Bella och Odd är fortfarande gifta

Den 11 juni gick tiden ut för Isabellas och Odds skilsmässa och som ni sett är det många tidningar som slagit på den stora trumman gällande det och många sms har förmodligen skickats kors och tvär för att få en kommentar från någon av de berörda parterna men ingen verkar ha lyckats.

Att kontakta Odd är bara nog slöseri med tid då jag är övertygad om att han håller sig till den utstakade strategi som han och Bella bestämde från början – att inte kommentera skilsmässan alls offentligt för barnens skull.
Den som orkar kan fortsätta jaga Bella i London för en kommentar, men jag tvivlar på att det ligger en skandal och lurar här och tror att alla kommer bli grymt besvikna när anledningen till detta uppdagar sig.
Min högst privata gissning givetvis…

Nu ska jag spoona upp min karl och mina katter i en enda stor kärlekslimpa!
Hepp!

 

148 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Kan det vara något juridiskt kring bodelningsavtalet som ligger bakom?

      Enligt Aftonbladet så beslutade tingsrätten att avskriva ansökan helt enkelt för att fullföljdsansökan senast skulle ha kommit in den 11 juni men så har inte skett.
      Normalt har tingsrätten inte något med bodelningen att göra så länge makarna sköter detta på egen hand.
      Fast om varken Odd eller Bella fullföljer medvetet så kan det förstås ligga någon tvist bakom så man inte är överens om att fullfölja. Men så har det inte verkat när Bella svarat att skilsmässan gått igenom.

        men man måste ju inte vara överens för att fullfölja. Låt säga att odd sätter emot så kan bella ändå efter betänketiden fullfölja på egenhand. Det enda jag kan komma på som hindrar skilsmässan att gå igenom är att det på har strulat till sig med äktenskapsförordet och något av bellas bolag. dvs att vid skilsmässa får odd hälften vilket ingen av dem vill.

          Mmm. Helt klart bodelningen som strular till det. Googla diarienumret (som låg ute tidigare) så får du en stark ledtråd!

            Berätta!!

              Ja berätta. Försökte googla
              Men fick ej fram nåt

              Finns det någon som kan svara på om två olika pågående fall kan ha samma diarienummer? Genom en enkel googling kommer det ett fall som skulle kunna stämma in på IL (gällande bodelning), men det kan ju vara ett helt annat case och då är det dumt att sprida något som inte stämmer. Därav min uppmuntran att googla så kan man bilda sig en egen uppfattning.

                Diarienummer är unika.

                  Unika för varje tingsrätt menar du, eller?

                  Ja precis.

                  Såg att nån nedanför hittat samma diarienummer i olika tingsrätter, alltså viktigt att se att det är rätt myndighet en tittar på – för att förtydliga.

                  Diarienummer är inte unika för varje tingsrätt. Däremot för varje ärende på respektive tingsrätt men vissa ärenden kan vara samband i. Man ska inte anta då mycket helt enkelt.

                men bodelningen kan ske/sker efter att äktenskapet upplösts så om jag förstått det rätt en bodelning ingen anledning att inte fullfölja skilsmässan

                Är arkivarie. Diarienummer borde vara individuellt, är ju den ”etikett” som gör att man kan hitta ett enskilt ärende i systemet, samt hålla ihop alla handlingar som rör det ärendet.

                  Tillägg: När jag söker på ärendet får jag upp två mål, ett i Södertörns tingsrätt, ett i Solna tingsrätt. Olika tingsrätter kan alltså ha samma diarienummer. Isabellas mål är från Stockholms tingsrätt, och har nog inget med de övriga att göra.

                  Var söker du? På nätet?

                  Om du jobbar på domstol och söker i Vera för egen räkning och för stt skvallra så begår du tjänstefel. Visa lite integritet och moral människa.

                  Tillägg 2: Sökte på Google eftersom någon annan gjort det, och teasade med bodelning/kronofogden och dyl. Ville förtydliga att de ärendena inte har med Isabella att göra, så att det inte blir en ”trådsanning”. Jobbar inte på domstol.

            Fick fram Fodran överlämnat från Kronofogden..?.. kan det vara det eller helt fel? Vad skulle det kunna vara Isf!

            Hur får man tag på diarienummret??

              Maila domstolen.

          Men Bella har väl tidigare sagt att det endast fanns enskild egendom enligt äntenskapsförordet dvs inget giftorättsgods. Då återstår huset där det kan bli tvist eftersom där gäller samägandelagen och andelarna kan vara olika stora.

            Men att lösa den tvisten kräver ju inte att man fortfarande är gift. Nej jag är nu helt övertygad om att det helt enkelt är så att ingen av dem vet hur man gör när man skiljer sig.

              Förmodligen något sådant. För (so far) inte en kommentar om detta på hennes blogg. Jag tror ändå att det finns en del av dessa frågor som ej är godkända än:p
              Om dom ens blir?

    Betänketiden var sex månader från 9 juni 2017.
    Betänketiden gick ut 11 december 2017 som var första dag för fullföljd av ansökan om äktenskapsskillnad.
    Sista dag för fullföljd var 11 juni 2018.

    Så himla märkligt! Speciellt då hon utger för att vara skild, usch lögnare!

      Fast hon är ju skild oavsett. De lever ju inte tillsammans eller är ett par längre.

        Separerad. Inte skild.

          Om man ska märka ord ja.

            Ja men i ett sånt läge borde man väl använda sig av rätt ord..?

            Eh.. olika innebörd av orden rent juridiskt.

              Jo men i sin privata blogg måste hon väl inte vara så petig.

                Nä gift eller skild? Whats the big deal? ??

                Men… Är man gift så är man. Man är gift även som separerad. Skild är skild. Det handlar inte om att märka ord.

                  Klart att det är, hitta fel är det bästa ni vet hos Bella Herregud

        Om jag var separerad från en person jag är gift med skulle jag inte vilja att han skulle kunna ärva mina tillgångar mm ifall ngt händer, jag skulle vilja få klart skilsmässan samma dag det var möjligt.

          Gissningsvis hade de äktenskapsförord…

            Det står i bellas äktenskapsförord att det endast ska gälla vid skilsmässa och inte vid bortgång…

              Fast de lever bägge så det har knappast någon betydelse vad som skulle skett vid dödsfall.

                Nej men som anonym 22.51 skriver kanske man vill att skilsmässan går igenom så snart som möjligt så att den andre inte ärver vid eventuellt dödsfall (+ massa anledningar till varför man inte vill vara gift med en person man inte ens kan kommunicera med)

                  Makar med enbart gemensamma barn ärver varandra med fri förfoganderätt och det gäller både enskild egendom och giftorättsgods. Finns inget testamente avseende den avlidne makens enskilda egendom så har det ingen betydelse om det finns äktenskapsförord eller inte.

                  Nej, men jag tänkte att de flesta gjorde som vi gjorde (vilket såklart inte alls är säkert, haha) och skrev äktenskapsförord och testamente på samma gång☺️

                Och eftersom de fortfarande är gifta så har det ju betydelse vad som sker om någon av dem, gud förbjude, skulle gå bort

      Fy fan vilken lögnare asssåååå säger att hon är skild fastän de bara är separerade och skickat in ansökan om skilsmässa. Skandaaal asssåå … Har ju funnits flera ”kändisar” som kallat sig skilda fastän de inte var det och missat skicka in i tid.. fyyyy faaan vilka lögnare. Men assååå ni fattar väl att Bellas ”skilsmässa” bara är ett clickbait… Fyyy faaan!

        Men guuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud, assåå….fyyy fan

        Blir du personligt påverkad av att Bella är separerad just nu och inte SKILD. Mår du dåligt av att fått veta att ansökan om skilsmässa inte gått igenom. Ae vad ledsamt för dig att du känner så.

          Är du ironisk tillbaka eller fattade du inte att anonym var det? ?

            Hahah jag är ironisk tillbaka 😀 Kan dock medge att sättet att skriva triggade mig lite

        ??

    Kan inte begripa att hon har en enda följare idag, hon ljuger tom om att hon är skild ? Vilken patetisk människa! ?

      Fast det är ju på pappret. Hon ljuger ju inte om att de separerat

        Det verkar som de inte fattat hur det fungerar på pappret och trott att det går igenom av sig själv ?

          Men man får ju info av Tingsrätten, om betänketid och fullföljd. Så även om man inte visste det innan så får man ju veta det.

        Stor skillnad på separerad och skild, att det ska behöva skrivare ?

      Om jag låg i skilsmässa och mitt ex hade flyttat ut så hade jag förmodligen också kallat mig själv ”skild” i det läget. Även under betänketiden och innan skilsmässan gått igenom rent juridiskt.

      Men det kan ju naturligtvis anses vara mer petnoga om man har Nordens största blogg och skriver detaljer om sin skilsmässa i den.

        skriver man efter betänketiden att skilsmässan har gått igenom så blir det ju såklart mer anmärkningsvärt om den de facto inte gjort det.

          Det har du alldeles rätt i.

        Visst, du har en poäng men då kanske du också hade sett till att faktiskt skilja dig också, eller?

          Det kan du fethaja att jag hade 😉

    Jag tipsade dig om detta tidigare, förvånad att du inte var först att skriva om det 😉 Jag tror att de helt enkelt inte fattat att man måste ansöka om fullföljd eftersom båda uttryckt sig om att ”nu går skilsmässan igenom” som att det sker per automatik. Dessutom med en pricy advokat som man anlitar för att sköta just sådant, skulle vilja vara en fluga på väggen under samtalet med advokaten faktiskt…

      Jag tror just därför att de inte ”råkat” eller ”glömt” att fullfölja. Bella har en dyr advokat, och Bella är dessutom en offentlig person så jag tvivlar på att advokaten skulle glömma av att hjälpa ansöka om fullföljd eller påminna Bella. Jag tror nog även Pingis måste ha nämnt det, hon är ju skild sen tidigare.
      Nej, det är medvetet att de inte är skilda juridiskt tror jag. Anledningen vet jag inte.

        Det är väl å andra sidan inte helt otroligt att advokaten har bytts ut under detta året. Sen gällande Pingis och hennes skilsmässa så hade hon inga barn tillsammans med sin exman varpå skilsmässan gick igenom med en gång utan betänketid.

          Ah okej! Ligger något i det. Samtidigt låter det så otroligt att TVÅ skulle ”glömma” att ansöka om fullföljd. Om de verkligen ville skilja sig alltså.

    Head of Divorce på kontoret will get fired.

      så går det när man outsourcar hela sitt liv till människor med begränsad livserfarenhet

        Bellas problem är att hon skolkade för mycket i skolan och blev pantad som en burk i huvudet, och därför inte kan begripa någonting någonsin om vad man ska göra i såna här situationer. Och att hon alltid låter sin bekvämlighet gå före behovet att ta tag i jobbiga saker i sitt liv. Sån är hon. Sopar det under mattan och hoppas det försvinner, eller att Simon äter upp det.
        Talar av erfarenhet 🙂

          Simon brukar äta upp dina saker med eller? Eftersom du talar av erfarenhet

          Ja men precis, för det var ju i skolan man lärde sig om hur skilsmässor går till. Öh. Och alla som aldrig skiljt sig har ju full koll på hur det går till… eller inte. Var det inte Linus o Jessica Wahlgren som gjorde något liknande, missade också så det drog ut på tid? Kanske de också är pantade och skolkat.

            Ja efternamnet säger väl det mesta

          Klart det inte är för att hon är dum. Hon hade ju en jurist som skulle sköta detta åt henne. Om det är någon som varit klantig är det väl ändå juristen som inte lyckas få igenom en skilsmässoansökan efter 4,5 års juridiska studier.

      Dagens skratt. Tack. ???

    De kanske bara har ljugit om allt och är fortfarande tillsammans? Hajen kanske bara är städare hemma hos bella. Så när bella och odd skålar skrattandes i guldkula så får stackars hajen springa runt med dammsugaren.

      Haha åh bästa konspirationsteorin!

      Såklart! Odd ville lämna rampljuset. En skilsmässa iscensattes. En nanny i form av Hajen anställs som är hemma och passar barnen medan bella och Odd reser jorden runt på diverse kärleksresor. Genialiskt!

        Hennes uttalande om att hon bara ”kan dejta utomlands” blir plötsligt fullt förståeligt. Inte går det att riskera att Bella och Odd ses tillsammans här i Sverige.

        Förklarar också Odds otroliga tålamod och självbehärskning där han envist kniper tyst hur mycket Bella än pikat honom i bloggen. Allt är ju bara hittepå. ?

        Ärligt, om detta var sanningen skulle till och med jag springa till närmsta apotek och köpa en lcc deo.

    Juristen som skickade pappret ang skilsmässa till Odd (stod ju t.o.m nåt i kvällstidningarna om det när det begav sig) borde väl ha informerat Bella att timmen var slagen. Om hen var nåt form av ombud som blev head of divorce paper så borde väl hen informera head of datum iaf.
    Om head of datum är på semester borde hen informera head of semester.
    Själva fan att allt ska vara så komplicerat.

      Hur svårt kan vara att fråga folk hur det går till… Dom framstår så sjukt pantande!

      Lols. De borde ha en head of roliga kommentarer oxå som samlar in alla dessa!

      Om Bella ansökte på egen hand om äktenskapsskillnad så är det en stämning som tingsrätten meddelar Odd genom en delgivning. Först när Odd blivit delgiven börjar betänketiden löpa. Så skedde 9 juni 2017. Det räcker om en part ansöker om fullföljd inom sex månader efter betänketidens slut.

        Det var ju nåt scoop för ett år sen när Odd hade fått några papper fr en jurist.
        Om jag inte minns fel så hade Bella ansökt om äktenskapskillnad själv via en jurist och Odd tyckte det var lite märkligt då båda var överens.
        Nu blir det ju ingen skillnad rent juridiskt, men man kan tycka att nån head of fucking eveything kunde påmint Bella om nu inte datum och läsa brev är hennes starka sida.
        Om dessutom head of läsa brev… äh skit samma.
        En head of divorce hade löst skiten.

        S

          Hahaha heads up!

          De där stackars heads of som kämpar och sliter. Helt övertygad om att både juridiska ombud och heads of-ligan har informerat om detta, meeeeeeeeen att ämnet var för tråkigt så Bella slutade lyssna, boomerangade lite och vände på klacken.

    Vem är skådespelare som ’ofta åker tåg’ och är otrevlig och nu arresterad i Linköping?

    Känns som allt med hennes liv är ett enda stort snurr. Falska siffror, falska lappar, skrytbrevsslarv på bloggen, pikar till exet som sen ”försvinner” från media, konstanta motsägelser, lögner om sin bakgrund som maskros och allt övrigt flams och trams

    Head of totalt kaos måste jobba hårdast på hela kontoret iaf… herregud

    Det var ju det jag sa……

    Fast står ju längst ner om gemensam vårdnad när äktenskapsskillnad döms… kan det ha något med vårdnaden om barnen att göra? Eller kan de besluten tas efter skilsmässan gått igenom?

    För om varken bodelning eller vårdnad har med att den juridiska skilsmässan blir klar, då förstår jag inte varför ingen av dem tagit tag i det. Speciellt inte hon som tog ut skilsmässa till att börja med…

      Ansökan om äktenskapsskillnad har skrivits av i brist på fullföljd. Varför ingen av parterna fullföljt vet bara de själva.

    Om Bella inte vill berätta vad som skett så kan hon alltid skylla på att postnord slarvat bort handlingarna. Blir första gången alla kommer tro på henne.

      Så roliga kommentarer här ikväll 😀

    Bella verkar ju ha noll koll på det mesta – mer anmärkningsvärt är väl att Odd inte lämnat in papperna i tid?

      Min chef är extremt virrig så ibland struntar jag i att göra (strunt)saker han bett mig om – han glömmer ändå bort det. Odd kanske tänker likadant. Han ville ju enligt Bella inte skiljas så kanske han helt enkelt hoppas på att Bella skulle glömma bort att skicka in för att på så sätt vara gift lite längre.

      Odd tyckte säkert att det var Bella som skulle fullfölja eftersom det var hon som skickade in ansökan på egen hand. Gör man gemensam ansökan brukar man också fullfölja gemensamt.

    Tyra har ”nämt” dig i ett instagram inlägg, fick för mig att yxan var nedgrävd där?

      Det var väl inte direkt något negativt utan mer som en förklaring till varför hon inte bloggar och inte vågar ta tag i sitt bloggande? Vi har ju inte direkt varit snälla mot henne här (mig inkluderat) så det är väl ganska förståeligt.

      Det var inte så farligt skrivet. Sina egna känslor måste hon väl få skriva för att förklara hur hon kände med bloggen utan att för den sakens skull ha grävt upp någon stridsyxa.

    Har en känsla av att Odd vill jävlas mot henne. Jag tror inte han ”glömt” utan snarare hoppats på att detta skulle ske för att göra saken jobbigare för Bella. Lite besviken på hajen faktiskt som inte kunde hålla koll på detta haha
    väldigt nyfiken på vad hon outsourcat till honom??
    Någon som vet vad han jobbar med o tjänar i lön, med tanke på alla dyra gåvor han köper till henne..

      Han är daytrader enligt uppgift.

        Head of daytrader hoppas vi.

        Vissa dagar tjänar han hundratusen ? och vissa dagar förlorar han hundratusen ?

          Och slytresultatet av hajens ”daytrading” är noll. Han tjänar ingenting att tala om. Vad han försörjer sig på är en gåta.

            Men tänk om de dagar han tjänar är fler än de dagar han förlorar? Förhoppningsvis är det så.
            En framgångsrik daytrader kan tjäna flera miljoner om året. Precis som duktiga pokerspelare 🙂
            Dock verkar Hajen fascinerad av bitcoin och valutor och där är riskerna (och även möjligheterna att tjäna pengar) större jämfört med aktier och olika derivat.

              Men på ett helår borde han då ha någon inkomst. Men det har han inte.

                Kollat upp honom i skattetabellen, eller hur vet du? (BTW jag är medveten om att daytrading är lite som lotteri, men det hindrar inte att vissa vinner miljoner på lotteri.)

                Han har nog bolag på Malta där pengarna finns…

            Precis han har ett eget bolag där han själv namngett sin arbetsroll. Hittills har bolaget väl bara gått på minus… Vad han livnär sig på vet ingen..

    Kanske ännu en av hennes twistade strategier?

      Snyftinlägg om dumma Odd som inte fullföljde om 3… 2…
      (Att hon fullföljer med ett så pressat schema av läpp-put på töörminal fajv och gapflabb i London är det ingen som rimligen kan förvänta sig)

    Det var säkert för upptagna med att leta efter enlunchdejt med annie så de glömde av sista datumet.

    Tror att dom båda missat det här med att man måste skicka in papper om att fullfölja skilsmässan.

    Bodelning är inget måste för att kunna skilja sig.

      Spelar nog ingen roll att Bella har hjälp med det juridiska.
      Advokater och andra jurister glömmer också saker då och då.
      Inte ovanligt t ex att även den mest fancy advokatbyrå missar att överklaga en dom i tid.
      För många kockar…

        Nej hennes skilsmässoadvokat är Minna Boström

          Och varför blev det ingen fullföljd då?
          Var det medvetet som ansökan om äktenskapsskillnad tilläts bli avskriven?

    Men alltså Camilla… jag är inget fan av Bella, alls! Men nu börjar det väl gå till överdrift. Hennes och Odds skilsmässa -eller ej, är väl deras ensak. Tänk om nån storbloggare som exempelvis M.Graaf sniffar rätt på privata saker om dej och lägger ut det på sin blogg!? Inte hade du skrattat.
    Bara för att det handlar om en offentlig person som Bella, ger det inte andra rätten att skriva vad som helst. Det kanske inte står skrivet i lagen (eller…?) men det borde folk med empati, sunt förnuft och folkvett ändå förstå!

    Tänk på vilken makt du har Camilla. Du får massor av andra att hålla med och tycka som du vad det än gäller. Ibland är det som om en del inte klarar av att tänka själva…

    Make Love Not War

    P.s läs gärna Monas senaste inlägg

      Korrekt och det är anledningen till att jag inte skrivit någonting om deras skilsmässa trots att jag suttit på dokument och information i flera veckor. Men efter att all andra betydligt större sidor som Aftonbladet och Expressen uppmärksammat det så skrev jag ett inlägg där jag skriver att jag inte tror att det ligger någon som helst sensation till grund för detta.

      Och vad gäller Monas senaste inlägg så kan jag inte mer än beklaga att du gått på det hon skriver där eftersom jag – återigen – sitter med papper i min hand som bevisar att majoriteten av det hon skriver i sitt inlägg är ren och skär lögn.
      Så vad tycker du jag ska göra här?
      Slå hål på hennes lögner och anklagelser som hon riktar till höger och vänster trots att det kan räknas som privata angelägenheter eller vara tyst?

      För samma sak gäller för Mona som för Bella – det är DE själva som först blandat in sina privatliv, inte jag. Och skulle jag göra detsamma för att tjäna pengar så skulle inte heller jag kunna klaga sedan om någon annan sida granskar det jag tjänat pengar på för att upptäcka att jag ev ljugit.
      Men jag tjänar inte pengar på att fläka ut mitt privatliv – där har du den stora skillnaden.

        Inte för att vara så, men den här bloggen handlar ganska mycker om dig och dina katter? Kanske inte mer än rättvist att du blir ”granskad”.

        Saknar när din blogg var full med humor, ironi och lite mer variation av bloggare.. Blir mer och mer scrollning innan man hittar ett inlägg som är kul att läsa..

          Fast skillnaden är väl att CamCam inte skriver om sin relation, familj, privatliv, känslor, psykiskt mående etc som många andra bloggare. Även om CamCan gör många referenser till sig själv och katterna vet vi ju inte jättemycket om hur hennes liv ser ut, vad hon gör och hur hon mår. Där är väl den stora skillnaden på henne och andra storbloggare?

    Om hon inte kan hålla koll på en så pass enkel sak som skilsmässa undrar jag hur sjutton hon klarar av allt annat som inte har hennes direkta uppmärksamhet ($$$$)?

    Stackars barn som i framtiden kommer att behöva ringa Head of Datum för att säkerställa att Head of Bimbo kommer på den tråkiga (och inte vinstgenererande) dansuppvisningen om några år. För så är det: allt tråkigt vill hon inte befatta sig med, så hon outsourcar hej vilt.

    Synd att outsourcingen av skilsmässan inte gick till någon som hade koll…

    http://www.isabellalowengrip.se/2017/11/julevent-med-mig/

    Här skriver hon om att skilsmässan gick igenom.

      Ja, men det gjorde den inte. Det var betänketiden på 6 månader som löpte ut.

        Ja precis, hon verkar tro att den gick igenom.

        Med barn inblandade så måste man ha minst 6 månaders betänketid. Dock är betänketiden totalt 12 månader.

      Hon kan inte vara särskilt begåvad. Människor som har svenska som modersmål begriper att de måste fullfölja ansökan om äktenskapsskillnad, så pass tydlig är informationen från tingsrätten. Har nog aldrig varit med om att en vanlig Svensson missat det. Men hon är förstås ingen vanlig Svensson.

    Jag förstår inte hur så många här kan vara så säkra på att Odd är den ”snälle” och Isabella den ”elaka”. Känns som att du Cam också är säker på att det är så på grund av hur Isabella är som ”affärskvinna” men de två sakerna har ju inget med varandra att göra. Man kan ju vara dålig chef men bra fru och mamma och tvärtom. Vad är det som gör att ni är så säkra på att det är Isabella som är roten till allt ont i hennes äktenskap?

      Det var i alla fall Bella som ensidigt ansökte om skilsmässa trots att man fick intrycket av att de bägge var överens om att skiljas. Är man överens brukar man göra gemensam ansökan men redan i det läget verkar det som kommunikationen mellan Bella och Odd inte fungerade.
      Att Odd och Bella har fortsatt svårt att kommunicera och komma överens står klart bl a genom vad Bella skrivit på bloggen.
      Men utifrån går det självklart inte att ta ställning för eller mot någon av parterna. Bella har däremot en fördel eftersom hon är den enda som meddelar sig med omvärlden och då kan ge uttryck för hur hon upplever saker och ting. Konsekvensen blir att Odd verkar vara den som är ”skyldig” och saboterar eftersom han inte vill komma till tals inför offentligheten och framföra sin sida av saken.

      Hon har en sån enormt nonchalant attityd till allt förutom sig själv, gissar att det är något som finns där oavsett om det gäller ”bygga bolag” eller rodda sociala relationer. Och det senare har hon ju varit duktig på att själv flertalet gånger beskriva hur hon hanterar, dvs inte alls – ”kör över alla i min vänsterfil” och bla bla bla. Typ.

      Ingenting, men att Odd väljer att fortsätta vara tyst oavsett vad Isabella skriver om honom offentligt eftersom det vara deras överenskommelse för barnens skull talar sitt tydliga språk.
      Jag har ingen aning om vad som pågick i deras tvåsamhet, men här är det han som sköter situationen bäst, helt klart.

    Well, that’s odd!

    Som framgår av skrivelsen har den skickats hem till Isabella och Odd. Hade Isabella varit företrätt av ett ombud hade det även skickats till ombudet. Jag tror inte vi i detta fall kan skylla på ett ombud. Det är Isabella och Odd som har slarvat alternativt struntat i att fullfölja.

      Jag skulle tro att hon helt enkelt fick hjälp med att rita ihop och skicka in ansökan om äktenskapsskillnad utan att juristen ifråga tog på sig något ombudsansvar.
      Ganska vanligt att man som jurist hjälper till med någon enskild ansökan eller något engångsärende utan att därefter ha något vidare ansvar för uppföljning. Det ankommer i så fall på klienten att höra av sig igen t ex i samband med att det kommer någon skrivelse eller begäran om kompletteringar, yttrande el dyl.
      Verkar som Bella levt i förvissningen om att äktenskapet skulle upplösas i och med att betänketiden löpte ut.
      Lustigt dock att Bella skrev på bloggen att hennes skilsmässa ”gick igenom” 23 november vilket förmodligen är sex månader efter dagen hon skickade in ansökan till tingsrätten. Men i tingsrättens beslut daterat 27 juni 2017 står att ansökan om fullföljd kan göras tidigast 11 december 2017. Bella verkar alltså leva i förvissningen om att äktenskapet upplöses automatiskt sex månader efter ansökan. Att tingsrättens beslut har någon betydelse och att det finns krav på fullföljd verkar inte finnas på hennes karta alls.

        Håller med om att det troligtvis gått till så.

        Hon verkar inte kunna läsa. Tingsrättens skrivelser är extremt tydligt formulerade så om man bara tar sig tid att läsa deras skrivelser är det inte svårt att göra rätt.

        Stay in school, kids!

        Tror så också. Tror inte hon anlitat en jurist för att sitta och ”bevaka” hennes sex månader, däremot borde juristen upplyst henne om att hon måste fullfölja efter betänketiden men hon kanske tyckte det var ointressant och inte lyssnade. Hon verkar vara van att outsourcha allt i sitt liv så hon kanske trodde att juristen skulle sköta allt och skicka en faktura när det var klart.

    Här var det pang på rödbetan! Men vilken tur att Isabella aldrig vill gifta sig igen då som hon så fint sade.

    Enligt Ratsit är dom gifta

      no shit……..

      Det är väl inte så konstigt med hänsyn till att ansökan om äktenskapsskillnad har förfallit ?

      Eh… Ja, det är ju JUST DET inlägget handlar om, att de fortfarande är gifta. ?

    Lyssnade precis på Tvillingpoddens avsnitt med Blondinbella från 2016. Shit vilken skillnad det är på henne! Flamsig och så ja, men så sjukt mycket mer jordnära bara för två år sen!!

    Men vad händer nu rent juridiskt? Måste dom skicka in ansökan om skilsmässa igen och vänta ytterligare 6mån innan de kan fullfölja?

      Ja

    Var på åhlens outlet i Västerås här om dagen och dom hade en hylla full med lcc. Bestämde mig för att köpa foot balm då jag ska renovera mina fötter. Den stod högst upp på en hylla och jag tycker inte om att ta produkter som står längst fram, så jag sträckte upp min hand och fick tag på en, nöjd och glad. När jag kom hem och skulle smörja in mina fötter såg jag att det var handkräm? Tuberna såg exakt likadana ut

      Köp INTE!!! Fotkrämen & handkrämen är JÄTTEDÅLIGA!! Kicks billigaste märke är 10 ggr bättre (10 ggt billigare?)

    Detta är en anledning till varför slötid i soffan kan vara bra! För då hinner man tänka igenom lite och inte missa att skicka in ett viktigt dokument.

    Varför ödsla kraft och energi på något som man inte kan påverka? Bellas och Odds skilsmässa -eller ej, är väl deras ensak!

    Det är ju fel ÅR ??? 2017????? FAKE NEWS

      Vadå fel år? Det är ju DÅ detta skickades ut, och i dokumentet står datumet de senaste måste fullfölja. Så sorry, inte fake news alls.

      Det var då ärendet om att de ville skiljas registrerades hos tingsrätten.

    Idag har Blondinbella kommenterat det hela: Det har stått i media att jag och O fortfarande är gifta vilket är korrekt men båda våra ombud kommer överklaga då ingen av oss eller min advokat som har fullmakt vid ärendet, har fått ett brev hem som skulle signeras. Tingsrätten måste ha missat. Hur som helst så är det inte hela världen, snart är det löst.

    Av kommentarerna till det aktuella inlägget så framgår det klart och tydligt att Isabella och Odd själva skulle anmäla till tingsrätten att de önskar fullfölja skilsmässan.

    http://www.isabellalowengrip.se/2018/06/fel-namn/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.