Klubben för inbördes beundran eller ett klassiskt länkbyte?

Klubben av inbördes beundran eller ett klassiskt länkbyte?
Rör det sig om den senare av de bägge så tror jag inte att jag sett ett sådant sedan typ 2013 undantaget när GabJossan är i högform.
Jag tror jag gjorde ett med Svenska Youtubers precis när båda våra bloggar var nya men att Kenza och Blicken gör det, jag blir nästan lite fnissig av det…

Kenza har 1.7 miljoner följare och Blicken följer tätt efter med 1.2 miljoner. Ganska tätt i alla fall. 🙂
Jag gissar på att tjejerna delar ganska många följare så den enda som egentligen då gynnas av detta är Angelica.
Att publicera dessa två inlägg exakt samtidigt där man pimpar ut den andre lite gör mig lite nostalgisk och får mig att tänka på en influencisk era som var betydligt enklare än idag och det ska de ha en eloge för.

Åh! Minns ni?
Idominläppar, länkbyten, strategiska bloggbråk, webbkamerabilder från flickrummet, den första Michael Korsväskor, Jeffrey Campbellskor och Blog Awards med limo på vägen dit och Peter08 med två inhyrda tjejer från Scandal Beauty.
Åh, those were the days!

Om jag får till mitt halloweenparty i år så ska jag vara utklädd till 2005-2010-bloggare”.

41 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Får rysningar när jag tänker tillbaka på Peter08 och röda byxor.
  Redigerad av Cam.

   ?? skjorta kavaj och röda byxor, röda byxor, röda byxor ? ??

    Jag har fortfarande aldrig hört den låten. Ett av mina bättre beslut tror jag?

   Vad gör han idag? Eller vill jag ens veta ?

    Pluggar i usa tydligen. http://peter08.com

     Skönt att han rätat upp sitt liv någorlunda (?!) Minns när han bad tjejer skicka in bilder på sig själva och betygsatte deras utseenden. ?

     ”Jag drog till en bar och drack två öl och tänkte därefter dra till samma nattklubb som jag gick till senast. Dessvärre hade jag oflyt med vakten som sa att jag var underklädd.”

     Var tog skjortan, kavajen och röda byxorna vägen?

   Det här känns som en typisk kommentar som är ok för att den handlar om Peter08. Att man får rysningar av honom o hans sliskiga fejkleende, haha.

   Var inte kommentaren relativt lik Camcams exempel på ”surmusar” (obehagligt ord btw) igår där folk skrev om äckliga människor, vidrigt beteende osv? De där exemplen kändes för övrigt som en efterkonstruktion och inte som att det var det som menades från början med gnälliga personer.

  Minst 2 ggr nyligen har Blondinbella ”råkat” få med tidningen Connoisseur på bild. Ett sätt att provocera månne?

   Kanske världens sämsta tidning,

    Hehe ja

    Säg inte det. Connoisseur räddade många långdragna toalettbesök under min uppväxt om jag inte minns fel. Det var alltså på stenåldern innan smartphones tid.

   Haha, men vad är grejen med hennes gästtoa? Riktigt forcerad produktplacering/smygreklam ??? Ofta man går på toan hos någon, sminkar av sig och testar ett torrschampo eller deo! Mmm… gästdeo, myspys ??

   Ett sätt att vara töntig

  Ot!! ??

  Vet ni någon bra nagelsalong i Sthlm? Vill både göra nagelförlängning och pedikyr på samma salong inför bröllopet men alla salonger har så vilt svängande recensioner??

   Oavsett vad för tips du får så tror jag att recensionerna alltid kommer vara lite blandade. Alla har olika preferenser och något som en person gillar kanske inte uppskattas hon den andra.

   Kan verkligen rekommendera Cutie Nails på Drottningholmsvägen, Kungsholmen. Är sååååå nöjd varje gång, välj TianJao för manikyr och jag lovar att du inte kommer bli besviken. De har även salong i MOS, Cutie Spa. Där har jag dock bara varit en gång för manikyr, men blev supernöjd där också!

    Thai-naglar eller?

   Har dålig koll på Stockholms utbud för både finger- och tånaglar, men oavsett, gå till en ”riktig” salong och ingen av kedjorna i gallerior. Det är undermålig hygien och personal med undermåliga kunskaper. Du får vad du betalar för!

   Trott eller ej, daisygrace. De är duktiga och en kan göra allt på samma ställe.

   Gå Inte till någon av de här ”five five nails” salongerna som finns i gallerior och liknande.

    Men den på Sveavägen finns ju typ inte kvar??? hittade inget på deras hemsida om naglar nån annanstans

   Lina på salong Envy Me! Fridhemsplan 🙂

    Tack! Ska kolla ??

  Blicken är väl inte riktigt den mest genuina människa jag ”känner”. Det skulle typ vara Yoga Girl möjligtvis, som ändå visar upp lite fler fasader än skjorta kavaj och inga byxor, inga byxor, inga byxor.

  Hur kan den här svenska tjejen Anna ha 6,3 miljoner följare? Vad har jag missat?

   Vem?

   Du menar Anna Nyström?
   Hennes rumpa har varit på Instagram i flera år nu. Hon var faktiskt en tidig fitnessmodell innan ordet blev pipulärt och det blev fler som bara visade upp sin rumpa t ex sommerray.

    Menar förstås pippulärt 🙂

   Får rysningar av hennes löshår ?

   I början av Instagram ifall man hamnade på popular page så såg alla i hela världen just de bilderna. Anna hamnade där väldigt ofta och på de sättet fick hon väldigt mycket följare. När Kenza och resten låg på 500.000 så hade Anna redan över 1 miljon följare.

  Ot – tips. chef.se har publicerat sin lista över Framtidens ledare (människor under 35 år). Blondinbella, Natural cycles-människan (obs ej härskarteknik har enbart glömt namnet, hon tjejen som är partikelfysiker) och Alexander Pärleros m.fl. med på listan.

   ??

   Elina Berglund.
   Men du hade kunnat googla på några sekunder – som jag gjorde.

    Orkade ej. Men tack för att du gjorde det ☀️

  ”Sfs” är väl inte helt ovanligt dock? Har sett att Gabriella Joss i alla fall gör det med mammabloggare på samma portal.

   Gabriella borde tipsa om hon Malin Björk. Har hört att hon är grym……

    Hon har gjort det ett flertal gånger redan.

     Joke

     Huvud

     —>— Joke —>—
     / \
     / \
     / \
     / \
     –>– / Huvud \ –>–

      Ne-ej, jag ger upp…

  Det är väl sk ”followtrain” (iallafall bland alla halvstora inredningskonton) som gäller på Instagram nu istället för länkbyten. Irriterande båda sakerna. Gör bra saker istället så vill folk följa oavsett.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.