Daniel Redgert öppnar upp om mobbingen som försiggår på Perfect Day Media

[YouPlaySinglePlayer video=”1411,1847,212236″ ap mute yot ]

Länge ansågs Daniel Redgert vara Hannah Widell och Amanda Schulmans egna gullegris, men sedan han lämnat företaget för att starta eget – och leda Idols eftersnack – så har tonen ändrats en del.
I podden Redgert och Dietz berättar han nu om det klimat som rått på företaget och hur man som nyanställd utnyttjas för att gå chefernas ärenden gällande privata bråk mm.
I videon här ovan får ni en snabb sammanfattning samt korta klipp från podden.
Vill ni lyssna på den i sin helhet så hittar ni avsnittet HÄR.

Jag har sökt både Hannah och Amanda för en kommentar men de har valt att inte återkomma.

247 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Mobbning*

   Det verkar vara helt omöjligt att stava det här ordet rätt. Eller rett, som det from nu stavas enligt mig.

    Vem är den fromme?

  Väntar med spänning till den dagen Schulman-barnen är gamla nog att bli utnyttjade av föräldrarna att föra kriget vidare på sociala medier… usch, kan inte fatta att jag älskar Alex och Sigge!! Its all gone

  Så fint och modigt av honom! ❤️

   Njaaae, blottande och till viss del säkert ärligt men är det verkligen fint? Han frånsäger ju sig i princip allt ansvar med brasklappen att han själv så oerhört gärna ville vara en del av ett sammanhang och därmed gick andras ärenden och lät sig bli utnyttjad. Redgert målar ju snarare upp sig själv som det största offret, det jag hör mellan raderna är att det är synd om honom för att han blev manipulerad men inte speciellt mycket om vad han faktiskt gjorde mot andra människor och det egna ansvar han faktiskt har i den soppa som han dessutom kallar för ren och skär mobbning. Jag hör honom inte direkt uttrycka ånger för vad han utsatt *andra* människor för, däremot ångrar han att han lät sig dras med i en jargong och ett beteende. Med det sagt låter han faktiskt rätt vettig nuförtiden och tja, man får väl hoppas att han är genuin och mognat. Jag har dock mina betänkligheter kring denna man, jag gillar inte personer som låter sig dras som de säger sig *veta* är fel och taskiga, och jag tycker inte om den nya tidens ”provokatörer” som ständigt sparkar neråt och slickar uppåt. Töntigt och fegt.

  Har aldrig gillat honom av någon anledning (eller ja, han verkade så kändiskåt) men det här gav mig mer respekt för honom. Skulle vara kul om Amanda ville svara på om hon har bett om ursäkt till anitha men antar att hon dixie chicksar den frågan..

   Vad har Amanda gjort mot Anitha, som hon bör be om ursäkt för?? Ja han är ju ett smart PR-geni som vet vad han tjänar på och hur han ska få uppmärksamhet – Han visste att detta skulle ge han uppmärksamhet och att han skulle tjäna ”godhetspoäng” och få positiv uppmärksamhet, eftersom denna blogg ogillar Amanda och skrivit om detta. Tycker han svamlar – Har han mobbat åt Perfect day?? ”Varit i deras våld”?? Och nu har han ju redan tjänat på Hannah och Amanda och han behöver de inte mer så då kan han göra detta och få sin uppmärksamhet istället.

    Amanda? Är det du??

     Jag tar inte honom på allvar. Har man lyssnat på hans tidigare pod vet man hur han är. Han gillade att prata skit om olika gäster och gjorde det ofta. I fallet med Anitha kan han skylla på Hanna och Amanda, men i alla andra fall då?

      Har man lyssnat på hans tidigare podd och hans nya podd kan man inse att folk växer, mognar, får självinsikt och inser att de inte behöver spela någon annan för att duga.

      Rätt nice när en kan ändra uppfattning om folk. Tycker ändå det alltid har funnits en ärlighet i hans kändiskåthet och vilja att bli känd, som jag ändå kan uppskatta pga alla låtsas att de är sååå obrydda om kändisar och kändisskap.

       Ändras totalt på något år? Nja det vet jag inte.

        Skrev ej totalt någonstans utan rabblade upp de saker där jag tycker att han förändrats mycket.

        Mvh människa som i princip genomgått en totalförändring från för två årsen.

     Nej, varför skulle jag vara Amanda för att jag undrar vad hon gjort Anitha? Ingen som kan svara på det, jag undrar genuint och har frågat innan också. Dessa ständiga hån mot Amanda här alltså ? men det är inte mobbning? Undrar bara vad hon egentligen har gjort, och gjort mot Anitha?! Vill gärna veta.

      Lustigt att du ändå lyckas skriva ett helt brev om att hon är oskyldig till mobbning om du inte vet vad hon har gjort eller inte isf??

       Eeehh VAR har jag skrivit ett helt brev om att hon är oskyldig till mobbning?!?? Var har du fått det ifrån haha…. Jag undrar ju vad hon har gjort? Vem har hon mobbat och hur? Vad har hon gjort Anitha?

        Ja du skriver här ovan i en fin summering att han vill tjäna godhetspoäng och vill ha uppmärksamhet etc etc ec?

         Men Anonym 14:46 det är ju inte samma sak som att skriva att hon är oskyldig till mobbing. Jag undrar också vad Amanda gjort Anitha? Har hon mobbat henne?

         Nej det är faktiskt sant. Jag ber om Ursäkt?

       När argumenten tryter märks det så tydligt.

       Vissa avleder till något helt oväsentligt, vissa blir spydiga… och vissa skriver ’hej +valfritt namn, oftast Amanda”!

        ??? ok??

         Du glömde att skriva hånfulla smileys… Också ett moget sätt att dölja bristen på vettiga argument.

         ?

    ”Ja han är ju ett smart PR-geni”

    Hur syns det rent konkret och i praktiken att han är ”ett smart PR-geni”? Ung kille utan någon som helst utbildning inom det fältet som fjäskat sig fram. Hur är det att vara ”geni”?

     Han kallar sig väl själv PR-geni. Han var väl anställd som PR-strateg. Han har ju kommit upp sig en del så ganska smart måste han ju vara på ett sätt.

    Jag vet såklart inte om hon har gjort något personligen men jag tycker faktiskt att det räcker med att hon ser på och håller tyst när hennes ex-svägerska och mamman till hennes barns kusiner mobbas av sin exman med familj.

     Har Calle mobbat Anitha? Vad har han sagt och gjort? Att det inte är bra mellan dem har man förstått dock. Men vad ska Amanda göra åt ifall Calle mobbar, vi vet ju inte hur snacket går eller vad Amanda sagt och gjort eller inte, eller?

     Fast att hålla tyst i konflikter/bråk (vet inte vad/om det är bråk) känns klokt, sunt och mer moget än att smutskasta offentligt och köra offentlig pajkastning, men det är å andra sidan ett sätt att få uppmärksamhet.

     Nu får det vara nog med idioti! Herregud du Marika har ingen aning om vad Amanda sagt och inte sagt till sina släktingar. Du vet, hoppas jag, att allt privat redovisas inte på instagram eller poddar. Hur har Calle mobbat Anita? Hur kan du veta vad som sagts mellan dem?

      Du har rätt Emma, jag vet såklart inte vad som skett bakom kulisserna, det var bara den uppfattning jag fått och inte något jag borde ha presenterat som fakta.

  Tyvärr kan jag inte ta nåt PR-folk säger på fullt allvar. Vill han verkligen försvara Anitha? Eller råkar hon bara vara mer inflytelserik bortom Perfect Day bubblan med deras älsklingar? Anitha ska bjuda 800 personer på sin födelsedagsfest, han kanske vill bli bjuden?

   Han ÄR redan bjuden och var så långt tidigare än inspelningen av den här podden. 🙂

    Hur vet du det, polar du med Redgert och Anitha numera? Är du också bjuden? ? 800 gäster!? Inte illa ??

     Han sa det i avsnitt 31 av sin och Marguaxs podd.
     Och nej, jag är inte bjuden. Jag har aldrig träffat varken Anitha, Marguax eller Redgert. 🙂

      Hoppas du träffar Amanda snart så kanske du blir lite mindre kritiskt inställd ??. Som efter möte med Elaine och Cissi.

       Jag har aldrig träffat Cissi.

        Nej men kommit överens om att du inte skriver mer kritiskt om Elaine, Cissi och Dahmer.De var ju rejält förbannade och spred i stor utsträckning vilken mobbare du är. Det är ju märkligt att du plötsligt slutade skriva din ärliga åsikt. Inläggen nu vrids ju extremt mkt.

         Nope. Stämmer icke.
         Ledsen att göra dig besviken. 🙂

       Eller Gabjoss? Alla inlägg försvann efter en fika.

        Hittar du något kul om henne att skriva om så är jag ”all ears”.

         Förr krävdes det inte mycket för ett inlägg angående Joss, inte för jag tyckte de var roliga då heller men :p! Snälla, kör lite ”vad händer på instagram” etc.

         Minns också alla inlägg om Super-Jason hehe och det där granskande långa om otrohet eller icke otrohet eller vad Gabjoss sagt i telsamtal eller vad det var haha.

        ELLER så försvann inläggen när de fick ett hjärtsjukt barn… Jag vet inte hur du resonerar, men jag skulle dra mig för att ens driva ”humoristiskt” med en person som går igenom en svår period.

         Nej de försvann innan, tidigare än så.

        Eller så beror det på att hennes blogg är en snoozefest…

         Eller hur? Den blev det på en dag då tänker du?

       Amanda och Isabella får göra som Läckberg, komma in här och skriva lite käcka kommentarer. Eller som Gabjoss skriva lite gulligt till C och föreslå en fika 😉 Med Cissi vill man nog inte göra sig ovän eller reta upp för då hängs man ut och får skit och negativ publicitet, inget som försvinner i det tysta liksom, den risken finns gällande Läckberg också medans vissa är tysta, sväljer och kanske i vissa fall inte ens bryr sig eller ens vet och inte läser här, lättare då liksom 😉

        Foki också! De smarta bloggarna ”vill bli vänner” med Camcam. Keep your friends close but your enemies closer. Det fungerar lika bra varje gång.

         Foki och jag var vänner innan jag startade den här bloggen… 🙂

       Hoppas också det 🙂
       Det är så jättetydligt att CC slutar skriva negativt om någon när de ”blivit kompisar”. Att det plötsligt inte finns något att skriva om är ju inte sant.

       Fattar att det inte var kul att Cissi, Lady D och Elaine spred massa skit om dig men vinklingen till deras fördel nu får mig att undra vad som är du egentligen?

   På riktigt 800 gäster? Haha jag känner inte ens 100 om jag så skrapar ihop alla släktingar och alla människor jag nånsin varit vän med ?

    Vilka är alla 800? Samtliga Stockholms kända och pyttelite kända ansikten?

     Stora kändisfester är det senaste! Blir spännande att se om hon och plutteponken passar på att gifta sig också, när alla ändå är samlade…

      Låter nästan som lite hybris, värre än Bella? Men ja kanske blir det bröllop också då. Inte ens Läckis och Sköld hade väl 800 gäster eller?

    800 gäster?!? Värre än en kunglighet ?

     Nej, det är inte 800 gäster. Snarare drygt 100, se Anithas stories

  Fast det är ju lätt dissa något man redan tjänat på. Då hjälpte de honom fram, nu får han godhetspoäng för att han berättar.

   Han var i sin första pod inte så snäll mot många, han pratade bakom ryggen på gäster han redan haft. Och skrattade gott när något elakt sas. Jag tror inte på honom.

    Men det säger han ju i podden?!? Har du ens lyssnat?

     Han var elak mot många, som jag skrev. Har du ens läst? De flesta hade inget med Hanna och Amanda att göra, det gjorde han så bra själv. Hans sätt att prata bakom ryggen på andra tycker jag inte om.

      Fast har du lyssnat på hans nya podd när han pratar om varför han betett sig som han gjort? Ger en annan bild som känns både genuin och ödmjuk, till skillnad hur mitt första intryck av honom va.

       EXAKT prison. Exakt så. Hen kan omöjligt ha lyssnat på podden för exakt det som anonym skriver har Redgert redan sagt på egen hand Iiii podden.

        Du låter som en 5-åring 🙂

         Hahaha va? Hur då menar du? Utveckla gärna ?

   Nja, jag köper det han säger. Det han beskriver är en klassisk mobbningskultur, så som den tar sig uttryck både på arbetsplatser och i skolan. Och han tar ansvar för sina egna handlingar men pekar också på orsakerna bakom, utan att helt skylla ifrån sig. Det är så himla lätt att bli en i gänget eftersom de allra flesta vill tillhöra en gemenskap och bli accepterade – speciellt om de högsta hönsen stryker medhårs och hyllar en offentligt. Det går så snabbt och först efteråt inser man att man varit en mobbare. Och han var väldigt ung när han började hos dem – det är inte många 20-åringar som står på sig och påminner sig själv om sina värderingar när de plötsligt får vara en del av Stockholms it-crowd. Man kanske tror att man är en viss person som skulle göra på ett visst sätt men de allra flesta gör som de blir tillsagda och agerar enligt vad som förväntas av dem – och faller för grupptryck.

   Modigt av honom att erkänna sina misstag och berätta sanningen.

   Känns väl lite som att han säger detta för att få uppmärksamhet, för det visste han att han skulle få och som du säger vinna godhetspoäng. Har han varit i deras våld också ojdå stackars kille…Suck. Ironin när det snackas om mobbning just här där mobbningen flödar som värst MEN här är det inte mobbning när folk hånas i grupp nejdå men annat är tydligen mobbning…?

    Men man kan också säga att det skulle vara fel om han inte erkände vad han gjort och sagt, anklaga honom för att vara feg osv. Oavsett hur han gör så gör han fel enligt någon. Självklart kan han göra det här enbart för att vinna godhetspoäng och en ursäkt till berörda personer i det privata hade räckt, men man kan också se det som att han är modig som vågar erkänna sina fel offentligt och inte bara i det privata. Samtidigt belyser han strukturerna bakom mobbningskulturer och outar så kallade good girls som tusentals unga tjejer ser upp till och vilka de här människorna tjänar pengar på.

     Där fick du till det D. Eller A. ? Men Daniel och Anitha tjänar ju också pengar på människor och har unga tjejer som ser upp till dem och lyssnar på poddarna. Men visst modigt att erkänna sina fel och insikten att han mobbat men att samtidigt smutskasta andra nej not so good.. det är så strateger brukar jobba, det ger uppmärksamhet.

      Ja egentligen är all offentlig skitkastning fel men med det argumentet skulle även metoo kunna avskrivas som offentlig pajkastning? Ibland är det väl ändå berättigat att berätta (inte för att jag jämför avslöjandet metoo med det som pågår här men ja du fattar ?)? Det betyder ju inte automatiskt att han och Anitha är helgon eller aldrig betett sig dåligt. I klippet ovan snackade han ju heller inte skit om syrrorna utan sa att det är oansvarigt att tvinga in unga arbetssugna i familjeangelägenheter, att arbetsförhållandena och klimatet kanske inte var optimala. Syrrorna är offentliga personer som driver ett stort företag. Skulle kalla det här för en typ av visselblåsning och inte skitsnackande.

       Ja efter metoo så fick väl Anitha skit här och ansågs ”mobba” Cissi W eller shama henne och inte stå upp för henne, då tyckte jag det var lite för mycket ”drev” mot Anitha här. Fast sa han egentligen att unga tvingas in i familjeangelägenheter? Huruvida arbetsförhållanden och klimat är bra, dåligt, optimalt är nog mycket en tolkningsfråga och tycke och kan vara olika från person till person. De verkade ha det bra och kul har jag tidigare uppfattat det som, med tanke på hans brev bl a.

        Jo men det sa han väl? Att det inte var rätt att blanda in honom i familjeproblem och att de nu gör det samma med nya tjejen (sorry, glömt hennes namn).

        Drev är olyckliga. Blir så lätt lynchstämning. Man åker lätt med, lite som med mobbning.
        Tror kanske att han först nu insett vad han då sysslade med, och ångrar sig? Kanske krävdes hela den här Clemence-gate för att han skulle se situationen utifrån och inse vad han själv sysslade med back in the day? Vet inte men hoppas att hans intentioner är goda.

         Men vet han hur deras relation är med nya tjejen, känner han henne, har han pratat med henne? Att vänner/anställda/folk runtomkring kan bli omedvetet påverkade vid familjeproblem och konflikter och av vad som sägs och pratas om är ju en självklarhet men det betyder ju inte att folk påverkas av ett syfte och med en uppmaning och fått en uppgift. Du verkar väldigt engagerad och insatt i DR, och han är ju tydligen vän med Anitha nu iaf bjuden på hennes fest.

  Usch, det här är så obehagligt och ett vedervärdigt exempel på hur man kan utnyttja sin maktposition.
  Dom är så otroligt medvetna om att dessa unga människorna är villiga att offra sig för deras skull. För att få ingå i kretsen.
  De där WhatsApp meddelandena kan tyckas oskyldiga men de ger mig verkligen kalla kårar. Jag kan höra hur A och A skrattat åt honom när dom skickat det, ”nu ska du se att han släpper allt för att komma hit”, typ..
  Nä, fy för!!

   Men snälla.. att de skickar ett sms att vi sitter här kom hit betyder inte att de skrattar åt honom eller har någon dold agenda – det betyder att man är polare och bjuder in till att umgås, väldigt vanligt.

   Det har inget med maktposition att göra – sluta att vara paranoid och tro att allt har en dold agenda eller onda baktankar!!

   Lpj du skriver så negativt och aggressivt om Amanda i varje inlägg där du får chansen att smutskasta – och du skriver så manipulativt och väldigt strategiskt så att man kan tro att du har en agenda med dina kommentarer. På tal om kalla kårar och att vara medveten..

    Jag blir lite rädd för lpj faktiskt. Det har liksom passerat gränsen för sunt nu.

     Du behöver inte vara rädd för mig jag är inte farlig. ?
     Var menar du att jag passerat gränsen?Och hur kan du inte se att deras beteende är utnyttjande av maktposition?

      Inte skrivit om beteendet, men utnyttjande av maktposition tror jag inte det är. Mer en osäker väldigt kändiskåt person som nu passar på att skylla sitt beteende på Amanda o Hanna.

      Lpj för att du verkar osunt engagerad i att smutskasta Schulmans och du verkar sjukt insatt, och med tanke på vad du tidigare skrivit så är det nästan så att man kan tro att du är en kort mörk tjej…?

       ??? Här är 125 kommentarer i detta inlägget, jag har gjort 2 av dom…

        LPJ- haha, det tror du inte ens på själv.

        Du har gjort en hel del kommentarer i andra föregående inlägg också Lpj, gissar att det var det som åsyftades.

         Ja, några verkar vara osunt engagerade här och det är inte jag. Ni gör ju precis det som Redgert pratar om. Springer Amandas ärende och då har hon inte ens bett er och inte heller, får jag anta, står ni i beroendeställning till henne. Det verkar vara enklare i framtiden att kommentera anonymt här inne som många andra så kanske man slipper påhopp.
         Jag vädrar min åsikt om Hannah och Amanda som många andra här inne. Då inlägget handlar om dom hade det varit märkligt att kommentera någon annan. Jag har väl för tusan rätt till min åsikt och jag verkar ju inte vara den enda som är av den åsikten. Så ni lär ju ha att göra om ni ska fortsätta försöka upprätthålla deras heder. Dom är säkert tacksamma för er hjälp.
         //Numera anonym

         Om någon inte delar din åsikt så går de någons ärende? Vems ärende går du då?

         Lpj du verkar nästan galen med tanke på vad du skriver och hur du engagerar dig. Vems ärende springer du själv? Andra har väl rätt till sin åsikt lika mkt som du har som du skriver?! Ja skriv du som Anonym ist men risken finns att du känns igen ändå, du uttrycker dig nämligen väldigt likt en person och du känner till att en persons pojkvän inte stöttar skrev du? Du skriver också väldigt likt LJ och ni har exakt samma åsikter, ni skriver på samma tider också med några minuters mellanrum ? Men skriv du som Anonym eller ännu bättre – engagera dig i annat istället.

         Camcam kan ju granska våra respektive ip-adresser om tvivel finns kring att jag och Lpj är olika personer. *jisses* Tycker verkligen att ”Anonym” verkar misstänkt engagerad, biter ifrån till i stort sett alla som inte håller med hen/dem samt har svårt att diskutera med andra på en ”nöjesblogg”(!) utan att använda sig av nedsättande termer. Detta är det sista jag skriver i detta inlägg. Nu ska jag ut och njuta av Söndagen istället! 🙂

         Lj nu avslöjade du dig själv! Det ista du skriver i detta inlägg? Du har inte skrivit något annat. Det är LPJ som skrivit tidigare. Anonym hade rätt. Och du vet att alla anonyma inte är samma person va? Skriver du inget namn står det anonym.

         Lj du försa dig precis. Men det märks på sättet att skriva att du e LPJ. Jag misstänker att du är fler namn här inne.

         Ja Lj gå ut i solen du men glöm inte Lpj 🙂

         Nej, haha..nu får ni sluta. Som sagt, be Camcam jmf ip-adresserna isf (men det är inte en fråga viktig nog att tas upp..herregud, så töntiga ni är). Har ju kommenterat under 2 st Schulman-inlägg och fått rätt tråkiga svar av ”Anonym”. Menade således att det är sista jag skriver i Schulman-frågan. Men nu kom ju ett meddelande till då… 😉
         Många troll här inne för att härja och provocera, tillsammans med Kjol-klanen själv.
         God kväll!

          Vad är problemet? Vad vill du att jag ska jämföra? Ditt ip-nummer med?

    Lpj:s alla inlägg ger mig kalla kårar.

   Jag tror inte att det är så medvetet. Amanda är väldigt upptagen med sig själv, har ångest osv., plus att hon gillar att ha kul och ja, tydligen gillar hon att snacka skit MED ALEX. I podden upplever jag henne inte så, fast man fattar att hon inte har en stark moralisk kompass. Jag tror däremot att hon är en usel chef, en sån som blir „kär“ i nya medarbetare, inte håller distansen och ger för många inblickar i det privata. Frågan är inte om utan med vem man snackar skit.

  Hemskt. Man blir förbannad på mobbning. Starka insikter av honom.

  Nåt liknande råkade ju My Martens utför, av en annan klan….

   Men ge dig My! Sluta sök uppmärksamhet här!…smart men pinsamt. Nej inte liknande.

  Mycket bra av Redgert att gå ut med detta. Måste vara enormt frustrerande och sårande att vara i den position Anitha varit.
  Förresten CamCam; det cirkulerar många misstänkt ”Schulman-ska” kommentarer här i bloggen, på varje inlägg som berör just Kjolman-klanen. Kommer de från samma IP? Ingen ”vanlig” läsare skulle väl engagera sig så oerhört med långa, försvarande kommentarer i inlägg efter inlägg? Det luktar skumt. 😉

   Jodå jag är en vanlig läsare och har skrivit många kommentarer, om du sen anser dem ”Schulman-ska” för att man inte spyr galla över dem ja det får stå för dig. Det cirkulerar en del som är ”Anitha-ska” också då t.ex. LJ och Lpj 😉 Ni engagerar er ju i varje inlägg, är det också skumt?

    Anonym, precis vad jag tänkte.

    Haha, bra försök.

   Alla tycker olika.

   Och så sitter du själv och skriver under flera namn.
   Du hatar ”Kjolman”, vi har fattat det.

  Jag tycker att Redgert är grym som gpr ut med hans perspektiv. Att det talas öppet om mobbningen. För det ÄR mobbning. Det som inte vill fatta det kanske själv mobbar eller bör se över sin människosyn? Jag som har sett upp till Alex har bara tappat det helt efter allt detta. Hur fa-an kan dessa människor inte tänka längre? Hade någon trashat min mamma på det viset, och speciellt då min farbror med fru så hade jag gått ifrån dom den dagen kag är stor nog för att förstå. Hur kan dom göra så mot barnen? Hur tänker Calle som låter sin bror och svägerska mobba sina barns mor? Fast såklart…Calle är ju mobbare han med så äpplet faller väl inte så långt från trädet. Usch. Härligt att alla får heta nu i det öppna iaf. Bort med mobbare!

   Va, vad har Alex gjort?! Vad är det för mobbing det talas om? Är det det med att Alex skrattat åt Julias instagram? – Helt ärligt om det inte är mer än så så finns det värre saker.. nej menar inte att det inlägget var okej det var absolut hånfullt mot Anitha men att kalla det trasha och mobba någons mamma…tror inte barn tog någon skada. Absolut bort med mobbare men jag undrar – anser du att Camcam mobbar Blondinbella eller Anna Book? Anser du att det förekommer någon mobbning på denna sida, ser du det eller du ser ingen mobbning här?

    Han rådissade även Anithas kalas som hon ordnade för Penny.

     Fast det var ju många som reagerade på det stora kalaset och huruvida det var spons osv.. var det inte så att vissa inte blev bjudna också, men kan ha fel. Minns det inte som en rådiss just men kan ha fel men just det ser jag inte som mobbning. Säga vad man vill om Alex och Calle men ibland är de ganska så kloka faktiskt tycker jag.

     Han skrev att han tyckte det var märkligt att Anitha inte bjudit Pennys kusiner, Alex barn på minglet. Han reagerade på att hon bjudit in kändisar som Penny inte visste vilka de var, och som Anitha inte kände så bra. Detta kan man väl förstå? På Calles kalas för Penny fick alla komma. Vad är rådissen från Alex? Varför sprida massa lögner?

      Fast enligt anithas podd om detta blev deras barn visst bjudna men avstod att komma.
      Det är väl inte första gången Alex vrider på sanningen till sin egen fördel…
      hans fru har själv sagt i fredagspodden att hon irriteras på Alex att han hittar på saker i sin podd men att han försvarar sig med att själva storyn är viktigare än sanningen. Så det han säger kan man ta med en nypa salt.
      Ord står även mot ord mellan honom och Wahlgren/Wistam gällande stämningen i fest hos Bindefeld. Värsta nånsin enligt Alex men enligt Wistam hade de jättetrevligt och Alex hade så även påstått.
      Litar helt klart mer på Anitha i den här konstellationen…

       Elle, hur vet du att inte Anitha vridit på sanningen till sin fördel, lätt att påstå i efterhand i en podd att de var bjudna menar jag. Men oavsett om de var bjudna eller inte så är det väl lite udda att ha ett stort kändismingel som barnkalas när dottern fyller 6 eller 7 år, kändes väl lite som att det var mer skoj för mamma. Anitha verkar värna om sitt rampljus, kändisskap och att frottera sig med kändisar jag menar kändismingel för dottern och bjuda 800 (om det nu stämmer, kan det vara sant?) gäster till sin 40-årsskiva vem gör ens det, har ens kungliga bröllop 800 inbjudna gäster? Alex vinklar säkert en del så att storyn blir roligare så gör många inget fel men att ljuga är en annan sak. Alex kan nog även han anse att de hade trevligt hos Bindefeld för att han menar att stämningen mellan honom och en annan gäst – då gamla gamla hemska släktfejder kom på tal – var ”värsta nånsin” trots att han tyckte de hade trevligt och skoj, det kan ju också ha varit hans egen känsla som inte andra behövt märka och känna av.

        Håller med Anonym, vem bjuder kändisar som barnet inte känner på sin dotters barnkalas och har festen på ett uteställe.

      Alex barn var inbjudna, det har Anitha svarat (minns ej i vilket forum, kan ha varit frågestund på fd bloggen eller liknande).

       Enligt bloggbevakning och även raderade instagraminlägg var de inte bjudna. Pennys kalas var på en nattklubb med i princip bara vuxna som hon ej kände.

    Alex är ju riksmobbaren nr 1. Om du inte fattar vad kommentarerna under detta inlägg handlar om så läs på lite här i bloggen och catcha upp istället för att kommentera ”VAD HAR HAN/HON GJORT MOT HAN/HON???” under varje kommentar.

     Tycker att många skriver saker de inte har belägg för. Det borde inte vara svårt att redogöra exakt för vad tex Amanda gjort som kallas mobbning när man skriver så hatiska inlägg gång på gång på gång.

     När ingen kan skriva exakt vad som gjorts är det inte konstigt att alla undrar?

  Någon som har lust att skriva vad som sagts i podden i Camcams film?

   Var så god!
   Länge ansågs Daniel Redgert vara Hannah Widell och Amanda Schulmans egna gullegris, men sedan han lämnat företaget för att starta eget – och leda Idols eftersnack – så har tonen ändrats en del.
   I podden Redgert och Dietz berättar han nu om det klimat som rått på företaget och hur man som nyanställd utnyttjas för att gå chefernas ärenden gällande privata bråk mm.

   Jag har sammanfattat podden i ett klipp och med text men du vill alltså att någon ska sammanfatta sammanfattningen ÅT dig?

    Har du någonsin tänkt på att det finns döva/hörselskadade personer i vårt samhälle?

     Absolut, det är därför jag skrivit en sammanfattning i inlägget. Men tänker du att jag borde transkribera videon då?

      Jag förstår att det blir mycket jobb för dig. Tänkte ifall NÅGON kanske tycker att det skulle vara roligt att transkribera så man också vet exakt vad som sägs.

       Hon bad ju inte just att DU skulle göra det Camilla? Hon frågade öppet om någon hade lust…

       Ja, det tar sjukt lång tid. Jag transkriberade en bit av Alex och Sigges podd en gång och det tog flera timmar.
       Jag ber om ursäkt om jag lät otrevlig i mitt första svar.

       I nästa video skulle jag kunna skriva en löpande sammanfattning under i videon – skulle det underlätta? Inte en transkribering men kanske lite bättre?

        Ja, det skulle uppskattas!! 🙂

        ?☺

     Är en av dem (hörselskadad sen födseln) och jag har så himla svårt att tex lyssna på poddar mm. Synd för det verkar finnas många roliga. Fattar att det inte går att göra så mycket åt det, men bra att det finns folk som du som ändå uppmärksammar att vi finns

    Fast han säger ju dock inte ”att man som nyanställd utnyttjas för att gå chefernas ärenden gällande privata bråk” – han säger att det blev så att man ville passa in och gjorde saker och ting för att man ville vara omtyckt, att man gärna ”gör ärenden” för att bli omtyckt – skillnad mot att få uppmaning att göra saker eller ombeds att gå ärenden.

     I slutet av min video så säger han det.

  Alex har alltid varit mobbare och trott sig vara förmer fastän han är lika medelsvensson som många andra. Inte så konstigt att han och Amanda fann varann heller med sitt gemensamma intresse för maktspel och intriger. Kaka söker maka

   Maktspel, intriger och alkohol!

  Bra av Daniel att berätta! Tycker att han har mognat mycket. Tror att vi kommer höra mer och mer om att Hannah och Amanda inte alls är så kärleksfulla och gulliga och systerliga som de försökt framställa sig som.

  Många nämner My och det som hänt henne… kan någon betätta vad som har hänt?
  Vad är det för ’klan’ My har råkat ut för?

   Tror det är Magdalena och hanna Graaf som åsyftas. Maggan & My var BFF, hängde jämt. Sen plötsligt var My persona non grata och all kontakt upphörde. Vet dock ej vad som låg bakom brytningen.

   Men sluta, vadå hänt My.. Magdalena och My är ovänner eller umgås inte längre, MG vände My ryggen och då menar My att hon mobbas och kallar det för mobbing.

  Jag avskyr verkligen A & H, speciellt efter att de gick till attack mot Elaine och Cissi, i senaste podden lyckas de även förlöjliga Simon Skiöld, de blir bara mer och mer pinsamma.

   Hur förlöjligade de Simon Sköld?

   Snabblyssnat nu på avsnitt 315 och 316 men hittade inget om Simon?

    Jodå i senaste avsnittet! ”Tjock och ful”!

    De säger att de blir irriterade på killar som Simon Sköld och Alexander Pärleros, ”som tror att de är så fina för att de håller på med det här ’happy wife, happy life'” och att det är det värsta de vet, att det är förnedrande osv.

     Helt ärligt så är det väl ”happy wife happy life” som många här verkar reta sig på och brukar håna och skamma här, många som brukar skriva liknande här ju.

      Ja, jag håller med om att det är en löjlig grej. Kan väl tycka att de hade kunnat skippa att namnge dem dock. Det blir extra skevt eftersom Hannah och Amanda ca en minut tidigare har suttit och fnissat åt en app som en kvinnas partner kan ladda ner och som kartlägger var hon befinner sig i sin menscykel. Det tyckte de var en så bra och rolig grej för då kan ju ens man veta precis hur man kommer att må varje dag – om man har pms eller så. Personligen tycker jag nog att det är mer förnedrande än att ens man säger ”happy wife, happy life”, men det är ju bara jag.

     Haha mer förnedrande än att vuxenmobbas? ?

    Från 15:30 i podden 🙂

   Men exakt hur har de varit så elaka mot Elaine och Cissi. Det är ingen som skriver vad de in facto gjort?

    Precis vad jag med tänkte fråga. Kan inte vara lätt att podda om man inte får uttrycka sig om någonting eller om några, alltid någon som hittar fel och ska klaga och göra allt till något dåligt. Pernilla och Sofia pratar om andra människor i sin podd, liksaså Bianca och Alice och även många andra. Men vill man vara lättkränkt och bli arg och kränkt för minsta lilla så går ju det lätt idag ? ?‍

   Hur gick de till attack mot Elaine och Cissi? Attack minsann oj låter allvarligt, vad sa de om dem då? Anser du att det attackeras för fullt och för mycket på denna blogg också kanske? Finns ju andra som isf förlöjligat Simon mer.

  Jag är fortfarande nyfiken på vad som hänt mellan H&A och deras yngre syster….

   Va, har de en beef med Amelia? Sen när?

    Sen alltid typ.

   Tror inte det direkt här något men hon är väl inte lika ”rampljusk*t” som sina äldre systrar. Sticker väl i ögonen på dem att hon gjort sig en egen karriär mer i ”doldisskap”.

    *Tror inte direkt det hänt något

   De fikade ihop alla tre senast igår.

   Ingenting, hon är bara inte intresserad av samma saker eller av att vara offentlig.

   Först försöks det skapas skitsnack om vad Amanda sagt om Simon, sedan om Amelia, sedan om Blankens. Förra inlägget var det hur dåligt deras företag går (ej sant), att de dricker för mkt mm. Massa taskiga ej relevanta spekulationer och överdrifter. Ge er! Man börjar undra om någon inblandad går loss bland kommentarerna. Att ha så mkt hat inför någon man inte känner hoppas jag är en ovanlig företeelse.

    De lever ett bra och gott liv ju så klart att de ska hatas då och att det ska letas fel ?

    Resultat på ca 300 000 och marginal på runt 1% för Perfect day 2017. Tycker du det är bra för ett företag med runt 30 anställda? Tycker mycket här inne är (osakligt) skvaller – men affärsdelen behöver man ju inte spekulera i. Det är bara att se på resultaten

     Vad har det med inlägget att göra? Folk här drar fram allt negativt de kan hitta om Schulmans och skriver massa skit som inte ens är sant. Gruppmobbning. Var är moderator Camcam? Jag mår illa av att lösa all skit.

  Jag tycker det är bra att Redgert pratar om hur ”de coola” har folk runt dem håller på och försöker imponera på dem genom att hetsa mot andra, men att de aldrig behöver göra det själva. Typ som Alex länkar till Julias instagram helt medvetet när hon hånar Anitha men naturligtvis aldrig skriver något elakt om anitha själv (eller ens gillar Julias post där hon gör det).

  Däremot tycker jag det är oerhört osympatiskt av redgert att typ hävda att Julia är precis som honom och prata om hennes motivation och anledningar. Det vet han faktiskt inget om. Han kan bara prata för sig själv och sin erfarenhet, julia är en annan person och gör säkert saker av andra skäl.

  Däremot tycker jag det verkligen belyser hur folk med ”makt” (Amanda, Alex osv) ofta kan få folk att gå deras ärenden och typ manipulera folk utan att ens be om det (och aldrig behöva ta ansvar för det om det ”blir fel” och någon blir upprörd). Jag är säker på att de aldrig bett någon vara elak mot Anitha, men jag tror många av oss kan känna igen situationer där man är i ett sammanhang där man gör grejer för att imponera på ”de coola” utan att de ber om det, för att stämningen är så och man får skratt och beröm när man gör det. Tycker Redgert verkligen får fram den känslan bra här.

  Däremot, INGET AV DETTA URSÄKTAR ANITHAS SJUKA SVAR OM SLAVERI!!!!!! Hade haft otroligt mycket mer sympatier med henne om hon bara hade sagt ”Julia, jag blev oerhört ledsen av att du lägger upp bilder på hur du och min ex-mans familj sitter och skrattar och hånar mitt nya efternamn. Jag känner mig mobbad och utsatt och skulle vilja att du tar bort det”.

   Och en sak angående Julia; hon skrev på sin Insta igår att ”medelålders kvinnor borde inte få lägga upp ett inlägg där man dansar på Instagram” (typ). Dagen innan hade Cecilia Blankens lagt upp ett klipp där hon dansade. Hänger det ihop kanske? Varken Hannah eller Amanda följer C och jag tror att dom har en beef (heter det väl?).

   (Usch vad hemskt att jag ens lägger tid på det här 🙂 )

    Varför har de en beef, det har helt gått mig förbi! Cecilia bor ju i LA, känns inte som om deras vägar korsas direkt? Känns typ svårt att bli arg på C, jag tycker hon känns genuint jättesnäll och gullig 🙂

     Hannah och Amanda gjorde sig lustiga i sin podd och hånade Cecilia för att hon la upp en bild på sig själv när hon grät efter att Trump vann valet.

      Tror det var något som hände innan. Tror typ blankens jobbade lite med dem en kort stund

     De är fd kollegor, CB har jobbat på Perfect Day.

    Ja, tror det är något mellan schulmans och blankens. Cecilia skrev ju något om när Calle hade skrivit massa elaka saker om anitha på instagram. Och a&h drev med hennes Trump-gråt i någon podd.

    Men Julia har ju rätt här. Medelålders kvinnor måste ju för fan sluta lägga upp filmer när de dansar på instagram. Så jävla pinsamt och utstuderat ”hålla kvar scrollarna så länge som möjligt på sin insta-post så man får mer engagement och därmed högre upp i algoritmen”. Alltså, ens värdighet är viktigare än några fler likes.

     Vilket avsnitt pratar de om Blankens?

     Julia skrev även en annan rätt grov kommentar igår när ngn skrev ”du är avundsjuk på anitha”. Hon svarade ”vad skulle jag vara avundsjuk på? En frånskild, medelålders kvinna?”. Den är dock borttagen nu… Jag fattar verkligen inte varför Julia har feministsymbolen tatuerad på armen när hon uttrycker sig så kvinnohatiskt.

      Kvinnohatisk? ?‍ Kom igen…

       Jo, det är kvinnohatiskt. Kommentaren gör gällande att en medelålders kvinna inte är något att vara avundsjuk på – förmodligen är det en gliring som har med utseende att göra, en kvinna måste vara ung och fräsch för att vara attraktiv. Och frånskild, ja då är hon naturligtvis misslyckad i Julias ögon för att hon inte lyckats hålla liv i ett äktenskap – naturligtvis hennes ansvar mer än Calles. Och ingen vill ju ha använt, skadat gods. Det implicerade misslyckandet är laddat med skam.

       Nu är jag medveten om att jag tar i, men det är de facto kvinnohatiskt att uttala sig så. Det finns en djup samhällelig kontext som liksom inte går att bortse från i analys.

        Tack för att du orkade svara så bra Actually.. många bäckar små leder till att upprätthålla patriarkala strukturer, däribland att göra sig lustig över att en kvinna är ”frånskild och medelålders”. Det är lågt och ovärdigt. Julias humor rör sig dock i det häradet, elakast vinner i den väldigt grabbiga miljö som hon verkar befinna sig i när hon ej umgås med Perfect day.

      Precis! I en parallell verklighet skulle både ’frånskild’ och ’medelålders’ och framför allt ’kvinna’ vara powerord – i den verklighet vi lever vet vi exakt vad hon försöker att säga…

       Själv tänker jag att det suger allmänt att vara medelålders – närmare döden, massa ansvar och måsten i livet samtidigt som kroppen bara går ner sig mer och mer. Frånskild fattar väl alla att det inte verkar så najs att ha gått miste om vad man från första början trodde skulle bli ett livslångt partnerskap. Speciellt inte om skilsmässan varit ”smutsig”. Måste därför inte anspela på kvinnor i sig och därmed vara kvinnohat som jag ser det.

       Bars jag som tycker det läses in lite väl mycket ibland? Ens analys färgas alltid av hur man ser på världen och det samhälle vi lever i, betyder inte att den tolkningen definierar verkligheten bäst. Inte min heller, men försöker vara öppen inför det.

    Detta är verkligen ot, helt onödigt att ta upp saker som inte har nåt med saken att göra. Nån allmän soptipp för att ösa ur sig skit om Amanda här?

   Var det inte Amanda (eller någon annan i det klicket) som skrev att Anitha var en slav…? Inte tvärt om väl?

    Anitha kallade Julia som är mörkhyad för slav och höll föreläsning om hur slavar beter sig.

     Ja ganska osmakligt faktiskt, tänk om det hade varit t ex Amanda eller Blondinbella som uttryck något liknande ? kan tänka sig vad som skrivits här då och hur det hade rasats. ?

      Då hade Camilla skrivit ett låångt inlägg om olämpligheten i det. Bloggen blir oäkta och mkt sämre när CC är så påverkad av olika personer, LÄS Cissi W , Elaine, Dahmer L, att hon inte längre kan skriva vad hon tycker.

       Har ni missat inlägget där jag tar upp att Anitha kallar henne för det och att jag undrar vad fan det är som pågår?
       Var jag inte tillräckligt hård? Fokuserade jag för mycket på att försöka bena ut situationen? Ja, kanske…

        Camilla jag tycker detta kommentarsfältet tillåter för piiip kommentarer. Så himla mycket mobbing här och saker som är helt ot. Fattar inte hur du prioriterar? Att svära, kalla andra för svin, jä…igt äckliga, jag hatar Schulman osv.

        Du har svarat på flera kommentarer men du har inte tagit bort ren mobbing.

  Okej kanske lite OT i detta allvarliga ämne men han säger Sturehof med uttalat F på slutet hela tiden. Borde det inte uttalas Sturehov? Alltså inte menat som en dryg fråga jag blev bara nyfiken.

   Eh alla säger sturehoff?

    Nä alla säger Sturehov lantis

     Nej. Det gör dom verkligen inte? Mvh/stockholmsbo

      Och då talar jag till dig som kallar ovanstående för lantis!

     något fel med att vara ”lantis”????

      Precis? Antagligen en stureplanswannabe som skriver. Plutten.

   Säger sturehååååååvf. Hov stavades ju hof förr i världens. Som Åkeshov (åkeshof). Vissa säger med vf och andra med v. Inte hoff som i Carlsberg hoff.

   ”i detta allvarliga ämne” haha

   lol det uttalas stureHÅF, med ett relativt kort ”Å”. inte sturehoff eller sturehov 🙂 .

   Mvh stockholmare som inte pallar lantisuttal. Puss o kram

  Fortfarande förvånad över alla som tror att Alex Schulman genomgick en personlighetsförändring och blev en god och empatisk människa i samband med att han var tvungen att sluta med sin elaka mobbarblogg.

   Han, hans fru och exfru verkar alla som jävligt osympatiska personer.

    Väldigt många som skriver obehagliga kommentarer här.

    Jag gillar ju både Alex och Katrin faktiskt, tycker de är ganska så sköna och vågar liksom säga vad de tycker sånt gillar jag.. men svårt idag och tänka sig att de varit gifta hehe. Sen har de väl sagt en del saker som folk kan reagera på men överlag så förstår jag inte… Kan inte se att Alex är en svinig person alls, tycker ofta han känns ganska så trevlig, klok och rolig. Denna blogg ses ju också av många som en mobbarblogg.

     Spyr. Du är blind, vännen.

      Vad är det ens för svar? Både otrevligt och sen härskarteknik på det. För att någon har en annan åsikt än dig. Vad är det för människor som kommenterar här? I ett inlägg om mobbning mobbas Amanda.

      Camcam dags att moderera bort kommentarer här och säga ifrån! De här kommentarerna skulle aldrig accepteras under inlägg om tex Elaine eller Cissi. Det är vidriga kommentarer här.

       Du har så rätt Sanna. Jag tror att många som hänger här är, förlåt, men lite lätt korkade, lättpåverkade och inte förstår ironi – då är det nog tyvärr lätt att tro att Alex är ett svin och dryg och mobbare när han i själva verket ofta skämtar och är ironisk. Tycker nästan lite synd om Amanda hur hon utsätts här.

        I vilket annat inlägg skulle man få kommentera ”j..la svin” och liknande och det får stå kvar. Fattar inte!!! Är det vuxna människor som skriver detta? Då håller jag med om att de snällt uttryckt, måste vara lite lätt korkade.

         Lugn och fin!
         Jag sitter och går igenom alla kommentarer just nu, du tror väl ändå inte att jag sitter framför min dator 24/7?

         Synd för när du svarade på många saker bland kommentarerna utan att säga ifrån så tror man att det är ok för dig.

   Alex är en riktig räv, han kommer aldrig förändras och alla som väljer att umgås med honom är precis likadana.

   ???

  Alex i ett nötskal
  https://youtu.be/IX1m1b0vn2g

   Men snälla, det där var ju ett skämt! Alltså uppgjort i förhand för att få det att verka som att Alex inte visste att det spelades in. Visar hans humor.

   Många har svårt med ironi. Då är det inte konstigt om de tror Alex är en oskön person. De kanske ska tänka till om det innan de skriver massa skitsnack.

    Skulle ju förklara varför en del skriver massa skit som inte är sann. Fattar man inte att ovanstående är ett skämt så tror jag inte man förstår ironi alls. Alla i the Schulmans, liksom övriga världen, skämtar så, och fattar man inte tror man att personerna är dryga/elaka osv.

  OT!
  När kan man handla från wish igen? Utan att behöva betala tull för varje paket typ?

   Det kan du göra redan nu, den summan är inbäddad i priset istället så det du slipper är PostNords avgift.

    Vilket då innebär att du inte kan undkomma tull eller slippa den. ?

     Korrekt, men moms och tull brukar vara några få kronor eftersom allt på Wish är relativt billigt, medan PostNords avgift brukar ligga på typ 80 kr – oavsett värdet i paketet.

  Jag fattar verkligen inte – föregår det mobbning på Perfekt Dav Media?? Hur då, är det detta med Anitha det menas – att Julia skrev det med firande av en dag och den bilden?? Eller är det annan mobbning, vad och av vem/vilka?
  Om nu Calle och Anitha inte går ihop och släktingar kanske tar ens parti kan man kanske inte kalla mobbning, eller är det annat?? Tycker Redgert svamlar och lite svårt att fatta vad han menar – har de bett honom mobba? Låter som att han själv ville mobba och var en mobbare säger han ju. Var inte han så oerhört tacksam mot Amanda innan? Men nu klarar han sig utan dem förstås och får uppmärksamhet genom detta. Blev de arga på honom för att han slutade på deras företag, sett folk skriva ”han är ute i kylan” men det blir ju ofta så om någon slutar att den inte längre är en del av innersta kretsen liksom?

  Ironin när det pratas om mobbning HÄR där det förekommer mobbning som allra värst, men här anses det inte vara mobbning trots att folk i grupp hånar återkommande, och ordet anses ”uttjatat” här men nu gick det bra att prata om ”mobbning” ?

   Du har så rätt! Det är verkligen obehaglig stämning här. Och ingen vill säga exakt vad de sagt som är så enormt fruktansvärt. För de har inte gjort något fel. Det hela hänger på att Elaine misstolkade ett instainlägg av Amanda. Amanda hade ej nämt Elaine och det handlade inte om Elaine. Sen skrev Elaine nåt om att Amanda hånat hennes historia och hennes läsare attackerade Amanda med ett drev.

    Men gud… tack för förklaring, har också undrat.. så det handlar om Elaine då att Amanda hånas och hatas här? Är det efter det som Camilla verkar ha ett horn i sidan till Amanda? Så det är efter det som Calle skrivit ”Elaine-landet”, han menar pga alla missförstånd och hur lätt drev startas då antar jag. Så det att Amanda ska ha gjort något mot Anitha, mobbat henne? Jag har tyckt det är konstigt att ingen säger vad det skulle vara, men det de menar är Julias inlägg bara eller?

     Japp! Jag förstår inte varför så många här är så väldigt elaka samtidigt som de påstår att Amanda mobbar. Hon har inte gjort ett enda fel mot Elaine/Anitha. Vet inte om det är enstaka personer som skriver de hemskaste kommentarerna?

     Men Camcam vinklar allt till Cissi, Elaines och Anithas fördel och många påverkas av det som står och tror att allt är ovinklat och sanning.

      Bra skrivet! Äntligen en normal person 🙂

      Sant faktiskt. Och jag tror också det är enstaka personer som skriver de hemskaste mest hatiska kommentarerna om Amanda och andra Schulmans, och visst vinklar Camcam och folk blir påverkade av vad Camcam skriver och vad de läser här.

    Vet inte om detta var ett skämt, men denna konflikt har inget med Elaine att göra. Jag misstänker att anledningen till att det aldrig står klart och tydligt om en eller förra färska incident är att det pågått så många år. Jag – och säkert majoriteten av oss som inte känner dem – vet inte exakt vad som har hänt, men om man har följt dessa personer i olika kanaler de senaste 4-7 åren har de inte varit svårt att undgå att det varit något mellan Amanda och Anitha. Dvs innan skilsmässan. Fram tills dess var ju Calle på Anithas ”sida”, och min bild av det hela är att Alex mfl inte mobbade Anitha offentligt då. Men efter skilsmässan har ju gliringarna synts mer tydligt. Går liksom inte peka på något som de har sagt och gjort offentligt (förutom ex kalasinbjudan-grejen och Julias senaste inlägg). Men om man inte förstår hur tyst mobbing funkar tror jag inte att ni någonsin kommer bli nöjda. Tyvärr vanligare bland tjejer/kvinnor 🙁

    Ps alla ni som skriver att Amanda inte skrev något om Elaine i sin instastory, förstår inte hur ni inte kan förstå sambandet mellan hennes instastory och Sigges sågning av Elaine i podden / Elaines inlägg om Sigge på insta samma vecka. Främst: hur det UPPFATTAS.

     Mycket bra kommentar! Detta är precis vad det handlar om.

  Men Amanda och Alex: lägg ägg, lägg ner och så fort ni vill göra någon annan till åtlöje var goda tänk tillbaka på erat Skavlan-medverkande. Där kan vi snacka genomsyrande patetik. Så jävla less på översittarattityden, den menlösa diskussionen med Cissi och Elaine (även fast ingen av dem är mina favoriter – men det slåss för rätt saker 90% av tiden). Men VAD FAN har Amanda och Alex tillfört till världen bortsett från svindyra polyestertrasor och snyfthistorier? Ingenting.

  https://youtu.be/zQH-MpgHPe8

  Varsågoda.

  (PS. Vad gäller Anithas rant på instastories: bedrövligt och vidrigt ordval!)

   Och nästan ännu bättre, GW:s krönika om schulmans medverkan: https://www.expressen.se/kronikorer/leif-gw-persson/gw-om-schulmans-de-ar-som-tva-blabar/ ????

    Haha! Just det ja. Som två blåbär!

    Är GW en mobbare? Anses han vara en mobbare? Jag menar eftersom Alex kallas mobbare när han skriver krönikor eller skriver något om andra?

   Vilken diss de fick av den danska skådisen. Han hatar verkligen dem

  Kan någon förklara vad Daniel Redgert är känd för? Så många profiler att hålla koll på

  OT: Kan någon ge tips på hur man använder menskopp? Jag köpte en för drygt ett år sedan, men vet varken hur man ska vika den eller få in den. Vill jättegärna börja använda den men tycker det är så himla svårt :/

   Youtube is your friend girl! Svårt att förklara, lättare att kolla på videos.

   Finns massor med videor på youtube med tips. Räcker att söka på ”menskopp”.

   Följ instruktionerna, det kan hjälpa att skölja den i vatten innan, om dem fastnar innan du får den på plats. Om det är väldigt svårt kanske du har fel storlek och ska ha en mindre. Du behöver också föra in den en bit längre än en tampong, så att den får plats att veckla ut sig.

  Jag har inte kunnat se videos i flera inlägg nu. ”The video could not be loaded” står det.
  Är det bara jag???

  Haha jag gillar verkligen inte Hannah och Amanda, men tydligen är Redgert det ”pr-geni” de sagt att han är eftersom folk köper detta. Känner honom lite grann och det är sen gammalt att han typ går över lik för att komma dit han vill, utnyttjar olika människor på vägen för att ta sig dit osv. Att han lägger taskiga kommentarer har heller inget med att de tvingat honom till det, det gjorde han redan innan. Skrattade så mycket när jag hörde det där lol. ”Stackars Julia” hahaha

   Hej Julia

  Jag trodde redgert var en kille? *noll
  Koll* Är det hab som pratar?

  Familjen Schulman äcklar mig!

   okej…

    Trevligt Kattkarin.

  Har följt alla dessa personer några år och förstår pikar mm. Det är absolut mobbning och vi ser bara en liten del av det på deras kanaler. Redgert sammanfattade det exakt så som jag föreställt mig att det fungerar i ”den inre kretsen”. Tyckte det var intressant att han sa att Julia till skillnad från honom är en skrikig person och sen att ”om det slutar för henne så som det slutade för honom så kommer vi att få höra mycket mer….”

   Och Amandas följarantal har sjunkit från 142000 häromdagen till 141000…

   Hur slutade det för Daniel då? Jag trodde att han sa upp sig själv för att göra annat???

    Ja, men jag förstod det som att han valt att hålla käften, fram till det lilla han sagt nu. Han sitter säkert på mer smaskigheter/avslöjanden men att Julia till skillnad från honom, den dagen hon får kalla handen av Kjolmans kommer ge igen och det offentligt och rejält.

  Blir så trött. Vad är det för hybris influencers har som gör att de måste ta allt offentligt. Om redgert nu är så jävla orolig för Julia, ring henne då. Och om anitha nu är så jävla kränkt över att nån skämtat om hennes efternamn, ring den personen då.

  Är inte alla inblandade vuxna? Det är väl inte mellanstadieelever?

   Jag håller med. Men jag tycker det är bra att Redgert tog det offentligt, eftersom mobbarna mobbar offentligt (+ det vi inte ser och hör).

  Undrar just… går det ut ett allmänt meddelande till kretsen runt Schulmans/Widell: ”In och skriv och försvara på Bloggbevakning nu” eller handlar de på eget bevåg? Eller är det rent av huvudpersonerna själva som är alla Anonym?

   +1!

   Handlar du själv på eget bevåg eller på uppdrag? Vem resonerar så som vuxen?

   Och DÄR blev LJ/Lpj Ann O´ nym… du verkar galen! Undra vem du är och vems ärenden du springer? Hur kan det störa dig så att det finns personer som ”försvarar” oförtjäntheter/hån/mobbing/missförstånd? Varför är det så konstigt för dig? Nej iaf har inte jag fått meddelande och ingår inte i någon krets MEN om nu någon av Schulmans läser här och kommenterar så vad är fel med det? Det finns f ö många anonym här vilket du inte verkar förstått, det står anonym om man inte skriver in namnet varje gång förstår du.

    Lj, LPJ, och många andra namn. Pinsamt att du glömde ändra namnet. Och att du sitter och skriver massa dumma grejer i olika namn. Sen anklagar du alla som inte tycker som du för att vara på uppdrag av nån. Vem ÄR du? Hur kan du ha SÅÅÅ mycket hat mot några du inte känner? Du behöver ju akut hjälp din stackare.

    Fattar inte. Hur vet ni att det är samma som LJ/LPJ

  Nemo Heden borde försöka få Daniel som gäst i sin podd. Nemo är duktig på att få folk och prata och det verkar som Daniel har mycket att berätta

  Hannah & Amandas show i Karlstad den 24.8 är inställd?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.