379 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Gud vilket fint hus, fast jag hade nog föredragit något mindre som ensamstående med två barn. Fat har man personal till allt så varför inte ?

      Någon som vet var i stan huset ligger? Alltså inte adress såklart men är det på Lidingö?

        ja

        Ut mot Elfvik…

        Sjöviks väg 2

          Varför gnäller då folk om att det är långt från pappan? Herregud. Jag växt själv upp på Lidingö och det var ju alltid nära till kompisar…

            Va

            Så du kunde som treåring ta dig kors och tvärs över Lidingö på egen hand?
            Självklart är det inga avstånd men skolan ich kompisar kommer vara på ett ställe och varannan vecka blur det inte lika spontant.

              Men klart det är nära, de hade kunnat bo i två olika stadsdelar eller städer för den delen. De kör nog barnen till vänner när det behövs.

      Om en inte behöver göra någonting själv är det ju enkelt!

      Allt blir ju enkelt om en inte behöver ta hand om huset själv. Jag skulle gärna bo i det där huset, men eftersom jag lever på jorden så kommer det inte hända som ensamstående med två barn.

    Fy vilket fult hus! Tur att vi alla har olika smak.

      Jag tycker att det är sjukt snyggt! Skulle gärna bo där själv. Även om jag gillar gamla röda trähus också ;D

        Letar på flera ställen men hittar inga bilder så tips var man kan se hur huset ser ut??

          Hittade det, ngn som vet priset?

            30 mille

              Nix 25.

        Laminatgolv och vitt, vitt, vitt? Ja verkligen skitsnyggt…

    Ett skrythus hon är ju aldrig hemma och njuter ändå… Fattar inte hur hon har råd, inget företag går ju bra.

      Nej det är väldigt konstigt, hon har helt klart trollat fram pengarna.

        Man kan också vara rik på skulder ☝? Min pappa säger alltid (delvis skämtsamt, delvis inte) : ”kolla så bra det har gått för mig, jag började med två tomma händer & nu har jag en miljon i skulder”

          Visst är det så men förstår inte helt vad det här med saken att göra.
          Min invändning var mot att hon inte borde ha pengar för att köpa huset då hennes företag inte går bra. Uppenbarligen har det gått/går det bra för henne då jag knappast tror att hon har lånat hela summan.

            Uppenbarligen går företagen och investeringarna bra ? Fint hus!

      Fast hon handlar ju i aktier och har gjort i många år. Hon har nog pengar så hon klarar sig. Sen tror går inte hennes bolag dåligt heller, hon tar även ut bra summor för reklam och sammarbeten på bloggen.

      Ni glömmer hennes investeringar i onoterade bolag, Natural Cycles bland annat som har haft en stark omsättningstillväxt. Kanske har hon sålt av sina aktier där?

      Brukar du stå utanför henne med kikare eller? Creep varning

      Eller så kanske det går bättre än vad Camilla försöker framställa det…

        Jag tror siffrorna från Bellas företag talar för sig själva, även utan min inblandning. ?

          Ja, men du lyfter fram siffrorna från hennes företag som om det är hennes enda inkomst och därför framställer det som Isabella inte har pengar och att allt därav är ett luftslott. Du vet ju inte vad hon har investerat i, vad hon har tjänat på sina aktier, hur mycket hon tjänar på bloggen osv osv. Det du har försökt framställa om hennes inkomst verkar inte stämma.

            Bloggen ligger i ett bolag.

              Great. Du förstod nog vad jag menade. Vi vet inte hur mycket pengar Isabella har och inte heller alla hennes inkomstkällor. Spekulationer om luftslott är just det, spekulationer löst baserade på ett urval av information Camilla lagt fram. Men utifrån hennes senaste husköp och hur hon lever så kan vi nog anta att hon har det rätt gott ställt och det Camilla vill framställa (att det går dåligt för Isabella och att allt är ett luftslott) verkar därav inte stämma.

                Shit vad ni svenskar är så äckligt avundsjuka på andra människor kan ni aldrig bara låta bli o säga ngt för uppenbarligen kan ni inte glädjas av att andra slutet kämpat i år och dagar svett tårar m. M. För pengarna sluta bry er o brinner i era rumpor på alla som har pengar och bättre ställt en er själva herregud ni borde skämmas! Tom min gamla kompis som är svensk och många svenskar själv klagar på den svenska avundsjukan skäms på er människor det är en vidrig sjukdom. Sköt ert egna för i helvette.

    Få henne till att dansa regndansen så vi kan få lite regn!

      Vart bor du? Kom till Göteborg, här regnar det till och från sedan snart en vecka. ?

        *var

          Varför?

            Var = anger läge (var ligger det, var bor du)
            Vart = anger riktning (vart ska du gå, vart åker tåget)

              Jag förstod det. Var inte tydlig nog. Varför nödvändigt att påpeka detta menade jag, om det inte var personen själv som gjorde det.

    Misslisibell som gör en video hur hon är för fejkväskor och visar upp sina köp. Hon står för att hon inte köper äkta utan bara fejk… Wtf? Köp en väska från Zara om du inte är för märkesindustrin, vad fan snackar tjejen om egentligen?!
    https://www.youtube.com/watch?v=Sp8sz58fZzk

      Och att hon säger att man inte får göra vad man vill med sina egna pengar.

        Så sant så. Vill hon stödja kriminell verksamhet och med det antagligen barn och modernt slavarbete med sina pengar så får hon det. Dumt bara att uppmana andra att göra det med…

          Håller med henne. Är lika mycket barnarbete bakom era äkta väskor. De görs i samma fabriker i kina. Förstår inte varför så många unga tjejer brinner för att försvara en modeindustri som tjänar miljarder på unga kvinnors osäkerhet.

            Tror inte du vet vad du pratar om riktigt. Mullberry tillverkas tex i en fabrik utanför Manchester i England. Många italienska märken fortfarande tillverkade i Italien. Att köpa en fejkad väska är att stödja en kriminell verksamhet samt att utföra en kriminell handlimg eftersom det är olagligt med kopiering. Jag hade känt mig ås jävla billig om jag gått runt och låtsats att jag haft råd med något jag inte haft. Köp från HM då istället spela inte rik.

              Hoppas hon inte åker till Italien med sina fakeväskor, där kan man råka riktigt illa ut. Dom gillar inte fake!

            För Chanel och Louis Vuitton gör ju sina väskor i fabriker i Kina.

            Eller inte.

      Katrin Berndt kommenterade ganska så negativt unde eden också…

      Bättre det än hycklare! Låt folk göra vad f-n dom vill med sina pengar!

        Köp inte en fake väska om du säger att du inte bryr dig om mode, märken, design etc. Varför sponsra en sådan smutsig industri? Och dessutom ”marknadsföra” det så som hon gör med en sådan positiv energi och hur fint och bra det är, så fel….

        ”Låt folk göra vad f-n dom vill med sina pengar!”

        Det roliga är att hon i sin video står och säger exakt tvärtemot ditt uttalande. Hon säger alltså ”Jag tycker inte att folk får spendera sina pengar hur dom vill”, hycklare var det ja…

      Matgeek har sagt sin åsikt: https://www.youtube.com/watch?v=2dY7-NOIYM8

      Precis som med Ida Warg har han bra fakta och säger rätt saker

        Precis som Ida Warg? Henne förknippar jag med mumbojumbo. Eller är du ironisk?

          Nej det som menas är nog när matgeek kritiserade en video hon gjort, typ ida säger att redbull inehåller tjurpiss matgeek säger detta är falskt. bråket eskalerade båda fick massa hat från olika håll, tror kissie kallade matgeek mobbare osv

          syftar på vad nedanstående säger, han har tidigare kritiserat Ida Warg baserat på bra fakta

            ovanstående* haha

      Hon är ett barn…

        Med oansvariga föräldrar som låter henne sprida sån skit. Rent ut sagt.

        Hon är 17år, barn eller inte, i den åldern får man faktiskt ta lite ansvar för vad man gör och sprider på nätet

      Hon säger att alla får ha vilken åsikt de vill och att hon inte dömer någon, ändå talar hon jättenedlåtande om människor som köper dyra väskor och säger bokstavligt talat att hon anser att man inte får göra vad man vill med sina pengar ??

      Hon verkar ju uppenbarligen blunda för huruvida det hon gör är moraliskt försvarbart men det hade varit intressant att höra hur hon hade resonerat om hon själv skulle utsättas för piratkopiering. Låt oss säga att hon designar ett halsband, lägger en massa tid på produktion, design etc. Gissar på att hon skulle se på det hela rätt annorlunda då om någon skulle sälja en kopia av en produkt hon spenderat massa tid på att ta fram, dessutom under hennes varumärke.

    Hatten av för ”Sigge” som jag tror var först ut här med att hitta huset! Det talas redan om att bygga till pool och möjlig båt till båtplatsen som ingår! Det går bra nu! ?

      Jag kommenterade och länkade till huset 2018-08-12 12:36.
      Men det var sign Johanna som en timme tidigare påpekat mappen med Gadelius på en bild som Bella lagt upp (Var det med flit som mappen var med?).
      Sen tog det inte lång tid innan jag hittade huset eftersom det togs bort 11 aug från Gadelius hemsida dvs sålt men fanns kvar i Googles cache med bilder och allt 🙂
      Något senare hittade en annan läsare badrumsbilden med Löwengrip-produkter som Bella själv skrivit om.
      Då stod det helt klart vilket hus det var som Bella köpt 🙂

        Ah rigth! My bad! ?
        Hatten av för Johanna och snabb googling av dig då! Bra teamwork ?

          Ha ha! Skulle just skriva teamwork men du hann före!

        Vet du priset?

      Jocke & Jonna har en poolbyggare de kan rekommendera.

      Jag tycker det känns som om Isabella gör allt för yta. Det är bara en image. Huset skall vara en kuliss för att ta snygga bilder och reklamfilmer.

        Jag tycker det känns som du gör att för att hitta något att klaga på när det kommer till Isabella.

          Jag tycker att det känns som du gör att för att hitta något att klaga på när det kommer till personer som kommentera Isabella.

            Nä, bara dom som sprider hat, lögner och spekulationer om saker dom inte vet något om. Vet dock inte varför jag engagerar mig i att ifrågasätta folk som uppenbarligen redan bestämt sig för att vara hatiska och hitta något att klaga på vad än Isabella gör.

    Huset har lika mycket personlig livet som Bella ?

      Personlighet*

      Hon har inte ens hunnit flytta in än och ge det en personlighet.

        Haha! Ja blir väl bra när knäckebröden kommer på plats i fönstret ??

          Anonym 23:49 – Tror du på fullt allvar att hon kommer ta med sig något från det ”gamla” huset? Hon har ju redan under de få år hon bott där bytt ut allt mer än en gång. ?

            Haha nej inte en chans! Skojade om knäckebröden som ändå hängt med hela Lidingö eran! Apropå personlig inredning ??

        Svårt att sätta en personlig prägling på denna typ av hus. Finns liksom ingen ”själ” i huset. Upplevs som tomt och intetsägande. Det är min åsikt. För Isabellas personlighet passar det alldeles utmärkt. ”Huset är Isabella” s.a.s. Yta!

    OT: Fanns en film på 90talet om en liten tjej som ramlade ner i en smal brunn hemma på deras gård. Vad heter den??

      The ring

        Hahah The Ring gjordes väl ändå inte på 90-talet! ??

          Den är från 2002, premiär i Sverige 2003! Gosh redan 15 år sen! Ålderskris ??

            Hahaha nära ändå

      Everybody’s Baby: The Rescue of Jessica McLure
      https://www.imdb.com/title/tt0097303/

        Den filmen visades på tv3 typ en gång i halvåret eller oftare i början av 90-talet minns jag. Har inte sett den på många år nu dock.

      http://www.filmtipset.se/film/vem-raddar-jessica.html

      snabb googling ”film ramla ner i brunn”

        åh du kanske kan googla fram en till film, jag har försökt till och från i flera år men utan resultat!!

        filmens plot: en familj försöker gå vidare efter sin äldsta dotters död. filmen börjar med att visa vad som hände; det äts frukost(?) hemma och det är lite tjafs men dottern får låna pappans (lik dan akroyd) bil, en cheva caprice med träsidor från typ 70-talet. hon ska åka någonstans men krockar sedan med en annan bil i en korsning, och välter. en man i ett hus vid vägen springer ut för att hjälpa men hon dör i bilen. hon har brunt lockigt hår och jag tror hon heter aimee eller amy. lillasystern i filmen har väldigt svårt att acceptera vad som hänt och mår dåligt.

        det är allt jag minns. tror filmen kan vara från 80 eller 90-talet. amerikansk. jag har kollat igenom dan akroyd’s imdb-sida men inte hittat någon film som denna som han är med i, så det kan vara någon väldigt lik eller så minns jag fel.

        hade varit guld om någon kunde hitta den eller vet vilken jag menar, kan inte glömma den xD
        (såg den på tv3 när jag var liten)

          Jag kan inget om bilar och tycker att alla medelålders män ser ut som den skådisen, men kan det vara den här: https://youtu.be/ppOLs7nM0LU

            nej 🙁 men tack ändå!

                inte den heller.. var ju inte ens i närheten xD

          Jag har också en haha;
          Högst oklart om någon kommer fatta då jag endast kommer ihåg korta sekvenser men. Det är en tecknad film, vet inte hur gammal men jag såg den nog sent 90tal el tidigt 2000tal. Jag kommer ihåg en scen där de är i ett ruckigt trähus och det är jättemycket snö överallt, en kille håller på att hämta ved typ och småsjunger/mumlar, tror att han kanske har en hund. Sen en scen med typ en stor robot som sprutar spagetti och någon (en fågel kanske?) som alltid säger ”dra mig baklänges in i fågelholken”….
          haha har tänkt på den här filmen i typ 10 år… någon som känner igen?

            Flåklypa grand prix

              Det är inte den jag tänker på.. min är ”riktigt tecknad” men kan ju hända att min hjärna blandar ihop olika för att det var så länge sen, tack ändå!!

            Doctor Snuggles?

            Tänker spontant på Dr Snuggles.

            https://www.youtube.com/watch?v=QLkb6tCInr8

            smart 😀 ska prova. tack!

      Oj vet vilken du menar men tyvärr inte vad den hette. Var alldeles för liten när jag såg den. Tyckte den var otäck och minns inte så mycket mer än flickan i brunnen.

        Hon har redan fått svar högre upp.

      Kan det vara denna?
      Everybody’s Baby: The Rescue of Jessica McClure
      https://www.imdb.com/title/tt0097303

      Allra käraste syster, av Astrid Lindgren?

        Hon har redan fått svar. Det är filmen Vem räddar Jessica.

    Helt klart att hon lever över sina tillgångar.

    Något stämmer inte i hennes ekonomi och hur mycket hon konsumerar. Min magkänsla säger det och jag har väldigt sällan fel med min magkänsla.

    Something stinks in Lidingö.

      Tänker du att någon har skjutit till lite kapital för att hon ska kunna köpa sig ett lite mer avskilt/privat läge? 😉

      Jag håller med om att detta verkar helt galet. Får nästan känslan av när en del ungdomar för första gången får ta hand om barn- eller studiebidraget självt. Bränner allt på ett enda inköp!

      Sedan tror jag inte att hon har tänkt fullt ut, eller i värsta fall struntar i, hur detta kommer påverka barnen. Kan hon inte låta de landa lite med skilda föräldrar och två boenden innan hon rusar vidare? Varför ta bort fördelarna med att ha kompisarna på andra sidan staketet? Jag har gjort samma misstag själv, d v s bosatt mig långt från där barnen gick i förskola/skola och deras pappa bodde. Det blev inte mycket kompishäng för deras del när det var mammaveckor. Inte roligt att behöva säga nej när de frågade om de kunde leka med någon kompis efter förskola/dagis. Men hon har ju barnflicka, så hon får väl köra fram och tillbaka på Lidingö.

        Plot twist om hon skulle ge Odd gamla huset!

      Hon har fått in pengar för något. Eller fått låna privat vid sidan av bankerna.
      Eller någon form av förskott för någon deal? Stordalen?
      Även om hon inte betalat fullt 25 mkr för huset måste hon rimligtvis själv kunna gå in med en egen insats på 15 miljoner. Som ensam låntagare får man inte bolån i bank överstigande fem gånger årsinkomsten. Ett lån på 10 miljoner kräver alltså två miljoner i inkomst. Vill till då att Löwengrip Invest kan ge så mycket i lön och utdelning framöver.

        Jag tror att hon länsat sin aktieportfölj plus vinsten för nuvarande villan ?

        Säkert Salsan och Gillis pengar. ???

        Tror att PS är inblandad i husaffären.

          På vilket sätt?

      Så här tänkte hon när hon köpte ur Odd från huset ”Den 3 juli flyttar Odd in i sitt nya boende och då blir huset mitt. Tolv miljoner gick det för i bodelningen, det är galet mycket pengar men jag ville verkligen bo kvar med barnen. Det är viktigt att dom får växa upp i den idylliska miljön som jag tycker att det är. Jag har jobbat hårt för att Gillis och Sally ska få ha det så och så ska det bli oavsett om jag bor själv där eller inte. ”

        Ja 25 miljoner är nästan dubbelt så galet mycket pengar…har hon låtit Hajen leka med hennes aktieportfölj eller? För några stora vinster har det ju inte blivit i något bolag i år/förra året. Och så nya dyra lokaler och oprövat säljteam och distributörer, och ett nytt bolag som ska lanseras, ja var ska detta sluta?

        Sen är det ju lite sorgligt att hon ett år efter detta inte tycker det är så viktigt med den idylliska uppväxtmiljön. För visst är Elfvik-huset tjusigt och hög status, men det ser ju onekligen mysigare ut i det kvarter de bor nu. Blir kanske Odds oglamorösa lägenhet som blir barnens barndomshem, medan Isabella fluytar runt och uppgraderar vartannat år.

          Han bor inte i lägenhet längre, har köpt och flyttat till kedjehus (eller om det var radhus) sedan en tid tillbaka.

          Hon kanske köper huset på företaget. Det kommer ju figurera i alla kanaler och skapa mycket content. Då Isabellas hela liv är en affärsmöjlighet borde det gå att skriva av som ”rekvisita”?

            Om Jocke och Jonna kan göra det, varför inte?

        Men haaallååå, är det inte uppenbart?

        ”oavsett om jag bor själv där eller inte.”

        Gillis och Sally ska få ha det gamla huset, bella ska bo i det nya huset! Klart som korvspad!

        Fuck that idyll ett år senare

      Bolaget står för alla resor och vip lounger. Sen lånar hon kläder för dagens outfit nu även sponsrad med mat. Bolaget står säkert för all markservice hemma. Hon tar ut så mycket lön så hon kan betala förmånsvärdet. Aktieutdelning i bolagen (2017) betalar för hennes privata konsumtion. Hajen betalar för lyxresorna. Petter S förprivatjet. Inte svårt vara bella. Gäller bara att omge sig med rätt folk och hoppas skatteverket håller med.

        Och barnens kläder är spons.. Blir svårt att passa in på Liiidingö där folk har råd m allt detta ur egen ficka, inte behöver gratissaker och andras rikedom. Isabella sponsrar väl tom en halloweenfest? Köper inte barnens födelsedagspresenter etc

        Tänker du på mat.se när du skriver sponsrad med mat? Det var ju en vanlig reklamannons hennes blogg, bolaget fick väl 100 000 för det och sen är det klart. Flera andra bloggare har gjort samma samarbete.

      Hur är det helt klart? Vad vet du om hennes ekonomi, förutom vad Camilla lurat i dig?:)

      Haha imponerande tilltro till sin egen magkänsla!

      Anonym, exakt det var vad min första magkänsla också sa. Och den brukar oftast stämma även för mig.

    Ja,jävlar! Hon lider verkligen av komplex i det mesta den tjejen.

      Lider alla som köper hus komplex? Hur kopplas komplex till ett husköp?

        Fråga ett: nej

        Fråga två: se camcams inlägg där hon skojar om att Bella köpt hus för att Camcam skrivit att andra influensers har större hus.

    Jag förstår faktiskt inte hur hennes företag går så bra som hon säger? Flattered kan jag ifs förstå, folk köper alltid skor. Men krämerna? Känner inte någon som någonsin rekommenderat hennes hud-och hårvård? Man läser aldrig på bloggar eller att nån har recenserat dem? VILKA köper hennes grejer??

      CamCam ??

      Jag gillar inte BB som person men tycker om produkterna! Finns en kräm till håret som gör att det torkar snabbare OCH luktar såå gott. Använder även hårolja och torrschampo från henne.

      Flattered går inte bra. De gjorde en vinst på 20.000 kr förra året.

        Nja… man får kolla lite högre upp för att få det verkliga resultatet. Kollade precis Flattereds årsredovisning från 2016, och de gick med vinst strax under 50.000 kr (resultat före bokslutsdispositioner). De satte av 17000 ca till periodiseringsfonder och skattade sedan på 32 000 kr och fick då ett resultat (efter bokslutsdispositioner) på 20.000:-

        Samma med Löwengrip Beauty (LCC), de gick egentligen med vinst med 640 000 drygt, men satte av nästan 200 000 i periodiseringsfonder och skattade då på 445 000 kr.
        Men vinsterna är otroligt små för allt spenderande BB gör…

        Löwengrip Invest gick med vinst på 4 mille och satte av 1 mille.. 3 mille, men endast 500 000 delades ut till aktieägarna/BB

          Vad gäller Flattered så är det ju ändå småpengar vi pratar om i bolagssammanhang, några tiotusenlappar hit och dit. Men vi får väl se vad som hänt 2017 när siffrorna kommit in.

          Resultat efter skatt är ett bolags verkliga resultat. Det kan aldrig bli bättre än siffran som står på sista raden.

            Jo, för innan skatten dras kan man göra olika avsättningar till fonder som gör att skatten på de pengarna skjuts upp. Sätter du av pengar till en periodiseringsfond får du flytta tillbaka dem till resultatet max 6 år senare. Man kan då plocka tillbaka de pengarna nåt år då företaget går dåligt och så slipper man skatta på de.
            Så för att kolla det ”egentliga” resultatet ska man kolla resultat före bokslutsdispositioner för att se hur ett företag egentligen gått. Det är lagligt att trixa lite med resultatet genom att göra bokslutsdispositioner.

      Vi har hudgrejerna på jobbet. En hel stor gavel på bra plats. Säljer noll.

        Och på Gekås häromdagen. Idag såg jag reklam om dem till 70-80% rabatt på Fejjans reklam av Matsmart. It must nåt gå så good att terjminal fäjv.

          På gamla förpackningar ja! Därav utförsäkjningen?

            Jo men det är ju samma innehåll.. svinbilligt på matsmart om man vill handla

      Finns gott om de gamla förpackningarna kvar på Åhléns outlet i Norrköping.

      Hon visar på Instagram att de nu säljs på SAS-planen. Har ni nånsin köpt parfym eller dylikt på ett plan? Har ni nånsin sett nån köpa nåt sånt på ett plan?

        Det förekom förr i världen då affärsmän på väg hem köpte lite presenter till familjen. Kunde vara parfym till hustrun och några leksaker till barnen. Och så den där Fraktlådan med godis som såldes bra på hemresan.
        Men jag tror försäljningen ombord på planen nu för tiden inte är vad den var under tiden som Duty Free fortfarande fanns i Europa.

          Fraktlådan!! ❤ åh vad jag älskade den!

        Har slutat med det för länge sen. Tänkte på det när jag flög senast för några dar sen. Så många gånger har man fått höra ”Nej, det säljs inte inom Europa” eller nåt liknande nekande svar. Jag skulle gärna handla, men det känns lönlöst när inte allt i broschyren/tidningen finns. Eller det kanske är ändrat nu för tiden…

          Eller den godaste maten/de godaste snacksen som alltid råkar säljas endast på en sån typ av flygning man själv inte sitter på.

      Jo, Pingis har gett dem högsta betyg i Tyskland

    Gud så mkt och så stora fönster! Får panik bara av tanken att sitta i soffan och glo på en film där i mörkret. Fast hon är ju aldrig hemma, och när hon väl är det aldrig ensam, så det är väl inget bekymmer.

      Hon kollar ju aldrig på film heller 😉

      (Eller jo, nu har hon börjat fråga om serietips efter ett tags rå-dissande av Netflix som slöseri med tid)

      Ja fy, som att bo i ett tittskåp!

        Ja konstigt att hon vill ha det så. Men det finns säkert någon supermodern rullgardin som kan dras för mha en fjärrkontroll.

      Haha, jag tycker det ser skitläskigt ut med alla stora ytor och fönster.

    Hur fasen har hon råd med ett hus för 25 millar?!?

    Skull då hellre haft ett mer bohemiskt hus i Spanien som Janni o Jon än Hennes nya, inte för att jag skulle säga nej till det heller om någon erbjöd mig det?

    1. Hur har Isabella råd? Tror att hon är ute på väldigt tunn is.
    2. Isabella verkar helt maniskt beroende av mer, mer, mer – hon blir som hög på att ständigt uppgradera och hon kan bara inte låta bli. Inte ens när det i detta fall handlar om att rycka bort sina små barn från grannkompisar och trygghet.

      Fattar inte riktigt. Antingen är det ett luftslott och en felberäkning som kommer spricka i framtiden, eller så blir hon riktigt framgångs(rik) och ökar på mer och mer.

      Jag tror allt handlar om hur det ser ut utåt. Hon ser framförallt alla intervjuer med henne i utländska tidningar, i typ”Hemma hos”-reportage. Jag tänker att hon tänker att detta kommer gynna henne, att det är strategiskt. Att ungarna har goda vänner i grannarna där de bor är sekundärt för Bella. Hon först!!

        Ja, alltid hon först. Sorgligt.

      Ja, jag funderade också på grannarna, mammorna där verkade ju ett tag vara Bellas bästa kompisar. Hoppas hon kan hålla kontakten även fast hon flyttar..

        Det kanske inte var så goda relationer iaf.. bella å överdrifter du vet

        Bor du grannar med alla dina kompisar? Det är ju inte så att hon flyttar till ett nytt land, hon ska fortfarande bo kvar på Lindigö.

          Är det inte ett par mil emellan Isabellas nuvarande adress och Elfsvik, eller har jag fel? Ganska långt i så fall.

            Du har fel

              Nej, det är långt mellan Klotmurklevägen och Elfvik. Inte cykelavstånd, ingen buss mellan. Över huvud taget är Elfvik ett avsågat läge när man har barn, finns skola i Rudboda men väl långt att cykla även om cykelbana finns. Sen har de där husen varit mycket svårsålda (fortfarande) så tror inte Blondinbella betalat 21-22 mkr. Förstår inte varför hon inte köpte i Hersby

                Finns en anledning till att det ligger kursgårdar där ute på Elfvik. Rena rama landet.
                Kanske trevligt på sommaren men knappast under det mörka halvåret 🙁
                Elfvik är mer avlägset än Bosön till och med vilket inte vill säga lite.

      Kanske blev det jobbigt trots allt att vara ensam frånskild i kvarteren? Att behöva se och umgås med kärnfamiljer? Särskilt när hon tagit ett kliv tillbaka med H. Det skrevs ju om att männen i grannhusen kom över och drack skumpa med BB och H, och att hon var lika bra vän med mannen i grannfamiljen som frun. Kanske känns det bättre att bo lite mer avskilt och utan samma kontakt med grannarna som när tomterna är små och man ”ser och hör” allt. …och nu spånar jag lite till… BB har kanske i sitt behov av bekräftelse slängt lite mycket med håret, lagt huvudet på sned och lett stort inför männen i kvarteret?

        Tror hon är illa omtyckt i kvarteret hon bor i nu. Ärligt talat, vilken grannfru uppskattar en singel-blondin som öppet förespråkar spänning och öppna sexuella relationer som dessutom kan bjuda deras män på Guldkula-skumpa och diskutera affärer? Jag hade inte velat ha henne som granne, Thats for Sure. Alltid uppklädd i klackar, kjol och megasminkad med super-smajlet på och det där BB-fnittret… Utfryst av grannfruarna, 100 % säker.

          Herregud, det är väl inte hennes fel om vissa har skitmän. Vilken osäker kommentar.

          Inte kul för grannfruarna att ha Miss Grey boende i närheten 🙂

      1. Hon har råd för att hon är framgångsrik och har pengar.
      2. Alla börjar någonstans och i takt med att man tjänar mer pengar kan man uppgradera och köpa dyrare och finare saker. Inget konstigt med det. ”Rycka bort sina små barn”? Herregud, vad vet du om det? Dom kanske är jätteglada och ser fram emot att flytta in i det nya huset. Det finns många barnfamiljer som har flyttat och det har gått hur bra som helst. Dessutom ska dom inte flytta så långt, så dom kan nog fortsätta hälsa på sina vänner ändå.

    Bara jag som tycker huset är riktigt fint?

      Håller med! Köket framförallt är urfult. Men men, det är ju tack och lov inte jag som skall bo där och om hon tycker det är tjusigt och fint för de få timmar per vecka som hon faktiskt verkar vara hemma så go for it.

      Hoppsan! läste helt fel tyckte Anonym skrev ”Bara jag som tycker huset är riktigt FULT?”. ☺

      Superfint! Älskar exteriören.

      Jag tycker också att det är fint. Ser arkitektritat och stiligt ut

      Var hittar man bilder på huset?

      Galet snyggt invändigt

    Huset är verkligen inte fint utifrån, men smaken är som baken. Däremot ser det ju tjusigt ut inomhus och härligt med ”egen” brygga, badplats osv. Skulle inte tacka nej. 🙂

    Så märkligt, särskilt med tanke på barnen och att hon aldrig är hemma. Ego nr 1
    Många som förutspådde att hon skulle flytta dock, tror ärligt hon endast njuter när hon kan skryta el köper dyrare grejor

      Förstår inte alla som skriver ”hon är aldrig hemma”. Bara för att hon reser mycket så ska hon inte få bo fint när hon väl är hemma? Det är ju inte direkt så att alla rika, kändisar, affärsmän/kvinnor som reser mycket, idrottare osv osv bor i små alldagliga hem för att dom inte är hemma varje dag på året? Ni beter som ni aldrig sett en framgångsrik människa som reser mycket men har ett stort fint hus förut. Är inget ovanligt alls.

    Hur mycket var det nu igen som hon sa i Schulman Show att hennes fasta månadskostnader var…? Hur mycket mer blir det nu med detta hus?! (Ärligt nyfiken fråga: vad kostar det med amorteringar osv på 25 miljoner? Och jag är sååå nyfiken på hur hon fick ihop till pengarna och hur mycket är lån…)

      Beror på hur mycket hon lagt i kontantinsats.. Lägger hon minimum så strax under 100 000kr.

    Tror hon har jättesvårt att uppleva att hon står still, det måste alltid vara någon förbättring/ förändring i rullning. Spännande vad som kommer här näst? 🙂

    Min största fundering är vad man gör med alla rum? Jag bor själv och vet knappt vad jag hade gjort med en trea.

      För att vara ett skrythus för 25M så tycker jag det har väldigt få rum. Jag bor i USA och tom vanliga hem här har ofta sovrum till alla, ett hemmakontor, vardagsrum, matsal, och family room ihop med köket, och sen har man ofta ett eller två extrarum (gästrum). I Bellas hus verkar det ju inte ens finnas ett extrarum för gäster.

        Så 7-9 rum i ett vanligt hus? Känns inte riktigt som standard iaf. De flesta jag känner inklusive jag själv har oftast ett rum per barn, föräldrasovrum, vardagsrum och möjligtvis ett rum till.

          Låter ju rätt litet, beroende på hur många barn då. Vi har alltid haft i snitt 5 rum på varje våning, plus hall och toaletter. Äldre hus har ju ofta extra rum, hobbyrum tex osv

        Standard i USA, inte i Sverige (tyvärr).

        Det är fyra sovrum och tre badrum på övervåningen. Tror säkert gäster/nanny kan få plats i ett av dem.

      Jag får knappt plats själv i min lght på 78kvm ? Då har jag ändå en stor inglasad altan också..

    Jag tror att alla ångorna från skönhetsprodukterna har stigit henne åt huvudet…

    Vilken economista hon är.

      Jag har inte koll på fastighetsmarknaden i Sverige då jag inte bor där, men att investera pengar i en fastighet kan ju vara smart.

        I Stockholm står priserna och stampar för villor och går ner för bostadsrätter.

    Jag tänker. .. varför väntar hon inte lite med sånt här till något av hennes företag går bra.

      Då hade hon fått vänta lääänge…

      För att hon inte behöver vänta, hon har tjänat tillräckligt bra vid det här lagat för att ha råd.

        Det är så spännande att en Anonym kommenterar till försvar på så många ställen. Tihi

    Hur har hon råd?
    Hur har ”alla” råd… vi på landet – där lyxigaste villan kostar runt en miljon, MAX, undrar hur de med samma typ av jobb i städerna har råd att köpa hus som kostar, ja inte vet jag? 5-6??

    Gaaah? Hur mkt pengar har DE vanliga kvar när (om) man amorterat av…

      Folk i Stockholm tjänar generellt bättre. En ekonomutbildad (t.ex) tjänar mer i Stockholm än någon annanstans i Sverige. Personer som jobbar på typ Ica i Stockholm tjänar troligtvis lika mycket men bor oftast heller inte i en egen lägenhet i city. Du får räkna med nästan 100k/kvm innanför tullarna i Stockholm, så 5-6 miljoner är tyvärr standard för en normalstor trea, inte ett hus ?

      Fast man har ju oftast inte samma lön för att man har samma jobb.

      Jag flyttade ganska nyligen till Sthlm, 7000:- mer i lön för i princip likadan tjänst.
      Inom samma företag ska nämnas.

        Så du tjänar 84′ mer om året? Väger knappast typ för de extremt högre bostadspriserna i Sthlm. Lönerna ligger högre i storstäderna ja, men folk ”på landet” har oftast mer kvar i plånboken.

          *upp inte typ

          Nu vet du ju iofs inte vad jag tjänar i grund, du vet heller inte vart jag bodde innan och hur bostadsmarknaden ser ut där… Bor i innerstan i för din vetskap.

          Men det var inte frågan?

          Hon förstod inte hur personer i Sthlm med samma jobb hon kan köpa dyra hus. Jag svarade då bara att samma jobb inte betyder samma inkomst…

      Vi köpte radhus för 5.3, det var 1 miljon billigare än vår 3a i Stockholm sålde för. Så stora är skillnaderna mellan städer.
      Hur vi har råd? Bostadskarriär. 1a i uppsala som dubblades i värde, lägenhet i Stockholm som ökade med 2 miljoner på 4-5 år. Tur och möjligheten att köpa in sig i rätt läge från början helt enkelt.
      Hur mycket har vi kvar? Mycket, vi äger stor andel pga hur vi köpt och sålt.

      Många har gjort bostadskarriär. De flesta mina vänner i 35 års åldern med partner bor i lgh/ villa runt 7-10 milj, men så har de köpt upp sig genom åren,det har gått att göra så och ofta slagit sig ihop med nån partner med egen bostad.

    hon har visst råd. t.ex äger hon en del i natural cycles som redan nu är värderat till 1 miljard kr. hon skrev i bloggen att varje reklaminlägg är värt cirka 100tkr, hur många inlägg finns om nc? och hon var med från start då det inte kostade så mkt att vara delägare.

    det är första digitala preventivmedlet på marknaden, tänk er i länder som iran/irak där preventivmedel egentligen inte är lagligt och här finns en lösning. det kommer bli lika stort som Viagra liksom. sen äger hon en del i andra tech företag som har värderats högt. så jo, pengar finns.

      Att ha en hög värdering betyder inte att pengarna finns och ännu mindre att man kan ha ut pengar. Tittar man på vilken som helst investerare är regel nr 1 att INTE slösa bort pengar. Det är speciellt viktigt i tillväxtbolag!

      Allt är ju dock låsta tillgångar. Det är liksom inga pengar som hon kan använda.
      Och intäkterna från blogginlägg kommer till bolaget, vilket hon väl inte tagit ut någon vidare lön från, eller utdelning. De intäkterna antar jag går till fler låsta tillgångar.
      Så, har hon caschat ut ägandet från NC och betalat huset rubb och stubb (troligtvis inte)? Eller har hon tagit lån, och hur ska hon i sådana fall finansiera ett sådant lån med den, i paritet med husvärdet, pyttelilla lönen hon tar ut?

      Jag håller egentligen med dig, att pengar finns, men jag tror inte det beror på Natural Cycles. Det är en sak att vara delägare i ett bolag värderat till en miljard, en annan att ha sålt bolaget till den värderingen och stå med en del av den miljarden i handen. BBC körde ju nyss ett reportage om NC, räcker med en massstämning och att en imam i något av de länder du tror på, uttalar sig om att det är djävulens påfund, så är värderingen 25 miljoner helt plötsligt.

      Vilket fortfarande är mycket pengar, men som sagt, det är inte delägande i bolag som gjort att hon kan köpa huset, det är de rullande inkomsterna från bloggen och Löwengrip. Eftersom bloggen nu står på egna ben utan fast lön, och Löwengrip står och väger mellan framgång och undergång, så skulle inte jag investera i huset just nu. Men jag är inte Isabella.

      Natural Cycles Nordic hade ett resultat på -60 miljoner kronor 2017..

        Fast resultat och värdering har ju väldigt lite med varandra att göra.. Många högt värderade bolag som prioriterar tillväxt före lönsamhet.

          Självklart är lönsamheten viktig vid en värdering.

      Isabella har ju bytt aktier i NC mot att marknadsplats i bloggen. Alltså borde hon inte få något i ersättning för blogginlägg utan istället en summa vid aktieutdelning?

        Ja, får man ersättning i form av aktier (”investering” enligt Bellas terminologi) för uppmärksamhet i sociala medier så finns det ett avtal angående vad man ska göra för ersättningen. Vad man sedan gör med aktierna är en annan sak. Avtalet kan vara tidsbegränsat och efter den dagen kan man sälja eller lösa in aktierna beroende på om de är likvida eller inte.
        Det kan dock vara så att ytterligare prestationer betalas mot faktura till överenskommet pris.

      Eeh, preventivmedel är tillåtna i både iran och Iraq..

    Väldigt fint på insidan men lite för mycket insyn kanske? Skulle känna mig paranoid med så stora fönster överallt.

    Där kommer hon ibte att stanna länge! Renovering ett tag, skryt och vräk sen har hon tröttnat och drar vidare. Stackars barn!

      *inte

    Vilket dagis ska kidsen gå på, nära Odd eller nära Bella. Hur blir det med kompisar till barnen. De har accepterat varannan vecka boende och nu får de ha kompisar varannan vecka.

      Men tönt. De överlever nog precis som alla andra barn med skilda föräldrar. Hon ska inte flytta till en annan del av landet

        Älskar kommentarer som börjar med typ tönt, en tar resten av kommentaren så seriöst då.

          Tycker det var rätta ordet för att beskriva Student

            Absolut, det är ju så konstruktivt och bra!

            Återigen Anonym

      Det är vad vi kan anta, en annan del av Lidingö. Det blir inte mer än 5 min med bilen.

        Ungefär 8 km mellan adresserna. Så inget egentligt avstånd. Ganska ensligt ”där ute” på vintern dock?

          Precis lagom avstånd att köra ungarna hela tiden tur att det finna både Nanny och chaufför .

    Varifrån kommer pengarna? Det där är så sjukt mycket pengar att de inte går att jobba fram, speciellt med hennes fasta kostnader på 100k i månaden.

      Du inser att Bella tjänade pengar tidigt va? Hon är dessutom rätt smart när det kommer till pengar, hon har nog en hel del privat som hon fått att växa under åren

        Om hennes kostnader är minst 100k i månaden måste hon ta ut mer än 200k i månaden, vilket blir 2,5m/år. Bara till hennes lön.

        Om hon nu hade sparat i genomsnitt 1m /år (vilket är typ det de mest betalda bloggare får in, TOTALT) i 10 år skulle hon då i dagsläget ha typ 10m SEK.

        Så nej, det går inte ihop även om hon började tjäna pengar som 15-åring.

          Hon har i flera år hållt på med aktier som vad jag har förstått går bra. Hon har sitt nuvarande hus som hon lär få betydligt mer för än när det köptes. Hon har utdelning förutom lön hon tar ut från bolagen.

            Så för att en bloggare säger att något går bra är det sant? ?

            Hon köpte ut Odd från huset. Värderades då till 12 msek.
            Bolagen genererar inga stora vinster de senaste räkenskapsåren.

          Du vet att pengar kan växa?

          Hon har ju inte lagt pengarna i madrassen fattar du väl. Aktier och fonder får pengar att växa. Dummaste man kan göra är att spara på hög på sparkonto med 0% ränta. Inflationen är högre än så, så du förlorar i princip pengar varje år.

        Fast nyss var det ju osäkert om hon kunde behålla huset efter skilsmässan så något borde ha hänt på senaste?

      Man får inte hänga upp sig på att företagen går jämt upp. Hon har drivit bloggen länge och har en privat förmögenhet på flera miljoner gissningsvis. Pengar investerade på börsen brukar dubblas på 6 år. På 12 år har hon fyrfaldigat pengarna. Så jag ser inte alls det speciellt konstigt att hon kan ha pengar till huset. Hon kanske kan hon skaka fram 10 miljoner medräknat det i nuvarande villa.

        Bloggare tjänar ofta mer än 1 milj 😉 Kolla Nicole falcianis, Petra tungårdens och michaela fornis bokslut.

          Jag tror personen menade att om Bella har privata kostnader på över 100.000 kr i månaden så måste hon ta ut 2 miljoner per år, och om hon sen ska kunna spara 1 miljon om året också, så behöver hon ta ut ca 3,5 miljoner per år för att det ska generera detta.

            Men Bella betalar inte särskilt mycket av egna, skattade pengar.
            Det mesta hamnar i Löwengrip Invest som kostnader.
            Hennes assistent Ida (”husan”) är anställd i Löwengrip Invest liksom Simon, Sascha och Emelie.
            ”Chaufför” dvs limousinservice och ”livvakten” dras av på firman eftersom det har med Bellas sociala medier att göra liksom det mesta av kläder, skor osv.
            Så att Bella skulle ha stora ”privata kostnader” kan inte stämma. Snarare gör hon av med ganska lite pengar av sina egna, skattade. Mycket av det som borde vara helt privat t ex kläder till barnen, resor, mat och trädgårdstjänster, renovering och underhåll av huset är dessutom sponsrat och alltså ”gratis”.

    Fint inuti! Gillar dock inte fasaden..

    Trodde hon skulle köpa nåt fint äldre hus mer i smeten inte nåt nybyggt ute på en skövlad plätt 🙂

        Från dryga 3 mille 1996 till 125 mille 2017, näe ingen bostadsbubbla här inte!

        Nej menade mer i smeten på Lidingö… Gamla fina villaområden

    Hade gärna bott där om jag kunnat. Men att rycka upp ungarna fast de har en hel gata m kompisar är inte så smart. I dessa hus är snittåldern 50+
    Det blir krångligare för hennes liv m barnen. Varför så stort undrar jag?
    Sen tycker jag hon skramlar mer och mer för varje inlägg. Känns så sjukt desperat.
    Gillade henne tidigare och tyckte hon var häftig. Nu? Mest desperat på att skryta om alla tillgångar, alla resor, all lyx. Yta yta yta. Å det känns fattigt på ngt sätt. Å lite sorgligt.
    Visst hade det vart fantastiskt å va rik men den jakten hon lever i är jag inte avis på. Där livet är tårtbitar å planeras in i minsta detalj. Stjärnor som lever påpassat under sina turneringar brukar älska att komma hem och laga maten själv och slippa all styling. Tror Bella komner känna det också en dag.
    Kanske har grannfruarna ledsnat på hennes ego? Kanske klarar hon inte av ”gemenskapen” ingen aning, bara spekulation. Men tror det är luftslott och uttrycket toma tunnor skramlar mest..stämmer ganska bra.
    När det inte kommer funka längre kommer hon säga att huset var för stort.
    Hur som..spännande att följa ?

      Tomma tunnor skramlar mest!

        Ursäkta..

          Det var inte en pik mot dig ?

      Tror en del av det är hennes enorma rastlöshet. Något måste hända HELA tiden. Blir typ stressad som läsare. Hehe..

    Renovera massvis med walkincloset å bla bla bla, för att sen bara sälja allt? Fattar inte hur man orkar. I å för sig gör hon inget, men finns inget personligt/äkta alls i allt fixeri?
    Hon verkar lika tom som sitt stora hus

      Det kallas bostadskarriär och är väldigt vanligt. Hon har dessutom varit helt öppen med det redan på den tiden hon bodde i lägenhet och alla ökade sig över varför de flyttade så ofta. Hon sa dessutom redan när hon köpte huset att tanken var att bo där ett par år och sen köpa upp sig. Det här är bara steg mot hennes drömhus med sjötomt.

    Sjukt snyggt!!

      Håller med dig! Vi verkar dock vara i minoritet hehe.

        Har sagt det tidigare, ett av de absolut snyggaste hus jag sett i Sverige.

    Boendekostnad enligt SHB:

    Ränta 36 302
    Skattereduktion -8 374
    Amortering 53 125 = 81 053/mån

    Om räntan stiger
    +1% 95 043kr/mån
    +3% 123 022kr/mån

    Som hittat!

      På vilken belåningsgrad?

    Så otroligt sorgligt att barnen ska ryckas upp från gatan där de har sina kompisar, där de springer mellan trädgårdarna och alla föräldrar är kompisar.

    Visar åter igen att hon har NOLL barnperspektiv, hon har bara bellaperspektivet.

      Men snälla. Precis som alla andra som flyttar.

      Fast så kan du ju inte tänka heller. Tänk istället på hur många människor som bor kvar i hus de egentligen inte trivs i för att de är rädda att göra en större förändring. Och är det någon gång man ska passa på att flytta så är det ju medan barnen fortfarande inte börjat skolan.

    La ni märke till hennes instastory med parfymerna igår? Hon tog en bild på en parfym som hette “What we do in Paris is secret” och la upp. Klart det var en blinking till Stordalen… ?

      exakt så tänkte jag !!!

      Det kanske stannar där för att tystnaden är köpt. En fin insats i nytt hus fixad!

        Ah, äntligen uppdagas vad det var för genial strategi som Pingis kläckte på slottsmiddagen i Uppsala i våras! Den gick förstås ut på att Isabella skulle förföra Stordalen, samla lite bevis, och sen låta honom förstå att han bör göra en stor investering i Löwengrip för att bevisen inte ska läcka ut… 😛

    Kollade lite snabbt på SEB:s bolånekalkyl, med 450 000 kr bruttolön i månaden och 5 miljoner i kontantinsats får man låna 20 miljoner, med 2,05% ränta så kostar lånet
    59 500 kr i månaden. Men nu tror ju jag att Isabella lagt in mer i kontantinsats.

      Har hennes företag så där pass höga lönekostnader? Det syns ju på allabolag.

        Det vet jag inte. Ville nog bara få ett hum om hur mycket man behöver tjäna som ensamstående m två barn för att få ta ett sånt lån, och då gjorde jag ju insatsen på 20%. Men tror som sagt att hon har lagt in mer. Dock så har hon ju inte fast lön Nu, men det nya säljbolaget skulle väl sälja för 2 milj i månaden…

          Fast det är omsättning, inte lön. Finns inte en chans att Bella tar ut en lön på 450 tkr per månad.

      Sen tillkommer ju alla andra kostnader med ett så stort hus, el, uppvärmning, underhåll osv. Jag skulle inte välja ett boende som ligger avskilt med stora fönsterväggar om man har knäppskallar efter sig.

        Glöm inte kostnaden för privat vaktbolag/portvakt, chaufför, pool guy, trädgårdsmästare, nanny och husa…

      Ja hon skrev ju att en av orsakerna att hon skulle köpa ett större hus var att hon hade mycket av sina tillgångar placerade på börsen idag, vilket är en osäker marknad, och att hon ville lägga en del av dem i huset istället för att ha en tryggare placering för sitt kapital. Så då borde hon väl ha lagt in typ 10 miljoner iaf?

        Känns verkligen economista att investera i ett skrythus, ingen stor marknad för hus i den prisklassen direkt! Blir det lågkonjuktur är det ingen som vill köpa det av henne.

          Jaa lite skumt, just lyxhus (och annat som börjar med lyx-) brukar ju inte vara det mest värdebeständiga om börsen rasar? Finns ju massa mer stabila investeringar i hus man kan göraän en enskilt lyxvilla om man vill få ner sina risker? Sen kan man ju alltid investera i fastigheter genom att investera aktier, om det nu bära är ökad exponering mot fastighetsmarkanden man vill ha.

          Men hon har ju sagt i flera veckor nu att hon vill ha ett lyxigare hus i framtiden och i BBs värld brukar det ju innebära att det händer inom några veckor.

        Ja du har nog rätt.

      Hennes hus ska ju säljas..glöm inte det ?

    Jag måste fråga men camilla skämtar väl om att hon får bb att köpa hus? Vet inte längre hur camcam tänker.

      På riktigt?

        Hon har på senaste tiden haft konstiga ideer så det förvånar mig inte lika mycket längre.

          Låter det rimligt att Camcam tror att hon får BB att köpa ett hus för xx miljoner bara för att hon jämförde hennes gamla Lidingövilla med Jon och Jannis i Spanien? På riktigt? Jag tror inte att internet är en säker plats för dig. Bloggar, artiklar och hemsidor kommer sällan med en varningstext i stil med ”OBS! Innehåller spår av ironi och/eller sarkasm.”

            Tycker att camcam förvånat med konstiga ideer senaste månaderna. Före det hade jag aldrig varit osäker. Var nåt annat inlägg för ett tag sen där hon trodde sig på allvar ha påverkat nåt. Det var som en slags verklighetsfrånvänd hybris.

              Håller med dig Anonym, skulle inte förvåna mig om Camilla faktiskt tror att det nya husköpet är på grund av henne.

              Har vart mycket underliga och märkliga inlägg dom senaste månaderna.

            Jo, den här bloggens beskrivning kommer väl faktiskt med den varningen? Typ ”innehåller spår av ironi och nötter” eller liknande?

              Som jag skrev är det den senaste tiden jag börjat undra, tidigare skulle det såklart aldrig varit någon tvekan.

                Inlägg som följande har fått mig att undra lite;
                ”Stackars Hampus, anade han verkligen inte att Isabella bara använde honom som en distraktion för att styra bort fokuset från mitt avslöjande om hennes falska statistik i och med att Löwengrip skulle nylanseras? Herregud, det kunde väl vem som helst räkna ut och att han skulle dumpas så snart han gjort det han skulle?”

              Missade du mitt ”sällan” eller? ?

    Jocke och Jonna köpte sitt hus via sitt företag, kan blondinbella göra samma? Alltså att företaget är husägaren.

      Den som lever får väl se ??

      Inget av bolagen har likviditet för det. Dessutom måste ju huset då ha ett syfte för verksamheten, inte vara en privatbostad.

    Son någon skrev häromdagen. Nu när det inte verkar bli något av med den omtalade showen/serien på TV kan det nu bli en alldeles gratis realityshow på ön med Bella i centrum. Med dom fönstren ?

    Många här som undrar hur hon har råd när hennes företag går så dåligt. Rätta mig om jag har fel, men det är väl ändå så att hennes största kassako är bloggen? Alltså hon drar väl in jättemycket på den? (att hon inte framhåller det är väl en annan sak, det är klart hon vill att det ska framstå som att det är företagen som är lyckade och drar in stålar).

    2017 var det en artikel i Expressen där det framgick att hon tjänar 500 000 – 600 000 i månaden, så… ja. Det är en del.

      Det var vad Löwengrip Invest fakturerade varje månad. Det ska räcka till alla kostnader bl a personalens löner och Bellas egna kostnader, lön osv.
      Avtalet med United Influencers gav garanterat en halv miljon varje månad.
      Men nu måste Bella själv se till att dra in för reklam och samarbeten.

        Har varit fler reklaminlägg senaste tio dagarna…

          Och fler lär det bli.
          Ska Bellas bolag sälja för en miljon varje månad får vi räkna med dubbelt så många köpta inlägg/samarbeten som tidigare.
          Minst.

            Två miljoner/månad var det visst hon satt budgeten till.
            Jaha. Varför skulle det plötsligt gå så mycket bättre?

      Nu när hennes bolag har tagit över försäljningen på bloggen är planen att den ska generera intäkter på 2 Mkr per månad. Kanske har hon redan samarbetspartners klara (Ellos m fl!) som gör att hon vågar satsa innan intäkterna verkligen har kommit in.

      Jag tänker att bloggen är kassakon eftersom man kan få in mycket pengar utan att ha så mycket kostnader. Det är nog rätt sparsmakade löner som går ut till översättarna och sånt.

    Om hon behövde ett panikrum i ett villakvarter så känns det ju dumt att flytta in i ett glashus?

      Aoch, ja det har du rätt i! Mycket hon säger om sin utsatta position och behov av säkerhet som inte går ihop med hennes beteende. (Och med det menar jag inte att hon inte ska leva sitt liv, eller att det är hennes fel, men om man är hotad är väl ett av de första råden att t ex inte annonsera i förväg var man ska vara, t ex A L:s värld)

        Lyssna på Framgångspodden med Rickard Delér.
        Väldigt inspirerande och trevligt. Jag rekommenderar lyssning.
        Rickard Delér blev överfallen och sövd med eter i villan i Marbella när rånare försökte komma över hans bil.
        Bella får nog ta säkerheten på allvar där ute på landet. Kanske hennes ”vakt” Magnus kan få en egen koja på gården så han kan vakta permanent?

      Precis min tanke! Vart ska hon ha sitt säkerhetsrum? Hon som har såå stor hotbild mot sig, nu vet ju alla vart hon ska bo.

    Förstår inte varför alla är så oförstående till detta.
    Hon har ju snackat tidigare om att de ska avveckla ett av sina innehav detta året. D.v.s. hon kan ha fått in en stor summa pengar.
    Dessutom så är det väl inget konstigt med att ”investera” pengarna i en fastighet. Hon har redan berättat att hon har mycket i aktier osv. och vill sprida risken.
    Barn flyttar pga skilsmässor, någon förälder får jobb i ny stad blabla.
    De kommer att klara detta ändå. En liten biltripp så är de vid förskola/pappa/vänner. Lägg ner katastroftankarna.

      Sant, hon skrev att de ska göra sin första exit under våren. Det rör sig sällan om små summor.

        Hur ska en möjlig exit någon gång om ett halvt år hjälpa till med husköpet? Det är pengar som inte finns.

          Dessutom går en exit in i bolaget, inte hennes privata bankkonto.

      Så skönt att se att det faktiskt finns en vettig människa här inne! Majoritet här inne är så förblindade av sitt Isabella-hat att dom inte kan tänka normalt.

    Lite Bella OT, men jag tyckte det var rätt roligt med den senaste inlägget i samarbete med Mat.se: ”För vår hemhjälp fungerar det väldigt bra att köpa all mat på internet och det sparas massor av tid.”

    Haha, för det första låter det ju som textreklam från typ Svensk Damtidning el Husmodern från 1951, för det andra är det ju bra om hon själv använder tjänsten hon ska göra reklam för ??? Vad blir det sen? ”Min chaufför tycker det är så bra att boka bilprovning på nätet, min städerska lyssnar gärna på ljudböcker när hon dammsuger mitt hem, min nanny älskar att gå på lekland med barnen, sparar jättemycket tid!”

      Ja det lät ju inte klokt, men å andra sidan, hade hon skrivit att hon själv köpte maten på nätet hade ju folk klagat på det eftersom hon skrivit så många gånger att hon inte handlar längre…

    Det här huset togs dock bort från Hemnet i juni? Do your fucking research.

      Ute i juni, därefter ute igen nu i augusti… något prisjusterat. Hur var det med researchen? ?

        Den var fucked-up.

          Varenda inlägg..

      Ja förmodligen för att det inte fanns köpare till det då. I Stockholm vill man ogärna att objekt ligger ute för länge på hemnet. Ser inte bra ut och kan få köpare tro det är prutläge. Objektet har legat på mäklarens hemsida och ändrades till sålt samma dag som Bella signade kontraktet på ett hemligt möte.

      Det var ESNY (Niklas Berntzon) som hade huset till försäljning först.
      Av någon anledning avslutades det uppdraget och Gadelius tog över.

      Wow Emelie, vilken tuffing haha

    Fy bubblan va sorgligt detta är tycker jag. Man vill typ bara ge henne en kram liksom.

      Är det sorgligt att köpa sitt drömhem?

        Klart det Inte är Isabellas drömhem. Hon är för spretig och stressad för att hinna ta reda på vad hon drömmer om på riktigt. Det här är det dyraste hemmet hon kunde hitta. Inte samma sak.

    Undras om hon har någon ekonomisk rådgivare eller bara kör på egen magkänsla ?
    Hysteriskt är väl en lindrig beskrivning av hennes utflöde av slantar sedan separationen. Det här blir Gillis tredje hem…..och troligen inte det sista. BB kommer tyvärr aldrig att hitta ”hem” och komma till ro någonstans vare sig när det gäller förhållanden el boende. Hon bara flyr.

      Håller med dig och jag hoppas hon kan slå sig till ro lite, men tvivlar på det. Och det blir G:s femte bostad faktiskt. De hann bo i två lägenheter och huset Isabella bor kvar i nu, Odd har en egen lägenhet och så detta nya hus. G fyller 5 år i höst.

        Odd har väl också flyttat en gång sedan separationen? Minns att det låg ute på hemnet… vet dock inte om det faktisk såldes. Sex boenden isf.

    Snyggt skandinaviskt och påkostat men opersonligt!
    Precis som Bellas stil.

      Men vilken osmaklig artikel! ”Blondinbella har berättat att hon vill ha sex med flera män, inte bara en” (när sa hon det?) och nästa bild på sovrummet: ”det är här magin ska ske” ?

          Nej jag har jag läst det och uppfattade det inte alls som att hon först och främst vill ha sex med en massa män, bara att hon inte vill dela allt eller känna sig bunden någon.

            Jag har fattat det som att hon vill vara en kvinnlig Mr Grey – en Miss Grey 🙂

            Hon vill dejta män som inte bryr sig om att hon även dejtar andra. Hon vill ha utrymme från H som hon kanske gillar känslomässigt för att kunna dejta PS som ger henne ekonomiska fördelar.

              Men är inte stordalen gift?

                Jo men folk här inne har inget förstånd

            Instämmer, hon specificerade ju det tom som ”intellektuell närhet” eller nåt liknande

        ”Bara skatorna blir ögonvittnen till passionen i det insynsskyddade sovrummet.”
        Underbar journalistik ?

          Anklaga skator för att vara fönstertittare!
          Skriver man så i en artikel är man förmodligen själv en voyeur.

    Det enda jag tänker på när jag ser huset är att många fåglar kommer flyga in i dom där fönstren. 🙁

      Haha! Ja, vi vanliga dödliga har ju förmågan att tänka praktiskt 😀

      Det är förmodligen skottsäkert glas så allt mindre än flygplan kommer att studsa mot fönstren.
      Sen är det bara att gå runt och samla upp fångsten som ligger på marken.
      Kanske skogsduva till middag?
      Eller friterade sparvar?

      Nejdå, de har ju fullt upp med att bevittna magin i sovrummet

        Jag tror banne mej att jag köper vingar för pengarna så jag också får se 🙂
        Heja i halmen!

      Haha, vad jag älskar kommentarsfältet här ibland. Så jävla skön humor!

    I Elfvik bor alla kändisar (utom typ Wahlgren). Tror att Bella vill skryta med det här köpet… lägga 30 mille på ett hus som ensamstående? Hur fick hon ens lån i dagens läge??

      Vilka kändisar bor där?

      Att hon fick lån är väl ett bevis på att hon faktiskt har råd?

      Nej, det bor inga kändisar på Elfvik.

    Nu har ju Blondinbella en entrepenörkompis som ger Isabella underkläder. Såklart använder Blondinbella aldrig något annat! Det måste vara där hon har sparat in alla pengar!

      Men underklädskompisens kille är väl iZettle-miljardären Jacob på Stora Väsby?
      Han har nog lånat ut några millar till Bella mot att hon plussar flickvännens trosföretag 🙂

        Det förklarar hur de kunde bli bästisar på fem minuter, precis som med Nicole. Isabella har alltid verkat sjukt imponerad av pengar.

    mitt drömhus typ..

    Tycker det ser ut som ett hus man byggde i The Sims när man försökte sig på ”moderna lyxhus”.

    People… hennes pappa står garanterad bakom!!!!

      Nja, det känns bra mycket mer långsökt jämfört med förklaringar att hennes tidigare bostadskarriär i kombination med omplaceringar från aktiekapitalet, höga intäkter från bloggen och ett fördelaktigt bolån gör affären möjlig, alternativt att hon vet att den exit som är planerad i höst kommer inbringa mycket pengar. Heck , tom teorin att Stordalen lånat/investerat/utpressats på en del av summan känns mer trovärdig…

    Vad nu?! Det som går att bevittna på Pingis senaste insta-story är chockerande! Bella kör bil till flygplatsen OCH bär sin egen väska. Vad har hänt?! Var är chauffören?! Och Head of bags and things?!

      Hon måste spara in cash nu när hon köpt så dyrt hus

    Sällan har man skådat svensk avundsjuka mer än i det här inlägget?

      Jag kan ju inte tala för alla men jag är 0 procent avis. Har min bostadsrätt som jag älskar, mina bostadsdrömmar är att någon gång i framtiden flytta till ett litet charmigt hus på landsbygden och leva på typ att måla, men det får nog vänta ett tag eftersom även jag, precis som Bella, har ett jobb jag älskar i Stockholm.

        Ja men du kanske inte är en av alla som sitter hör och spyr ut elaka saker om hennes husköp heller tänker jag då?

          Jo uppenbarligen träffad ?.

    Ligger huset fortfarande ute? Vill se

    För att svara på CamCams fråga så är mitt förslag att du om några dagar gör ett inlägg där du påpekar att riktigt förmögna kändisar skänker riktigt stora summor pengar till välgörenhet. Och så jämför du Isabella som gick på FN-galan (?) för att få lite förtroendekapital inför nya varumärkeslanseringen med Bill & Melinda Gates. Bingo!

    En sak som slog mig nu är att hon inte har nämnt sin adhd på sjuuukt länge, innan var den ju med i vartannat inlägg, det beskrevs som en superkraft etc. Nästan lite läskigt hur annorlunda bloggen har blivit och hur hon totalt vill förändra bilden av sig själv utåt.

    Har aldrig förstått folk som vill bo upp sina pengar eller vara så högt belånad. Men så bodde jag på island under förra ekonomiska krisen också…

    Natural Cycles (som Bella är delägare i och promotar) blev godkänt i USA 10 augusti, det här huset togs bort 11 augusti från hemnet – tror ni att det är en slump eller? 😀

    Hon har såklart direkt kontaktat banken och lyckats få sina aktier i NC uppvärderade med 1000 % och sen var det inga problem med husköpet…

    25 millar är inget som inkomsterna från hennes bolag stöder direkt…

      Där har du en poäng! Hon skrev ju att hon har en stor exit på gång också, vilket av bolagen nu det kan gälla.

        Det var ett av bolagen i Nordic Tech House. Men där är det minst fyra delägare som i så fall ska dela på vinsten.
        Och vinsten finns i NTH och måste tas ut därifrån för att komma delägarna till del.
        Jag tror inte man har samma upplägg som de stora riskkapitalbolagen t ex EQT och Nordic Capital där partners tar ut vinster på investeringarna i bolagens fonder via utdelning i sina egna bolag.

    Jag har aldrig läst blondinbellas (hihi) blogg någon gång men nu gick jag faktiskt in och läste.

    ”Jag köper nya parfymer varje månad och har en rejäl uppsättning av dofter. Jag byter doft hela tiden, jag vill ha en på morgonen och en på kvällen. Samt olika för olika humör och planer på dagen.”

    Fick panik och stängde ner direkt.

      Ny doft varje månad… Så tolv nya varje år. Undrar hur länge hon hållt på? Hon kan säkert öppna en secondhandparfymbutik snart.

        Det är lite ovanligt för en doftkänsliga astmatiker att vara så vidlyftig med att prova olika parfymer.

        I alla fall hette det att IL var mycket känslig för dofter och det var ett argument för LCC som hon testat på sig själv och befunnit ok. Det hörde jag henne själv säga på en demo.

        Men det var ju back in the days för 4-5 år sen. Hon kan ju ha frisknat till.

          Hennes doftkänslighet och ömtåliga hud var troligtvis Odds fel.

        Är väl dofttjänsten sniffpha som det görs smygreklam för, har inte sett Bella nämna mycket om doft innan, mer än nått flådigt inköp utomlands.

          ”På torsdag flyger Pingis och jag till Manchester för ett möte gällande Löwengrip. På fredagen flyger vi till London och ska på en middag, jag stannar i London tills på söndag och har lite kompistid med Tara. Hämtar barnen söndag kväll.”
          http://www.isabellalowengrip.se/2018/08/13/kontrakt-signerat

          Inget är en tillfällighet på bloggen.
          Bella ska träffa Tara som är den som har prenumerationstjänsten på dofter, Sniph.
          Klart Bella skriver om värdet av att få prova olika dofter. Det är ju precis vad Sniph gör dvs skickar små förpackningar av olika dofter till prenumeranterna. (Vilket har retat flera av de stora dofthusen som tycker att Sniph snyltar på deras varumärken genom att hälla över i andra förpackningar).
          Snart kommer naturligtvis ett blogginlägg som tydligare styr läsaren till Sniph. Bellas ”doftgarderob” var bara manegen som krattades för de ”dumma” läsarna.
          Men läsarna börjar bli smartare och hänger inte (längre?) på de enklaste tricken.

      Hon verkar nästan hypoman nu…husköpet, nytt bolag, tusen nya idéer om hur livet ska levas, skriver om att hjärnan ska få vila på kvällen men vill sen ha tips på serier för hon är rastlös, nu sista inlägget skriver hon att det blir sömntablett för hon knappt sovit på två dygn…tycker det märks på hur inläggen är skrivna också, väldigt mycket info på få meningar, rätt hetsigt tonläge.

      Verkar ju som det där med att optimera tiden bara leder till att hon blir ännu rastlösare. Jag tycker det är skönt att göra vardagssysslor där man inte behöver prestera/vara jobbsocial, känns som Isabella inte har nån stund då hon bara är, ingen investerare som ska charmas, outfit som ska fotas, bok som ska snabbläsas, nyttig mat som ska hyllas, barn som ska underhållas, ny kärlek som ska resas bort med. Ok nu blev jag stressad när jag skrev det där, vissa kanske tycker det låter underbart. Vi är ju olika. Men jag tycker helt ärligt inte hon verkar må bra.

        Den maniska fasen…

    Var ju typiskt att hon skulle köpa mitt drömhus…

    Kan detta stämma?

    24 900 000kr!!!!! vad ska man med alla nio rummen till när man knappt är hemma??

    https://www.hemnet.se/bostad/villa-9rum-elfvik-lidingo-kommun-sjoviks-vag-2-14440016

      I ett öppet förhållande kan var karl få eget rum? Ingen aning hur hon tänkt 🙂 Verkar läskigt. Läget, allt

    Hahahaha jah tänkte EXAKT så! Att så fort du l upp jämförelsen med hennes hus vs Jon och Jannis så köpte hos detta ??

    Oj. Jag får en känsla av att det här husköpet mest är strategi för att hon ska se mer framgångsrik ut än vad hon egentligen är.

    Kanske tror hon att hennes kräm och kladd och hårband kommer sälja mer om hon ser ut som att hon är multimiljonär (typ som den där iDealsnubben eller han bakom Daniel Wellington, som är superframgångsrika på riktigt). Eller kanske är det Stordalen hon vill imponera på och övertyga om att hon är värdig kompanjon till?

    Få se då om Ida inreder med samma vita sammetsgardiner som hängt för fönstren i det första huset på Lidingö sedan inflyttningen.

    Puppetmaster… eller narcissist ?

    ”Narcissister har en grandios självbild och överdriver ofta sin egen betydelse och kompetens. Att de skulle ha fel finns inte på världskartan och en narcissist ber i princip aldrig om ursäkt eller erkänner ett misstag.”

    befunnit mig många gånger där och wow. Nu kan isabella löwengris ta ett knull när hon känner för det

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.