En minirecension av Hannalicious for NA-KD

Hannalicious släpper sin femte kollektion för NA-KD idag och om jag ska vara ärlig så är detta den sämsta av dem. Tyvärr…
Den är ljusår ifrån hennes tidigare plagg och det finns ingenting här i som skulle kunna beskrivas som en ”statement piece”.
Jämför man med hennes fjärde släpp som bland annat innehöll härliga kimonos med blomstermönster så är den här verkligen blek.
Men.. Jag är inte den som är enbart negativ utan försöker givetvis hitta positiva saker i det mesta – eller hur? – och har valt ut ett par plagg som jag kategoriserat från ”tumme ner” till ”tumme neutral” till ”tumme upp”.

Vad tycker ni själva om kollektionen och håller ni med mig i mina kommentarer eller är ni av en helt annat uppfattning än jag?

Den här klänningen är enligt Hannas blogg försenad, men än så länge ser den ut att kunna få en tumme upp.

36 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Har tyckt om hennes tidigare kollektioner men denna känns bara tråkig. Kan dock inte vara lätt att leverera FEM kollektioner så vi får hoppas att detta är den sista!

  Asså alla kläder hon släppt tycker jag inte är fina eller passande alls

   Håller med.
   Sen kan jag verkligen inte ha dagens mode. Jag är för kort och även om jag är något kurvigare än en planka som tinat fram om vår’n så passar kläderna liksom ändå inte. Sen gillar jag inte riktigt trasigt och kortkort, kan inte ha det på jobbet och när jag inte jobbar så tränar jag eller har mjukiskläder 😂 Jag vill bara bippedi bapp trolla fram en kollektion som är snygg, mer täckande och passar både storkar och petitesser men jag får väl knata in på barnavdelningen och stå där och tjura så länge.

  Gräsliga kläder, tycker hon hon har kass smak.

   agree.
   Tycker i princip alla influencers har ful och fantasilös smak, alla klär sig ju bara i det de andra klar sig i?? Nä usch, skämmigt för modevärlden att de kallar sig modebloggare.

  Men, är det inte väldigt likt Petra Ts plagg för hennes märke Adoore… Klänningarna och byxorna tänkte jeg direkt på – men då tycker jag Petras ser bättre ut, kvalitetsmässigt, på bild.

   Klänningarna? Petras märke har väl ingen klänning som ser ut sådär? Byxorna ja, de har båda byxor med en slits framtill men är inte direkt orginellt hon någon av dem då det funnits länge den här säsongen

    aaah knutklänningen ja sorry

    Den gröna liknar den rosa som många influencers har haft. Och den svarta med detalj fram liknar skjorta som hon gjort (har alltid tänkt att det mer liknar en klänning därför skrev jag det, men det är en skjorta).

  Tycker du ska skriva om Matgeek och Misslisibell. Många som kommenterat om det på bloggen och det kan bli ett intressant ämne plus att det känns viktigt att få fram fakta om vad som händer om man köper fejkgrejer på nätet.

   Visst, vi behöver fler småungar som fnittrar och slänger med håret framför kameran.

  Den gröna kappan är snygg.

   det är en klänning. hade det varit en kappa hade jag köpt direkt!! älskar viridian.

  Skinnjackan var inte snygg.

  Jävlar vad gött att Redgert berättade lite om sina erfarenheter utifrån hela den här Clemence-grejen. Men det skulle väl aldrig Amanda bemöta i sann Dixie Chicks-anda…

  Det är ju en mer vardaglig kollektion, vilket hon sagt. och vill du veta hur de svarta byxorna sitter på någon som inte är lång – kolla Hannas bilder, hon är kort/normallång och typ storlek 36/S 🙂

  Tråkiga kläder förutom gröna klänningen. Finns finare.

  Ganska snygga men på mig skulle de se förjävliga ut haha

  CamCam, dina senaste semesterbilder från Paris har fått mig att tvivla lite på ditt modesinne.

   Haha..vilken tur att jag inte titulerar mig modebloggare då. 😉

    Tycker du har jävligt skön, egen, avslappnad, ”ickeskitnödig” stil 👍🏻👏🏻

     Jag var en URUSEL ”influencer” i Paris! Varken klädombyten, stilettklackar eller maximalt med opraktiska accessoarer – precis som att det är SÅ Kenza, Janni, Angelica eller Hannalicious ser ut när kamerorna är nedpackade. 🙂
     Jag semestrade och anammade den inre tyska turist på Safari som jag alltid visste bodde inom mig. Jag hittade massor av likasinnade på hotellet! Helt underbart!

   Precis som att Camilla ska hålla sig ifrån att kommentera den akademiska världen så bör hon nog även hålla sig ifrån att kommentera mode.

    Oh no! Jag som inte tänkt hålla mig från att kommentera någonting alls egentligen… 😉

     Nu vet jag att du inte bryr dig om det, och det är väl bra.

     Men jag tror att det hade ökat trovärdigheten och legitimiteten på den här bloggen någon avsevärt om du begränsade dig ibland och inte kommenterade och högg på precis allt som händer i världen ”sociala medier”

      Kanske det, men jag gillar att bevaka brett. Högt och lågt, smalt och brett…varför begränsa sig när man inte måste… 🙂

       Klart du ska bevaka brett! Herregud. Trist om man måste vara expert på vissa ämnen – på en personlig blogg 🙄

    Jag är ganska intresserad av kläder, men ointresserad av mode. Jag vet vad jag tycker är fult och snyggt. Oavsett om det är hett eller ute just nu. Tunis visar ganska ofta upp skitfula grejor. Värst är nog hennes vita stövlar.
    Oavsett vad man tycker om Blondinbella, men hon klär sig för det mesta väldigt snyggt. Den rutiga kjolen och gröna jackan är ett undantag. Verkligen fult och smaklöst.

    Dock klär jag mig själv, beroende på situation. Just nu, mysbyxor (avklippta), gammal tisha och ingen BH. Jätteskönt att hasa runt i hemma.

    Men käre värld vilken osympatisk kommentar, varför är du så otrevlig?

  Men vadå hur ska den sitta, som på modellen eller som på Hanna? Alla kläder sitter ju såklart olika beroende på kroppstyp, längd osv. Det finns väl inget som säger att såhär ska plagget sitta. Man väljer väl själv😋 håller annars med dig, lite tråkig kollektion. Känns inte som att det var så mycket att designa där, mer välja färdiga plagg som man ser i alla butiker.

  Märkligt att ingen kommenterat och stört sig på att Hanna har en jacka hängande över axlarna?🤔 – När Bella har det så är det sååå strange och då verkar hon tro att det är lyxigt och en maktgrej.. HUR och VARFÖR har hon jacka hängande över axlarna?! 🙄 Sällan man ser att folk påpekar det om det är tex Hannalicious, Bianca eller Sandra Beijer som har det så hmmm…

  Men alltså det allra första plagget (röd byxdress?) är väl samma som det allra sista? Först får det tummen ner och sen får samma plagg tummen upp?

   Tröjan fick tummen ner men byxorna tummen upp 🙂 var förvirrad själv först också men läste produktnamnet på bilderna!

  De röda byxorna köpte jag likadana i svarta på boohoo.com för typ 125 spänn🤷🏽‍♀️

  Ledsen förstår absolut inte hur hon kan tituleras influencer hon är och ser totalt random ut. Inga ansiktsdrag, ingen längd, normalsmal ingenting excentriskt stilmässigt . Alltså är hon extremt charmig, skarp och driftig? Det är å andra sidan tyngre artilleri så *go girl* isf:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *