Influencernas favoritfrisör anklagas bland annat för stalking av kollega

Som vanligt – Inga namn eller försökt till sådant, tack!
Även jag försöker bli mer restriktiv med namnpubliceringar i ev. brottsliga sammanhang.

En av influencervärldens mest populära frisörer anklagas av en kollega i ett blogginlägg för stalking, trakasserier och hat och han har även blivit polisanmäld för olaga hot och kränkning –  ett ärende som polisen lade ner efter tre månader i brist på bevis.
Blogginlägget är författat av den anmälande frisören som nu istället kan göra sig skyldig till förtal eftersom han skriver anklagelser om allt från homofobi och rasism till mobbing och rena dödshot.
Enligt blogginlägget har polisens beslut att lägga ner anmälan överklagats och tiden får utvisa om ärendet tas upp igen.

Med tanke på innehållet i de meddelanden som lagts upp så framstår det mer och mer som ett känslostyrt inlägg av någon som är arg på en kompis/bekant. Ja, vissa av meddelandena är extremt grova men jag får känslan av att de är tagna ur sitt sammanhang av anmälaren för att vinkla dem till sin fördel. Det saknas delar av de här konversationerna, det är tydligt när man läser dem och de kommer från två olika plattformar och är således inte del av en enda som man kan få intryck av.
De här båda hårvårdande killarna har uppenbart en historia och det ringer aningens för många varningsklockor för att jag ska tro att det här är den kompletta bilden.

Frisören, som till vardags fixar håret på stora delar av Sveriges kändiselit tillbakavisar alla påståenden och anklagelser när jag pratar med honom och menar att det här är en personlig konflikt mellan de två där det bland annat är han som fått ett av sina sociala medierkonton kapat av kollegan för att framstå som en stalker. Detta ska ha hänt för drygt ett år sedan.
Att han skulle vara homofobisk tycker han är skrattretande då många av hans vänner är gay, men medger att han med största sannolikhet använt fula ord när de båda varit inbegripna i häftig ordväxling då han svär mycket när han blir arg. Han menar att det hör till ”orten”.

Så här säger den utpekade frisören avslutningsvis om det blogginlägg som författats om honom av hans kollega:

Han är avundsjuk på mig och har velat ta över min marknad sedan 2010. Det går jättebra för mig och jag har inte tid för det här. Jag har bolag att vårda.

Frisören meddelar att han ämnar polisanmäla blogginlägget och de grova anklagelser som riktas mot honom.
Enligt plattformen som bloggen ligger på så är de bloggaren är själv ansvarig för det som publiceras på bloggen, men de agerar självklart om det är något som är/kan vara brottsligt.
Efter att ha läst inlägget togs det omedelbart bort.

Bloggaren själv är inte helt nöjd med det så klart och skriver följande på Instagram:

121 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Undrar (menar inte att vara dryg) vad syftet med inlägget är? Nu vet jag ingenting om kändisfrisörer så kan inte ens gissa vem det handlar om. Två frisörer bråkar o har polisanmält varandra. Jaha? Förklara gärna för jag har säkert missat poängen med inlägget.
  Som sagt vill poängtera att jag inte menar att vara dryg utan vill ha hjälp med att förstå vad poängen i inlägget är!

   Att det sker på sociala medier och att den utpekade frisören är lite av en influencerfavorit.
   Att en bloggportal agerar trots att de inte är ansvariga för hans text och tar ner inlägget.

   I just detta inlägget är det sociala medier jag fokuserat på mer än personerna. Hoppas det hjälpte lite… 🙂
   Och nej, jag tycker inte du var det minsta dryg. Man måste väl få fråga, eller hur?

    Aha! Tackar för svar! 🙂

  Har så svårt att ta sånt här seriöst när dom inte ens kan stava ordentligt.

  OT..Calle Schulman har gått ut på Twitter och försvarat Mr Cool samtidigt passar han på att dissa Elaine och Cissi…jisses..

   Guuud vad less jag är på komiker (och dess försvarare) som gör allt för att provocera och vara edgy, men sen när folk blir upprörda JA DÅ SKA DET GNÄLLAS?

    Provokationskomiker gillar när folk blir provocerade förstås! Det är ju helt syftet. Men vissa saker i det här har ingenting med vare sig provokation över skämt eller att folk blir upprörda att göra. T. ex:
    – Att dra upp en viss mördad person och insinuera att låttexten hade något med detta att göra, trots att den är flera år gammal. Det är respektlöst mot sörjande och mot den mördade samt mot musikern som skrivit den som ett rent hittepå. Om någon i C Läckbergs släkt blev mördad, hade man rotat fram hennes gamla beskrivningar av mord då och använd som nåt slags ”bevis”? Knappast.
    – Att någon ville socanmäla Sandra Ilars (komiker som har noll att göra med denna musik, det enda hon har gjort är att vara kollega och vän med Anton) BRORS BARN, för att hon sitter med dem i knät på en bild på Instagram. Där försöker man ju aktivt skada barn, rycka dem ifrån sin familj – varför?
    – Att folk försöker få till en lagändring som ska inskränka hur kultur utövas. Jag fattar att man tänker ”spela roll om det betyder att man slipper lite peddoskämt”. Jag skulle inte sakna dem heller. Men det blåser fascist-vindar i detta land nu. De vill inskränka all kultur, man ska bara få presentera smickrande grejer för Sverige. Det är just dessa man spelar i händerna och de kommer utnyttja en eventuell lagändring på andra sätt. Då lovar jag att det är fler än komiker som kommer ”gnälla”.

    Men jag fattar att det känns skönt i magen när man försöker stoppa pedofiler. Vore dock fantastiskt om vi kunde försöka skapa ett drev mot något som faktiskt gör skillnad för barn på riktigt.

     ”Men vissa saker i det här har ingenting med vare sig provokation över skämt eller att folk blir upprörda att göra”

     Nej? Så håll dig till det jag pratar om då, det vill säga komiker som är kränkta över folk som är upprörda. Är bara att gå igenom twitter och se vad Ola Söderholm, Simon Svensson och grizzlymusik skriver.

     Exempelvis:

     @grizzlymusik
     Hur fan vågar du skoja på ett sätt jag inte uppskattar?!?! ???

      Raderades mitt andra svar Camilla?

      1. Du skrev att komiker gnäller över att folk är upprörda. Jag har bara sett att de ”gnäller” över andra grejer, typ mordhot, uthängningar av oskyldiga barn/mordoffer, att folk plötsligt vill lagstifta bort yttrandefrihet osv. Har du enbart specifika exempel du vill diskutera är det fantastiskt om du tar med dessa exempel när du postar.
      2. Vad ska ditt exempel från grizzlymusik bevisa menar du? Arga smileys = upprörd? Han tramsar ju. Det är vad komiker brukar göra mest.

       Ja, grizzlymusik är rätt upprörd och tramsar på bra. Han var upprörd och tramsade sist Mr Cool debatterades också. Jag pratar om komiker som gnäller om att folk är sura, det var det min kommentar handlade om och det var det jag skrev om. Vi pratar inte om samma saker, annars skulle jag ju skrivit

       ”Guuud vad less jag är på komiker (och dess försvarare) som gör allt för att lagstifta bort yttrandefrihet osv och vara edgy, men sen när folk vill lagstifta bort yttrandefrihet osv JA DÅ SKA DET GNÄLLAS?

     Om Camilla läckbergs böcker gick ut på att enbart beskriva mord på män, detaljerad, brutalt och njutningsfullt och att hon kallade böckerna för humor, så lovar jag dig att röster hade hörts om hur feminismen har gått för långt. Hade dessutom ett av hennes ex mördats brutalt, av en feministisk, manshatande kvinna så hade hela Sveriges män sprängt internet. Att jämföra mr cool med deckare med kvinnomord, skriver av en kvinna är bara så långt ifrån samma sak. Jämför rätt om du vill fram en poäng.

      Är problemet alltså att det kallas för humor? Jag tycker min jämförelse är relevant. Att män töntdrevar i tid och otid om irrelevanta grejer har du iofs rätt i, tycker bara inte vi ska sänka oss till den nivån. Jag kan skilja på fiktion och verklighet. Påhittade saker är inte farliga, det lärde man sig väl redan som barn?

       Problemet är att kvinnohat ses som humor medans ”manshat” ses som ett växande problem i samhället. Män har rätt att skämta om allting men rätten sträcker sig inte till kvinnor. Mäns rättigheter överskuggar alla andras rättigheter och vi får fint dela på ytan som finns kvar. Hade kvinnor setts som lika viktiga och värdefulla medborgare så hade sånt här aldrig accepterats.

        Jag håller med dig! Men jag vill kunna skämta lika grovt om män och framförallt vill jag att kvinnliga komiker ska kunna göra det. Tycker mig se en förändring där de senaste åren, även inom hiphop. Men så klart har vi lång väg kvar.

        Tror inte att vägen till jämställdhet går via att inskränka kultur dock. Snarare genom att ge kvinnor mer och större plats att göra det de vill.

         Mitt problem här är att jag kan inte förstå att man lägger detta under kategori ”humor”. Jag är för råa skämt. Förstår ”man ska kunna skämta om allt”.

         Men det här är ju inte kul? Alltså där finns inget skämt. Inget ”haha”. Att dra ett olämpligt skämt om judar i ugn, mördade barn på Utöya, våldtäkt… alltså sånt har funnits i alla tider och kommer aldrig försvinna. Med de skämten kommer ju effekten att man får lite dåligt samvete när man skrattar åt dom.

         Men…. det här är liksom inger roligt? Kan någon förklara??

         Satir? Nej.. jag tycker fan inte det heller.

         Snälla förklara någon alla som vill försvara detta.

         Att han är en bra ståupp-komiker i övrigt, säger jag inget om… men de här låtarna? WHY?

         Jag anser inte att man inskränker på kultur för att man kritiserar en mans satir, jag anser inte heller att man inskränker på kultur för att man använder en tjänst som finns av en anledning, att anmäla stötande innehåll. Han är fortfarande fri att sprida sin musik på andra kanaler och forum, vi pratar inte och att ändra lagen för att hindra män som han. Kvinnors plats begränsas hela tiden, bland annat så cencureras amning, texter om patriarkatet renas bort, illustrationer om män som är undergivna anmäls och plockas bort men det är så vanligt så ingen bryr sig.

     ”Att dra upp en viss mördad person och insinuera att låttexten hade något med detta att göra, trots att den är flera år gammal”

     Jag har mest sett att folk jämfört hans texter och sättet en viss mördad person mördades på. Det är ju det som är grejen med att skoja om att slakta kvinnor, det händer hela tiden. Det är chockerande för att kvinnor dör på det där sättet varje dag. Och Antons låttexter har ju med sådana mord att göra. Eller menar du att folk tror den handlar om en viss mördad person eller vad? Jag har som sagt mest sett jämförelser

     ”Att folk försöker få till en lagändring som ska inskränka hur kultur utövas.”

     Vilka? Politiker eller kritiker till Mr Cool? Vad heter lagförslaget

     ”Att någon ville socanmäla Sandra Ilars (komiker som har noll att göra med denna musik, det enda hon har gjort är att vara kollega och vän med Anton) BRORS BARN”

     Ja, jag såg den kommentaren. EN KOMMENTAR som jag tog som ett skämt, ett rätt så roligt sådant också. Och det resulterade i en jävla massa reaktioner. En kommentar!

      ”Eller menar du att folk tror den handlar om en viss mördad person eller vad? Jag har som sagt mest sett jämförelser”
      – JA det lades fram som att det handlade om en viss mördad person. Inlägget här på BB är raderat därför vill jag inte skriva mer om det, men du kan nog hitta om du googlar.

      ”Vilka? Politiker eller kritiker till Mr Cool? Vad heter lagförslaget”
      – Det är flera i detta drev som polisanmält och några som vill skapa ett lagförslag och få politiker ”att agera”. Såg det på Twitter, minns inte vad personerna hette. Säger självklart inte att det är något som definitivt kommer ske. Men det känns läskigt eftersom SD redan driver agendan att reglera kultur och de är på väg in i ledande position. Att människor inte fattar vad fan de ber om.

      ”Ja, jag såg den kommentaren. EN KOMMENTAR som jag tog som ett skämt, ett rätt så roligt sådant också. Och det resulterade i en jävla massa reaktioner. En kommentar!”
      – Jasså, den var ett skämt? Lite konstigt att man får dra in specifika, oskyldiga barn och att det är okej. Men att skriva en skämtlåt om PÅHITTADE icke namngivna barn, det är inte okej? Jag behöver humorregelboken från moralpoliserna, uppenbart att jag inte fattar. Jag trodde att vi var rädda om existerande barn och att det var det allt detta handlade om.

       På Cissi Wallins instagram hetsas det, ”vaaar” är alla män? De kanske är i den riktiga världen. Jag visste inte vem detta var innan Cissi skrev om det. Cissi och flertalet av de som kommenterar verkar inne i sin lilla bubbla och det som inte finns på sociala medier finns uppenbarligen inte.

       Lite konstigt att man får skämta om att våldta barn men inte att anmäla barn till socialtjänsten? Jag vet inte något om personen som skrev kommentaren och hennes humor. Vem vet? Hon kanske tycker sånt är skoj. Det är väl okej det också

       ”Inlägget här på BB är raderat därför vill jag inte skriva mer om det, men du kan nog hitta om du googlar.”

       Jag hittade det och nej det handlade inte om det du hävdar

   Så tröttsamt ? Har NÅGON man, förutom Jonatan Alvén, tagit avstånd eller uttryck motstånd mot mrcool?

    Man behöver inte TA AVSTÅND ifrån kultur man inte gillar mer än att man inte lyssnar på/tittar på/läser den. Och det var ytterst få som lyssnade på Mr Cool innan det här drevet drog igång. Har sett jättemånga skriva att de tycker att hans musik är tråkig, dålig och meningslös, men att de inte känner att de behöver polisanmäla honom för det. Duger det som avstånd eller ska man gå in och vilja ändra rättsväsendet innan det gills?

     Det är väl bara att strunta i drevet då? Det är väl bara för Anton att fortsätta leva sitt liv och skratta åt folk som polisanmäler honom för att dom svävar i ovisshet över om allt är på riktigt eller inte. Humorn som Anton Magnusson håller på med är ju ”roligt” för att det är så grova brott det handlar om, han har själv sagt angående sina texter

     ”Anton Magnusson menar att hans artisteri och därtill provocerande texter självklart är en del av en roll han spelar men att han samtidigt gillar att inte vara alltför uppenbar för lyssnaren.

     – Det är klart att Mr Cool är en karaktär. Det är ju inte så att jag tycker att man ska våldta någon. Sen kan det absolut slinka in någon annan rad som jag håller med om, men det är ju aldrig de grövsta åsikterna. Samtidigt gillar jag att odla myten och låta lyssnaren sväva i ovisshet.”
     https://www.sydsvenskan.se/2015-04-12/mr-cool-skaparen-jag-ville-ju-aldrig-forstora-nagons-festival

     Han kan väl strunta i att läsa all kritik? Han är ute efter att provocera och jamen kolla hur provocerade folk är. Det får man väl ta när man håller på med den sorts satir?

      Samt

      ”– Jag har ju inget agg mot de som tycker att mina texter är otäcka. Däremot går jag ju hårdare åt de som gick hårt åt mig med personangrepp och hot. Jag brukar ju störa mig på folk som gör något grovt och sen gnäller på att de blir hotade. Lite så är det ju mer internet, man får nästan räkna med det. Det är nåt helt annat om man går till handling, säger Magnusson till Sydsvenskan. ”

      Så vad är problemet. Har någon gått till handling? Det verkar som att det går rätt bra för Antons karriär. Etta på Spotify och hans patreon har samlat in sjukt mycket pengar. Är det synd om Anton??

      Jag skulle gissa att moralpaniken som brutit ut är en av orsakerna till att han skriver dessa låtar, ja. Det är bara helt fantastiskt att folk går på det år 2018. Det här är videovåld och satanism i en härlig repris där det tävlas i vem som kan bli mest upprörd och skrika högst.

       Ingen ”går på det”. Går på vadå? Att det är en karaktär har alla fattat vid det här laget, problemet är att det är en jävla dålig karaktär. Problemet är att alla som skriker ”moralpanik” uppenbart saknar kunskap (och nu pratar jag om vad forskning visar) om vad den här typen av yttringar kan få för negativ och riskfylld påverkan i den verkliga världen (för kvinnor och barn, såklart inte för män och därför kommer så många till mr cools försvar).

        Nej. Forskningen visar helt olika saker och experter är inte överens om effekterna av t ex videovåld. Vad då en textrad har för effekt är extremt svårt att bevisa. Man blir inte pedofil av att läsa en bok, t ex. Något annat är redan fel med en och kanske är boken en trigger för just den här enstaka individen. Ska vi då förbjuda alla böcker som berör pedofili för att undvika att en störd person råkar få tag på den?

         Böcker med den typen av grafiska texter som mr cools, som också saknar övrigt sammanhang som finns i tex en roman, ska absolut inte tryckas. Men inga bokförlag skulle signa en sån författare heller. Din jämförelse är ohederlig eftersom de inte berör saker som ligger på samma nivå.

         Lisa: Du borde kolla in bästsäljarna om Silfverbielke. Som bla CamCam citerat ifrån utan någon övrig kritik, där verkar det uppenbarligen inte vara något problem. De handlar till 90% om grova anala våldtäkter på kvinnor. Utgivet på stort förlag.

          Ja, ”Uj, uj, uj” är sannerligen en uppmaning till alla möjliga vidrigheter!
          Lär dig skilja på en bokreferens och en explicit beskrivning om att våldta barn från en låt vars text trycks upp i ansiktet på lyssnaren 4 sek efter att man tryckt på play.

         CamCam: Bara nyfiken på varför du inte skrivit ett inlägg om hur vidriga dessa böcker är (annat än i att referera till dem och på så vis visat att du läst dem och hur de uppmanar till våldtäkt och mord på bl a barn. De når ut MYCKET bredare än nån obskyr tramsare. Säger absolut inte att din referens är det som är illa i så fall. Utan alltså själva böckerna. De är väl ändå i samma klass som Mr Cool?

          Varför skulle jag göra det? Det här är ingen bokblogg.
          Jag skrev inte om Mr Coola låt heller förrän han kritiserades av stora influencers då jag ville ha en sociala medier-koppling.

         Anonym
         Och böckerna saknar sammanhang? Det är bara texter som beskriver våldtäkterna? Annars är det nämligen inte samma sak, som jag också skrev. Det låter för den sakens skull inte som särskilt trevlig läsning. Jag antar dessutom att även dessa är skrivna av en man.

       Öh jaa? Exakt. Det är anledningen till varför han skriver sådana texter, han vet att det provocerar. Det är ju hans usp

       Ja tänk om alla skulle hålla tyst hela tiden utan att protestera. Då hade vi fortfarande levt i stenåldern, häxor har bränts på bål och slavar sålts. Civilisationen har långt att gå om vi nu överhuvudtaget överlever?

        Absolut. En låttext är lika illa som att bränna häxor på bål. Bra att vi håller jämförelserna rimliga.

        Själv tycker jag tonfisk är skitäckligt, bäst jag ringer polisen om det. Tänk om man inte agerat mot sånt man tycker är fel, då hade vi haft slavhandeln kvar!

        Lär dig skilja på äpplen och päron.

    Jag har inte heller tagit avstånd från det i mina sociala medier och är kvinna, MEN jag tycker det är vidrigt, och det tycker nog många män också. Bara för man inte skriver om något på Instagram så betyder det inte att man inte tycker det är fel!!

     Helt enig om det!

     Många kvinnor har ju tagit avstånd på deras plattformar, tycker det är otroligt underligt varför det ENBART är kvinnor som gör detta. Inte ens en like på t.ex. Mia Skäringers inlägg kan de kosta på sig. Spyr.

   Vad i hela friden. Kan någon berätta för mig varför folk fortfarande följer Calle Schulman? Gode gud

  Styleelin har också varit ”utsatt” av honom lägger hon ut på sin instastory

   Var?

  Jag fattar absolut ingenting. Alldeles för rörigt för att jag ens ska orka försöka förstå vad inlägget handlar om. Kanske för tidigt för min hjärna.

   Samma här ?

   Japp samma här. Insåg också att jag inte bryr mig tillräckligt för att läsa texten en gång till haha. Obs inget hat, vanligtvis gillar jag denna bloggen ?

    Den mest konstruktiva kommentaren om vad man gör om man inte gillar eller bryr sig om ett inlägg. 🙂
    *Skrolliskrolliskroll*

    Obs. Ingen ironi heller…

     Men kommentaren var ju att inlägget var rörigt – därför tyckte de inte om det.

     Håller med, det var lite otydligt.

  I Bellas instastory så provar hon en klänning och så hör man pingis i bakgrunden ”hon får äta lite mindre bröd”

  Verkligen en annan Bella jämfört med för några år sedan

   Och vilka skratt hon bränner av!

   Varför ger du henne klick som i sin tur ger henne pengar? Undrar seriöst.

   Eller är det för att det är som en bilolycka? Vill inte kolla men gör det ändå?

   Eller är det ett beroende som ni inte kan sluta med?

    Jag tycker att det är intressant att följa henne och bryr mig således ej om hon tjänar pengar på det.

    Oj. Alla avskyr inte Bella (men det betyder heller inte att man gillar henne) och bryr sig således inte om huruvida hon får besök på bloggen. Jag läser hennes blogg varje dag, hon roar mig. Jag kan leva med att hon tjänar pengar på det. Hon är knappast Kim, Trump, Putin eller Duterte liksom.

    Tro det eller ej, alla tycker inte illa om allt Bella gör. En del tycker det är intressant att läsa hennes blogg, oavsett vilken typ av människa hon är. Dessutom är vi nog inga änglar själva ? Jag har också många åsikter som antagligen hade provocerat andra, jag gör dumma saker ibland, tänker inte snälla tankar om alla och bryr mig inte om allt man ”ska” bry sig om för att vara en god människa. Tror nog många av de som klagar på Isabella egentligen har gjort väldigt mycket dumt själva, men det är såklart lättare att fokusera på någon annans dåliga sidor ?

   Men herregud. Lär dig ta livet med en nypa salt och skratta lite mer.

   @jenny, tänkte också på det. Så sjukt…

  Jag får ögonblödning av dessa herrars stavning och grammatiska ofärdigheter.

  Jag blir för övrigt mer och mer övertygad om Fridas personliga koppling till Anton Magnusson eftersom hon kommer till hans undsättning så fort någon andas något om saken här.

   Jag tycker att det är en intressant diskussion! Det verkar du även du tycka, eftersom du också kommenterar mycket.

   Vet inte om jag kommer till Antons undsättning. Har inte en enda gång skrivit att hans låtar är bra, välskrivna, nåt jag gillar att lyssna på eller nånting sånt. Skänker inte pengar tills hans projekt och känner honom inte personligen. Däremot är jag intresserad av kultur och hur den ska/inte ska censureras. Det är inte alltid en lätt fråga, tycker jag.

    Jag tycker att det är en strid nödvändig att ta, inte ett dugg intressant. Jag tycker snarare att det är oerhört sorgligt att det ska behövas. Att ”satir” (fortfarande inte hugget i sten att det är satir) ska vara viktigare att skydda än att bespara barn och kvinnor grova pedofila uttryck och ren misogyni. Sorgligt att det får gå under någon humorflagg.

     Och det här med censur: att be en privatägd plattform plocka ner pedofilt och misogynt innehåll är INTE censur. Censur är när en statlig myndighet förhandsgranskar kulturellt innehåll. Vill Spotify _självcensurera_ är det upp till dem och något som i regel görs för att man fattar ett beslut om att det är innehåll man inte vill förknippas med. Som användare av den tjänsten och som kund till företaget har man all rätt att framföra klagomål på plattformens innehåll.

      TACK LISA! Precis så.

     Fast en massa barn och kvinnor hade sluppit se detta om folk låtit bli att sprida runt texterna. Det finns massa skittexter på internet, man behöver inte gräva fram alla.

      Jag håller verkligen inte med.

       Åh, en sak till: en massa kvinnor och barn hade sluppit se detta om folk hade låtit bli att skriva och publicera dem.

  Är inte det samma frisör som blev arg på Läckberg när hon gick till Marre för att få håret fixat till en gala. När ”frisören” själv inte hade någon ledig tid?

   Det finns ju inte hur många ”kända” frisörer som helst som friserar kändishuvuden i Stockholm, antar jag.

    Han verkar ha lite hybris den där mannen!

   Jo, det är det!

  I öppet spår kom inte mina kommentarer fram på en gång. Sidan laddas om. Kanske blir samma nu? I så fall: är jag satt på modd?! ?

  Kan ju inte vara svårt att räkna ut vem det här är.

   Vem är det dååå, haha jag fattar inte

    Jag skrev men kommentaren togs bort.. antagligen ville inte Cam att vi spekulerar

     Det står ju bara högst upp i inlägget uttryckligen att inga namn ska nämnas.

    Påminner om en manlig deo.

    Nati : gå in på styleelin på instagram och kolla på hennes instastories.

     Tack!

  Edit by Cam:
  Svårt med läsförståelsen?

   Men du fick ju inte skriva namn ju

    Ju

  Ursh. Fy fan.

   Usch*

  ”Grejen med att skoja om att slakta kvinnor” ? Ursäkta men jag kan inte tänka mig att det finns en endaste normal människa som skulle komma på att skoja och ännu mindre roas av sånt skit som bubblar ur dessa missfoster. Vanlig sunt förnuft verkar vara en bristvara speciellt från den delen av etablissemanget som gör allt för att provocera.

   Och som sen har mage att gnälla när folk blir provocerade. Såna ömma tår och sköra egon.

   Vad hette den låten? Vill bara läsa texten, inte lyssna

  Zara Larsson pratat i senaste poddavsnittet om taxi incidenten

   Kan du inte ge en sammanfattning?

  OT. (förlåt ?)
  Jag har kommit över en klänning från Diane von Furstenberg OTROLIGT billigt. (Bild på bloggen om intresse finnes). Jag har ju hyfsad ansträngd ekonomi (som de flesta av er vet) och nu funderar jag på om jag ska sälja klänningen. Men får så dåligt samvete om jag skulle ta mer betalt för den än jag har betalat. ? Plus att jag inte har en aning om vart jag bäst säljer den eller hur mycket jag isf kan få för den. Nån som kan hjälpa mig? ?

   Ha inte dåligt samvete! Det pris du säljer den för är uppenbarligen för köparen okej om hen väljer att lägga det priset. När jag var student länsade jag fint gammalt svenskt porslin på second hands och sålde dyrare för att dryga ut kassan. Du gör inget olagligt, men förstår hur du känner 🙂

   Tradera

   Är du säker på att den är äkta? Tycker du ska lämna in den på någon finare vintagebutik! De brukar veta hur man tar betalt och ha en bra kundkrets, även om de sen behåller en del av vinsten. Eftersom du betalade så himla lite blir det säkert en hel del vinst för dig ändå!

    Hur vet jag om den är äkta? ?

     Om du har råd att behålla den gör det. Det är en klassisk modell och skulle kunna bli din powerdress. Dianes klänningar håller i en mindre evighet. Köpte en klänning på galet bra rea för 10 år sedan. Använder den i alla möjliga sammanhang och ofta, ändå ser den fortfarande rätt ny ut och är alltid modern. Du har gjort ett osannolikt fynd. Du är mer än värd den klänningen Kattfan ❤

      Och just det, ha inte dåligt samvete för priset som du säljer den för om du väljer att göra det. För den personen kommer det att vara ett fynd oavsett. Så egentligen vinner ni båda på affären. Rekommenderar också vintagebutik.

      Powerdress

  Vad är grejen med att skriva ett inlägg om personer som ändå inte får nämnas och som stor del av läsarna ändå inte förstår vilka det handlar om?

   För att du ska ha nåt att fråga om.

    Varför har det börjat komma hit folk till bloggen som ska svara så jävla snofsigt? På riktigt, LÅT BLI att svara då!

    Ja, jag blir förbannad.

  Om jag säger ”bä sniff sniff” bör det ej ses som en ledtråd..! BEIVRAS.

  Camcam, varför plockades min kommentar bort?

   Eftersom innehållet var irrelevant och bara skulle leda till rasistiska diskussioner.

    Hm, ok.. sry var inte så jag menade! ???

  Du har pratat med den anmälde men har du talat med anmälaren? När människor drar till med termer som ”avundsjuk” eller säger att kollegan kapat hens konto så känner jag bara suck. Låter som lögn.

  Ps. Att man ens skriver såhär till en kollega eller vän?! Vilket språk! Helt stört ju.

  Låter som ett persoligt tjafs som spårat ur. Jag får mest huvudvärk av den urusla stavningen och svenskan.

  Fördomar much?!?! Sprid dina rasistiska åsikter på din egen blogg.

   Vem skriver du till?

    Kanske skulle vara svar till catrins kommentar som togs bort?

     Tror jag knappast 🙂

  Oj.. Lite rörigt inlägg.. Inte svårt att förstå vilka två frisörer det handlar om, b och m.

   Hahahah nej det är inte Bobby och Marre

  Camilla! Kan du snälla börja uppmärksamma Jennys matblogg? ?

  Kolla hennes senaste inlägg om hotellet i Malmö, kommenterade och frågade om det bar ett samarbete, den publicerades inte, men texten har nu ändrats till att det är en ”pressresa” men inte markerad nånstans, varken i blogg eller insta. Detta är inte första gången…

  OT;

  Camcam, brukar du svara på mail? Skickade ett mail för ett tag sen. Dock kanske du inte fann det intressant 🙂

  Har nu fått reda på vilka frisörer det handlar om men har nog aldrig hört talats om de tidigare. När du skrev ”en av influencervärldens populäraste frisörer” riktades mina tankar direkt till ”B”. Undrar om fleras misstankar riktades dit ? Hoppas inte han får några påhopp pga det.

   Men B är väl anmälaren, finns inte många kändisfrisörer med bloggar väl? Finns väl typ 2 frisörer som är influencerfavoriter? Förstår att du genom din kommentar försöker avleda.

   Kanske bara den ena som är influencerfavorit, kanske bara den anmälda. Jag kanske missförstod men det låg nära till hands att tro så.

  Undrar om personen är medveten om att hela hens text är oläslig och att hans budskap inte riktigt når fram, eftersom man måste läsa om texten 20 gånger innan man får ett sammanhang.

  Jag kan tycka att vi låter småpojkarna lösa detta helt på egen hand. Utan att någon står och hejar på.

  Det här inlägget var tyvärr för virrigt. Kunde inte hålla reda på vem som var vem och vem som hade anmält vem.
  Vem kan bli anmäld för förtal? Och vem skulle vara homofobisk? Du får nog skriva i början av såna här inlägg t.ex:

  Frisören som blivit anklagad för att ha stalkat kallar vi Gustav och den som anklagar alltså kollegan kallar vi Erik. Mycket lättare att hålla reda på

  Är ”B” kollegan eller den anmälda?

  Så ni menar alltså att dessa två personer som det skrivs om är kollegor, de jobbar på samma salong? Vet ni hur trångt och tight det är att vara på en gemensam salong hela dagarna. Det låter osannolikt efter det här utspelet

   Bobby är inte med i detta. Det handlar om två andra frisörer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.