Natacha Peyre/Elena Belle verkar alltså inte(!) ha tränat sig i form

Som Elena/Natacha har ”peppat” (läs tjatat) om att komma i form efter sin graviditet och om att det inte finns några ursäkter.
Du kan läsa inlägg om det HÄR och HÄR och ingenstans nämner hon med ETT ord att hon gjort ett så kallat ”skinny bikini tuck” – som även inkluderar fettsugning för att åstadkomma detta.
Hon nämner ”muscle tissue repair” med en mening men det är inte samma sak som att göra ett tummy tuck med fettsugning.
Det måste vara jobbigt när ens plastikkirurg avslöjar ens hemlighet på Instagram när man själv vill få det att framstå som att resultatet kommer från enbart träning eftersom man är sååååååååå duktig och tränar på semestern.

Så om det sitter någon nybliven mamma där ute som känt sig nedslagen och/eller fått ångest av att läsa Elena/Natachas ”peppiga träningsinlägg” så vill jag bara säga till dig med skarp omtanke i rösten, att omedelbart sluta med det. För din egen skull!
Lägger man sig under kniven så kan vem som helst åstadkomma samma resultat som hon så det är inget annat än en genväg och ingenting att imponeras eller peppas av.
För de flesta mammor är det viktigare att skapa sig en relation med sin nya bebis och låta kroppen återhämta sig i lugn och ro, oavsett hur snabbt eller långsamt det går, och att ha Elena/Natacha som inspiration är inte bara skevt utan också totalt orealistiskt inser man nu med facit i hand.

Fettsugning!
WOW, vad peppigt!

Tack för tips!

146 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Det är så jävla sorgligt att utseende ska gå före ALLT. Fan vad jobbigt hon måste ha det (inte ironisk).

   Tycker synd om hennes barn, väldigt lätt att kroppshetsen överförs från mamman till barnet.

    Det gör det garanterat.

    Samhällets kroppshets undgår ingen oavsett vilka man har som föräldrar. Tyvärr.

     Fast det är en jävla skillnad på samhällets normer och direkt hets från en förälder.

  Du försöket ofta framstå som att du sitter på moraliskt höga hästar med såna här inlägg men får alltid in en fin dos av någon sorts skammande. Jag kan även tycka det är problematiskt att anklaga dessa kvinnor för att vara dåliga förebilder på det vis som ofta görs när dessa egentligen bara är ”offer” för normen och försöker leva upp till dessa. Det förändras ju inte bara för att de råkar ha en stor plattform. Det utesluter givetvis inte att problematisera kring problemen.

   Fast det är ju ändå Natashas val att ”peppa” andra under falska premisser. Vad hon gör med sin egen kropp är hennes val men hon bör ge fan i att dra ner andra i skiten.

    Ska bli spännande att se vem som vinner det här! Anonym eller CamCam? Hittills leder Anonym med 4 röster. Spänningen är olidlig!

    Själv förstår jag Anonyms poäng men hejar i detta fall på CamCam!

     Hahaha! Hejja dem som vinner! 🙂

   Det är möjligt, men jag tycker att det är moraliskt förkastligt att dölja en massa plastikkirurgiska ingrepp och samtidigt få det att framstå som att träning åstadkommit allt detta när det är ren och skär lögn.
   Om jag genom mitt inlägg kan få nyblivna mammor att kanske inte vara riktigt lika hårda mot sig själva och jämföra sig med orimliga ideal som är framopererade så kan jag leva med din åsikt.
   Och ja – ja tycker man SKA skämmas när man håller på med sådan här kroppshets och framför allt när man döljer metoden!

   Och det är allt jag kommer diskutera med dig i den här frågan med tanke på att du förmodligen inte slutat koka från gårdagens bikini-debakel. Vill du beundra Elena/Natacha och tyckaatt hon är en bra förebild samtidigt som hon är ett offer för normer att tycka synd om – gör gärna det men du kommer aldrig kunna övertyga mig om att göra samma sak.

    Camilla, du är bäst! ❤️

    Haha men gud, två kommentarer skrev jag. Tycker du denna kommentaren kokade av ilska eller? Du gillar verkligen att visa att du vet ”vem” det är som kommenterar och att alla andra ska veta också. Jag är inte emot ditt budskap, jag är emot sättet du (ofta) fram det på. Igår var ety exempel, idag skriver du tex: för de flesta mammor är det viktigare att skapa en relation till sin nya bebis. Inte så fräscht.

     Ja, av alla hundratals kommentarer som kommit in på bloggen i ämnet sedan starten så skulle jag säga att det är så… I alla fall bland mina läsare…

    Jag, som nybliven mamma med ångest över min kropp, vill tacka dig Camilla för detta inlägg! Så många gånger som jag undrat varför jag inte kan få lika platt mage som Natasha trots att jag hoppat över måltider och använt den lilla egentid jag har till att träna istället för att vila. Tack tack tack!

     Gå och prata med någon, att hoppa över måltider är en stark varningssignal att man är på väg in i en ätstörning. Ta hand om dig ❤

    Sluta kalla henne för Elena/Natacha. Nu heter hon Elena och just den delen borde inte vara så svårt att respektera.
    Det är ungefär som någon som vägrar att sluta kalla någon för deras mellanstadie-öknamn när man träffas 15 år senare på klassåterträffen. Du vet en sådan där riktigt irriterande typ som inte förstår att gå vidare och växa upp.

     Är du medveten av att inlägget du kommenterar på är över 1 år gammal?

      Jag vill inte håna Pia, men faan vad jag gapskrattade och jag sitter i sovrummet, så nu vaknade kanske grannarna ovanför. Dagens bäst garv. Fy fan, alltså.

      Aha. Ett nytt ”grepp”. När man svarar på dina kommentarer så hamnar man i modd. Kul.

       Nä, det var bara en tillfällighet.

   ??
   Om någon ljuger att deras kropp är resultatet av träning när det istället är resultat av operation så förtjänar de ”skammande”!

   Och vad då ”offer för normer? Herregud hur många ”vanliga” kvinnor lever i en värld där fettsugningar är vardagsmat?

   Ibland tror jag vi får tänka till och inse att modellvärlden är en isolerad och liten värld!

    Men ”modeller” är ju just detta – modeller. Ideal som vi ”ska” försöka leva upp till. De lever verkligen inte isolerade – bilderna på dem och deras idealkroppar sprids oavbrutet över världen, ses av alla unga kvinnor (om de inte lever isolerat i någon världsdel som saknar media). Det är liksom ingen slump med trender i utseende – oavsett hur opåverkade och starka vi anser oss vara, påverkas vi av trenderna/normerna/trycket. Att bli ”som dem” är GOALZ för oräkneliga unga tjejer som tillbringar enorma tidsrymder varje dag med att titta på modellernas bilder på instagram och andra kanaler. Det är verkligen inte en isolerad värld – hela modellvärlden handlar ju om att nå ut, påverka. Det är enda meningen med dess existens.

     Vad jag vill säga är att man får skilja på
     Modellvärlden och sin egen. Någonstans vet vi ju ändå att modeller lever lite annorlunda mot oss andra. Och att deras utseenden är rätt ouppnåeliga.
     Hursom, det är svårt att uttrycka sig så att det blir rätt.

    Ok så någon kroppshetsar och vips är det ok med lite mamma-skammande?

     Mamma-skammande?? Vad betyder det? Mitt inlägg var ett svar på påståendet av modellvärlden är liten och isolerad. Vilket jag menar att den inte alls är, utan precis tvärtom.

   Alltså detta!!! +1

   Min kommentar försvann så skriver igen.

   Om en person ljuger och säger att hennes kropp är resultatet av träning men istället är ett resultat av operation så ska den personen absolut ”skammas”.
   Och vadå offer för normer? Jag tror vi måste stanna upp och inse att modeller och även influensers lever i egna små världar. Hur många ”vanliga” kvinnor har som rutin att operera sig efter förlossningar?

    Jag opererade tuttarna efter barn. Kommer vi skaffa fler barn kommer jag göra om tuttarna efteråt. Och jag har blivit snittad, denna gång utan att få häng eller så men får jag det efter nästa snitt kommer jag göra en sk ”liten bukplastik” efteråt. Jag ser inget konstigt i det. Ska även fettsuga insida lår (högst upp pga får brännsår av att de skaver mot varandra trots viktnedgång). Jag fixar det som behöver fixas 🙂

     Men vad du gör i egenskap av privatperson jämfört med vad en influencer gör och ljuger om på en enorm plattform är som att jämföra äpplen och päron och har ingenting med varandra att göra. Det förstår du väl ändå? Varför tror du att det heter ”influencer”?

      Typiskt att man skammar kvinnor för den kroppshets vi alla lever med, men inte ger någon uppmärksamhet till att företag samarbetar med någon som sysslar med hämndporr.

      Sätter nivån och är en perfekt beskrivning av hur ett patriarkat fungerar.

       Kausalitet 0.

       Då får du kika tillbaka lite senare i eftermiddag tycker jag.. 😉

       Fast det är ju vi kvinnor som hetsar och emot varandra. Det går faktiskt att sluta.
       Eller är det en åldersfråga? Att man med livserfarenhet inser att lycka och ett bra förhållande osv inte hänger på utseendet?

        Ja det är ju verkligen ”vi kvinnor som hetsar mot varandra”, det är det som är roten till problemet.
        Suck… Vissa här är extremt hjärndöda.

        C

        Åh vad bra, ser fram emot det.
        Trodde att det var avslutat pga att folk tyckte synd om Sindy. Eftersom inget skrevs trots att det hände ”nya” saker i ämnet.

     Jag tror fortsatt att det inte är så vanligt att kvinnor opererar sig så mycket, men det kanske är fler än jag tror?
     Berättar du för din omgivning? Eller låter du dem tro att du är naturligt snygg?

      Hanna

      Jag _är_ naturligt snygg.
      Har gjort en bukplastik och ett bröstlyft efter graviditet, frågar någon så berättar jag såklart; även om kag sekundär-skäms å deras vägnar. Vem tar sig rätten att fråga/tror att det är deras business?

      Är man ”naturligt snygg” om man pushar sin kropp -till en form den inte hade haft annars- genom träning enligt dig?

       Då är du uppenbarligen inte naturligt snygg

        Vad finns det för bevis på att detta är sant ? Vore väl inte första gången en bild använts olovandes i reklamsammanhang. Jag personligen skulle inte tro en sleezy plastikkirurg på hans ord rakt uppp och ned.

        Mhm

        Nä, jag blev väl ”ful” i dina ögon i samma stund som mina söndrtslitna magmuskler förändrade min kropp. Som jag sen återställde.

        Mhm och Hanna

        Om du har en vacker näsa, som blir inslagen. Och sen återställs kirurgiskt till sitt ursprubgliga tillstånd – har du inte en natirligt snygg näsa då?

        Jösses.

        Om du ska se ut som tex Elena Belle; måste du ha grundförutsättningen för det. Det räcker inte med operationer om ni tror det ?

         Fast ursäkta, det finns folk som ändrar hela sina utseenden i alla fall kroppsmässigt. Ansikte är svårare. Räcker med att googla brazilian butt lift before after och det går inte ena att fatta vilken sjuk konst det är, blir en helt annan kropp. Så man behöver verkligen inte vara naturligt på ett visst sätt för att få nästan beyonce kurvor nuförtiden.

         Det är klart att det finns.
         Vem som helst kan inte få Kim Kardashian eller Elena Belles kroppar hur mycket de än opererar sig är allt jag säger.

         Ni verkar tro att det bara är att hosta upp plånboken, vilket inte stämmer.

         Gå till en plastikkirurg, släng upp en bild på beyonce och säg att det är ditt förväntade resultat.

         Hen kommer med all säkerhet avstå från att operera dig, pga att du har orealistiska förväntningar.

        Fyfan vilket skitsnack. Om hon VARIT snygg en gång är hon väl det nu också. Sitter snyggheten i magen eller tuttarna? Nej, den sitter oftast i ansiktet + helheten, och om hon är FÖDD snygg så kan du inte säga att hon inte är naturligt snygg. Så jävla trött på alla PK människor som hela tiden ska tycka om andra människors kroppar. Ens välmående kan Inte bero på andra människor. Det är välkänt att de flesta instagram tjejer gjort bbl’s o sedan drar till gymmet o gör rumpvideos, för Hollywood är skönhetsbehandlingar som att ta en fika på stan, så det är nog de ni ska klaga på istället.

         Tack ?

       Du är konstgjort snygg. Inte naturligt.
       Problemet är ju sådana som du, som får andra att tro att ett opererat utseende är normen för snygghet.
       Som får andra att tro att en mage och bröst ser ut så efter graviditet när det är fake.

       Din fråga har jag inte tänkt på. Men jag tror svaret blir ja. Inget operativt ingrepp har ju gjorts.

        Hur får jag folk att tri någobrung alls? Jag hymlar inte med det -dessutom finns det fullt med folk som ser ut som jag efter flera gravideteter utan kirurgiska ingrepp – så jag förstår inte din poäng? Grubd ”analys ” fö, det är knappast pga MIG eller andra kvinnor som idealet ser ut som
        Det gör….. Varför är DU så brydd är ändå frågan? Jag skulle aldtig få för mig att kommentera andras kroppar och utseende på det sätt du gör. Helt sjukt, jag skäms å riba vägnar

         Såklart jag blir brydd när den opererade kroppen är den som anses snygg. Det blir ju en förskjutning i vad som ses som snyggt och normalt ju fler opererade kroppar man ser.

         Men nog skrivet för min del nu. Det är svårt att diskutera på ett bra sätt här.

         Men jag ser ut som tusen andra kvinnor, opererade, inte opererade, post partum, barnlösa.

         Jag ser ut som jag gjort i hela mitt vuxna liv, med undantag för 18 månader. Vad är ditt problem? Varför tycker du att jag skall skammas?

        Jag antar att du är naturligt ful Hanna. Det är ok, inte min ensak.

       Du är inte naturligt snygg. Du är konstgjort snygg.
       Problemet när man inte vill berätta om sina ingrepp är ju att andra tror att man ser ut så och normen för snygghet sätts efter något opererat.

       Din fråga har jag inte tänkt på, men spontant ja, inget operativt ingrepp har ju gjorts.

        Min mage ser ut exakt som den gjorde innan mina magmuskler slets itu iom min graviditet, brösten ser väl ungefär ut som innan graviditet och amning.

        Om jag svälter och tränar mig till en kropp jag omöjligt skulle kunna ha iom ålder/graviditeter om jag INTE gjorde det-hur är det naturligt snygg?

         Och det är naturligt att kvinnokroppar ska se likadana ut före och efter att man fött barn? För de flesta så är det inte så utan det naturliga är att bröst och mage blir slappare efter barnafödande. Det är ju helt onaturligt att låta påskina att en kropp efter barn ska se ut som innan man fött barn. Ungefär som att en 45-årings kropp SKA se likadan ut som en 18-årings. Väldigt få har kanongener som gör att de ser nästan likadan ut livet igenom men för de flesta av oss förändeas kroppen med åldrande, barnafödande etc. I det här specifika fallet är det ju konstigt att försvara EB efter att hon tjatat om vikten av att träna yadayada, och sen visar det sig att hon fixat kroppen med plastikkirurgi.

         Det sa jag inte. Jag sa att jag är naturligt snygg. Genetik.
         Min kropp skadades, jag återställde den. Fortfarande naturligt snygg.
         I grunden då.

         Klart att jag inte fick tillbaka min kropp på naturlig väg, men om du har tagit penicillin nåb gåbg finns det en stor chans att du lever på onaturlig väg.

         Jösses.
         Vad är grejen?

         Ska och ska… Är det nån som har bestämt det?

         Barnafödande ska göra ont.

         Människan ska inte vara kradtigt överviktig .

         Folk ska skita i vad andra gör.

        Får människor med ärr eller andra synliga skador operera sig utan att du måste vara där och påpeka att de inte är naturligt snygga?

        Jag slår vad om att du inte skulle se skillnad på min opererade kropp och min väninnas ”naturliga skönhet”, samma ålder, lika många graviditeter.

        Men du dömer antagligen ut henne oxå, eftersom du påstår att ingwn kan sw ut som henne.

        Jag har återställt min -vad jag anser är- vackra kropp. Vqd rör det dig? Skönhet är dwssutom subjektivt.

      Det är väldigt vanligt med plastikoperationer i Sverige idag btw.

       Ja. Är det inte det? Jag har många kompisar som gjort grejer. Absolut inget man gissar, men så kommer det fram att en har förminskat brösten, en har fettsugit lår pga skav, en har gjort bukplastik efter viktnedgång, någon har lyft ögonlock som hängde, en annan har en mun full av proteser … mitt intryck är att det är jättevanligt och att det vanligaste är att sträva efter en naturlig look, inte uppumpad.

        Men vart hamnar ni i era diskussioner? Vart tappas ni bort på vägen? Diskutera ingrepp på detta sätt. Problemet är hur Natacha har framställt det som att hon tränat sig till sin ”post partum”-kropp och på nolltid, tjatat om att ”never give up” aldrig vila, no days off, 30 minuter varje dag räcker för er mammor som är trötta (säger hon med 24/7 nanny) Det är varken ingreppen eller att andra inte har nanny eller PT hemma eller på semestern som hon har. Det är hur fult och ingående hon ljugit och så gärna velat att hennes träning ska ”peppa andra mammor att ta hand om sig” när det inte är träning som gör att hon ser ut sådär. Kan vi försöka ha DEN diskussionen istället för att diskutera att nån här har gjort ingrepp eller hur många i Sverige som gör ingrepp..

         Va? Menar du att Bloggbevaknings kommentarsfält inte är stringent? Jag har väl aldrig hört på maken.

        Jag undrar vilka kretsar ni hänger i för jag umgås inte med en enda som har gjort ett enda ingrepp (och nej de döljer det inte för de är lika avigt inställda till det som jag). Det är säkert vanligt men vårt samhälle är nog fortfarande långt ifrån Hollywood. Tack och lov.

         Å ändå sitter du och säger att det är pga såna som mig som kvinnor inte ”vet att en kropp förändras” eller vad du sa nedan. Hur går det ihop? Om ingen du känner är det minsta påverkad?

         Vad menar du med ”kretsar”?

        Helenan

        Precis. Jag tror att människor här tror att en opererad kropp innebär en Jessica rabbit-kropp som INGEN kan ha naturligt.

        Men gulligt när de kill-gissar om saker de uppenbarligen inte har nån som helst kunskap om, och uttalar sig så fruktansvärt nedvärderande om andra människor.
        Fördömer yta genom att bete sig superytligt.

        Ironi. Nivå. Infinity.

      Hanna, jag är ”anonym 12:16” och nej jag berättar inte. Frågar någon så kanske jag berättar. Har berättat för mina vänner bara. Jag har inte ändrat på mitt utseende bara återställt det. Så jag tycker fortfarande att jag är naturligt snygg eller vad man ska säga. Jag var snygg innan op och nu är jag jävligt snygg 😉

      Enda jag ändrat blir ju fettsugningen nu i oktober. Hade du sett mina köttsår som jag får så hade du nog haft iaf lite förståelse för att jag kommer fettsuga där.

       Du är garanterat jättesnygg men NEJ, det är inte naturligt och det är såna som du som får andra kvinnor att tro att kroppen inte ändras efter en graviditet, och att det är fel om den gör det.

        Men ge dig.
        ”Som får kvinnor att tro att kroppen inte ändras” ???? falskt narrativ, det vet väl ALLA.
        Om inte annat borde de väl se det på majoritetenav kvinnor i sin omgivning? Eller känner du på riktigt folk som bara ser modeller och som omges av modeller?

        Vart placerar du de kvinnor som har idealkroppar efter graviditeter/med stigande ålder UTAN ingrepp? Människor som har bra hy etc utan botox?

        Antagligen i samma fack, enbart pga att de är snygga. Ytligt och tragiskt.

         Skulle du fråga mig om jag fött barn eller inte skulle jag stirrat på dug som om du va lika dum i huvudet som du lät Lisa.

         Och för att kunna anklaga mig för det du anklagat mig för; MÅSTE du ju veta om jag har fött barn eller inte.
         Det är ju på de premisserna du dömer mig utseende utefter eventuellt barnafödande.

         Om du inte tror att jag ser vem som har gjort ingrepp så underskattar du mig. Men alla har inte ”övat” på att se det. Jag placerar ingen i ett fack pga att de är snygga. Det får stå för dig. I övrigt står jag fast vid det jag skrev och jag förstår att du går in i försvarsposition, för det är ganska hårda ord.

     Alla har lår som skaver framförallt när det är hett. Det finns billigate lösningar än fettsugning.

      Nej, det har inte”alla”…

       Men oj förlåt för att jag inte uppmärksammade minoriteten av kvinnor som har lår som aldrig rör varandra!

        Vadå ”inte uppmärksammade”? Du skrev ett direkt påstående att ”alla” har det, någon rättade dig, du blev sur. Stabilt.

         Nej, jag blir såklart inte sur för att en anonym person rättar mig på internet så bespara mig dina onödiga gissningar om mitt humör/stabilitet tack. Tror verkligen att du förstår vad jag menar ändå.

      Jag har ganska stora lår som ”går ihop” men har aldrig haft problem med skav… Tror inte att det har med att göra hur smal/tjock man är.

       Det var en generalisering såklart, menade på att de flesta (obs inte alla ?) har lår som går ihop oavsett om man är tjock eller smal så det är en onödig grej att operera tycker jag (obs min åsikt)

   Håller med Anonym!
   Vad hände med att ta lite ansvar för sina handlingar och skaffa sig en egen vilja istället för att sitta och grina och bli offer för någon annans ideal??

   Såna här inlägg rättfärdigar ju bara nyblivna mammor att fortsätta trycka i sig tårta utan hämningar, för det är ju ändå andras fel att de gått upp i vikt…

    ”[…] nyblivna mammor att fortsätta trycka i sig tårta utan hämningar […]”. TRYCKA I SIG TÅRTA ?! Är det det man gör som nybliven mamma ?! Då kanske jag ska omvärdera det här med barn, tårta är ju asgott. Eller gör nyblivna hundägare det också ? Jag är nämligen mer sugen på en hund än barn.

     Ja, gillar du tårta ska du verkligen överväga att skaffa barn!

      Äter även nyblivna pappor väldigt mycket tårta ?

       Vart tror du uttrycket dad-bod kommer ifrån om inte från tårta?

        Det har jag aldrig hört talas om ! Googlade men fick inte upp något om dad-bod, tjocka pappor och tårtor i samband med barnafödelse. Jag känner flera mammor och pappor och ingen av dem vältrar sig i tårta, det måste vara ett nytt fenomen.

     Nej snälla utsätt inte en stackars hund för din dumhet…

      Min framtida hund kommer inte lida av någon ”dumhet”, vad du nu än menar med det, så det behöver du inte oroa dig för.

    Kan det vara det här med att barnets födelsedag rättfärdigar ett tårtinmindundigande till som Anonym menar?

     Kanske även flertalet namnsdagar också kanske ? För det låter som att det är en hel del tårtor son går åt.

   Problemet här är ju främst att Natacha far med osanning. Hon undanhåller de verkliga förhållandena under vilka hon har fått den mage hon har. Ska man utseendehetsa kan man åtminstone vara ärlig. Man ska alltid vara ärlig!

    Visst, det är ett problem. Men det kan framföras på ett bättre sätt, i det här fallet tex utan att insinuera om att hon för den sakens skull bryr sig mindre om relationen till sin bebis. Eller?

     Insinuera att hon bryr sig mindre om relationen till sin bebis? Det är som att fan läser bibeln om du får ut det av inlägget.

   Offer?? Alla har ett val. Hon har valt en lättklädd insta, såklart det blir diskutioner om hennes kropp då.

   Problemet är att hon ljuger. Hon ljuger om sin kropp och andra influensers ljuger om läsare…

   Hur svårt ska det vara att bara vara ärlig? Ingen klandrar väl Natacha om hon hade varit ärlig, men att skriva att hon tränat sig till den kroppen är verkligen snedvridet för de kvinnor som läser hennes insta.

   Offer blir du bara om du vill, man kan inte luras om man inte är mottaglig. Barn däremot växer upp i vad de tror är en normal miljö där kroppen ska se ut på ett speciellt sätt. Även om ”alla” vet att det mesta är fejkat så finns det alltid de som väljer att tro på snabba resultat.

   Ja jag tycker också lite synd om henne. Tänk vilken press hon har från säkert både sin man och modellvärlden, att inte ens få läka efter en graviditet. Sen vet vi ju att hon ljuger, när hon ska visa upp sitt barn för modellargenturen säger hon att man måste ljuga lite. Skulle aldrig vilja bo i hemska Hollywood, förväntningarna verkar brutala.

  Men de flesta kändisar har opererat magen efter x antal barnafödslar…? Graaf, My, Paula Uribe… etc, etc… Det börjar bli som i Hollywood där man kan beställa förlossning och plastikkirurgi av magen samtidigt. 🙂

   Har Paula gjort det?? ?

   Det är ju bara så jävla sjukt.

   Va? Att My gjort det vet vi, men att Paula skulle ha gjort samma sak? Eller Maggan? Vart har du fått det ifrån?

   Nu vet jag inte så mkt om de andra bloggarna du nämner men Paula (?!) har jag följt i flera år och aldrig hört om några ingrepp efter förlossningarna? Berätta gärna mer eftersom jag ställer mig lite tveksam till detta.

   Oavsett vad så förundras jag över vad den mänskliga kroppen klarar av. Har själv nyligen fått barn via kjejsarsnitt och bara tanken på att gå igenom med ytterligare en stor operation på så kort tid och samtidigt ha en relativt aktiv livsstil (Elena/Natacha) är ganska anmärkningsvärt när det kommer till återhämtningsförmåga

    Nja inte direkt? Jag snittades akut pga höll på att dö och var ute på promenader efter en vecka, gymmade efter 6 veckor och levde som vanligt utan problem efter 2 veckor. När jag opererade brösten (förstoring bakom muskel + lyft) mådde jag bra dagen efter (noll smärta alls, tog inga värktabletter öht) så tycker inte det känns så anmärkningsvärt, hon födde väl barn för ett år sen typ, hinner ju läka väldigt väl på så lång tid. En sån op som hon gjort är dessutom ett rätt litet ingrepp 🙂

   Vet inte om dom men HoP-Petra gjorde det ju nyligen.

   Anmärkningsvärt hur delade magmuskler och navelbråck drabbar i stort sett alla kvinnliga influenser efter graviditeten. ?

    Det är iofs ganska vanligt.

     Det är det säkert, jag har inte gjort nån undersökning.

     Har inte Engla också opererat magen?

   Ja det kostar att ligga på topp ?

  Hennes mage ser ju perfekt ut på förebilden!

  Men hon har ju inget jättehäng eller så på före-bilden? Lite mer träning hade ju tagit bort det också om hon nu ville få bort det. Men visst klart man ska laga magmusklerna om de går isär och inte vill läka! Inget konstigt. Mina magmuskler gick ihop direkt typ (har sån sjukt stark mage så det var enligt bm, läkare osv pga det) men hade de inte läkt av sig själv hade jag också lagat det med hjälp av plastikkirurgi.

   Har oxå starka magmuskler som läkte perfekt. Dock så förstår jag de som opererar sig för sitt egna välmående/psyke, men inte att man sen påstår att man tränat sig till resultatet. Visst hon kanske har tränat efteråt för att få en ”bra” kropp, eller för att skynda på processen, men i grund och botten så är det väl operationen i sig som gett henne en knuff i baken 🙂

    Att operera diastas är knappast att ”fuska”, det är att reparera något som gått sönder och som inte kan återställas genom träning. En grundförutsättning för att KUNNA träna till sig den mage man vill ha.

    Du säger att man inte ska ljuga eller?

  Jag laser det som att hon har forst och framst opererat magmusklerna som har separerat under graviditeten. Det ar ganska vanligt forekommande, och for manga laker det tillbaka inom 8 veckor, men gor det inte det ar det osannolikt att det kan rattas till utan operation. Hon hade ocksa ett nagelbrack som opererades, samt en MICRO lipsuction.

  Hon har med all sakerhet tranat sa mycket hon kan, men vissa saker kan inte tranas bort. Du lagger fokus pa fettsugningen, du kan ju kanske fraga plastikirurgen hur mycket hon har tagit bort?

  Man kan tyvärr inte få exakt samma resultat som elena bara för att man lägger sig under kniven, det ska man inte lura sig att tro. Elena hade förutsättningarna för att få det resultatet.
  ”För de flesta mammor är det viktigare att skapa sig en relation med sin nya bebis och låta kroppen återhämta sig i lugn och ro, oavsett hur snabbt eller långsamt det går, ”
  Well, de flesta mammor kan göra både och samtidigt så känner de flesta av pressen att komma fort i form. Att tro att kvinnor blir någon form av urmödrar bara för att de har fött barn och därför enbart bryr sig om sina bebisar är väl lite enkelspårigt och fördomsfullt.

   Nää men hon skulle väl ha 4 st nannys så att hon aldrig skulle behöva va med ungen.. eller hur var det?

    Vems tolkning syftar du på? Titta på hennes andra instagram så ser du hur mycket hon hänger med barnet.

  Det som slår mig är alla dessa ungs bloggerskor som gör botox och fillers redan i 20-års ålder för att förebygga och givetvis i ett samarbete.

  Vad finns det att fixa till och det är givetvis ytterligare ett sätt att tjäna cash. Men det är ju inte trovärdigt för fem öre när någon med persikohud klagar på den minimala rynkan.

  Visst, var och en blir salig på sitt och visst, mår man dåligt och har ekonomin fine, kör på det.

  Men det är det förbannade hyckleriet som är värst! Tränat hårt (läs fettsugning) nya fantastisk kräm (botox) lyster i hyn för man druckit mycket vatten (sponsrade ansiktsbehandlingar) tja, ni fattar grejen.

  Har hon bytt namn? Fattar inte..

   Känns som att hela hon är en ny person – känner inte igen hennes ansikte ? I och för sig så hade jag inte jättekoll på henne tidigare så det är kanske därför. Men namnet är nytt, ja.

  jag förstår inte hur unga människor ska kunna skaffa sig en egen och god självbild, när de flesta influencers är så ofattbart ytliga på nätet. Är de inte ytliga, så säljer de ”sina själar” för att kränga grejor. Unga människor som inte hittat sig själva, jämför sig med alla tillrättalagda bilder och texter.

  Förresten… det behöver inte bara vara unga människor. Jag har en i bekantskapskretsen som blev opererad för ett par veckor sedan och den personen är avundsjuk på alla som lägger ut fantastiska bilder från resor… medan personen själv är hemma och måste ta det väldigt lugnt.

  Själv älskar jag att ha ”hemester”. Jag förstår mig inte på denna ständiga längtan bort.

  Och vad kostar såna här ingrepp? Hur många tar dyra lån för att kunna finansiera det? Vad kostar fransförlängningar, löshår, lip fillers, nagelscuplting? För en ung 15-åring – som förhoppningsvis inte får lägga sig under kniven … än, men vill. Pengar som i slutänden går till att få bekräftelse, godkännande, ”uppskattning” från andra, på en helt och hållet ytlig nivå. Och vad händer när den unga kvinnan inser att allt är yta och att ingen ändå ser människan bakom fransar, hår, och tusen andra förfalskningar? Är det då man får ångest, något så många influencers numera berättar om?

   Jag gjorde bukplastik på en privatklinik i Stockholm och betalade ca 80 000 kr. Gjorde operationen med anledning av att jag var väldigt överviktig som ung. I och med fetman hade mina magmuskler separerats redan i unga år och efter en viktnedgång hade jag en massa lös hud. Såg lite ut som en gubbhäng-mage. Efter operationen är den inte längre lika jultomtig, snarare stram, men fortfarande lite mysig och tar nog lång tid att träna den till en alldeles perfekt mage. Men jag är glad för att inte se ut som en rund och glad gubbe på magen. 🙂 Sedan får jag ju se hur den hanterar eventuella barn i framtiden…

   Det är svindyrt att underhålla allt detta. Jag har gelé på mina naglar och de underhålls en gång i månaden och då kostar påfyllning runt 700kr (jag går inte till nån av kedjorna i galleriorna). Nytt set kostar över 1000kr. Jag har haft (färgat) grått hår länge och i perioder har jag gått varannan månad till min frisör och det kostar minst 1100kr varje gång (1800kr om jag klipper också). Nu har jag gett upp det för tillfället dock. Poängen är att det är dyrt. Och då är det ”bara” naglar och frisörbesök som jag har lagt och lägger pengar på.

    Och skönhetsindustrin gnuggar händerna och skrattar hela vägen till banken tack kvinnors inlärda osäkerhet ?

     Verkligen. Nu gillar jag min frisör väldigt mycket och även min nageltjej så att bidra till deras löner gör mig inget alls. Men helhetsbilden är jobbig. Jag gör ju inget av detta för ”miiin skull”, vilket är den lögn som de flesta verkar ha svårt att släppa taget om (det tog långt tid för mig också, jättelång tid).

      Precis! Sen tycker jag att det är kul med ny nagelfärg (målar själv lite halvdant så kostar knappt nåt ?) och det är skoj att byta frisyr osv men ja, den där helhetsbilden är bra att ta ett steg bakåt o kolla på.

  Jag undrar en sak. De andra bloggarna har under tillfällen använt eller använder andra namn på sina sociala medier ( Kissie, Blondinbella, Dessie, Lady Dahmer) men när Elena väljer Elena Belle så använder du dig av Elena/Natacha. Jag har exempelvis inte sett Kissie/Alexandra. Varför gör du olika?

   Hannalicious får ju heta sitt egenvalda namn här 🙂

   Är det inte så att hon sa att hon gjort ett namnbyte till Elena Belle, men att det inte gått igenom officiellt eller något sådant?

   Jag brukar ofta skriva Kissie/Alexandra.
   Byter man namn så får man fasa in det och Natacha/Elena är så pass känd under det namnet att man får köra med båda ett tag.

    Fast du har ju tidigare sagt att du inte kommer kalla henne Elena för att det fortfarande står Natacha i passet.
    Så att det är någon in/utfasning är ju något du har hittat på nu.

     Ja, eller så har jag ändrat mig. 🙂

  Tycker inte Elena hetsat? Hon har ju ej skrivit -kan jag kan du- eller påstått att det är lätt. Hon visar ju att hon kämpar och det är ju sant, vill man ha en sån kropp är det no excuses (och gener) som gäller. Håller med anonym 11.54, förstår andemeningen i inlägget men sättet det framförs på är moraliserande och känns nedlåtande. Dessutom är väl inte nyblivna mammor helt viljelösa offer som påverkas av precis allt. Följer man Elena (vilket jag inte gör eftersom hon inte bidrar till mitt flöde) så är man nog på det klara med vad för slags content man får ta del av. Hade önskat en annan ton på detta inlägg.

  Modd modd

  Yepp….titta på Gynning….hela hon utstålar ÅNGEST-
  Den kvinnan har ju fixat typ allt, inget är äkta mer än möjligen de demoner hon brottas med.

  Smart är hon dock med sin sk. konst.
  Ofta nakenfoto som hon målar över med färg och vill oss att tro att hon kan teckna/måla.
  För att inte tala om de gräsliga ansiktena, ett hopkok från Ulrika Hydman och Max Walter Svanberg. dock är, var de båda riktiga konstnärer.

   Va!? Har Gynning inte målat kropparna själv?

   Du är en sjukt obehaglig kvinna Lisa…. :/

  Riktigt fult att spela på att det är träning när det i själva verket handlar om något helt annat. Om det nu stämmer då!

  Men elena har vart väldigt öppen med att hon opererat sig i podden HOLLYWOODPODDEN samt att hennes magmuskler delade sig. Sen är hennes jobb ju modell så självklart vill hon ju tillbaka till sin form hon hade innan Luna kom till världen. Varför ska hon nöja sig med att inte vara i fin form bara för andra tjockisar ska sitta och klaga på henne?

   Men vart tappar folk poängen nånstans? Det är inget fel med operation. Det är fel att operera sig och sen säga att träning är det som fått henne att återgå till hennes form innan graviditeten?

    Som att jag förstorar min rumpa genom operation och säger att jag tränat den större?

    Men är du dum eller? Lyssna på HOLLYWOODPODDEN så hör du henne själv säga att hon opererat sig sen visar hon på sin IG att hon gjort vissa saker

     Meeen hallåååå! Ofta du inte lyssnat på hooollyyywooodpooddeeeen?!

     Nej. Jag har inte lyssnat på Hollywoodpodden. Lyssnar på vettigare saker. Typ saker som inte gör mig dum.

     🙂

      Nettiz. Med Z.

      Då ska ju du inte gnälla heller pucko ??

       Med din argumentationsteknik kommer du komma långt. 🙂 folk slutar liksom ta dina ord seriöst när du slänger med skällsord. Bara så du vet, ifall du inte visste.

  Att det skulle vara en massa avundsjuka tjockisar som tycker till om Elena är ju bara BS. Jag gick ner jättemycket i vikt efter att mitt barn föddes, var smal innan. Folk frågade hur jag hade gjort och som att det var något beundransvärt. Jag sov ingenting, hade en unge som bara ville sova i vagnen, så jag fick promenera hela tiden, ammade 24/7. Var ett vandrande skelett. Tycker hetsen att gå ner i vikt är jätteproblematisk och tycker att Elena varit värst av alla influnecers i detta.

  Jag tycker så synd om dessa kvinnor som Elena Belle, Gynning, Engla m.m. som är så besatta av sitt utseende. Englas man har ju två jobb för att bekosta hennes modehobby och magplastik + silikonbröst. Det var rätt komiskt att se henne försöka förklara sig i inlägget Slut på Semester nyligen.

  Undra hur dessa opererade kvinnor tänker om framtida barn? Är Elena Belle nöjd med ett barn eller ska hon skära upp och göra om kroppen efter ett till barn igen?

  Har en vän som opererat brösten efter tre barn. Oväntat fick de en nummer fyra och direkt var plastikoperationen rätt så förstörd (pga viktuppgång och amning). Snacka om att slösa pengar.

  Jag slutade följa N häromdagen. Länge har jag tyckt att det är roligt att hon skapat sig ett liv i LA. Men då jag nyligen fött barn så orkade jag inte se alla bilder på henne. Iaf just nu, svårt att inte jämföra ? med det sagt betyder inte det att jag för alltid har avföljt henne.

  Ja, vi kommer antagligen att få träffa en och annan av 2018 års fagra damer när vi blir gamla och hamnar på äldreboendet. Blir intressant att se vem som är ”naturligast”?

  Fast om man kollar på förebilden så var ju hon i väldigt fin form redan redan på förebilden, ingreppet fixade bara till det sista. Hade hon inte tränat hade hon aldrig kunnat få så fina resultat. Sitt ni och fläska er, absolut. Men ni får aldrig så fina resultat med bara operation 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.