Skänk pengar till Barncancerfonden genom att köpa en lunch med Kissie

Vad ska man tänka på om man vill bli en influencer?
Hur bemöter man näthat? Vem är min feministiska förebild? Kan jag ge dig en shoutout?

Det här är en möjlighet för dig som vill bli bjuden på en lyxig lunch i Stockholm och spendera några trevliga timmar tillsammans där du har möjlighet att ställa frågor om allt från instagram till feminism. Eller så vill du få tips och råd om dina sociala medier, situationer i livet – eller kanske bara vara och ha en trevlig stund. Tänk på att hela summan du budar är en donation till Barncancerfonden, och inte värdet på din upplevelse!

I auktionen ingår en generös lunch i upp till tre timmar med Alexandra Nilsson på en restaurang i Stockholm. Eventuell resa och logi bekostas av budgivaren. Lunchen kommer dokumenteras med fotografering och viss filmning för användning på Alexandras kanaler, där du också får tillgång till visst material för egen användning på egna kanaler.

100% av vinnande bud är till förmån för Barncancerfonden!//Tradera

Alexandra var inte helt nöjd med utfallet för sin reklam-auktion för Barncancerfondens räkning när det begav sig – trots att den inbringade hela 104 500 kr.
Trodde du att hon var klar? Absolut inte – nu auktionerar hon ut en långlunch på tre timmar med sig själv där hela vinstsumman återigen går till Barncancerfonden och i skrivande stund är budet uppe på 1650 kr men då är det 8 dagar kvar på auktionen.
Det spelar ingen roll vart i Sverige du bor för du kan buda ändå. Det är nämligen fri frakt på kalaset så den som bor ute i landet och vinner auktionen kan nog förvänta sig en enorm picknickkorg med både lunch och Alexandra i med antingen DHL eller Schenker.
Bra va?

Skämt åsido – ett fantastiskt initiativ av Alexandra!
Kanske borde jag lägga det vinnande budet och använda lunchen till att ta lunchiga och influenciska bilder till Instagram tillsammans med henne? Eller så lägger jag det vinnande budet och utmanar henne i en jellobrottningsmatch i en barnpool mitt på Stureplan (Jello kan räknas som lunchmat) där vi tar emot valfria donationer för vår sportsliga prestation där alla pengarna därifrån OCKSÅ går till Barncancerfonden?
Det här kan bli HUR bra som helst! 🙂

Alex, är du på? 

81 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Låter som bra idéer! Låt oss samla ihop tillsammans! 😀 (det går ju ändå till en bra sak!)

   Har två närstående som förlorat sina barn i cancer, så om allt går oavkortat (namn?) till Barncancerfonden är jag på! ❤️

   Jag är på!

   Eller skänk direkt.

  Det är ju precis sånt här Bella aldrig använder sin fame till, därav icke-inspirerande.. Barngalan utnyttjade hon ist för att visa upp hajen å släta över siffertrixandet

   Det går verkligen att få alla inlägg att handla om bella…

   Jag gillar inte Bella som person, men rätt ska vara rätt. Hon tävlade ut en middag med henne. Tror det var tillsammans med Musikhjälpen. Det var ett barnklädesföretag som vann med budet på ca. 60.000 kr – och hon sponsrade dem (gratis) med ett helt inlägg på hennes blogg 🙂

    Oj ett gratis inlägg… heja…..

     Med tanke på att hon ej hade behövt göra något samt att hennes inlägg vanligtvis kostar ungefär 60k är det win-win för alla parter: Musikhjälpen och organisationen de hjälpte, företaget som budade 60k och Bella som kan bidra.

      Mysko att många gör sånt gratis då 🙄

  Hade varit najs om folk kunde donera utan att vilja ha något tillbaka för det. Fan vad tråkigt ändå att ta en lunch med Kissie skulle jag tycka. Hade nog varit riktigt stelt. Men det kanske bara jag som är extra bitter idag som måste jobba natten på min lediga dag när man hade bestämt för att käka middag hos en kompis ikväll. Istället fick man försöka sova lite under dagen så att man pallar natten. KUL LIV.

   Ett tips för att slippa bli inbeordrad på jobb är stänga av funktionen för inkommande samtal och sms den lediga dagen. Man kan ju alltid tillåta samtal och sms från typ ens bästis, partnern och föräldrarna. Ringer någon annan hamnar de i röstbrevlådan eller så går det inte fram några signaler alls.

    Alla kan tyvärr inte göra så utan konsekvenser

     Så länge du inte har jour eller har lovat att alltid vara tillgänglig, så får du alltid boka in saker på din lediga tid. Du kan inte få konsekvenser för det

      Det beror väl på vad man har för anställningsform? Om man tex går på timmar är det inte säkert att man kan säga nej för att de ringer någon annan… men jag tänker att det finns en hel del olika orsaker till det…

       Man är fortfarande inte tvingad att svara och komma in på ens lediga tid, det är ett val man gör själv

        Självklart, men som sagt kan inte alla gå efter dom tipsen ifall man vill behålla sitt jobb. Även om saker ska vara på ett visst sätt så är inte allting så bra överallt.

       Klart man kan tacka nej även om man går på timmar, herregud alla har rätt till ett liv. Mvh från en som gick på timmar i många år i vården.

        Ja, folk som inte fattar det måste känna sig rätt stressade konstant

        Bara för det låter självklart och något alla bör ha rätt till så kan en del faktiskt bli av med jobbet om man tackar nej

         Då är det dags att söka sig till ett nytt jobb, så länge man inte ofta tackar nej och därför är rädd att förlora jobbet så ska man utan problem kunna säga nej då och då

   Varför säger du inte nej?

    Inbeordning, har hänt mig på midsommar och nyårsafton. Man kan inte tacka nej, då blir det arbetsvägran.

     Jag brukade dock köra med att jag hade druckit vin ibland för att jag verkligen inte kunde eller orkade.

     Är du samma person som Bitter, eller varför svarar du på frågan?

      Jag blev beordrad 👍🏼 Chilla lite

       Chilla? På vilket sätt är frågan upprörd ställd? Frågan var riktad till Bitter, inte till dig, så ditt svar var ganska ointressant i sammanhanget

        Ja men och om det var ointressant för just dig? Det är ett öppet kommentarsfält och många svarar på olika kommentarer, någon kanske tycker att det är intressant. Jag skrev ”chilla” för att jag anser att det är lite lätt aggressivt att be någon att inte svara på ens kommentar. Bitter har inte ens svarat dig så du får tyvärr nöja dig med mitt svar 😊

         Nej, haha, jag är inte nöjd med ditt svar eftersom frågan inte bar ställd till dig ✌️

         Jobbigt läge för dig då

         Inte speciellt faktiskt 🙂

         Du lägger energi på ett svar du tycker är ointressant, känns som att det störde dig tillräcklig för att klassas som jobbigt.

     Jag blir inte ”inbeordrad” men eftersom jag jobbar på så otillgängligt ställe gör jag klart allt där samtidigt. Ca 1,5 timme körtid så känns dumt att lämna hälften. Får inte ta övertid, och får inte ta komp. Är faktiskt grymt less nu så söker annat. Hade tänkt gå 3 timmar tidigare idag för att jag jobbat övertid mån-tis-ons,, men helt omöjligt. Blev övertid idag igen och jag hann ändå inte med allt jag skulle.. när jag pratar med min arbetsgivare är hon inte förstående alls ”men du har väl inte så mycket?” …

   Folk ger typ aldrig något utan att få något tillbaka. Egotrippade skitar

    Jag skänkte för två dagar sedan till Barnens ambassad. Till folk som flytt från östra Ukraina, där det är krig, till västra. Där hjälper en vän till mig, som är med i Barnens ambassad, att stödja barn och vuxna som flytt. Varenda krona kommer fram!
    Barnen började skolan nu och fick ryggsäckar och annat som behövdes vid skolstart.

   Exakt. Kissie har ju inte direkt någon sprudlande personlighet eller är intressant på något sett… Skulle hellre ta en lunch med t.ex Isabelle Strömberg. Men bra initiativ! Hoppas fler hakar på.

  Jag tycker att det är lite snålt, budgivaren donerar pengarna, bekostar resa och logi och alexandra får en lunch där hon pratar om sig själv, dokumenterar allt och får cred för att vara så schysst. Jag tycker att det minsta alexandra kunde göra är att donera motsvarande summa själv och credda budgivaren.

   Alla gör väl vad dom kan och inte fan kan du vara sur och bitter när någon av dessa poserande influencers äntligen använder sin tid och sina plattformar till något bra? Herre gud vad svårt det måste vara att försöka göra gott när alla alltid vill ha mer av en….

   Heja Alexandra, du är grym!! Och JA Cam, du borde verkligen buda!!!

    Dagens bästa!

    På vilket sätt är jag sur och bitter? Jag tycker att det är snålt.

     Fast snålt har ingenting med saken att göra. Nu valde hon att ställa upp på detta sättet, sen kanske hon skänker pengar privat osv, vad vet vi. Men här var väl meningen att man skulle auktionera ut någonting

      Jag tycker att det är snålt. Hon auktionerar ut en lunch som genererar pengar till henne i slutändan.

    Eller donera utan att tjäna på det själv? Vilket typ är definitionen av välgörenhet

   Jisses, vissa människor hittar något att klaga och gnälla på i allt 😅😅

    Klagar sällan 😊

    Ja, välgörenhet handlar ju om personen som donerar och bör vara i fokus 🤦‍♀️

   Tid är knappast gratis så visst bidrag hon. Sluta leta fel!

    Hur bidrar hennes tid till att barncancerfonden får mer pengar? Det är den som köper lunchen som bidrar med sin tid och sina pengar.

     Fast antagligen hade personen inte bidragit med så mycket pengar annars. Precis som galor osv, ibland behövs det lite hjälp på traven 🙂

      Ja, så är det men galorna fokuserar så huvudsyftet, inte att bjuda på lunch och dokumentera det till sitt eget företag.

      ”antagligen”

   Jag tar förgivet att även du drar in pengar till barncancerfonden (eller något annat välgörande ändamål) och matchar den summan ur egen ficka? Bra jobbat! Borde finnas fler som dig och Kissie som gör det dom kan för att försöka göra vår värld till en lite bättre plats 👍

   (Ja, det är ett bittert svar. Helt enkelt för att jag blir bitter av att läsa hur ett försök att göra gott tydligen inte är gott nog för vissa.)

    Jag tycker att den som köper lunchen bidrar och det är grymt.

   Tid är pengar… Använd hjärnan.

    Hur hamnar Alexandras tid i barncancerfondens kassa? Kan du använda din hjärna och förklara det? 😊

     Hon hade lika gärna kunnat skita i det.. gnällspikar!

      Hur skulle hon då få uppmärksamhet?

      Nej, för hon behöver uppmärksamhet.

       Tycker hon har visat tydligt flertalet ggr att hon tycker det är viktigt med just pengar till cancerforskning, tolkar inte det som att det har med uppmärksamhet att göra

  Jag hade budat om det var lunch med Kungen, Statsministern, Ebba B eller Jimmie Åkesson. Personer jag skulle vilja fråga ett och annat. Kissie är helt ointressant för mig, skänker hellre pengarna direkt 🙂

   Onödigt att skriva så elakt! Eller skulle du själv vilja någon sa lika till dig? 🙄

    Haha va? Vad är elakt med det? Alla har väl olika intressen, kan inte komma på något jag känner att jag vill fråga henne eller prata med henne om

     Har man inget snällt att säga var tyst.

      Fast det var inget elakt sagt. Och du – har man inget bra att säga så var tyst 😉

      Var tyst då.

   Jag håller med, hade också bara varit intresserad av typ politiker eller liknande, inte vanliga kändisar. Vad ska man fråga en sån om? Dessutom måste man antagligen ställa upp på bild och vara med i hennes blogg om man skulle ”vinna” lunchen. Och WTF är fel på att bara ge anonymt utan chans att få ngt tillbaka. Gillar inte den typen av välgörenhet.

    Precis! Hon hade lika väl kunnat starta en insamling på deras hemsida och gett dem ett gratis inlägg i bloggen med länk till både hennes egna insamling och deras vanliga för de som inte vill stödja henne, hade varit mer genuint 🙂

   Men alla tänker inte som du.

    Och tur är väl det, för då hade ingen lagt bud 😀 Vad är din poäng?

   Exakt min tanke. Vem vill umgås med Kissie..? Hon har nog lite för mycket hybris.

  Kanon!m

  Heja Alexandra! Väldigt bra initiativ.

  Gick in på Tradera. Alexandra auktionerar ut många grejor (inte bara lunchen) där pengarna går till barncancerfonden.
  Igen… heja Alexandra!

  Eller så skänker man pengarna direkt. Är det så svårt att fatta att hon bara gör det för uppmärksamhet?!

   Exakt. För att stärka hennes varumärke och ”nya snälla” jag. Blä, så genomskinlig.

  Står ju att logi osv betalar budgivaren själv? Mao ingen fri frakt här inte!

  Men alltså gud vad människor klagar på en positiv insats? Här auktionerar hon ut det hon har, tid och kunskap inom influencer-yrket, till förmån för barncancerfonden. Hur kan ni som klagar inte se det positiva i detta? Som många redan uppmärksammat, det kommer troligtvis handla om mer pengar in i kassan för barncancerfonden, samt ”bidragsgivare” som kanske inte annars hade gett. Om något så uppmanar det förhoppningsvis andra kändisar att göra detsamma, så att ni kanske kan sitta där på lunch med kungen eller en politiker nästa gång istället… och vad spelar det för roll att det avspeglar henne i ett positivt ljus, det kan hon väl ändå få när hon gör något positivt? Tycker ni samma om kändisar som ger sin tid till organisationer som hjälper sjuka barn? Eller kändisar som uppträder på galor i förmån för organisationer? Eller är det bara med just denna kändis skon skaver? BRA initiativ, punkt.

  Kissie växer i mina ögon.

  Klippet som mandyhanny gjorde var ju ändå j*vligt roligt får man ändå säga 🤣

   Inte särskilt.

  Jag blir så glad när det skänks till välgörenhet. Dock önskar jag att fler kunde se över möjligheterna att skänka till (eller iallafall uppmärksamma) suicide zero eller ex. Spes. Missförstå mig rätt, all välgörenhet är uppskattad från min sida, men önskar bara att ovanämnda kunde bli mer uppmärksammat.

   Jaa, och forskning om MS!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *