Så här svarar AK Nygart på mitt mail om deras samarbete med Sindy Niklasson

Hej,

Har ni lust att kommentera ert beslut att fortsätta samarbeta med en influencer som öppet hotat och publicerat hämndporr på en annan människa på samma konto som hon marknadsför ert företag på?
Allting finns sparat att beskåda så det är varken överdrivet eller fabricerat.
Sindy har även använt konton tillhörande andra företag som hon arbetat för för att fortsätta hota personen efter att hon blockerat Sindys privata konto.

Är detta någonting ni som företag står bakom och stöttar?
Genom att inte ta avstånd från detta utan fortsätta samarbeta med henne trots att det pågår en aktiv polisutredning mot henne i ärendet så framstår det sannerligen som det.
Hon utreds under den nya lag som implementerades den 1 januari och som är en specifik bestämmelse i brottsbalken (olaga integritetsintrång) som hanterar denna typ av frågor (se BrB 4 kap. 6c§).
Har ni lust att kommentera detta?

Bästa hälsningar,
Camilla Gervide
Bloggbevakning.se

Kära Camilla,

Tack för ditt email och för att du gör oss medvetna om detta.
Vi väljer att inte kommentera ärendet eftersom det här inte har något att göra med vår klinik utan om Sindys privatliv.
Vi har haft ett bra samarbete med Sindy, som nu är avslutat och önskar henne lycka till i framtiden.

Ha en bra sommar!

Best regards,
Sarah Thomsen
Markedsføringsansvarlig

AK NYGART

NY ØSTERGADE 12 1101 KØBENHAVN K
TELEFON: (+45) 70 27 57 57

MAIL@NYGART.DK WWW.AKNYGART.DK

104 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Och?

  De kan ju inte slita ur inläggen ur brösten, men att de avslutar framtida ”projekt” med Sindy känns rätt.
  Tycker det vore omoraliskt i vilket fall att låta Sindy genomgå ännu fler inlägg/operationer. Även plastikkirurger har väl gränser? Hon ska INTE bli kattkvinnan!

   Nä, hon liknar mer Jokern på en av de senaste bilderna:

   https://www.instagram.com/p/Bl0oHdkBVTL/?hl=sv&taken-by=sindyniklasson

     Mupparna!

   Även om hon gjort fel och jag tycker hon är en hemsk människa så tycker jag inte man ska lägga ut bilder på henne o kommentera nedlåtande. Visst man får tycka vad man vill men man behöver inte håna det är inte ok. Det är hennes agerande vi ska bedöma inte utseende.

   Inga mer gratis-op.. Hennes hämnd är att lägga upp en instabild på ett rätt fult silikontuttsärr. Det gillar nog inte kramiga kliniken så värst… ?

    Verkligen brutalt ärr

  Toppen, då ja man lista AK Nygart som ett otroligt oseriöst företag som tycker det är helt OK att förknippas med någon som sprider hämndporr. Då kan de ju sponsra andra brottslingar också, ex våldtäktsmän eller pedofiler (dessa brott utföra antagligen också på fritiden/ i privatlivet ??) och det är ju inte deras problem :))))

  Ursäkta dålig jämförelse men jag blir så less på att de alltid är OK att kvinnor förtrycks…

   Men vad ska de göra? De har inget samarbete med henne. De kan ju inte avsluta ett samarbete som redan är avslutat sedan innan allt skedde.

    Jag undrar däremot när en läkare bör ta ansvar och inte utföra ingrepp på en person som verkar mår dåligt/ha blivit fartblind. Skulle inte sätta min fot på en klinik som låter människor göra precis vad som helst för ingrepp så länge de betalar för sig/marknadsför kliniken.

     Håller med! Jag förstår inte hur dessa kliniker tänker i marknadsföringssyfte. Förvisso får de väl in kanske en handfull, som max, klienter som betalar för en op – är det verkligen värt att smutsa ner sitt rykte för?
     Jag personligen hade aldrig, aldrig (och då kan jag tänka mig både lite fillers, tuttfix och tummytuck någon dag framöver) någonsin gått till någon av dessa kliniker. Betalar hellre tiotusentals kr mer för ett ordentligt jobb, med någon som har gott rykte/resultat, än det som tex Sindy visar upp – alla gör som de vill och tycker givetvis, men personligen hade jag inte velat att mitt yrke/professionell roll porträtterats med den typen av resultat (nu jobbar jag i byggbranschen så hade liknande inte lagt upp en bild eller velat att en kund gjorde det, på en tex ställning som är helt f*** up eller överdriven).
     Jag förstår bara inte vad de får utav detta i marknadsföringssyfte? Uppenbarligen något, eftersom de anlitar influensers av denna typ.

    Dom skulle kunna göra som andra företag och officiellt ta avstånd ifrån sånna handlingar och klargöra att dom inte tänker göra fler samarbeten. Just nu framstår dom som väldigt oseriösa

   På vilket sätt sponsrar de Sindy?

    Implantat i bröst, injektioner i läppar osv

     Ok, sponsraT.

     Fast sindy fixar ju läpparna på Ahclinic, samma ställe som paow och andra c-kändisar/influencers. Vad jag förstår så fixade hon endast brösten hos AK nygart och dom är ju redan iopererade. Precis som nån annan skrev, ska kliniken tvinga sindy att operera ut implantaten?

   De har väl aldrig påstått att det är helt ok att begå brott. Och de har ju inget samarbetemed henne längre. Sluta överdriva

    Dessutom har företaget redan visat de är oseriösa på andra sätt. Men att påstå att de stödjer brottslingar är att gå över gränsen ?

  Precis som Ylva säger – de kan ju inte direkt slita ur implantaten nu? De har ju inte sagt något om ett fortsatt samarbete, så förstår inte riktigt problemet (utöver the very obvious one att de använder influencerreklam som plastikkirurgiklinik som gör att jag aldrig någonsin hade satt min fot där pga otroligt oetiskt, men det är ju en annan diskussion).

   Företaget kunde ha markerat tydligare att de tar avstånd från henne i framtiden och beklagar att de samarbetat med en person som betett sig så som Sindy gjort, något de, då, givetvis inte kunde förutspå. Men de kunde, som sagt, gjort en tydligare markering och tagit ställning. Nu låter det som om de står på Sindys sida. En väldigt flat kommentar, tycker jag.

    Absolut, en liten mening om att de inte står bakom hennes handlingar vore på sin plats, men utöver det kan de ju inte direkt göra så mycket. Förhoppningsvis lär de sig att vara lite mer selektiva i framtiden om de fortsätter med denna sorts oetiska marknadsföring, samt skickar den marknadsansvarige till en kurs i kriskommunikation 😉

    Då samarbetet ÄR avslutat har företaget inga som helst skyldigheter att göra nånting alls. Moralpoliser much alla ni som klagar på att de inte tar avstånd?

    Sen kan jag tycka att såna här företag är oseriösa i allmänhet, men det är en annan fråga.

     Men tar de avstånd från framtida samarbeten? Sindy vill ju göra fler gratis ingrepp.

      Den frågan kan man ställa till dem om det blir aktuellt i framtiden. De har idag inga såna planer, enligt vad som står i deras svar. ”Lycka till i framtiden” låter mera som att de anser samarbetet avslutat för gott.

      /Anonym 10:48

  Vill du CamCam kommentera Blondinbellas instastories om hur lyckad hon är? Och det faktum att hon blev såååååå stoppad på ALV för att ta selfies, men att inte enda av dessa publicerats någonstans?

  #luftslottet

   Kan vi inte diskutera hennes usla engagemang i att försöka skriva vettig engelska i hennes jobb?

   ”I got a lot of questions about my blog, so here you go.”

   Om man vet att man inte är tjohejsan på engelska så varför inte använda Google translate och sen bara kopiera texten in i Instagram? Tar inte extra tid och chansen att det blir rätt är ju mycket större än vad den är nu…

    Du irriterar mig. Klaga ej på andras engelska som ej är deras modersmål.

    Du själv har gjort ett dramatiskt fel i din svenska mening.

    Man kan definitivt rätta ett fel men VARFÖR göra sig rolig och håna personen?

    Sluta med det.

    Och för att ge dig konstruktiv kritik så ska du skriva ’i sitt jobb’ och inte ’i hennes jobb’. Men det är ett vanöigt fel som man gör och inget konstigt alls.

     Många som klagar på hennes engelska gör det nog för att BB på Linkedin har skrivit att hennes engelskakunskaper ligger på modersmålsnivå. En mer ödmjuk inställning från hennes sida hade nog lett till att fler skulle ha överseende med de språkliga missarna.

      Nä, det ärlig inte därför.

       *är nog

      Ok, absolut. Det kan jag hålla med om. Ville mest få fram att inte klaga… (dock blev det ju att jag klagade själv)

     Jag tycker det är rätt onödigt att skriva på engelska i sina sociala medier om man är så urusel på engelska som många influencers verkar vara. Vet man inte om det heter he does eller he do så ska man för bövelen inte skriva på engelska. Dessutom har ju Bella en handfull översättare anställda, de kanske borde sättas i arbete. Jag skulle tycka det var pinsamt att uttrycka mig så dåligt på ett språk som jag använder yrkesmässigt. Ok med småfel men den nivå som Bella m fl håller är pinsamt låg.

     Fast att man retar sig på hennes engelska tycker jag man kan säga även om det inte är ens modersmål.

     Problemet jag har med henne är att hon försöker översätta vad hon säger på svenska till engelska istället för att faktiskt lära sig vad det heter. Ord för ord passar inte alltid sammanhanget.

     Dessutom hånar man väl inte någon genom att säga de kan änvända Google translate och därmed göra det bättre.

      Ok. Kanske överreagerar eller läste in ngt i kommentaren som inte fanns där.

      Självklart kan man rätta ngn som pratar/skriver på ett språk som ej är dess modersmål.

   Men var exakt menar du att bilderna ska ha publicerats isf?

   Om någon tagit en bild med Bella så har personen möjligtvis lagt upp den på sin egen Instagram. Och hur ska vi hitta bilden då vi inte vet vem/vilka vi ska söka på?? För oavsett om Bella taggats i bilden så betyder det inte att vi andra kan se den om personen har ett privat konto. Kan även vara så att Bella inte godkänner att bilder hon taggats i sparas på Bellas konto.

   Vad är det konstiga i detta?? Fattar inte.

    I min värld så är personer som är såpass gränslösa att de går fram till en främmande person bara för att den råkar vara kändis och be om en bild, också gränslösa nog att ha öppna konton på sina sociala medier. Men lutar kanske mest åt att det troligtvis var 5 snarare än 50 pers som sökte upp henne på Astrid Lindgrens värld.

     I din värld ja. Bara för att du gör dina antagande baserat på din värld så betyder det inte att Bella ljuger om att hon tagit bilder med folk på ALV.

     Jag har bett om att ta bild med kända personer och jag har inte instagram eller Facebook ?

    Inte en enda bild med ett fan finns taggat i öppna konton på flera år. Hon påstår att folk ber om bild varje dag. Det är minst 365 personer om året. Inte alla kan ha stängda konton.

     Instagram, annars har det inte hänt! Eller vadå?

      Med tanke på hur världen funkar: Ja.

      Med tanke på att det 365 pers minst per år så borde det dyka upp bilder lite då o då (i öppna konton) på insta med tanke på att vi bor i Sverige där insta är en av de vanligaste sociala medierna. Men inget finns sedan många år tillbaka.

     men hon kan ju inte ha med vanliga människor i sitt flöde…hur skulle det se ut?

      Jag syftar på privatpersoners egna instakonton.

   Såg att någon nämnde att hon inte publicerat ett reklaminlägg på bloggen på ett tag! Brukade hon inte ha typ två per vecka i alla fall innan hon bytte portal?

    En per vecka. Hon har gjort reklam på bloggen för Ellos väldigt nyligen.

   Är det inte främst yngre barn och deras föräldrar som hänger på ALV? Vilka i den gruppen skulle ha stoppat henne för selfies?

    Föräldrarna?

   Fast folk stoppar ju youtubers, bloggare osv hela tiden för att ta bild. Så tror inte direkt det är så att Bella aldrig får ta bilder.
   Folk kanske inte taggar eller lägger ut bilderna 🙂

    Jag tror absolut att folk stoppar henne för bilder då och då. Jag tror dock inte att hon (som hon försöker få det att låta i bloggen) var tvungen att åka hem pga att det blev ”för mycket”. Det skrev hon för att det passar in i hennes fantasi om att vara den nya moderna svenska Oprah som inte ens kan åka till ALV utan att hon stoppas hela tiden av människor som vill ta kort. Bella har fått för sig att hon är en superstjärna och då måste den bilden upprätthållas oavsett om det är så eller ej.

   Försäljningschefen (om jag minns rätt) lämnar ju skeppet nu. Blondinbellas försök att visa upp sin framgång på stories känns som en desperat åtgärd. Kanske mest för att lugna henne själv?

    Hanna?

   ”Det var ett riktigt bra besök på Astrid Lindgren, vi hann inte se allt men sex timmar räckte för oss. Sedan blev det lite mycket med alla människor. Jag kan nog ha tagit de svettigaste selfie:sarna i mitt liv. Men jag kan aldrig säga nej, kan räkna gångerna det har hänt under 12 år i offentligheten på en hand.”
   Hon skriver ju faktiskt inte att hon blev stoppad ”sååå många gånger” utan bara ATT hon fick ta selfies, inget om antalet…

    Tacka sjutton för att sex timmar räcker om man går runt i klackskor. Dessutom tror jag inte att det blev ens sex timmar. De åkte hemåt strax före kl 16 och de hade 45 min resväg mellan Gränsö och ALV. Då gick de upp i ottan för att hinna med ett dopp i poolen och hotellfrukost. Dessutom kom ju barnen i säng sent kvällen innan men de kan ju vaknat tidigt ändå. Däremot satte nog BB rekord i bilkörning. ”Jag körde hela vägen hem”. 3 timmars körning…

  OT: Mini-wargen är född 🙂

   Elvis lol

  Fast jag tolkar det som att de dumpar henne, eller tänker jag fel?

  Visst hade man önskat att de markerade tydligare mot hennes agerande men vad kan man förvänta sig från ett företag som livsände en operation i syfte att kränga tuttar…

  Detta kommer svida hårt hos Sindy!

   Hahahah och Sindy som trodde hon skulle fixa en sponsrad rumpa där också, naw :’(

  Tycker det var ett klokt svar. De har inget samarbete med sindy längre och har ingen anledning att kommentera något om detta

   Ja, att de förr gjorde samarbeten kan de ju inte säga nåt om. Det var ju inte då hon la ut bilderna.

    De kan ju iaf säga att det inte kommer bli några framtida samarbeten. Det är iaf vad jag förväntade mig som svar.

  ”Är detta någonting ni som företag står bakom och stöttar?
  Genom att inte ta avstånd från detta utan fortsätta samarbeta med henne trots att det pågår en aktiv polisutredning mot henne i ärendet så framstår det sannerligen som det.”

  Jasså?

   Japp

   Sannerligen

  Hur är det ned bloggbecakning själv som både lagt upp bilder och skriver om detta ärendet = klick = tjänar pengar

   Om hon inte la upp något så blir det ganska svårt att driva en blogg, bara en tanke ?

  Nu blir My ifrågasatt igen angående hennes bukplastik, så när som helst kommer hon göra värsta inlägget om den ovanliga kvinnosjukdomen diastas hon drabbades av .

   Vems bukplastik?

    Måste vara Sindys? 🙂

  Försvarar inte Sindys beteende men får en klump i magen av alla privatspanare och moralister härinne som minsann ska sätta dit alla. Folkmobbar är obehagliga och drar lätt med varandra och Camilla du drar gärna igång dem. Ifrågasätt gärna men dessa dramatiska texter… lugn.

   Lady Dahmer la upp bra och viktiga texter på sin story angående det här med att starta drev. Camilla missade nog den posten.

   Får mer ont i magen av det faktum att Sindy kränkt en annan kvinna på ett av de värsta sätten. Hon kan gått ha några ”privatspanare” efter sig som ser till att hon inte kan glida mer räkmacka genom livet.

    Alltså är det något jag tror så är det att Sindy aldrig glidit på en räkmacka. Ostmacka möjligen men det finns inget i hennes liv som någon annan kan tänkas velat ha.

    Otrogen snubbe. Dåligt med inkomster. Ingen utbildning. Svårt att hitta boende. Verkar ha ett dåligt psykiskt mående, ja listan kan göras lång. Har inte sett en fördel som hon i sitt liv som hon fått lättförtjänt.

    Fast om nu polisutredning pågår kanske just polisen o rättsväsendet sköta det.

     De brukar ju vara så bra på sexbrott. 0.4% uppkörning, typ?

      Uppklarning. Fuck spellcheck.

  Hahaha åh nej, hur ska Sindy nu fixa en gratis brazilian buttlift som hon trodde att hon skulle kunna tigga åt sig hos AK? ????

   Det finns fler oseriösa aktörer så det ska nog lösa sig för henne.

   Brazilian butt lift på hennes kropp kommer se helt galet ut. Hon borde prova att äta först. Hon har verkligen gått drastiskt ner i vikt och ser ut att leva på cigg i princip. Hoppas hon tar hand om sig själv snart.

  AK utnyttjar sin rätt att inte kommentera. Men borde nog lagt till att dom inte stöttar olagligt agerande hos sina anställda eller samarbetande. Dom flesta brottsliga handlingar sker väl privat eller? Det finns avtal på dom flesta arbetsplatser att man inte får begå brott mm självklart har dom en sån paragraf också. Men väljer som sagt va tysta vilket man kan ifrågasätta…men att samarbetet är avklarat säger väl ändå en del och det är rätt av dom.

  Sindy sitter nu och bråkar med någon i sina egna kommentarer och påstår att hon inte förlorat ett enda samarbete och att ett lagligt avtal är starkare än folks ”klagomejl” om henne.

  förstår inte hur någon kan tro nånting som kommer ur den där människan. Klockren mytoman som försöker manipulera allt och alla

  Kul att hon iallafall inser att hon är ett riktigt dr Phil fall.

  ”Min liv behöver typ f*cking dr.phil inte sophia,26,trollkontoägare”

  Nä det du behöver är definitivt proffessionell hjälp. Kanske lite komvux och begränsat internet

  Kommentar från Sindy ”Du tror inte att jag om någon varit i kontakt med mina samarbetspartners i samband med allt som hänt? Du tror att dom ba kan droppa mig utan att kontakta mig? Kan skicka alla mina kontrakt till dig så du kan få lära dig lite om marknadsföring/samarbetsavtal funkar”

  E hon på riktigt? Snälla Sindy gör det, skicka alla dina kontrakt till anonym ?

   Hahaha Sindy blir ju så jävla ägd ?

    Ett sponsoravtal är inte starkare än en fast anställning på ett riktigt jobb. Klart som fan hon kan bli av med sponsorerna om hon beter sig olagligt och utnyttjar sin plattform för hämndporr osv. Vad fan tror hon egentligen?

  Kanske borde informera AKA Nygart att sindy egentligen inte ens har 63 tusen följare, utan köpte majoriteten just för att lura till sig gratis spons.

   En operation värd 80 000kr kastad rakt i sjön haha

    Jävla fraud asså

  Men hon fick ju brösten innan detta hände.
  Vad vill ni dom ska göra?

   Helst slita ut dom på henne, vore ju bäst

   Hon vill göra fler gratis ingrepp. Bl a brasilian but lift. Så därför vill vi informera dem.

  Bröstimplantat måste väl bytas ut var tionde år ungefär? Undrar om hon har ekonomi då att kunna sköta det själv eller vad hon gör.

   Rätta mig gärna om jag har fel, men jag tror dagens inlägg håller längre än 10 år, hört livstid.

   Har tänkt på det där. Ville operera brösten för några år sen men tänkte bland annat, kommer jag att ha råd att byta ut dem när et är dags? Tänk om man står där och precis blivit tillfälligt arbetslös eller något? Hur länge kan man gå med implantat som passerat sitt bäst-före-datum? Hmm.

    Tänk om en solstorm sker och slår ut hela elnätet för gott och man aldrig någonsin mer kommer kunna byta ut silikonet!

   De måste inte bytas. Mina kan sitta livet ut, men jag kommer göra en omoperation någongång i livet när pengar finns pga barn & missnöjd med storlek.

  Hoppas verkligen att de avstår från framtida sponsrade operationer. Sindy fick implantat och lyft värt 85000kr helt gratis. Och inte verkade hon särskilt tacksam. Mest otroligt nöjd, självkär och besatt av sig själv, så pass att hon hellre tänkte på sina nya bröst än på barnen.

  Ak nygart skrev till henne var och varannan dag för att påminna henne om hur hon bäst tar hand om kroppen efter op och undviker synliga ärr genom att inte bära barnen, röka, dricka alkohol etc. Och inte lyssnade Sindy. Hon bara tog emot en gratis operation och lämnade bort barnen hos ”barnvakt” och rökte, drack och drogade som den ”perfekta” reklampelaren i detta samarbete hon utgav sig för att vara. Seriöst.. de är galna om de väljer att ”jobba” med henne igen.

   Ärren ser just nu helt förfärliga ut.
   I livesändningen sa kirurgen att det knappt skulle bli några ärr, om man tog hand om kroppen på rätt sätt.

  Sindys insta är borta igen. Någon som vet varför?

   Undrar det samma…

    Och kevins bilder, gjort slut?

     Haha ka det skulle inte förvåna mig alls. Vore inte konstigt med tanke på båda har psykiska störningar och diagnoser. Men vänta bara dom kanske börjar hänga ut varann till slut?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.