Members bekräftar att de avslutat samarbetet med Sindy Niklasson

Det är intressant att både Members.com och Belissas tandblekning valt att avsluta sina samarbeten med Sindy Niklasson efter att hon publicerat hämndporr och diverse hot mot sin nya pojkväns föredetta flickvän, medan företaget som sponsrar Sindys nya ansikte – Ah Clinic – ska ha sagt att allt antingen är fabricerat och om inte det, väl motiverat om exet sagt att Sindys barn är fula eller liknande.
Jag vet inte nu ni känner men vad exet sagt eller inte sagt mellan fyra ögon till Sindy är fullkomligt och totalt ovidkommande i det här fallet.
Det finns liksom ingenting Sindy skulle kunna visa mig från en privat konversation mellan dem som skulle få mig att säga:
– Men okej då! Det HÄR motiverar sannerligen lite hämndporr! Låt mig hjälpa till!! HÄMNDPORR!!!!!!! 

Jag har själv inte fått något svar från dem – eller AK Nygart/Akademikliniken – där jag bett dem motivera sina beslut att inte ta avstånd från Sindys hämndporr men om det ramlar in så kommer jag givetvis publicera dem.
Att det är sant att Sindy publicerat hämndporr på Instagram är svårt att förneka eftersom allt finns förevigat och sparat så hur AH Clinic motiverar detta ska bli mycket intressant att höra.
Jag återkommer om det och annat som kommer ske i slutet av sommaren som en konsekvens av Sindys agerande.

73 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag har bara en sak att säga och det är blä
  Slut på meddelande

   Finns det ett k-nummer med anmälan så att man kan följa ärendet?

  Kommer fortsätta kontakta företag om det här så länge hon stannar som ”influenser” på instagram. Bryr mig inte särskilt mycket om det är en vecka eller flera år det handlar om, kommer göra det med glädje 🙂

   u go girl

    U go Glen Coco!

  OT men undrar vad som hänt mellan Sandra och Erik 🙁 …

   Varför tror du att något har hänt? 🙂

    Dem har avföljt varandra på insta och tonen på hennes blogginlägg låter lite trist…

     Konstigt, dom var väl precis utomlands ihop och då verkade allt bra

      jag håller med!

       Vilka är Sandra och Erik?

        Sandra Beijer och hennes kille

   Jag får känslan av att hon insåg på deras resa att de inte var 100% rätt för varandra och därför avslutade relationen. Det är lätt att bli förälskade och ha det bra när man lever sina liv hemma, där man kan gå hem, hänga med sina kompisar emellan. Så åker man på en resa i 7 dagar och börjar störa ihjäl sig på varandra och ifrågasätta om relationen är något att jobba vidare på.

   Man inser att man kanske inte har samma planer för framtiden, vill lägga pengar på samma saker osv. Som först kommer upp när man verkligen är med varandra så intensivt.

   Jag fick känslan redan under deras resa att något inte stämde. Tyckte att uppdateringarna var lite low i förhållande till den fantastiska resan de var på. Kanske de bara inte var rätt för varandra. Det behöver ju inte vara konstigare än så.

    Måste ju säga att detta är vilda spekulationer baserade på min magkänsla.

  Kan vi diskutera Linda-Marie Nilssons gråtfest på instastory?

   Ahhhh jag har sovande bebis här så jag kan inte ha ljud på… vad händer?

    @Maria. Dom har äntligen kommit fram till Rhodos efter mycket strul och det är fullt med dyngpackade människor. Hon är rädd och känner sig otrygg. Rummet var sunkigt och utan sängkläder.
    Nu har allt löst sig och dom ska checka in på ett annat hotell som Emil bekostat.

     ??????????

   Tycker inte det är så konstigt när man rest i över ett dygn för att komma fram, och hotellet är ett sunkigt festhotell som inte ens har riktiga sängkläder…

   Är väl inte så konstigt att bägaren rinner över när man är helt slut, har rest i ett dygn, antagligen inte ätit eller sovit något speciellt mycket och kommer in till ett sunkigt hotell utan sängkläder.

   Har det tagit dem ett dygn att komma till Rhodos? Hur många mellanlandningar har de gjort? Stämmer detta så är de skitsnåla.

    Det är strejk på olika flygplatser bla i grekland, inte deras egna val av resväg hehe

  Sindy gjorde reklam för belissas tandblekning redan igår….. och hon säger att hon fortf ger ut rabatt?

  Hoppas Sindy och hennes nya kille lärt sig en läxa nu.

   Det har dom inte.

  Men Kevin dansar vilt på Sindys insta, med ett öppet tomt kylskåp i bakgrunden. Gå o handla istället för att dansa?
  Och sluta sprida hämdporr.

   Bra konstruktiv kritik! ??

   De har matkassar framme och verkar fylla på kylen nu, där kan du iaf slappna av ?
   Dansa in maten i kylskåpet är ju sportigt! Eller knarkigt.

  Nu hoppas jag verkligen att tjejerna på BB INTE skickar över nakenbilder till pojkvänner.
  Ta kort på din egen telefon och låt honom se bilden där. Radera sen ALLT!

  Eller ännu bättre, ta inga utmanande foton alls så slipper ni vara oroliga.

   Eller ännu bättre –> alla vidriga assholes där ute: radera bilder på andra som inte tillhör er och gå vidare i livet.

   Seriöst, sluta med din shame.

    Jag blir uppriktigt rädd när jag ser hur många som likeat din kommentar. Är ni verkligen så naiva? Lever ni i en drömvärld?
    Gå ut och möt verkligheten så ska ni se att den inte formar sig efter era fantasier.

     Det du gör är att säga åt offren att sluta leva som de vill när det är förövarna som ska göra en förändring. Ungefär som det uttjatade exemplet att tjejer inte ska gå i korta kjolar för att minska risken för våldtäkt.

     Det är alltid förövaren som ska ändra på sig, aldrig offer.

      Fast lite egenansvar måste man ju ändå ha. I en drömvärld så hade vi bara kunnat säga till alla pedofiler, våldtäktsmän, knarklangare osv att sluta och så hade de gjort det. Nu är det tyvärr inte så enkelt. Därför måste vi ibland uppmana tjejer (framförallt) att inte gå ensamma, inte skicka nakenbilder till vem som helst och att inte använda droger. Däremot ska vi aldrig säga ”skyll dig själv” om det händer något.

   Eller ännu bättre –> alla vidriga assholes där ute: radera bilder på andra som inte tillhör er och gå vidare i livet.

   Seriöst, sluta med din shame. Man FÅR ta bilder på sig själv. Lägg skulden där den hör hemma.

    Eller som någon skrev, vattenmärk bilderna med mottagarens (ex pojkvännens) namn så det går att sätta fast personen om bilden sprids

     Men vad spelar det för roll när chefen, kollegorna, vännerna, skolkamraterna, familjen och hela världen fått se dina privata delar? Om du är så orolig att du behöver vattenmärka en bild- sprid den då inte självmant!

      Vilken bra idé med vsttenmärkning!

      Och Luna: det innebär ju att färre män vågar sprida för att då måste de stå för sina handlingar?

    Då får man ta konsekvenserna. Så ser verkligheten ut.
    Vi får se hur kvinnor hängs ut av både kvinnor och män dagligen, så varför vara så dum och riskera att själv utsättas för samma hellvete?

    Åk du runt på en turné och läxa upp alla 7 miljarder människor så kör jag på det säkra kortet och lär mig av erfarenhet.
    Smarta kvinnor vet vad de ska göra. Dumma skyller på andra.

     Och om man inte skickat bilder då utan ”partnern” har filmat och fotat i smyg? Fortfarande ”skyll dig själv?”

      Men vad tror du?

      Självklart är det inte hennes fel! Om han är så äcklig att han filmar henne då lär han nog sprida dem utan att tveka. Det spelar alltså ingen roll om vi marscherar ute på stan och kräver respekt, rötäggen frodas och gror ändå. Därför MÅSTE vi vara försiktiga. SÅ SER VERKLIGHETEN UT!

       Ska vi bära modesta kläder också???‍♀️

        Nu vill du bara provocera mig.

         Nej. Jag ville att du ska se det orimliga i det du säger. Kanske inte helt lyckat sätt av mig. Är lite trött på många som hänger här inne nuförtiden och var kanske lite väl kort mot dig. Förlåt!?

         Det är ok, TRH 🙂
         Jag vill alla kvinnors (och människors) bästa. Jag tar rollen av den elaka, skrikiga och strikta läraren som tvingar mina älskade flickor att tänka sig för. Av kärlek, inte hat. Alltid av kärlek.

        Och många som hänger här är trötta på dig. Det är sen gammalt

       En annan verklighet. Sannolikheten för att du ska råka ut för en olycka i trafiken är att det är mest troligt att någon annan orsakar dig den. Vad göra? Stanna hemma?

       Vad är bättre? Att få folk som gör fel att sluta göra det eller att du ska akta dig hela tiden?

       *vill inte leva i din verklighet*

        Att köra bil och att ta en bild under kjolen är inte samma sak. Du behöver ett körkort för att köra och måste lita på att alla ute på vägen vet hur man manövrerar en bil.
        Att klicka på en knapp och skicka en bild på sin fiffi är inte en olycka, det är någon som medvetet gått med på att dela sin kropp med någon annan. Denna någon får faktiskt tänka sig för innan hen klickar på skicka.
        Jag vet att många litar på sin partner och det är av den anledningen jag uppmanar alla att vara försiktiga. Människor är lättpåverkade- den killen du litar på idag är inte samma kille om 2 år. Han kanske hatar dig och vill hämnas. Om du har skickat en bild då har du även skickat honom ett vapen, gratis dessutom!

        Vi kan inte blunda för verkligheten. Läs inlägget igen om du tror att det går att ändra på alla människors tankesätt. Du tog en bild och du ansvarar över vilka som ska få tillgång till den. Du får också acceptera konsekvenserna skulle bilden spridas.

         Om jag trodde på att det inte går att förändra hur folk tycker, tänker och agerar kan jag lika gärna packa ihop och flytta till en öde ö.

         För inte så långe sedan var dylikt beteende nästintill helt otänkbart. Gjorde man så så var det du som blev utesluten från gemenskapen och aldrig insläppt igen.
         Idag tycker de flesta som du att man får skylla sig själv och att om man varit så dum så är det fritt fram.

         Självklart går det att påverka åsikter och opinion. Tex så görs det nu idagarna framsteg om åsikten att kvinnlig omskärelse är nödvändig och det i länder där ca 80% är omskurna. Både kvinnor och män håller på att ändra sig.

         Vad vi behöver är mer respekt. Inte fler lås och bommar.

         Jag håller med dig. Jag kan inte annat än att hålla med dig i det du skriver men min svaghet är att jag är en realist (heter det så?) av högsta rang. Jag detekterar mönster i allt och försöker förutspå framtida event utifrån insamlat data. Jag kan inte rå för min negativitet i detta sammanhang då den baseras på flera års erfarenhet och observation, inte hat.

         Jag är en glad och positiv människa när det gäller mycket men ibland kan jag helt enkelt inte blunda för verkligheten. Jag litar bara på de som bevisat, gång på gång, att de är trogna människor. Jag förväntar mig inte heller att en främling ska lita på mig utan att först försäkra sig om att jag förtjänar förtroendet. Trots detta så kan jag dela med mig av väldigt privata minnen då jag hellre är en öppen bok med främlingar (så att de inte kan använda något emot mig).

         Jag har tidigare skickat utmanande bilder (i underkläder, du vet, när det fortfarande var spännande) men hade tur med killen. Jag kan knappt föreställa mig hur fruktansvärt jag hade mått idag om han spridit dessa bilder. Jag vill inte att någon utsätts för värre då jag inte ens kan föreställa mig hur kränkta och oälskade de måste känna sig just då. Det önskar jag ingen.

      Man kanske varit ihop väldigt många år och litar på sin partner. Man tror kanske man ska vara för alltid. Finns många som filmar eller fotar sig. Om det sen tar slut så tror man väl ändå den andra visar sån respekt att inte sprida det. Långt ifrån alla gör det… men det finns rötägg. En sida man kanske aldrig anat hos sin fd. Svårt att skydda dig då…

   Jag håller med, tyvärr. Det är så verkligheten ser ut och är man inte beredd/vill att sina bilder ska spridas- skicka inte.

    Jo, så är det tyvärr.

    Somliga verkar tro att vi bara kan programmera om hela väldens befolkning för att passa deras agenda och åsikter.
    Vi är så upptagna med att skylla allt på alla andra att vi vägrar ta lite eget ansvar. Detta handlar om sunt förnuft, inte kvinnoförtryck och shaming. Kvinnan (eller mannen) som skickar en bild på sitt kön gör detta självmant och får då också ta konsekvenserna. Är det rättvist? Ja, det tycker jag. Så länge ingen trycker en pistol mot din tinning så är du fri att fatta dina egna beslut. Om du inte har tänkt igenom dem noga då är det faktiskt inte någon annans fel, du får helt enkelt skylla dig själv.

    Världen är en hemsk plats. Orättvisor äter vi till frukost, lunch och middag. Detta är givet och detta vet vi alla så sluta vara så naiva. Vi kan inte ändra hur miljarder människor tänker men vi kan faktiskt påverka hur vi själva agerar.

    Jag tycker synd om alla som blivit hotade med nakenbilder men jag tycker ändå att vi är skyldiga oss själva att lära oss av de stackars kvinnornas misstag. De är inte dumma men vi som upprepar samma misstag är riktigt dumma.

     Jag vet att man ska vara försiktig och att man inte kan lita på folk. Det var tonen i ditt inlägg som gjorde mig illa tills mods.
     /första anonym.

      Du får förlåta mig, jag skrev det mer som SNÄLLLLLA RARAAAA var försiktigta. Typ att jag bönar och ber. Jag kan inte förmedla min ton i skrift och får helt enkelt lära mig att skriva utan versaler. Det var verkligen inte meningen att trycka ned eller förnedra kvinnor, tvärtom, jag vill inte att en endaste mer kvinna råksr ut för denna orättvisa. Därför uppmanar jag kvinnorna där ute att ta hand om sig själva och acceptera att världen är en hemsk plats. Vi måste vakna upp och hålla om varandra. Vi måste!

      Kram! 🙂

       Fint skrivet. Håller med om vad du säger men inte tillvägagångssätt du vill göra det på. ?

        Jag får jobba på det. Jag ser själv hur aggressivt jag förmedlar mina åsikter. Ursäkta alla som tog illa upp, jag är inte arg. Eller jo, men inte på er bara på verkligheten och denna äckliga värld vi tvingats leva i.

         Det var inte aggressivt, som jag uppfattade det. Man får hålla mer än en tanke i huvudet samtidigt bara. Första tanken kan vara att kvinnor har rätt att ta intima bilder på sig själva o dela dem om de vill. Tanke två kan vara att eftersom vår kultur skammar och ibland förstör livet för kvinnor för detta om bilderna sprids, och många män utnyttjar detta, så får man som kvinna skydda sig själv.

     Du försöker ju själv programmera om kvinnor.

      Är vi programmerade till att skicka nakenbiler menar du?
      Nej, vi är programmerade till att skämmas när dessa läcker ut till allmän beskådan.
      Trist men sant.

  Vart försvann inlägget om Therese Lindgren? (hennes bild på insta där hon ber om ursäkt för den utmanande bilden.

    Tack Cami!

  Hur kan AHclinic ens yttra sig så? Vadå fabricerat det finns ju hur mycket bilder o text som helst som styrker det. Det sindy har är ingenting!!!! En dålig ursäkt till att börja sprida hämdporr. Med namn o bild på en olskydig tjej. Men inte ett enda litet print på det hon påstår. Kevin som delat med sig av bilderna är ett svin. AH clinic borde kolla upp att det finns en polisanmälan om dom hade varit seriösa. Dom får säkert fler kunder genom att stå på sindys sida. Skäms säger jag bara!

   Jag har mailat dem och Akademikliniken och Ah clinic och AK har återkommit med att de ska sätta sig in i ärendet och skriva ett mer utförligt svar.

    Sånt gillar vi…fakta behöver man innan man yttrar sig eller väljer ståndpunkt.

    CAM CAM! Hon har senast idag skrivit att hon har inga avslutade sponsorer pga lagliga avtal ? ?

   Jag måste säga att jag är inte förvånad att Ah clinic yttrar sig på detta viset, och skyddar sånahär människor! De har varit mycket aktiva i stora fb grupper och där betett sig allt annat än professionellt. Väldigt divig, fult språk, mobbat osv. Listan kan göras lång. Jag har sett detta med egna ögon, gång på gång. Så att.. Det är väldigt synd, men är inte ett dugg förvånad. Ska bli spännande att se vad dom har att säga till näst!

  Alltså de där ”klinikerna”. Bara att puffa upp läppar till något alldeles alldeles gigantiskt format är en sak i sig. Det är så fult så det är inte sant. Ja jag vet att vi ska hålla fokus borta från hur folk ser ut men när dom får hjälp att förstöra sig själva av så kallade ”kliniker” som dessutom tjänare pengar på eländet så…

  Att ”klinikerna” sedan gör en struts är helt ofattbart. Laga tillrätta Sindys utseende och avbryt sedan allt ert samarbete med henne. Hade aldrig satt min fot inom era smutsiga dörrar. Dubbelsmuts är vad ni står för. Ja och jag är i er målgrupp och kunde mycket väl ha gjort någon liten filler eller så men aldrig om risken finns att jag blir att se ut så där. Er kvinnosyn överlag är helt j-kla oförsvarbar kära ”kliniker”.

  Råkade gå in på Ah clinics insta och fy f-n alltså. Så sorgligt att alla dessa tjejer tycker att det är snyggt med dessa svullna, hemska läppar. Och tjejer i 20-årsåldern som sprutar in Botox ”mot spänningshuvudvärk”… my ass… de ser alla redan 10 år äldre ut än de är pga alla injektioner.

   Håller med. Och om det inte är ofeministiskt att säga det så måste jag säga att jag tycker tjejer som håller på såhär fördummar sig själva och andra tjejer. Alla pengar man slösar för att se ut som en Barbaradocka.

  Vad är det för ”annat som kommer ske i slutet av sommaren som en konsekvens av Sindys agerande”? *nyfiken*

   Ett litet åtal kanske… med en rättegång som följd. Oavsett så hoppas jag verkligen det blir konsekvenser pga hennes handlingar.

  Vad har hänt med sindy. Operationen gått åt skogen eller ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.