Lite hederlig och traditionell body shaming

Herregud, den här helgen har sannerligen bjudit på bottenskrapets understa lagret av svenska folkets förmåga att uttrycka sig.
Haglar det inte rasism, hat och hot över Jimmy Durmaz så ska Kissie OCH hennes kille body shameas.
I min mening är detta det som folk tar till när ordförrådet tar slut och argumentationstekniken är lika utvecklad som min storasysters fotbollskunskaper – någonting vi alla blev varse om under matchen i går där hennes enda källa till kunskap är Emmabodas ”Jul Kul Cup” som hon besökte som 13-åring utan att vara spelare. 🙂

Kan man inte uttrycka sig på ett annat vis än att skrika rasistiska tillmälen eller att någon är tjock så har man redan förlorat diskussionen oavsett hur många vidrigheter man kan häva ur sig.

Jag förstår att Kissie blir förbannad.
Att dissikera hennes kropp och spekulera kring huruvida hon är gravid är över gränsen, men att ge sig på hennes sambos utseende är – som Joey Tribbiani skulle ha uttryckt det:

100 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Att människor som ”Lisa” orkar.. ?‍♀️

      Vem heter ens Lisa på rikigt nu för tiden? Ingen typ!

        Jag känner tre.

        Hur ung är du egentligen?

        Jag känner två lisor. Är väl inget ovanligt namn ??

        Jag! ?‍♀️ Är 28 år och är nöjd med mitt namn ?

        Jag känner en.. och jag tror hon har minst två kompisar som oxå heter Lisa… De är 35 plus. Sen har jag ett kusinbarn som oxå heter Lisa, hon är 5.

        Hahaaa jag gillar mitt namn 🙁

          Oj jävlarrrrr, är klockan redan midnatt hemma? JAG BÖR HA FÅTT LÖN med andra ord. Hur för jag över pengar från svenskt konto till australienskt?

    Kissie’s Engelska är dock en klass för sig… Tror aldrig jag sett något värre? ??

      Och?

      Fast det där är ju inte heller en schysst kommentar?

        Kan hända det inte är en schysst kommentar, men jag undrar på riktigt varför folk har ett sånt behov av att skriva på ett språk de uppenbart inte behärskar ordentligt. Utan att nämna namn så är det många sociala medie-kändisar som skriver på (rätt kass) engelska och jag kan inte riktigt förstå varför. Är det för att locka utländska följare?

          Obs att det inte är jag som är Anonym som skrivit första kommentaren. Jag bara lägger till en fundering.

          Man kan inte bli bättre om man inte övar!!

            Nej det har du rätt i. Dock tror jag inte huvudsyftet för dem att skriva på engelska är för att bli bättre på språket (samt att man behöver feed-back när man ska utvecklas inom främmande språk. Annars gör man om samma fel igen och igen). Med det sagt får alla naturligtvis skriva på det språk de själva vill, men om man är svensk och har svenska följare har jag bara svårt att se anledningen till att skriva på engelska (framförallt när man inte behärskar språket). Det var därför jag spånade kring ifall syftet kan vara att skaffa sig utländska läsare.

              Varför ska svenskar alltid klanka ner på andra svenskars engelska? Jag blir på riktigt så förbannad. För det första är svenskar några av de bästa i världen på engelska och vi ska vara stolta över det. För det andra, varför bör hon inte få skriva på engelska? Hon har säkert både vänner utomlands och utländska läsare, så att skriva på engelska ibland är väl passande. Samma sak med Bella – ja, hon har ett svenskt uttal men who cares? Man förstår ju vad de säger och det är väl poängen. Man behöver inte vara perfekt på något för att få göra det. Och ju mer man använder sig av engelska desto bättre blir man. Jag har bott i Kanada i snart 6 år och även om jag tycker att jag min engelska är rätt flytande nu för tiden så säger jag fortfarande fel, använder fel grammatik och stavar fel ibland. T.o.m. på mitt jobb. Det är ingen som klankar ner på mig för det utan här borta tycker de att det är grymt att jag pratar ett annat språk och att min accent är charmig. ”Anonym” skriver att du aldrig sett något värre? Det har absolut jag gjort. Några felstavningar är inte hela världen, särskilt inte när själva inlägget handlar om att skriva elaka saker online. Sluta klanka ner på folks engelska. Ge tips om du vill att de ska bli bättre. Peppa de till att vilja prata mer och skriva mer. Det är guld värt att kunna använda sig av sin svenska men om man får skit så fort man försöker lär man inte vilja försöka igen. Lovar förresten att hälften som skriver sånna här kommentarer har ett svenskt uttal när de pratar engelska själva…

                Nu tycker jag du är väl hård mot mig i ditt svar. Varför är min fundering något att bli förbannad över? Jag skrev uttryckligen att alla får skriva på vilket språk de vill, men att jag inte ser syftet med att skriva på engelska om man har svenska följare. Jag har heller aldrig sagt att folk inte gör sig förstådda. Jag tycker du läser in alldeles för mycket i min kommentar och jag blir faktiskt irriterad på din skällande ton!

                  Nu var ju framförallt min kommentar till den första kommentaren av ”Anonym”. Jag håller dock inte med dig om att man inte bör skriva på engelska bara för att man har svenska följare eller att man inte ska skriva på engelska om man inte behärskar det. Du skriver även att du inte tror att den främsta anledningen att de skriver på engelska är för att lära sig och det tror jag inte heller stämmer. Man lär sig ju mer man använder det. Och som sagt så har de säkert både utländska läsare och vänner som gärna förstår. Hur som helst, jag tycker inte jag är hård. Jag ser kommentarer om svenskars engelska i den här bloggen väldigt ofta. Känns som att det är väldigt svenskt att klanka ner på det och jag vet inte vad det kommer ifrån. Kanada är väldigt multi cultural (jag bor i en del av min stad med 90% indier t.ex.) och jag hör dagligen många nivåer på engelska uttal man aldrig nån som klankar ner. Tycker bara det är onödigt och att vi kan uppmuntra varandra istället för att få folk att känna sig kassa på engelska.

                  Okej, då förstår jag. Eftersom du svarade under mitt inlägg utgick jag från att ditt svar främst var riktat till mig och du skrev att du blev förbannad (och jag tyckte faktiskt inte jag skrev något man skulle bli förbannade för). Men då har vi rett ut det 🙂

                  Kan hända du har rätt i att folk (inte bara Kissie. Jag pratar väldigt generellt) har många utländska bland sina följare. Jag gör säkert felet och tänker att alla är som jag och har följare med samma språk som jag själv. Det var dumt! Men jag tror ändå du har fel i att folk skriver på engelska för att bli bättre. Jag tror antingen det beror på att man vill skaffa sig/utöka sin utländska följarskara samt att engelska uttryck ska låta mer slagkraftiga än svenska, och det är här jag menar att slagkraftigheten lite förloras när grammatiken eller stavningen blir fel. Men det är min högst personliga åsikt.

                Hanna Watson i Kanada: ❤

                Jag blir också trött på hur svenskar har panik över sin egen/någon annans accent. Jag har aldrig skämts en sekund över min accent. Alla jag träffat utomlands, speciellt här i Oz, säger att svenskar talar grym engelska. Visst kan man höra att engelska inte är vårt första språk, men det är väl snarare förmågan att uttrycka sig som spelar roll, än accenten?

    Måste vara jobbigt för Kissie som har så kass självkänsla och känner att hon måste Photoshoppa om sin kropp så överdrivet på alla bilder :/ om människor bara kunde inse att de är vackra som de är.

      Svårt att inte ha kass självkänsla i detta pisspatriarkat. Vad man än gör(med kroppen) är ju fel

        Vad man gör öht är fel. Känns det som.

        Pisspatriarkatet? Tycker det verkar vara kvinnor som är värst. Lisa-typer.

          Kvinnor är i allra högsta grad en del av patriarkatet, vare sig vi vill eller ej.

            Varför kallar vi det inte för ett matriarkat då?

      Klart det är jobbigt att ha kass självkänsla.

      Ser ut som hon photoshoppat hans kropp också med tanke på hur förvrängd hennes hand ser ut ..

        :'(

        Lite korta fingrar…

    Blir så arg när människor tar sig friheten att kommentera andras kroppar. Bara nej, sluta.

    Det är så otroligt elakt att ta sig rätten att kommentera andras kroppar eller utseenden. Förutom att det kan påverka personen som utsätts så kan det också påverka en massa andra som känner att de inte passar in i samhällets snäva mallar. Det är inte så svårt att bestämma sig för att INTE kommentera kroppar och utseenden till höger och vänster, helt obegripligt att vissa ändå inte kan låta bli.

    Är det ledigheten? Spriten? Vad är det som gör att så många känner ett sånt behov av att skriva elaka saker.

      Jag har märkt att framförallt under långhelger så dyker det upp en viss sorts kommentarer bl.a. här även en viss ström bitterhet och viljan till att jävlas och göra skit för andra.

      Varför vet jag inte men funderar på om en enorm ensamhet ligger bakom.

        Känns som att det kan vara en bidragande faktor

    Vad är det för människor som anser sig ha rätten att kommentera någons kropp? Hur ”perfekta” är de själva?

      Antagligen är det i deras syn på sitt eget utseende problemet ligger.

    Vill bara tipsa om att gå in på tex TV4:as instagram där de har lagt upp durmaz uttalande. Nästan alla som kommenterar är kvinnor. Varför är det så? Hatet kommer från männen och stöd och kärlek från kvinnorna. Stolt över att vara kvinna ?❤️??

      För att de männen som är normala inte kommenterar från början. Säger ingenting om skillnader. Jag går inte heller in i efterhand och lägger upp ”stöd och kärlek”, jag skulle aldrig skriva något från början helt enkelt

        Nej, men av de män och kvinnor som väljer att kommentera så väljer männen att hata och kvinnor att sprida kärlek. Såg inga kvinnor skriva skit igår och männen lyser med sina frånvaro idag.

          Har sett massa män reagera på det som hänt och som skrivit ut hur fel det var att kommentera rasistiska och elaka saker. 🙂

            Jag vet att män han skrivit stöttande men faktum kvarstår att det fortfarande var män som spred hat igår och kvinnor sprider kärlek idag. Hur många män som än stöttar så är det fortfarande män som startade det, försvara du män om du vill men jag hyllar hellre kvinnor som har noll del i detta och ändå stöttar och sprider kärlek. Vi är som penicillin mot bakterien man.

              gud jag är så rädd för att träffa människor som dig i verkligheten. någon som tror sig vara bättre än andra pga någonting de inte kan förändra så som ras, kön eller typ längd. jag blev alltif förvånad över hatet mot vita från black power groups då jag naivt og tänkte att förtryckta människor inte vill utsätta andra för förtryck då de vet hur dåligt det känns och hur det aldrig leder till någonting bra. nu ser jag att även att detta fenomen visar sig i många grupper som talar ut mot förtryck emot vissa grupper. vissa feminister känner sig tvungna att hylla sig själva genom att trycka ner någon annan. ser inte heller meningen med att vara stolt över någonting man inte gjort någonting för att ”uppnå” så som att födas som kvinna eller vit etc. är du stolt över slumpen och turen eller vad haha?
              det är en konstig strategi. lär ut via exempel. vilken människa vill vara trevlig mot dig om du kallar den för bakterie?
              varför måste du specificera vilket kön du stöttar och hyllar? vad bra kan det leda till?

      Har sett många ”kändisar” och ”influencers” som stöttat och gett kärlek på sina instagrams, även killar. Sett Durmaz uttalande på nyheterna flera gånger ikväll också.. usch så illa berörd jag blev när jag såg allt hat han fått, blev chockad och mållös av alla kommentarer och hur otäckt folk kan skriva, skrämmande, stackars kille.. skönt att han fått mer kärlek nu efteråt iaf.

    Men HERREGUUUUD, vad är det midsommar helgen har fört med sig? Många människor som inte mår bra, vilket är sorgligt i sig men att sitta och spy hat om människors kroppar? Näe det är INTE OK. Någonstans.

    Sådana människor med helt knäppa kommentarer möter jag inte i verkliga livet. Tycker det är sjukt hur vissa skriver.

      Tror majoriteten likt Lisa inte säger något till någon irl, på nätet bakom anonyma skärmar kommer istället all skit de bär inom sig men projicerar på andra.

    Apropå vikt så är det repris av Biggest Loser VIP på 7an just nu.

    Ibland undrar jag vad som är fel på mänskligheten. Pratade med en jag känner i en klädbutik idag som berättade hur ofta män som provar kläder visar upp sin penis för henne. Och så ser man människor som kan med att kommentera andras kroppar plus slänga ur sig rasistiska kommentarer. Snart lägger jag fan locket på.

    *varning* – blir så himla irriterad, tänkte varna för någon app som gör reklam på IG. Var typ en ganska kul app där man kan retuschera ens bilder. Laddade ner, men var tvungen att bekräfta en provperiod med touchID.

    Givetvis var appen sämst. Skulle gå in och avbryta provperioden. Såg att appen kostade 559 kr I VECKAN!!!!

    Är givetvis nån satans scam där de lockar folk att kunna trolla fram abs på ens bilder och sen drar 559 kr i veckan från folks konton… alltså blir så irriterad.

      Vad heter appen? Du kan anmäla det på instagram som bluff så tar de bort den. Det fanns ett annat företag så lurade en att tro att man skulle få presentkort på Ikea, hade deras logga bl.a. och när jag gick in och tittade så såg jag att det var en prenumeration, minns inte summan exakt men över 1000-2000kr i månaden.

        CamWiz ! Jepp borde anmäla

    Inte kul för Kissie:( Men förstår att folk blir irriterade då hon photoshoppa och gör sig till. Men detta betyder inte att det är ok att hacka på henne.

      Inte konstigt att hon gör det isf, om hon får sånna här kommentarer så fort något buktar ut..

    Alltså människor….

      Vill bara säga att nu fungerar länken till din blogg!?
      Var jag som kommenterade om det hos dig för ett tag sedan.

    Den här helgen har sannerligen gått i idioternas tecken. Är folk helt från vettet? Vad hände min lite vanlig djävla hyfs?? Usch för mänskligheten?
    /Tant på 45 med lite uppfostran i bagaget.
    Kärlek vinner❤️

    Om jag hade varit henne hade jag lagt upp något högst sarkastiskt som ”har pratat med honom nu och han ber såklart hemskt mycket om ursäkt för extrakilona och vi har lagt upp en plan för hur vi ska fixa det här, igen, tack till alla som påpekade hans övervikt, vi hade ingen aning här hemma och hade vi vetat hur han såg ut så hade vi självklart aldrig tagit en bild och lagt ut. Han skäms verkligen nu. Tack för hjälpen alla hjälpsamma där ute!” för att liksom försöka visa hur ABSURT det är när folk ”tipsar” om sådant där. Vad tror de att de hjälper till med liksom?? Folk ser inte ut på ett visst sätt för att tillfredsställa andra – man ser ut som man ser ut och man bestämmer själv över sitt eget liv.

      Jag tror inte att hon kommer skriva något sådant som svar på tal, väldigt larvigt ärligt talat

        Ok, noterar det! Tack!

          Haha M? +1 till dig

    Klart det inte är ok att hoppa på hennes kille men i Kissies fall kan jag känna ”som man bäddar får man ligga”. Hon har i alla år tjatat om sitt utseende, andras utseende, provocerat genom att photoshoppa sig själv, hoppat på andra, gjort reklam för diverse ingrepp, fillers, skönhetsprodukter etc. Hon har varit jäkligt elakt genom åren och har aldrig någonsin bett om ursäkt för hur hon betett sig. Att hon får elaka kommentarer är inte särskilt märkligt.

      Tänker samma….

      Är väl lite så. Blir man känd genom att provocera är risken man får sett tillbaka sen.

      Yep too right. Hon gillar att provocera…

      Ja, som man bäddar ligger man. Kissie har photoshoppat sig, smalhetsat och fatshameat andra i åratal. Nu har hon själv gått upp i vikt och får en slev av sin egen medicin. Sen är det aldrig okej att fråga om någon är gravid, men hon har gjort värre saker. Betydligt värre. La Point kan inte vara vidare nöjda med henne, hon har knappt gjort annat än att klaga och gnälla, man blir inte ett dugg sugen på att åka till Bali på surfresa. Jämför hennes usla jobb med Jon och Janni som var där för ett tag sen, det verkar ju inte som de är på samma kontinent ens.

    Någon som kan ge mig råd? Jag har försökt bli gravid i 1,5 år nu. En av mina närmsta vet om mina svårigheter att bli gravid. För ca 2 månader sen berättade hon att hon och hennes pojkvän ska börja försöka. I samma veva gick jag till läkaren pga svåra smärtor vid ena äggstocken som jag ska göra ultraljud för imorgon. Skrev ett sms och berättade. Det hon skrev var i princip ’kanske därför du har svårt att bli gravid? förresten har jag gått ner 7 kilo nu???’. Känns som allt handlar om henne hela tiden. Hittar inget passande ord men det känns som hon hånar mig genom att alltid prata om annat. Träffade henne här om dagen och då börjar hon prata om sin oregelbundna mens (hon slutade med p piller i september efter 10 år och det kan ju ta lång tid innan mensen kommer igång). Hon berättade att hon skulle ringa läkaren och kolla om det är pcos och försöka få tabletter som stimulerar ägglossning. Alltså jag blir bara så arg och besviken. Självklart ska dom få försöka skaffa barn, men dom började alltså försöka i typ april och hon ska försöka få tabletter som stimulerar hennes ägglossning för att hennes mens är oregelbunden. Känns som att hon är en sån som kommer be om ivf och ljuga om att dom försökt länge, samtidigt vet hon att jag blivit nekad hjälp. Förlåt för långt inlägg, vet egentligen inte varför jag skriver här.. Jag kanske är en dålig vän men känns som hon egentligen inte bryr sig om mig.

      Låter som att du behöver bestämma dig för om det här är en person du ska fortsätta att umgås med/dela med dig av din resa med. Livet kan ju vara kämpigt nog som det är och medan ni försöker bli gravida ska du ju fokusera din energi där den behövs och där du får bäst utdelning. Har du någon som du känner tar mer energi än den ger i ditt liv, så byt fokus. Samtidigt låter det lite från din text som att hon kanske bara bollar ämnet med dig då ni ju uppenbarligen har gemensamt att ni båda är i stadiet där ni vill skaffa barn? Är det här en person du vill bevara relationen med så tycker jag att du i så fall ska dela med dig av dina tankar och helt enkelt säga att du tycker det känns jobbigt att jämföra era situationer då ni kämpat under längre tid.

      Men som sagt, du är värld en stöttande och förstående vänskapskrets och kvalitet framför kvantitet brukar hjälpa. Tillför hon mer stress än hon ger dig pepp och stöd så avsluta relationen och prata om detta med någon annan istället. Om du inte tycker att hon är en bra vän och er relation gör att du i din tur känner dig som en dålig vän så ska ni båda gå vidare från det här.

        Ja hon kanske bara bollar ämnet med mig. men känns så fult att hon sa ”Min mens är fortfarande oregelbunden så ska ringa läkaren och kolla om jag har pcos och få tabletter utskrivna så jag får ägglossning”. Har sagt till henne att mensen kan dröja långe efter p-piller och det har även hennes barnmorska sagt.

          Så för att DU inte får IVF så ska inte din vän få det? Vem är den dåliga vännen här egentligen?

            För att då ivf ska man ju ha försökt i ett år. Dom har försökt sen i april, det är juni nu. Jag kanske är en dålig vän.

      Varför har du blivit nekad hjälp? En utredning med efterföljande IVF via landstinget kan ju vem som helst få hjälp med?

        Jag som skrev inlägget. Nej, alla får inte hjälp. Är man under 25 blir man nekad.

          Och det är samma i alla landsting. Förut hade alla landsting olika åldersgränser men sen typ 2016 har alla 25 år.

          Gör utredning privat då! Hjälp finns att få! Jag var 23 år när jag gjorde en fertilitetsutredning och 24 år när jag gjorde IVF första gången.

            Vet att man kan göra privat. Men just nu tyvärr har jag ingen ekonomi som tillåter. Till hösten borde jag ha råd! Tycker bara det är så himla tråkigt att vissa ska behöva betala för att få barn. Livets lott antar jag…

              Men utredning privat kostar inte mer än hos landstinget. Välj bara en privatläkare som är ansluten till landstinget så kostar det som ett vanligt läkarbesök (typ 400kr). Det kan ju vara en bra steg att börja med? Det behöver ju inte alls vara så att du behöver hjälp med IVF det kanske räcker att spola äggledarna tillexempel.

                Tack så mycket för tips! Trodde jag hade undersökt allt med ivf men tydligen inte. Hade ingen aning om att det fanns privata kliniker som var kopplade till landstinget! Ska kolla upp det direkt. Har också läst att det kan räcka med att spola äggledarna. Det tycker jag dom kan erbjuda alla som blir nekade utredning. Ska fråga imorgon på ultraljudet om det är något dom kan göra för mig?

                  Vart bor du? (Om du vill skriva). Så kanske jag kan komma med tips på läkare/vart du kan vända dig. Har varit i ”IVF-svängen” i flera år och har koll på det mesta ?

                  Jag bor i Västmanland. Du får gärna tipsa om vart jag kan vända mig!

                  Kanske inte exakt Västmanland men i Uppsala finns https://www.gynhalsanfertilitet.se/utredning-38282763 som är superbra! Ingen åldergräns för utredning och samma priser som landstinget ?

                  Tack! Men när jag går in under priser så står det tex att enstaka ivf kostar 28000? Hur kan du ha fått betala bara 400 per besök? Förklara gärna:)

        Man kan bli nekad! Tex. På grund av ålder…

      Det känns lite som du tar ut dina känslor över något du inte kan påverka, på henne? Okänsligt absolut, särskilt det där om att hon gått ner i vikt när du varit hos läkaren, men att hon är orolig för sin mens är ju antagligen bara okunskap och det kommer ju läkaren säkert förklara för henne, att det inte är pocs och att hon bara ska vänta lite.

      Du verkar inte få något bra stöd från henne eller må bättre av att prata om det här med henne, så jag tycker du kan säga till henne att du inte vill prata mer om barn och fertilitet med henne nu när de försöker, de får hon acceptera, och sen försöka hitta någon annan att anförtro dig till. Kanske leta upp någon/ grupper via internet där folk har samma problem?

        Skulle verkligen vilja hitta någon att prata med om det. Någon som går igenom samma. Men känns svårt. Har skrivit på familjeliv men tycker att det enda jag får höra är ’stressa inte, du är ju ung’. Att vilja bli mamma har ingen ålder?

      Du säger att det känns som att hon inte bryr sig om dig, men bryr du dig om henne? Du har all rätt till dina känslor och din upplevelse är din. Hon har rätt till sin upplevelse och sina känslor. En bra vän låter sin vän få känna och tänka som hon gör utan att jämföra det med sig själv och bli arg och frustrerad. Bara för att ni är i samma stadie i livet så behöver ni inte uppleva det på samma sätt eller göra allt likadant. Prata om ditt och lyssna på hennes utan att dra paralleller till dig. Tänk om hon blir gravid innan dig? Ska du inte vara en vän och dela hennes graviditet med henne? Om du blir gravid innan henne, kommer du att bli ledsen om hon inte delar din graviditet med dig?

    Jisses… tipsa honom även om att gå ner i vikt? Asså… och putande mage betyder gravid? Tycker inte hennes mage ser särskilt putande ut.. Herregud.

    På tal om något helt annat; sjukt att Kissie får lika mycket likes som Bella på IG. Bella har typ 400k+ och Kissie 250k+ följare.

    Jag tror att många saknar ett eget liv. Är man olycklig och har dålig självkänsla så är det lätt att ösa galla över alla andra som man känner är lite på sidan av den perfekta bilden som vi matas med. Tänk om alla bara för en endaste futtig dag kunde uttrycka sig på ett humant och respektabelt sätt. Sprida lite kärlek till sina medmänniskor. Att vara tyst om man inte har nåt bra att komma med… undrar hur den dagen skulle påverka oss alla?

      Visst är det så. Inte är det lyckliga och harmoniska människor som sitter och spyr ur sig elaka hatkommentarer med syfte att såra, det är ett som är säkert. Det är frustration och ilska som måste ut och då har dessa människor väl bara Internet och ingenting annat.

    Man ska behandla andra så som man själv vill bli behandlad.
    Sen kan man ju även tänka; skulle jag gå fram till den där slumpmässigt valda personen på stan och säga att den har en ful klänning eller borde gå ner i vikt osv.
    Bättre att använda hjärnan och den begränsade tiden på jorden till något bra istället för att kasta bort den på att vara elak.

    Som jag skrivit tidigare på andra ställen: Klarar man inte av att bete sig så ska man stängas av från alla medier.

    Men vad är det med folk?!? Herregud ?

    Jag blir mållös! Mår människor bra av att klanka ned på andra? Vad sägs om att säga något vänligt? Du kommer få ett leende till svar och både du och den du vände dig till blir glada. Testa, det är en rätt skön känsla, jag lovar.

    Ahhh dessa eviga ”är hon gravid”-kommentarer. HUR kan det vara så intressant för någon annan? Jag fattar inte det.

      åh det är ju superintressant. skulle börja följa alexandra igen om hon blev gravid. är så spännande att följa deras resa till att bli mammor. har själv inga barn men följer nästan bara gravida bloggerskor, när det väl finns sådana jag blir intresserad av och några mammor haha. vad är inte intressant med att ett nytt liv blir till av någon man vetat om sedan länge? men ja helt fel av folk att fråga och anta på det här sättet. människor har inga gränser

    Du som gillar bloggbevakning kanske kommer gilla denna blogg http://devote.se/nyahandelser där fokus mer ligger på amerikanska kändisar som Kim, Justin, Beyonce men även varvat med svenska bloggare och kändisar som Kenza, Alexandra (KIssie) mm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.