Styleelin sågar Style By Lojs

Style by Lojs heter den person som ligger bakom alla de identiska bokhyllor som fyller många influenciska hem och som den som framstått som upphovsperson av design bland annat. Här har jag skrivit om det.
Hannaliucious har den, Therese Lindgren likaså precis som Annica Englund och kvinnan bakom inlägget här ovan – StyleElin.

Enligt henne så har hon avslutat deras samarbete då Elin trodde hon var utbildad till inredare (arkitekt) – designer men i själva verket var hon inget av det.
Hon har även tagit ut extra avgifter för sms-kontakt och velat dubbla priset för att Elin uttryckt sitt missnöje över upplägget.
Tydligen har hon inte heller varit i lägenheten utan enligt Elin är det Karlssons Golv som gjort hela jobbet.

Grymt missnöjd verkar hon vara…
Jag undrar om de andra influencerna bryr sig om vem som designat hyllan eller om de bara är nöjda med att den står där den står?

Jag har ställt frågan till Style by Lojs om hon har någon kommentar till det Elin skrivit.
Tack för tips, Johanna!

99 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    låter ganska orimligt dock.

    vadå byggarna gjorde allt o hon tog åt sig äran? nått borde hon väl gjort eller var kom hon in i bilden?
    varför skulle byggarna gå med på att göra hela sitt arbete och någon annan tar betalt o ”tar åt sig äran”?

      Byggarna skiter väl i ”ära” så länge de får betalt?

        jo, men man kan väl anta att de får mindre betalt om Style Elin tar betalt o ”får alla ära” för ett jobb som endast byggaren utför.

        säg att kunden betalar 70 000. 20 000 går till elin o 50 000 till byggaren, då kunde ju byggaren lika gärna ta hela summan om elin ändå inte gör ett skit.

          Hon kanske står för att ta fixa kunderna och byggarna är 50-taggare som uttalar youtube ”juutube”, har en FB-profil med sex stycken identiska selfies tagna underifrån och skriver privata meddelande som statusuppdateringar för att de inte förstår hur det funkar. De kanske är såna som ifrågasätter hur många som kan va intresserade av någon annans liv på internet, säger snabel-a när de anger mail-adress och fnyser åt bloggare pga okunskap.

          Alltså, de tror sig behöva henne för att få kunder, märker att det genererar mer kunder när de hängt hos influencers (utan att veta att det är influencers) och bara är glada för det utan att egentligen veta att hon tar åt sig äran. Något gör ju att de tycker det är värt att betala. Eller så fakturerar de (dem? Blev osäker) henne utan att veta vad hon fakturerar.

          (? Observera att det är smått ironiska fördomar som inte behöver tas gravallvarligt och kan på sätt och vis ses som konspirationsteori men egentligen är rena spekulationer.)

            ja, men då gör hon ju någon nytta 🙂

            Tur ändå att generationen med 50-taggare finns och vill bygga, eftersom generationerna efter bara vill instagramma, jobba med media och bo kvar hemma tills de är minst 30.

            Observera att även detta är ironiska fördomar etc. Eller?

            ?????

            Vad säger folk istället för snabel-a? At?

            Juuutub är hundra gånger bättre än ”tuben”.

            WTF DET ÄR JU JAG ?
            MVH nybliven 30 åring

        och om ”äran” innebär att de blir anlitade igen så nä, då skiter de nog inte i äran.

    Innan hon uttalar sig borde hon veta att det inte är inredaren eller inredningsarkitekten som tillverkar möblerna, utan det är så, man har en samarbetspartner som man antingen köper in möblerna ifrån eller som tillverkar det som ens kund har som önskemål.

    Sen bör man så klart ha varit i lägenheten, men är det ”bara” en bokhylla kunden önskar sig, som man levererat flera gånger så mäter tillverkaren upp det hela på plats- så är det inte en nödvändighet om det nu inte är så att det skall målas och piffas med andra saker.

    Man ska inte förlita sig för mkt på utbildning det finns ngt som heter talang också. Gäller i alla branschet, fast jag föredrar nog helst en kirurg med examen.;)

    Sedan är det ju pinsamt att hon bara klagar det är ju lika mkt hennes ansvar att signera ett riktigt samarbetsavtal där det specifikt framgår vad som ingår i timpriset.
    Kanske hon lärt sig till nästa gång.;)

      Jag kan ju möjligtvis tycka att jag betalar en utbildad arkitekt/inredare mer än nån som jag ”bara” tycker har bra smak. Men det beror ju på vad jag är ute efter och hur etablerad personen i fråga är. Men frågan här är väl mer vad som ligger för avtal i botten – vad är det denna Lojs (?) ska debitera för? Har hon designat en hylla för sig själv som fler gillar och vill bygga så kan man ju tycka att hon tar t ex ett fast pris för designen, OM hon nu inte själv utför något faktiskt arbete. Eller så kunde hon ha ett provisionavtal med snickerifirma där hon får provision för varje bokhylle-uppdrag hon drar in. Som kund är det dock alltid bra att ha ett så tydligt avtal som möjligt med de som ska utföra ett arbete.

        Konstigt att komma efteråt och påtala om ngn är utbildad arkitekt el inte. Om hon är nöjd med hyllan borde hon betala.

          Precis!

    En mycket intressant aspekt i detta tycker jag är att inte en enda bloggare har en enda bok i sina ”bokhyllor”.

    Bör dom inte bygga in piffhyllor i stället? Tänker lite en blandning av Glitter (löshårshängare, blingbling-ställ) och H&M (uppsortering av alla lösnaglar och ögonfransar etc).

      ??

      Tror det var Elin som skulle köpa gamla böcker med snygga ryggar att ha i hyllan, inte för att hon skulle läsa dem men för att det skulle se snyggt ut. Jag är nog hopplöst ute som faktiskt har läst eller ska läsa alla böcker i min bokhylla.

        Den där Elin verkar kul! Tack för tipset:-)

    Bara jag som läste halva inlägget innan jag fattade att det inte gällde Stylein (som BB investerat i) som ratade Style by Loijs? haha

      Samma här! Ha ha

      Nej, inte bara du haha. Tänkte ”vaa heter det StyleElin, har jag fattat fel hela tiden?” ?

      Jag fattade det precis nu… hah

    på tal om therese lindgern, gud vilken resa hon har gjort! tittade på hennes vlogg häromdan, förr kunde hon knappt gå utanför huset utan att få panik/ångest, och nu kan hon vistas bland massor av folk utan problem. är så glad för hennes skull och hoppas att jag och alla andra med liknande problem lyckas göra samma sak!

      Jag tror inte ett ord på det hon påstår. Jag var mobbad av henne i mellan- och delar av högstadiet (vi gick på samma grundskola i Nynäshamn), hon var otroligt osympatisk, dryg och en riktig översittare. Dock förstår hon ju att det går att tjäna pengar på att ljuga om psykisk ohälsa osv, så hon kör på det. Eller ja, hon kanske lider av sådana problem – men hon kanske borde backa ett steg.

        Fast den psykiska ohälsan kom efter skolan, så vad vet du om hennes mående?

        Hon har ju påstått att hon själv varit mobbad typ.

        Hemskt att du blev mobbad, måste varit vidrigt.

        Dock är ju inte folk som mobbar immuna för att hemska grejer ska kunna hända dem heller. Man kan bli påkörd av en buss, förlora jobbet, bli dumpad eller få panikångest trots att man mobbat folk.

        Hon har ju berättat om att hon var en dryg skitunge i skolan.

          När har hon berättat det?

        Fast det är väl ingen nyhet. Hon har ju själv berättat om hur hon var när hon var yngre.

        Sen får man väl ta det med en nypa salt att just du vart utsatt. Anynom…

        Så bara för att hon var en mobbade när hon var 10-15år och yngre så kan hon inte lida av psykisk ohälsa i vuxen ålder? Jag var inte heller jättesnäll alltid när jag var liten men nu har jag mognat och blivit en väldigt empatisk vuxen människa. Man förändras. Är nog väldigt få människor som är likadana i 30års åldern som de var som barn/tonåringar.

          Mobbare*

          Vissa personer ändras, andra inte. Fel att utgå från dig själv och jämföra med Therese. Har alltid haft svårt för henne, förstår inte vad med henne det finns att tycka om. Tycker hon känns så genomfalsk och det lyser igenom. Hon är inte som en vuxen kvinna utan som en 13-åring och det ger mig väldigt konstiga vibbar, det är ngt som inte stämmer.

        Hej Anonym!

        Vad hemskt att Therese mobbade dig i skolan. Vill bara säga att det är fullt möjligt att må dåligt, ha varit mobbad och mobba andra.

        Jag till exempel har varit fruktansvärt mobbad. De senare åren i grundskolan och sedan i gymnasiet, var jag själv en mobbare. Det är sant det man brukar säga att ofta så mår mobbare dåligt. Och det är sant! Under den tiden som jag mobbade gick jag i terapi för depression, självskadebeteende och ångestsvårigheter. Jag mådde FRUKTANSVÄRT och ville dö varje dag.

        Så här på senare år har jag blivit en bättre människa och jag tänker varje dag på de elakheter jag har utsatt andra för. Jag mådde bra i några år men nu är jag på botten igen, dock är jag vuxen och mobbas inte längre.

        Vill att fler ska förstå att mobbare själva kan ha varit mobbade, och att det är fullt rimligt att även en mobbare mår dåligt. Detta rättfärdigar absolut inte mobbing, men är ändå en sak man bör ha i åtanke.

        /Mobbare som blev snäll

      Fast du kan ju inte jämföra dig med henne? Hon har ju snarare skjutit upp sitt mående genom att göra saker som får henne att må dåligt? Tycker inte alls hon verkar ta sina problem på allvar och vilja lösa dem utan snarare se till att använda det som ursäkt hela hela tiden samt tjäna pengar på det. Som nyligen när hon gick ut med att hon mådde dåligt igen osv, det är ju för att hon INTE tagit hand om sig själv. Jag gillade T i början, kollade på alla hennes videos när jag själv var utbränd, men sen dess har jag fått en ny bild av henne. Hon känns inte särskilt sympatisk och jag förstår mig inte på hennes val, hennes videos osv.

        Du känns inte speciellt sympatisk själv. Du verkar vara väldigt oförstående.

        Jag tror säkert hon mår dåligt och det är inte så lätt att ändra psykiskt mående för att man vill. Men jag har också slutat följa henne. Men det är för att hon inte lever det budskap hon säljer med veganismen. Efter det lade jag märke till hur strategisk hon är och då kändes det inte så roligt att följa henne längre. Blev rätt besviken efter att ha köpt hennes böcker och veganprodukter 🙁

      Jag var tyvärr väldigt dryg och rent elak ibland i skolan mem det berodde uteslutande på dålig självkänsla, bekräftelsebehov, kände mig annorlunda och att jag trodde det va så man skulle va för att va cool. Och ledde delvis till min psykiska ohälsa.

      Och jag tror på karma så är väl det jag fått lida för det men har iaf i vuxen ålder bett om ursäkt.

        Menar alltså att jag vuxit upp, mognat och är både empatisk och försöker va en bra medmänniska.

    Att en inredare tar hjälp av snickare för att förverkliga sina visioner är väl inget konstigt?? Sedan att hon inte är utbildad inredningsarkitekt betyder ju inte att hon inte är en duktig inredare. Bara av att läsa det som står här tycker jag den här StyleElin verkar överreagera, man vet ju inte hela bakgrunden såklart men utifrån det jag läser här för hon ett ganska konstigt resonemang.

    Den här StyleElin verkar inte veta vad en inredare är eller gör. Det behövs för det första ingen utbildning för att få kalla sig ’inredare’ (arkitekt är något helt annat, designer också). För det andra betalar du en inredare för att sätta ihop ett koncept. Vissa betalar en inredare för att få ett förslag på möblering och en inköpslista där kunden själv gör köpandet och allt det praktiska. För det tredje skulle nog ”Lojs” vara snickare om hon själv byggde bokhyllan.

    Nej, bara pinsamt att vifta med sin okunnighet som den här Elin gör.

      Har länge tyckt att Elin verkar så himla dryg (särskilt sen hon blev ihop med klischè-mannen), det här bekräftar min uppfattning.

        Har ingen uppfattning om Elin egentligen men alltså, är det bara jag som hade sprungit åt andra hållet om en man efter en kort tid ihop köper en Chanel väska till mig och sen en sprillans ny, dyr bil? Hon verkar tycka om det, men jag tycker det hela känns så jäkla skumt.

          Det ÄR skumt. Sen ska vi allting hon får visas upp också. Man vad är det man brukar säga; relationen kanske inte är så bra egentligen när man måste skriva ut/visa allting på sociala medier.

          Efter den snabba och spektakulära förlovningen så var jag nog ändå en av dom som inte ville vara olyckskorp. Det finns ju fina killar och äkta kärlek, varför ska allt behöva gå efter ett viss schema liksom?

          Men njaaa, efter lyxig nyproducerad bostadsrätt så blev det bröllopsplaner i Italien och nu en ny Land Rover innan hon ens tagit körkortet och så var de och kollade på hus bara för att de fick feeling…det är lite för mycket på för kort tid. På grund av min egen bakgrund har jag läst lite om toxic relationships och lovebombing, och detta skulle få för många varningsklockor att ringa för mig.

          Men det är jag, jag känner inte dem, jag har ingen aning om hur deras förhållande ser ut. De verkar jättegulliga i vloggen, så kanske är jag bara olyckskorp som kraxar nu, och de är undantaget som bekräftar regeln.

          Överlag så ska man dock vara lite försiktig med nya kärlekar som går all in direkt:

          https://www.google.se/amp/s/amp.uk.businessinsider.com/what-is-love-bombing-2017-7

            Väldigt intressant läsning, även om jag hoppas att Elin inte är ett offer för detta. Grät av medkänsla när hon lade upp videon när det tog slut med hennes ex, hoppas att hon har lite medgång nu

              Tycker också det är himla skumt. Jag tycker Elin verkar vara en jättegullig tjej men jag blir lite rädd när jag ser hur fort allt går och hur ”bra” allt går med hennes nya kille. Han verkligen framstår och ser ut som drömmannen, men finns verkligen en sån?
              Det är klart en man kan vara rik och ett kap men i deras förhållande verkar allt gå lite väl snabbt. Vad jag förstår tog det mindre än ett år från att Elin blev singel till när hon köpte en nyproducerad lägenhet med sin nya kille och hon säger ju själv att det gick snabbt, men att allt gick på feeling och dom blev så sugna och ”slog till” på köpet…Feeling är väl inget man går på när det handlar om lägenhetsköp, är du 18 år eller…
              Och från lägenhet till storslagen förlovning, svindyra presenter, middagar, renovering av lägenhet… Jag väntar hela tiden på att hon ska skriva ”Men vi får ta det sen, nu måste vi spara lite pengar inför bröllopet” … men det kommer aldrig. De kör på i 180 och spenderar pengar trots ett bröllop på väg.
              Det är lite för puttinuttigt och lite för bra för att vara sant.. Det är klart det finns bra män och lyckliga relationer men där erkänner man också att allt inte är perfekt hela tiden och att man faktiskt bråkar ibland.

              Jag vet inte vad som hände i Elins tidigare relation, har bara läst att hon var ledsen efter uppbrottet, men en sån sak kan ju göra henne ännu mera öppen och ”blåögd” inför en ny relation, som kanske är giftig.
              Det är lite såhär det börjar när det kommer till giftiga män,allt är SÅ JÄVLA BRA i början (början kan vara flera år) sen faller allt. Jag föll själv offer för en man som lider av NPD (har jag förstått i efterhand), det tog 2 år innan saker och ting gick riktigt jävla illa.

              Vill inte vara en hater. Ta hand om dig Elin, du verkar vara en toppentjej.

                Jag tänkte också på det. Han är liksom för snygg, för omtänksam, för rik, för filmisk – på samma gång. haha… det finns ju ingen sån kille?! Får sjukt dåliga vibbar haha! Men kanske är han en på miljonen 🙂

                Kanske är det tvärtom att E utnyttjar männen för att ta sig fram.

              Falska krokodiltårar det kunde alla se!

              Alla kunde väl se att det var fejkade tårar.Hur kan man sitta och spela in sig själv?Jo för att man vill ha uppmärksamhet och bekräftelse.Ingen har hört hennes x version.

                Man ser hur genomfalsk hon är,vill bara ha uppmärksamhet

              Falsk person.Nu har de köpt en bostadsrätt i ett parhus på Värmdö men hon vill få det till att de köpt ett hus där.Snacka om osäker person.Stackars Elin!att inte hennes följare ser igenom henne!

            Tror att Elin utnyttjar en del killar för egen vinnings skull,tyvärr.Hon är inte trovärdig utan har dålig självkänsla

          Jag tycker det är jätteskumt, det är som han köper hennes kärlek. Att vara generös är fint, men det finns en gräns när det inte är gulligt längre. Det där frieriet var ju bara too much, som att han regisserar sitt eget liv efter någon Hollywoodfilm. Det känns inte äkta, han försöker alltför hårt och hon säger ja tack pengarna hitåt. X antal svindyra väskor, Leican och så bilen på det. Balansen i förhållandet blir skev, hon står i båda ekonomisk och tacksamhetskuld till honom. Hur kan det kännas bra? Jag fattar inte hur hon tänker. Han verkar som en Mr Grey typ och det är ingen komplimang… Jag har själv haft ett längre förhållande med en man som var mångmiljardär och jag var alltid väldigt tydlig med att jag kunde pay my own way. Jag hatar att känna mig köpt. Min integritet är inte till salu och jag blir inte smickrad av flådiga presenter, bara obekväm. Jag hade aldrig tagit emot en ny bil i present, det är ju helt sjukt.

            Skönt att vi är olika.

            Fast om man ser det ur ett annat perspektiv då – om man är superkär och lycklig, varför inte köra på? Livet är fan alldeles för kort för att vara rädd, tveka eller hålla tillbaka, EGENTLIGEN. Det värsta som kan hända är väl i så fall att man varit glad i ”onödan” om nu saker går åt skogen och på lång sikt är det väl bättre att man varit glad än att man gått runt och oroat sig för att skit ska hända. Älskar man någon gör ett svek väldigt ont oavsett om man fått en Chanelväska eller inte.

            Bilen står på honom.Elin kräver kanske presenter av sina pojkvänner!?

              De verkar inte ha någon bil längre,kanske levt över sina tillgångar

      Hm, dock kan jag som utbildar mig till arkitekt bli inredningsarkitekt efter 3 år. Och då kan jag som kund förstå att man blir upprörd över att en ”inredare” tar redigt betalt, men ej är utbildad. Sen är det inviduellt vad man som kund vill ha ?

      Det är ju ett slag i ansiktet för utbildade inredare att någon kallar sig inredare utan utbildning. Som inredare måste man veta vilka material som passar ihop, typ betong och gips, plast och stål osv.

      Har tyvärr hört liknande skräckexempel på hennes inredning just ang. priser, tydligen lite hipp som happ med hur hon fakturerar och för vad. Blir förvånad över alla dåliga samarbeten bloggarna gör och sedan erbjuder läsarna rabatt och så går det åt skogen. Visar sig att den dom rekommenderar inte kan ett skvatt m.m.

      Jag skulle nog som influencer ta reda på mer om företagen, vem vill ha rabatt på något som inte blir bra eller blir för krångligt och dyrt. Har självt utnyttjat några rabatter hos olika näthandlare utan att kolla recensioner innan, litat på bloggaren och vilken miss det var. Fick mer problem än jag räknade med.

      Så någon *designad* bokhylla från outbildade Lojs blir det inte 🙂

      Ja hon kan inte mycket!Även alla frisyrer som hon gör ser likadana ut?

    Intressant. Var jag som ställde frågan på hennes blogg. Trodde inte hon skulle svara. Håller med den ovan som skrev att utbildning inte är allt. Dock verkar ju det ju funnits med andra faktorer som verkar lite skumma. Vem tar betalt för ett sms?

      Svar till ss/
      Kan också ha handlat om prisklass, är man utbildad så kan man ju ta mer betalt. Och som kund kanske man värderar mer att betala en utbildad inredare och Elin kanske fick sig en chock. Hon kanske inte läste på helt enkelt om lojs ?

        Inte första gången det här händer när det gäller Elin.?

    Är det bara jag som helt ändrat uppfattning om Camilla efter hennes två gästpoddar?

    1. Man hör att du låter så aggressiv mot bloggarna/influenserna. Väldigt arg och bitter ton.

    2. Du låter som en sådan som tror att du kan ALLT om ALLA.

    3. Du bara pratar och pratar men lyssnar aldrig?

    Tror nog mobbningen gjort dig sjukt egoistisk… Hejdå bloggen föralltid nu

      Vilka poddar är detta?

      Jag kan då erkänna att jag är en väldigt bitter person, kanske inte egoistisk men bitter och cynisk. Jag blev mobbad under en stor del av min uppväxt och jag tror absolut att det har bidragit till att jag är den jag är idag.

        Glömt att logga in igen?

          Vem?
          Jag? Nope, den kommentaren är inte min. Jag LÄR mig av mina misstag, min kära AllKyckling! Numera är jag alltid inloggad när jag kommenterar… 🙂

            Fan vad du tar åt dig, det var en enkel fråga eftersom personen svarade i affekt.

              Var den inte ställd till mig då? =)

                Behöver du vara så jävla omogen och dryg när du svarar till folk?
                Svårt att bete sig som en vuxen eller?

                  Men var den inte det? Tycker inte att den frågan är varken dryg eller omogen, gör du? Eller ja, det gör du uppenbarligen…

                  Istället för att håna mig och mitt namn hade du kunnat svara rätt och slätt ”nej, det är inte jag”.
                  Men istället tramsar du till det.
                  Du är verkligen en översittare.
                  Som jag skrev i föregående kommentar borde du stanna upp och fundera över ditt beteende.
                  Du gör folk ledsna, du trycker ner folk av ingen anledning.
                  Din ”kritikresistens” börjar gå över till ”ignorans” när du inte ens bryr dig om andras känslor.

                    Ja, herregud! Om du tycker att jag hånar ditt smeknamn för att jag gjorde en direktöversättning av det och du blir ledsen och känner dig nertryckt av det så borde du inte vara här inne dagarna i ända.
                    Jag är ledsen att jag inte sagt det tidigare..

                  Så till vilken anledning gjorde du en direktöversättning om jag får fråga?
                  Seriöst, undrar verkligen.
                  Jag vet att jag är härinne frivilligt så det behöver du inte upplysa mig om.
                  Och jag syftar inte på mig själv när jag skriver om
                  hur du trycker ber folk. Jag syftar på Tyra och Forni som båda har nämnt denna bloggen och om hur dåligt dom mår av vad du skriver och folks kommentarer härinne.
                  Du har själv blivit mobbad men utsätter ändå andra för samma sak.
                  Jag blir inte ledsen av att du översätter mitt namn på ett löjligt sätt. Du måste ju ha något att hugga på liksom.

                    Förmodligen av samma anledning som jag använder läsarnas smeknamn på mig själv, eller att jag givit min katter smeknamn, eller att jag kallar Margaux för Maggis, Sandra Beijer för Sandy Bell, Petra Tungården för Tunis eller Nellie för Nellsan. Jag tycker smeknamn är kul helt enkelt och la lika lite värdering i ditt som i något av de andra här ovan.
                    Nu ska jag sova och fundera över ifall jag gör dig en stor tjänst om jag blockar dig för du verkar inte må helt bra av att kommentera här inne. Jag kan givetvis ha helt fel men av dina kommentarer att döma så gör jag den tolkningen. Vi får se helt enkelt..

                  Självklart blockar du mig, för du klarar inte av att bli ifrågasatt.
                  Då är det bättre att tysta folk.
                  Du har ingen rätt att diagnosticera mig precis. Jag sitter inte och diagnosticerar fig eller ”oroar mig” över din hälsa.
                  Jag förstår att det måste vata jobbigt för dig att få samma behandling som de andra influenserna.
                  Jag är bara glad över att folk börjar få upp ögonen för ditt beteende och hatet du medvetet sprider.
                  Nej, jag mår bra. Men när en vuxen kvinna gör det till sitt personliga uppdrag att dra ner andra kvinnor i skiten kan jag tyvärr inte stå emot.

                    Nej, du är inte blockad än så länge så kommentera på du!
                    Jag vet inte om du ska räkna med några svar dock…

      skulle inte säga att jag har ändrat uppfattning, men japp tror samma som du.

      Ja ha? Har inte lyssnat på dom poddarna men tänker att Cam skulle vara perfekt som den där som summerar upp i Bachelor. Trodde först att det var Cam.

      Tror att hon skulle luska ut lite ordning och reda i den härvan. Det är väl på G nu igen vad jag förstår. Tyvärr Bachelor igen och inte Bachelorette. Vi Sverige kanske inte är mogna för det ännu. Att en kvinna får välja och vraka menar jag! *Argg*

        Fråga herrarna på flashback så får kvinnorna redan välja och vraka?

          Den fattade jag inte men det var väl inte meningen. De som härjar på Flashback är bra på att peka ut oskyldiga GM och BO. I övrigt är dom helt ointressanta.

    OT: Har aldrig riktigt trott på alla som säger att My M ljuger om det mesta. Nu har jag dock kollat upp och det stämmer. Hon ljuger om de mest uppenbara saker. T.ex. en sådan enkel sak som vart hon är folkbokförd. Varför är för mig en gåta, kanske är det en sjukdomssak att man inte ”vill” tala sanning.

    OT jag och min pojkvän har varit tillsammans ett år och bor tillsammans. Vi har haft sex tre gånger på tre veckor varav den sista gången slaknade han. Han sa att det berodde på att han druckit lite och var rädd för att slakna. Han säger att sexlust är något som kommer och går. Men jag är så nojig att han inte tänder på mig längre och tröttnat på vårt sex?

      Han har ju helt rätt, sexlust ÄR någonting som kommer och går. Jag går inte runt och vill ligga 24/7 i alla fall. Försök att inte lägga så mycket press på det hela. Det finns ju massor man kan göra utan att ha penetrerande samlag. För honom är det säkert jättejobbigt om han inte kan prestera, så försök att prata med varandra utan att skuldbelägga eller ”gnälla” och hitta andra kreativa lösningar. 🙂

      Sexlusten går i perioder, och hur mycket är individuellt. Jag har varit tillsammans med min sambo i fyra år (bott ihop sedan andra kvällen) och vi har perioder där det är mindre. I helgen låg vi fyra gånger, men under de tre veckorna innan låg vi bara två (varav under ett kunde han inte komma). Det som ofta påverkar är hur mycket egen fritid vi har, dvs det blir mer under helger och semester än under vardagar för vi är trötta. Hade samma tankegångar som dig i början av vårt förhållande men har landat i att vi har nästan alltid har fantastiskt sex, om än inte alltid penetration och inte lika ofta i perioder. Det är inte konstigt att han blev slak, det kan hända av tusen anledningar som inte är kopplade till dig (och han hade ju faktiskt druckit!). Brukar tänka att ska man ligga med varandra flera tusen gånger kommer inte varje gång vara en fullträff 🙂

      Killar är inte sexmaskiner som alltid är redo, ibland är de inte sugna och ibland så händer det att de slaknar. I början av vårt förhållande (inne på sjunde året) så tänkte jag också att det var mig det var fel på men har insett att det bara är så ibland, och det är helt normalt att ha perioder med mindre sex ?

      Jag vill inte heller ligga hela tiden.
      Vissa perioder vill jag ligga ofta, alltid, så mycket det går. Och så kan det gå två veckor utan att vi har sex alls, vilket är helt normalt. Blir sex en prestationsgrej så är det enkelt att slakna eller inte blir tillräckligt våt. Om man känner att man måste, eller för att ens partner ju vill så gärna. Det behöver alltså inte ha att göra med lusten utan pressen han eventuellt känner.

      Oroa dig inte. Visa närhet och ömhet på alternativa sätt, och pressa honom inte.

      Vi är ju lite matade av att ”killar tänker alltid på sex” medan det är vi tjejer som inte har lust. I mitt förhållande är det tvärt om. Jag är nästan alltid sugen, medan min kille går väldigt mycket i perioder. I början trodde jag också att det var fel på mig, jag kände mig osexig osv. Men har insett att det handlar mycket om hur stressad han är.

      Sen hjälper det ju inte honom att ha pressen på sig heller. Om ni försökt ligga flera gånger, han inte fått upp den och du blivit ledsen – så skapar det ju sjukt mycket press inför framtida ligg. Han vill ju inte såra dig såklart. Så att behöva tänka på att han kanske inte får upp den ”denna gången heller” och att ”nu blir hon ledsen igen”, gör en ju inte direkt mer tänd.

      Jag skulle backa om jag vore du. Försöka få honom att känna att det inte finns några förväntningar. Han kommer att komma till dig <3

    OT:

    HJÄLP!
    Är det någon som varit på Capio psykiatri på Södermalm? Jag har fått en tid dit och det stället verkar obehagligt. 🙁

      På Krukmakargatan? På vilket sätt verkar det obehagligt?

    Jag kan inte för mitt liv förstå varför Forni, Dietz m.fl. imorse befann sig på en Atlas Copco-avknoppnings börsintroduktion och att det instagrammades hejvilt. Svårt att se att de har ett genuint intresse men jag kanske är fördomsfull. Har någon koll på detta?

      Nazdaq grejen som redgert ordnade? Dom är väl vän med han så det är väl därför, tror inte det finns något genuint intresse från deras sida och har inte förstått hans syfte med att connecta influencers med börsen men det kanske han förklarat i sin podd 🙂

        Tack för svar! Ja, introduktionen på börsen imorse. Hade ingen koll på att Redgert var med på ett hörn. Just så, det förklarar lite men inte allt!

    Jag fattar i alla fall inte varför folk vill ha likadan inredning? Vadå personliga hem? Förklara för tant.

    Verkar som Styleelin redan gift sig här i Sverige, i Italien är det väl i slutet på sommaren. Skulle gissa på hennes födelsedag om man tittar tillbaka på insta. Bytt efternamn helt verkar de ha gjort också, inte hans namn 🙂

      Hon är gift.Heter nu Molimenti i efternamn.Kolla Eniro.Vem bryr sig,hon är ingen stjärna som hon verkar tro?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.