Det händer på Instagram

https://www.instagram.com/p/BnD26KjgP6z/?utm_source=ig_web_copy_link

Jag hade röstat på Stina Wollter – hade du?

https://www.instagram.com/p/BnDgNuWD2aU/?utm_source=ig_web_copy_link

Spindelnät i sidvind? Why not liksom?

https://www.instagram.com/p/BnDdxoPBy4N/?utm_source=ig_web_copy_link

Hon är SÅ rätt och SÅ trendig, den där Celeste!

https://www.instagram.com/p/BnDnoSRA241/?utm_source=ig_web_copy_link

Inte fler reality-serier bara! Jag orkar inte fler och kände så redan innan Balancelot avslöjade sin igår.

https://www.instagram.com/p/BnDtCYBFfWO/?utm_source=ig_web_copy_link

Och på tal om det – är det en Paradise Hoteldeltagare in the making som vi ser här?

https://www.instagram.com/p/BnDcNkiHkSG/?utm_source=ig_web_copy_link

Jag fattar inte hur de lyckas hålla så många växter vid liv! Jag lyckades elda upp en av mina orkidéer häromdagen utan att ens märka det.

https://www.instagram.com/p/BnDdymjA-e1/?utm_source=ig_web_copy_link

Vi fattar att Jessica Lagergren drömmer om en bebis i magen och att det var verkligt, men när vi ändå snackar om verkliga drömmar.
Jag drömde att den sänkte sig en stor orange spindel ner mot mig från taket i natt som resulterade i att jag backade tvärs över sängen på rygg och upp på Magnus och höll på att knuffa ner honom på golvet samtidigt som jag skrek och fäktade vilt omkring mig.
Förmodligen för att vi upptäckte en helt enorm spindel i bilen igår som fick mig att mer eller mindre öppna dörren och hoppa ut i farten men ändå.
Jag är fortfarande lite omskakad av min dröm om det är någon som bryr sig. (Snälla, säg att jag inte är den enda med en mindre spindelfobi!)

https://www.instagram.com/p/BnB2hS0hfyV/?utm_source=ig_web_copy_link

Jag fattar nödvändigheten i att skicka folk från flöde till story och vidare till blogg på grund av Instagrams förbannade interaktions-algoritmer men det gör det hela inte mindre irriterande. Säg var tröjfan kommer ifråååååååååån!

https://www.instagram.com/p/BnB1mQZDPy1/?utm_source=ig_web_copy_link

Murran-melodin av Ellen Bergström – den nya Snoppen och Snippanlåten!!!

https://www.instagram.com/p/BnDoBsNHF28/?utm_source=ig_web_copy_link

Hahaha! Jag hade nog också börjat skratta! Men vad säger ni – på tal om tidigare inlägg – ”Subba” eller ”sosse”?

https://www.instagram.com/p/BnBt48QnMpg/?utm_source=ig_web_copy_link
Isabella och Ellos är nästan lika trovärdigt som om jag gjorde reklam för kylskåpskall Pepsi Max.

https://www.instagram.com/p/BnCLjUBF3Pj/?utm_source=ig_web_copy_link

The student becomes the teacher.
Jämför bilden på Margaux och Forni med den här och den här.
Jag undrar hor det känns för Forni och Tunis mfl? Att Marguax – som de lite tog under sina vingar – nu sprungit om dem karriär och varumärkemässigt?

https://www.instagram.com/p/BnCF69qj8b9/?utm_source=ig_web_copy_link

Vad tycker ni om hattar? Jag gillar hattar men är galet trött på den där Emil-kepan från förra året.

Och så lite bebismageuppdateringar:

https://www.instagram.com/p/BnCKizuFMUX/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BnB2Uimhn_C/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BnBbHBlgw6d/?utm_source=ig_web_copy_link

119 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Camilla: Det är först när jag går in för att kommentera som det är möjligt att ens läsa de olika instagraminläggens texter. Innan i flödet är det vara bilderna som syns. Likadant på iPhone som på iPad. Det gör att dessa inläggen tyvärr är trista

      För mig fungerar det bra, användr också Iphone och ipad, inga problem alls

      För min del syns texten, men aldrig bilderna. Använder Google Chrome på Mac. :/

        För mej syns inte bilder från instagra

        Använder också Chrome på Mac och har inga som helst problem att se både bilder och texter.

    Är det bara jag som tycker att den första gravidposen ser konstlad ut? Såg henne göra likadant på en bild häromdagen. Som om ”jag måste hålla handen tvärt under magen så det syns att jag är gravid”.

    Är ju många som håller sin mage på ett naturligt sätt. Är det handens tvära vinkling?

      Det är för att enda gången det är okej för en kvinna att se tjock ut, är om hon är gravid. Aldrig annars. En hand sådär gör att det blir tydligt att det är en gravidbula. Sorgligt men jag ser det överallt, bland vänner och så vidare också.

    OCH VA FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ PEPSI MAX!!!!!?????!!!! Nu j@vlar var droppen nådd. CamCam, du måste be om ursäkt till oss stackars kränkta Pepsi maxister. Det du håller på med är TRAKASSERIER!
    ?

      Pepsi Max är svingott!! Upptäckte det av en slump när Cola Zero var slut och jag fick ta ett annat alternativ. My god säger jag bara:D

      Älskar Pepsi max, Cola Zero smakar ju inget och pissvidrigt som ljummen!

      PEPSI MAX FTW! Guds gåva till mänskligheten!

      Här är en till Pepsi Max-fantast!! Älskar det verkligen!! Kan inte drick nån Coca Cola alls, smakar verkligen ingenting, usch!

        Skulle aldrig dricka varken Pepsi el cola, visst är det bäst. När man får välja.

    Åhh älskar celeste .

      Vad är det som är så roligt med henne? Att hon driver med kändisbilder var roligt i början men nu är det verkligen som om hon skäms över att vara tjock och att hon måste driva med sin egen kropp. Hennes kroppskomplex blir bara tydligare nu när det var på sin höjd lite roligt i början. Och ang. bilderna här i det här inlägget, hon gör inte ens samma min så förstår inte syftet med bilden?

        Vad då tjock?! ? Konstigt att folk får komplex med såna som du…

          Ja hon ser överviktig ut om man kollar på andra bilder. Oavsett om hon är hälsosam eller inte, det vet bara hon själv, men hon ser överviktig ut.

            SNÄLLA lär er skilja på tjock och överviktig. Hon är absolut inte överviktig (tjock är hon inte heller), övervikt ät dessutom något en läkare/dietist är den som kan yttra sig om. Om man inte vet vad man pratar om tycker jag att att man kan hålla tyst 🙂

              Övervikt är BMI högre än 25, så det är inte bara dietister och läkare som kan uttala sig om det. Fetma är BMI över 30, undervikt BMI under 18,5. Sedan om man lägger någon värdering i ordet eller inte är upp till en själv.

                BMI; sämsta skala gällande vikt som finns. Det mäter ju muskelmassa? Dvs en som tränar mycket kan alltså ha ett riktigt högt BMI; trots att personen då är vältränad och inte ett dugg tjock. Att BMI används fortfarande är en gåta, totalt idiotisk ju.

          Läskigt att se hur gränserna för när man anses som tjock flyttas fram hela tiden… jag lägger inte värdering i hennes kropp men hon ÄR tjock? Visst kan hon vara hälsosam, tjock är inte lika med ohälsa per automatik MEN HON ÄR TJOCK.

          Men snälla, du ser väl på hennes vilder att hon är en överviktig kvinna? Hon rockar ju det och visar upp sig ofta, så varför blir du kränkt?

            Förlåt, bilder inte vilder

            Inte det minsta kräkt ? såg bara denna bild och då såg hon inte tjock ut. Alla vill inte se ut som synålar!

              Om det ändå fanns ett mellanting mellan tjock och synål.. 🙂

              Fast va? Vem har ens skrivit att man vill se ut på ett visst sätt? Hon är överviktig (Och skitsnygg som det). Punkt liksom

            Nej hon är inte överviktig. Däremot poserar hon inte med sprättbenpose, hon gör sig medvetet fulare/klumpigare än hon är. Lite ovanligt se va!

              Om du har valkar på rygg, midja och mage så jo, då är du överviktig. Vad är det med er egentligen? Varför försöka få henne till smal när hon själv är stolt över sin kropp?

                Många får det utan att vara överviktiga om man väljer ta bilder ur icke fördelaktiga vinklar. Vad är det med dig själv?

                  Jag blir trött på människor som helt plötsligt inte ser vilken storlek folk har. Är ni från USA allihopa och vana vid att överviktg = 200kg? Hela grejen med henne är att hon är stor, gör narr av smala kändisar och visar upp sin stora kropp obehindrat

                Jag har valkar på magen men är enligt BMI underviktig så nja, håller inte riktigt med dig där.

                  Jo men säkert, du har nog jätte mycket fett valkar på din kropp med ett underviktigt bmi ? Skillnad på hudvalkar och fettvalkar

              Hon är överviktig, kolla på dessa bilder. Sluta förneka hur hon ser ut, hon har inte bett dig göra det, hon tycker om sin kropp som den är. Men sluta förneka att hon är överviktig för det är hon. Okej?

              https://i.dailymail.co.uk/i/pix/2017/10/17/02/4567F86000000578-4986850-_I_get_people_who_say_Oh_you_re_that_funny_chick_Celeste_picture-a-33_1508205467639.jpg

              https://i.awehwolf.com/images/5aa1410438af8.jpg

                Precis, helt galna människor här inne. Hon gillar ju sin kropp och driver med sin storlek, så sitter folk och blir kränkta åt henne ?

        Det roliga med hennes bilder är väl att hon driver med kändisars och deras fotografers extrema försök att ta sexiga bilder. Det komiska framstår så tydligt när kroppen inte är pinnsmal, sminket inte är perfekt och bilden inte retuscherad, tycker det är askul med kontrasterna! Tror inte hon har särskilda komplex, om du kikar på hennes videor så förstår du att hon är en komiker som snarare är bekväm i sig själv och som lever vad jag förstår ett ganska vanligt Svensson-liv (den Australiensiska motsvarigheten då) Go celeste !

        Ännu bättre om en man skulle göra det, då sku man först förstå hur sjukt det är att kvinnor poserar på det sättet. Menar nu inte att det är modellernas fel, utan det som samhället tycker är okej.

          Exakt! Såg faktiskt något liknande, en photo shoot med killar som poserade som tjejer gör på instagram. Du vet, står på rad och knäar (??), håller hjärta när de går på stranden, eller ligger i badet och fotar sina lår osv. Då kändes det dock bara förlöjligande, bättre att fota typiska fashionposer, det är det som ska förlöjligas!

            Menar ni @brosbeingbasic på IG ?underbart konto

      Jaaa! Fick inspiration att gå in på hennes insta igen, var länge sedan. Satan som jag har garvat nu! Underbart!

    Smset från småtjejerna var urgulligt, Ellens frilla gör att hon ser ut som en snygg medelålders housewife och Celeste är inte rolig. Skittrött på henne. Första bilderna var ok men nu är det bara tröttsamt.

      Småtjejer? nja.. i åk 8 är man 14/15 år. Tonåring då iaf.
      Går man i 4-6:an är man en småtjej… 😉 /morsa till 15 åringar å dom är inte små längre. 😉

        Jo. Det är de. I allas ögon utan dina som är med dem varje dag i uppväxten. Om två år när du kollar tillbaka så kommer du också uppleva de som små, jag lovar

    Bookens lgt såld för 6.525.000

      lägenhet förkortas lgh 😛

        Och ändå förstod du…

        Oj, tur att vi har en messerschmitter i gruppen.

          Är inte det en flygplansmodell? /besserwisser

            Jo. Även lustigkurre, petimeter och dryg är visst flygmodeller.

          *messerschmitt

    Var tror ni (ärligt) att Instagram är om ett år eller två? Så mycket som det förändrats bara senaste året är det intressant att spekulera. För 1-2 år sedan kändes många konton genuina. Nu (tycker jag) att mycket känns konstlat och massproducerat och företags reklamsatsningar blir ibland så malplacerade. Kommer Instagram att dö ut?

      jag älskade instagram som det var från början, att man bara kunde ladda upp bilder tagna med mobilkameran från mobilkamera-mappen. önskar dom kunde återvända till det!

        Du får ju ladda upp mobilkamerabilder så mycket du vill.

          Läs om, läs rätt.

            Hur kan man begära andra att göra på ett visst sätt? Om man är missnöjd med instabilder/-konton, så behöver man inte kolla.

        Men det kan man ju nu med

        Rebecka du menar väl samma som Ellie skrev härefter, kl 21.40?
        Om jag tolkar er rätt håller jag verkligen med – att ”inga insta-bilder borde få vara bättre än instagrams egna filter”?!

      Folk tröttnar på allt så fort nuförtiden, så det kommer väl nåt annat fantastiskt snart.

      Jag avskyr allt konstlat. Man ser ju att folk kört fotografering en hel dag med 50 000 kr kameran och sedan noga väljer en bild per dag i veckan. Så fejk. Så tråkigt.

    Jag vaknade en natt att jag skrek polis högt. Sedan en natt var det en spindel på väggen så jag hämtade flugsmällaren och skrek högt nu ska du dö din jävul. Jisses tänkte sedan att någon kunde ringt polisen. Tur man har snälla grannar. ?

      Okej? ?

    ”The plaids”?

      Om man översätter det direkt från svenskan så ? Plaid på engelska syftar ju annars främst till korsrutiga/rutiga textilier men inte i Bellas värld, så vi andra får väl anpassa oss.

    Skulle inte bli ett dugg förskräckt om jag kallades subba. Börjar bli en kvinnlig version av En man som kallas Ove.

      *heter

    The plaids?? Är det bimbobellska för pläd? Hon är så pinsam och oproffsig. Ellos har säkert betalat hundratusentals kronor för att nå bbs 250.000 följare (och 1.25 miljoner imaginära) och så orkar hon inte ens be någon om att korrekturläsa hennes som vanligt värdelösa engelska. Det heter blankets eller throws.

      Tar 3 sek att kolla upp på översätt, så oprofessionellt!

      Det heter väl plaid? Det säger Google Translate iaf 😉

      Miljonkontrakt var det väl

    OT- men kompis ringde nyss och hade varit i en ljudaffär och letat högtalare. Efter lite för mycket strul och ovänliga inflikar från personalen gick hon argt ut därifrån. Lyckades dock ta med sig kexchokladen hon hållit i under hela tiden hon letat ljud.
    Väl utanför ser hon vad hon har i handen men är fortfarande i affekt och sätter sig i bilen och åker.
    Ringer mig i panik och tror att hon ska bli polisanmäld för stöld/uthängd på deras Facebook med bild från övervakningskameran.
    Lite tröst till henne hade varit bra nu så jag kan peppa hon.
    Någon som gjort något liknande? ??

      Jag gick omkring i Vasa i timmar med ett par rutiga herrstrumpor dinglandes i min fluffiga halsduk. De var såna där fina, som hade hängt i krokar i nån ställning i en butik. Jag kände mig så mallig, eftersom folk tittade på mig så länge…

        Haha tack för dagens garv ?

        Bröt just ihop av skratt på ett pendeltåg när jag läste detta. Haha. Åh vad de omkring kollar konstigt på mig.

        ? Själv hakade jag ovetandes fast en svart spetsbehå i kardborren på skolväskan i en affär i Nice ?Undrade efter ett tags promenerande vad det var som ”slog” emot låret när jag gick… Joråmensåatte ✌️

        Hahah

      Va? Fattar inte?

      Jag råkade sno en liten kuvertväska från Gina tricot för många år sedan. Hängde den på armen bland en massa shoppingkassar medan jag tittade på kläder, sen betalade jag kläderna, men glömde väskan. Konstigt nog pep det inte när jag lämnade butiken, utan jag upptäckte den först när jag kom hem och lastade av alla kassar.

    Inte nog med att kombon Bella & Ellos känns osannolik. Hur trovärdigt blir det med en text som kretsar kring att uppdatera inredningen i hennes sovrum när hon flyttar om 2 månader?

      Ganska trovärdigt tycker jag nog. Om det handlar om grejerna. De hade ju lika väl kunnat bjuda henne till ett tomt rum någonstans och låtit henne inreda det i syfte att marknadsföra saker. Är ju inte Bella eller hennes specifika rum som är i fokus utan inredningen

    Undra hur många millar Bella får för samarbetet med Ellos?

      Det beror på hur många sponsrade inlägg per månad hon ska göra och hur långt kontraktet är.
      Men gissningsvis kan hon nog få lika mycket som United Influencers gav henne dvs 500 000 kr/månad.
      Sedan har Ellos inte skrivit avtal för mer än ett år om de är försiktigt vettiga.
      En utvärdering efter ett år med möjlighet till förlängning om man tycker samarbetet gett bra resultat, kanske.
      Hur man nu mäter utfall av influencers arbete över huvud taget.
      Det är väl där som framgången ligger hos influencers dvs ingen vet riktigt vilken effekt deras reklaminlägg har. Iofs ett generellt problem med all reklam.

        Då borde hon be om hjälp att stava. Vet Ellos om att hon bluffar sofforna rejält?

          De där jäkla sofforna alltså…

      Det räcker säkerligen till minst 1000 luxury plaids i alla fall!!

        …som hon kan använda som picknickfiltar när hon äter middag ”ON the garden”.

    Ang. Hur det känns för Forni och Petra med Marguax Blix karriär…har också funderat på det. Då man hoppas dom är alla glada för hennes skull. Men Petra har varit väldigt öppen med att hennes dröm är att vara med i Lets Dance. Jag undrar vad Petra egentligen känner inför att hennes vänn gjorde blixt karriär inom social media och blev tillfrågad när hon efter flera år inom blogg/socialmedicin världen inte bli inte blivit tillfrågad (vad vi vet?)?

      Tror de är avundsjuka, särskilt Petra som jag uppfattar som en väldigt bitter och missnöjd person. Tänker bara på hur de behandlade Anna Hibbs i Glamourama, helt klart mobbing. Petra verkar ha mycket problem med sig själv och Anna var nog allt som hon själv inte var. Det är väl därför hela hon är totalt oigenkännlig från den tiden, hela ansiktets struktur är helt förändrad. Så desperat att vara snygg så att ansiktet är helt fullt av botox osv. Och när de väl dök upp för att heja på Margaux hade det gått ganska många veckor och i Petras inlägg var det väl en vädjan om att få vara med.

        Var har Anna Hibbs tagit vägen, vad gör hon nuförtiden?

    Podden Gott folk pratade om dig i Schulman-avsnittet. Lyssnat?

    Åh, Stina Wollter. Hon är i en klass för sig, det finns något helt avväpnande som gör att man gillar henne. Oavsett om man håller med henne politiskt. Vilket jag inte gör. Men tycker mycket om Stina Wollter. Hon kan få bli statsminister, helt OK tycker jag.

      Hon är fantastisk!

    Alltså, Sandra Beijers hängselbyxor, såååå jävla snygga! Var får en tag på sådana? ?

      Nvm, hittade dem själv. Finns på stories.com om någon annan också är intresserad 😀

    Ska bli kul att följa Petras bröllop! Har fått uppfattningen att hon överstigit sin budget en hel del, baserat på hur mycket hon klagar i sin blogg på kostnader och ”hur hon ska äta nudlar i ett år framför”

      Har hon verkligen betalat för något själv?

      Petra har noll koll på budget, pengar och ekonomi överhuvudtaget. Pengarna heter kreditkort som bara dras hej vilt. Sponsrat bröllop tror jag

    Är de bara jag som är lite trött på margaux?
    Gillade henne verkligen från början men nu känns hon inte lika spännande och genuin längre. På något vis, svårt att förklara

      Håller med. Nu är det enbart en massa samarbeten på bloggen.. så tråkigt att läsa om.

    Jag tror att tröjan är från Lindex! Annars finns där en som är ruskigt lik ?

      TACK för denna kommentar! Tänkte precis fråga om någon visste (Ida Wargs story är borta), ska kika på Lindex

        Finns en typ likadan på Gina med.

        Den på bilden är från Gina 🙂

    Smail är sååå snygg

      Nä.

      Det är han verkligen! Synd bara att han är ett otroget kräk.

    Stina är empatisk, rolig och trevlig på alla sätt, men hennes politiska val är inget som jag kan sympatisera med..

    OT, angående Jonna Jintons senaste video. Den är vacker och bra gjord, men jag kan inte låta bli att störa mig på hur hon säger hur hon flyttade till sin lilla by utan att nämna att både gammelmorbron och mamman bor typ grannar med henne? Tycker det är rätt väsentligt till hennes historia, speciellt när hon säger att det är en by med tio invånare. Två stycken är hennes nära släkt/familj…

      Fast hennes mamma bodde inte där när hon flyttade dit. Och hon bodde i en skola utan varken toalett eller el. Går man tillbaka och läser hennes gamla inlägg så tog det lång tid innan hon fick en tvättmaskin osv och då hade hon lämnat skolan och flyttat in i huset som hon bor i nu. Tycker det är mer störande att hon säger att hon är uppvuxen i Göteborg när hon är uppvuxen i Stenungsund.

        Hennes mamma flyttade dit ett par månader efter henne läste jag nu. Känns ändå rätt relevant i en video om hennes åtta år i byn.

    Jag tror, ärligt talat, att Forni och Petra tycker att det är riktigt jobbigt att Margaux springer förbi dem. De borde dock inte vara förvånade… Margaux har något som de själva inte har – hon har ett eget ID, är villig att faktiskt jobba hårt och hon är extremt lätt att tycka om. Hon är prestigelös och tar inte sig själv på så stort allvar, vilket är en egenskap som Forni och Petra TOTALT saknar.

      Har inte Forni och Petra ett eget ID? Hoppas de bara reser till land som ingår i Schengensamarbetet, då behöver man ju varken ID eller pass.

        Fel. Du ska kunna visa upp exempelvis ett pass eller ett nationellt ID-kort inom samarbetsområdet. Man måste fortfarande kunna styrka sin identitet.

        Nu var du rolig va!

      Ja när det begav sig med serien Glamorama så såg man att det är en egenskap de saknar.

      Väcka människor borde inte jämföra sig med andra… Vad tacksam för det man har och vara ödmjuk

    OT men driver Jedler med Bella i sin story?

    Varför alla dessa tråkiga insta inlägg? suck

    och vad då jämför du subba med sosse? nä tack snarare en M eller sd:are!

      Kanske för att insta-inlägg brukar efterfrågas, jag gillar dem!

      nej de driver bara med bred skånska. för att det är ngt man fortfarande får göra sig lustig över, i tal & skrift!
      (Kommentaren till katrins inlägg ”Hahaha! Jag hade nog också börjat skratta!”)

    Nope Camcam, du är inte ensam om spindelfobi. Satt i fönstret en varm dag för några år sedan när de visade en i tv. Jag vet en som låg på marken utanför typ en millisekund efter den första bilden…… Jag kan kanske klara en lockespindel om jag bli förvarnad utan att totalt tappa allt….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.