Vem suger på okända mäns fingrar på pendeltåget?

Influencern Mikael Forsell – eller PojkenDrömmen – la upp ett inlägg på twitter som jag känner att vi behöver gå till botten med innan det är läggdags för jag förstår helt enkelt inte vad som hänt här.

Men alltså! 
Stopp och belägg! 
Det finns ju frågor som är betydligt mer intressanta än om man kan bita av ett finger som en morot.

VEM VAR MANNEN OCH VARFÖR SÖG HAN PÅ MIKAELS FINGER?
Brukar ni suga på okända människors fingrar för att visa intresse? Eller har ni fått era fingrar smygsugna på någon gång?
Och hur gör man? Kliver man bara fram och bryskt stoppar in en annans persons finger i sin mun, eller smyger man sig på handen när den vilar på ett nackstöd eller liknande för att inte skrämma innehavaren med allt för snabba rörelser?

Känns inte pendeltåget som en av de mer osanitära platserna någonsin att stoppa saker i munnen på?
Om innehavaren av fingret rört någonting alls på pendeltåget så finns det en överhängande risk att fingersugaren får hela alfabetet med sig hem i munnen.
Alltså, jag kan inte komma över det här, vad är det som händer?

Urk!
Alltså bara tanken på detta får mig att vilja gurgla i handsprit!

Ida på Svenska Bloggare skrev om detta här först.

76 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Nix vet inget om det där. Men om THK vill kan jag pussa på hans tå 😂

  Svara

  Det har hänt mig ute på krogen… vet inte vad anledningen var men jag blev jäkligt förvånad och drog därifrån snabbt som en avlöning 😬

  Svara

   Gud jag läste ”snabbt som en avföring”

   Jag har inte druckit kaffe än

   Svara

    Haha, tack för morgonens första flatgarv 😀

    Svara

  Älskar hennes Mina-drömmars-stad namnet! Trodde först det stod fel och att hon hette Pojkvänsdrömmen. Men Pojken Drömmer är ju något helt annat. Så fint.

  Anledningen till frågan dock. Så jävla sjuk. Vem fan gör så?! I still med människan som klippte av håret på folk med långt hår på spårvagnen. Vet inte om det var en skröna (hoppas) eller inte men jag satt alltid med mössa sedan jag fick reda på det.

  Svara

   Pojkendrömmer är en han.

   Svara

    Ser ut Som en flicka så då får den räkna med att bli kallad för hon felaktigt.

    Svara

     Snark.

     Svara

     ”den”?

     Svara

     Hur är det med synen egentligen? Människan heter Mikael, kallar sig Pojken drömmer och har en bild på en ung man på sin header.

     Svara

      En bild på en ung man? Jag en feminiserad ung man som ser ut som en tjej.

      Svara

       Du är en feminiserad ung man, eller vad då?

       Svara

        Nej skulle stå ja* inte jag.

        Svara

    Sorry. Läste Mikaela. Ser nu att det står Mikael. Inte meningen att göra någon upprörd.

    Svara

   Läste om en tjej som fått sina långa flätor avklippta när hon sov av hennes kille. Han ville hämnas för något.

   Svara

   Här i Göteborg var det en man som klippte av kvinnor håret på 60-bussen (tror det var den) häromåret. Så det stämmer. Tror inte att just den mannen saxade runt även på spårvagnarna men han kan ju ha haft en själsfrände. Finns som bekant många män med allvarliga defekter.

   Svara

    Får många år sedan var det populärt med pinnar i håret. Typ inspirerat av chop sticks tror jag. Man snodde upp håret med dem i alla fall. Jag satt på spårvagnen på väg till en fest. Några tjejer rycker då pinnen ur mitt hår när de går av. Sedan stod de och vinkade med pinnen och skrattade, när vi åkte iväg.
    Fortfarande traumatisk, så här 15 år senare.

    Svara

  Vadå läggdags? Det är ju morgon 😂

  Svara

   Tidsinställt inlägg.

   Svara

    Ja, alltså innan det är läggdags – ikväll. =)

    Svara

     Det var bra att du var ute i god tid 😀

     Svara

  Nu funkar illfall ”Unv. Is” på isabelles blogg

  Svara

   *i alla fall

   Svara

   tack för tips!

   Svara

  Okända människor nej fy, om man inte är full och flirtar ihjäl sig så människan slickar i sig ett finger eller två vill säga. Helvete vad sexigt det är 😂 Min sambo gör så när han vill inspektera våra lakan. Den enda som gjort så på/med mig, det första stycket var bara en tanke. En sexig sådan.

  Svara

   😂Jag fattar ingenting av det du skrev? Vad exakt gör din sambo med era lakan? Slickar på dem? Vad var bara en sexig tanke?

   Svara

    Men hahahahaha, jag dör. God morgon på er, dags för kaffe tror jag. För er del 😉

    Min sambo slickar eller suger på mina fingrar, inte lakanen. Det var ett skitdåligt kodord för rajtan tajtan. Han gör det alltså som en del av förspelet. Inte slickar på lakanen och sen lägger vi oss i kladdet. Hahahaha!!

    Svara

     Tack för dagens skratt 😂

     Svara

   🙄 Pratar du i nattmössan? Så många frågor som kommer upp här. Inte bara vad exakt din sambo gör, suger på lakan? Men också ”inspekterar våra lakan” är det kod för sex? Eller inspekterar han lakanen? Varför?

   Svara

    Hon bäddar slarvigt så han måste kontrollera de efteråt tolkar jag det som.

    Svara

    Nej men hahahaha, så kul 😂 Jag kanske också var i nattmössan och radade upp dåliga metaforer. Att suga av/på eller slicka någons fingrar, förslagsvis ens sambo eller man, är ju dösexigt. På tunnelbanan not so much, uäk! Och det är det han gör innan det vankas sex, som en del av förspelet. Inte slickar på lakanen. HAHA

    Svara

     Lol, jag fattade ingenting av lakanslickandet och varför de måste inspekteras! Tack för att du redde ut det!

     Men ja, min KK blir helt galen när jag slickar/suger på hans fingrar… 🙂

     Svara

      Hahahahaha dagens skratt redan tidigt på morgonen. Nu kan dagen bara bli en härlig en 😃 Och ja, fingersugande är galet underskattat!

      Svara

  För ett tag sedan hände detta på tunnelbanan. En kille sträckte ut handen och ville hälsa och jag tog den och hälsade tillbaks. Plötsligt kramade han mej och jag fick en puss på kinden. Då gillade jag det inte. Men nu tänker jag vad fint han gjorde det. Så försiktigt liksom

  Svara

   Det är så man blir av med sin telefon och plånbok, tänker jag. Men så är jag skeptisk av naturen till människor som visar närhet till främlingar.

   Svara

    Nej han hade vårkänslor och vackra bruna ögon. 😉

    Svara

  Jag är mer åt det introverta och reserverade hållet så det här med att suga på fingrar och krama okända i lokaltrafiken känns så läskigt och gränslöst. Jag möter hellre superaggressiva människor då, ett dödshot är liksom lättare att hantera känslomässigt 😂

  Svara

   Hahaha det är faktiskt sant. Ett dödshot vet man att man ska bli rädd för. Men en fingeravsugning, hur fan ska man reagera på det??? Trevligt? Otrevligt? Blött?

   Svara

   Då kan du bli polis. Själv vill jag att vi människor visar värme mot varandra. 😊😙❤

   Svara

  Jag hade en som bet mig i röven på dansgolvet. Hade hellre fått mitt finger avsuget.

  Svara

  Jag jobbar i butik så jag har träffat på en hel del freaks i mina dar. En gång så kom det in en kund som frågade om vi hade en toastol som var extra djup för hans snopp var så lång att den slog i porslinet, jag som var 20 år gammal vid tillfället ropade på min manliga min kollega och han sa då att kan du inte lägga upp den på ringen om den nu är så lång men det ville han inte utan han ville att snoppen skulle hänga fritt när han gick på toa. Ehm ja okej så att ehm. Sen efter det så ålade karln ner sig i ett bubbelbadkar och kollade creepy på mig och frågade om jag trodde att hans fruga oxå skulle få plats. Så ja det finns folk till allt 🙈🙈.

  Svara

   Hahahahaha, jag har också jobbat i butik. Vi hade en man som kom in typ en gång per år, ofta kring jul. Han gick alltid fram med en av läderhandskarna vi sålde, till en specifik tjej i personalen och bad henne prova den om den skulle passa hans fru. Men det var bara de att han blev kåt på att se henne ta på den. Sen började han känna på hennes hand och bete sig knepigt. Tog liksom nån sekund innan hon insåg vad fasiken han pysslade med. Men år 3 kände jag igen honom och typ ”akta dig” .
   Dårar.

   Svara

   Japp, kunder alltså… Den värsta vi hade var en som tog med sig kvinnliga underkläder till provrummet (en man alltså) varpå man sedan hittade nerfläckade av sperma och/eller i kombination nerkissade i ett hörn. Mysigt… 😖

   Svara

    Yes, det finns verkligen folk till allt.

    Jobbade på salong i yngre dagar, en dag fick min kollega en drop-in kund som uppförde sig mycket skumt.
    Flyttade händerna väldigt mycket under klippkappan.

    Tog några minuter innan det gick upp för exakt ALLA på salongen att gubben satt och drog i snabeln. :S

    Stackars kollegan kämpade tappert med att hålla god min och inte låtsas om vad som försegick men fyyy..
    Det var plasthandskar och direkt i soporna för den klippkappan.

    Kommer inte ihåg ordentligt, en jag har för mig att gubbslemmet dricksade ordentligt efteråt också. Typ som att kompensera… euurgh…

    Svara

     Hände när jag gick på frisörskolan, en man var känd för att äckla sig mot eleverna och en dag så gick det så långt att han satt och runkade när min kompis tvättade hans hår. Min lärare såg detta och blev fly förbannad, ryckte upp honom ur stolen, tryckte ut honom genom dörren och sa att han ska vara jävligt glad att han inte ringde polisen. Idag så fifflar ju många med sin mobil under kappan och många gånger stelnar jag till i en sekund och en stackars kund fattade och sa ”nej, nej, nej!! Det är min mobil! Titta!”.

     Svara

      Alltså vad är det för fel på folk??
      Man slutar aldrig att bli mållös. Våra kundtoaletter är oftast helt nerbajsade oxå. Alltså överallt inne på toaletten, liksom. Varför känner man ingen skam i kroppen?? 🤢

      Svara

  Att det skulle vara lika lätt att bita av ett finger som en morot bara att ”psyket hindrar en!” är ju största skolgårdsmyten någonsin. Vem har ens hittat på det?

  Svara

   Men det är ju bra att psyket hindrar en, tänker jag. Att man faktiskt har spärrar som funkar. Låter ju verkligen svinäckligt att bita av någon fingret, inte fan gör man ju det 😱

   Jag hade inte hört den teorin tidigare. Antar att jag blev hemskolad.

   Svara

    Nää skelett är ju skelett, så det är inte lika enkelt att bita av som en morot. Visst hjärnan stoppar än, men dina käkar kan ju inte bli lika så starkt att du biter av ett fingee. det är ju kött ocg fett man ska komma igenom också.
    http://Www.caloveline.com

    Svara

   Har skurit i fingrar. Absolut inte lika lätt som en morot. Obs läste medicin.

   Svara

    Åh fy fan där skrämde du mig rejält föst! Andas ut nu haha😂

    Svara

    Åh tänk om du även vade provat att bita av ett finger!

    Svara

  Hahaha ååh antar att du gjorde ett tidsinlägg innan du somna igår, men gud vad jag önska jag kunde gå och lägga mig igen 😭😂
  http://Www.caloveline.com

  Svara

   Bloggen behöver inte uppdateras femton gånger om dagen. Man har ju ett liv också, ett viktigare liv utanför tekniken och alla selfies. Om det känns jobbigt att stiga upp tidigt för att skriva ett inlägg, gör det inte. Det är bara receptet på hur man lättast försätter sig, eller ramlar ner, i en personlig kollaps.

   Svara

    Tror att caloveline inte menade det som du tror Helena. Jag önskar också jag kunde gå och lägga mig igen, på riktigt! 😴

    Svara

   Varför är du kvar här och kommenterar när du tycker bloggen är så vidrig? 🤔

   Svara

    ..Och sen undrar en del varför man väljer att kommentera anonymt…

    Svara

  jag hade en kille som hela tiden ville att jag skulle bita honom i underläppen tills det började blöda, det var det han gick igång på. Kunde aldrig förmå mig till det, såååå äckligt

  Svara

  Men risk att ha blivit alltför färgad av barndomens ”En ding ding värld”-tidningar och Outsiders-avsnitt: är det inte en grej inom en del väldigt små kretsar att bita av varandra en bit av ringfingret istället för att ge varandra vigselringar? Alltså som en ”jag-älskar-döden-och-kolla-vad-morbid-och-farlig-jag-är”-grej? Jag vågar inte googla på det för att få det bekräftat…

  Svara

   Ju mer jag tänker på det så vill jag minnas att man under en tid innan (veckor? månader?) virat ett snöre runt fingret på den led man tänkt offra för att underlätta för sin partner vid själva ”ringbytet”, för att förenkla eftersom det annars inte är helt enkelt att bita av ett finger… Usch nu vill jag inte tänka på det mer! 🙂

   Svara

  Saxat från Isabellas stååry:

  Isabella springer mot kameran för att illustrera att hon springer efter ett tåg. Tåget har hon redan missat. Hon får A i betyg för engagemang i sin story.
  I nästa klipp säger hon till kameran:
  ”Wi missed the träin”
  Hon vänder sig mot Simon och frågar:
  ”Is der an othor ones”?
  Simon svarar:
  ”Jes. It is. In twenty minutes.”
  ”Twenty minutes. Yey!”

  (Sic!) på det mesta ja.

  Svara

   Haha oh my

   Svara

   Eller gårdagens inlägg där hon skriver att hennes livvakt Magnus ska med till Almedalen samtidigt som hon skriver att Hampus bor granne med resturangen de är på. Om man behöver livvakt, behöver man då inte ha ett bättre säkerhetstänk?!

   Svara

    Hon har ju visat både i stort och smått att hon saknar det, måste vara frusterande för vakten. Men han kanske bara följer med som kompis 😛

    Svara

     ”En livvakt – det nya svarta.”

     Svara

    Hennes sk säkerhetssituation känns som ytterligare ett påhitt. Hon lägger ju som sagt ut mängder med info; barn, bil, hus å hem, och använder glatt provokation som något slags bete

    Svara

   Omg😂😂😂 CRINGE deluxe!!
   Tack för dagens skratt

   Svara

   Nej jag dör hahaha 😂😂😂

   Svara

   Var tvungen att gå in på insta och kolla och det var verkligen exakt så pinsamt som det beskrevs….

   Svara

  Min första tanke är hur fruktansvärt ohygieniskt det är att suga på någons fingra, speciellt en främling på tåget. Hur är man funtad om man gillar det??😰

  Svara

  Jag har denna erfarenhet som utspelade sig på ett ganska fullsatt pendeltåg en somrig fredagskväll vid typ nio.
  vi sitter tre mot tre, tjejerna som sitter vid fönstret känner varann och pratar om ditten och datten, jag sitter i mitten och läser typ metro, mittemot sitter en ung snygg välklädd kille. Jag är barbent och har kort kjol och känner hur hans knä kommer åt mitt knä. OK, han kanske har långa ben och det är lite trångt, tänker jag.
  När han har kommit åt _lite_ för många gånger sänker jag tidningen och ser då att han har handen i fickan på kostymbyxorna och där är det party minsann. Jag lyfter snabbt upp tidningen igen.
  Tjejen som sitter bredvid mig upptäcker också detta och tystnar mitt i i en mening. Jag ska av nästa station, väntar med att resa mig tills tåget stannat och öppnat dörrarna. Jag hoppar upp och rusar av i sista sekunden, ville ju inte riskera att han skulle få för sig att följa efter mig.

  Svara

   Hände mig på en buss en gång. Jag är annars ganska blyg och mesig, men jag blev så himla förbannad att jag ställde mig upp och ropade till busschauffören
   ”hallå, kan du stanna! Det är en jätteäcklig gubbe som runkar här bak!”
   Bussen stannade och gubben kastades av. Jag har aldrig varit så stolt över mig själv, varken före eller efter.

   Svara

    Har hänt mig med! På ett flyg till Thailand för ett par år sedan. Jag och min tjejkompis satt på mittenraden bredvid en man ca 50 år och hans fru. Jag somnar men får en stenhård armbåge i sidan och min kompis, tyst gråtandes i panik, pekar på mannen bredvid som runkar vilt under sin filt. Jag reagerar helt annorlunda och börjar garva men vi slänger oss längst bak till en flygvärdinna och säger ”det sitter en gubbe och runkar brevid oss?!” Han hade även lyft på filten och visat penis för min väninnan (därför hon grät också.) Flygvärdinnan, oproffsig, skäms och flinar och hämtar en manlig kollega som får gå och säga åt mannen. Då försvarar hans fru honom med att han tydligen ”tagit någon medicin?!” Vi vägrade iallafall sätta oss där igen och fick byta platser med några killar. Så jävla äckligt, att män alltid har massa ursäkter för att inte behöva kontrollera sina sexuella behov…!

    Svara

    Bra jobbat där =)
    ”Min” förmodade smygrunkare hade dock inte grejerna framme on display, bara ett litet partytält i brallan där det var lite action, typ. Han kanske bara letade efter sina hemnycklar eller något, vad vet jag.
    Eftersom jag skulle av tåget inom ett par minuter valde jag att lämna utan att larma.

    Svara

  Är det bara jag som utgår från att det är en bebis han pratar om? Min unge skulle lätt kunna suga lite på okända människors fingrar, och kanske bita lite om hon fick chansen.

  Svara

  Jag har varit med om flera män som vid sex har tyckt om att både suga på mina fingrar samt att jag ska suga på deras. Som någon sorts oralsexfantasi. Inte samma sak som en främling på tåget men ändå lite creepy för mig när det händer.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.