Kevin Shillingfords agentur tar honom offline under tiden polisutredningen pågår

 

Tack för mail och info! 

58 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Okej men oj vad tätt mellan inläggen nu.

      Ja, dyker det upp saker så gör det.. =)

        Jo men kanske ändå sprida lite på inläggen, hålla lite på dem och ej så tätt, trodde först det var det förra inlägget jag såg.

          Orka klaga på att det uppdateras för mycket

            ojoj förlåt så hemskt mycket, var inget illa menat och inte menat som att klaga. Var mer ett tips och jag trodde flera tänkte och tyckte likadant, synd att missa inlägg menar jag och har hon semester så kan det vara skönt att ta det lugnt och då hålla på ett inlägg någon timme ist. Men sorry sorry ? ?

              Vadå missa? Man skrollar väl till det sista man vet med sig att man läst ?

                Öh… orka klaga. Scrollar till det sista man läst?? Ja men om man går in på bloggen och ser Sindy och Kevin överst och det man senast såg när man var inne en stund tidigare var Sindy och Kevin så är det lätt att först tro att det är samma inlägg.. ?‍Orka hetsa upp er och tro att allt är elakt menat så fort man påpekar något ? ? ?

                  Jag hetsar inte upp mig. Jag förstår bara inte problemet ?

                  Den enda som hetsar upp sig har är ju du. ??‍♀️

                  Här*

          Suck

          Själv är jag ganska glad att det kommer många inlägg idag 🙂 fortsätt precis som du känner för, CamCam! Tycker den här bloggen är väldigt intressant att följa (en anledning är för att jag också har Cornish Rex hemma ?)

          Oftast gör jag det men ibland vill jag publicera på en gång och då gör jag det. 🙂

      Är glad för många inlägg ?

    Bra!!!!

    Gah brukar inte vara språkpolis men en liten korrekturläsning och kanske användande av ett rättstavningsprogram skulle ha suttit fint

      Inget av mailen är från mig.

      Men jissssses, ge dig!! Den där engelskan var i mina ögon sett, som har svenska som modersmål, mycket välformulerat. Hur fan orkar ni klaga på någon annans engelska i tid och otid?!?!

      Har ni mindrevärdeskomplex för något eller vad är problemet?

        För att stavningen i mailet var väldigt dålig och det inte ger världens bästa intryck i formella ärenden kanske?

          Men det kvittar asså. Bara bra att någonting sker.

          Men det gav ju rätt intryck och agenturen förstod. Så HUR är det ens relevant?

          Vet du vad, på mitt första administrativa arbete hade jag daglig kontakt ang mångmiljonbelopp med högt uppsatta personer (för den branschen) i London och NY, och min fackengelska var på grundnivå. Trots det var det ingen (!!) som någonsin bedömde mig eller tog mina samtal/mail som oseriösa (varför skulle de?), tvärtom!

          Det är bara ni, vissa skitnödiga personer med dålig självkänsla med svenska som modersmål, som klagar på andra svenskars engelska.

            +1 på den här! Jobbar som advokat i England (bott här länge, gått både högstadie, gymnasium (motsvarande då alltså) och universitet här) och de enda som klagar på andra svenskars engelska är svenskar som ej har engelska som modersmål men som av någon anledning anser sig bättre än andra? Det där mejlet är ju hur bra som helst – hur många med tex tyska eller franska som andra/tredjespråk skulle kunna slänga ihop det där på tyska/franska? Är det ”coolt” att klanka ned på andras engelska när man är en genomsnitts-svenne eller vad är grejen? Samma med BBs engelska – är väl jättebra att hon försöker och alla begriper ju vad hon menar?

              Jag är inte svensk och talar ryska, svenska och engelska flytande så sluta bygg halmgubbar och blås inte upp dig så. Det var förövrigt jag som svarade, på min egen kommentar, att det inte spelar roll.

              Meddelandet har felstavningar men är annars välformulerat.

            Dubbla medborgarskap. Halvt amerikan halvt svensk. Jag stör mig ibland på svenskars engelska. Varför? Jo, för många som enligt de själva talar flytande och skryter med det har dålig grammatik samt dåligt eller överdrivet uttal. Varför ens skryta om en sådan sak?

            Jag bryr mig inte alls om de som är ödmjuka och pratar ”dålig”engelska. Tvärtom tycker jag de är supermodiga som trots att det är läskigt att prata ett språk som inte är det man är uppvuxen med naturligt vågar.

            Men sen är svenskar om en ska generalisera över lag ganska skrytiga av sig. Här är det fullt acceptabelt att vara en god medmänniska och sen öppet höja sig själv till skyarna över det på sociala medier. Total tabu i USA. Trump representerar inte amerikansk kultur innan besserwissrar attackerar mig.

            Vidrigaste beteendet som jag enbart sett i Sverige är att ta skärmdump på när man skänkt pengar till välgörenhet. Göder du ditt ego ger du inte gåvan gratis.

              Really? I USA är man generellt sett mkt bättre på att framhäva sig själva än i Sverige. In my humble opinion, that is.

          Formella ärenden? Allvarligt ämne som tas upp såklart, men mottagaren avslutar ju sitt mail med ”xx” alltså puss puss, så är nog ingen fara på taket!

          Är en av dem som brukar sucka åt Isabellas engelska men det är ju inte för att den inte är formell nog, utan för att det är skrämmande att någon som krånglat sig igenom svenska grundskolan inte har helt grundläggande kunskaper i språket. Även britter och amerikaner slänger in talspråk eller brister när det gäller mer formella texter eller fackspråk, precis som att inte alla svenskar skriver perfekt svenska så det handlar inte om att vara felfri.

      Vissa stavfel kanske men tycker hen har skrivit i välformulerat. Engelskan hen har är betydligt mycket bättre än genomsnittliga svensken. Tycker du är ganska petig nu faktiskt, inte så att hen är BB och anser hennes dag ”started of so luxury” direkt haha 🙂

    Pernilla W har gjort en Bb på instagram?

      Hahaha var tvungen att kolla. Sååååå roligt ??

      Vad är Bb?

        Blondinbella

      Wahlgrenskan är för härlig ? ?

    Som förtjänat!!

    Skit ska skit ha

    KARMA

      BAM BAM BAM

    Ot men jag lyssnade på Markoolios sommarprat – väldigt gripande och mycket bra, tips. Lyssningsvärt.

      Jag gjorde också det och känner igen så mycket, skammen, att man inte skulle berätta nått ens under tortyr, barn skyddar sin familj. Stackars alla barn till pissiga föräldrar! Det borde vara lika hårda krav på att få skaffa barn som det är när folk adopterar

        Kan hålla med. Fast jag ÄR adopterad, mina föräldrar genomgick allt det där för att få mig och ändå hadr jag en dålig uppväxt med våld osv. Så det är ibgen garanti direkt …

          Till T: Det där har jag så svårt att fatta! Min allra första pojkvän jag hade var adopterad. Hans föräldrar var väldigt idylliska på ytan men när man lärde känna dem insåg man att det inte var så. Mamman var manipulativ, aggressiv, och utåtagerande. Pappan var kuvad av mamman. Jag hade så svårt att förstå hur de kunde kämpa så hårt för att få barn och gå genom hela den processen och sen behandla de barnen som skit.

    Jahopp då Kevin….
    ….Snopet! Men du och Sindy står ändå bakom att sprida revengepornografi, ni är ju uppfostrade till att kriga så.

    OT. Vem är Clueless som enligt Jonna sprider falska rykten??

      Cluee news tror jag han heter på youtube. Någon vuxen snubbe som tagit på sig nån roll att leka skvallertant på youtube och kalla det för nyheter

        Verkar ha blivit nåt drama.

    Bara jag som tycker de är lite roligt att det sista mejlet är skrivit av någon som kallas ”head of booking”?

      varför är det kul?

        Fattar inte heller. Är det sexrelaterat eller bara dökul att det ger associationer till BBs head of whatever hon kör med?

    OT: Någon som har sett Mia Skäringer (morgontanke el. dyl nr. 2) där hon pratar om alla Stockholmare på Gotland och om ”Riksmobbaren” dvs. Schulman? Höll på att skratta ihjäl mig 🙂

      JAA sett det? ? ? ? ? Riksmobbare Schulman däremot har jag missat?? Menar du att hon skulle anspela något i det klippet på Schulman? Njaa det tror jag inte.. men kul var det, hon är härlig?

        Tittade igen och hörde nu att hon sa riksmobbaren.. ja kanske någon pik el anspelan men vet ej. Hon är ofta Tabita nuförtiden tycker jag, håller det på att spelas in någon tv-serie kanske, hoppas.

          Joo men hon sa ju rakt ut att sitta på Gotland och helst ha en riksmobbare som pekar och ger pikar. 😀 för mig var den klockren i alla fall 🙂

      Hon är så jävla klockren!! Hann också med att beställa deras FUCK-OFF-KIT innan det tog slut. Nöjd över det

      Blev nyfiken och googlade men kan inte hitta. En länk någon? ??

        På hennes Instagram.

    ????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.