Att äta eller inte äta pastan?

Vad tror ni?
Äter Angelica sin pasta eller har hon också bara beställt den som rekvisita till en bild? Pasta, som sedan ges till en hemlös man när man kladdat klart med den?

Äter? Äter inte? Har satt sig vid andra människors bord för att posera med deras pasta när de är på toa?

59 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Läste en av systrarna Gs blogg. Bjuder med en ungdom på senesterresa. Är det inte alltid någon medbjuden/ barnvakt? Känslan är att de alltid har ngn inneboende och med på varje semester. Varför?

   För att det är win-win? VI brukade bjuda antingen min mans lillasyster eller min svärmor på en del resor när barnen var små. De fick en härlig resa gratis och vi fick ett par extra armar och ögon till barnen = perfekt! Toppen om man har råd att lösa det så.

    ?

     ???

    Är ju inhyrda helt okända barnvakter och även på hemmaplan. Varför tar man själv inte hand om dem?

     Hur vet du att de är okända? Jag förstod det som att det var någon väns barn eller barnbarn som hängde med. Har ingen koll på Graafarna så erkänner att jag är totalt oinsatt och okunnig.

      Är nog olika. Har flera gånger varit utländska tjejer från förmedling som varit helt okänd för barnen.

     Många har nannys idag, ser absolut inget fel med det. Katrin z har en tjej som heter alina som barnen älskar.
     Har man råd och lust och behov WHY NOT?

     ”Varför tar man inte själv hand om dem”
     Vet du vad något av det äckligaste som finns är? Det är morsor på internet som ska peka finger och berätta ”HUR DET ÄR” och ”VAD MAN SKA GÖRA OCH ABSOLUT INTE GÖRA” för ni vet ju alltid bäst, eller hur? Jag tror nog att den som är mamma eller pappa till barnet vet bäst om sitt barns behov och dylikt och ni behöver inte påpeka. Samma sak här, jag tror systrarna Graaf tar hand om sina barn även om de har en nanny, LÅT DOM HA DET.
     Du har förmodligen ingen aning hur det ligger till hurvida det är en främling eller inte så tyst, tack

      Andas och be din mamma lära dig vett.

   Min vän var ”barnvakt” åt dem förr. Och hela situationen är så sjuk för egentligen jobba hon inom femme (tror deras märke heter så?) så erbjöd dem henne ett jobb om hon flytta upp till Sthlm o bodde hos dem och då skulle det även gälla att HJÄLPA till LITE med barnen ca 1 gång i veckan. Istället var hon i huset med barnen hela tiden o såg inte röken av deras företag igen. Hon flytta hem rätt fort.

  Fan va dåligt det är ändå. Att köpa mat bara för att det ska vara fint på bild. Det finns så otroligt många människor i världen som går hungrig.
  Blir galen av att se sånt här.
  Jag är inte heller perfekt, mycket svinn i min vardag.
  Men att bara köpa det för att lägga upp en snygg bild på sociala medier, för att sen avfärda eventuell kritik genom att säga att man gav bort maten till en hemlös. Känns så orimligt. Om nu ens den hemlösa fick den kalla geggiga pastan som influencern lekt med..

   Och pastan e väl kall då oxå. Blä

  Funderar över att Angelica Blick har ungefär lika många likes på sina bilder som hon johanna när Angelica har över 1m följare. Jämför med jannid och jonolsson samt även Kenza. Har det något med algoritmen att göra?
  Faktiskt tänkt en del på det senaste att hon har rätt lite likes jämfört med följare!
  Tråkigt att försvinna i flödet, känns som att hon lägger mkt tid på sin insta/soc medier.

   Kan vara algoritmer eller så kanske personen som köpte följare åt mogi köpt åt henne med ??

   BB har typ femtusen likes max och 450k~ följare, haha. Sjukt.

    Johanna är förmodligen med i en så kallad instagram pod som går ut på att ett gäng går med på att lajka och kommentera på varandras bilder så fort de har lagts ut. Eftersom algoritmen kollar på engagemang under första timmen så ökar chanserna att synas på Exploresidan och föreslås för andra följare. Det kan också vara så att väldigt stora konton mest följs för det visuella uttrycket och man engagerar sig inte i kontohavare. Vissa som är dåliga på att svara på kommentarer får helt enkelt mindre engagemang. Hälsningar över 40k oköota följare och ca 500 likes/30 kommentarer på varje bild med nya algoritmen.

     Undrar om det är därför man ser Angelica poppa upp o kommentera titt som tätt på typ alla kändisars insta?!

   Lågt engagemang bland följare (få likes/kommentarer i förhållande till antalet följare) kan indikera att det rör sig om köpta följarkonton där ingen levande varelse finns bakom.

  Idag hänger bella med barnen och odd
  Tror ni de kommer vara en artikel skriven med rubriken. Isabellas återförening med odd efter den uteblivna skilsmässa.

   Lustig den människan. Ena stunden ska hon kaxa, pika honom och skilsmässan fick henne minsann bara att växa på alla sätt. Sen i nästa stund är han superviktig igen och hon ”bölar” över 7dagarsschemat hon själv ville ha pga jobbet/almedalen mm. Noll logik i nåt.

    Sååååå tröttsam med alla sina vändningar…

      hahah oh dear..

       Där ser man ???

    Ja, Bella blev ju t o m av med sin svåra PMS så fort Odd flyttat ut 🙂
    Och så slapp hon äta kött också och gick över till plantbaserat som hon alltid önskat, eller?

   Har odd ingen stolthet,,,,!?

    Han sätter kansle barnens välmående först i alla lägen?

    Om så är fallet, är jag riktigt imponerad av honom!

     Alla är alltid så imponerade av honom.

      Han är ju en man som bryr sig om sina barn, världen har aldrig skådat så stor godhet tidigare.

    Han kanske inte har råd att vara stolt?

    Orka gå genom livet och ”ha stolthet”. Det är väl inte ett skit värt. Det viktiga är väl att man gör det man mår bra av och lever i nuet och framåt, inte försöker hävda sig i det förgångna?

    Skit i anseende/heder/vad du nu vill kalla det, och lev ett bra liv istället, omgiven av människor du älskar och bryr dig om!

  Att man hela tiden ska behöva berätta hur snäll man är som skänker hela tiden.

  Alla vet att man inte ska tro att allt är så perfekt som det ser ut i sociala medier men att beställa mat bara för att posera och ta kort med tar det till en helt ny nivå ?

   näe, inte direkt nytt..

  Själv hade jag hunnit käka upp halva pastan innan jag ens fått upp kameran… ?

   Hahaha samma här!

   +1??

   Jag skulle vara världens i särklass sämsta influencer. Jag äter maten som står framför mig, njuter av den, vill inte tänka på nåt annat. Fota innan man äter?? Knappast! Har heller knappt några semesterbilder med mig hem efter resor. Får skamset fråga sällskapet om de kan skicka över. Glömmer att fota och tar bara in omgivningen. ?

  Frågan är ju om bilden är lika snygg när man vet att den är fejk? Som att titta igenom sina egna bilder; ”Ja just det! Det var den där gången jag låtsades äta pasta. Härlig bild ändå.”
  Jag förstår inte alls poängen med det.

   Precis! Bara skippa pastan! Ta en snygg bild när ni sitter där och avnjuter en bubbelvatten i vinglas liksom… Ser nice ut ändå! 😉

    fan vad gott det lät med bubbelvatten i vinglas, måste hämta nuuuu hahah!

   Kan det vara så att man tycker att det ser sensuellt ut? Eller sött som i Lady och Lufsen? Fast det kanske är favvomaten och att det säger ”pling” när spagettiänden sprätter till på näsan?

  Vem avstår frivilligt från pasta? All carb diet liksom.

   Hchf!
   High carb high fat?

    Min favorit-diet! HCHF med extra kolhyydratuppladdning inför stora event (pizza/fika/godis)

  Här har vi en influencer som vet att rigga matbilder:
  https://www.instagram.com/p/BjLN2h5gf-c/?hl=sv&taken-by=fashionismyfortee

    Vem äter ens mat så? Från luften och neråt liksom, som ett flygplan man låtsasmatar barn med. Är de inte rädda för att kladda ner lånekläderna som de har fått loss från något showroom?

     Ja, exakt! Hade jag sett en vuxen (?) människa äta så på restaurang hade jag faktiskt inte kunnat sluta titta.

     Barn kan emellanåt äta så:)

     Ska väl se sexigt ut..
     Typ tjejer som gapar uppåt och får något i munnen..?

      Oh no! Jag läste inte kommentaren om barnen innan jag kommenterade. Sorry

  Har ett minne av att Forni för längesedan berättade att hon brukade beställa in mat som hon egentligen inte var sugen på/inte ville äta pga onyttigt, bara för att det blir bättre och mer inspirerande bilder. Sen beställde hon in den mat hon egentligen åt, men inte tog bild på. Vet inte om hon skrev det här i bloggen eller sa det i någon pod! Så ingen ny företeelse, men fortfarande riktigt sjukt

  En annan, snål smålänning och hungrig gravid, får nästan ångest av att inte äta upp allt på tallriken när man är på restaurang. ?

  Är fruktansvärt less på dessa ”influencers” och alla inblandade företag, En slags kvalitetsstämpel är om ett företag INTE är engagerad i instagrammaffian.

   Ja det är många produkter jag aldrig skulle vilka köpa för de är så uttjatade och ”sålda” till bloggare. Typ Daniel Wellington och NaKd… det blir ju så extra dåligt när det är produkter man vet att de ALDRIG skulle köpa själva. Som matbloggar som gör reklam för pulverbea och lyxkonsumerade som gör reklam för kläder från Lidl ? Och det är så falskt skrivet… det blir en unken smak i munnen liksom.

  Otroligt osmakligt, pinsamt och bevis på intelligensbefriade människor som tar dessa matbilder och låtsas äta maten. Dom kallas ”influencers”? Inget dom gör och visar är av substans. Visa mig nån av dessa ”influencers” som verkligen gör positiv skillnad i världen.
  Jag bryr mig inte ett skit om din designerväska som du bara måste visa upp, all mat du låtsas proppa i dig, dina fake naglar, din röv, dina resor bara för att ta ett foto då du låtsas ha the time of your life. Och sen pratas det om att detta är ett ”riktigt” jobb och att tjejer inte tas på allvar då deras yrke som ”influencer’ inte tas på allvar. Nej, jag kan inte ta dig på allvar för allt du visar upp är bara tomt meningslöst ego yta skit in my opinion. Visa nåt av substans och bli tagen på allvar. Bry dig om mer än bara dig själv.
  Grow up.

   Word!
   De som bemöter kritik med argument som ”men man måååste faktiskt ta in reklam mm om man ska kunna leva på sitt bloggande!”
   Jaha? Men vem har sagt att det är helt ok att lura unga läsare på månadspengen för att du ska få göra reklam för smink, dyra kläder och resor? Skaffa ett vettigt jobb istället! Gör skillnad på riktigt. Varför ska det gå att sko sig på folks plånböcker och ”inspirera” till mer konsumtion, mer resor världen över, mer alkohol, mer lyx och yta… det enda de influerar till är att folk ska köpa så mycket saker som möjligt för pengar de inte har så de kan bli så ”lyckliga och lyckade” som möjligt… det meningslösaste ”yrket” i världen. Influencer. Jeeezus.

   Foki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *