Vad kostar Isabellas Arlanda VIP?

Efter att jag hade lämnat barnen körde jag till Arlanda, det är så smidigt med deras vip-service för då kan man parkera precis utanför. Beställde lunch från Pontus och champagne. Snart kommer en bil och hämtar upp oss till flyget, man kliver på precis innan flyget går. Älskar effektivitet. Sedan väntar några dagar i San Sebastian!//Isabella

Isabella är ute och flyger igen och GIVETVIS är hon supereffektiv genom att använda Arlandas VIP-lounge.

Var det effektiva finns i att sitta i en lounge och käka räkmackor vet jag inte men det kanske ni har en förklaring till?
Givetvis har hennes upprepning av hur det går till ingenting att göra med att hon aldrig skulle kunna göra någonting ”lyxigt, dyrt eller exklusivt” utan att berätta om det, utan det är helt enkelt ett tips till följarna om de inte heller vill bära sina egna väskor. 🙂
Frågan är väl hur det ska gå med försäljningen vid Törminal fajv nu när Bella inte sladdar förbi där med en filmande iPhone varje gång hon ska ut och resa? Kommer den överleva, den Löwengripska hyllan med tillhörande hårföningsbås?

Så vad kostar det att vara så här lyxigt effektiv som Bella nu för tiden är?
Här är prislistan för VIP-loungen på Arlanda. Är detta någonting ni skulle kunna tänka er att lägga era pengar på? Jag trivs på flygplatser så det enda jag skulle kunna tänka mig att rationalisera bort är köandet till incheckningen men med all ”self service” så kortas ju den tiden ner hela tiden så det är ingenting jag skulle betala 3650 spänn för.

Skulle ni?

 

124 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Inte med nuvarande inkomst, men hade jag ”onödigt” mycket pengar, så varför inte. Sista kostymen har inga fickor sa alltid min förra svärfar..

   Nu har ju hon inte det! Kolla alla hennes bolag, bara luft!

    Ligger alla hennes egna pengar i bolaget då? Tänker att hon har ju fått lön sen hon var 16 ungefär, hon lär ju ha sparat en del under åren. Hennes blogg har ju gått riktigt bra några år innan

    Fast jag talade om mig själv, vad IL har flr pengar skiter jag i

   Äh det är nog för att hon inte kommer in i SAS-loungen. Hon kanske har guldkort på SAS men flyger hon inte med Star alliance så måste hon köa med kreti o pleti. Därav VIP Loungen. Tror jag. Mvh guldkort

    Tror ni inte hon bjuds på det? Hon har ju samarbetat med SAS på olika sätt på senaste. Sedan undrar jag hur det blir om fler och fler utnyttjar tjänsten, blir det inte trångt i rummet då?

     Det undrar jag också!

  Hm. Nja. Kanske. Brukar aldrig spendera speciellt mycket tid på flygplatsen, brukar tajma det rätt bra och åka expresstågen dit och sådär. Men däremot, en sak som jag önskar att fler flygbolag erbjöd är prioritet luggage som ”enda tillval”. Jag bryr mig inte jättemycket om fasttrack i säkerhetskontrollen, men däremot, att få ut väskan först de enstaka ggr det går att få välja, det är verkligen så värt ?

   Flyger så gott som alltid utan incheckat bagage, brukar däremot betala för fast track och klarar mig med att vara på CPH en kvart innan boarding. Vad ska man då med VIP-lounger till. Möjligtvis skönt om planet är försenat, men det är inget jag brukar planera. VIP vid längre mellanlandningar kan säkert också vara skönt.
   Men jag är nog mer Economista än Head of all Bloggers, om hon inte har en deal med Arlanda att hon ska göra reklam för VIP-loungen, men det hade väl varit ett samarbete…

    Då har du missat många flyg!

  Priserna är exklusive moms, så det tillkommer 25%…

   Moms får hon tillbaka genom företaget (Ingående moms, kostnader). Och det är ju vi, skattebetalarna som preisar. Hur kul är detta?

    Menade du PRÖJSAR? 🙂

    Ja, fast inte om du reser på semester. Hennes resa är ju en privat resa så varken kostnaden eller momsen är avdragsgill för företaget. Men antar att Bella betalar detta själv förstås…

     Bella har aldrig semester utan jobbar jämt. Eftersom hon lägger upp på sociala medier allt vad hon gör blir alla resor tjänsteresor och alltså avdragsgilla kostnader för hennes företag.
     Åtminstone tills Skatteverket tycker annorlunda 🙂

  Camcam vad tycker du om ivyrevels bild på Instagram med rumpan och fcuk fingret? Känns som american appell tycker jag

   Känns väldigt AA ja. Deras konto är också fyllt med bilder de inte har tillstånd att publicera (bl.a. på kändisar, tagna av prof fotografer för andra ändamål). Vet att många snor bilder på IG men det är fortfarande olagligt och framför allt oprofessionellt att göra som företag då de direkt eller indirekt tjänar pengar på det (alltså på andra människors konst som de stjäler). Trodde faktiskt de hade mer styr på saker än som så ?

    Hut vet du att dom inte betalar för bilderna?

     Även dyra bilderna – hög proffsiga ingår i kostnader. Och momsen får hon tillbaka.

     Vet, vet jag inte men med tanke på hur lätt det är att kopiera och hur satans dyrt det är att köpa bilder (särskilt på kändisar till målet att de ska förknippas med ens varumärke) kan jag dra slutsatser.

     Tex att de skulle köpa rättigheter till ett screenshot av Gossip Girl från ett stort tv-bolag…. kostar enormt mycket pengar om de ens hade fått lov att göra det.

  Hon har säkert årskort och drar det på skatten

   Hon fick säkert årskortet gratis i utbyte av lite exponering.

    Men varför skulle Bella vilja att en enda av hennes läsare skulle hänga där? Då missar dom ju hennes töörminöl fajv-produkter!!!

     Pengaplockande Varelse genom att ha hennes blogg hängare, som saknar självförtroende. Lev EGET liv i stället, tjejer! Vem ÄR hon att följa eller diskutera i överhuvudtaget?.. Ska VIP kostnader bokföras på hennes företag och det är ju ni, som betalar kalaset, ni naivt köande vid incheckning….

   Pengaplåkande Varelse utan ha något högre värde i sig i själva verket.

  Hade jag pengarna så lätt! Spenderar alldeles för mycket tid på Arlanda så hade varit härligt att ha allt avklarat på en timme: incheckning, säkerhetskontroll, dryck och snacks och bli körd direkt till planet och bara knalla på.

  Knappast tidseffektivt om man ska hänga i loungen och käka lunch och dricka champagne (samt ta femtioelva bilder och videoklipp. På flygplatsen vill man ju spendera så lite tid som möjligt.

  Löjligt. Kan det spara mer än 45 min? Då hade hon sparat mer tid på att köra McD drive-trough och käka i bilen.
  Fine för riktigt kända personer eller politiker.

  Camilla kan du ta bort mitt föregående inlägg och låta detta ligga kvar istället

  OT:
  Blir så ledsen när jag läser Madeleine Ilmruds senaste blogginlägg och hur hon hänger ut ett barns känsliga situation.
  Kan bloggare inte sluta namnge/hänga ut EGNA eller ANDRAS barn som befinner sig i känsliga situationer med namn och bilder – det är inte okej och framför allt inte i sociala medier – med eller utan medgivande. Inte i något avseende! De är barn…låt dem få vara det – det varar inte så länge.

   Förstoppning är inget att skämmas för

    Men förstoppning är inte lika socialt accepterat som motsatsen i dessa tider då i stort sett alla influencers påstår sig ha oförutsägbara tjocktarmsbesvär på grund av IBS och allehanda överkänsligheter och allergier.

     Det är väldigt vanligt med IBS läs på ?

    Men hon ju värderar sig hög, prioriterad. Och inget jämlikhet med anhängarna, dock trevligt lekande.

    Det är bisarrt att folk inte ser skillnad på okejandet av saken i sig eller spridandet av den.
    ’Förstoppning är inget att skämmas för’ är väl något de flesta är eniga med, men att sprida detaljerad info om andras förstoppningar är ju saken här – och inte att anse lika ok.

  Eller så har hon fixat detta som ett samarbete. Arlanda räknar med att fler bokar detta efter BBs inlägg.

   Hur många av Bellas följare kan tänkas lägga nästan 5000 kr av egna pengar på denna service?
   Alternativt ha möjlighet att få det hela betalt av sitt företag/arbetsgivaren ?
   Jag tror inte Bellas sociala medier är de bästa kanalerna för ett dylikt samarbete.

    Samarbeten hänger väl på hur man från BBs team har sålt in nyttan? I de 1,5 miljoner följarna lär det väl finnas de som har ekonomisk möjlighet. 🙂

    Elit bedrägliga trolleri att plocka åt sig pengar från anhängarna, som äe naiva eller saknar självförtroende och behöver påhittade ”idol-tjej-mamis”…….fy

    Tycker synd om naiva följare. Borde leva sitt liv. Och inte som kopior av någon. Skärp er, tjejer. Ni är ju alla individuella och exklusiva som ni är. Sök inte likheter.

  Så speciellt när hon på instastory skriver:

  När Han överraskar med detta rum.

  Hon skrev ju något liknande förra veckan, men då måste det ju varit en annan Han.

   Hon har säkert slängt upp 2 alternativ till han på olika hotell så säger hon vilket tycker du så pekade han på detta och då är det han som valt detta fantastiska.

   På Cap Ferrat var det förmodligen Mr Gray som skämde bort Bella.
   Två olika sviter på två dagar. Bara för att hon skulle få testa två olika pooler:
   ”Vi bytte svit idag, den igår hade fantastisk utsikt över Cap Ferrat och den idag har en infinitypool. Mitt sällskap ville att jag skulle få se båda alternativen. Gulligt.”
   Det är lyxigt det! Effektivt också.

    Tror dom fick byta föt att den var bokad. Spontanresor mitt i sommaren kan ju bli svårt.

     Ja, det var nog med det bytet som med Gillis och Sallys vistelse hos farmor och farfar. Inte exakt som Bella beskriver.
     Knappast troligt att barnen insisterade på denna vistelse utan det var för att Bella skulle till Cap Ferrat och Odd skulle jobba. Alltså blev det alla småbarnsföräldrars nödlösning dvs far- och morföräldrarna 🙂
     (Därmed inte sagt att det var något straff för barnen att vara hos farmor och farfar. De fick säkert plättar med socker och grädde samt massor med glass).

      Eller så var Odd ute på Vindö hos sina föräldrar men BBs bild är att farföräldrarna ville vara med barnen. Lät väl bättre än att Odd offrade sig igen under hennes dagar.

       Fast.. Offrade sig? Många föräldrar vill vara med sina barn så mycket som möjligt och ser det inte som att offra sig, kanske ville Odd gärna ha barnen och vara hos sina föräldrar i två dagar eller så ville farmor och farfar ha barnen hos sig i två dagar, behöver inte vara någon som ”offrat sig”.

       Offrade sig?! Vad har du för syn på föräldraskap? Jag och min dotters pappa är separerade, och det har hänt flera gånger att jag fått ta hans dagar med vår dotter, för att han ska göra något särskilt (och vice versa, så klart) och jag skulle ALDRIG se det som att ”offra mig”. Jag skaffade barn för att jag ville ha det, och all tid jag kan få med henne, är guld värd – särskilt nu när vi är separerade och jag inte ser henne lika mycket.

        Ursäkta mig för dåligt ordval i hastigheten. För mig som förälder till fler än genomsnittet så har mitt föräldraskap aldrig inneburit något offer. Tvärtom!

    Shit, Blondinbella har rest mer de senaste veckorna än jag gjort på flera år. Hur orkar hon?!

   Vem är Han? Hampus?

   Bella blev singel för att få mer egentid men det hela slutar med att hon nu blir uppvaktad av minst två män. Håhåjaja

    Är säkert enbart nu när hon har semester och vill ha någon att umgås med. Sen när jobbet rullar igång är det nog inte lika viktigt. Hon har ju inte spenderat en enda dag ensam på semestern.

    Mr Gray och Mr Shark 🙂

     Vem är Mr Gray och vad har jag missat? ?

      Ja, vem är Gray?

       Pingis lär veta vem han är. Vore väldigt intressant att veta.
       Skräp att inte namnet kommit fram än 🙁
       Men det tog tid innan Hampus kom fram också – han var bara The Sharkweek väldigt länge.

        Kallar BB honom för Gray?

  Isabella och Pingis får atm lite kritik i Economista-gruppen på fb för att det saknas ett hållbarhetsperspektiv i Aktiedrottningen. Med tanke på sånt här känns det ju inte som någon vidare skräll 🙂

   Finns boken kvar? Jag trodde restupplagan hade gått till pappersåtervinningen vid det här laget.

    Den rekommenderas ju lite då o då i den gruppen , där är Isabella fortfarande en gudinna verkar det som

  Jag reser mycket i tjänsten och går ofta direkt till loungen vid längrebyten mm (ej vip), men att besöka loungen före resan början känns konstigt. Man lär sig snabbt hur lång tid saker och ting tar på sin hemmaflygplats och det mest effektiva är ju att gå genom fast track och slinka in på planet strax innan boardingen stänger.

  Jag skulle kunna tänka mig att betala för fastrack och att boarda absolut sist med garanti till att få mitt handbagage precis ovanför mig, samt få gå av planet absolut först, det där med ”priority luggage” låter som ett fantastiskt tillval också, men vip-lounge varför det, vem tillbringar så mycket tid på en flygplats så de hinner njuta av det ändå? Turistflyger man så flyger man så sällan att det är okej att slå ihjäl lite tid med att spankulera runt i taxfreen och eventuellt fika och flyger man ofta(i affärer brukar man redan ha fast track och priority lane vilket gör att det går att minimera dötiden, och de 20-30 min går ju utmärkt att slå ihjäl med en kopp kaffe eller ett glas vin i en av de vanliga restaurangerna i varje fall på Arlanda som har flera restauranger. Personligen brukar jag sätta mig vid gaten och läsa en bok.

  Vet människor som flyger ofta i tjänsten och de brukar få taxi eller ArlandeExpress beroende på var de bor, priority lane om de flyger från Arlanda (inte från Bromma då security tar 5 min max) och priority lane , samt får flyga business om de ofta flyger långflygningar.

   Hur skulle det fungera rent praktiskt med ett tillval där man får gå av planet först? Så fort säkerhetsbälteslampan släckts är ju folk på benen på två röda och trängs i mittgången med väskorna för att komma sig ut snabbt. Skulle man då säga i högtralarna att folk måste sitta kvar så att VIP:arna kan passera? Knappast genomförbart. Och folk skulle bli sk*tsura och blänga ilsket – eller ignorera det hela och kliva ut som vanligt ändå.

   Enda gången jag tänker mig att det faktiskt funkar är väl när somliga passagerare har typ 4 minuter på sig till ett anslutningsflyg och man ber om att de ska få slinka ut först. Men då finns en vettig orsak som folk nog är mer villiga att acceptera.

    Jag satt på samma plan som Thailands kronprins en gång och då var det precis så: alla fick vackert sitta kvar i sina säten efter landning så att ers höghet med entourage kunde gå av först samt i lugn och ro. Och tid på sig, det tog de!

    De i första klass eller de längst fram brukar alltid gå av först.

    Har ett svagt minne av att businessklass fått gå av först någon gång. Så den tjänsten skulle antagligen vara i anslutning till att sitta typ längst fram i planet.

     Ja de främre kabinerna (om det finns första klass, annars bara business) släpps av först. Det ingår i biljettpriset.
     Kabinbesättningen brukar blockera ekonomiklasskabinen tills de som sitter främst har kommit av. Brukar inte vara så märkvärdigt eftersom det sällan rör sig om särskilt många passagerare och de har ofta bråttom.

      Får göra det om jag har ett distansförhållande igen, när jag flög 1 gg/månaden hade det varit värt.

     Extra mycket tid att stå vid garagebandet och häcka! Mm the flight ended so luxury

      Brukar ingå priority på bagaget med så det kommer först, alltså sällan vänta bara för att man får gå av planet först.

      I business class får man ta med ganska mycket handbagage så många som reser i tjänsten har inget incheckat bagage. Det är en av fördelarna med business class och därför är det också en fördel att komma snabbt av planet.

       BB har nog svårt att bara ha handbagage med tanke på alla Löwengripsprodukter som ska fotograferas.

        Hon har också minst åtta par skor med sig för även den kortaste resa.
        Så Bella har säkert ett par väskor incheckade.

   Köp businessbiljett eller liknande så får du detta.

  Och så ger du ännu mer uppmärksamhet till det du inte gillar. Rimligt.

   Ovanstående alltså svar till LindaL.

   Vore väl jävla konstig bevakning om hon bara skulle skriva om sånt som hon gillar. Som att Aktuellt bara skulle rapportera om sånt som är roligt.

    Det var ju inte riktat till Camcam

     Nää, jag såg det efteråt. Hennes kommentar 12.41 hade inte laddats upp när jag skrev min 12.44. :/

  Tycker att den vip-loungen ser ut som vilket vardagsrum/matsal som helst. Knappast exklusivt, definitivt inte värt de pengarna. Betalade in min i en lounge på Turkiets flygplats när det var 13 h till nästa flyg, och fick då obegränsat med mat och dryck. Kostade runt 300kr per person om jag minns rätt. Lätt värt.

   Turkiets flygplats?

    Antagligen för att resa hem till Sveriges flygplats, eventuellt via Tysklands flygplats…

  Camcam kan inte du forska i vad My Martens gör på sitt jobb. Ingen ide att fråga på mys blogg hon blir bara förbannad.

   +1??

   Nej vi väntar fortfarande på Bellas lapp och Bellas anställda talar ut

  Vad b det där rummet såg ut?

  Vad menas med Meet and Greet undrar jag? Dyker Britney Spears upp och erbjuder en selfie, eller får man en egen Arlanda-nanny som tar hand om en i 30 minuter tills planet går? Aldrig sett något så löjligt i hela mitt liv. Bella. Är. Löjlig.

   På Hawaii brukar Meet & Greet betyda en blomstergirlang runt halsen vid ankomsten till flygplatsen 🙂

  Arlandas VIP-service är väl ett slags tröstpris till den som inte har eget flygplan. Ger en liten guldkant på resandet.
  Att bli körd ut till ett reguljärt flygplan är väl lite tjusigare än att behöva boarda med den simpla menigheten men det måste ändå vara bättre att kunna flyga från Grafairs terminal på Bromma som Bella fått göra när hon åkt med Stordalens plan eller med det där lilla sjöflygplanet till Gotland.

  Vem betalar avgiften för Bella när hon reser privat? Gör företaget det eller hon själv?
  Hon har väl förmodligen förhandlat sig till ett gratis årskort mot att hon nämner det i bloggen.

  Hur funkar sånt skattemässigt?

   BB reser aldrig privat eftersom hon samtidigt skapar innehåll till sina sociala kanaler. Hon har ju enligt egen utsago aldrig semester. Förutom de två dagarna på Maldiverna runt nyår då hon inte la upp något i sina flöden. Med andra ord kan hon dra av alla reskostnader på företaget. När det gäller denna VIP-service skulle jag gissa att de inte har något skriftlig avtal. De fakturerar helt enkelt inte när hon utnyttjar tjänsten och därmed dyker det inte upp några fakturor/utlägg i bokföringen som kan ge anledning till förmånsbeskattning. Detsamma kan vid närmare eftertanke även gälla hotellen hon besöker. Eller ja, det mesta. Finns väl ingen anledning för henne att fota och lägga ut bilder på en grön smoothie eller vegansk lunch från namngiven leverantör runt Sturegallerian utan att det var gratis för henne.

    detta kan nog vara gränsfall. Gynning blev fälld när hon tog upp liknande resa på företaget. Eftersom resan var mest nöje.
    och när Bella skriver att resan är för att reda ut framtiden med Hampus så är det knappast en tjänsteresa.

     Om hon skriver om framtiden på sociala medier blir väl resan automatiskt en avdragsgill kostnad eftersom inkomster från bloggen osv är skattepliktiga?
     Kostnader för intäktens förvärvande brukar det kallas 🙂

      10 poäng för kreativitet, men nej, det resonemanget håller tyvärr inte. Vill inte gå in på de skattetekniska detaljerna här, men kan ju säga att Skatteverket läser också bloggar…

   Så länge hon skapar content för sina sociala medier måste väl allt vara i tjänsten?
   Då kan Löwengrip Invest (där bloggen mm finns) bokföra allt som resekostnader.
   Om det finns någon privat förmån att beskatta på grund av inbesparade levnadskostnader (jfr vad Kissie råkade ut för) så finns förstås risken att Skatteverket eftertaxerar.

    Är det sant? Helt sjukt i så fall att kunna dra av sina nöjeslyxresor på bolagen ?

  Bella får göra vad hon vill med sina pengar. Hoppas vid gud ,att detta inte är något företaget betalar för då är det dax att skatteverket vaknar. Vad jag inte förstår är varför hon skryter om det.

   Klart företaget betalar. Men det är väl inget konstigt vid en tjänsteresa? Samma sak som att du väljer att åka first i stället för economy – det är avdragsgillt vilket som.

    Vilken tjänsteresa?

     Läs mitt inlägg kl 13:14

  Den servicen skulle komma väldigt långt ner på min priolista, men visst, hade jag som någon skrev ”onödigt mycket pengar” och kände mig väldigt trött så ja, varför inte. Men det där är inte vad jag tänker mig som lyx, guldkant på vardagen. Ok, det är verkligen inte alltid trevligt att flyga ekonomi med alla köer, men jag skulle lätt nöja mig en taxi som droppar av mig, online incheckning eller automat, vet. Droppa av väskan själv, fast track och sen en drink på någon av de vanliga ställena om tid finns, och få borda när jag önskar, prioritet eller business class. Gillar nog folkmyller ändå, personligen hellre äta på något nice ställe bland folk än beställd mat och en liten champagne att öppna själv i något som mest ser ut som ett vardagsrum på display i Ikea? Skulle inte åka tidigare för att ”avnjuta” tid där direkt.

  Det är bara kasta pengar i sjön. Finner ingen anledning alls. Däremot om en ska flyga extremt långt skulle jag vilja ha en säng o lite extra, men det har jag inte råd med ?. Men Bella är väl mångmiljonär så…el så får hon det gratis?

   Nej det är hon inte.

  Har ofta bokat vip åt vissa ministrar via ett tidigare jobb. Tror det kostar runt 500 euro på frankfurts flygplats. Har själv fått ta del av vip i turkiet och ja bekvämt med väskor o bli körd direkt till flyget men så himla mkt bättre än business är det väl inte. Satt i en trist vip lounge i Izmir med dåligt kaffe typ. Plus att jag hatade att boka VIP eftersom det alltid var sista minuten och jag fick tjata på flygplatsen i fråga att gå med på att frångå sina normala tidslinjer för bokning. För mig är VIP inte så mkt mervärde utan det är just behovet att få specialbehandling som uppfylls.

   Jag inbillar mig att VIP Service alltid används om den resande är en skyddsperson dvs föremål för Säpos personskydd.
   Det innebär alltså kungahuset, statsråden, partiledarna och andra medlemmar av den centrala statsledningen.
   Kanske Säpo inte får köra omkring på Arlanda utan måste anlita VIP Service för transport ut till planen?

    Yes, det är ofta kungligheter eller politiker (samt Sveriges mäktigaste affärskvinna)som nyttjar Vippen på Arlanda.
    Även förekommer det att folk gifter sig där för att sedan direkt resa på en härlig semester.
    Har varit där och det är fint men inte överdrivet lyxigt, lokalen består av flertalet rum inredda med designklassiker av svensk design som ex. Svenskt tenn och kaffekoppar från Rörstrand etc.
    Kungafamiljen har ett rum de alltid använder och där hänger även porträtt av dem.
    På damernas står det stora brickor med ca 20-30 parfymer att fräscha upp sig med, vilket ju är trevligt men det kan du ju även göra i taxfree…

    Ja möjligt ingen aning om hur det är i Sverige ”mina” ministrar var från södra Afrika och afrikanska politiker har rykte om sig att vilja ha specialbehandling vilket även stämmer överens med mina personliga erfarenheter.

    Men VIP:en på arlanda är väl främst till för de som reser med privatplan? Tex utländska statsöverhuvuden och dyl som kommer i regeringsplan. Känns jätteskumt och onödigt att köra vippen och sen kliva in i ett vanligt ”passagerarplan”……..

  OT- någon annan vars webbläsare visar ”Maria Christina” i sökfliken när man går in på Isabellas blogg? Via Internet explorer i mitt fall. Weird 🙂

   Hahah men herregud. Skyller på värmeslag eller liknande. Det är ju pga rubriksättning av hennes inlägg. *facepalm*

    Min hjärna har helt slutat fungera i värmen. Flyttade igår och det står lite möbler, flyttkartonger, påsar med lampor mm ute på terrassen, sånt som inte hanns med att flytta in direkt. Ligger i soffan, åskan har börjat gå och det kommer börja regna när som helst. Och jag o r k a r i n t e bry mig.

     Jag orkade inte ens göra mellanslag mellan två ord.

      Hahaha! Exakt sådär. Hela allt:et bara lägger av…

   Det är nån webb-cashe som visar titeln på senaste laddade blogginlägget hennes blogg. Maria Christina är dagens inlägg.

  Det var ju någon såpa om folk som jobbade på Arlanda för några år sedan. Tanten i vip en myste över att hon träffat kungen.

  Tror som vissa andra att det är ett samarbete. Bellans liv går ut på att göra av med så lite pengar som möjligt. Se bara på alla delägarskap. Inte gått in med en krona, bara fått aktier i utbyte mot exponering. Hon har inget att förlora om företagen kursar.

  Skulle definitivt kunna göra det någon gång typ för en bröllopsresa eller annan speciell resa när man vill känna sig lite ”lyxig”. Har dock redan åkt på bröllopsresa för många är sedan så det är ju kört.

  Inget för mig, jag tycker om att gå omkring på flygplatsen och titta i affärer. Ibland sätter jag mig i SAS loungen också, det är det lyxigaste jag gör.

  Jag tycker om flygplatser. Om man har skapligt gott om tid. Lite som i början av filmen Love actually 🙂

  Köar till incheckning gör jag väldigt sällan. Incheckningsautomater och bagdrop är det jag använder mest men beror ju på destination.

  VIP-service ges bara till dem som har SÄPO-skydd, exempelvis kungligheter och ministrar/presidenter. Den är gratis för dem (eller ja, fakturan skickas inte till kungen liksom).
  Däremot kan vem som helst köpa sig till tid i VIP-rummet (i mån av plats), eller meet&greet/ledsagning genom kontroll/lotsning ut till plan.
  Den som gifter sig på flygplatsen får också detta om man vill ☺️

  Hampus har precis lagt upp två snuttar på instastory från middag med BB. End of story.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.