96 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Euw. Missade frågan helt var så stött av videon. Blä.

  Och hur?
  Vill ju använda alla armar när man hånglar, samt inte tänka på att hålla sig innanför bildramen…
  Jobbar man bäst med selfie stick, stativ, kameraansvarig person?

   Head of filming hångelvideos, ny karriärssatsning hos Löwengrip? 😂

    Vad har Löwengrip med detta inlägg att göra? Måste Isabella dras upp hela tiden, så irriterande.

     häxjakt????+++

  Criiiiiinge 😩

   Spydde lite i munnen faktiskt 🤢 Sindy får verkligen musslan att sluta sig totalt.

  Hon har ny kille och vill kanske göra Micke lite sotis eller nåt? Förstår det inte heller, men tyckte inte det kanske var så farligt dock.. Och hon är ju ändå en influäncer, de måste komma med nytt material för att hålla sig kvar i hetluften. Som Bella och den arga mannen, hon fick ju iaf Aftonblaskan att skriva om det..

   Ja och att filma sig själv naken och åmandes i solarium, publicera nakenbilder på sociala medier och fläka ut sitt sexliv på instagram verkar ju vara det enda hon duger till tyvärr. Eller nej, hon är grymt duktiga på att bråka och skapa drama med sitt ex också (offentligt såklart) 👍🏼

   Vilken underlig jämförelse. Isabella behöver inte finnas med under alla inlägg.

  För att få uppmärksamhet skulle jag tro? Verkar som att hon har lyckats eftersom du lägger upp filmen här…

  Videon var lite too much. Men kul för Sindy 🙂 ❤️

  den ångrar man att man satte på på jobbet

   men för att svara på frågan så ja förmodligen av samma anledning som man lägger upp en bild på sin röv, sin stageade mat o all annan bröte

   Eller när man sitter på skolans bibliotek…

  Fråga Anna Book, hon gjorde ju likadant 🤮

   Undrar om Sindy också smiter in på ICA-toaletten för snabbisar?

    Skulle inte förvåna mig 😅 Sindy känns dock mer som någon som skulle kunna snuska loss i bajamajor och sånt lite smutsigare.

   Jag har fortfarande inte riktigt återhämtat mig från den videon.

  Det är en tjej hon kysser, tror jag.

   Okej, men det är det inte 🙂

  Jag är med i en grupp på fb där de varnar för killar eller söker info om någon de dejtar. Det var en tjej där som sökte info om just sindys hångelkille, så verkade utifrån inlägget att denna kille pratar med fler tjejer samtidigt :/

   Nåde den som pratar med mer än en person åt gången.

   Vem pratar inte med flera samtidigt?

    Det beror väl på hur man pratar och det är säkert vanligt.

    Jag skulle i alla fall aldrig i helvete velat dejta någon som dejtar flera samtidigt 🙂 o jag hade respekterat det ännu mindre om han gör det i smyg.

     Det man inte vet har man inte ont av, tänker jag. Jag tar nästan för givet att alla jag träffar pratar/träffar fler än bara mig, särskilt om man hittat varandra på tex tinder.

      Så tänker definitivt inte jag. Förr eller senare får man oftast reda på det och det hade jag haft jäkligt ont av.

      Och hade det varit ombytta roller så hade jag inte resonerat så heller. Jag vill främst vara en ”bra” människa och följa min moral för min egen skull och skulle aldrig medvetet göra något som jag tror kommer såra en människa jag bryr mig om, om den får veta. Och jag vill ha en person som resonerar likadant. Hatar folk som ljuger eller undanhåller saker.

       Men du kan ju inte börja dejta en person och låsa upp dig på en gång, det är jättekonstigt. Varför förväntar du dig att andra ska göra så?

        vadå låsa upp mig? om jag börjar dejta en person så vill jag inte att den dejtar, hånglar, ligger med andra. jag tycker att det är väldigt oattraktivt och jag skulle inte vilja dejta en sådan person. jag förväntar mig ingenting, men jag vill inte träffa en sådan person. Om man dejtar en person som man gillar, varför har man ett behov av att dejta andra?

        sen menar jag inte en person som jag har typ tagit en kaffe med och pratat med en gång, utan att man verkligen dejtar. Man pratar med varann dagligen, skriver fina saker till varann, ligger med varandra, har börjat träffa varandras vänner osv och man kan anta att man har som avsikt att inte enbart ligga med varandra. Om du tycker att det är jättekonstigt så får du tycka det och det skrämmer mig lite.

         Fast de sakerna du räknar upp nu brukar man göra när man är exclusive, inte när man precis börjat dejta. Det är ju i början man träffar fler. När man träffar familj till den man dejtar har man gått ett steg längre

         Ja då förstår jag vad du menar. Alltså det kan ju vara en hårfin gräns. Om man endast har träffat någon och legat eller om man endast har träffat någon över en kaffe så anser jag väl typ inte ens att man dejtar, det första känns mer som ett one night stand eller en kk och det andra känns mer som en vän. Men om man både ligger med varandra och umgås utanför sovrummet, typ går ut och käkar, går på bio, åker och badar osv, då anser jag att man dejtar och personligen så skulle jag inte velat träffa någon som dejtar flera oavsett om man har uttalat att man är exklusiva eller om man inte har träffat varandras familjer än.

         Däremot hade jag inte blivit arg om den jag träffade dejtade någon annan samtidigt om vi inte var tillsammans, men jag hade heller inte varit fortsatt intresserad och velat dejta honom 🙂

      men så träffar jag heller inte folk på tinder kan jag ju tillägga.

   Känner väl mer spontant att ha grupper på FB där man delar information om människor man dejtar/dejtat är rätt osmakligt..

    Gruppens syfte är att varna för våldsförövare och våldtåktsmän och pedofiler.

     Aaaaah, bra grupp. Kille pratar med flera tjejer samtidigt = våldtäktsman och pedofil 🤦

      Nej de är inte våldtäktsmän/pedofiler pågrund av att de pratar med fler samtidigt, öhm

     Det är ett heeelt annat syfte än att ”jag dejtar en kille, någon som vet vem han är. Ligger han runt?” – Inte olagligt att göra.

   Ganska vanligt att man pratar med flera samtidigt 😝 Tex tinder, tror du man endast får välja ut en kille/tjej att snacka med/gå på dejt med? 😄

    Haha jaa jag dejtade alltid flera. När jag var 23 kunde dejtandet en fredag-söndag se ut typ som träffa kille 1 17-20 på fredagen för att ligga, sen träffa kille 2 vid 23tiden för att ligga och sova över. För att sedan på morgonen åka och träffa kille 3 för att ligga och sova över där under helgen.

    Alltså jag vet att tjejer (och män såklart) får ligga med hur många man vill, men med handen på hjärtat så betedde jag mig rätt grisigt mellan typ 20-23.

     Äsch, grisigt eller inte.. ha kul och är alla med på tåget så kör!😊 livet är för kort för att behaga moralpoliser🌼

      Jag var inte direkt öppen med att jag träffade flera, dock hade ingen av oss pratat om exklusivitet. Kille 3 vet jag blev lite småtjurig för han frågade om jag träffat kille 1 innan jag kom till kille 3 och när jag sa ja blev han suuuur. Tror mest det var svartsjuka dock, det gick över efter en liten stund haha.

       Har man inte uttalat exklusivitet så kan man inte kräva det heller tycker jag. Då får man ta mod till sig och ta det snacket med sin dejt/kk/whatever.

        Nej sant förvisso. Det var nog mest det manliga egot som fick sig en törn av att han inte var min enda. Han låg garanterat med fler än bara mig dessutom, vilket inte gjorde mig något.

   Mina varningsklockor skulle ringa om hen jag pratar med krävde att jag inte pratade med andra samtidigt. Skulle också ställa in första dejten om vi redan då skulle bestämma att vi är exklusiva. Men det är bara jag☺

    ja det är väl perfekt, de som är okej med att man träffar flera passar ju fint ihop då.

    vi som absolut inte tycker att det är okej att dejta flera lär ju ändå inte passa ihop med någon som vill träffa flera så då är det nog lika bra om dejten blir inställd 🙂

     Men är det uttalat redan innan första dejten att ni inte får träffa/prata med andra? Verkar rätt tidigt att ta det snacket innan man ens har setts.. Eller!?

      alltså får och får. och ”kräva att man inte träffar andra”.

      man får göra vad man vill och jag kräver ingenting, men jag vill inte dejta någon som över huvud taget VILL dejta flera samtidigt.

   Man är ju inte exclusive innan man bestämt att man är det. Varna för personer som dejtar… Jisses

   Alla är olika, men ville bara säga att det var vad jag såg 🙂 vet inte om han bara pratar med flera eller om han dejtar flera seriöst samtidigt. Har inte kollat vad tjejerna i inlägget kommit fram till efter det jag såg då.

   Vad heter gruppen? Jag vill också vara med!!!

    Den är hemlig och går inte att söka efter, måste bli inbjuden via en fbvän. Skriv på tex pinkroom o fråga om inbjudan bara. 🙂

     Jag vet inte vad pinkroom är…. Kan du bjuda in mig?

   Det är jag ett levande bevis på. Träffade honom och låg för bara en vecka sedan haha. Men det är färdigt nu efter jag sett detta 🤢😂

   Vad heter gruppen?

  Hahah kan man undra 🙂
  Är man ung tonåring så nja visst ok. Men vuxna människor Näää , säger som dig varför??
  Hmm kanske någon ålderskris? Bekräftelse på att ” sseeeeee vad lyckliga vi är , och vad vi har det bra”
  Bara det är man ett lyckligt par behövs inte det bevisas och spec inte för allmän beskådan

  Haha! Jaa, hade det varit en äkta kyss hade de ju inte tänkt på att filma det! Så uppmärksamhet säkert. Vet dock inte vad för sorts uppmärksamhet de söker här? Jag tycker mest det är cringe på sånt här.

  För att starta ännu ett svartsjukebråk med sin f.d kille, såklart! Det här är ju bara början. Snart dags att poppa popcornen och titta på hur allt utvecklar sig. Gissning? Micke kontrar med ett par instastories där han skriver typ ”looking fo some fine p*ssy” eller ”love my h*e h*e h*es” samtidigt som han räcker ut tungan och gör nåt halvdant gangstah-rapper sign. Sen kontrar Sindy med fler bilder på sin nakna kropp täckt av smileys. Micke kanske drar upp en bild där han ligger med någon med rosa hår. Sen börjar de anklaga varandra för att ligga med typ sina söners gudföräldrar (heter det så?) Till sist ses de på en bild tillsammans och de skriver in varandras namn på instagram med hjärtan. Igen.

   Haha yesssss spot on

   Lol samtidigt som det är sorgligt!
   Micke verkar vara så djupt nere i eländet, har han inga föräldrar som kan gripa in..

    Föräldrar, han är väl vuxen, då brukar de göra som de vill

     Bra föräldrar hjälper ju alltid till, är äldre än honom och mina har fortfarande koll på mig, tack å lov 😛

      Bra föräldrar är ingen garanti för att man inte hamnar i skiten, vilket jag ör ett rätt bra exempel på. Är man dessutom där nere där Micke är brukar man inte vilja lyssna på någon som ”vill ta det ifrån en”.

      Blir fel att skuldbelägga föräldrar, dels för att vi inte vet hur mycket de försöker eller inte och dels för att föräldrar till missbrukare ofta skuldbelägger sig själva mer än vad som är mänskligt.

       pappan är tyvärr död efter ett långt liv i HA

    Jag tror det finns människor omkring honom som försöker stötta honom så gått de kan. Frågan är om han är mottaglig. Ang. hans föräldrar så lever inte pappan .

   Extremt bra prognos för hur det kommer utveckla sig!

  Varför lägger man upp någonting alls på sociala medier? Jag har lika svårt att förstå det intressanta i dagens outfit, shopping, rumphets och hångel. Allt på sociala medier handlar väl om någon form av uppmärksamhet. Jag postar sådant jag finner intressant och Sindy postar sådant hon tycker är intressant. Vi människor har antagligen olika värderingar och preferenser kring det.

   Jag kan bara svara för mig själv och hur det var för mig tidigare, men; – för att få uppmärksamhet. Negativ uppmärksamhet är bättre än ingen alls.
   Jag kunde lägga upp allt möjligt, för jag visste att det skrevs om det 1-2 dagar senare och på så sätt fick jag min ”kick” och ”synas”.
   En hångelvideo är väl kanske i mina ögon rätt oprovocerat, men att man sedan lyfter det här på bloggbevakning, ja då blir det kanske provocerande för många människor – som allt annat som läggs upp här. Ingen diss mot dig camcam, men jag tror det är många som lätt hakar på negativa kommentarer och skriver av sig allt för lätt , bara för man sitter dold bakom en skärm.

    -Men titta vem som har kravlat sig fram från undersidan av en sten igen!?

    Hur går det för dig nu Catrin? 😊

    Hur går det med betalningen till alla dina offer? Du köper ganska mycket nytt nu, då borde du rimligtvis ha börjat betala av alla skadestånd.

    Handen på hjärtat Catrin, alla bilder på resor, utemat, inköp, bil osv är ju fortfarande ett rop på se mig, skriv om mig. Du är expert på spelet efter alla dessa år. Vad vill du med bilder på allt som inhandlas? Det är ju bara för att du hoppas att det retar upp så många att det börjas skrivas igen. Önskar dina barn allt gott och att du kunde finna ro i att värde inte finns i allt man köper och visar upp. Njut av din fina familj istället. Du har tre jättefina, charmiga, artiga och gulliga barn. Ge dem inte bilden du har att man bara ska beundra yta och pengar. Jag tror ändå du kommit en bit på väg eftersom du inte startat en blogg.

  Hon är en sorglig människa.

   Så sorglig och tragisk.

  …. och Engla lägger upp en rumpbild från gymmet. Gissar på försvarstal om 5…4…3…2…🙄

  All kärlek är fin men jag tycker det känns oroväckande hur Knivis ska kontra detta, han verkar minst sagt instabil och skör nu.

  Tycker inte kyssen var äcklig som många skriver. Cringe är rätt ord.

  För att sociala medier har tagit över våra liv. Allt handlar om hur många likes och kommentarer man får. Även jag gör det när jag laddar upp något och får 3 likes bara. Vi är alla narcissistiska tyvärr. Se bara på alla rövbilder på Insta. ”Jag håller i en penna men måste visa röven, annars är bilden inte komplett”

  Influencers får mig att inse hur jävla skönt det är att bli vuxen. Sindy är knappast minderårig, men inte heller värst vuxen.

  OT, tramsfrans text på Aftonbladet om Hannah o Amanda var spot on, förvånad över att du inte har skrivit om det.
  Trots att jag höll med om det i texten så tycker jag om att fredagspodden är tillbaka 🙂

   Vafan… gissar att lyssnarna inte direkt flockades kring deras nya poddidé: som fredagspodden fast med inget personligt innehåll och ännu mer reklam.

   Klart man får ändra sig men om man tar farväl med avskedsturné, tårar och stora gester känns det lite märkligt att komma tillbaka efter bara ett par månader. Jag gissar att det behövs tillskott i kassan till sommarens alla semestrar.

    Påminner om att Calle Schulman nu bränt av 97 av de 111 inlägg han skulle lägga ut innan han slutar med instagram:
    14-13-12-11-10-9-8-7-6-5-4-3-2-1-00000000000000000000000

    #callender

     HAHAHAHA TAAACK!! Camcam, låt han inte komma undan med skiten.

   Älskar transfrans!!

  Sindy har faktiskt lyckats ta första platsen från Paow över vilka som är de mest vulgära och trashigaste influencerna i sverige 👍🏼

  Jag har filmat under sex men aldrig lagt upp det. Varför? för ingen annan behöver se det och det var en kul grej att göra, stärkte självförtroendet en aning. Vet inte varför Hon gör det men why not ?

   LOL

  Jag är så otroligt tacksam över att mina föräldrar var så mogna och alltid satte oss barn först. Jag hade inte stått ut med sånt här beteende av dom jag ska kunna lita på mest.

  Vem är han? Såg ut som lite ögongodis

   kev_ford på insta, rätt snygg men playahHh

    Ja jag har sambo så blir inga playyaaahs för min del 😂 kolla kan man ju 😁

     Åh herregud.jag känner honom. 😱

      Jag ör Anonym som oxå fråga vem han var. Hahahaha jävlar va världen är liten

    Uppenbart player. Såfort Sindy la ut en bild på honom så kommenterade en tjej Fuck you emojin och taggade honom, och flera tjejer kommenterade saker som PREACH osv. Så det verkar ju som han haft unfinished business

  Jag funderar bara på hur det är att pussas med de där jätteuppumpade läpparna hon har….

  Ja det kan man undra. Undrar även varför man lägger upp videos/bilder där man gråter. Det är något väldigt sorgligt över denna typ av dokumenterande. Men kan inte formulera exakt varför jag tycker det på ett bra sätt (just nu).

  Kan någon snälla ta upp att folk har kommenterat att barnen är omhändertagna och bor hos fosterfamiljer? Knivmicke har själv skrivit det i kommentar men nu är både Micke och Sindy snabba på att radera alla kommentarer angående det.

   Vill gärna veta mer om detta också, försökt hitta någon som kan ha skrivit om det men ej sett något hittills.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *