Inspireras du av Isabella Löwengrip?

En av Isabellas läsare ställer frågan om vad i Isabellas liv och livsstil det är som människor inspireras av och inte för att sätta någon på plats eller trycka dit dem utan av – vad jag tolkar det som – genuin nyfikenhet.
Jag tycker att de flesta människor har någonting att inspireras av och det gäller även Isabella. Jag kom på mig själv med att använda hennes berömda ”tårtbit-metafor” när jag satt hos psykologen igår.
Den beskrev på pricken det jag var ute efter så jag borde kanske ha inlett vår timme med att ”det här besöket är i samarbete med Isabella Löwengrips spökskrivare – sponsrat av Trivial Pursuit”.. hehe..

Problemet som jag har är att jag slutar bli inspirerad när saker och ting hela tiden dras till sin spets.
Det kanske är inspirerande att kunna ta hjälp utifrån för att få ihop det berömda livspusslet – eller tårtan om du så vill – men när det upprepas om och om och om och om och om igen och behöver nämnas hela tiden och överallt så slutar jag bli inspirerad för det känns bara så skrytit och påklistrat.
Jag blir mer imponerade av folk som gör det som krävs för att få ihop sitt liv utan att behöva nämna dessa saker HELA tiden. De som låter sina framgångar tala för sig själva men i Isabellas fall så verkar dessa hjälpmedel vara själva framgången. Och att samla på framgångsattribut är ingenting som inspirerar mig i alla fall…

Men ”tårtbit-metaforen” passade som handen i handsken för mig igår och den har jag ingen annan än Isabella att tacka för. 
Så om jag –  i all mitt ”hat, ilska och avundsjuka mot Isabella som vissa av er påstår att jag när – kunde hitta saker att bli inspirerad av på ett lite otippat ställe så kan ni säkert det också. Det behöver inte ens handla om Isabella utan om någon annan person som kanske inte är er favorit i världen…
Någonting borde ni kunna hitta hos dem att inspireras av om ni bara lägger manken till. 🙂

Testa!

 

172 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Eftersom du hatar isabella kommer du nog inte bli så gladöver detta. Men Annie Lööf använde Kamprad och Blondinbella som argument för framgångsrika människor vats företag bidrar med anställning och skatt till vårt samhälle. Detta gjordes i valdebatt i nationell tv. Efter detta har Isabellas värde stigit än mer och många finansjättar pratar om att investera i hennes bolag. Försök sova gott inatt ändå 😂

   Jag har redan tagit upp det, men tack ändå! 😉

   Haha ”zucker”, redan behandlat

    Exakt; många har hunnit skratta åt den jämförelsen i ca 10 olika kommentarsfält här.

    Zucker…sucker…socker..? Vem bryr sig? Inte Bella iaf

   Jag tror lika mycket på att andra vill investera i ”hennes bolag” som att hon ska ha en egen brygga på Lidingö.

    Vaddårå, kladdföretaget hade väl en vinst på hela 313 tusen sist! #goalz

     Bella menar ju att framgångsrika företag ska förlora pengar för annars vill ingen satsa på dem.
     Nordic Tech House t ex satsade på NextCell Pharma som enligt senaste bokslut förlorade 13 miljoner på en omsättning på en halv miljon. Det tyder på att det är ett framtidsföretag tydligen 🙂

      Fast för att vara ärlig så är det ju faktiskt precis så det funkar? Nystartade bolag kan ta ett bra tag innan de börjar generera vinst.

       Beror på vad det är för typ av verksamhet.
       Startar man ett företag i en mogen bransch som hudvård och kosmetik utan att ha några kostnader för media och reklam så borde man inte ha några problem att generera en ordentlig vinst från början.
       Jämförelsen med tech-företag som Spotify, Tesla och Google är inte relevant.

   *Kräks i munnen… Igen*

   Men Annie Lööf och BB är ju kompisar sedan gammalt. Inte så konstigt.

   Ja visst var det intressant att Lööf tog upp Bella i samma andetag som Zuckerberg; speciellt då Bella tydligen inte är så anti Sverigedemokraterna. Hon tyckte ju, om jag inte missminner mig, att det inte skulle vara så farligt om de tog hem det. Med tanke på att Lööf verkligen tar avstånd till SD så blir det lite roligt.

  För mig säger hennes beteende att hon inte har någon ödmjukhet och hon har helt hakat upp sig i sitt ego. Hon fortsätter berätta ”sin historia” dagligen i kanal efter kanal. Blir hon aldrig mätt på sig själv? Hur vill man ens ringa i sin egen klocka hela tiden? Känns så osunt.
  Spelar ingen roll hur mycket pengar hon tjänar, kan omöjligt inspireras.

   ”Sin historia”, som ändras hela tiden. Märkligt det där.

    Haha men kanske bra ändå eftersom det känns som att det är samma skiva som spelas hela tiden 😛

  Hon har skrivit nu att ”Being Bella” inte blir av, bara sådär 4 månader efter spekulationer och att hon totalt ignorerat alla frågor om det? Så är det något jag inspireras av från Bella är det hennes förmåga att sopa alla misslyckanden under mattan och låtsas som att det regnar..

   Tror inte ett dugg på det. Att hon valde bort det. Tror snarare att ingen kanal vill ha produktionen.

    Såklart! 😄

    ” I våras insåg jag att jag timingmässigt var för sent ute. Majoriteten av de svenska realitys som släpps nu kommer inte att bli en succé.”
    Insåg hon detta veckan efter inspelningen? Hur vet hon att de kommande realitys som spelas in inte kommer bli succé? Har inte det att göra med huvudpersonernas likebility?

     Hahahaha 🤣

     Lance: ”Bella, det är min tur att va i rampljuset nu. Du är old news.”

     Fast hon offentliggjorde ju det hela 19 mars i år. Inom nån månad hade hon kommit på att ”timingen var fel”. Varför då ens dra igång det? Och om Parneviks slutar är väl timingen perfekt för en ny svensk profil? Näe tror hon blev dissad. Blir ju ingen reality-dramatik med en person som ska visa upp en perfekt yta hela tiden.

      Hade varit perfekt med Bella som gäst i något avsnitt av Ullared.
      Då hade hon kunnat stå och sälja utgående LCC-produkter och samtidigt fått reklam i Kanal 5.

     Haha, det är så kul att hon skriver att hon är så bra på timing. Om så vore fallet borde hon ju fatta att miljömedvetenhet ligger i tiden. Skulle verkligen inte säga att hon är duktig på ”timing”.

     Vore kanske bättre att räkna på timingen innan man sätter igår produktionen? Borde man inte som änträpränöööööör göra lite kalkyler osv?

    Och vad skulle en sådan realityserie handla om när hon inte kan/vill visa barnens ansikten, Hajen vill säkert inte medverka och det är svårt att se något underhållningsvärde över huvud taget i ett sådant projekt. Nej, projektet var dödfött från början och att ingen tv-kanal nappade är ett hälsotecken.

     Vill man ändå uppfylla kvoten av fnissande och en gäll, pipig röst så får man väl sträckkolla gamla serien Nanny.

      I den serien finns i alla fall en man som vill vara med på bild.
      Maxwell Sheffield – blev tvungen att kolla upp för det var många år sen jag såg något avsnitt av den serien.

   ”Jag har valt att tacka nej att göra min egen tv-serie Being Bella. I våras insåg jag att jag timingmässigt var för sent ute. Majoriteten av de svenska realitys som släpps nu kommer inte att bli en succé. Tyvärr.”

   Hur många tror på att hon ”tackade nej” kontra helt enkelt inte fick någon kanal att nappa på idén?

    Hon ljuger som en häst travar.
    Självklart kan hon efteråt ha förstått att det inte var rätt timing – troligen har ett antal tv-kanaler sagt det till henne innan hon själv förstod.
    Sen inbillar jag mig att Bella i första hand tänkte sig en ”riktig tv-kanal” typ Kanal 5 eller TV3 (eventuellt någon av deras andra linjära kanaler) men när det inte ens blev erbjudande om en play-kanal så insåg även Bella att hon inte var intressant för någon realityserie. Tror jag.

    Mest fascinerad över att hon vet allt om allting. Kladd och kräm, mode, politik, tv-branschen, tech-branschen, entreprenörskap, privatekonomi etc etc. Finns inget hon inte kan uttala sig tvärsäkert om. Klart att det bara är ett sätt att bortförklara misslyckandet.

  Nej, personer jag inte tycker om inspireras jag inte alls av.

  Nej.

  Inspireras inte av henne alls. Känns inte alls äkta .

   Hahahahahha

   Bättre än någonsin alltså 🙈.
   Skämt åsido, var får människan alla pengar ifrån?! Det är ingen billig livsstil direkt och den enda fasta inkomsten är väl mon amours?

   Mogi har ju berättat att hon arbetar utomlands som hotellkonsult! Halvtid! Utan lön?

   Haha! Samtidigt som hon tittade på ringar som kostade 200-300 k på NK..var på hennes insta-story för ett tag sen… Och lägenheten de vill ha 5 millar för 🤐

   Är ohälsosamt nyfiken på varifrån pengarna till livsstilen kommer ifrån?

   Jag undrar hur det är möjligt att renoveringen av den lilla lägenheten kunde ta 10 månader! Den köptes ju i dec. förra året!
   Nyfiken att se hur mycket den säljs för. 3 trappor och ingen hiss låter inte lockande alls. Ingen hall och minimalt med förvaring, fula golv. Men köket är snyggt.

  Tårtbitsgrejen är ju en variant av vanliga rutiner. Hon urvattnar bara begreppet.

  Inspireras av Blondas ”brister”
  Vad jag menar är när jag läser om allt skryt och alla hennes överdrifter blir jag änmer ödmjuk och rannsakande,
  Kollar att jag inte överdriver konsumtionen.
  Tar ära i att jag klarar av typ allt själv trots att jag faktiskt har råd att köpa tjänster.
  Hyllar min utbildning trots det svider att betala tillbaka studielånen.
  Kan inte låta bli att småle när jag fönar håret på morgonen, får till ett svall på 10 minuter…samma med makeupen ska tilläggas.

   Jag håller med dig och tänker mycket som du. Men funderar också på om det inte är det där ”klarar-allt-själv-tänket” som kan leda till utbrändhet. Vi är inga övermänniskor och vårt samhälle snurrar bara fortare och fortare och större krav ställs hela tiden. Är det då inte smart att köpa in tjänster för att avlasta sig själv? Detta är tankar jag brottas med. Exempel på tjänster för en vanlis med hyfsad ekonomi skulle vara exempelvis matkasse, fönsterputshjälp och städhjälp någon gång i månaden. Något som hade avlastat och hjälpt men som jag också sätter lite av en ära i att klara själv.

    Om man har råd! Varför göra något så tråkigt som storstäd och fönsterputs? Tänk att ni ger folk jobb och ni kan ha egentid och samla energi om ni har hektiska liv 😘👍🏻

     Här förblir fönsterna oputsade så har jag både tiden och pengarna kvar. Går för övrigt att applicera på det mesta hemma, förutom maten då för den kommer fan aldrig gratis xD

    Känner samma. Jag vill ta in hjälp när jag känner att det går ut över mina barn. När min lediga tid går till att enbart fixa hemma. Så nu funderar jag på att ta ngn som kan grovstäda och jag har börjat med matkasse. Men jag sätter värde på att fixa saker själv, samt mycket gör jag tillsammans med mina barn.

  Håller med dig. Men Isabellas fall så irriterar jag mig bara på henne. Falsk , oempatisk. Men visst finns det dom jag imponeras av . Emma S bla. Har säkert ännu mer pengar än Isabella, men hon behöver inte bevisa det för alla hela tiden.

  Kan du inte göra en poll på din blogg och fråga hur många som blir inspirerad av blondinbella?

   Behövs det verkligen tror du? 😂

  OT men jag känner mig lite desperat. Mitt livs kärlek vill inte vara med mig längre och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Hur klarar man sig igenom det? Hur får jag personen att ändra sig vilket ju är det jag vill egentligen?

   Kunde du inte väntat tills imorgon?

    Hahahahha alltså du. Nej.

    Till A: Jag har inget råd men jag hoppas det löser sig för dig ❤️❤️❤️

    Kunde du inte ta och ”logga ut” härifrån för all framtid? Kanske gå söka efter lite sympati någonstans i världen?

    Till Anonym: Beklagar verkligen! 💗 Du har all rätt att sörja det som har varit. Oftast vid hjärtesorg passar jag dock på att uppskatta allt annat som jag har knuffat bort under mina förhållanden, exempelvis familj, kollegor, vänner eller något helt fjärde. Omge dig med såna som du tycker om och ta hand om dig. Kram!!

   Hur länge har ni varit tillsammans? 💜

   Varför vill du vara med någon, som inte vill ha dig? Du slösar bara bort ditt liv. Det finns så många andra där ute i världen!

   Se så – gråt gråt gråt och älta detta ett tag för att sedan ta dig upp och köpa boken: He is just not that into you. Önskar att jag hade denna boken för en herran massa år sedan.
   Den boken har lärt mig en massa.
   Du förtjänar någon som inte får dig att tvivla och känna dig utelämnad.
   Ibland fungerar det bara inte tyvärr❤️

   Läs bloggen 365 dagar så ser du att det kommer bli bättre även om man är på botten först.

   Det kommer vara smärtsamt som f-n ett tag, men jag lovar, det blir bättre! Gråt, prata, omge dig med vänner, glöm inte äta och sova. Ta det lugnt med alkoholen, du kommer bara må sämre av den. Sen är det bara att kämpa sig igenom det… Tänker på dig!

  Bruce Springsteen är min största inspiration. Med hans skildringar om livet ur ljusa och mörka perspektiv. Och så mycket kärlek och empati. 😊❤ Bruce för ever

   Håller med! En människa som verkligen har fått kämpa från ingenting och nått enorma framgångar genom att följa sin dröm, men aldrig drivits av pengar. ❤️

    Och skänker bort alla intäkter av en konsert till USAs ryttarlandslag. Det är en fin människa ❤️

     Läste att Jessica Springsteen har köpt/fått den sexåriga hästen Vincent som ägs av Peder Fredricsons Grevlundagården.
     Hästar på den nivån kan kosta allt mellan 20 och 100 miljoner kr.

      Inte insatt i hästsport men har förstått att hennes karriär går ganska bra. Pengar lär ju inte vara ett problem i den familjen åtminstone ☺️

  Ellinor Bjurström har blivit mamma. Stort grattis . 😇💖

  När hon var gift blev jag lite inspirerad. Hon hade enligt mig drömlivet då. Nu lever jag själv det livet med man, barn, karriär och studier.

  För mig är skilsmässa (speciellt när man har barn) ett misslyckande. Att plastikoperera sig går emot mina värderingar och att inte ta hand om nära och kära (mormor, föräldrar, farfar) är inte något jag inspireras av. Det viktigaste i mitt liv är familjen och att vårda mina relationer med mina släktingar. Sedan karriär och studier. Sedan friluftsliv och natur. Så nej, Bella inspirerar mig inte längre.

   Varför är skilsmässa ett misslyckande? Man älskade, det funkade inte, en prioriterar sitt eget mående och inser att man mår bättre av att gå i sär. Vad är misslyckandet i det? Hur ska någon med säkerhet kunna veta att ens partner är for lite, i stunden är det ju det man vill och hoppas såklart. Finns ju forskning som visar att det här med monogama, livslånga förhållanden är ett relativt modernt påhitt och det inte alls är det vi biologiskt är skapta till (orkar ej leta upp källor).

   Är så trött på det konservativa tankesättet att skilsmässa = misslyckanden. Är väl mer ett misslyckande att stanna i en relation en skulle må bättre av att inte vara i. Det är ju bara att slösa massa år av sitt relativt korta liv?

   Nej, är varken gift eller skild men det här scammandet av skilsmässor så jävla tröttsamt. 50-talet ringde och vill ha sin sjuka äktensskapsyn tillbaka. Nu.

    Klart det är ett misslyckande oavsett man gifter sig för livet! Varför annars gifta sig?

    Som barn till föräldrar som skilt sig så är det ju självklart ett misslyckande nu när man är vuxen. Som barn anpassar man sig såklart och visst var det skönt att bråkandet slutade. Men usch och fy för att inte räcka till och ständigt ha skuldkänslor för sina föräldrar.

    Lika mycket som jag nu mer förstår hur svårt det kan vara att hålla ut som förälder, lika besviken är jag på att mina föräldrar skaffade barn ihop alls. Om man gifter sig hoppas jag att man gör det med sin själsfrände. Inte minst om man skaffar barn ihop. Har man barn ihop har man ett ansvar för deras framtid: att ge dem lyckliga, kärleksfulla föräldrar är det minsta att begära.

    Folk skaffar barn till höger och vänster utan problem, men tänker aldrig på barnen. Skaffa inte barn med någon som inte gör dig lycklig, punkt slut. Barn är inte till för att rädda förhållanden eller ”i brist på annat”. Där har du en mentalitet att vara trött på.

    Självklart. jag håller med dig, men skilsmässa är ju endå ett misslyckande, man tror att något ska hålla hela livet, man har barn och man tror man ska bli gamla tillsammans, man gifter sig o efter 2 år skiljer man sig. då är väl endå det ett misslyckande? inget fel med o skilja sig. Men äktenskapet misslyckades ju. Därav ett misslyckande.

    Jag skrev inte att skilsmässa ÄR ett misslyckande. Jag skrev att det är det FÖR MIG. Jag tror på äktenskapet, jag tror på att älska varandra i nöd och lust. Och inte bara när man har lust.

    Skilsmässa eller seperation med barn innebär ju att du missar halva ditt barns uppväxt(som i det här fallet). Ja det är ett stort fett jävla misslyckande!!! Det är inte roligt eller på något sätt bra för ett barn att ha skilda föräldrar, även om det givetvis kan vara bättre än att ha olyckliga föräldrar som inte kommer överens.
    Man valde ju fel person att skaffa barn med. Skaffa inte barn så förhastat eller när ni fortfarande är nyförälskade. (Ja, vi alla som följt bellas blogg vet hur snabbt allt gick)

   Jag är relativt nyskild, dock utan barn. Jag lämnade mitt ex för ett par månader sen och jag ser det inte som ett misslyckande. Däremot är det en sorg, absolut. Det var inget lätt beslut, men när jag väl tog det började jag må bättre och nu känner jag mig lycklig igen. Jag kände mig dock misslyckad i min relation, innan jag lämnade den.

    Tycker du såklart gjorde helt rätt Kakan! För egen del tycker jag att det är värre om man har barn tillsammans. Heja dig!

  Jag var på en visning av hennes produkter för några år sen. Jag såg då en energisk, nästan självlysande tjej som hade satsat på en familj och var ok med att två barn sätter sina spår.

  Hon verkade så ett med sitt varumärke LCC och personligen djupt engagerad i framtagandet av produkter. Jag tyckte hon var intressant och karismatisk och började följa henne på Instagram och bloggen.

  Detta var 3-4 år sen. Jag kan säga att idag är jag verkligen inte inspirerad, däremot fascinerad om än mest förfasad. Vi är varandras absoluta motpoler när det kommer till värderingar.

  Kvinnans resa från då till nu har varit mycket roande att följa men inspirerad blir jag icke. Får däremot ofta klart för mig hur bra jag har det i mitt liv, när jag läser den bloggen.

  Jag tror att du har rätt i att attributen runt Bella är hennes framgång. Det känns som att hon måste visa upp allt hon köper eller anlitar till hemmet för annars kanske ingen tror att hon är framgångsrik eller har pengar. Det gäller att bevisa det genom att berätta för allt och alla hur mycket pengar hon har och visa hur hon kan spendera.
  För mig känns det som teater. Att hon köper dyra kläder, fina bilar och ett svindyrt hus är ett sätt för att visa andra hur viktig hon är. Hade hon inte haft alla dessa statusprylar tror jag att hon känt sig misslyckad, även om hon haft pengarna. Ingen hade kanske trott att hon haft pengarna då.

  Det är som med alla hennes flygresor ut i Europa. Det känns som att i Bellas huvud är många resdagar per år lika med framgång. Därför planerar hon in massa resdagar för då är hon framgångsrik. Sen om resorna är nödvändiga eller inte spelar inte så stor roll, för reser man är man framgångsrik. Hon flyger inte för att hon måste, hon flyger för att hon kan och vill. Massa möten och annat hade garanterat kunnat hållas via videosamtal men då verkar hon inte lika viktig som inte ”måste” resa hit och dit hela tiden.
  Allt känns bara som en stor fasad och bubbla och jag inspireras inte det minsta.

   Exakt så! Och vad har alla utlandsmöten resulterat till? Nada.

    De ska väl till Australien i höst, så verkar inte vara nedslagna efter Saudi iaf.

     Alltid kul att komma till Australien 🙂
     De där utlandssatsningarna är en bra täckmantel för avdragsgill turism. Svårt för revisorer och skattemyndigheter att exakt bedöma om resorna är nödvändiga eller inte. De behöver inte heller leda till resultat för att bli avdragsgilla.
     Pingis gjorde en lång turné över jul och nyår till Australien, Bali, Singapore, Sydkorea och Hongkong och kallade resan affärsresa 🙂

      Bara anmäla till Skatteverket!

  Vi har en tjej på jobbet som påminner om Isabella. Jag har alltid blivit irriterad på henne då hon inte svarar och bara går när hon får information, kritik eller instruktioner. Vi är flera som har tolkat det som att hon inte kan hantera auktoritet och att personer säger till henne. Jag fick veta nu att när hon har fått den informationen hon behöver går hon bara, och menar egentligen ingenting med det. Så jag har egentligen blivit irriterad i onödan på hennes beteende. Sedan kom jag på att en viss Löwengrip beter sig likadant.

  Ivyrevel visade på Sthlms Fashion Week nyss. Kan vara värt att skriva om 🙂

   Det var ju bra att Kenza hann tillbaka från mutresan till Grekland som Daniel Wellington ordnat för ett gäng influencers.
   Hedrar dock Kenza att hon markerat resan på stories som sponsrat samarbete.

    Förstår inte vad det har med Amandas kommentar att göra…

     Ledtråd: Den gemensamma nämnaren är Kenza 🙂

  Det finns inte många influencers att inpireras av. Plastikoperationer går emot mina värderingar totalt. Överdriven konsumtion likaså. Måste tyvärr erkänna att bloggare/influencers som har som yrke att få folk att konsumera mer är rena rama skräpet. Matplatsen Victoria var jättebra förr, numera helt sinnesjuk konsumtion. House of Philia var lite mysig när hon började blogga, nuförtiden är det plastic fantastic och hennes osäkerhet lyser igenom jämt. Englas showroom tyckte jag var bra för många år sedan, nu är det minsta möjliga arbete som verkar gälla för henne.

   Glöm inte Johanna Tofby😨

    Johanna Toftbys blogg har jag aldrig läst. Har dock hört en hel del om henne. Hon verkar så osympatisk så hon får inte ens ett klick av mig.

   Fast det finns betydligt fler influencers än de som det skrivs om här. Det är tråkigt att Camilla bara lyfter de största bloggarna för det finns betydligt mindre bloggar (som arbetar heltid som influencers) men som det aldrig skrivs om här.

    Håller med dig. Ge gärna tips på bloggar.

     Följer bara två, elsa Billgrens mest för Gotland och denna fina http://radarcollective.com/smdlnd/

   Haha du satte spiken på kistan direkt 👏😉

    Tack! Om man tänker efter så är det fan inte klokt. Visst kan jag förstå att 18-25 åringar imponerats och tycker att influencerliv verkar vara något eftersträvansvärt. Men för Guds skull, hur är det möjligt att vara 35-45 år och tycka att det är ett vettigt arbete att lägga upp löjliga outfitbilder? Att sitta och göra listor på vad de vill köpa, eller göra? Ta foton på doftljus år efter år…

     Tror det är en viss kategori folk som dras till det. De som aldrig riktigt orkade plugga, inte riktigt kan tänka sig att utföra något regelbundet arbete och som anses snygga (tänk populära tjejgänget på högstadiet). Tadaaa, det perfekta jobbet: ta bilder på dina kläder, frukost, PW, inredning m.m. Köp grejer, fotografera mera. Gör skönhetsbehandlingar och ingrepp, få betalt för det och fotografera lite till.

  Jag förstår inte argumentet ”jag gillar att hon vågar vara stolt över vad hon åstadkommit och hon bryr sig inte om jantelagen”.
  Man kan väl vara ödmjuk och visa empati för andra människor även om man är stolt över sin egen prestation. Jag tycker generellt att jargongen är så hård i samhällsdebatten just nu.
  Själv har jag gjort en klassresa; från fattig arbetarfamilj i liten landsbygdsort via utbildning till ett välbetalt jobb, fin lägenhet i innerstan, dyra kläder osv. Det hindrar inte mig från att engagera mig i mina medmänniskor. Jag tycker snarare att jag har en skyldighet att göra det. Hjälpa de som har det mindre gott ställt. Ge tillbaka till samhället.
  Isabella har hittills inte visat någon form av ödmjukhet inför andra människor och engagerar sig inte i någon form av välgörenhet , vilket gör att jag inte inspireras av henne alls.

   Håller med dig, men tycker också det osar rätt mycket klassförakt ibland. Flera av mina barndomsvänner bor fortfarande i staden (eller snarare på gårdar utanför stan) vi växte upp i, är lågutbildade arbetare (de flesta direkt från gymnasiet till jobb), men jag avundas verkligen deras liv ibland. De har barn, familj och vänner nära, spännande upprustning av gammal gård på landet, fantastiskt område att bo i (nära till natur och strand), deras liv verkar så otroligt härligt, enkelt, idylliskt. Bara för att man bor i stan och har råd med dyra kläder så betyder det inte att man är bättre än någon annan, har mer att vara stolt över än någon annan (vilket Blondinbella visst ofta verkar tycka).

   Precis, ett bra exempel på klassresa är ju även Läckberg ( även om man inte läser henne eller inte gillar böckerna så är hon ändå framgångsrik ), hon tjänar mängder men har också värme och engagemang i så mycket. Lite som du säger, nästan så man har en skyldighet att ge tillbaka till samhället. Ödmjukhet.

  Framgång mäts inte i det du är på väg till utan det du lämnar efter dig ☺️

  Intressant kommentar av Lisen, att Isabella till skillnad mot andra företagsledare, hinner med så mycket…??!! Hur många företagsledare tränar, fikar, fotar outfits, sminkas, får året fönat på arbetstid?

   Såna, som egentligen inte har nån betydelse för verksamheten.

    Tror Bella har väldigt lite att göra med Löwengrips dagliga verksamhet nu. Hon kallar sig creative director, men verkar ju mest vara en spokesmodel som åker runt och promotar produkterna. Hon tar hem tester och har sista ordet vad gäller doft/utseende, men visst finns det mer delar i den kreativa processen än så?

     Jag tror faktiskt att hon är ett störande moment på kontoret. Ju mer hon hålls därifrån desto bättre för Löwengrip Beauty. Hon säger själv att hon inte umgås med människor som stjäl energi men jag tror att det är precis vad hon själv gör. Hennes ego tar all plats och fokus så att andra hindras i sitt arbete. Det är därför alla vänskaper går i krasch. Hatten av för Sheila! Hon verkar kunna sätta emot på rätt sätt.

  Jag inspireras av hennes driv att hela tiden fortsätta och testa nya saker, jag är ganska driven själv, men jag önskar att jag ändå hade lite mer av det i mig för jag tror att målen i mitt liv hade varit lättare att nå då

   Ha i åtanke att nästan alla hennes försök att lyckas har hittills misslyckats. Man kan snart säga det om kladdfirman också.

    Och? Vad har det med saken att göra? Jag vill inte leva Bellas liv och hennes drömmar, jag vill leva mitt eget liv men med mer driv att resa mig snabbare och fortsätta efter mina egna misslyckanden eller när det inte blir som jag tänkt mig. Våga testa nya saker, gå vidare, skaka av mig saker som inte gick som jag ville osv. Det tycker jag är det Bella är bäst på

     Fast Isabella har ju inte alls lätt för att skaka av sig saker, det är ju bara som hon vill ge sken av. Som nån skrev, tog ju fyra månader av frågor innan hon kunde erkänna att det inte blir nån reality-serie.

      Fast JAG tycker det. Camcam ställde en enkel fråga gällande just Bella, jag svarade. Du får tycka som du vill, agree to disagree

  Nej inte det minsta, hennes liv känns tomt och som hon flyr från något hela tiden. Yta yta yta kanske tilltalar det 15 år Ingar inte jaen på 30 plus

   Imponeras av är knappast rätt, eftersom det antyder att det är positivt. Jag tycker hon har ett enormt driv, men för mig är en person med hennes narcissism fullständigt otroligt. I synnerhet eftersom hennes kommentar inte är fullständiga.

  Hon går i alla fall sin egen väg, trots all negativ kritik.

  En liten grej jag DOCK absolut inte fattar. Varför envisas folk (och blondinbella själv) med att jämföra henne med andra på hennes ålder? Alltså hur gammal är hon? 27? Ok jag vet folk som är 27 som har en fucking doktor grad!! Som är högutbildade, bor i en storstad någonstans i världen, har spenderat flera år på att forska omkring väldigt viktiga grejer… Vissa har ett eller flera barn. Det är absolut inte omöjligt. Varför ska man avundas eller inspireras av henne då? För om låt oss säga 10 år, då är de med en hög utbildning och tex doktorgrad långt fram i karriären, tjänar asmycket pengar, lämnar efter sig ett legacy i form av forskning, lägger grunden för att vad vet jag, få ett nobelpris!! Medan blondinbella då är 37 år, kanske 4 barns mamma, med vad ska vi gissa på, 25 nedlagda bolag i bagaget?

  Kort sagt, inte inspirerad.

   Hamnade på någon ny intervju med henne på Youtube och då satt hon också och pratade om sin ålder och allt hon hunnit med. Så insnöad hon är på att hon är förhållandevis ung.

   Sen i vanlig ordning började han som intervjuade prata om hur iiiiimpooonerad han är av henne. Varför sånt smöreri hela tiden? Verkligen hon själv som lagt upp det på den nivån tror jag, så man kan ju gratta henne för det… Men ja det provocerar 😛

   Jag håller verkligen med! PREACH! Det är något att inspireras av.

   Ja det snacket gick nog hem när hon var 23 år, nygift och med en bebis och var igång med flattered och economista och lcc. Nu börjar hon vara i den åldern att de som skaffat sig en kandidat eller master också hunnit göra ordentlig karriär.

    Jag är ett år äldre än blondinbella.

    Bott sex år utomlands varav ett år i Afrika, jobbat för en av de största finanstidningarna i världen.
    Har ett barn och en sambo jag varit tillsammans med i 5 år, jonglerar heltidsjobb med att fixa hemma och sonen själv medans mannen jobbar utomlands mån-torsdag ibland mån-fredag.

    Vi har också en fin bil och en stor lägenhet i stan. Tänker att det är ett helt normalt liv. Det finns dom som har lyckats bättre i min ålder och också dom som har det sämre.

    Åldern på allt hon ”åstadkommit” är inte speciellt relevant längre och inte har hon inte heller kommit ganska långt snarare tvärtom. Tyckte hon var mer lyckad förr! När hon var på sin peak i bloggvärlden då var hon speciell men nu är hon precis som alla andra och desperat försöker hålla uppe något sken av att vara bättre och mer framgångsrik fast många gått om henne istället.

   Håller med. Jag är själv i forskningsbranschen och mina största förebilder är kvinnliga professorer inom mitt fält som också lever ett vanligt svenssonliv. Hoppas jag når dit en dag.

  Tappar hoppet om mänskligheten när jag hör folk inspireras av henne.. Som Trump liksom.
  Hon är allt jag hoppas världen inte ska bli.

   Men snälla. Man kan inspireras av egenskaper utan att hålla med, vilja göra som eller ens tycka om personen. Jag skulle tex vilja ha förmågan att hålla tal lika bra som Hitler gjorde, innebär inte att jag överhuvudtaget vill vara som honom utan jag skulle utnyttja det till bra saker, det jag själv brinner för. Men bara för att jag tycker att han är den hemskaste människan som funnits någonsin så tänker jag inte låtsas som att han var dålig på att hålla tal liksom

    Jag lovar att det finns massor av människor som är bättre på att hålla tal än hitler som du kan inspireras av

     Men det handlar inte om att hitta den bästa personen, det handlar om egenskaper – inte personer

   Samma här. Fan att man hade så fel.

  I denne ukens episode av den norske podcasten «Å-kjendis» sier de at Blondinbella har et åpent forhold til en kjent norsk person. Bekreftet av journalister sier de. Tid ca 42 min inn i podcasten hvis noen vil høre!

   Intressant. Många indicier pekar i den riktningen men än så länge har vi inga konkreta ”bevis”.
   Jag och flera med mig har dock trott att de två åtminstone har/har haft en fling. Mycket tydde ju på det 🙂

   Camcam, vet att detta är närmare skvaller en bevakning, men om du kan så får du gärna ge en recap på denna podd, om den är trovärdig och så. Sjukaste infon annars haha.

   Vem? namn? 🙂

    Petter Stordalen vel 🙂 men de har sensurert navnet i podcasten.

     Han är den som ser till att han flyger till Milano och blir VIP och köper kläder till henne, han tar henne till lyxhelg i Paris och han hjälper henne att gå från ett vanligt hus som är värt 13 milj med en belåning på 9 milj till ett hus värt 30 miljoner. Han är nyckeln till att hon kan leva ett lyxliv fortare än om hon gjort det på egen hand. När folk påpekar att det verkar ha gått fort med lyxen sedan Stordalen kom in i hennes liv så svarar folk att han är gift som om det är en garanti för att han inte har en älskarinna eller två.

      Och det var efter helgen med honom i Paris som hon kom på att hon vill leva i ett öppet förhållande då det är precis det Petter gör. Han kommer aldrig lämna sin fru för henne men kan tänka sig kravlöst förhållande med Bella ifall hon accepterar hans villkor. Saker och ting blir rätt klart när man tänker efter.

       Att det ”tog slut” mellan Bella och Hajen berodde med stor sannolikhet på att Hajen ville vara exklusiv med Bella och han gillade inte att hon hade en annan affär. Det hände något i samband med Summerburst i juni och därefter Balmain i Paris som gjorde att Hajen graderades ned från någon som hade monopol på Bella till att bli en av flera i hennes nya öppnare liv. Under Almedalen var det inte längre Hajen utan någon annan som gällde för Bella. Resan till Cap Ferrat verkar Hajen ha fått acceptera för han har ju kommit till baka enligt de nya spelreglerna.

      vet du att han hjälpt henne med huset eller fabulerar du fritt?

       Känns ju isf rimligt att om hon nu är hans älskarinna (obs spekulerar) så skulle det ligga i hans intresse att hon bor lite mer avskilt utan nyfikna grannar eller skvallerpress utanför fönstret.

  Jag inspireras av att hon går sin egen väg.

  CamCam, det är klassisk jante du håller på med – ”lyckas men prata för fan inte om det”. Tycker du ska ta dig en funderare på varför det provocerar dig så fruktansvärt.

  Ur min erfarenhet kan jag säga att jag ofta känner på liknande sätt som Bella ger uttryck för. Jag hade en stökig uppväxt och var på väg att hamna snett, men med massor av vilja och hårt arbete lyckades jag vända mitt liv. Har ofta wow-känslor och ser på mitt liv med förundran: tänk att jag lyckades! Att jag har familj och barn, en egen bostad, att folk har förtroende för mig på jobbet, att jag vågat slå mig fri från normer och leva med två män istället för en, att jag byggt upp en egen aktiedepå, osv. Varför ska man inte få dela med sig av sin glädje och förundran över att lyckas, att livet går bra? Tycker alla skulle behöva se på sina liv med mer stolthet och förundran och prata om det som går bra.

   Bor du med två män? 🙂

    Nu gör vi inte det men vi gjorde det i tre år och hade det väldigt härligt tillsammans. De två har mycket gemensamt och spelade tv-spel och hittade på saker ihop när jag jobbade över och de hade tråkigt 🙂 de blev som goda roomies!

   Fast blondies uppväxt var ju inte stökig… eller det beror vem hon vill imponera på

    Vi har bara Bellas egen version av uppväxten att lita på en berättelsen har varierat väl mycket genom åren för att vi ska vara helt övertygade om hur det egentligen var.

    Det jag alltid reagerat på gällande hennes uppväxt är att hon påstått att hon flyttade hemifrån vid 14. Där uppstår en rad frågor, först av allt – vem hyr ut en lägenhet till ett barn?! Sedan, hur finansierades den lägenheten? Bella var ett barn? Varifrån kom inkomsten till att betala avgift/hyra? Och borde inte någon reagera på att en 14-åring flyttar hemifrån? Hade jag jobbat på något fastighetsbolag och hört talas om det så hade varningsklockorna ringt för fullt, – kontaktat socialen. För ett barn som ”flyttar” hemifrån är definitivt något att göra orosanmälan om.

    Som sagt, – så mycket konstigheter kring det där ”flyttade hemifrån när jag var 14 ” så det finns inte. Sedan tvivlar jag inte på att hon säkerligen hade det jobbigt med 2 skilda föräldrar, olika boende osv…

   Men det är väl ingen som säger att man inte får vara stolt över vad man har åstadkommit och berätta det? Skillnaden är att Bella drivs av makt och pengar, hon lever för uppmärksamhet och att andra ska tycka att hon är framgångsrik.

  Går man inte in på den här bloggen på en halv dag så har man missat typ 5 inlägg med kommentarsfält med kommentarer man skulle viljat bidra till 😅 ingen ide o kommentera heller när det redan ligger 200 kommentarer och 5 inlägg ovanför. Du gör ett för bra jobb med denna blogg!

  Röstat✌️🇸🇪 Tack ni som peppade mig i öppet spår för ett tag sen

  Kan till viss del avundas hennes förmåga att skaka av sig misslyckanden som att de aldrig någonsin hänt och att hon inte verkar bry sig ett skvatt om alla människor som sitter och diskuterar henne och hennes liv i väldigt negativa ordalag.
  En annan hade gett upp redan efter att första företaget gick i botten, och kombinerat med elaka kommentarer hade jag nog legat på som en blöt fläck på golvet och stängt ner mitt Internet för gott.

  Å andra sidan hade jag aldrig startat upp företaget från första början då entreprenörslivet (eller influencerlivet) inte lockar mig ett dugg. Tanken på risker, snabba beslut, flänga runt i världen och typ allt annat som Bella går i gång på ger mig bara magont.

  Jag vill liksom bara få vara anställd, göra ett bra jobb och vara omtyckt av folk. Om Bella sen har ett enormt försprång på mig som är 30 och fortfarande inte känner mig redo för barn, eller som varit sambo i 10+ år och fortfarande känner att det är för tidigt att gifta sig, ja det må så vara. 😛

  Har tänkt på detta ofta att hennes bild av sig själv ofta styrkt mig. När jag känt att min oro över hur andra uppfattar mig tar över och hur jag kan vackla i självförtroende då kan IL plötsligt ge mig en dos självsäkerhet. Inte så att jag sökt det på hennes blogg men kanske läst ngt om henne här och då känne jag mig stärkt för hon skapar sin egen verklighet och jag. Hon bestämmer att nu är mitt liv såhär och har listat ut att vi faktiskt bestämmer detta själva. Vi har ju enbart vår egen förnimmelse av livet och den kan vi kontrollera.

  (Sen kommer lite provokativt/ängsligt skryt och då inser jag att hon ksk dock inte har nyckeln.)

  Men ja hon o många andra färgstarka kvinnor stärker mig ibland i vardagen och det tycker jag är fint.

  Jsg Var hos min barnmorska idag på efterkontroll efter förlossning, och man diskuterar då preventivmedel. Så valde jag en sort som jag inte får mens av, så frågade jag om det är dåligt för kroppen att inte ha mens. Och då sa hon att det är tvärtom, att vården inte vill att man ska ha regelbunden ägglossning och mens för att det ökar risken för äggstockscancer.. det är därför vi inte tycker om Natural cykels säger hon då. Så började vi prata om det, att dom verkligen inte tycker om det. Att hon sa att inom tre år så är man gravid varken man vill eller inte, och att det är till deras förskräckelse som det har blivit godkänt som preventivmedel, och att aborterna verkar ha ökat efter NC. Och att dom typ tar upp det med alla för att verkligen avråda om man inte vill bli gravid. Att det är för dom där en graviditet inte är helt oönskad..

   Ytterligare en sak jag inte pallar med Bella, att hon verkat helt oberörd inför abortena när folk faktiskt skrivit att de använt nc ”tack vare” henne. Nä inte hennes ansvar tycker vissa men jag tycker det är så illa att en bloggtjej gör reklam gällande grejor som handlar om liv å död och sen bara rycker på axlarna med pengarna hon tjänat. Usch

   Intressant, har faktiskt aldrig hört talas om det du skrev att vården inte vill att man ska ha regelbunden mens och ägglossning. Jag har spiral och får knappt mens med den, så antar att det är bra?

   Det är sjukt att Isabella, som kvinna och mamma, inte tar mer ansvar när det gäller Natural Cycles. Abort är ett jävligt jobbigt beslut att ta, och tack vare NC så har många kvinnor varit tvungna att gå igenom det. Så hemskt.

   Vad kan man göra för att få bort NC som ett godkänt preventivmedel?

    För ett par år sedan (3-4 kanske) när jag förnyade receptet på mina p-piller så frågade barnmorskan om jag brukade göra uppehåll mellan kartorna eller inte, och sa att det bara var bra att inte göra uppehåll. Kändes som att något hade vänt där, för tidigare kändes det inte alls lika populärt om man ”hoppade över mensen” på så sätt.

  Isabella är nog den mest ojante kvinna jag kan komma på och det fascinerar mig mer än inspirerar. Av den anledningen följer jag henne.

  Hennes sätt att få mer energi att lyckas med sina långtgående mål i livet när folk är avundsjuka och skriver negativa är ju en styrka och det inspirerar mig.

  Finns så många som att hon ska misslyckas och missunnsamhet är en hemsk egenskap. Långt mycket värre än skryt.

   Men snälla rara, varför tror folk HELA tiden att kritik handlar om avundsjuka?? Så totalt idiotisk slutsats; kritik och ifrågasättande kan handla om så mycket mer än så.

  Jag läser Isabellas blogg för att hon är en ung kvinna som vågar ta plats. Sedan håller jag förstås inte med henne om allt och delar inte många av hennes värderingar. Men hon tragglar sig fram i en värld där 27-åriga ensamstående mammor sällan syns och hörs. Jag hoppas förstås att hon med tiden kommer att lyfta fram andra värden än rent materiella, med tanke på att hon ändå har visst inflytande.

   Jag skulle INTE kalla henne för en ensamstående mamma. Hon har förfan 3 personer runt sig som hjälper till med barnen. Hon har det INTE jobbigt.

    Och inte ensamstående. Skild med delad vårdnad. Är man ensamstående så är man ensam. BB har barnen varannan vecka.

     Inte ens skild, faktiskt.

    Hon jobbar och sedan städar, lagar mat , tvättar, sköter tomten , handlar ja allt detta hinner hon med + jobba 24/7 Vilken Power women ???
    Nej just därför är hon långt ifrån det .
    Hon har barnen två veckor av fyra .
    Däremot hinner hon flyga runt världen för att äta, prova kläder . Spa helger , klipp och smink ! Så usch vad slitsamt hon måste ha det ? Tror aldrig jag hört en kvinna klivit utbränd pga för många spa helger och klädbyten ? Fast är det någon som kommer hända så är det helt klart Bella som blir den första .
    Stackars utarbetade småbarns förälder .

     Nej ni har rätt, hon utför få vardagssysslor själv, men hon vågar ta plats och det var min tanke. Power woman skulle jag kanske inte säga, det finns många mammor (och pappor) som jonglerar allt som vardagen innebär ensamma på ett enastående sätt. All heder till dem!

  Nej, jag inspireras inte av henne. Hennes ”jobb”:
  1. Driva en av Sveriges största bloggar. Det är på sina kanaler hon tjänar sina pengar.
  2. Hon är ansiktet utåt på ”Löwengrip”, deltar inte i det dagliga arbetet. Möjligtvis idéspruta ibland.
  3. En av de största miljöförstörarna i Sverige.
  4. Hon ljuger och manipulerar, lite som hon vill.

  Att någon kan ge henne pris som en viktig entreprenör är skrattretande, då det är andra människor som gör jobbet och har alltid gjort. Är det någon som borde få nån form av entreprenörpris, är det Pingis.

  Årets marionettepris går helt klart till Simon. Eller hur var det med ”lapp-gate” Simon?

  Jag tycker hon är cool, hon kör sitt egna race, hon är modig. Tror många som stör sig på henne, är missunnsamma etc. är avundsjuka och missnöjda ned dina egna liv. Sorligt bara

   Egna race… sorligt…

  Nope. Inspireras inte av henne alls.
  Men sen är hon långt ifrån mitt liv, personlighet och mina mål

  Pengar är det sista jag imponeras av hos en människa, så betydelselöst

  Inspireras inte alls faktiskt. Förut kunde jag avundas hennes självsäkerhet som jag nu inser inte finns. Ser henne som en osäker tonåring med ett enormt bekräftelsebehov.

  Jag läser hennes blogg för dess ”anti-inspirationsvärde” – ingen annan blogg säger mig så tydligt hur jag inte vill leva mitt liv. Måste ju vara många som läser den av denna anledning.

  No.

  Det var jag som frågade i Isabellas blogg och jag fick ju några ärliga svar, tack för det. Själv är jag mest förundrad. I dag har hon lanserat det revolutionerande företagskonceptet timing. Som om det inte varit grundläggande i all tid och i all verksamhet att bedriva en viss omvärldsbevakning innan man drar igång något nytt. Systemskifte i bellafabriken? Kanske upptäckt att den tidigare strategin att bara springa, tuta och köra, i Saudiarabien, Asien och våra östra grannländer kostar för mycket. Dags att makulera restupplagan av Aktiedrottningen?

  Jag ser Bella mer som en person som behövt hemhjälp i förtid. 😆

  Ser på Merinfo, företagspresentationer, att Löwengrip Invest har skuldsaldo till Kronogodemyndighetn! Så kan det gå….

   undra hur mycket..

   Brukar vara att man missat en inbetalning av debiterad preliminärskatt för bolaget eller att man lämnat in skattedeklaration för moms och personalens skatter och avgifter men ännu inte betalat in motsvarande pengar. Då kommer beloppen att restföras hos Kronofogden. Onödigt men kan faktiskt hända även välskötta företag t ex i samband med semestrar.
   Behöver inte bero på något annat än slarv. Löwengrip Invest bör ha pengar till sådana betalningar.

  Hur kan man inspireras och tycka denna ego kvinna är något att se upp till ? Hur hon hinner allt ? För se nu …..Du slapp städa , tvätta, sköta tomten , handla mat , kläder ,inredning . Du blev sminkad påklädd . Du behövde aldrig laga din egen mat . Du hade ansvar över två barn 14 dgr i månaden alltså lika mycket tid till att bara vara !!! Få se vad har vi kvar då som hon gör ? Torka sig i arslet ? Vetefasen står nog någon butler bredvid där ochså m ett vikt toapapper redo att torka henne. Herregud människor gör absolut inget dom ingår i det ” vanlig , normala livet ! Skulle jag inte behöva göra ett enda dugg när jag inte jobbar så skulle jag lätt kunna jobba 16 Tim per dygn utan att bli trött!!! I mina ögon är hon en extremt lat och bekväm människa . Hur långa timmar i veckan lägger hon däremot på frisörer , spa, middagar ????? garanterat bra mycket mer tid än på sina barn . Sorgligt men sant !
  Dessa barn ville Odd ha men Bella skaffade de för att det är så man gör …… idag står de nog i vägen för hennes framfart och bättre blir det knappast . Så nej att Bella ska ses som en förebild genom att hon klarar familj och karriär är definitivt inte en bedrift ….. utan om hon fixat allt runt omkring m familj och boende själv ?? Ja då har Jon kunnat slagit sig å bröstet och kunnat sätta en titel på sig själv som Powerkvinna !

   Men exakt, vem som helst kan åstadkomma mycket karriärmässigt om man slapp all markservice, matlagning etc. Så jävla tramsigt att imponeras av någon som får hjälp med nästan allting…

  Lägligt att hon plötsligt levererar ett inlägg om att hon/barnen självklart ger pengar till tiggare.. helt annan ton i det än annars.

   Skrivet av Simon? 😉

   Det är väl Odd som lärt barnen att man ska kasta till tiggare en större sedel för att se om det för tur med sig.
   Inte tror jag Bella ger bort något i onödan – det är som att slita hjärtat ur kroppen på henne så snål och närig som hon är.
   Att hon skulle ge några större summor till ”välgörenhet” är det många som påstår i kommentarerna på Bellas blogg men det tror jag inte heller. Man får inga jättehus genom att ge bort pengar.

  Vem är den där ”Amir Motlagh” som är släkt med Blondinbella?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *