Influencers beställer in mat enbart för att posera med

Johanna e Olsson instagram pasta

Att köpa in en maträtt enbart för att posera med den för den klyshigaste av bilder från Venedig näst efter Hannalicious poseringsfest i en Gondol är fan bland det dummaste jag hört sedan Isabella Löwengrip försökte förklara sin statistik som diffade med typ 1 300 000 läsare.

De menar att de sedan gav bort maten till en hemlös men jag undrar jag…
Tog de verkligen inte hundratalet bilder när de med sprättben och designerväska framklämd under ena armen överlämnade pastarätten?
Upp till bevis! Där kan vi snacka content!
Pics, or it didn’t happen!

Vad kan man mer skaffa bara för att posera med för att sedan göra sig av med?
En hundvalp? Ett fadderbarn? Ett jobb?**

Tack för tips!

**
”vanligt” jobb alltså! Ett icke-influenciskt arbete…
Ja, influencing ÄR ett riktigt jobb! 🙂

168 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Sååå otroligt löjligt! Varför sitta där och låtsas äta pasta ens?!
  Är utomlands just nu och satt på en beach club när några yngre tjejer kom och satte sig. Personalen kom för att ta betalt vilket de absolut inte ville (betala alltså). Så de körde en photoshoot med varandra som de kunde lägga upp på sociala medier och låtsas att de var där.. sen gick de… ??

   Jag undrar också vad restaurangpersonalen tänkte? Servera någon som sedan använder maten som rekvisita. Samt på den hemlösa personen (om hen existerar) – vem vill ha mat som två tjejer har lekt med och låtsaätit i en halvtimme, ska man vara tacksam för vad som helst för att man är fattig?

    Eller hur! Höjden av fräckhet faktiskt. Här får du maten jag slaffsat runt med för å få bra bilder

    Är man hemlös så äter man nog nästan vad som helst.
    Sen sättet de gör det på, genom att bara leka med maten sen kasta iväg den Hur som, ja det är lite fult… (läs; mkt fult!)

     Lura andra på pengar är också fult har jag hört

      Men snälla sluta vara på Catrin nu. Det räcker, och wow, skriv in mobbing på WT listan asap.

       Som man bäddar får man ligga

        Och mobbas jag? Ärligt?

         Nej, det gör du inte. Catrin Hedlund bedragerskan däremot, hon spottar på sina brottsoffer varje gång hon är här och fiskar läsare.

     Tror du det på riktigt? Fan du är så bl*st att klockorna stannar

    Jag är restaurangpersonal. Hur ska vi veta om någon ska äta maten eller leka med den menar du? Ska vi fråga vid varje beställning? ”Ska du äta den här maten verkligen?”
    Det finns många anledningar varför någon ber att få maten packad efter en stund. Inte mitt jobb att ta reda på om de ska hem för något hänt, de ska ge bort den, eller de vill leka?

     Va? Tror inte det var kritik mot personalen. Tror personen undrar vad personalen tänkte när de såg det.

  Suck….. Stay in school, kids!

  Orkar fan inte ??‍♀️ Varför? Man kan inte ha många hjärnceller i behåll om man gör så och erkänner det.

  Bland det mest korkade jag hört om. Och att dom skriver ut det också. Herregud. Jobbar med att inspirera eller hur var det?

  Löjligt? Ja! Anledning att misstro sanningshalten? Nja!

  Så idiotiskt, finner knappt ord

  Orkar inte – vad är detta för sjuk, intelligensbefriad (influencer)värld? :/

   Ja en del tänker inte så långt. Men det tillhör väll den skaran. Att visa allt lyx på bild. Ytligheter verkar inte ha några gränser. Fjanterier. ??

  Herregud…. ”hej här är vår pasta som vi har suttit och geggat och lekt med, du får den. Varsågod!” ?‍♀️?‍♀️?‍♀️

  Inte konstigt nog att bara göra det, utan hon erkänner det också?
  Och sen detta med att ”vi gav det till en hemlös person”.
  Varför ska folk hela tiden berätta hur duktiga dem är? Insperera anda? Tror inte det va…

   Fast jag förstår ändå att de skrev det, annars hade folk gått i taket för att maten bara kastades :/

    Klart att man kan tycka att detta på gränsen till intelligensbefriade och noll koll på hur världen ser ut på riktigt. VEM blir inspirerad av detta vansinne? Vem? Allmosorna till trots, bara för att sitta och apa sig med mat för att lägga ut några bilder på Insta.

  Jag. Orkar. Inte. ?

   Stackars. Dig. Calle.

  Tycker ändå det är bättre att vara ärlig med att det bara är för bildens skull än alla dessa influencers som postar bild efter bild på enorma mängder mat som de knappast äter, men som låtsas att de är ”härligt avslappnade” och ”helt naturligt” supersmala (jaa jag vet att man kan vara naturligt smal men så vanligt är det inte att hela influencervärlden bara råkar vara det)

   Ja vissa har inte fått lära sig att inte leka med maten.

  http://tildainlund.blogg.se/2018/june/svar-till-kas.html#comment Någon idiot som tror att alla utlandsfödda får gratis bilar och körkort här i sverige haha!

   Jag har jobbat på socialtjänsten och därmed haft nära insyn i nyanländas etablering i Sverige, både vad gäller ekonomi men också boende och andra bitar. Ofta ser jag s.k ”Svärjevänner” påstå grava faktafel, typ ”Alla nyanlända får 150 000 kronor i månaden samt en bil och bostadsrätt”. Blir lika förbannad varje gång och ännu mer förbannad när vissa går på faktafelen och ska börja hata nyanlända på grund av det. Om de s.k Svärjevännerna bara visste hur verkligheten faktiskt ser ut för nyanlända. Jag tror dock inte Svärjevännerna vill ha fakta. Fakta skapar inte samma motsättningar mellan gruppering.

    Hit me körkortet!!

     Naaaajs! Jag tar en bostadsrätt tack. Min karl är skåning, vad har han rätt till? En halv bostad?

      ”Min karl är skåning, vad har han rätt till? En halv bostad?”
      😀 😀 😀

      Schysst, då är de 150 000:-/månad kvar. Jag kan ta på mig att ta hand om dem.

    Bostadsrätt i centrala Gbg tack

    Jobbar också inom socialtjänsten, kan bara instämma. Har i perioder jobbat med ensamkommande barn och ungdomar, som många hävdar blir utrustade med allt från Mac till märkeskläder till tusentals kronor i månadspeng. Verkligheten är typ att de har samma ekonomi som andra ungdomar i samma ålder, ofta sparar god man eller särskilt förordnande vårdnadshavaren undan en del av barnbidraget eller studiebidraget. När ansökan kommer in om extra pengar till vinterjacka eller skor betalas det ut på samma nivå som för alla andra. Ska dock tillägga att vissa HVB-hem strösslar med pengar och grejer på ungdomarna, men då gäller det för socialsekreteraren att sätta stopp för det, sätta tak för fickpengar, införa regler kring vad ungdomens egna pengar ska räcka till osv. Vi är ju ytterst ansvariga för vården och för att placerade ungdomar ska gå in i vuxenlivet med goda förutsättningar och en realistisk syn på pengar och deras värde.

    Ingen vill lyssna på oss som har fakta som passar dåligt in i Övertygelsen. Då skulle man ju bli tvungen att tänka till/om. Skitjobbigt ju.

    Funkar det retroaktivt? I så fall är staten skyldig mamsen cirka 54 mille för de trettio år hon bott här sedan hon invandrade från Danmark. Hon är dessutom lite av en flykting. För mycket Tuborg och pølse så hon var tvungen att utnyttja Svärjes välfärd för att undvika fortsatt trauma.

     😀 😀 😀

   Var är min Tesla?!

    En annan finska här som också vill ha en tesla!

     Svensk, men jag vill också ha en Tesla. Valde mitt nick av en anledning… 😀

    Sisu: Nice! Vi kan ha en egen Teslaklubb och göra utflykter tillsammans. Jag hittar inte så bra så jag ska köra efter dig eller använda autopiloten.

    Tesla: Tyvärr kvalificerar du inte för en bil för att du är svensk. Men du får sitta i baksätet på min bil. Om du är snäll, får du klappa bilen och köra en varv runt på en parkeringsplats. (Skämt åsido, även jag vill ha en Tesla på riktigt. Synd bara att den modellen med den utrustningen jag vill ha kostar ca 1.3 miljoner…)

    Hear hear

  Trevligt att få laga mat till någon som inte ens ska äta. Vi behöver verkligen slösa mer av jordens resurser!

  OT, har någon här inne erfarenhet utav biljettåterförsäljaren viagogo? VILKET JÄVLA LURENDREJERI. Lade ner tusentals kronor på biljetter som en present till min sambo och jag har inte sett skymten av dom. Bara att läsa alla trevliga recensioner om dom. HUR kan detta blufföretag fortfarande få exsisterar?? Vad kan jag göra för att förhindra dessa idioter från att fortsätta lura andra? Snälla kom med tips så att jag kan lätta min ångest för ett otroligt dumt köp..

   Läste du inte recensionerna först? ?

    Nej. Köade en timme till ticnet men biljetterna tog slut när jag väl fick komma in i biljettsystemet. Desperat som jag var googlade jag efter andra alternativ och hamnade på denna sida. Recensionerna har jag läst i efterhand och förstår inte hur denna sida fortfarande får ligga uppe. 20000 recensioner där majoriteten är missnöjda och varken fått biljetter/pengar tillbaka. Går detta att anmäla?

     Anmäl till ARN

     Jag har polisanmält dem för falska biljetter (ca ett år sen).

     Men snälla! Att folk inte lärt sig att BARA KÖPA AV AUKTORISERADE ÅTERFÖRSÄLJARE AV BILJETTER. Så jävla trött på er, skyll er själva.

   Du går såklart till polisen. Har inte hört åtalats om dom.

    Skulle stå har inte hört talats om dom. Där slog jag knorr på mej själv. Oops.

   Jag har köpt därifrån en gång och det funkade fint, detta var dock i Nederländerna. Är den svenska versionen bluff eller? Sjukt tråkigt att bli lurad ? Anmäl och hoppas du får pengarna tillbaka!

   Jag jobbar inom en dansk organisation för konsumentens rättigheter. Vi har haft otroligt mycket klagomål om Viagogo som vi nu har varit ute och varnat konsumenterna för. Många ser aldrig sina biljetter, vissa får dem någon dag innan och en helt tredje får biljetter som redan har sålts till annan part och alltså blir nekade vid dörren.

   Vägra Viagogo om ni kan!

  Varit i Venedig tre gånger och inte ens träffat på en hemlös person där men visst om man går på det??‍♀️

   Tänkte med det! De enda hemlösa jag sett i Venedig har bott ute på öarna som inte är lika influenser-vänliga som de mer centrala öarna.

   Finns få lokalboende kvar i Venedig och knappast några fattiga eller hemlösa.
   Det har blivit så jobbigt och dyrt att bo inne i Venedig nu så även de mest inbodda Venedigborna har flyttat till fastlandet och pendlar till och från jobbet i Venedig. Eller skaffar jobb på fastlandet så de slipper stöket, trängseln och turisterna i den sjunkande staden.

   Precis, men majoriteten av alla influencers av sprättbenstyp hinner nog aldrig få något hum alls om stället de befinner sig på. Trist att resa och aldrig uppleva något pga en ständig jakt på nästa fotovänliga ställe…

   Det kanske bara var en helt vanlig italienare i mjukisbyxor? ?
   Som de tog för hemlös pga dennes brist på flärd, selfiestick etc

    Man undrar ju faktiskt hur det gick till? ”Are you without home? Here is some pasta!” Eller vadå? Hur kan folk se på människor om du är hemlösa? De måste ju syfta på att man ser sunkig ut bara.

  Min bror jobbar som servitör på den restaurangen och han intygar att de inte gav maten till någon hemlös. Endast något de skrev för att slippa drev. De lämnade maten när de fotat färdigt och beställde vitt vin.

   Min faster jobbar som bartender på den restaurangen och hon säger att de tog med sig maten i doggybag.

   Min pappas kusins gamla kanariefågel bor i Venedig och sa att dom kastade maten kanalen.

    Dagens bästa!! Taaaack ??

    Och trollet som bor under kanalen smaskade i sej allt. Mums.

    Haha! Underbart!

    HAHAHA skrattar ihjäl mig? #tvålölefterendagisolen#österlen❤️

     Säker på att det inte blev fler än två löl? Eller drack du öl gjord på tvål?! ??

      Haha, blev lite fel! Tvålöl tar jag bara i yttersta nödfall?

       Haha vilken tur, lät inte så gott ? men man blir ju ändå lite nyfiken på att testa nu ? skål på dig! ?

     Vad har du hittat på för skoj på din semester? ?

      Mest solat och badat hittills! Älskar havet! Vi ska åka runt och turista oss lite innan vi far hemåt, stenshuvud, Kivik mm! Tackar som frågar, hoppas du mår bra❣️

    Hahaha ?

   Min syrras kanin jobbar som underhållare på den där restaurangen och hen har förmedlat att det var hen som fick den.
   Hoppas den var vegetarisk!

    Tack alla ni som skrev de härligt humoristiska kommentarerna. Ett spontant gapskratt förgyllde min kväll. Stella i Italien

  Så hon skrapade av maten från tallriken… i vad?? och sprang och letade upp en hemlös och langade över en plastpåse (?) kall spagetti som Hen Hemlös fick äta med händerna? Eller sprang hon helt enkelt ut från restaurangen med tallrik och bestick och lämnade över till en hemlös och stod och väntade medan hen åt upp och skyndade sig sen tillbaka till restaurangen med tallrik och bestick?
  Antingen är hon ironisk eller världens mest fantasilösa lögnare.

   Doggy bag..?

   De har väl folieformar för takeaway även i Venedig? Eller som doggy bag vilket det väl närmast var i detta fall.
   Det var säkert en sådan fylld med läcker spagetti som de gav till den namnlöse hemlöse venetianen 🙂

   Ja jag undrade också. Kanske bjöd hon den hemlöse (vars namn hon inte brydde sig om att uppfatta) till bordet?

  Inte en chans att de gett maten till en hemlös. Först, hur jäkla ofta hittar man en hemlös när man sitter på en restaurang inklämd mellan massa bord? Tror ni verkligen de bad om en take away box, och sen gick runt och letade upp en hemlös?

  Dessutom, hemlösa vill inte ha dina rester. du är inte så jävla god bara för att du dumpar lite rester du inte vill äta upp själv till människor. De är människor med värdighet precis som du och jag, så om man vill hjälpa ska man ge pengar etc så att de kan skaffa sin egen mat (eller det de mest behöver, vilket antagligen inte är spaghetti med tomatsås just då, de vet vad de mest behöver, inte vi)

   Du vet precis som andra att om de får pengar så lägger dem inte det på mat.

    De är väl isf för att de redan fått gratis mat och är mätta. Hemlösa kan väl inte leva på luft heller.

   Du är väldigt cynisk… Jag har en kollega, han är indier och muslim. Inom islam ska man hjälpa behövande (något många verkar glömma bort, både inom islam och kristendomen….). När vi varit ute och ätit med jobbet blir det alltid mat över och han ber om att få det i take away kartonger. Han ger sedan dem till första bästa hemlös han ser ( Vi jobbar i England och här finns det alltför många hemlösa). Han gör det för att hjälpa, för att dela med sig av överflöd. Inte för att vara nedlåtande eller ”god” i andras ögon.

   Nja det trodde jag med men i Malmö förra sommaren bad en tiggare om min dotters falaflar som hon inte ville ha, han fick dessa direkt i handen och en femtiolapp och åt direkt.

  Emelie walles skriver på Instagram hur hon kom i form på endast 3 månader. Ena vänstra bilden höggravid och lite lagom mullig andra högra anorektisk och det hävdar hon att hon kom i form på 3 månader. Vad hon inte vill att vi ska veta är att hon gjorde gastric bypas vilket hon 3n gång tidigare erkänt. ?

   Jaha?

  Usch ger mig minnen från när jag bodde i Sydafrika. Alltid när vi varit ute på restaurang så bad vi om att få en Doggie bag med kvarvarande mat som vi gav till hemlösa. En gång gav vi en liten pojke på kanske 10 år. Då kommer två andra pojkar i samma ålder och börjar slåss om maten, alltså hard core slåss. Vi gick för att köpa mer mat så alla kunde dela men när vi var tillbaka så vAr dom borta så vi ställde maten på gatan. Hopps fortfarande att dom hittade den och att ingen blev skadad!

   Jaha.

    Och vad är det för svar? Det är sådana som du som drar ner nivån på kommentarsfältet. Fega människa.

     Den personen finns överallt. Förstår inte varför Camilla inte blockar.

      Och sen har vi dem som tycker om kommentaren. Finns många idioter tyvärr.

      Jo, den här ”anonym” är en riktigt bitterkuk och borde bannas.

       Och ändå har jag inte gått till personangrepp mot andra i kommentarsfält eller krävt att de ska avlägsnas härifrån 🙂 funny how things work out

        Du är bara jävligt passivt aggressiv. Otrevligt som tusan.

         ”Bara” är nyckelordet här.
         Men jag hoppas att de som hejar på att jag ska bannas får sig en tankeställare om hur de själva beter sig mot andra människor och vad de bidrar med i kommentarsfältet.
         I’m all for mothugg men många tar det lite väl långt 🙂

  Blondinbella skriver idag om att hon fick ett sammanbrott efter att hon lämnat av sina barn. Efter en fas av provokationer måste hon få in något tycka synd om mig. Men undrar vem går egentligen på något hon säger längre när allting är så utstuderat hos henne det hon väljer att skriva om.

   Varför fick hon det? Det enda hon gör är att lämnar och hämtar sina barn och tom det blir ”för mycket”.

   hon skrev också ”Nu börjar varannan vecka livet. Fy fan.” — och förrförra veckan var det hon som blev arg på O för att han INTE ville ha detta.. hur ska hon ha det??!?!?!

    och läste att hon också skrev ”Sedan ringde jag Odd. Vi pratade om att vår relation är den viktigaste nu, den om någon kommer att påverka barnen. Det blev ett fint samtal det med och vi bestämde att vi ska ha en lördag tillsammans vi fyra och göra något roligt.”

    slår vad om att de går tillbaka till varandra igen innan jul, och att de är osäkra på hur de verkligen ska hadet. därav den freudianska missen med att fullfölja skilsmässan. jag ger det 6 månader, sen kommer hon avslöja hur de ”hittat tillbaka till varandra” och att glöden aldrig slocknade blablabla. i promise you!! det om något hade lockat läsare!

     Å säkert åka på sommar semester ihop. För barnens skull alltså.

     Hoppas dom hittar tillbaka till varandra 🙂

     Aldrig! Odd är riktigt less på henne efter vad jag hört. Han har också genomskådat hennes falska beteenden nu.

      Tell us more!

     Nja… På linkedin ser det ut som Odd är utan arbete igen då han står som ”Owner of Odd Spångberg AB”, ett bolag som inte finns. BB verkar ju vara ute efter en man med egen karriär och mer än god ekonomi. Visserligen kan Odd kanske agera kock, nanny, städare, trädgårdsmästare, chaufför m m till en lägre kostnad än alla dessa ”Head of”. Win Win!

      Kolla Linkedin så står det ett annat företag nu som Odd nu ska vara verksam i.
      Hans jobb det senaste året är dock helt borta. Blir ett hål på ett år sedan Odd slutade hos Bella & Co dvs Zug osv.
      När det gäller Odd Spångberg AB så fanns bolaget tidigare men nu är det spårlöst försvunnet.
      Skulle tyda på sk snabbavveckling (jfr Helium Studios) dvs man säljer bolaget till ett företag som sysslar med likvidationer och fusioner. De tar över hela bolaget ändrar styrelse osv.
      Oftast gör man så för att få ut de pengar som finns i bolaget utan att behöva krångla med en lång likvidationsprocess. Bolaget säljs iväg och fusioneras med något annat bolag och ägaren får pengar i handen (minus kostnader förstås).
      Lustigt att Odd på Linkedin fortfarande påstår att han har kvar bolaget.

    Hon kan väl vilja ha varannan vecka och ändå tycka att det är jobbigt när det drar igång? Det är ju nåt nytt och ovisst.

    Jo, men varannan vecka livet kanske underlättade ett liv med ny pojkvän. Nu finns inte pojkvännen kvar och då blir de ensamma veckorna långa.

   Kan ju också vara för att kompensera alla diskussioner och rykten kring resan till Paris.
   Bella är bra på att neutralisera sådant som hon vill ”trolla bort” genom att lägga ut motgift.
   För inget kan väl ta bort diskussionerna om en eventuell fling med Petter Stordalen som möjligheten
   till en bättre relation med Odd och harmoni och trygghet för barnen 🙂
   Och ett sammanbrott för att barnen ska vara ifrån henne en hel vecka måste väl tyda på att hon är en riktigt god mor, eller hur?

    Precis, det var inte Bella som bröt ihop för att hon lämnade barnen. Hon påstår att hon bröt ihop för att hon trodde att Sally mådde dåligt. Sen krattar hon manegen med att säga att Odd och hennes relation är den viktigaste inför att det är slut med Hampus – hennes själsfrände som barnen älskar och som sagt att han älskar dem. Inlägg som dessa är bara damage control. Visst, hon kanske var lite ledsen då säkert något litet hände med Sally som sen inspirerar henne till ett helt drama. Hon är helt iskall den människan.

     Visst borde Bella kunna känna äkta känslor, bli glad, bli ledsen, ”bryta samman”, gråta osv. Det kan hon säkert för hon är ändå en människa och inte en robot. Väl?
     Problemet är att det är så hemskt svårt att lita på det hon skriver. Hon har tyvärr förverkat förtroendet hos så många läsare och följare. Trovärdigheten är borta sedan länge genom alla osanningar, halvsanningar, taktiska finter och hittepå.
     Att skryta med hur olika typer av inlägg varvas för att manipulera läsarna är från Bellas sida ett betydligt större misstag än att avslöja att man beställer in mat bara för att lägga upp bilder på Instagram. Men vem vet, det kanske Bellas också gör?

      Precis. Hon skapar (som hon säger så fint) medvetet ”krock i läsarnas huvud”, utefter planeringen i excel. Kan inte tycka ett uns synd om henne, inte ens med lillfingernageln.

     Det är det som känns så tråkigt tycker jag. Ett inlägg som detta hade varit fint och ärligt från nästan vem som helst, men inte när det kommer från Isabella. Allt hon skriver är ju noggrant planerat och genomtänkt efter vad hon själv sagt. Efter alla skriverier, skryt och lögner om Parisresan så var ju ett känslosamt ”snyftinlägg” om barnen bara att vänta. Kan egentligen inte förstå varför jag över huvud taget går in och läser på hennes blogg men på något sätt kan man väl inte låta bli att fascineras av hur otroligt planerande en människa kan vara. Och hon fortsätter på precis samma förutsägbara sätt trots att hon själv har avslöjat att det bara är en strategi.
     Och undrar just varför hon helt plötsligt har börjat kalla Odd vid namn igen. Han har ju bara varit O eller min exman ett bra tag nu.

      Hon kom nog på att han var ju inte exman utan fortfarande sin man.

   Oj, oj, oj…där tog hon allt i från tårna, strateg-Bella…

  Därför följer jag inga influencers, bara bloggbevakning ?

  HERREGUD ingen som lyssnat på Nemos senaste avsnitt där Anna Book pladdrar i monolog ?? Hemska kvinna ångrar inte ens vad hon sagt om att offerr inte alltid offer…höjer sig själv till skyarna och knappt hinner andas under den 2 timmar långa ”i tervjun”. …och så har hon gått BANANAZ på sin senaste Instafoto. Camcam saknar dina inlägg om henne ?

   Jo har lyssnat och många här verkar ha gjort det och skrivit om det. Förvånande att inte camcam skrivit något om det men det kanske kommer. Ja alltså Annas hashtaggar haha.

    Har för mig att Camilla har skrivit att det är på gång.

     Tycker synd om henne som måste lyssna på det avsnittet. 2 timmar som hon aldrig kommer att få tillbaka ?

   Herregud vad hon gick igång. Såg att kontot 1337likes hade repostat hennes bild på storyn och kallat det för ätstörning. Men varför lägger Anna upp en bild på den här minimala tallriken? För att visa hur lite hon äter? Förstår inte…

    Exakt, och vem tycker att en liten laxbit med broccoli ser gott ut? Recept tack ?

  I detta fall så är iallafall Engla lite smartare. Oöppnad champagneflaska håller i en evighet…

  influencers är bara urtråkiga tanter snart, samma mat, mattor, lampor, alla ger ut bok mm. Heja det som är nytt

  Det där är bara sjukt…

  Men varför inte beställa något gott att äta när man är på semester??! Nåt som man själv gillar.. det är ju halva nöjet med semester!!

  låter ju helt absurt att beställa in något man inte kan äta. Fanns det verkligen inget annat på menyn hon kunde ta som kunde ge en fin bild också.. patetiskt

  Hon har även svarat i en kommentar på insta: its my work. It would be more fake if I pretending I eat it.
  Ehhhh what? Det är ju precis det hon gör på bilden? ?

  Alltså om man ska ta det som ett seriöst jobb så får dom väl bete sig som folk!! Tänk om nån annan yrkesgrupp betett sig så. Det är inget jäkla jobb att glassa runt på flotta resor och vaska mat.

   Hur kan man ens vaska så mkt mat som de verkar göra? ?

  OM hon gav maten till en hemlös så hade hon SJÄLVKLART tagit bilder för att visa vilken god människa hon är. I call bullshit.

  Enl Mogis senaste instastory som ska dom på charity för att ”save som elephants in africa”… men hon skriver ”india” på bilden.
  Jävla bullshit den människan är

   Man skulle ju kunna tro att hon har koll på var Indien ligger. Tittar man på hennes följare på insta är hon ju helt gigantiskt stor där…

    Hahaha

  Så ni menar att det är möjligt att få in en tallrik pasta framför sig utan att smälla i sig det på två sekunder? Aldrig hänt mig iallafall. ??

  Så är det nog många influencers som håller på ? Victoria Törnegren sa i hennes podd att hon inte dricker kaffe men alltid beställer kaffe bara för bildens skull.

  Vänner. En del poserar med vänner, som Mona ????

   Ja

   Ja hon har verkligen vänner hon?

  Det HÄR är cringe

  Jag har aldrig förstått bilden med att erkänna att en bild är stage:ad. Eller ens varför man vill ta en bild som är stage:ade på det här sättet. Jag trodde bloggar och insta var till för att berätta om sitt liv, vad man gör, etc. Det här blir så falskt och inte genuint och får mig inte att vilja följa henne, eftersom det inte är hennes liv på riktigt, det är bara en fasad. Det är inte ens ”inspo” för att det är liksom en vardaglig sak. Haha, jag bara fattar inte 🙂

   Det är därför jag saknar forna tiders bloggare, där en blogg var just en dagbok och de som skrev gjorde det för att dela med sig av sina liv. Helt frivilligt – och gratis :O
   Jag säger inte att bloggare inte ska får betalt men just att företag och reklaaaam är överallt är fan en influensisk pest. Förut gick det dessutom att lita på att det som skrevs faktiskt hade hänt på riktigt… nu får vi höra reklamsagor istället.

  Hamnade fel.

   Går ju inte att kommentera det rätta inlägget.

  Är inte det enda hon fejkar. Både hon och syrran hade/har fejkkonton de kommenterar sina egna bilder med för att få det att se ut som att andra influencers skriver. ”Ohhhh babe you look fantastic” ”Thanks honey❤️❤️” …och så är det från ett konto hennes syrra hade innan hon började satsa som influencer men bara bytat namn och gjort privat ?

   Är det verkligen så? Jag fick känslan att dem båda var med i grupper där alla ska kommentera och lajka för att driva trafik till varandra.

  HJÄLP!
  Jag har för första gången i mitt liv missat att betala en faktura. Fick nu brev om att summan gått vidare till ett inkassobolag. Har panik. Vill bara ha den fakturan NU så jag kan släppa det. Kan jag ringa inkassobolaget och få ocr och så och betala in i morgon tror ni? Händer något annat som kommer påverka mig negativt mer än att jag håller på att skita ner mig?

   Ingenting händer mer än att du får en extra avgift på typ 160 kr. Ring inkassobolaget i morgon, få uppgifterna, betala in. Ingen anmärkning, inga konstigheter överhuvudtaget. Betala bara så är alla glada och nöjda och det är som om det inte hänt. Andas ut och sov gott!

    Tack?

    Ja, det viktigaste är att man betalar till inkassobolaget om de tagit över och inte direkt till företaget som ställt ut fakturan. Annars kommer det tjafs om inkassokostnaden som man blir skyldig att betala separat ändå och då kommer man få en påminnelse om den med ytterligare kostnad.
    Det viktigaste i alla händelser är att aldrig låta ärendet dra ut på tiden så att inkassoföretaget skickar in ansökan om betalningsföreläggande till Kronofogden. Då har man definitivt en betalningsanmärkning som ligger kvar i (minst) tre år 🙁

  Det här är den delen av blogg/influencervärlden som jag HATAR. Det är så jävla korkat och meningslöst beteende…

  CamCam, vet inte varför du stängde kommentarsfältet, men här pågår just nu en rättegång där han säger der vi försöker säga…

  ”Här vittnar Terry Crews: ”Fick höra att det inte var ett övergrepp”
  I ett tal framför den amerikanska senaten berättar skådespelaren Terry Crews om hur en agent utsatt honom för sexuella trakasserier på en fest 2016.
  – Då jag berättade fick jag gång på gång höra att det inte var ett övergrepp. Att det var ett skämt. En kul grej. Men det som är ett skämt för den ena är förnedring för den andre, säger han.”

  https://www.svt.se/kultur/har-vittnar-terry-crews-fick-hora-att-det-inte-var-ett-overgrepp

   Terry Crews som var porrberoende och tjatade till sig sex av sin fru baserat på det han sett inom porren? (ja, han har gjort en intervju om det med).

  What! Sitter jag i modd? Varför?

   Nä hä. Tydligen en slump igen. ?

  Svar till dig finns i modd under rätt inlägg.

  Hej!
  Du lär aldrig läsa detta men jag undrar varför du verkar har ett stort agg/hat/ogillande mot människor du inte ens känner eller hör om i andra/tredje person? Jag försvarar inte människor jag inte känner men tolkar faktan – tex bild på Isabella med Olivier Rousteign säger sitt (även om bloggstatistiken inte är sanningsenlig – ingen aning om något där)? Tycker absolut inte illa om det du gör eller bloggen som så men människor är och kommer alltid förbli männuslor oavsett yrke.

   ”…bild på Isabella med Olivier Rousteign säger sitt”
   Vad är det du vill få fram med din kommentar, Johanna?
   Vad menar du att den bilden säger?
   I don’t fatt a skvatt.

    Fråga någon vuxen, så kan de säkert förklara det för dig.

  Hej hej!

  Imorgon tänkte jag skriva en låt om hur härligt det är att utrota. _inserts valfri folkgrupp_ och om hur underbart det är att jag vill och gör det.

  Ingen fara eller hur? Bara en liten låt av musik. Kommer gå kanonbra och ingen kommer alls tycka det är olagligt. Eller?

  PS Att Anton får ta emot hot för att någon lyfter det han skrivit, och det är allt som gjorts, har ingen skuld i annat än den som hotat. Inga inlägg är formulerade annat än på att visa exakt vad han skrivit. Om det skulle innebära hot så kan man aldrig lyfta något någon annan sagt eller gjort utan att få delat ansvar över hur andra reagerar. Rimligt?

  Fanns en annan kommentar om det tidigare under det här inlägget, men nu verkar den också vara försvunnen?

  Ett helt inlägg om denna influencer och inte ett ord om hennes lyxliv? Jag har följt henne på instagram ett tag och hon och hennes vänner flyger från det ena superlyxiga stället till det andra. Nu är de i vackra Island men bryr sig mer om att ha snygga kläder och åka i sin extremt stora limo.
  Undrar bara vad grejen är, är hon en av dem som får en större summa pengar för att åka runt och hänga med lite härliga, rika dudes utomlands? Katrin och Malin pratade om detta fenomen i deras podd förra veckan och hur extremt vanligt det är tydligen! Undrar bara hur man har råd annars för hon är ju verkligen ingen stor influencer som kan tjäna i närheten av de pengarna som behövs för det lyxlivet hon lever.

   Vad jag vet är hon tillsammans med en väldigt framgångsrik och snäll kille (grundaren till Cube bland annat) och de har det väääldigt gott ställt. Att han därtill genom sina kontakter lyckats skapa lukrativa samarbeten åt henne gör såklart sitt till. Att han knappt nämns på hennes insta längre tror jag är rent strategiskt.

    Jag har hört det också men hon har skrivit att hon flyttat till en ny lägenhet och säger ”my apartement”.. sen verkar det inte som att hennes kille är med på resorna? Men jag vet ju såklart ingenting om hennes verklighet.

    Japp, så är det… Följde hennes blogg för många år sen då den var väldigt inspirerande och härlig, sen blev hon bara mer och mer ytlig, plastikopererade sig och nu är hon en i mängden av alla ”plastig fantastic” lifestyle bloggare…

   Är det Johanna E Olsson som avses?
   Hon är ihop med Eric Lundström, fotografen om det inte ändrats.

  Nu ska vi göra humor och musik om hur man skär av en mans kuk och sätter den i röven på honom. Efter det tar man ut den o sätter den in i munnen. För att han är en manshora!
  Haha va roligt! Undrar hur många män tycker det är humor?

  Förlåt. Kan någon skrolla hypen med hannalicious? Annars är hon ju bara en 20åring som alla Andra som inte tar mest plats i rummet—> desto mer på nätet. Och jag hoppas bekräftelsesökandet stannar där. Men det är orimligt att hon får hotellrum utan nån ’deal’. Förlåt att jag säger det. Men hon kan ju inte posa, prata (lyssna podcast med daSha). Så jag hoppas hon inte heller orka knulla. Så hon tar tag i dem ’vettigare grejerna’.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.