Läsarna verkar inte riktigt köpa Kissies reklam för tandblekning

Alexandra har gjort ett reklaminlägg för Belissas tandblekning och läsarna verkar allt annat än imponerade.
I överkäken har Alexandra porslinsfasader som inte går att bleka – tro mig, jag har försökt – och hon menar att hon bara blekt underkäkens tänder, men trots det så är alla tänder markant vitare i hennes efterbild.
Hur har det gått till om Alexandra inte blekt tänderna i överkäken?

Svaret är att Alexandra ljusat upp ”efterbilden” – och borstat tänderna –  vilket gör att resultatet inte går att ta på allvar då det är manipulerat.
Att tänderna blir avsevärt ljusare av att bli borstade var nyheter för mig men kanske får Alexandra märkliga, mörka beläggningar på sina tänder som jag är förskonad från?
Men oavsett hur ljus eller mörk bilderna är så borde väl ändå underkäkens tänder vara ljusare i relation till överkäken i efterbilden?
Annars har ju inte tandblekningen gjort någon som helst skillnad, eller hur?

 

Vad tror ni?
Kan jag vara en lämplig kandidat till att bli Belissas nya ansikte tandinnehavare utåt?
Som ni ser är jag lite av en kameleont – jag kan bli vad som helst! 🙂

83 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Bra att du tog upp det här. Henne reklaminslag är under all kritik och visar tydligt hur viktigt det är med kritisk granskning av influensers, särskilt när det är pengar och hälsa inblandat.

   Inte mycket real varken på Kissie eller vad som kommer ur hennes min. Eller hennes mun för delen ???‍♀️

  Klart det är fejk, fattar inte alla det? ?

  Alltså det är ju gegg mellan tänderna, eller så kanske det är tandsten. Hon kunde ha fokuserat på tandtråd ist för blekning, hälsan var ju viktig för henne och då gäller det att hålla rent i munnen, inte bara bleka tänderna. Konstig koppling btw, blekning är snarare dåligt för emaljen och tandhälsan på lång sikt. Men lät väl bra, bättre än att säga att det ju egentligen handlar om hur man ser ut.

   Ja det är pga slarv med tandtråd/mellanrumsborste, eller avsaknad helt. De flesta borstar bara ytorna men orkar inte rengöra mellan, vilket egentligen är ännu viktigare! ??.

    Min pappa tjatade alltid om att jag skulle använda tandtråd när jag var liten men jag lyssnade inte på han. Nu har jag pga överkänslig för bakterier och slarv fått parandotologi och får springa till en tandhygienist stup i i kvarten så nu tjatar han istället och skrämmer upp mig. Sköt om er tänder!!!

     Du menar paradontit?

      Ja men tandlossning, jag vet inte helt korrekta termer

   Ser det inte ut som att hennes tandkött börjat krypa uppåt på incisiverna i överkäken (framtänderna)? Tandköttskanten ser märkligt spetsig ut.

    Jo har aldrig sett någon med blottade tandhals(ar) på framtänderna

     Hon kanske smygsnusar ?

     Men detta är väl mellanrummet mellan fasaderna och den riktiga tanden man ser? Fasaderna tycks inte nå ända upp, vara för korta. Eller också har hon borstat upp tandköttet så fasadernas kanter syns. I vart fall som helst så borde hon gå till sin tandläkare och ta bort tandstenen om hon nu ska göra reklam för tänder…..

    Kan bero på snus, att mycket plack har varit där så tandköttet drar sig undan eller så beror det på fasaderna.

   Finns ju såna där mellanrumsborstar i gummi som är asbra, speciellt om man har trångt mellan tänderna eller tandställning på/bakom tänderna. Bättre än de med ståltråd, och mycket mer hållbara då de inte böjer sig permanent som de ”vanliga”.

    Älskar de med gummi! Använder de blåa och orangea varje dag. De är från TePe, fick dem rekommendera av min tandhygienist.

     Du har inte lust att länka vilka det är du använder? Använt flera olika, men hinner aldrig gör klart hela munnen innan skiten böjs/går av helt. Känner inte igen att jag sett varken blåa eller orangea förpackningar så är nyfiken på vilka det är. Skulle uppskattas jättemycket! Har problem att hålla rent vid min retainer på underkäken pga hittar inga grejer som funkar för mig.

      Det är de som MiaMaria länkade nedan. De blåa är större, de orangea lite mindre. Om du har tandställning kanske gummit fastnar i den dock…

      Fråga tandläkaren nästa gång du är där vilken som är bäst för dig. Jag använde bara orange, men tandläkaren sa att jag ska använda den gula mellan vissa tänder i underkäken (jag har också retainer).

  Hörni vill ni höra/se något kul? Jag kollade egenom bellas senaste 10 inlägg typ för att se vilken tid hon brukar lägga upp. Alla vara uppladdade lite olika tider på dygnet men ALLTID 7 minuter över något? Tex 21.07, 20.07, 14.07. Bläddrade tillbaka huuuur långt som helst och alla inlägg är alltid uppe 7 över. Vet någon vad det här beror på haha?

   Märkligt att inte det har dykt upp en massa artiklar än om att bella var på Astrid Lindgrens värld så känd som hon är ??

    Ja, efter sex hela timmar klarade hon inte av folkmassorna som flockades runt henne längre. Viktigt att berätta om detta i bloggen också, så folk riktigt ska förstå hur känd hon är som inte kan vistas på ALV längre än sex timmar.

     Skönt man åker iväg utomlands då där hon inte är känd.

    Och hon påstår att folk hela tiden vill ta bilder med henne men ingen taggar bilder där de står bredvid henne så jag har svårt att tro på det.

   Optimala lurendrejeritiden förmodligen. Men alltså, tids nog måste hon söka annat arbete? Känns som att hon har stendött i influenservärlden. 0 trovärdighet. Inga samarbeten på länge nu väl?

   Alltså nu såg jag det också! Haha. Gud vad märkligt.

   Nu kom ett till 19.07 – fast klockan var mig veterligen inte 19.07 när det publicerades.

   Illuminati-bella. Snart föreslår hon en ny sedel med pyramider, botoxsprutor, fisköögon och trianglar.. 7-kronorssedeln.

    Helt enkelt hon som uppfann 7an är därför

   Såg det hos andra tailsweepbloggare oxå!

  Gollum.

   Kissie, ja? Har faktiskt också alltid tyckt hon påminner om honom ?

  Hahaha grym du är CamCam!

  Förlåt för OT men jag kan inte släppa det hör med Therese Lindgrens instainlägg (nu raderat) med en bild av henne i svart spetsbody i supersexig pose.

  Det är så många som här och där velat försvara hennes bild. Min enda fråga är: VAD är syftet med bilden tror ni? På riktigt. Jag är genuint nyfiken på varför en lägger upp en bild/pose like that. Hittar själv ingen annan anledning än att det handlar om att känna sig sexig och få likes.

  Lite ledsen över att jag har hållt henne som förebild för min tonårsdotter och handlat hem hennes böcker till densamma. Hur breakar man att en fin förebild gått vilse?

   Hon har nått över 30 och är desperat efter bekräftelse. Kanske ligger åldernoja bakom? Känns som att det blivit extremt mycket naket och ”sex” på alla hennes kanaler den senaste tiden..

    Man blir aldrig för gammal för komplimanger eller bekräftelse skulle jag vilja påstå!

    Och? Jag älskar att få bekräftelse, speciellt från tjejer. Då blir man glad

     Ja men hur desperat får man bli? Jaga komplimanger över sin ”sexiga” kropp av småbarn liksom?

   Prata om att förebilder också bara är vanliga människor. Var ärlig. Om man är tonåring så förstår man ändå en hel del. Sitt ner och förklara ärligt varför det blir på ett eller annat sätt. Det kommer du nog längst på.

   Bekräftelse.

   Hur?

   Genom att få alla att förstå att ingen är felfri och att det i sig är att vara en förebild att kunna visa det öppet.

   Sedan så har hon väl lika lite som LD velat bara det önskat att vara någons förebild, så att hon varit det för ditt barn kan du inte lägga på Therese.

    *Sedan så har hon väl lika lite som LD velat vara det, önskat att vara någons förebild, …

     Oh, så naivt tänk…..

      Jasså?! Att du eller någon annan väljer en förebild ligger på dig.

      Att vi alla sedan kanske borde leva som bra förebilder, stora i sociala media eller inte, är en annan fråga.

       Detta dravel om att man inte väljer att vara en förebild och jadjada. Jag fattar det inte, hur skulle det valet gå till menar ni? Ska man öppet statuera att ”jag vill vara en förebild för barn” för att räknas som en eller? Väljer man att rikta sig till barn med sitt innehåll så blir man ju automatiskt en ”förebild” eller någon som barn vill vara som och ser upp till. Det är liksom skillnad i ansvar tycker jag om man väljer att profilera sig sig mot barn.

   Men kan du förklara vad du provoceras av? Om man vill känna sig sexig och få likes, vad är då felet med det? Säger det inte mer om personen som provoceras av bilden än den som lägger ut?
   2018, rätt sjukt att man ska behöva försvara tjejer på detta sätt

   Som dom flera som visar upp sig vill dom ha bekräftelse!

   Du kanske skulle tagit den diskussionen i kommentarerna som hör till inlägget som handlar om just sen bilden.

  Någon som läser Sandra Beijers blogg? Varför har hon brutit med sin pappa?

   Ingen aning. Det har hon aldrig nämnt.

    Det har varit uppe flera gånger.

     Jag vet att hon har nämnt det förr, men inte nån anledning. Det är ju rätt drastiskt att säga upp kontakten med sin egen far. Inte helt ovanligt dock, se på blondinbella, Kenza. Jag är nyfiken! Är han alkoholist, elak mot hennes mamma, ogillar hon nya frun? Eller är han inte fin nog för Sandra? Hon har ju tillochmed bytt till sin mammas efternamn trots att hon hade hans namn först.

      Kanske är trendigt inom den influenciska världen vad vet jag.

       Eller för att många fäder helt enkelt är odugliga.

   Det enda hon har nämnt är att hon älskat honom och träffar honom lite sporadiskt men inte med hans nya familj. Hennes pappa arbetar inom PR och Kommunikation.

   Men det som Sandra skriver får man även ta med en nypa salt. Hon säger själv att hon är extremt bra på att överdriva – inte ljuga men överdriva stort – så hon måste alltid förklara för sina vänner att det hon säger är sant för annars tror de inte på henne.

    Njae, hon har sagt stt hon skriver typ mer dramatiskt förklarande för att få mer flow i berättandet, det innebär inte att det är lögn eller förstorande utan är en vanlig berättarteknik för att fånga läsaren

     Hennes vänner är inga läsare. Fånigt att överdriva så.

  Bloggare vill gärna bli kallade influenser och hävdar att de är proffesionella marknadsförare, men det är lite svårt att ta dessa bloggare seriöst när de är så jäkla dåliga på sitt jobb. Om hela deras jobb går ut på att vi ska vilja köpa det dom marknadsför så kanske de ska lägga tid och engagemang på att göra bra reklamsamarbeten. Det skulle göra att man tog deras titel/jobb på mer allvar samt även gynna de företag de samarbetar med.

  Hej thé real hmm. Jag beundrar er som orkar diskutera detta. Vilken värme. Men bra för tvätten torkar snabbt. Men glöm man kan sova på nätterna. Pussar och kramar. ???

   Fläkt! Sover som en drottning!

    Hej norrländska. Min mamma kom från Haparanda så vi var mycket där när vi syskon var små och som tonåringar. Jag saknar norrland.

   Verkligen! Jag orkar seriöst inte. Jag bor i Göteborg och det är så fuktigt och kvavt här så mina kläder sitter fast och min hund är mer död än levande.

    Eller hur. Tänk att ha en päls i värmen. Stackars djur.

    Jag möblerade om, sängen nedanför öppet fönster och så fullt tvärdrag från andra rummen.

    Haha mina trosor kletar fast så varenda gång man ska på toa så är det en kamp och jag blir genomsvettig ?

    Sån kylväst är att rekommendera till hunden

     Jag blöter ner honom och går enbart korta promenader och helst på gräsmattor.

   Kram tillbak K-M ?

  Inte så mkt konstigare än Fokis överexponerade och noga ljusriggade bilder på dotterns ögon.. ?

   Knappast…. Kissie kränger en produkt som är skadlig för tänderna genom att fejka resultatet. Foki tar bilder på sin dotter till sin blogg. HUR kan du tycka det är samma sak?

    Mer att det idag är helt normalt att redigera bilder efter behag oavsett hur etiskt jävla stört det är, gäller såväl influencerbebisar som reklamtänder. Tycker det är sinnessjukt vilket som.

    Det är väl rätt knäppt att idealisera blå ögon till den grad att man börjar retuschera en liten bebis… Iofs gjort i ett desperat hopp om att dottern skulle vara någon typ av genetiskt underbarn som kaaaanske skulle lyckas med konststycket få mer och mer blåa ögon med tiden (när det liksom ÄR tvärtom pga ren jävla genetik). Det är ett sjukligt och extremt tecken på hur lite verklighetsförankring dessa tjatiga och korkade influensers har och hur absutdt viktigt det är med yta. Reklamretuch känns faktiskt nästan mer legitimt. Det är väl mer eller mindre vad man kunnat utgå ifrån de senaste 15 åren, att reklam alltid är för bra för att vara sann.

     Hänger inte med nu, hur/vart har Foki retuscherat sin bebis ögon? Har inte bebisen blå ögon som på bilderna?

      Men det ser väl alla att de bilder och filmer hon inte kan retuchera och bilderna på barnet på Fokis systers insta visar helt enkelt bebisen som hon ser ut på riktigt. För mig som jobbat med foto förr är det uppenbart att hon maxar exponeringen, ljusar upp bilderna och förstärker färgen. Vill betona att ungen är skitgullig oavsett ögonfärg, det är precis det som är det sjukaste.

  Herregud vilket kaos runt Lundell och stämningen . T.o.m. mamma till Jonna går ut och tar tonen i sin blogg. Oj oj.

  Är det inte meningen att det ska vara samma ljussättning på båda bilderna? Hur ska man annats veta ifall det funkar? ?‍♀️

  Fast hennes fasader är väl något Av de sämre fasad-tänder jag sett.. men som bekant, gratis är inte alltid det bästa. Se bara på skarvarna mellan tandkött och fasaden, syns ju galet mycket av hennes gamla tand..

   De är i alla fall för korta – syns knappt när hon ser ens

  Det var en hel massa kommentarer som försökte få Kissan att förstå problemet men hon fortsatte bara att skälla på läsarna för att DE inte förstod att hon ju hade LJUSAT UPP efterbilden… vilket ju var vad läsarna påpekade men hon fattade ändå inte och fortsatte svara läsarna att DE inte fattade… Och så fortsatte det i 50-talet kommentarer. I dagens inlägg frågar någon igen om hon skulle kunna förklara (pudla…) gårdagens inlägg men hon fortsätter sina försvarstal… Vad enkelt det hade varit för henne att ta en ny efterbild med samma ljus som förebilden, be om ursäkt för att det blev fel, och fortsätta sin dag….

  Jag dör ? Du är ju Gollum 2.0 på sista bilden
  Camilla, du är grym!

  Hade jag varit Melissa hade jag velat ha pengarna tillbaka för denna marknadsföring. Blir ju raka motsatsen, alla ser ju att det inte är någon föränding.

  HAHAHAHA skrattade högt åt ditt collage, tack!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.