Isabella Löwengrip – en miljökämpe

Jag vet inte om Isabella någonsin nämnt miljön som en anledning till att äta mest plant och växtbaserad kost men det kommer hjälpa föga när hon släpar med sig två personer till London eftersom hon inte kan klä eller sminka sig själv.
Samma styliststackare ”var snäll nog” att åka till London över dagen för att köpa en klänning – hand upp alla som inte tror att hon hade något val – en klänning som de inte ens visste om den fanns att köpa i den brittiska butiken förrän Sasha kom dit.
”Håll tummarna för mig” var hennes uppmaning på Instagram.
Att skicka en person till London på vinst och förlust gick bra men att lyfta luren och slå butiken en signal innan man sätter en person på planet för att kolla så klänningen finns inne, nä se det gick inte..
Vilken jävla idioti!

Någon som vet hur mycket animaliska produkter man behöver välja bort för att kompensera för 1470 kg CO2? Det är nämligen Isabellas ekologiska fotavtryck för dessa tre högst onödiga resor, resor som dock verkar livsavgörande för Isabella för att övertyga världen om hennes enorma framgång då företagens resultat uppenbarligen inte kan stå för sig själva.
Det är nämligen väldigt sällan man ser verkligt framgångsrika personer bete sig på detta pinsamma vis.
Åh, jag tycker nästan synd om hennes stylist som mest framstår som en docka i Isabellas dockskåp där hon leker superframgångsrik entreprenör, lite på samma sätt som när jag var liten och tvingade mamma att filma mig när jag var Lotta Engberg och framförde Fyra Bugg och en Coca Cola, medan min syrra och mina vänner tvingades vara mina körtjejer.
Isabella har bara tagit det här konceptet med sig in i vuxenlivet där hon tvingas avlöna folk för att agera statister i hennes play of a life time.

Mina körtjejer ställde upp mot löftet om ett snabbt avslutat spektakel och några bokmärken.

Obs!
Sluta hobbydiagnostisera folk om du vill kunna fortsätta kommentera omoddat för jag är trött på att behöva radera sån skit.

163 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Blev genuint glad av bilden på Odd och barnen. Bella skrev verkligen ett fint inlägg.

    Allt annat åsido…

      Tror att hon har bråkat med Hajen och det är en pik till honom. Finns inget genuint i den människan.

        Hur vet du det?

          Jag skrev ”tror”, så vet ingenting.

            Nej. Du skrev ”Finns inget genuint i den människan”

              Okej ursäkta. Jag menade ”jag tror inte att det finns något genuint i den människan.”

              Tycker du att det är kul att märka ord?

                Märka ord och märka ord, meningarna fick två olika betydelser. Skriv vad du menar från början istället om du inte orkar bli ifrågasatt

                  Men de gjorde din dag iaf ?

                  Vadå, jag ställde bara en fråga till dig, precis som du till mig? Jag har inget emot att bli ifrågasatt.

                  Glad midsommar!

                  Ge dig

            Tror gör man i kyrkan

              Tror du iallafall 🙂

        +1
        Och i vanlig ordning skrev hon bara om hur HON uppfattade middagen, aldrig en tanke på hur någon annan kan känna. Barnens glädje blev istället till ”JAG fick panik”.
        jag jag jag jag jag jag… det enda hennes texter handlar om.

          Ja, och hade hon skrivit om hur de andra uppfattade middagen hade hon väl framstått som ett psycho också? Hennes egna åsikter är väl det enda hon kan yttra sig om.

            Det går utmärkt att fundera över andra människors känslor också + omvärld, men det enda hon har i huvet är sig själv/bygga bolag. Därav 0 miljötänk mm.

          Är ju hennes blogg? Hade känts värre om hon använt bloggen till att analysera vad hennes barn tänker och tycker (medveten om att liknande inlägg finns från henne men tycker det är positivt för varje inlägg som går utan sådant). De har inte valt att blogga. Det har hon gjort.

            Det är nog hennes sätt att uttrycka sig. Allt som händer kretsar kring henne och hennes känslor, alltid.

            Påminner (obs min åsikt bara) om mitt ex som kunde kläcka ur sig ”men det är jobbigt för mig när du är sur hela tiden, tänk på mig då!” när min moster gått bort endast 40 år gammal. Han åkte ut med huvudet före kan jag meddela ?

              Mäh så sa mitt ex när min farmor dog, jobbigt läge när man måste trösta den som ska stötta?

              Jaa, jag lider av svår PMS och humörsvängningar. Jag ville tillslut inte träffa mitt ex p.g.a. han blev irriterad när jag var på dåligt humör. Dock jag som blev dumpad… Så jag är redan full, i min ensamhet ??

          Ja de är hennes blogg ifrån HENNES perspektiv, inte så jäkla konstigt bloggen är i jag form då

        Får också känslan av att de bråkat!

        Precis. Det sket sig med Hampus, hon klarar inte av att vara själv, hon skyndar sig tillbaka till Odd med svansen mellan benen. Hon klarar inte av att stå på egna ben helt enkelt.

      Ja jättefin bild. Så jäkla synd bara att man genast tänker att bilden plus inlägget har det syfte hon nämnde hos Schulman (orkar knappt skriva ”strategi” längre men ni vet ju vad jag menar…)

      Jag är yrkesman! Mina diagnoser är ej hobby. Löven är i samma liga som Linnea c. Nämligen narcissistist och sisådär en 10 andra diagnoser. I dessa miljötider! Skicka detta till Gustav”handhjärta”fridolin och Malena ernman! Har faktiskt en känsla av att löven är på väg ut i kylan! Hon och Anna book…..jag önskar alla en trevlig midsommar helg.

        Intressant att du kan ställa diagnoser när det i vården krävs noggrant arbete som tag månader att genomföra. Du borde föreläsa, skriva bok, bli folkhälsominister med din eminenta förmåga att ställa 11 diagnoser på människor utifrån den bild dem väljer att visa på sociala medier. Tänk vad Sverige kunde spara pengar på att alla var så snabba som du?

        Ännu mer intressant att du är man och förminskar en kvinnokämpe som Linnéa Claesson utifrån sociala medier.

        Jag hoppas aldrig jag stöter på dig i något vårdsammanhang (tror dock inte alls du är annat än hobbypsykolog), du känns bara jävligt opåläst,

        Glad midsommar ?

          *de

    Hon gör mig så obekväm, har mest lust att smälla till henne med en skämskudde rakt i fejjan och bara säga SLUTA VA EN SÅN FJANT

    Alla som köper hennes produkter ger henne fortsatta möjligheter till denna livstil och värre, privatjet är ju ett av hennes mål.
    Men att hon även tycker det är kul att provocera om detta är ju bara så ledsamt.. Orkar inte ens skriva om hur ego hon är, när jag ser hennes attityd till miljön.

      Eller hur. Man fattar ju att hon gör det mest för att provocera och det är så ledsamt. Men jag tror att hon skjuter sig själv i foten med det här, i längden.

      VEM vill köpa sin hudvård från någon som har mer intresse för att bygga bolag än för bra hudvård, och som dessutom beter sig allmänt svinigt. Inte jag.

      jag köper inga hennes produkter hur bra de än må vara inte ens de som är gamla förpackningar. Vägrar bidra med ett öre till henne 😉 🙂 🙂

    Tack för att du tar upp det här! Det är inte ett tecken på framgång att flyga till London enbart för att köpa en klänning, det är ett tecken på grav hybris.

      Blev också väldigt förvånad/irriterad (kan inte komma på ett passade ord) när jag läste om resan till London för att köpa en klänning. Måste vara något av det larvigaste jag hört talas om. Varför inte ringa till butiken, kolla om dom har klänningen och be dom” overnighta” den till Stockholm? Eller om dom var osäkra om den skulle hinna fram – direkt till hotellet i Paris. Bella har ju ändå inte kunnat prova den innan inköp och hon har säkert plats för en reserv outfit i resväskan om klänningen från Balmain inte skulle funka. Så fruktansvärt onödigt omständigt och slöseri med pengar.

      Men kan också tänka mig (hoppas) att Sasha kanske hade något annat ärende att göra i London och inte bara åkte för klänningens skull. Vi vet ju alla hur Bella älskar att provocera.

        Mördande tråkigt att ägna en hel dag åt att åka t o r London.
        Fyra resor till och från flygplatser, väntetider på flygplatserna och sen många timmar i luften…
        Hoppas Sascha fick lön för mödan. Kanske en extra omgång godis från automaten där på kontoret vid Stureplan?

    Inte ens jag som reser mycket kan försvara att flyga till ett annat land över en dag för att köpa en klänning. För mig är det inte ett dugg coolt.

    Men med det sagt, GLAD MIDSOMMAR!! ? hoppas ni får uppehåll, god mat och trevligt sällskap eller njuter av egentid och en extra dag ledig eller jobbar och tjänar extra pengar. Vad ni än gör – ha en fin dag 🙂

      Tack snälla för den här kommentaren! Jag beger mig till jobbet om några timmar, genom ett helt dött Stockholm. Känns lite surt ärligt talat men vården behövs ju dygnet runt. Hur som, blev glad av din kommentar 🙂

        Du är fantastisk som gör en sådan fin insats för samhället. Utan sådana som dig hade det inte gått runt. Heja dig! Hoppas du får en fin dag <3

      Fan vad glad man blir av en sån här härlig kommentar! ?

      Jag jobbar i drygt fyra timmar till (som en annan skrev, vården behövs dygnet runt), sen ska jag ha myskväll med min lillasyster. Det regnar, såklart, så det känns som ett bra ”firande” 🙂 trevlig midsommar till dig med!

      Jag håller ställningarna på ett HVB-hem för ungdomar! Känns gott att få rå om dom lite extra och äta hembakad jordgubbstårta ?

        Vad underbara Ni är! Dessa kommentarer gjorde min dag. Kärlek till er,

        /Linda

        Och jag jobbar inom hemtjänsten över sommaren och försöker räcka till till all härliga män och kvinnor som utav olika anledningar inte har någon att fira med idag. En kollega jobbar med blommor i håret,och jag fick en ask jordgubbar av en dam som tyckte synd om mig ”-som inte är ute och roar mig!”
        ”-Äh,midsommar firar jag på måndag istället ☺️” berättade jag för damen ?

        Glad midsommar alla där ute!

      Jag är nydumpad och redan packad, men ska träffa bestie när hon kliver av vid 21. Även beteendevetare behövs en dag som denna, synd att detsamma inte gäller för industrin, för jag hade hellre jobbat idag… Håg har i alla fall spillt jordgubbar på mina vita jeans, så det kan jag roa mig med!

        Du har ett helt år på dig att tvätta jeansen till nästa midsommar 🙂
        Vita jeans bör man nämligen bara ha på midsommarafton. De som har vita jeans vid andra tidpunkter på året har missförstått etiketten. Opraktiskt dessutom med vita jeans. Egentligen är det dumt att ha dem även på midsommarafton då man oftast dräller något på byxorna och/eller får gräsfläckar i baken.
        Trevlig midsommar alla i vita (fläckiga?) jeans.

    Alltså det är SÅ JÄVLA dumt. Hoppas hon gräver sin egen influencer-grav med sånt beteende.

    Jag tror förresten att det är det är den här klänningen:

    http://www.balmain.com/en_se/women/dresses/tweed-dress-1.html

    Såg Balmain-kassen och så ser det ut som den hon provar på sina stories.

      Klänningen var rätt fin, Chanelaktig. Vet inte om jag tycker den är så speciell att den måste hämtas i enkom från ett annat land dock. Fast med tanke på att den kostar 12000 kr, så kanske Bella ser de 2-3000 kr som flygbiljetten till London kostar för stylisten som en rimlig fraktkostnad. Economista-javissta!

      Det är avslutning på Paris herrmodevecka på söndag.
      Bella skriver i bloggen att hon ska på modevisning ”vid lunch” på söndag.
      Kl 13-14 är det Balmain Homme show på Paris Men’s.
      Ska vi gissa på att det är då som klänningen från Balmain ska visas upp av Bella?
      För några herrkläder lär hon knappast visa.
      Men vad hon har på herrmodeveckan att göra kan man förstås undra.
      Är det någon som lockat dit henne kanske?

        Hahaha, vänta stopp här nu. Tror du att Bella ska visa upp klänningen på modevisningen???
        Hon kommer bära den då, men inte som del av modevisningen

          Om jag för en sekund hade trott att det jag skrev kunde missförstås på det sätt du beskriver så hade jag förstås förtydligat det jag skrev. Men din tolkning är så osannolik att jag inte hade en tanke åt det hållet.

      Jag skulle se ut som en stoppad korv i den där. Ibland är det skönt att bara ha råd att handla på H&M. Tänk så mycket enklare livet är då, slipper åka till London för att köpa kläder.

        Du kan skicka efter kläder på postorder t ex från Zalando. Inget dyrt men bara några små grejor för att känna en fläkt av den fina världen 🙂

          Den fina världen ?

      Om det är den klänningen som det länkas till, så är det en tweedklänning. Tweed=ylle. Känns som ett märkligt val med tanke på att det är sommar. Men, det är ju inte första gången som Isabella gör en sån faux pas i så fall. Förra sommaren dök hon ju upp i Almedalen som om det vore ett stelt cocktailparty, medan alla andra var casual. Sen var det väl Nice eller nåt när hon igen var väldigt strikt å stelt uppklädd medan de andra bar lite softa boheme-chica kläder. Och nej, det är inte mitt ’problem’ 🙂 Alla får såklart klä sig efter eget huvud. Men känns lite märkligt ändå med tanke på att hon verkar vilja passa in i de ”upper class-miljöer” hon vistas i, och även har en stylist till hjälp, m ändå inte riktigt får till det med den dress code som verkar så given för de andra i samma miljö.

        Ja noll känsla för vad som passar in. På ”galamiddagen” i London nu senast hade hon klätt upp sig medans resten av gästerna såg ut som att de kom direkt från jobbet.

      Otroligt fin klänning

    De jobbar i Sturegallerian. På bekvämt gångavstånd till alla finbutikerna i Stockholm. Någon av dem borde ha en klänning som duger.

    Hennes mua ska med till Paris också, verkar bli standard för Bella nu. (Allt ”miljötänk” med plantbaserat och produktion i Sverige kompenserar inte detta nej.) Även om jag fortfarande inte tror att hon betalar någon i sitt stylist-team vanlig lön på de här resorna.

    Jag förstår inte den här Paris-resan heller. Verkar som det blev bestämt i tisdags, och nu har det roddats med diamantsmycken och klänningar från London för dessa events, som förra veckan inte ens fanns på kartan. Har den nya internationella pr-ansvarig fixat en privat middag med Branson eller vad är det frågan om?

      Hon äter inte plantbaserat längre, är ju fisk o ägg och mejeriprodukter med numera i hennes kost. Hon äter maten som håller henne smal inte för hälsa eller miljö eller djuren.

        Det där vet du faktiskt inte. Den maten hon äter är hälsosam och energirik. Alla är inte besatta av att vara smala, men lever man hälsosamt och tränar så blir man ofta smal som resultat. Gillar inte Bella men blir så trött på tjat om hennes vikt!

          Skiter fullständigt i hennes vikt. Hon kommentera själv att hon sluta äta plantbaserat för att hon inte blev mätt o behövde äta mer pga det.

        Sant! Det där plantbaserade har helt klart mer och mer ersätts av hälsosam/instagramvänlig kost. Tänk att en tidning hann beskriva henne som vegan…

    Hybris much! Nej, är inte det minsta avundsjuk. Tycker det är tragiskt hur uppenbart mycket bekräftelsebehov den där unga damen har.

    När kommer inlägget där någon av Bellas anställda talar ut? Är så sugen på att få ta del av denna dokusåpa inifrån. Hur kan folk gå med på detta?

      Jaaa, längtar efter det!

      NDA…

    Bara att invänta och se när inlägget med nya klänningen och samarbetet kommer upp

      Med Balmain? Känns lika troligt som att du betalar tillbaka. Men om det nu är så, så har Bella verkligen lyckats.

        ??????

        Men herregud kan ni sluta tjata om att Catrin ska betala tillbaka i varenda jävla kommentar hon skriver i bloggen?? Ja hon vet nu att ni är arga på henne för hon inte betalar tillbaka men vafan släpp det nu. Är trött på att se ”när ska du betala tillbaka” ”haha lika troligt som när ska betala tillbaka”. Okej nu vet vi att hon inte kommer kunna det så släpp det bara. Ja jag är bitter på dom kommentarerna.

          Nej, vi kan nog inte sluta med det eftersom det kommenteras om det hela tiden

          Jag tycker också det är störande. Har flera gånger hänt att Catrin skrivit vettiga kommentarer om relevanta saker och får endast det som svar. Ingen tror hon glömt vad hon gjort. Livet går vidare

            Hon skiter i vad hon gjort och behöver påminnas om att vi inte gör det. Så nej, livet går inte vidare.

              Hur vet du det Lina? Tror du alltid det värsta om alla?

              @lina
              Ta dig en midsommarnubbe och svälj ner din ilska.

                Så du uppmanar till alkoholmissbruk också?

                  Man kan väl ta en nubbe utan att vara alkoholmissbrukare? Vet inte hur dina alkoholvanor ser ut dock ?

          Tack ?

          Har inte kommenterat Catrin men hennes närvaro här gör mig illa till mods. Så ingen behöver sluta be henne betala tillbaka. Hon borde skämmas öronen av sig och göra allt för att göra rätt för sig. Man ska inte dalta med sådana. När hon betalt av sina skulder kan hon få ett uns av respekt tillbaka. Tills dess får hon skylla sig själv om hon inte tål sättet hon blir ifrågasatt eller behandlad på. Vet själv hur det är att bli utsatt för brott av low-lifes utan tanke på andra, vilja att göra rätt för sig eller någon vidare tankeförmåga. Tvi.

            @AA
            Tänk att jag (läs; mina kommentarer) kan påverka dig så mkt genom att bara kommentera här..

              Ja, det är väl bra att du har lyckats med något här i livet? 🙂 utöver att övervefolka planeten? 🙂

      Du menar kanske Engelbert?
      Ja, där måste något vara på gång för varför skulle Bella annars slå upp besöket så stort i bloggen?
      Fast då får det väl bli lite billigare grejor som kan tänkas passa en bredare kundkrets.

    Det är en sak om hon tycker detta är jättehäftigt men varför tänker hon inte på hur det uppfattas i ett bredare perspektiv, typ hur uppfattas hennes företag när hon kaxigt skickar nån till London för att köpa en klänning? Det är ju bara att se irritationen här.

      Det är inte speciellt dyrt att flyga till London t/r, men om man ser utifrån det miljövänligaperspektivet, ja då blir det dyrt.
      Men har inte Bella ökat i ”självsäkerhet/flott” de senaste året? Eller sen skilsmässan kanske man ska säga?
      Eller är det just detta som ger henne massa extra intäkter – när folk blir upprörda och klickar sig in hos henne?

        Typ som det du försöker med?

          Jag tjänar ingenting på min blogg 🙂
          Hade jag gjort det så hade jag kunnat betala mer till mina BO 😉

          Glad midsommar! ??

            *betala något alls till dem.

              Alla borde bara ignorera kriminella Catrin.

                Jag försöker o bita mig i alla kroppsdelar när jag ser henne (läs: Catrin) kommentera. Hon framgår i mina ögon som en helt verklighetsfrånvarande o lågintelligent kvinna…
                Sen hur en trebarnsmamma med kriminell livsstil om än förflutet med en massa vänner hit o dit har så mkt tid att ägna åt att skriva under vaken tid. O dessutom är det inte märkligt att Catrin med så stort o bäst umgänge har rekord i spegelselfies???

                Jag är ingen psykolog, men jag ser henne som att hon får sitt enda sociala utspel härinne, för på hennes blogg e det inte mkt till liv…

                  Gör Castello en comeback?? Den som vet vet ?

                  Åå maj gadd

                  @callesto
                  Jag är mammaledig så har massor av tid. Men att du tagit dig tiden att se över hur mkt jag kommenterar och var, det får mig att fundera över din situation?
                  Är du sjukskriven/förtidspensionerad, eller liknande? Du verkar ha hur mkt tid över som helst 😉

                  Haha, träffade jag en öm tå på dig lilla Cat?

                  Jag jobbar som produktionsledare på ett stort svenskt industriföretag (Scania)

                  Just nyss anlänt till Böda Sand för en trivsam midsommar o sen två veckors kompledigt 😉

                  Men herregud! Du börjar raljera inne på BB från 04 tills du somnar…

                  No friends?

                  Produktionsledare på Scania? Hade jag sett att min chef hade suttit och kommenterat så här på en skvallerblogg så hade det blivit konsekvenser högre upp i kedjan. Det är så otroligt oseriöst. Man tycker att ”högutbildade” borde vara mer rädda om sitt anseende. Speciellt i en chefsposition.

                  Jennifer, du kanske ska ta och läsa lite fler kurser på uni? T.ex. att det är skillnad på sak och person? Lite arbetsrätt också, kanske?

                  Själv är jag driftsamordnare på ett stort företag, och efter sommaren har jag blivit befordrad till ett projekt av flytt av industri från två länder till Sverige. Skulle jag förlora jobbet för vad jag skriver här skulle jag nog ta mig tusan hellre bo i Ryssland eller Nordkorea. Vad jag gör på min fritid inom lagens inte gränser påverkar inte mitt arbete ett dugg. Kan du motivera varför det skulle göra det?

                  Haha Jennifer, varför skulle inte vem som helst få skriva här utan att det får konsekvenser på jobbet? Så länge vi inte släpper ut industrihemligheter eller skriver ner arbetsgivaren utan anledning. Men lycka till att identifiera någon utifrån det namn man angivit här….

                  Trist att se Catrin håna någon för att vara sjukskriven/förtidspensionerad. Nu visade det sig att personen var fullt arbetsför, men ändå. Det äcklar mig något oerhört. Tror Catrin, som själv inte är känd för att göra rätt för sig, att de personer som inte längre kan arbeta pga skada eller sjukdom tycker att det är kul att läsa henne förlöjliga en icke självvald situation? Osmakligt.

                Men sluta!

        Ja alltså det finns väl flera skäl att man blir provocerad av detta, miljöfaktorn är en sån sak.

        Självklart gör hon detta för fler klick. På det viset gör hon ju ””rätt”” men borde hon ändå inte inombords känna dåligt samvete? Det är det jag inte begriper.

    Har Blondis stängt av alla kommentarer på hennes instagram? Har något hänt?

      På vems instagram?

        Ha ha ha!

    Är det helt ute att få saker budade till sig när man är ”rik och känd” eller tror sig vara det? Tänker att då hade klänningen i alla fall bara kostat på miljön på hemresan och inte tur och retur.

    Det som är tragiskt med allt detta är att hon verkar tro att hon är uppe på en viss nivå nu, och därför har denna ”livsstil” men tittar man på andra med inflytande och det vi i den kapitalistiska världen kallar framgång så är det miljön om något som är hett och på tapeten. Vår VD tjänar topp 5 i Sverige inom vår bransch och cyklar till kontoret samt äter vegetariskt för miljöns skull. Pratade man med hennes igen idol Oprah tror jag att även hon skulle säga att det finns andra, bättre sätt, att ta hand om sitt eget varumärke och förvalta sin egen framgång. Isabella tjatar om hur modernt allt ska vara men finns inget framtidssäkrat med att skicka någon på flyg till London efter en klänning.

      Eller hur! På ett tidigare jobb jag hade var min högsta chef kvinna och väldigt högt uppsatt i en jättestor organisation. Hon handlade, städade, rensade ogräs, hämtade och lämnade barn, var en helt vanlig person. (Och jo hon hade också massor av resdagar och hög lön…)

      Högsta chefen på mitt jobb springer till jobbet varje dag, tackar nej till galamiddagar för att vara med sina trillingar (!) och ska på campingsemester i Sverige i sommar. Han tjänar miljonbelopp varje år. Bella beter sig bara pinsamt tycker jag, men det är väl jantelagen och avundsjuka som får mig att tycka det antar jag ?

        Precis! Folk som är bekväma med sin roll har inget att bevisa. För Bella handlar allt om yta. Hon har ju liksom inget annat att komma med.

    Skulle vara kul att veta din personliga åsikt om Bella camcam. Du har en så otroligt elak ton i allt du skriver om henne.

      Eftersom Cam handlar hennes produkter är det nog ingen fara!

    OT : Simon Bank skriver bra om fotbollsupportrar som antastar kvinnliga reportrar vid fotbollsevenemang :
    Bank: Fy fan https://www.aftonbladet.se/a/6n7Bpz

      Jag hatar det här. Fotbolls-VM är så kul, spännande matcher varje dag och så beter sig män så här och förpestar allt. Fy fan! Mitt hjärta blöder för de här kvinnliga reportrarna som måste handskas med sådan här skit.

    Jag har inte läst hennes bok Economista, men det känns spontant som att hon inte direkt lever som hon lär(de)..?

      Det var bara ”en fas”…

      Economista har definierats som att man inte ska leva över sina tillgångar dvs rätta mun efter matsäck.
      Har man råd att flyga chartrat plan (aka privatjet) till Bora Bora så kan man mycket väl vara en Economista om utgiften är försvarlig i förhållande till inkomst och förmögenhet.
      Har man bara råd med blodpudding från Lidl och Bobs lingonsubstitut så får man nöja sig med det om man ska kalla sig Economista.
      Så enkelt är det 🙂
      (Flåt Lidl och Bob. I love you).

      Jo, det gör hon. Du ska leva efter dina tillgångar, enkelt sagt. Och hon har råd

        …än så länge.

    Tack till dig camcam som håller denna blogg igång! Så jävla roligt att läsa; varje dag med lika underhållande texter!

    Tja, med tanke på att ca 2 ton koldioxid per person och år är gränsen för vad som är hållbart kommer ingen plantbaserad mat i världen få henne att hålla sig inom ramarna. Leva på luft kanske? En snygg klänning har hon ju iaf, det är det viktiga!

      Ja, då duger tydligen inte sponsklänningarna från Lili Jahilo längre.

    Haha, det är bara att ringa Balmain i London så budar de via dhl över dagen.

      Men det är väl inte lika intressant att lägga upp på sociala medier?
      ”Beställde en klänning som de budade över med DHL”
      Ska det vara logga på ett DHL-plan då eller vad?

      Inte alls lika framgångsrikt som att skicka en stackare dagen innan midsommar!

      Precis, fattar inte att inte någon kom på idén att få klänningen budad istället. Mycket enklare och smartare ur alla perspektiv. När Bella får en idé så är det tydligen ingen som ifrågasätter den.

    Har Hampus dumpat Bella mån tro? Eftersom hon skriver i bloggen som hon nu fortfarande ha känslor för Odd. Kanske det skall sedan vara orsaken i bloggen när hon blivit dumpad för det erkänner hon ju aldrig.

      Det går så mycket rykten om Isabellas förehavanden just nu så det kommer vi nog bli varse inom sinom tid.

      H verkar ha avföljt BB på insta?

        Ja det har han …..

          Har han? Jag kollade precis, och då hade han kvar henne? Eller är life of shark week inte aktuellt längre?

            Nej hans privata Insta @hampusjarlbo

            Bella följer både hampusjarlbo och lifeofsharkweek – inget av de kontona följer henne.

              Det är väl bara småglin som avföljer som något slags protest om man gör slut eller om det gnisslar i relationen (jfr Paow) ?
              Man kan väl fortsatt vara intresserad att följa en fd partner eller vad det nu är?

      Hon har inte skrivit att hon har känslor för Odd. Hon har känslor över hela situationen. Det gör henne bara till människa, en skilsmässa är svår att gå igenom, ännu svårare med barn och måste röra upp mycket när man ses och till och med umgås med varandra. Det vet man ju med sig själv när det gäller ex, ju längre tid som går ju mer kommer man ihåg det som var bra och inte bara det som var dåligt

    Fast det värsta man kan göra för miljön är ju att äta kött och mejeriprodukter. Det är värre för miljön än att flyga. Vet inte om den jättestora studien som precis publicerats om detta riktigt uppmärksammats i Sverige?
    Så alla som sitter och äter djurprodukter varje dag men blir upprörda över folk som flyger är tyvärr inte bättre själva. ?

      Precis ?

      Du får gärna länka till studien, skulle vilja läsa den.

      Du har helt fel.

        Inte jag som forskat fram denna information ju. ?

    Uppskattar att du tog bort kommentarerna om hobbydiagnosticerandet!

    Att flyga till London för att köpa en jävla klänning är inget annat än idioti. Hon har sagt att hon ”kompenserar” sitt flygande genom plantbaserad kost och vardagskörning på el, men det kompenserar ju absolut ingenting. Köttindustrin är den värsta miljöboven av industrierna, men för den enskilda personen är flygandet det i särklass sämsta man kan göra för miljön (efter att skaffa barn), och en tur och retur till Thailand från Sverige för en person motsvaras av ca två års köttkonsumtion för samma person. Att flyga för att köpa en klänning är oförsvarbart.

      ’Idiot’ är (var) också en diagnos:
      Idiot was formerly a legal and psychiatric category of profound intellectual disability, where a person’s mental age is two years or less, and he or she cannot guard himself or herself against common physical dangers. Along with terms like moron, imbecile, and cretin, the term is now archaic and offensive.

        Jag skrev att flygandet för att köpa en klänning är idioti. En handling, inte en person. Men är det över gränsen får Camilla ta bort det ordet i så fall.

      https://www.theguardian.com/environment/2018/may/31/avoiding-meat-and-dairy-is-single-biggest-way-to-reduce-your-impact-on-earth

      Ny forskning. Att äta animalier är förmodligen värre eftersom det påverkar fler aspekter än att ”bara” flyga, fyi. ?

        Intressant, tack för tips!

    Så Isabella blir infixad på en herrvisning för Balmain. (Egentligen inte alls så speciellt, visningar sker ju titt som tätt och det är absolut inte i nivå med Chanels Haute Couture visning som är omöjlig att sneaka in på) men för en person som Isabella, som inte har någon som helst egen känsla för mode, inte kan klä på sig själv och har noll respekt inom modevärlden – så är ju det här det största som har hänt.

    Hon skickar Sascha tur och retur till London för att köpa en klänning på Balmain, för att hon inte har en susning om vad man kan ha på sig i sammanhang som dessa, utan dämpar osäkerheten genom att ha något från Balmain.

    Så en resa till London tur och retur, en resa till Paris tur och retur, samt MUA’s resa tur och retur till Paris på söndag för att Isabella inte heller kan sminka sig. Dåligt för miljön såklart, men jag tror den här sortens prioriteringar är det som kommer sänka henne fullständigt ekonomiskt. LCC verkar inte gå så bra som i princip skänks bort på citygross och mathem? Bloggen har haft typ 2 sponsrade inlägg sen United influencers sparkade henne? Kan inte komma in mycket kronor på företagskontot just nu. Bäst att ösa på med ”lyxproblem” i bloggen så folk inte märker vilken misär som döljer sig bakom 🙂

      Och Pingis har skrivit väldigt mycket om att spara på sistone …

      ”Jag har jobbat stenhårt under våren för en lösning där jag bygger upp ett eget säljteam och jobbar med externa parter. Nya budgeten för Löwengrip Invest från och med i höst har jag satt till 2 miljoner – i månaden istället. Simon och jag har jobbat i princip dag och natt för att styra om bolagens intäkter men nu så.”
      http://www.isabellalowengrip.se/2018/06/nya-mal-3/
      Bellas nya säljorganisation ska sälja reklam och samarbeten för två miljoner kr/månad till Bellas kanaler. Alltså en dubblering jämfört med tidigare, eller rentav mer. Heja!
      Ja, ska Bella fortsätta att slösa Löwengrip Invests pengar på detta vis med akuta inköpsresor med flyg och spontana utflykter till Paris vill det till att få in ordentligt med pengar. Förlorarna blir förstås alla läsare och följare som, förutom all reklam för Bellas ”egna märken”, måste hålla tillgodo med massor med köpta inlägg, spons och samarbeten.
      Hur ska detta gå? Forts följer. Stay tuned.

        Två miljoner? Hahaha. För hennes 100.000 unika besökare? Isabella saknar verklighetsförankring på en sån hög nivå att det faktiskt är synd om henne.

        Det finns inte kunder som är villiga att betala på den nivån för exponeringen hos henne. Hon är extremt oengagerad i sina samarbeten, vill så gott som aldrig möta någon kunds önskemål. Är otrevlig att jobba med. Detta är allmänt känt bland många som jobbar i branschen. Hennes konkurrenter har kört om henne med hästlängder. Kvinnor som är ödmjuka, engagerade och som skapar ett mycket bättre engagemang bland sina läsare. Varför ska en kund välja att jobba med Isabella för hiskeliga summor när de får 8 gånger mer läsare för en mindre summa hos typ Bianca? Idioti.

          Men Bellas följare är äldre (35+ ?), mer välutbildade och har större köpkraft än Biancas.
          Åtminstone har Bella de senaste två åren påstått att hennes följare inte längre alls är den skara 15-25-åringar som från början var hennes målgrupp och där hon naturligtvis själv befann sig också under bloggresan.
          Det ska bli mycket intressant att se vad Bellas nya ”säljteam” lyckas åstadkomma i form av samarbeten och köpt reklam. Det senaste året har United Influencers inte varit särskilt framgångsrika när det gäller att sälja in Bellas kanaler till externa annonsörer. Om det sen beror på att UI varit missnöjda med samarbetet (t ex att Bella gjort mycket reklam för egna märken, haft låg trovärdighet visavi Unionen, Royal Greenland, Collector m fl och dessutom själv ordnat samarbeten utanför avtalet) eller om det helt enkelt blivit svårt att sälja reklam i Bellas kanaler det är förstås frågan.

        Nu vill jag inte försvara Bella men som jag läser det drog hon in 500 000kr per månad till bloggen, men nu ska hon dra in 2 miljoner kronor i månaden i holdingbolaget dvs intäkter från samtliga bolag som hon har intresse i. Det jag läser mellan raderna är att bloggen kommer vara betydligt mindre lukrativ men det är ren spekulation, hade varit intressant att komma över årsredovisningen för 2017 för samtliga bolag och se hur det ser ut.

    Hon har tydligt sagt flera gånger att miljöfrågor får andra kämpa för, hon kämpar för annat. (Minns dock att ”hon” skrev ett traderasamarbete för något år sedan som inleddes med typ ”som ni vet så värnar jag om miljön och att göra miljömedvetna val…”) Hon äter inte som hon gör för miljön, det har hon aldrig antytt.

    ”jag var liten och tvingade mamma att filma mig när jag var Lotta Engberg och framförde Fyra Bugg och en Coca Cola, medan min syrra och mina vänner tvingades vara mina körtjejer.”

    😀 ♡

    Jag är inget Isabella fan alls, men tycker det är konstigt att vissa inte får skit alls för samma val. Kenza reser typ varannan vecka och har skrivit att hon ”minskat på köttet (obs för miljöns skull)”. Alltså exkluderar hon djuren helt och menar att hon bara minskat på köttätandet för miljöns skull, men djuren skiter vi i? Att ens tro att minska på kött gör något när man reser 7 ggr på en sommar, och jag är inte ens nån miljömänniska men kan inte fatta hur vissa är totalt immuna mot kritik medan andra får det för allt. Kenzas kommentar var totalt osympatisk och hon har haft några genom åren, men det är ingen som tar upp det.

      Kenza borde faktiskt granskas lite mer. Dock tar man inte lika illa upp av henne eftersom hon allmänt känns mer genuin och kan ge uppriktiga svar på tal. Men en liten sammanställning av alla hennes reser och eventuellt sponsrade resor hade varit något 😀

        Håller med dig där. Jag tar inte illa upp av kenzas resande, men hon har gjort vissa uttalanden då och då, hade dessa då tillhört Bella hade hon blivit rejält ihjälkommenterad medan den förstnämnda slinker förbi utan problem.

      Angelica Blick och Janni Delér måste väl ändå ha reserekord?
      De hinner inte hem förrän de åker iväg igen.

        Forni verkar också vara borta mer än hemma.

    Travelfashionistas, Almalm7, Thecloudberry mfl gillar att resa och visa upp på sin Instagram

    Bara den resan motsvarar ca 61 kg nötkött. En genomsnittlig vuxen konsumerar ca 40 kg nötkött per år enligt jordbruksverkets statistik.

    Ja jävlar här inne är det inte någon som firar midsommar. Bara gnäller på Bella, ta en sillbit, och var som folk. Lite glädje bör alla surmusar ha ?

      Att fira midsommar är väl inte obligatoriskt? Personligen föredrar jag att inte dras med i denna masspsykos som landet drabbas av vid alla ”högtider”.

        Jaså är det psykoser vi är drabbade utav. När vi vill umgås med nära och kära, jösses ?

    Hej då till dig med

    Gissningsvis så är Bella antingen ovän med H och därför passar på att hylla Odd lite extra & avbokar Comoresab – eller – så var aldrig Como-resan bokad utan att hon enbart använder den ändrade Como-resan som extra intervjumaterial etc för att bevisa att hon ”minsann sätter jobbet först”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.