Tjääääääääälek från de småländska skogarna!

https://www.instagram.com/p/Bkibk6Inij1/?taken-by=fotbollskanalen

Så häääää gla bleir man om man kåmmä från Nybro va och älska fotboll va!

Herregud, vad jag skrattade när jag såg det här klippet! Så där pratar ju jag och alla som kommer från mina trakter.
Jag är helt övertygad om att jag känner killens storasyskon om han har några!

Tårar! Glädjetårar!
Jag är också glad och glad kan man inte bli för mycket av! Gärna gränslös glädje när det går bra, men skippa motsvarande när det går dåligt.
Jag hoppas alla som beskyllde Jimmy Durmaz åkte ur VM kliver på Lego varje natt i resten av livet.

Annars är det här en ny favorit på Instagram så här i fotbollstider. 
@borjesvm – heja, heja!

 

52 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Härligt med killar som visar känslor. Det kanske finns hopp ändå!

    ?

    Oklart vad jag är gladast över, Sveriges vinst eller Tysklands uttåg!!

    Haha vad fint! Jag bor i Tyskland och kollade på matchen i en bar, var blandat med svenskar och mexikaner och superhärlig stämning i slutet av matchen när det var klart att både Sverige och Mexiko går vidare ?

    Älskade att båda supportergrupperna i arenan var jätteglada på slutet, trots förlust för Mexico, eftersom båda lag trots allt går vidare från gruppspelet. Så himla mysig stämning, liksom. Typ inga sura miner där. Sällsynt och jättefint att se!

      Ja och hur mexikanerna gick från jätteledsna till superglada när alla såg ställningen Tyskland-Sydkorea 🙂

    hahaha fan vad skön. ”Det finns inga gränser”. Är det Ranelid nästa eller?

    Lord have mercy! De pratar verkligen så här //Kalmarbo, ej att förväxla med kalmarit

    Bloggerskan visar återigen sonen i poolen utan badbrallor.

      My förnekar sig aldrig. Fattar inte grejen då sonen, 7 år, badar naken med två flickor som är 10 respektive 13 år. Fattar verkligen INTE hur My tänker…

        Lite synd att nakenhet är så tabu och att barn inte får vara barn utan förväntas att skyla sig från de är riktigt små. Vilken vidrig värld där kroppar behandlas som de görs. Tror inte barnen tycker att det är konstigt utan det är vi vuxna som inte kan förhålla oss naturligt. Ja jag vet om alla risker med pedos och sånt och det är fruktansvärt.

        Sonen på SJU ÅR badar naken. Skärp dig människa

          Vet inte om det var mig du menade Anonym/21:53 att jag skulle skärpa mig? Om det var det så vill jag bara säga att en naken kropp är helt naturligt bland människor som är ”normala”. Det som inte är normalt är väl all den exponering i sociala medier där föräldrar utan eftertanke lägger ut bilder på sina barn i tid och otid. Det är kränkande för barnet.

            Då hade jag väl svarat på din kommentar om det var dig jag menade? Finns en svara knapp, då hamnar kommentaren snett under och inte rakt nedanför

        Det var nog strategi av My, så att hon skulle få uppmärksamhet och fler läsare nu när hon tappat – och det hjälpte ni henne med. suck..

        Men är väl inte det nakna som är problemet? Är väl isf att det läggs ut nakna barn på nätet. Att en sjuåring badar naken med två 10åringar är väl inget farligt? I vår pool badar båda mina barn nakna då och då (4 år och åtta år). LARV

      Ja det är så fel. Det är en harmlös bild försvarar hon sig. Och ja det är det,det är en fin bild för oss som fungerar normalt. Om hon bara förstod vad en sån bild används till i en annan värld så hade hon inte varit så kaxig.

        vad spelar det för roll? om någon idiot sparar bilden o ’gör saker’ till den? det kommer dom ju aldrig få veta o det kan inte direkt fysiskt skada dom.

          Herregud läste jag det här precis.. jag har inte barn men tanken på att nån ska ”göra något” till en bild på mitt barn som jag lagt ut känns bara vidrig. Vem vill inte undvika det?!

          Du har inte barn själv va?

        Det förstår hon nog och hon tänkte nog att det ev blir uppmärksammat (= fler läsare) i vanlig ordning, och det blev det ju.

      Fullkomligt normalt att barn och vuxna badar nakenfis. Helt jävla fel att lägga ut bilder på sin blogg även om inte snoppen syntes denna gång. ?

    Bland den fulaste dialekten jag vet haha! Men då pratar många av mina släktingar finlandssvenska så jag ska nog inte öppna min mun x)

      Tycker de är rätt charmiga neråt kalmar. Fast gillar mer min småländska dialekt

    Förstå vilken fantastisk stämning det är i Jekaterinburg ikväll. Båda lagen vidare och kan fira tillsammans.

    OT, sofiaizabelle twittrade idag ”Camilla gervide måste vara en av världens mest olyckliga människor”. Lol, säger inget.

      och vem är sofiaizabelle? xD

    Befann mig på ica under första målet, mycket känslor här där jag bor. Radion på på högsta volym i butiken och alla skrek och kramade varandra. Väldigt udda upplevelse för mig som hade headset på innan jag förstod att de hade gjort mål ⚽

      HUR kan man vara på Ica när det är fotboll?! Man sitter bänkad framför Tv:n från försnacket och riktigt göttar in sig???

        För att man har socialfobi och agorafobi och förväntar sig att alla andra ska vara hemma ?

        Passade också på att hå och handla då. Dock mer folk än jag hade räknat med. Newsflash: alla är inte då intresserade av fotboll som det ibland framstår ?

          Vet, läs mitt inlägg utan minsta allvarliga ton?

        Haha, jag tog en promenad under första halvlek och låg ute i husbilen och pratade med treåringen under andra halvlek. Fotbollsintresset är lika med noll hos mig, kan verkligen inte fatta vad som är kul med fotboll. Men jag är glad för alla er som gillar fotboll att det går bra för Sverige.

      Haha såg på någons instagram att en ICA-butik till och med hade satt upp en tv mitt i butiken för kunderna och bjöd på cola och snacks och man kunde sitta där i butiken och kolla matchen.

      Var var och shoppade. Plötsligt kom det ut en tjej från deras personalrum eller nåt och skrek ”VI GJORDE MÅÅÅÅL!!” Hon sträckte över sin surfplatta till oss och frågade om vi ville se. Sambon och jag stod som frågetecken, visste inte ens att Sverige spelade.
      Jag är inte intresserad av sport om jag inte får spela själv.

    Camilla kommer du från Nybro? 😀

    Fast INGET slår den besvikna göteborgskillen efter EM.
    ”JAG NRÄKS”

      Han haaaalkaaar!!! Vem faan haaalkaaar??!!! ???

        MED TRE MINUTER KVAR!!!!!!

    Börje! Parkalombolo är ju så gott som mina trakter! Pajala, Tornedalen i hjärtat!

    Hej! Haha, det här är min lillebror så han har en storasyster! 🙂 vem är du? Härligt att du uppmärksammar detta klippet. Hans äkta känslor värmer! Kram / Johanna

      Jag ser på Facebook att vi har två gemensamma vänner varav en från Nybro så min teori var inte HELT fel! Fasen vad roligt! 🙂
      http://www.barometern.se/nybro/hon-vagar-kritisera-och-tycka-till/

    Zlatan vart kung men glad att han slutat. Nu känns det mer som vi är ett lag. Teamwork ey!

    Oh my god.. Paow´s senaste blogginlägg oj oj.

    Therese Lindgrens Anders har fått halva sitt ansikte förlamat, de berättar tillsammans om det i hennes senaste Mukbang-video. Tips-tips
    :O

      Jag har/hade ensidig ansiktförlamning. Beroende på vilken diagnos man får så går det mesta tillbaka för de flesta. Det är tydligen rätt vanligt att drabbad av bells pares. Det suger hur som helst, hoppas han blir helt återställd

      Antagligen borrelia eftersom de nyligen varit i Thereses familjs stuga. Hände en bekant. Jobbigt!

    Ot men sång – o dansmannen, högra handen Simon har tydligen sommarpratat idag på lokalradio, någon som lyssnat?

    Härlig glädje hehe.. Kände på mig att de skulle vinna men trodde på 2-0, tror att skiten som var efter förra matchen peppade dem lite extra idag och gav extra kämparglöd, brukar bli så.. Härligt!

    Dragos kompis gör reklam för Daniel Wellington på Graafs insta hahaha.

    Härligt med humor i reklam men frågan är som det säljer så bra 😉

    Ja jävlar..Det gick vägen…finns inga gränser nu…Det blir final…först åttondel mot Schweiz…Hej svejs…Sen kvarten…Sen kvarten mot..mot England…Sen kvarten igen och sen halvan…semi menar jag…nu finns inga gränser…mot Kroatien…Hej svejs kroater..Sen final..helan går..mot Brasilien..Hej svejs i kratern sambosa…sjung hoppfaderalla Grankvist…Fyran vilken kung alltså…finns inga gränser nu.

      ah tjena calle!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.