.. Idag var jag själv med 17 barn i nästan två timmar. Två barn är rymningsrisk. Har aldrig svettats och haft så hög puls nånsin förut. Kissnödig blev jag så klart också men det var ju bara att knipa..

      Hjälte!!
      Mvh mamma till barn med rymningsrisk

    ALLTSÅ FÖRLÅT, men jag blir SÅ JÄVLA PROVOCERAD. Dessa stockholmsinfluencers som nu ska på Summerburst i Göteborg över helgen och vara lite sköna och säger ”Götlaborg/Götelaborg”
    NEJ. SLUTA. Ja, Hannalicous, jag tittar på dig.

    Mvh skitgrinig göteborgstant.

      Är visserligen från Hisingen (så räknas väl inte som riktig göteborgare) men ALDRIG hört någon som på allvar säger Götelaborg.. tror folk från övriga Sverige att vi säger så här??

        Va? Vad räknas man som om man är från Hisingen då? Hisinguit? Varifrån är göteborgare då?

          Alltså kommer vi upp förbi Angeredsbron, där tar Göteborg slut känner jag. Kungälv är inte Göteborg (och inte Mölndal heller!!)

            Angeredsbron/Norrleden är en bra avdelare, byyyyye Gerrebacka

            Såvitt jag vet heter det Küngälv… ?

              #hisingenwtf

          Jag vet inte!! Var nån människa för några år sen som frågade var i göteborg jag växte upp och när jag sa Tuve så fick han typ mord i blicken och sa ”Men det är ju fan inte göteborg!!” Så jag vet inte vad man räknas som?? Han hade bott hela sitt liv på nån gata inne i stan och jag kände mest ”ok.”

            Känner att jag vill ta en öl med dig (eller valfri dryck, ingen alkoholhets!). KUL med så mycket folk från hisingen här ????

              Drick du öl så sörplar jag vin med sugrör rakt ur bib:en, för så gör man på gatan dör jag bor! Men HISINGEN ÄGER så enkelt är det! Man kan fan inte vara från ett bättre ställe. Allt finns ju här, man behöver inte lämna ”öjn” (?) för nånting ju!

                Vi har till och med bajsfabriken!! Min pappa har fortfarande inte kommit över att jag flyttat ”till ett jävla industriområde, för man kan inte bo på samma ställe där bajsfabriken ligger.”

                  Jag tror helt enkelt det är så att alla som inte bor på Hisingen, dom är avundsjuka på oss som är lyckligt lottade nog att bo här.. det måste vara så. Finns ingen annan möjlig förklaring!

                  Bajsfabriken?! Vad är det?

                  Ryaverket, som sköter reningen av avloppsvattnet 🙂

                Va fasen, ta med två sugrör för jag kommer också. Så gör man nämligen också på gatan där jag bor 🙂

                  Jag tar med till dig också ?? Nä men nästan sugen på att ordna till med fest nu alltså! Bara spela Snowstorm – Hising island på repeat och dela på ett par bib:ar (och Felicia får väl ta med sin öl då). Var finns den exakta mitten av Hisingen egentligen?

              Här är en till från Hisingen ?

              Här har du en till! ?

            Han var nu smått dum i huvudet den snubben. Jag är från Backa och tro fan att jag bor i Göteborg.?? men alla idioter som säger ”jag bor i Hisingen” gör mig galen. Det är en ö!!!!!! Du bör PÅÅÅÅÅ Hisingen. Så tack!! skönt att få gnälla lite????

              Jag kan inte stava tydligen , sorry!!!

              En till här! Bor numera på kungsholmen dock!

                Hisingen! Uppvuxen i backa ??

            Haha va? Klart väl att Tuve är en del av Göteborg, Hisingen är ju för fasen halva Göteborg. Jag har flyttat kors och tvärs över staden men aldrig ens hört att vissa delar inte skulle vara Göteborg, vad är Tuve då? Ingemansland? Pfft.

            u innerstadsbarn är sämst när det gäller sånt. har så många gånger hört folk se över mot ön från stan och plötsligt utbryta ”ja de har ju gjort det mysigt nu o så men jag skulle aldrig kunna tänka mig att bo på den sidan. det är inte göteborg för mig”. liksom nähä k. och helt omöjligt att få dem att komma hem till en om det tar mer än 15 minuter. mvh/ hisingsbo

              ”Har du skottsäker väst?”

        HISINGEN ❤️ jag är dock inte född här utan på andra sidan älvsborgsbron, men älskar hisingen.

        Okej på fyllan en solig kväll i Vasa kanske man vräker ur sig ”åååh älskade götelaboooorg”, men när stockholmare/övriga landet ska vara lite sköna, nej, det funkar inte så.

          En till här. Born and raised och ganska nyss flyttad. Dra åt … som jag saknar Gbg då och då. Nu tex, och ofta på sommaren. Trots att jag även trivs där jag bor nu.

        Men, haha skärp er, tror ni att folk från övriga Sverige säger det ”på allvar”?

        Det är ”på skoj”.

          Det är det som är grejen, de säger det på skoj och ska vara lite härligt sköna.
          Ah fast nej.

            Värre måste väl ändå vara att folk ska prata med göteborgska när de säger ”Göteborg” , eller ”jag ska till göööötebooorg” (på göteborgska). Ha!

            Hälsar en stockholmare.

              Ja icke att förglömma när de lite hånfullt lägger sig till med en värdelös Glenn Hysén-dialekt.

              Men. Går det ens att säga Göteborg utan att låta som Glenn Hysén?
              / Malmö

                Det finns ju olika varianter på göteborgskan beroende på vilken stadsdel man bor i. Vissa hör man bara på några ord och vissa pratar supergrötig Majornagöteborgska.

            Man kan ju lägga energi på annat också. Såna här grejer drabbar ca alla orter. Jag bor i Uppsala och här är det astrendigt bland studenterna som inte är från Uppsala att säga ”Uppis” (jag är alltså inföding). Emellanåt blir jag tokig på detta eftersom det låter som bebisspråk, men i slutändan är det faktiskt inte så himla farligt.

              Haha ja Uppis. Hör det också ofta.

              Uh, men egentligen knepigt, uppis låter ju som gammalt Stockholmsslang.

                Exempel :Medis, Rålis, fritis dagis.

                Studentlingo snarare. ”Uppis” förekommer bland typ alla inflyttade studenter oavsett var de kommer från. De säger även ”nationskort”, medan folk som är från Uppsala säger ”kårleg”, vilket är typiskt Uppsalalingo.

                  Nej slang med ”is” ändelse är gammalt stockholmsslang, eller tveksam på platser som ”Gullis”, ”Fiskis” och Gubbis” som typ bara infödda Stockholmare som är 45+ använder.

                  Till Milly: du är nog inte stockholmare själv, för det finns INGEN riktig stockholmare som säger Gullis. Det heter Gullmars, punkt 🙂

                  Milly
                  Jag var nog otydlig! Jag menar att i just detta fall med ”Uppis” handlar det om studentspråk, inte stockholmsslang.

              Hatar sådant där. Tycker absolut att det låter som bebisspråk, eller typ folk som kallar Facebook för fejjan eller ansiktsboken – vad är det för fel på det faktiska namnet?! Att på allvar referera till balkongen hemma som ”ballen” borde också vara förbjudet.

                Usch! ”Ballen” är ju sjukt patetiskt…

                Oh god,yes! Snälla kan vi inte bli vänner du och jag? Jag ” bjuckar på vin i rålis”

              Avskyr Uppis haha (också inföding)

              Ja eller studenter som kommer från andra städer och är vana med att säga NorrlandS, värmlandS SmålandS osv om nationerna (vilket är helt rätt) men sen säger att dom var på bjS och palermoS. Ryser i hela kroppen och vill bara skrika ”det heter palermO! ”

                Palerkan haha. Dock är det ju lite debatt ifall Snerikes uttalas just så eller som ”Snärkes”

        Är göteborgare (och stolt Hisingsbo) och skulle aldrig säga Götelaborg, hatar/tycker mindre om när stockholmare (oftast) säger så.

        ÄLSKAR Hisingen. Kommer aldrig flytta härifrån 😀

      Hehe ungefär som när folk (fastlänningar!!!!!!!) ska envisas att säga ”öjn” när dom pratar om Gotland.

        älskar mängden utropstecken, kan känna din frustration ända in i själen

        Får jag bassning för att jag jobbar på korrekt uttal av Kränku och Roma?

          Hur ska de uttalas då? ?

            Kränku med diftonger och Roma med någon konstig betoning som är typ omöjligt att få till för en fastlänning som undertecknad.

            Roma uttalas som det stavas och inte som Råma 😉

              Nej, är tillsammans med en gotlänning och nej, det är en betoning som ligger lite annorlunda jämfört med rikssvenskan (och ja jag pratar i princip rikssvenska då jag är uppvuxen i den del av mälardalen son rikssvenskan är baserad på).

      Eller hur! Håll käften liksom! Mvh /värmehatande Göteborgare som vill ligga i frysen

        Jag ville också ligga i frysen. Jag har alltid haft svårt att sova utan ett rejält täcke på mig men pallar inte värme. Så nu provade jag att lägga mitt kedjetäcke i frysen, men det var krångligt att få plats med.

        Nu har jag börjat med kylklampar i sängen, funkar jättebra!

      Camcam, kan du inte göra ett Offpist-inlägg om detta? Tror måååånga kan relatera ?

        Om vaddå? Att ha kylklampar i sängen?

      Här hade det suttit fint om man hade kunnat dölja svar på kommentarer. *scrollar vänligt vidare*

    Men detta måste ju ändå vara ett medvetet sätt att förlöjliga sig själv för att trigga trafik/diskussioner? ELLER?

      Fast hon hävdar ju att hon har en enorm internationell publik på sociala medier, men hur skulle de förstå att hon driver med sig själv (jag tror faktiskt inte hon gör det, tror inte hon förmår uppfatta hur andra ser på henne) när de inte känner henne så väl? De flesta som ser detta skulle nog tänka att hon är lite korkad och oseriös, om de inte visste så mycket om henne. Bara ur det perspektivet blir ju sådana här inlägg kontraproduktiva.

        Hon hade ju inte alls så många views på dessa storys som hon påstår, så tvivlar starkt på den internationella publiken.

          Nej men alltså den är väl i princip icke-existerande.

    Hon är så jäkla oskön ?

      …och nu när vi har sett ca 200 liknande klipp så är det nog dags att snart byta ”strategi”.. Som någon skrev, verkar bara finnas dårar kvar på hennes blogg numera.

        Varför är behovet att vara så nedvärderande mot andra människor så stort på denna blogg? Har aldrig läst en blogg tidigare med så många personer som kränker andra . Men tydligen har ni hittat en blogg där ni får kräka ur er all er ilska mot ert egna liv. Många här som inte verkar må bra. Mobbing på hög nivå…..

      Det är du med.

    Vilken tur att nästa tåg var i MTR’s regi då de har LCCs tvål på toaletterna

      Det hade de inte sist jag åkte.

    Varför måste ni göra er roliga över hennes engelska uttal? Hur många med modersmål annat än engelska har ett fläckfritt engelskt uttal tror ni? (Ledtråd: typ alla svenskar som har lärt sig engelska som andra språk talar engelska med svensk brytning) Videon är löjlig, det håller jag med er om. Men att håna någons uttal, är det nödvändigt tycker ni? Förbereder mig på att bli påhoppad men ni får gärna sansa er och svara på frågorna. Jag är inte utsänd av bella, jag bara undrar.

      Det är grundläggande grammatik, inte uttalet, som folk reagerar på.

        Fast joo, uttalet hånas rätt mycket här inne också. Inte just under det här inlägget kanske men under andra inlägg som handlar om hennes stories har det ofta skett.

          Hon har väl själv skrivit att hennes engelska är som en infödds? Då blir det ju lite skoj t ex säga ones på ett arrangerat klipp

            Det vet jag inget om då jag inte läser inne hos henne. Men att hon kan engelska som en infödd säger mig inget. Mitt ex var engelsman och vi bodde ett år i england och där blandar de ihop there/their, you’re/your, its/it’s, mm hejvilt när de skriver (de säger även fel på is/are och exempelvis she were ist för she was osv) så det kanske stämmer då att hon är på en infödings nivå?

              Min pappa är engelsman och jag har bott där större delen av mitt liv och ja, de ”slarvar” i informella sammanhang ungefär på samma sätt som man ser svenskar som skriver dej istället för dig eller han istället för honom. I mina ögon är det dock stor skillnad på att slarva i skrift på fb t.ex. med you’re/your och att inte kunna singular och plural när man marknadsför ett stort företag.

        Problemet är att hon lider av ett sanslöst storhetsvansinne och inbillar sig att hon är bäst i världen på precis allt. Hade hon haft lite vett och självinsikt hade hon fattat att hennes engelska är jättedålig och gjort något åt det. När man vill driva internationella företag kan det vara smart att höja sin engelska till en någorlunda professionell nivå om man vill bli tagen på allvar, istället för att flamsa och tramsa runt som en pinsam stereotyp bimbo. Blondinbella är på samma nivå som en 9 åring utan språköra, vilket är anmärkningsvärt dåligt mtp hur stort fokus svenska skolor lägger på engelska. Hon kan ju passa på att ta några mattelektioner och en kurs i företagsekonomi också, då kanske hon förstår att hon inte bara kan hitta på siffror som hon tycker låter bra. Men det är såklart viktigare att föna håret än att utbilda sig… ?

      I just detta fallet handlade det väl inte så mycket om uttal utan om komplett felaktig grammatik från både drottningen herself och hennes hantlangare.

        Men ja? Folk gör gramatiska fel när de pratar/skriver engelska. Även när svenskar skriver svenska gör vi gramatiska fel (de/dem är väl det tydligaste exemplet). Jag reser mycket i mitt arbete och träffar representanter från alla världens länder. Ingen pratar perfekt engelska men alla förstår varandra. Bättre att uppmuntra att prata (för vi lär oss inte om vi inte pratar språket med andra) än att håna så fort någon säger fel. Men visst, jag fattar att jag är i underläge i den här diskussionen.

          Håller med!

          Nej då, det verkade är några annan som håller med det dig skriva.

      Just kanske för att det är ett sånt fjantigt klipp (av många), förstärker ju bara kass engelska.

      Ja, jag håller med. Måste prata engelska ibland på jobbet och inte är det så klockrent alla gångar. Varken grammatik, uttal eller ordförråd. Det ÄR svårt att få bra flyt och korrekt grammatik i stunden tycker jag.

      Absolut löjligt klipp, men språket tycker jag inte är så farligt.

      Det är väl mest att hennes videor är allt annat än spontana; de är planerade och de bestämmer innan vad som ska hända och vad som ska sägas och då borde det också finnas tid att öva in de engelska replikerna. Hon är ju noga med outfit och hår och smink så varför sluta där?

      Hur uttalar du ”children” eller ”church” på engelska? En utav de många utmaningarna jag fick av min engelska lärare under min utbildning ?

        Ahahh min Australienska polare tycker att hur jag uttalar chicken är det roligaste som hänt

        Uttalar ni det som mjukare sj-ljud istället för ch-ljud kanske? Har inte reflekterat så mycket över de talfelen faktiskt haha.

        Jag brukar oftast känna igen en rikssvensk på sättet att uttala i-ljuden, de är väldigt nasala. Vi finlandssvenskar har ofta problem med d-ljuden och att vi ofta ersätter th med d, så det är något jag försöker tänka på då jag pratar engelska. Men de finskspråkiga har nog svårast då inga mjuka konsonanter existerar i det finska språket..

        Vi kan inte heller uttala john, jungle etc om du frågar en engelsktalande då vi har för mjuka j

    På allvar här nu: det måste väl stå med i läroplanen att man ska kunna skillnaden mellan are/is och singular och plural i engelska redan när man går ut mellanstadiet ungefär? Man börjar väl med engelska redan i första eller andra klass och det känns som saker man lär sig ganska tidigt. Har full förståelse för att man har olika lätt för språk men har aldrig förstått hur man med engelskundervisning under MÅNGA skolår, radio, TV, tillgång till tidningar och böcker på engelska osv. inte snappar upp det mest grundläggande? Plus att om de ändå skulle iscensätta hela grejen till IG så hade de väl kunnat googla hur man säger det de ville få sagt i alla fall? Med internationell publik kanske man ska välja ett spår: antingen lägger man tid och energi på att vara internationella eller så går man tillbaka till svenska och gör det bra istället.

      Word!

      Bella gör ju hellre saker halvdana än att inte få det gjort alls. En sån mentalitet har inte jag. Vad är det för vits med att göra någonting om man bara ska göra det halvdant och lämna det nästan färdigt?

      Min bok är nästan färdig, saknas en bra bit av mitten men jag ska lämna in den till förlaget och börja på nästa bara för att få det gjort; för det har jag lärt mig av Blondinbella det är så man göööör när man är influensan och entreprenöööör. Annars kommer man sig ingen vart. Galenpanna.

      Jag forskar och skriver vetenskapliga artiklar i mitt arbete (på engelska då så klart). Jag och samtliga av mina kollegor skickar allt på språkgranskning innan vi skickar för publicering. Vi alla har mååånga år i skola och måånga års erfarenhet av engelska i skrift och tal men trots det får vi tillbaka våra dokument med massor av kommentarer varav is/are inte är ovanligt att man missar/gör fel på och även andra lätta grammatiska regler som man vet när man tänker på men som är lätt att av farten göra fel på. Trots det anser jag (och förmodligen alla på min arbetsplats) att vi är bra på engelska. Jag tycker inte att grammatiska fel är hela världen, men så vet jag att även jag är skyldig till dessa:)

        Lämnade in min master thesis nu och fick också såna kommentarer. Vad skönt det känns att jag inte är själv 😉 Jag lärde mig det för 20 år sedan, men det är fortfarande kvar lite märkliga enkla felskrivningar. ?

          Jag tycker inte att det gör något att man gör fel på sånt. Vare sig i skrift eller tal. Som sagt, man kan reglerna men av farten blir det fel och ibland kan det vara otydligt i en lång mening vad som syftas på. Hoppas att du blir godkänd på din thesis snart! 🙂

            Tack! Jadå, det blir jag. Skulle göra en sista check-up på språket bara för att få den riktigt bra. 🙂 Idag är det examen!! ?

        Förstår vad du menar (jag har engelska som modersmål och gör slarvfel ibland – dock inte på are/is då det både ser märkligt ut och låter illa när det är fel, så svårt att missa) men om du ska säga/skriva EN mening så får du väl till den? Förstår att man kan få till ett och annat fel i en hel artikel – men som sagt, ska du säga en mening så ska du ju nästan anstränga dig för att inte tänka igenom hela den meningen innan du säger den högt, eller?

      Urklipp från det centrala innehållet i lgr 11.
      När eleverna går ut 6an ska det bla. Kunna detta:
      ”Språkliga företeelser för att förtydliga och berika kommunikationen som uttal och intonation, stavning och interpunktion, artighetsfraser och andra fasta språkliga uttryck samt grammatiska strukturer.”

        Tack! Som jag misstänkte då med andra ord.

      Som jag skrev ovan så pratar jag engelska då och då. på jobbet och tycker det kan vara knepigt att få bra flyt i stunden, och då missar man grammatiken ibland. Fast man vet och kan.

      Lyckligtvis blir jag inte filmad på jobbet ?

    Hahaah!!

    NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ jag klarar inte av det, det är så mycket (som ungdomarna säger, men sjukt bra ord) CRINGE så hag inte klarar det!

    WTF is going on?!!

    ????

    Neeeej!!

    HAHAHAHAHA! Hag dör här hemma det är det roligaste hag sett!!! Hur hon springer och sen ska få det att se naturligt ut med att liksom stressfylld borsta håret från ansiktet jag klarar knte mer SLUTA lol

    Bara jag som e helt chockad över Camcams röst och dialekt???? Om de nu var Camcams röst. Hahahah är verkligen i chock??? Du pratar som Annie Lööf!!!

    Jamen tro fan att ni inte hann med tåget! Bästa med hela klippet, lät som en genuin kommentar.?

    Asså jag är lite hög nu på sömntabletten (och tvingen stt kika in här innan läggdags såklart) men måste bara säga vilket SJUKT JÄKLA SKÖN GÖNG NI ÄR HÄR INNE!! Min humor är bäst enligt mig själv, torr och stel lite elak enligt andra. Men YOU GUUYYSS!!! LOVE UUU SÅ JÄVLA ROLIGA OCH SAMTIDIGT SNÄLLA OCH GANSKA ÄKTA OCH RÅA MEN SÄ JÄVLA BÄÄÄSSGT!!!!!!
    okej ska sova nu Bye Bye

    Jag missade tåget o får sova i en skön hotellsäng ? livet är jobbigt ??

    hahahahahahah Detta var nog bästa videon angående Bella hittills. Skrattade så jag fick tårar i ögonen. ”klonk-klonk-klonk-klonk” 🙂 hahahahahaha

    Reagerar ofta pa att väldigt manga svenskar lägger till S pa fel ställen när de pratar engelska, använder fel konjugation tex (blandar ihop you/it were/was etc) vilket är intressant med tanke pa hur bra de flesta ända kan engelska (jämfört med andra länder där spraket inte är engelska)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.