When in France… Tillägg längst ner!!!

Bella har ju till och med PartyKungen som förste hovleverantör till sina Halloweenfester, så nog hade de kunnat buda över en näst intill identisk klänning till henne så Sasha sluppit flyga till London för att panikköpa en?
PartyKungens klänning är betydligt billigare också så det hade varit en win-win för alla – särskilt miljön!

Tillägg:
Jag undrar egentligen vem som bjöd vem till Paris.

Jag tror det gick till så här:
Isolina följde med Bella till Summerburst där de träffade på Stordalen. Isolina berättar att hon ska till Paris Modevecka tillsammans med Parsons där hon pluggar (Parsons New York) varpå Stordalen berättar att han också ska dit och erbjuder Bella att haka på för att hänga över helgen med honom och Isolina.
En ren teori så klart men att Isabella skulle ha flugit ner Isolina Isolina skulle ha flugit dit för att hålla Bella sällskap mellan hennes fiktiva möten är nog återigen en Blondinbellsk efterkonstruktion.

Tack för tips!

237 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hahah älskar dig, Cam!

      Må vara en kul bild, men som inlägg är den olämplig. Inläggen ska vara objektiva och inte dumroliga, det är vår sak dina läsare som ska skriva kommentarer.
      Däremot om Stordalen flög till Bromma och hade Bella med sig. Någon måste väl ha sett henne.

        Alltså Camilla, du skrev ett så bra inlägg om hat mot Durmaz men så kommer dessa inlägg om Isabella. Du är ju en likadan mobbare som de du föraktar i ditt tidigare inlägg. Du skapar drev och kränkningar mot en mamma, kvinna ?!!!

          Wow! Du fick ju med allt;

          – drev
          – kränkningar
          – mobbningsanknytningen
          – ”mamma-kortet”

          Förslag till nästa gång: häxjakt

            Ska tänka på det …..

            Glöm inte avundsjuka och jantelag!

              Och jag blir mörkrädd

                Ont i magen.

                ’Får ont i magen’ / ’blir illamående’

                  Sen på bollen, men ”spyr i munnen”.

          Sååå att tala om för någon att ”ta gummibåten hem till IS” och dödshota dennes barn, är samma sak som att skoja om att någons klänning för 13 000 kronor påminner om en husas klädsel? Okej. Vi får helt enkelt förbjuda humor och likställa det med rasism, hot och hets mot folkgrupp.

        Nej, en blogg ”ska” inte vara objektiv. Det är ingen journalistisk publikation. Det är ett forum där enskilda personer kan uttrycka sina högst subjektiva åsikter. En blogg som dessutom blivit stor p.g.a. blogginnehavarens sarkastiska, lite råa ton i inläggen.

    Alltså jag vet inte… nu gick det för långt enligt mig. Känns som mobbing och inte saklig kritik/granskning..

      Camilla tenderar att inte känna av vart gränsen mellan humor och mobbning går. Högt och lågt på denna blogg. Men det är kanske en del av charmen, man vet aldrig vad man får i nästa inlägg ?

        *var*

      Den här bloggen, inkl kommentarerna är ibland riktigt elaka. Alltid någon som ska vara viktig och otrevlig men självklart förklädd till ”ärlig” och saklig. Visst är det ärligt och sakligt och ”konstruktiv kritik” att säga att nån ser ut som en Playboy tjej, har för mkt bus, för kort kjol, för blont hår, och då svämmar det över av feminister här? Nej, det är inte ärligt, det är elakt.

      Jag är inget fan av Isabella alls, men att ständigt klanka ner på någon för yttre, vare sig man tycker hon är ful eller snygg, är inte ok. Fine, kritisera hennes lögner, men låt resten vara.

        Håller med Anonym. Skillnad på att kritisera någons utseende (och allt vad det tillför) och någons handlingar.

        Kunde inte ha sagt det bättre själv!

        +1000000

      Varför hör ni inte av er till Balmains designer som designat klänningen och ifrågasätter dem istället – om ni nu får så ont i ögonen av en så ful/konstig/illasittande/kort osv klänning?

      Vem vet, dom kanske är intresserade av er kritik.

        Den blir illasittande och kort om man köper fel (=för liten) storlek… ett hån mot designern att dyka upp så.

          ”Hån”, that escalated quickly. ?

      Jepp nu gick det är för långt, obehagligt likt kvinnohat.

      Håller helt med och så skriver hon ett inlägg om Durmaz, blir ju bara pinsamt när hon själv är en mobbare av hög rang + tillåter kränkande kommentarer. Jag hoppas någon från Isabellas stab anmäler denna blogg för alla kränkningar.

      På sätt och vis intressant hur olika så många kan uppfatta samma text. Jag har reagerat några gånger på det camcam skrivit om t.ex. Bella eftersom jag tyckt det gått för långt. Detta däremot ser jag bara som camcams humor. Kopplingen mellan att klänningen efterliknar ett franskt hembiträde, att hon är i Frankrike och att det faktiskt finns ett franskt-hembiträde-set att köpa inför maskerad är rätt rolig om man har lite självdistans.

      Nåväl.

        https://legavenue.com/collections/military-uniforms/products/86668

        Vet inte om kopplingen med bilden till ett sånt set inte framstår som ”sexigt”? Kolla in siten och vad de säljer så tycker jag sex-anspelningen är rätt nära. Dessutom, var det inte CamCam som lyfte kritiken över hur en maskeradklädes-site kallade någon kostym ”sexig” för barn, och här väljer själv en bild som kallas ”söt” när den verkligen inte tolkas som söt.

          Eeh, vad var kopplingen mellan detta inlägg och att kalla en madkeraddräkt för småbarn sexig?

            Kanske var lite otydlig: sajten har tidigare benämnt utstyrslar vid namn än vad de egentligen är. Här då väljer CamCam en bild där den beskrivs som söt men det finns många andra där den beskrivs som frisky eller sexy, för att kunna framställa bilden som hon själv vill; ”oskyldig”.

            Fan jag vet inte alls om det blev tydligare. Är aningen trött

      Ja, nåt känns inte rätt. Inlägget (tänker på första delen) är varken roligt eller granskande utan faller under kategorin häcklande enligt mig. Blir lite illa till mods faktiskt.

    Alltså jag gillar dig väldigt mycket Camilla och Isabella väldigt lite, men den här typen av stilkritik som gränsar mot sexism tycker jag du borde vara för stor för. Det känns nästan som Bella gjort något helt vansinnigt som du känner till men inte berättat om, när du är beredd att gå till personangrepp på detta vis.

    Låt människan klä sig som hon vill!

    Är ju inte ens likt. Bellas klänning är snygg, hade gärna haft den hängandes i gaderoben

    Det här inlägget var bara långt. Skrattar gärna åt Bella och hennes luftprojekt men detta var tooo much.

    Hmm tycker också detta gränsar till sexism. Känns lite väl att skriva mr ”bigvally”.. visst är det komiskt men tycker detta gränsar mot lite se och hör reportage??

      ”Stordalen” = ”BigValley” på engelska? Sexism? Herregud, vem är det som läser in sex i allting?

        Ja men antyder du inte att hon skulle vara hans sexy maid?? Fattar ingenting ibland av dina inlägg. Alltid när det kommer kritik ska du spela som att personen som ifrågesatte bara missförstått alltihop.. tycker det klingar falskt

          Jaha.. det är DET som är sexism. Någon kallade Stordalens direktöversatta namn som sexism vilket varvad jag inte förstod.
          Men ang den svartvita klänningen – den kallas faktiskt för SÖT, inte sexig.

            Fast nej Camilla. Retoriken du för dig med nu håller faktiskt inte alls. Det är ett väldigt sexistiskt inlägg med tanke på formuleringarna ”you’ve been a very dirty boy”. Kom igen, bättre kan du! Att du bara stoppar huvudet i sanden och skyller allt på läsaren snuskiga fantasi är fult och nära att tangera på gaslighting.

            Granska för all del lögnerna och överdrifterna hon sprider, men att klanka på hennes outfit har väl ingenting med något av det att göra? Du kan omöjligt vara helt omedveten om hur kommentarsfältet ser ut så fort du publicerat något angående Blondinbella och det ger säkert klirr i kassan för dig, men att du inte rensar upp bättre är faktiskt bedrövligt. När folk sitter och skvallrar om otroheter, skilsmässor, eventuella diagnoser samt vad hon har på sig är det inte granskning utan bara skitsnack.

            Ser att jag inte är ensam om denna åsikt i detta kommentarsfält. Mitt råd är att du tar ett steg tillbaka och ser vad du faktiskt bidrar med och triggar igång.

              Mycket välformulerat inlägg fian.

              Camcam, kan du inte svara på kritiken sakligt? Tror du att ditt tonläge ibland påverkar hur tonen är i kommentarerna?

              Ingen har väl undgått hur stämningen har förändrats i kommentarsfältet sista tiden. Nu är det med flashback och familjeliv än bloggbevakning som vi minns det.

              Bra skrivet! Detta är ingen bevakning, utan att göra sig lustig över Bellas yttre och spä på diverse rykten. Inte seriöst och det riskerar att underminera resten av Camcams mycket goda bevakning. Skulle också önska att det blev mindre larv och mer välskrivna texter som förtjänar ordet bevakning här på bloggen. Innehållet är till största del otroligt interessant, men förpackningen skulle kunna förbättras 😉

              Om det är någon gång ordet WORD ska användas är det ju nu. Så Word

                Fyfan vad tråkiga alla läsare blivit som kommenterar här… hur orkar ni bli kränkta av ALLT?!? Kan ni inte låta personen som inlägget handlar om komma med kritiken om den nu tar så illa upp, och ni som mår så otroligt dåligt av Camillas humor på hennes EGNA blogg – varför slutar ni inte bara läsa?! Vi är många som uppenbarligen tycker det är skoj med en blogg som driver med bloggare och influencers, det är NI som sitter och letar rasism, sexism och mobbning 24/7! Gå och kommentera på någon PK nyhetssida istället, och låt oss som vill garva och få ett skojfriskt inslag i vår tråkiga vardag få VARA. På riktigt. Er tröskel är läskigt låg. Kan ni ens prata med någon på kafferasten alls utan att bli helt förfärade??

                  Nej, många av oss är nog inte kränkta av allt, men ibland går man över en gräns. Jag bland många är nog en av få som börjar skrika kränkt och mobbing, men detta inlägg är över den gränsen, enligt mig. Och uppenbarligen många andra.
                  Och det handlar inte om tråkighet eller att vi är förfärade, utan att man faktiskt säger till när man anser något vara orätt och skapar debatt, det om något gör att man kan diskutera och förändra, till skillnad från vad du gör just nu och bara klankar ner på folk och pekar finger utan någon som helst konstruktiv grund.

                  Så bra Joy! Gnällpatrullen är här igen och det är så trist och bidrar till en urtråkig stämning i kommentatorsfältet. Stick och gnäll nånannanstans är ni snälla. Annars vore det intressant att veta varför ni läser en blogg eller ett inlägg som ni inte gillar. Och tar er tid att skriva ( verkar mest copy paste) kommentarer. Dessutom ofta fegt anonymt. Ni som (i era egna huvuden) är så goda människor kan väl använda tiden till något bättre. Hur gick det förresten med omröstningen om att modda gnällpellarna, CamCam?

                    79% ja och 21% nej.

                    https://imgur.com/a/IowOjXA

                  the unreal Madde, ditt nick är så icke-anonymt eller? Jag är bara lat och inte orkar skriva mitt namn gång efter gång efter som det vägrar sparas men hade ju lika gärna kunna kalla mig Anna eller Lisa, är nog bara folk som länkar till sina egna bloggar som inte är helt anonyma här.

                  Camcam – Kommentarerna här inne är inte ens lika de kommentarer du la upp som exempel i samband med omröstningen

                  Till Anonym 19.57. Naturligtvis är The unreal Madde inte mitt dopnamn men jag använder det alltid och är den enda som använder det på denna blogg. Så jag står alltid för vad jag skriver vilket ni fega Anonyma inte gör. Du Anonym 19.57 kan ju vara vem som helst av alla Anonyma här.

                  Blir rätt märkligt när bloggarna själva går in i ett annat namn och kommenterar sitt eget inlägg…..

                  Fint att du är icke läskunnig och missar min förklaring, men ska börja försöka orka fylla i mitt namn igen, vore dock skönt om det sparades. Så hädanefter kan du se alla mina inlägg under namnet: Powerpuffpinglan

                  Bästa Powerpuffpinglan, vilket fantastiskt bra nickname! Jodå jag lyckades stava mig till att du var för lat etc men såg ingen anledning att nämna det.

                  Hmm, så korrekta alla har blivit helt plötsligt. Man kan inte ta allt så himla allvarligt. Om man inte gillar ett inlägg så hoppa över eller leta åt en blogg som passar den humor man nu har (eller inte) istället för att plågas och låt inte känslor och puls springa iväg på småsaker. Vi är olika tack och lov.

                  Precis som att the unreal madde inte är anonymt ??

                  Lägg ut fullständigt namn, adress och telefonnummer om det är viktigt för dig att inte vara anonym och enligt dig ”feg”. Och sluta gnäll.

              ??? så bra skrivet.
              Det här inlägget var verkligen långt över gränsen. Vi fattar att du inte gillar BB men just nu är du den onda mobbartjejen i klassen…

            Varför klarar du aldrig av att ta kritik? Du skriver att du vill ha bort surmusar men att du gillar konstruktiv kritik. Hur ska man framföra kritik enligt dig för att du ska kunna ta åt dig av den?

              Om jag inte förstår av som avses i kritiken så får jag alltså inte ställa frågan?
              Fan, jag startade den här bloggen med att inte bemöta kritik, framför allt inte i kommentarsfältet och jag kommer gå tillbaka till det.
              Det betyder inte att jag inte kommer läsa den och/eller ta den till mig för framtida inlägg men jag kommer inte syssla med mer svar på tal eller bemötande av kritik – där drar jag själv ner stämningen i kommentarsfältet och det leder ingenstans.

                Men du är den som sätter nivån i ditt kommentarsfält genom att själv kränka andra i dina inlägg och tillåta rena påhopp ??

                Fast du frågar ju aldrig vad som menas med kritiken… du gör narr av den som kritiserar. Som nu när du inte ”förstår” vad sexism är, och förstår du på riktigt inte så kanske du borde börja med att slå upp svåra ord innan du svarar drygt på en kommentar

            Men på MÅNGA andra sidor kallas den sexig, och du gör dig bara en otjänst att låtsas som att den inte är kopplad till ”sexy maid outfit”. Dessutom är citatet ”we’ll always have Paris” från filmen Casablanca som säger det till sin föredetta älskare och om du inte tror att ”you’ve been a VERY dirty boy” ska uppfattas som en ”sexig” eller förförande rubrik så bör du nog tänka en gång till.

              Jag tyckte de var lika. Om det var sexism i det så får jag be om ursäkt.
              Jag måste skamset erkänna att jag aldrig sett Casablanca. =(

                Erkänner att jag aldrig sett den heller, men är en otrolig känd scen som många tror jag vet innebörden av, men alla kan göra misstag!
                Min första koppling är nog en chanel dräkt men vi alla kopplar ju lika. Jag förstår bakgrunden till inlägget men med de citaten och den dräkten så tycker jag det gick lite överstyr.

                  *kopplar ju olika

                  Åhh, handen på hjärtat ska vi bannlysa ordet ”sexig” ?
                  Ingen i Sverige tar alltså på sig en kortkort trasa, poserar halvnaken eller putar med munnen för att upplevas sexig utan visar bara upp sina dyra fina kläder så där apropå.
                  Ja vi har verkligen utvecklats till moraltanter allihopa;)

                  @Aanonym, var har jag skrivit det? Snarare att det inte är så okej att antyda att en upptagen person gör sexiga anspelningar på en gift person som inte är okej. Var så jävla sexig du vill och puta på, det tänker jag göra iaf!

                  Ovan är från Powerpuffpinglan, glömde bara återigen skriva i namnet

                  @Anonym / 00:32
                  Ja verkligheten är inte alltid som den ser ut att vara, ibland är den t o m värre.

            Icke konstruktiv kommentar. Ta åt dig av kritiken istället. Jag brukar tycka Bellainläggen är kul, detta gränsar mot något som bara känns jobbigt.

        Hur menar du att man får det att handla om sex när man påpekar sexismen i inlägget?

          Lisa var svaret till mig eller Cam? Jag tycker det känns som att det gränsar till sexism när man klipper in en bild på en kortkort fransk städerska med orden ”mr bigvalley you have been a dirty boy” finns det noll alltså noll anspelning på sex i detta?? Undrar uppriktigt?

            Det var till Camilla

            Lilla Tussebulle – du bör då aldrig någonsin i ditt liv slå på en tv med risk för att ramla över en komedifilm eller serie, för tro det eller ej – skämt om sex FÖREKOMMER med avsikt att på lättsamt sätt skoja med omgivningen, inte sällan med grund i stereotyper av ALLA former. Se aldrig någonsin på Vänner, How I met your Mother, Big Bang Theory eller 2,5 men för du kommer trilla av stolen och aldrig mer vakna , om du tycker att denna bild CamCam satt ihop är så förödande för omvärlden. Håll dig till dokumentärer om klockur och gräsänder typ.

              Du ser alltså ingen skillnad på karaktärer på film/tv (fiktion) och en person som enligt CamCam kritiskt ska granskas (verklighet)? Att gå på person istället för sakfråga/beteende ger lätt en liten sur eftersmak, som i det här inlägget.

              Vänner, himym och 2 and a half men är väldigt sexistiska serier och jag tittar inte på tv eftersom jag inte vill mata min hjärna med sexism tills den grad att jag inte ens längre reagerar.

          Grejen med att hon skulle var hans franska hemhjälp är ju sexism i sig, hur kan du inte se det, Tussebusse?

          ”Söt, blond tjej gör vad dominant man önskar”. Ett vanligt rollspel inom porr där kvinnans roll är att finnas för mannens upphetsning och vara hans k*ulldocka. En klädsel som ofta marknadsförs som sexig då det innebär att kvinnan är undergiven och är inom mannens kontroll. Många mäns dröm för att det innebär att de kan få utlopp för sitt maktmissbruk och (fördolt) förminska kvinnor de anser vara mindre värda än sig själva. Kvinnliga hembiträden, pigor, slavar etc har i hundratals år blivit våldtagna av husets herre och att fortsätta sexuallisera sådan klädsel är att fortsätta spinna på den patriarkala tråden.

          Det är sexism när Bellas klänning jämförs med en klädsel som visar kvinnors undergivna roll i samhället. Precis som att en kvinna objektifieras för att göra vad mannen säger åt henne att göra samtidigt som hon ska tilltala honom sexuellt, när en drar paralleller mellan en designklänning och en sexistisk maskeraddräkt. The french maid innebär ju att hon klär sig sexigt för att mannen sagt åt henne samt för att tillfredsställa och behaga mannen när han tittar på henne, när hon gör sitt jobb, och hon inte klär sig så för sin egen skull = patriarkat.

          Att då insinuera att Bella skulle vara detta till Stordalen är att springa patriarkatets ärenden, raljera över hur kvinnor i århundraden funnits för att behaga männen känns lika unket som att titta på gamla tv-serier från 90-talet och inse hur dåligt skämten åldrats.

          För att vi ska komma någonstans med kvinnors rätt till sin egen kropp och inte finnas för männens skull måste vi också sluta skämta och raljera över det. Hur roligt man än tycker det vara är det viktigt att sätta gränser för var sexuallisering, objektifiering, sexism och mannens maktposition i samhället inte hör hemma. Det här är skämt som passar medelålders, vita män som röker cigarr och tycker #metoo ”gått lite för långt”.

          Att fortsätta skämta om kvinnors utsatthet gör ju att kvinnors utsatthet fortsätter normaliseras. Det är subtila förändringar i vardagen som till slut leder till ett mer jämnställt samhälle. Jag låter antagligen PK, men hellre det och att det kan leda till att mina vänners döttrar får växa upp i en snällare värld än den jag föddes till.

            Förlåt Tussebusse, blandade ihop namnen när jag skrev ovanstående novell. Det var bl.a till härskarteknik-skrivaren Joy som inte verkar förstå att härskarteknik känns väldigt 2016 och är något varenda jävel med läsförståelse kan se igenom. Joy verkar heller inte förstå att genom att använda härskarteknik framstår ens argument inte tillräckligt tunga för att kunna stå för sig själva, utan att Joy måste förminska.

            …för att inte tala om 50 shades-hysterin där det är kvinnor och åter kvinnor som blir alldeles till sig av kåthet för att en man dominerar en oskuldsfull kvinna. Boken har sålt i 90 miljoner exemplar världen över.

            (jag är ingen 50SOG-fan, har inte ens läst böckerna eller sett filmerna, men kan inte låta bli att notera att den verkar gå hem hos kvinnor)

            Det är en vanlig kvinnlig fantasi också.

        Camilla – Om du tror att sexism behöver ha med sex att göra får du läsa kurs 1A i genusteori.

          Eller under ’sexism’ i en ordbok…

        Camcam ordet sexism har inte med sex att göra. Kolla upp vad det betyder ?

    Det räcker.

    Har humorn i inläggen blivit grövre och elakare på något vis eller har alla blivit känsligare kring innehållet?

      Gissar att folk blivit känsligare.

        Eller mer upplysta

      Jag tyckte den här var lite kul, samtidigt som jag tyckte att inlägget kring Hannalicous var kanske lite för hårt. Jag har dock inte tänkt åt de banorna, att bloggen blivit hånande, innan många började kommentera det.

        Hannalicous tyckte jag var skitballt. Hade jag varit henne och läst det hade jag skrattat så tårarna rann och lagt upp på min egen blogg. Antar att allt handlar om ens bakgrund, humor, jargong och vad man läser in i en text. Själv är jag sällan seriös och i min familj skojar vi friskt om det mesta och med varandra.

        Du tyckte alltså på riktigt det var för ”hårt” för att Cam skojade om hur en person satt ned? På bild? Alltså SATT ned – på bild? För hårt?? Vet inte ens vad jag ska säga… Dig hade man inte velat va på förfest med. Lättkränkt i mellannamn typ.

      Kan ju också vara att folk reagerar när det blir väldigt mycket på kort tid. Det tvåhundrade inlägget som bara lite slött hånar Bellas klädstil kan kännas lite för mycket.

    Mer likt:
    http://www.handlopol.se/suks249w8kjk-svart-vit-sexig-mini-klänning-korta-Ärmar-rygglås-svart-vit-vhals-p-3473.html

    Tycker att bellas klänning var söt men alldeles för kort för mig.

    Känns inte som ett inlägg som hör till denna blogg.
    Brukar tycka om att gå in här och läsa, dock scrollar jag oftast förbi inlägg om Bella, Anna Book mm för att det hela tiden är på gränsen för vad som är ok att skriva om en annan människa. Kommentarsfältet ska vi inte prata om, hur du kan tillåta kommentarer som kritiserar utseende, föräldraskap, där folk spekulerar i otrohetsaffärer mm är för mig en gåta.

    Seriöst Camcam?!

    Vilket udda inlägg.

    Det mest piniga i allt detta är väl att hon går på en modevisning för Balmain i en klänning som just då säljs till halva priset ungefär.

    http://www.balmain.com/en_mo/tweed-dress-1.html

      Och i fel storlek så att den sitter helt fel mot hur den var designad, och visa upp det för den som designat – pinsamt!

      Måste bara tillägga – även om alla andra gått vidare – att pinsamhetsfaktorn ökas betydligt av att man flyger över någon till London enbart för att köpa en så himla speciell klänning, the Dress liksom, som strax därefter hamnar på sommarrean.

    Var detta roligt verkligen? Är klänningarna lika? Nja inte så särskilt lika enligt mig. Snygg klänning Bella har, wow så snygg hon är, bomdnedslag 😉

    Det andra känns mer porrigt och sexistiskt, så töntigt med dessa halloweendräkter som ska vara porriga.

    Mera Cam!!! Väntar dagligen på alla skvaller och kommentarer kring BlåstBellan!!!! ÄLSKAR DET!!!!!

      Man märker vilken typ av människor som lockas hit pga dessa inlägg.

      Men varför uttrycker ni er på det sättet? BlåstBellan? Herregud..

      Men ”Emma” är ju bara ett troll som försöker piska upp stämningen. Tänk ett steg längre.

    Tips #2:
    För några timmar sedan landade en Bombardier Challenger 350 på Bromma:
    https://www.flightradar24.com/2018-06-25/10:34/24x/CL35/1ce53d00
    bonusinfo:
    https://www.dfly.no/stordalen-kjoper-ny-bombardier-challenger-350/

    Denna kommentar släpps inte genom hiss BB…

      Här snackar vi bra detektivarbete!

        Har backtrackat ytterligare, samma flyg lyfte från Le Bourget, Paris, imorse…

          Och denna kommentar ligger nu i BBs blogg angående om man kan flyga direkt Paris-Bromma:
          Ja, om man känner personen vars Bombardier Challenger lyfte från Le Bourget imorse och landade på Bromma några timmar senare…

      Ja håller verkligen med, äkta privatdetektivklass på det där!

      Snyggt!!! ?

      Varför tar hon inte upp detta? Ingen chans i världen att BB skulle hålla tyst om det ?

        Om PS bett henne, alla är inte lika intresserade av att flasha… hon kanske riskerar att inte få lift hem nästa gång om hon babblar.

      Inga plan från Paris som landat på Bromma idag..

        Alltså förutom Petters plan då

          Ja, det är ju vad som konstaterats ovan..?

      Har backtrackat ytterligare, samma flyg lyfte från Le Bourget, Paris, imorse…

    Det här är väl ändå bra onödigt. Bellas klänning liknar inte alls en sådan kostym från partykungen. Liknar mer något som såldes på NK eller Gillblads på 1940-talet och dressen som Chanel skapade när det begav sig.

    Gillar inte när du kritiserar vad bloggare har på sig – du tenderar även att kritisera de du inte gillar extra mycket.

    Blondinbellabevakning.se

      Oj, va fyndigt! Helt otroligt kvicktänkt.

        Hahahah Karin ja det var kvicktänkt??

        Nästan lika vasst som FlashB som kallar Aftonbladet för Aftonh***n.

          Aftonh**an.se gick i många år till Aftonbladet. Älskade det

      Den har vi inte hört förr, Karin ?

    Om nånting är roligt i kommentarsfältet behöver det inte bli ett roligt inlägg. Vissa saker hör hemma bland kommenterarna och bör kanske inte ta upp ett helt inlägg.

    Vad är Parson för något? Någon som vill förklara? 🙂

      Designskola där Marc Jacobs, Donna Karan, Tom Ford och Anna Sui varit elever.
      ”Project Runway” (dokusåpa med Heidi Klum som programledare) spelades delvis in på Parsons under många år.

    Ibland måste man nog balansera det man vill få fram. Du har haft inlägg som var bevakande om Bella, kollat upp sådant som är rena lögner. Du har dessutom låtit dina läsare veta att det bara är toppen på ett isberg och mer är att vänta kring avslöjanden kring Bellas affärer. Sen är det tystnad kring den biten. Du har låtit påskina att du vet mer kring t ex hotlappen men sen lagt locket på. Detta inlägg är så långt ifrån Uppdrag granskning man kan komma och det tar bort hela det seriösa som du vill få fram i din bevakning kring Bella.

    You are ALL over the place gällande dina inlägg om henne och det liknar mer en vendetta. Din ursäkt i ditt huvud är kanske att du vet mycket mer bakom kulisserna som rättfärdigar det hela, men dina läsare vet endast det du väljer att dela med dig. Då blir inlägg som dessa bara konstiga, skvallriga, elaka och väldigt omogna. Bara för att några tidigare kommenterat kring att hennes klänning ser ut som ett hembiträdes så behöver du inte haka på. Håll det stilfullt, det vinner du på i längden.

      Jag upplever det som att CamCam ofta snöar in sig på en bloggare i taget, inte varierar sig och inte känner av vad det är hennes läsare efterfrågar. Jag älskar oftast bloggen och går in flera gånger per dag, men just nu är det bara Bella, CamCam och katterna. Hade uppskattat om det blev mer variation i bloggen igen 🙂

    Men vad händer egentligen? Håller med många kommentarer att hela inlägget är way under bältet.

    Det gäller att vända och vrida på informationen så att den tolkas på det sätt en vill. Ännu en Löwengripsk superkraft. Kan för mitt liv inte förstå vad i denna helg kan ha varit jobb? Hade det varit så konstigt att bara skriva att jag blev bjuden till Paris och tyckte att det lät roligare än ännu en pastahelg i Italien?

    Borde finnas annat att skriva om. Håller med om att turerna kring klänningen med upphämtning i London på vägen är värd att skriva om, men det är gjort nu. Utseendet på klänningen och hur Isabella bär den känns fel att ”granska”. Så länge den faller henne i smaken så är väl det nog?

      Varför läser du den här bloggen? Vad kan du möjligen gilla med den? Förstår inte det hemska här, att skoja med att en klänning ser ut som en maskeraddräkt, förlåt men kan inte ens bli mer oskyldigt än så. Det är ett jävla plagg som kvinnan spontanköpte för att kunna gå på en modevisning, hon tycker antagligen inte ens själv att den är skitsnygg och den har knappast någon koppling till hennes personlighet eller människovärde, så är det något man faktiskt borde FÅ skoja om är det väl någons val av festklädsel. Och sedan tycker Bella själv om att bli omskriven och synas i det offentliga rummet och skiter totalt i skvaller – enligt egen utsago – så kan alla bara slappna av eller sluta läsa, så otroligt komplicerat är det ju inte.

        Men skärp dig nu. Ta ett djupt andetag och bete dig som folk för jag gissar att du är vuxen eller i alla fall äldre än de ca 5 år som du låter som att du är när du gapar vidare i kommentar efter kommentar om hur skoj det här var. Det är väl TOPPEN om du älskade inlägget. Vissa av oss andra tyckte det var mindre intressant läsning. Det betyder inte att vi, eller jag, inte tycker om bloggen överlag. Jag behöver absolut inte förklara för dig varför jag tycker om den här bloggen och gillar 99% av inläggen och du behöver inte lägga mer tid på att ifrågasätta. Du har ingen aning om vem jag är eller vad jag kopplar till folks människovärde (och inte sjutton är det klänningar i alla fall!). Du om någon borde ju ta en paus och slappna av lite.

    Kan förstå att du är kritisk till hur hon fick tag i klänningen, men att börja håna henne på detta sättet känns inte ok. Det är tackvare sånt här jag alltid känner mig lite osäker när jag har kjolar osv, man är rädd att andra ska tänka såhär eller sexualisera en osv. Låt kvinnor få klä sig som dem vill. Man kan tänka vad man vill, men att börja håna på detta sättet är taskigt.

    Att hela tiden göra ”roliga” inlägg där man går på andras klädsel och utseende är inte roligt i längden. Om den som bär kläderna känner sig fin och nöjd så är det bra där, att göra sådana här inlägg känns bara bittert och lite över gränsen. Har förstått att du själv uppfattar dig som väldigt rak och ärlig, men ibland borde du tänka ett extra varv innan du publicerar. Trevlig kväll! 🙂

      Jätte bra skrivet. Tänk om vi alla började kritisera Camcam om hur hon klä sig, vad hon gör för misstag osv. Kan säga rakt ut att Camcams frisyr påminner mig om vikingar då det inte fanns frisörer och man bara lät håret växa fritt. Och ingen får påpeka att jag är taskig för så här prata Camcam jämt om allt och alla…?

        Men tror du jag skulle bli ledsen eller sårad av det? På riktigt? Jag skiter väl i vad någon annan tycker om min frisyr, gör inte alla det?
        Det borde de i så fall…
        Herregud, är du allvarlig med din kommentar?

          Du vet mycket väl att det finns folk som blir ledsna av kommentarer kring deras utseende, gör dig inte dummare än du är.

            Men frisyr? Jag kan fatta att folk blir ledsna över kommentarer kring utseende så som ansikte, kropp mm men hår? Nej, den har jag svårt att förstå. Om man själv är nöjd med sin frisyr, varför bryr man sig SÅ mycket om vad andra tycker om den? HÅR?

              Herregud vad du(Camcam) har blivit fjantig.

              Menar du allvar CamCam?

              Vad tycker du ingår i en persons utseende? Allt utom håret? Det här är verkligen så låg nivå.

              När du inte har några bra svar eller argument försöker du driva med eller på ett ironiskt sätt ifrågasätta saker som inte har någon betydelse alls i sammanhanget.

              Så sitt hår är inte en del av ditt utseende? Vad är det då, utöver hår? Jag tänker att du var ju väldigt stolt över din lugg och ville visa upp den, vad var syftet med det då, om du ändå inte bryr dig om ditt hår och vad andra tycker om det? Begreppet ”dålig hårdag” kanske är helt främmande för dig, men någonting som kan påverka andras vardag ganska mycket.

              Sedan har vi ju det här med rasism och hår. T.ex. att personer med viss hårtyp eller frisyr aktivt blir nekade jobb. Att personer med viss hårfärg anses vara på ett visst sätt – hår kan alltså användas som en grov förolämpning.

              Har du glömt bort inlägget om Anna (apan satt i granen) som klippte bort sitt hår?

                Det handlade om CA. Knappast samma sak som att jag ser ut som en vilsvuxen viking.

            Jag som trodde att kvinnor hade fått lite hårdare hud 2018 men inser att det tvärtom har blivit väldigt skört och lättkränkt. Som vanligt är vi inte stöpta i samma form eller ropar jippi åt samma saker men att det ska vara så förfärligt att vissa nästan slår knut på sig själv bara för att förklara hur opassande, kränkande och inte minst kvinnoförnedrande allt är.
            Antar att det är många som bara tittar på de svenska tvkanalerna för att inte riskera att höra eller se något stötande.
            Ja ok, jag är gammal och kanske gaggig, men jag hopas att jag får behålla glimten i ögat och att skrattrynkorna blir djupare istället för den där missnöjesrynkan som vissa får runt munnen.

              Vad exakt är det vi ska ha fått hårdare hud mot? Sexism? Bodyshaming? Kroppsfixering? Att bli sedd som ett objekt? Nja, tänker nog aldrig få hårdare hud mot det. Men behåll dina skrattrynkor du och garva bort problem. Det hjälper nog.

          Självklart påverkas människor över det. Spelar du bara nu eller menar du att du tror att det är okej att hoppa på andras utseende för att de ändå inte bryr sig?

          Att du väljer att besvara just den kommentaren och lämnar all annan konstruktiv kritik obesvarad är ändå talande för vad du skiter i och inte. Av erfarenhet upplever jag att det är just självutnämnda övermänniskor som ”aaabsolut inte bryr sig om vad andra tycker” som bryr sig allra mest. Som Susawoo redan skrivit: fördumma inte dig själv på det här viset. Tänk på vilket budskap du sänder ut till yngre läsare med inlägg och kommentarer som dessa.

          Bemöt det viktiga i kommentaren istället. Blir mörkrädd av att läsa dina svar i kommentarsfältet på detta inlägg.

          Har haft så mycket kul på denna blogg men tror ”vi har växt ifrån varandra”.

        Får även lägga till att det känns som att camcam gör de här inläggen för att fler ska störa sig på BB, men det kommer sluta med att fler känner sympati för BB som blivit lite av en hackkyckling i den här bloggen

          Bästa Ellen, Alla vettiga människor måste ställa sig frågande till den Blondinbellska karusellen och har man dessutom en gnutta humor så kan jag lova dig att CamCams oförargliga och roliga blogg inte bidrar till några ”sympatier”. Varför skulle jag hysa några sympatier för Isabella L? Jag känner henne inte. Fascineras och förfäras ibland över bloggkaraktären. Punkt.

            Bästa the unreal Madde, alla vettiga människor förstår att man inte behöver gilla en bloggerska. Absolut att Isabella ska granskas, men sådana här inlägg är överdrivna och verkar inte falla majoriteten i smaken, bara en minoritet som på varje inlägg om BB kommer med hån, kommentarer om hennes intelligens och utseende, hennes föräldraskap osv. Om jag varit BB och läst kommentarerna på den här bloggen hade jag förmodligen brustit i gråt och känt mig jävligt ledsen, sen behöver man inte gilla allt bloggerskor har för sig – men det går att framföra kritik på ett snyggt sätt.

        Keela, du vet att det du gör nu, är att göra exakt samma sak som det du kritiserar Camcam för va? Om du tycker hennes beteende är så jävligt sjunker du ju isf ner till hennes nivå genom att göra samma sak? Då är du ju inte bättre än hur du tycker Camcam är?

        Nej, jag tycker aldrig man ska kommentera folks utseende, varesig i positiv eller negativ bemärkelse för det skapar sån jävla hets. Men är förbluffad över hur många som går in i högstadie-mood och gör exakt samma som de kritiserar andra för, då är man ju inte ett dugg bättre själv?

        Konstruktiv kritik – Ja.
        Att göra samma sak själv – Nej.

    Jag är förvånad att ni verkar vara förvånade?
    Camilla gör med jämna mellanrum övertramp som hon får mycket kritik för (detta var av den mildare typen). Då städar hon till sig ett tag, men sen smyger den hårda och elaka attityden alltid tillbaka. Inte kan det bara vara jag som uppmärksammat detta? 🙂
    Det finns ett väldigt tydligt mönster här..
    Har följt bloggen nästan sen det begav sig.

      Kör samma taktik som BB

      Håller med, undrar också varför hon inte kan svara sakligt på kommentarer som någon skrev ovan.

      Håller med, har också ”hängt med från början” och visst ser man ett tydligt mönster så som du beskriver.

    VAD HÄNDER HÄR INNE DÅ?
    Jag tröttnade på dåliga skvallerbloggar som sällan uppdaterades och när de väl kom med nya inlägg så var fokuset på näthat, kränkningar och annat som gav en besk smak i munnen.

    Förlåt men hur ger detta inte besk smak i munnen?

    Plocka bort biten med klänningen och fokusera på tillägget istället. Det är det som är väsentligt. Jag såg också Isolinas inlägg på insta och tänkte exakt samma sak som du framför i din teori.

      Läste du lite tokigt då? 😉 Isolina gjorde sällskap med Bella ju, och Bella skrev inte att Isolina flögs ner för hennes skull.

        ”Min kusin Isolina flyger ner imorgon och håller mig sällskap mellan möten” – hon får det ju dock att låta som Isolina flyger ner för hennes skull.

          Fattades bara det i hovet: sällskapsdam!

          Nja är nog mer att det låter så för er som vill vinkla det och tolka det så.

    Är inget fan av BB men många inlägg som kommer upp om henne nu påminner mig om Mean Girls när Cady blir helt besatt av Regina och pratar om exakt allt hon gör ?.

    Den här bloggen har alltid varit lite ”catty” tycker jag men den här typen av inlägg är lite väl…ytliga?

      Klockren jämförelse!

      jag skrattade högt. mest klockrena jämförelsen jag sett på länge. tusen ggr bättre än att efterlikna bbs klänning till en french maid.

    Kolla kommentaren på Isolinas instagram? Nån har skrivit till henne och frågat om hon var där med Isabella eller med Persons (?). Hon har svarat att hon ej var där för Isabella.

      Men.. det skriver ju inte Isabella heller! Det är Camcam som skriver det, Camcam som gör den konstruktionen.. Camcam misstolkar alltid Bella och manipulerar läsarna här att tro att det är så som Camcam skriver. Men om du läser igen i inlägget så ser du att Isabella skrivit imorgon åker Isolina ner och håller mig sällskap.. hon skriver inget om att hon flyger ner Isolina och att Isolina är där enbart för Bellas skull och som sällskap för Bella.

        Förlåt.. imorgon flyger Isolina ner.. ska det vara, som Bella skrev, inget om att Isolina flögs ner för att hålla Bella sällskap..men de gjorde ju en del sällskap dock 😉 Lita inte på allt som Camcam skriver, för hon skriver ofta fel och misstolkar och gör egna tolkningar och sina egna sanningar.

          Det har jag märkt om Camcam…synd att hon kan vara ärlig

          Nja.
          Från Bellas blogg:
          ”Min kusin Isolina flyger ner imorgon och och håller mig sällskap mellan möten.”
          Me, me and me!
          Jag tycker Bella förminskar Isolina då hon uttrycker att Isolina ska hålla HENNE sällskap.

          Det borde väl snarare vara tvärtom?
          Det faktiskt är Isolina som är den framgångsrika i branschen som eventen begav sig och som verkligen hade möten under helgen.

          Isabella var +1 och den som höll andra sällskap även om hon vill få oss att tro nåt annat ?

        Nej, Bella skrev inte att hon flyger ner Isolina. Däremot skrev hon ”Min kusin Isolina flyger ner imorgon och håller mig sällskap mellan möten” och får det ju helt att låta som att Isolina flyger ner för hennes skull. Inte att Isolina är där för egen räkning. Är det någon som flugit ner för att hålla någon sällskap så är det väl i sådana fall Bella som flugit ner för att vara Stordalens sällskap, eller +1.

        Men på det sättet som Isabella skriver är det ju absolut lätt att tolka det som att Isolina flyger ner just för att hålla henne sällskap. Hon skriver ingenting om att Isolina faktiskt har en inbjudan till visningen, vilket ju inte Isabella verkade ha från början. Isabella uttrycker sig ju nästan alltid på det sättet så att det ska verka som att det är HON som är huvudpersonen i allt hon företar sig och alla event och annat hon är med på. Jag är helt övertygad om att det är så hon VILL att vi ska tolka det.
        Något som förvånar mig är att hon inte har skrivit om att hon flög privatplan hem , om det nu var så. Enda anledningen för henne att inte skryta om det skulle väl i så fall vara att hon blivit ombedd av Stordalen att inte skriva om det.

      Ja undrar vem denna ”nån” kan vara haha.. ”Någon” som skapat ett konto för att fråga det väldigt märkliga som Bella skriver att Isolina flyger ner och gör henne sällskap.. Jisses alltså ja för det var ju jääättemärkligt öh. Alltså är folk kloka, sjukt besatta haha.

    Alltså din besatthet av Isabella är komiskt haha.. Men VAR skriver Isabella att hon flyger ner Isolina? – Hon skriver ”imorgon flyger Isolina ner och håller mig sällskap…” – och det gjorde hon ju. Och vadå ”fiktiva möten”? – Hon hade ju olika möten även om det kanske mest var nöjen och inga renodlade businessmöten för Löwengrip så ändock möten, eller hur. Så det är ju ingen ”efterkonstruktion” – hur kan det vara efterkonstruktion när det skrevs innan hehe.. Men jag tror också att det är Stordalen som bjudit med Bella.

    Klänningarna är inte nästintill identiska skulle jag inte säga, Balmain-klänningen ser inte ut som maskerad-dräkt. Tror att jag sett samma klänning på andra kändisar kanske på Gynning, Läckberg eller Laila Bagge minns ej men känner igen den. Snygg tycker jag, Isabella bär upp den bra.

      Fast Bella skrev att hon ställde in en privatresa till Italien för att hon skulle till Paris på jobb.
      Det skulle bli möten i Paris (eftersom man inte firar midsommar i Frankrike) och sen skulle det bli ett event under helgen.
      Då får man väl anta att dessa möten under fredagen var det hon menade med jobb eftersom de hon skulle möta inte var lediga? Och kanske även eventet räknades som jobb eftersom hon kunde skriva om det och lägga upp bilder.
      Så ett lunchmöte blir jobb för Bella eftersom hon lägger upp lunchen på sociala medier? Då måste hela hennes liv vara ett enda långt jobb. Bra att veta att jobb för Bella kan i princip betyda vad som helst.

        Ja andra ”influencers” kallar frisörbesök, träningspass, luncher och att posta instabilder och annat för jobb. Och vad vet vi om Bella verkligen hade något jobbmöte i Paris även om det mestadels var nöjen, hon har rätt till nöjen som alla andra och om hon väljer en resa till Paris ist för en Italien-resa så är det upp till henne. Alla har rätt att ändra planer, och om hon såg det som mer spännande med visning i Paris än Italien så är det inget fel i det, plus att hon kanske såg sin chans till viktiga kontakter. Men som sagt vi vet inte om hon hade affärsmöte, det kanske hon hade. Tänk att Bellas liv är så viktigt.

          Då ber jag om ursäkt och tackar för ditt klarläggande.

          Men hallå, är det ingen som förstår att hon skriver att hon har möten för att det ska bli avdragsgillt??

            Och för att rättfärdiga inför hajen kanske

    Jag tycker precis tvärtom! Älskar ALLT som skrivs om BB!
    Varför gnäller så många? BB är en stor bluff, läser bara inläggen om BB här inne och skulle gärna se 10 om dagen! Älskar Camillas sätt att få till det! Keep up the good job CAm

      Samma här!!?

        Ja, det är en stor bluff. Men poängen med det hela går förlorad när det kommer inlägg som är på högstadienivå. Jag har svårt att lita på någon som tar till billiga trix för att skapa drama.

          Exakt..känns för personlig och inte objektivt

      Finns dock andra bluffar… Varför är det okej att skriva vad som helst om Bella men inte om andra? Är det bra tycker du? Är det okej att vinkla allt en människa gör och säger? Är det okej att klaga på precis allt en människa gör och ständigt håna? Tänk dig in i det själv att folk ska vinkla, misstolka, spekulera, klaga på och håna allt du gör. Vet inte hur det egentligen står till med dig eller om du kanske är camcam själv, men det känns inte särskilt sunt och friskt att älska sånt.

      Håller med!!!

        Håller med bananahake alltså.

      Word! Älskar inläggen om BB och att nån äntligen fattat vilken bluff hon är!

    Var det inte du cam cam som för någon timme under ett annat inlägg inte tyckte att Isolina skulle diskuteras då hon inte var en influencer? Har du ändrat dig nu och anser att hon är en influencer?

      Haha såg också det.. Camcam är inte särskilt konsekvent av sig.

        Tillägget är lika irrelevant som resten. Som ovanstående redan påpekat så står det ingenstans att Isolina flyger ned för Isabellas skull.

      Kommentaren som raderas om Isolina i det andra inlägget var att ”Isolina ser ut som en fisk” ?

        Och du tyckte att det var en bra idé att posta det på nytt? Känns det som om du gjorde något snällt nu genom att skriva det igen? Och slutligen: hade du någonsin i åtanke att Isolina kan läsa och bli ledsen utav det, innan du postade?

          Så om Isolina hade varit en influencer (enligt dig cam cam) så hade kommentaren om hennes utseende varit okej?

    Tack så mycket för att dela. Jag lärde mig mycket i det. Jag har redan delat den här artikeln med min Facebook så att fler kan dra nytta av det.

    Har du tänkt kommentera kritiken? Håller med andra kommentarer, detta är inte granskning eller kritik. Det är bara elakt. Som någon här ovanför skrev; det känns som filmen medan girls.

      Hon gör samma sak som Pingis och Blondinbella gjorde i sin senaste frågestund i Löwengrips livestream – besvarar alla andra frågor än de som faktiskt framförts på ett vettigt och ifrågasättande sätt.

      Hon skriver ju ovan att hon läser och tar in kritiken för framtiden men inte kommer besvara

        Det skrev hon efter att jag kommenterade (kika klockslagen!) 🙂 Läst det hon skrivit ang. kritiken sedan des

    Jag tyckte bellas klänning var fin. Och utan att vara surmusig så känns det rätt så tråkigt att jämföra den med en billig sexistisk utklädnad. Men det kanske jag tycker bara för att jag gillade klänningen (och för att jag är strängt emot sexistiska skit-utklädnader)

    NU är tom jag med på banan. Jag har aldrig påstått att jag är snabbtänkt då det gäller kändisvärlden men det gör inget.
    1. Bella och Hajen – strul/slut? pga att Bella kanske inte är så jävla rolig att försöka leva med då det verkar ske på hennes villkor?
    2. Bella går på middag med Odd och barnen eftersom han bryr sig om barnen och hon behövde bättra på sin image.
    3. Bella åker till Paris, flyger in kläder och sabbar miljön. Det slätas dock över av middagen med Odd och barnen då hon agerat storsint.

    Nu fattas bara att Roberto Toledano kommer att dyka upp som livvakt, dög han åt kungen så KANSKE han duger åt Bella. Anna kommer göra reklam för Löwengrip.

      Överst på Robertos CV står dock att han livvaktade en rökande Kristina Lugn mitt i akademikaoset!

    Marias kommentar har i skrivande stund 123 likes, fians 151. Flertalet andra påpekar samma saker och framför liknande kritik. Får man den mängden kritik kan det vara läge att lyssna.

    Jag älskade del två i detta inlägg, sann Bloggbevakningsanda på detta. Men delen om klänningen och Stordalen? Nej där gick du över gränsen faktiskt. Vore jag du så skulle jag lägga upp del två i ett nytt inlägg och ta bort detta. Jag gillar dig ändå CamCam dock

    Blondinbella har varken skrivit att hon flyger ner sin kusin eller att kusinen endast kommer för att vara sällskap åt henne. Läs igen och igen och igen. Ingenstans står det som påstås.

    Det här inlägget är jättekonstigt. Om det inte finns något att skriva om så låt bli. Det här är bara patetiskt och en häxjakt.

    Jag har slutat läsa hennes blogg efter att hon skrev att hon inte brydde sig om SD fick mer inflytande (Alla kvinnor borde vara livrädda! Som svensk kvinna förlorar jag allt om SD får för stort inflytande. På sin hemsida skriver de att jag i alla fall själv ska få välja vad jag jobbar med men det är nog bara i första skedet.) Men det här…löjligt, genomskinligt och missunnsamt. Skriv om nån annan bloggare istället för att hitta på och ljuga.

      Men hallå – hon skriver ju ordagrant att Isolina flyger ner och håller henne sällskap mellan mötena. Visst skriver hon inte att det är det enda Isolina gör, men Bella får det faktiskt att låta som Isolina flyger ner för hennes skull. Hon nämner inte någonstans att Isolina är där genom Parsons och att det med största sannolikhet är något som hon plannerat och skulle göra oavsett Bella fick en sista minuten plats som Stordalens +1 eller inte.

        Precis, Blondinbella vill inte att folk ska veta att hon är en så obetydlig influencer att till och med hennes ganska okända syssling har fått en inbjudan till PFW medan Blondinbella endast fick haka på som Stordalens +1 för att hans riktiga sällskap fick förhinder i sista sekund.

    Bella är ju noga att inte påpeka vems möten det var. Kan det vara så att isolina håller Bella sällskap mellan sina (alltså isolinas) möten som hon fått i samband med Parsons? Vinklas såklart annorlunda i Bellas blogg för att det ska framstå som att hon hade massa viktiga möten men i bloggen lyser det med sin frånvaro.

      Så tänkte jag också,

    Oj vad det är många som är butt hurt över detta inlägg. Jag säger bara GO CamCam, keep it up!

    Såklart tillägget var en efterkonstruktion för att förmildra det där om klänningen och att hon var liten fransk städerska som skulle städa upp Stordalen osv. Hade bara kunnat skippa klänningen och sexismen med att hon skulle vara hans french maid så skulle det inte bli sånt ramaskri.

    Älskar dig Cam Cam! Man får tycka vad man vill om inlägget men om man inte kan se humorn i det så förstår jag inte varför man läser denna blogg. Isabella försökte med sin formulering få det att låta som att hon va huvudpersonen i sammanhanget medans det i själva verket var hennes syssling. Som hon kallar för kusin för att det ska låta som att dom är närmare släkt? Hur som! Du är bäst, ingen protest!

    Mer, mer! Kul ju.

    Tycker att Harrods modell ser finare ut i denna klänning – https://www.harrods.com/en-gb/balmain/metallic-tweed-mini-dress-p000000000005924381

    Den passar helt enkelt inte BB…

      För att..? Skriv då hellre att Bella stajlat den fel enligt dig..modellen har ju precis likadan kroppsform som Bella så vad är skillnaden??

        Jag väljer själv hur jag skriver, så slappna av, du har inte kontroll över hur andra skriver och utrycker sig. Lär dig att hantera din frustration och missnöje.

      Bella har helt enkelt en för liten klänning.

    Är Isabella och Stordalen tillsammans ?

      eh nej… han är gift sedan flera år tillbaka, googla

        Eh… Det har väl inte stoppat någon tidigare?

    Jag tycker inte att detta inlägg är slag under bältet eller så hemskt som folk beskriver. Ironi måste man kunna ta som offentlig person. Gillar dina inlägg och Isabella samt alla andra. Det förekommer ju en del påhitt på Isabellas blogg. Det är bra att du granskar. Kör på som du alltid gör!

      Japp! Kan tilläggas att Bella själv sagt att mer inlägg om henne här, genererar mer inkomst för henne. Så jag tror inte hon är alltför bekymrad.

    Och Isolina har blivit ”väldigt uppmärksammad” pga sitt projekt med Monjoi official för en teknik ingen använt tidigare? Monjoi säljer posters baserade på illustrationer gjorda med tejp och har 83 följare på Instagram (som också är det enda som dyker upp på sökorden ”monjoi official” förutom Isolinas eget Instagramkonto… Överdrift kanske går i släkten?

      Ja den där Isolina verkar ganska självgod.

      Håller med, men vad är det som baserar hennes framgång på följare och likes? Tycker de ser bra ut och kul med någon som gör mer än klockor..?? Dock all cred till att komma in Parson och samma skola som Tom Ford, Donna Karan, Calvin Klein bl.a. gått på, inte alla svenskar som hänger med på den nivån må jag erkänna

    Du är ju bra konstig Camcam…din blogg försämras ju dagligen.

    Okej…? Otippat att folk ska bli så upprörda när inlägg om Bella generellt innehåller kommentarer som instämmer med Camilla och mer därtill. Men nu plötsligen är det här inlägget helt fel?

    Jag tycker inlägget var roligt. Humor.

      Hade det varit lika roligt om det var någon i din familj det handlade om istället för Isabella?

    Delen om klänningen dålig. Bella såg nog tillräckligt bra ut i alla skeden i Paris. Skriker mobbning och svartsjuka. Del två, intressant. Tror det finns en hel del att luska ut där ännu. Alla inbjudna förutom Bella? Petter kanske var mera intresserad av Isolinas projekt och därav fick Bella följa med som tredje hjulet?

    Det jag inte begriper är Bellas förklaring till klänningsinköpet i London. Hon var tvungen att ha den klänningen eftersom det är kotym att bära kläder av det aktuella märket på visningen.

    Men klänningen köptes två dagar innan Bella gick på lunchen i Paris som resulterade i en inbjudan?

    Frågade på hennes blogg men det släpptes inte igenom…

      Men såklart hade hon redan blivit inbjuden innan hon lade upp en bild på inbjudan, och därför köpte klänningen. Var får ni allt ifrån egentligen?

    Ni som skriver att detta är mobbande på Bellas person, karaktär osv… för det första är det väl den ”utsatte” som avgör om hen känner sig mobbad, och för det andra pratar vi om en klänning – kläder! hur kan det ha med någons person att göra? Kläder väljs, det gör inte utseende eller personlighetsdrag. Det är dessutom en dyr, designad klänning – har väldigt svårt att tro att Bella fäller några tårar när hon själv och klänningen befinner sig i lyxiga omgivningar på designerns visningar…

    Klänningarna är visst lika, men det intrycket förstärks ju helt klart av sättet hon posar på. Tror nog hon verkligen vill att den där Petter ska gilla henne och tror att några kaninöron hjälper. Sorgligt, men kanske en enklare väg till lyxbilar i längden än företagsverksamhet baserad på hennes person.

      Håller med om att BB har en pose och ett sug i blicken som hon normalt inte har. Vi är vana vid ett stort flabb och släng med håret. Jag letar nog detaljer och ”bevis” men reagerade lite på att gårdagens bokläsarbild visade svarta spetsunderkläder och inte de blå/vitrandiga pyjamasbyxor vi brukar få se. Hajen har påpassligt valt att använda ordet otrohet när han marknadsför sitt senaste blogginlägg.

        Ja! Vad är det hajen hintat om på både insta och bloggen nu? Spännande!

          Men hallå, har hajen en blogg??! Vad heter den?

            Imarknaden.se

    Klänningen är opassande kort och urringad för ett officiellt sammanhang. Och visst liknar den en house maid’s dress till viss del.

    Finner det lite märkligt att Isabella skriver i sitt inlägg om hur hon byggt sina bolag att hon hoppade av gymnasiet andra året. Det är ju en sån uppenbar lögn, och massa bevis för det finns ju bara en googling bort. Och dessutom på hennes egen blogg när hon skriver om sin student 2009, och sen två år senare om livet efter studenten. Och här, med bild och (antagligen) citat av Bella själv: https://www.baaam.se/sa-sag-bloggarna-ut-nar-de-tog-studenten

    Isabella Löwengrip är mycket för efterkonstruktioner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.