Vad är det som ger ”tjång i bäret”

Och inte att tala om muffen! De blir riktigt tjång i bäret! De ni! Nu kommer det bli åka av, för din stackars karl del.//Magdalena Graaf

Magdalena gör reklam för sina ”kärlekspiller” och utlovar muff-förändring och ”tjång i bäret” och jag försöker förstår vad det är i den här magiska tabletten som åstadkommer denna våg av kvinnlig lust.
För inte kommer pillerburken med en Barry White-skiva, massageolja och barnvakt? Väl?

LOVE Ingredienser:
Arginin HCL, citrullin-dl-malat, magnesiumbisglycinat, kakaopulver, ostronskalextrakt, chiliextrakt, zinkpikolinat,
pyridoxin HCL, cyanocobalamin, vegetabilisk kapsel (HPMC)

Ta Arginin HCL som ett exempel – Arginin spelar även en roll i kroppens förmåga att bilda kväveoxid och har även undersökts för att kunna anammas även i sängkammaren, då L-arginin är flitigt använt som ingrediens i kosttillskott, men då framför allt för män. Dessutom består mannens sädesvätska till ca 80 % av arginin.
Har du redan lite ”tjång i bäret” så kan du bara gapa stort istället och tillgodose behovet för ökat ”tjång” på betydligt billigare vis.

Sen verkar innehållet mest vara aminosyror, mineraler och annat smått och gott – som exempelvis kakao och chili som är prefekt till den där kladdkakan på fredagkvällen – men vad som ger ”tjång i bäret” är fortfarande oklart för mig.
Chiliextrakt i muffen – ”tjång” så det förslår men det är nog inte SÅ det är tänkt. Fråga bara HanaPee som bytte tampong strax efter att hon hackat chili… Hon verkade inte uppskatta det ”tjång” som det medförde.

Är det NÅGON av er som testat det här och som faktiskt fått någon som helst effekt förutom placebo-kåthet?
Kladdkaka är dock inte det sämsta substitutet om det råder brist på Arginin där hemma – bara ett tips! 🙂

151 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  https://www.youtube.com/watch?v=rJXB9VhK1eM tips om intressant video om sponsorerade videos osv!

  Haha jag skulle nog testa om jag fick det gratis, jag är alldeles för cynisk att tro på något sånt. Men placebo ska man inte underskatta. Men betala pengar för en pillerburk med okänd effekt , nej tack. Jag är nyförälskad i mitt ex och det ger tjång i bäret 😀

   Jag har provat denna i några månader och boosten ett år och måste säga att det är de bästa tillskott jag provat. Känner mig pigg och energifylld och huden har seriöst fått en riktigt grym lyster. Sexlivet har fått sig ett litet uppsving sista månaden och jag har tackat graafpillerna för det med 😄❤

    Hmmm I smell bullshit

     Ursäkta? Du kanske borde se över ditt luktsinne moder T.

     Sett hundratals på instagram som säger som Petar ungefär, många som gillar dem och säger att de är bra. Alla kan knappast vara köpta eller mutade att skriva så, så behöver inte vara bullshit alls.

      Exakt så. Vad är felet med folk här egentligen? Cam frågade om någon provat och jag svarade och får massa hånfull skit för det? Är det fel av mig på något sätt att jag tycker väldigt mycket om dessa kosttillskott? För det gör jag, på riktigt.

      Placebo har en otroligt stark effekt, är inget dömande i att känna det men det är ju också många som tjänar pengar på det. Vilket gör det till lurendrejeri varesig kunden upplever att det funkar eller inte.

      Filmen Medicinen med Helena Bergström är ett riktigt bra exempel på hur sann placebon faktiskt känns. Även ytliga effekter kan märkas av genom placebon iom att mkt av normativ skönhet (ex glow) kommer innifrån och påverkas av ens psykiska mående. Även ökade sexaktiviteter påverkar hudens lyster.

      Och hjälper det trots placebon & man mår bättre, ja då spelar det väl ingen roll huruvida en egentligen en blivit
      lurad om måendet är bättre? Ingredienserna i sig är inget som gör mirakel, isf skulle liknande blandningar blivit receptbelagda för längesen och klassas som läkemedel. Nu tjänar folk multum på att kalla det vitaminer eller tillskott/kosttillskott istället.

      Men återigen, känner man sig hjälpt och är okej med att betala för placebon tycker jag inte det spelar någon roll. Jag älskar för övrigt placebo-effekt, spelar liksom egentligen ingen roll VAD som hjälper utan ATT det hjälper. (Även om jag inte köper sådana här ”fejkade dunderpiller” för där kommer aldrig placebon funka på mig då jag är för säker på att det inte är annat än fejk)

      Men jävligt häftigt hur stark tankens kraft är när en tror att något kan fungera och därför fungerar det.

       Men din sanning behöver heller inte vara min. Jag tycker otroligt mycket om flera av ingredienserna och de återfinns i väldigt många hälsopreperat. Många gör egna smooties etc innehållande samma ingredienser som tex boosten. Jag gjorde själv det och gör fortfarande men jag gillar att boosten innehåller samma saker jag gillar i mina smooties. Det du skriver innebär ju att du anser tex koffein och vitamintillskott också är placebo? Vilket inte stämmer. Även tex betakaroten, rosenrot, gurkmeja som återfinns i Magdalenas produkter är erkända potenta tillskott med grymma egenskaper. Även heroin är en naturprodukt grunden.. liksom nästan alla våra mediciner härstammar från just naturen. Så jag tycker nog du bör läsa på en aning innan du skriver om placebo.

        Fast nej, även om koffein utvinns från naturliga ämnen är det (precis som a*fetamin & k*kain) ett centralstimulerande ämne som du också blir kemiskt beroende utav vid kontinuerligt intag, så det går inte att jämföra. Det stimulerar vissa delar i hjärnan som därför ger dig konkret och snabb effekt, bl.a glädjehormonet dopamin som gör att du känner lite, lite välbefinnande och så något som som gör dig pigg, vilket jag en är påläst i vad det heter.

        Jag har heller inte sagt att vitamintillskott inte fungerar, det jag säger är att kombinationen av de ämnen hon använder inte kan ge de mirakel-effekter hon påstår, isf skulle någon tagit patent för längesen och det skulle finnas som läkemedel istället för ex. anti-depressiva. Tänk dig själv om det fanns ett läkemedel som gav bevisad kåthet, lycka och energi? Personen som skulle vara erkänd, multimiljardär och antagligen uppköpt av typ Pfizer (läkemedelsföretag)

        Jag har läst mycket om placebo, just därför skrev jag ovanstående kommentar. Men jag tror du antingen bör läsa den en gång till eller med andra glasögon. Du kan inte jämföra några yadayada-piller med en av världens mest beroendeframkallande substans – h*roin?

        Återigen, jag säger inte att det är fel för att det är naturliga ämnen utan att det inte kan ge sådan ultraeffekt utan att vara receptbelagt. Precis så som h*roin en gång i tiden var receptbelagd när det användes i medicinskt syfte (fun fact: för att minska koffein- och alkoholberoende och det lovades inte vara beroendeframkallande), för heroin är ett så pass starkt preparat även om det kommer från naturen. Även kokain är ju i grunden ett naturligt ämne men för att bli k*kain-pulver tillverkas på kemisk väg. Trots det ger kokanlad effekt. Ma*ijuana är ju också naturligt men där är skillnaden att det finns studier och forskning som stödjer att det faktiskt fungerar i medicinskt syfte (därför går det också att få ma*ijuana utskrivet av läkare, även om det tyvärr fortfarande är ovanligt)

        Det gäller att skilja på äpplen och päron här, jag äter själv ex. D-vitamin under vinterhalvåret. Pga att vi i norden ej får i oss tillräckligt. Men äter man en varierad kost och inte har någon sjukdom som påverkar så behöver man inte äta kosttillskott. Att du använder samma ämnen i din smoothie säger ju egentligen ingenting mer än att du tror (och antagligen upplever?) att det ger effekt?

        Att placebo fungerar så bra som den gör beror till största del av förväntan, det har bevisats att dopamin (ett av de viktigaste glädjehormonerna som påverkar hela det centrala nervsystemet) utsöndras vid placeboeffekt vilket gör att personen (såklart) upplever effekt. Jag kritiserar inte dig eller placeboeffekten (snarare hyllar om den inte utnyttjades av de som bara vill tjäna pengar, skulle va nice om folk kunde äta sockerpiller istället för anti-depressiva).

        Det sker en fysiologisk effekt i hjärnan vid placebon vilket gör att det inte är ett dugg lustigt att du upplever att det fungerar, du producerar ju ett glädjehormon av det men det är du, din förväntan och senare betingning (du förknippar dopamin-utsöndringen med tabletterna eller ämnena i din smoothie) som gör det. Skillnaden vid placeboeffekten är alltså att det är DU som ger dig själv effekten genom placebo, inte tabletten i sig. Men du betingar det med tabletterna och upplever därför att det är pga dem, skulle du sluta skulle du antagligen känna minskad effekt iom att du är så övertygad att de fungerad.

        Men du skulle inte kunna framkalla effekt utan tablett/ännen i smoothien eller whatever utan det måste ju finnas något du betingar din effekt med.

        Jag är själv väldigt intresserad av alternativ medicin, vilka naturliga ämnen som används mot vad i århundraden (som du säger gurkmeja) och jag förminskar ingens upplevelse av placebo-effekten. Grattis, du mår bättre? Ja men fortsätt då, ditt mående är såklart viktigast! Skit i om det är placebo eller inte. Det jag poängterar är hur fel det är att detta utnyttjas iom att Graaf inte har en enda (trovärdig och oberoende) studie/forskning som stryker hennes påstådda effekter.

        Det handlar inte heller om min sanning eller din sanning, det handlar om att vara källkritisk och sanningen är att ett sånt här mirakelpiller inte skulle säljas utan patent och förmodligen recept. Men för att det ska klassas som läkemedel krävs gedigen forskning och studier som bevisar effekterna. Går inte det? Tja, då säljs det som kosttillskott, boost-piller och allt vad det kallas. För det finns inga vetenskapliga studier som bevisar effekten de påstår att det ger.

        Jag tror inte jag behöver läsa på mer om placebo, det behöver inte du heller för känner du effekt och är okej med att betala för lurendrejeri så fortsätt göra det. Viktigare att du mår bra, på riktigt alltså.

        Slår jag The Real Hmm i lång kommentar nu 😉?

         Jag vet inte vem real hmm är. Du framstår däremot både som konstig besatt och okunnig. Tycker det är tråkigt för don skull.
         Tror du det bara är de absolut kraftigaste preparaten i tydlig centralstimulerande effekt, som ger effekt? Du tror inte det finns ”mildare” naturmedel eller rent av de som verkar på lång sikt?
         Patent är lite svårare än det du kastar ur dig liksom alla andra som tror de är bra på att argumentera ”hade det fubkat så hade något rikt företag tagit patent”. Det är inte så slätstruket förstår du. Ginseng och rosenrot och gurkmeja och ingefära, kakao och alla andra växter figurerar nämligen ganska fritt i så många former att patent i det avseendet inte innebär att man tar patent på själva ingredienserna. Läkemedelsindustrin är fö inget jag någonsin tänker diskutera med någon som är så pass partisk och beroende av den som du är. Fullständigt meningslöst.

         Skeptikerna är de riktiga förlorarna. Det är bara mer att beklaga. Min ena katt blev av med sin allergi i huden genom en duktig homeopat. Hade han också placebo menar du?

         Jag drack Kolloidalt Silver under några veckor morgon och kväll och blev av med min psoriasis som jag haft i 7 års tid. Var det också placebo? De där variga sårskorporna i hårbotten som jag led ngt så förbannat av…är det inbillning menar du?
         Enligt läkarkåren kan man aldrig bli av med psoriasis, det är en autoimmun sjukdom som. Well jag blev det och det är 4 år sedan. Nej, de skrev gladeligen ut kortison i alla dess former…hjälpte det? Aldrig, det förstörde min hudbarriär där jag behandlade och den är fortfarande tunn av det starka medlet.

         Homeopatin handlar om att läka kroppen naturligt. Inte med kemiska och syntetiska preparat som mest ska dölja våra symtom. Har du gjort kroppen sjuk, kan du också återställa den genom rätt balans.
         Så, de som ständigt kritiserar homeopati, tillskott eller kallar det placebo..det är bara ni själva som förlorar i det långa loppet.

    Hahaha ”ok” Petra!

     Ok? Vad var kul?

   Omoraliskt att försöka tjäna pengar på att blåsa folk. Hon borde skämmas.

  För TREHUNDRA kronor i månaden?! NEJ TACK.

  Placebo…

  ”Är det NÅGON av er som testat det här och som faktiskt fått någon som helst effekt förutom placebo-kåthet?”

  Tvivlar på att folk gjort dubbelblindade tester med olika testgrupper hemma. Omöjligt att svara på den frågan med andra ord.

   haha bästa!! glöm inte randomisering till de olika betingelserna för att kunna dra kausala slutsatser!

    Alltså jag måste bara säga att jag älskar sådana här nördiga kommentarer här! Det förgyller kommentarsfältet ❤️

   Alltså, om det funkar – spelar det då nån roll om det ör placebo eller inte?

  Att äta chilli ökar iofs blidgenomflödet och det i sin tur är något bra för att öka lusten och få klitoris att svälla på samma sätt som penis gör vid upphetsning.

  Men så klart är det mest troligt placebo. 😉

   Blodgenomflödet*

   Då kan man dricka lite vin så ökar blodgenomströmningen, billigare och trevligare.

    Och godare

  Haha! Siktar på avsugning och kladdkaka istället, kommer spara SÅ mycket pengar!

  Har testat sådana tabletter. Det ökade sekretproduktionen men gjorde exakt inget med den mentala biten.

   Våt men inte kåt m.a.o? Låter mest jobbigt…

    Tycker att det är jobbigare åt andra hållet.. Är ofta kåt ”i huvudet” men kroppen ba no signal

     Hahahha ”no signal” 😄

  Hur länge ska hon va i thailand?

  Maggan skickade tabletter till sina bloggkollegor. ALLA lovade att recensera, den enda som gjorde det var Mona och hon blev inte ett dugg kåtare.

  Det bästa kåt-pillret för en heterokvinna är en man som sköter hushåll och barn. 🙂 Detta arbete ska kvinnan överlåta åt mannen så att han blir för stressad för att vara kåt hela tiden och så att kvinnan blir mindre stressad = mer kåt och får mer tid över för att göra sig sexig i hans ögon (träning, rakning, solning, sminkning, dricka vin, shopping och liknande). Så får heteropar balans i sina sexliv.

   Tjång!

   Lär ju fungera även för homo- och bisexuella par. Jag är singel, någon som vill sköta mitt hushåll?

    Sköt mitt hushåll så för du hushålla mitt sköte

     Så resonerar heteromän: sköt mitt hushåll så får du hushålla min kul oxå. Alla hetero-kvinnor jublar förstås 😂

     Då tar jag hellre hand om mitt hushåll själv. 😘

   Åh herregud vad det skulle tjonga då! En man som tröttar ut sig med hushållsarbete under tiden jag kan kolla på netflix och dricka vin.

   Därför jag tycker att det är helt sjukt att på konstgjord väg försöka kåta upp kvinnor, när jag gissar att en av de största orsaken till att vi inte har lust är just att vi är trötta och slitna hela bunten eftersom vi ofta har fysiskt och/eller psykiskt tunga jobb och sedan när vi kommer hem så tar vi största ansvaret för barn och hem under tiden männen kan luta sig tillbaka och hinna bli kåta. När ska kvinnor hinna det?

    Största orsaken till att hetero kvinnor inte vill med sina män tror jag är: brist på sex som kvinnor vill ha det och förstås – brist på orgasm. Samt en jävla massa krav som heteromän har, eller som deras kvinnor tror att de har, på kvinnornas utseende, kroppar och beteende i sängen. Heteromän vill ha en mor till sina barn, en mamma till sig själva, en prostituerad i sängen, en madonna/drottning med sig i sociala sammanhang, en självständig karriärkvinna och en mästerkock i köket. Allt detta i en och samma kvinna! Heteromän själva bidrar med penis och i bästa fall med lite pengar. Det tycker dom räcker. 😁 Tyckte det lät som en dålig deal för mig som kvinna så jag valde singelliv istället. 😊

     Män fattar inte heller hur jävla ansträngande det är för en heterokvinna att sära på benen, leka porrstjärna o fejka orgasm hela tiden. Efteråt är sminket utkletat, håret rufsigt och de känner sig så ofräscha att de måste in i duschen igen o börja om med alla utseende-bestyr. Allt detta för fyra sekunder heterosex som sällan ger någon utdelning för kvinnor, annat än en massa extra jävla besvär.

      Hahaha herregud vad spot on!

   Helt rätt! Jag har själv märkt att ju mer stress jag har på jobbet + med matlagning/tvätt i hemmet desto mindre lust och ork till sex har jag. Min man klagar på min kassa lust men den blir bättre ju mer han tar av hemarbetet så.. 😉

    Att se sin man hänga tvätt och städa toan slår alla kåtpiller.

  Hahahah, känns bara som en massa jäkla bullshit, som med allt sånt där, men kul för henne om de pirrar till i muffisen 😛

  Vad i hela friden är ”tjång i bäret”? Vad menar hon?

   Pirr i klittan förstås.

    Pirrar det i din klitoris? Asså va?

     Ibland när jag dricker cider pirrar det till😆

      Det låter awesome, upplever det mer ner söderut liksom 🤔

       Klitoris sväller vid upphetsning. Precis som resten av vulvan 😊

  Är det inte liiiite konstigt att Maggan inte är med på syrrans 40-årsfest i Spanien?

   Nej, varför tycker du det?

    Jo lite. 40 är ju ändå en siffra att fira!

   Det tycker jag också. Skulle bli väldigt jobbigt i min familj om jag åkte på ”finna-mig-själv-resa” i stället för att vara med på min enda systers 40-årsdag. Speciellt som Hannah ställer till med fest. Hon fyller bara 40 en gång – resan finns kvar.

    Särskilt när man läser hennes senaste inlägg om hur mycket hon uppskattar de som ”valt att komma” för att fira henne.

     Har ju varit uppehåll med ”systerskapet” mellan dem förr…

   Ja och Hanna var väl inte med på Maggans 43 års kalas heller…

  Så trötttsamt med hennes språkbruk för att leka ”häftig tant” hela tiden

   Jag har svårt för det här att hon raljerande kallar sina grannar för ”överklasstanter”. För att de bor där hon bor? Men hon är inte överklasstant?
   En fråga utan att lägga någon värdering i det: sopsorterar man inte i Djursholm?

    Det går bra i alla kommuner att betala mer för att slippa. Förmodar att det är så de gör.

    Låter man hundarna äta bajsblöjor och människoföda så blir sorteringen enklare.

    Jo de flesta gör nog det, som i övriga Sverige. Hade dock en granne som inte sopsorterade och när deras soptunna blev full gick de till grannarna för att slänga sitt skräp 🤔

   Ja och resultatet blir inte att hon verkar yngre precis. Som något gubbsjukt prat på 90-talet. Jag har rätt grov humor, men även det kräver känsla.

  är en kåt så är en är en inte kåt så är en inte…men kvinnor ät dem så era män blir nöjda………

   Bättre att heteromän börjar äta anti-kåtpiller. Då skulle vi slippa mycket sexuellt våld och dessutom minska befolkningen på jorden.

    Sexuellt våld handlar sällan om kåthet. Snarare maktbehov och kvinnohat.

     Det ena utesluter inte det andra, Felicia.

  Kvalificerat skitsnack.

  Jag testade en burk med L-arginin för kvinnor förut. Märkte ingen skillnad alls tyvärr. Har också provat rosenrot, det tyckte jag gav lite i effekt.

  Snake oil.

  Äter endast B12 vegitarian och D-vitanmin resten får jag i mig tacka vare bra kost. Tror inte ett skit på detta, ge pengarna till välgörenhet istället och byt man om du tröttnat, då bli det åka av helt naturligt! 😉😄

  Usch, jag blir så äcklad av hennes ord.

  Tänker genast på när några av männen på jobbet använder sig av frågor som ”pirrade det till i bäret?”
  Jag vill spy rakt ut då!!!!

   Haha jaa så mycket äckligare när folk envisas med att linda in ordern och prata om sex i metaforer. Är de rätta orden olämpliga att säga på jobbet så bör man kanske inte prata om ämnet där överhuvudtaget också😊

   Det är väl i så fall inte hennes ord, utan dina kollegors, som är äckliga.
   Skulle någon av mina anställda pratat pirr i bäret hade de fått åka på bärtur för evigt kan jag säga…

    😄 håller med dig. Usch!

   Instämmer helt, äcklad blir man av hennes udda uttalande och utspel! Tänk att ha en sådan mamma som uttrycker sig så, skulle skämmas ihjäl! TV-4 gjorde helt rätt att ta bort henne från rutan, enough is enough.

    Det var väl hon som sade upp sig, eller?

     Nej hon fick sparken och valde att gå därför säger hon att hon ”sade upp sig för att göra annat”.

      Jaha… ja hon framställer det som att hon själv valde att sluta.

       De som fått sparken från mitt jobb har alla fått välja mellan ”säga upp sig själv eller bli uppsagd”. Det är arbetsgivarens sätt att ge den anställde en chans till snyggt avslut. Inget ovanligt alls.

       Formellt sett brukar det heta att man säger upp sig. Speciellt om det rör en offentlig person som måste gå. Tystnadsavtal brukar skrivas, som gäller bägge parter. Man kommer överens om att uttala sig offentligt på ett enigt sätt för att undvika spekulation. Detta är ett familjeprogram, så det förvånar mig inte alls om så skulle vara fallet. Tänker på hennes vulgära utspel.

      Men.. både fick sparken och valde att gå?! Låter inte helt logiskt… antingen får man väl sparken eller väljer att gå? Välja att gå och säga upp sig är väl mer samma sak. Tror inte hon fick sparken, tv-produktionen sa ju att det är tråkigt att hon går, var kanske ändrade villkor som hon inte gillade och valde därför att gå. Hon har nog varit uppskattad och omtyckt. Bra i rutan har hon varit också.

       Tv-produktionen bestämmer inte det gör TV-4 ledning…

        Som vilken annan arbetsplats som helst så även inom TV- media, man får direktiv om vad som gäller och är det så det inte passar, har man två val, gilla läget eller säg upp dig. Det går inte att vara kaxig i den branschen då ryker man och ingen är oersättlig…

         Exakt, gilla läget med nya direktiv och villkor eller säg upp dig – inte samma sak som att få sparken. Att anställa nya gör att pengar kan sparas in då de inte behöver betala ut samma löner, men lottförsäljningen lär inte gå ner för att någon försvinner, möjligtvis ett antal tv-tittare.

        Och? Du tror att Tv4 ville ha bort Maggan men samtidigt ville de ha med henne och hennes familj i en annan tv-produktion? Jo men visst låter logiskt – not. Maggan drar helt klart tittare, och hon har troligtvis varit den högst betalda av utdelarna också. Men nya villkor och direktiv kan ha gjort att hon inte ville fortsätta, eller att hon vill göra annat för är de där är de bundna till det tydligen.

   *Spyyyyyr*

  Allting går att sälja med mördande reklam…kom och köp konserverad gröt…..

   Tack, nu sjunger konserverad gröt i mitt huvud! 🙂

  Kakao och chili säga öka sexlusten det är allmänt känt, och även ostron det är väldigt känt. Har själv inte testat men har hört och sett många som säger och skriver att detta funkar för dem och är bra. Rosenrot sägs vara bra för ökad sexlust också.

   Då låter det godare att äta en chiligryta med kakao i. Det är förmodligen mest ekonomiskt gynnsamt också.

    Haha ja testa gör en chiligryta med kakao i kanske gör susen, lite ostron i också kanske för bästa effekt. 😉
    Menade att jag inte testat dessa tabletter men hört och sett många som säger att de fungerar och är bra. Och många som säger att rosenrot ökar sexlusten men inte själv testat det heller, och ostronextract sägs ju också öka sexlust.

   Ostron med kakao och chili då?

    Inte tillsammans väl! 😅

   Du behöver ju stora mängder kakao eller chili för att de ska ge kännbara effekter, precis som det finns ett ämne i choklad (minns ej namn) som du får morfin-liknande välbefinnande utav eller kan producera opium-te av en viss svensk valmosort krävs allt det där så stora mängder att du knappt pallar få i dig det under en dag.

   Och frågan är hur kåt en är efter att ha proppat i sig en stor chili-gryta med en typ 15 kakao-drycker till efterrätt?

   (Och nej, de har inte malt ner de stora mängder som krävs i dessa piller men ämnena lockar ju iom att många (?) tror att en chokladkaka med chili på fredagskvällen resulterar i kåthet. Dessutom handlar det i sig om att chili & kakao ökar blodtillförsel vilket gör att klitoris sväller upp, vilket väl är anledningen till att hon påstår det ”pirra i bäret”.

   Och ostron är väl bara en myt?
   Men funkar det är det ju bra, placebo är fortfarande en härlig sak.

    Det stämmer inte gällande de mängder du beskriver att man behöver för att få vetenskaplig effekt av ex ostron, kakao och chili. Det finns senlänge flera studier som fastställer en effekt. Här kan du läsa lite sammanfattande kring ostron och mer finns att läsa om du googlar lite. Grejen med kosttillskott är för övrigt att komprimera ingredienser så att man tillexempel slipper äta 40 ostronblobbar för att få ut effekten.
    https://www.telegraph.co.uk/news/uknews/1486054/Raw-oysters-really-are-aphrodisiacs-say-scientists-and-now-is-the-time-to-eat-them.html

  Den där ostronmyten då haha… Jag åt ostron en gång. Var så skeptisk men en vän lovade det är underbart gott. Fick springa in på toaletten och kräkas. Skämdes, men herregud, en enorm snorkråka är varken gott eller upphetsande. Snacka om kejsarens nya kläder…

   Tror det är innehållet i ostron annars som ska verka upphetsande inte smak och konsistensen.

   Håller med. Smorkråka deöuxe.. Mycket godare m musslor.

    Moule frites!! Och pilgrimsmusslor med smörstekt sparris!

     Orgasmiskt gott 😋.
     Blev riktigt sugen ju.

  Men alltså är det någon som sitter inne med ett riktigt bra tips för att öka sexlusten?! It’s just gone!

  Älskar min sambo så tänker inte byta ut honom om någon tänkte föreslå det 🙄

   Slappna av är mitt råd faktiskt. Det kan gå i vågor och när man minst anar slår det till igen 😉 Sen hatar jag egentligen det här med att ”ha sex så leder det till ökad sexlust” (för liksom ska man verkligen ha sex om man inte är sugen?) men det ligger ändå något i det ibland!

   Rosenrot

   Utforska din egen sexualitet! Sexleksaker brukar fylla sin funktion riktigt bra. Beställ lite spännande leksaker, titta på eller läs saker som gör dig riktigt upphetsad (tänk dina mest pirriga förbjudna fantasier och leta upp filmer/böcker). Då får du igång maskineriet och lite skjuts i lusten så att säga!

   För övrigt håller jag med Anonym att sex brukar leda till att man vill ha mer sex. Men ibland krävs det kanske att man kliver ur gamla hjulspår och vågar utforska lite också.

   Det är din manlige sambo som måste minska sin sexlust. Detta görs, som någon skrev ovan, genom att låta honom sköta markservicen åt dig så att du kan ägna dig åt roligare saker i livet och bara slappna av. Köp en klitt-vibrator oxå.

   sluta ppiller

    Går inte på p-piller ☹️

  Rosenrot däremot, he grejer he! Rekommenderar det till alla jag känner. Det ger tjång tjång x3000 i bäret och är bra på många andra sätt också, bland annat så stabiliserar den menscykeln och ägglossningen. ✌️

  Jag äter Magnesiumbisglycinat koncentrerat, och det anses vara avslappnande, hämma stress och utbrändhet och hjälpa vid fibromyalgi. Jag tar det innan läggdags och somnar mycket lättare och snabbare, det hade nog inte passat om jag vill ha tjong i bäret när man blir supertrött😝

  Det är bara ett sätt att tjäna pengar på lite onödiga vitaminer och mineraler, något ska stackaren leva av.

  Gillade Maggan förr men något har hänt med henne och hennes blogg. Inte alls som förr. Nu är hon stickig och snarstucken – har kort stubin som fan och verkar bara vilja provocera.

  Men alltså om en tar ett steg ut och bara betraktar hela fenomenet att kvinnor ska medicinera fram sexlust?!?! Tycker det är sjukt på riktigt. För vems skull?

   Sinnessjukt. Som om det vore fel på kvinnlig sexualitet istället för den manliga…

   Håller med. Vem har bestämt att man ska ligga X antal ggr i veckan? Varför anses det fel och konstigt att kanske ha lust ”bara” en gång i månaden? Tänk att allting jämt ska jämföras idag… Vi är individer. Vissa älskar att springa maraton flera ggr på år, andra njuter av bara promenader ibland. Och matlust! Vissa äter allt i stora lass, andra har knappt aptit (men det är ju bra för då håller man sig smaaaal)… Låt sexlusten vara individuell…

    Problemet uppstår i heterorelationer när mannen anser sig ha mer rätt till kvinnans kropp än vad hon själv har. Det är alltså inte kvinnan som ska få bestämma när mannen ska få stoppa in korven i hennes kropp – det ska mannen bestämma, tror han. Men heterokvinnor kanske inte vill ha snopp mer än max en gång per månad? Ja, då är det något fel på dem, anses det. Se bara på kommentarsfältet här, där heterokvinnor (på allvar) till och med kan tänka sig att medicinera sig, för att kanske bättre kunna anpassa sig till manlig sexualitet och lust. Mannens sexualitet och lust är det ju inget fel på nämligen. 😉 Trots all skit i världen som män ställer till med sin onormala sexuella ”aptit”…. Det vore bättre för världen och heterorelationer om männen istället anpassade sig efter heterokvinnors (mindre) lust. Heteromän kan ju bara ta lite piller…? 🙂

     Eller så gillar dessa kvinnor helt enkelt sex och vill känna för det oftare? Så jävla dömande, är du.

      Estelle: Du hänger inte med. Det är inte de heterokvinnorna vi talar om här. Det är de utan sexlust som tror sig måste försöka medicinera fram den.

  Någon som vet nått om Lance realityserie ”Lance vs Livet”? Kommer systrarna Graaf / Magnus Hedman medverka där eller är det bara Lance? Vad skall den handla om?

   Känner mig så tacksam över att vi snart ska få se ett geni som gör bättre musik än Avicii och dessutom är en stor konstnär som målar ovärderliga tavlor! 😌

   Se på Lance instagram där har han lagt upp klipp. Ja Graaf och Hedman dyker upp, och Graaf har skrivit idag att hon ska spela in för Lance serie så ja hon kommer medverka en del. Handlar om Lance och hans liv med vänner, träning, musik osv.

  Att det skulle finnas arginin i sädesvätska har naturligtvis ingenting alls att göra med att det skulle gå att äta samma substans och få något slags effekt. För det första är sådana här piller inte testade för effekt på ett vetenskaplig sätt, för det andra blir det sannolikt inte mycket kvar av det där när det passerat magsafternas sura innehåll. I bästa fall har tabletten en placeboeffekt- men det är ngt helt annat det. Och det ska man inte luras att betala dyra pengar för. Ljug och hittepå är vad det är.

  Varför finns det bara att bli kåt piller? Varför är det så viktigt att vara kåt? Jag är sugen men har ingen att sätta på, vilket är så frustrerande och jobbit att gå runt och vara så sugen. Varför finns det inte piller så jag slipper vara så sugen?

   Ät p-piller eller antidepressiva så minskar lusten säkert.

    Ja och så riskerar du massa skit-biverkningar men det är ju sekundärt 😅.

    G-stavs vibrator är mitt bästa svar, tog bort mitt sitta behov av en man

    (okej, saknar närhet & mys ibland men förutom det är de rätt irrelevanta i mitt liv nu. Äntligen. Synd att det skulle ta 30år att inse och där typ halva livet gått ut på att få bekräftelse av dem, vara k*ullbsr i deras ögon och all sån patriarkat-skit. Men bättre sent än aldrig I guess. Så länge SD inte får bestämma över barnaskapande kan en ju dessutom inseminera).

  Någon här som också är kåt i tankarna så att säga men upplever att kroppen inte kommunicerar/respondar? Det är riktigt jobbigt, fattar inte.

   Tror det finns en ”sjukdom” för det, vilket gör att det kanske finns andra läkemedel än detta. Men Cialis (typ Viagra men fungerar längre än Viagra. Tror Viagra har 3-4h verkan och cialis upp till 1,5 dygn) kan ge de fysiska kåt-symptomen även på kvinnor om det är så att du faktiskt lider av det. Dock dyrt och lite svårt att få utskrivet som kvinna :/

   Är det alltid så? När jag gick på p-piller upplevde jag ofta att jag var kåt, men blev inte våt. Detta har i princip försvunnit sedan jag började med hormonfria p-medel.

  Cam cam såg du förra inlägget på Hannha Graafs blogg att Peter varit inne och gjort ett sarkastiskt inlägg igen och fick både ris och ros tillbaka, men nu har Hannha tagit bort kommentarena.
  Han drog upp lite saker han påstått läst bland kommentarena på bloggen men tror nog att det är här han varit inne och snoka.

   Åh vad synd att jag missade det! Hade velat läsa… trodde Peter var en fantastisk man, perfekt för Hannah, men har läst så mycket annat nu. Å andra sidan ska man kanske inte tro på allt man läser.

   Många i det här kommentarsfältet har ju sagt precis detta om Peter Karyd. Dvs att han verkar vara en dominant, kontrollerande och kvinnoföraktande typ som lägger sig i Hannahs och även MG:s business tidigare. Jag skulle t.ex bli vansinnig om min man lade sig i min blogg och rycker in för att ”försvara” mig eller någon annan i mitt kommentarsfält. Han agerar som om Hannah är ett litet barn som inte kan tala för sig själv. Hon behöver tydligen en manlig talesperson och överförmyndare.

    fast att han försvarar sin fru är väl fint och bra, har väl inget med att hon behöver förmyndare att göra eller är ett litet barn. är ju samma här att man ibland rycker in och försvarar olika bloggare som blir hårt ansatta och får oförtjänt kritik och skit, betyder inte att man anser de vara barn. vissa låter väl inte ens sina män läsa deras bloggar av olika anledningar hmm… men att en man skriver i sin frus blogg och försvarar bland kommentarerna är väl inget fel el konstigt, kan jag mkt väl förstå. Vad synd att Hannah tog bort kommentarer hade gärna velat läsa.

   Screen shot?

   Inlägget i Bloggbevakning om Hanna, trivsel i Spanien, så kan man se att han även varit aktiv i kommentarfältet.
   Herregud, vilken konstig man!

    Hur ser man det?

   Mitt intryck är att hela Graaf-klanen (Peter inräknad) är ytterst lättkränkta.

   Vem minns inte när Hannah Graaf åkte ut ur Let’s Dance först av alla det året hon var med. I eftersnacket senare samma kväll på TV4 så var hon märkbart sur, otrevlig, och gjorde fuck you-tecknet mot kameran (dvs tittarna) och gnällde om att det handlade om ”den jävla jantelagen” att hon åkt ut. Det här var innan hennes blogg var så populår som idag, det var väl 7-8 år sedan hon var med, så hennes hennes stela mediokra dans imponerade helt enkelt inte.

   MEN… det bästa av allt var inte Hannahs pinsamma utbrott, utan Peters! Han hade också en blogg på den tiden och skrev ett låångt bittert inlägg samma natt som var oerhört ”von oben” och han var så kräbkt över att kära frun åkt ut eftersom hon ju ät ”sveriges vackraste kvinna” och svennebananerna som röstade ut henne skulle bara veta vilken fanrastisk männ8ska hon är, bla bla.

   Det var förvisso inte Hannahs fel att Peter valde att skriva det pinsamma inlägget (som togs bort dagen efter – bloggen är nedlagd och borttagen från nätet sen flera år, så den finns inte kvar att läsa heller), men hon betedde ju sig själv som en tramsig barnunge när hon åkte ut.

   Efteråt skyllde hon på att hon blivit så besviken över att åka ut att hon sagt saker hon inte menade, men det var ju bara klassisk damage control.

    Men togs det bort dagen efter verkligen? Har för mig att det inlägget blev ganska hyllat och att det var ett fint och kärleksfullt inlägg men jag kanske minns fel… Tycker nog du överdriver något ang Hannahs beteende där och då men minns att det där hon sa om ”Sverige är ett jävla litet janteland” var fånigt och pinsamt.

    Jag minns det där, han skrev också att folk bara dömer henne för hennes utvik men att hon är så mycket mer och att vi förstår inte…bla bla. Otroligt nedlåtande, att hennes dans var problemet fanns inte på kartan för honom.

     Men nedlåtande var det ju inte, det var ju ett kärleksfullt hyllande inlägg till sin fru, om sin fru.. sen att han kanske inte skrev om hennes dans, nej den var ju inte den bästa hon såg lite obekväm och stel ut.

    Jag minns Hannahs minst sagt märkliga uppträdande när hon åkte ur Let´s Dance och även hennes patriark Peter Karyds pinsamma inlägg angående det. Blev väldigt förvånad eftersom jag har uppfattat Hannah som en rätt ödmjuk människa men jag såg liknande tendenser när hon var med i Melodifestivalen.

    Varken hon eller systern verkar ha någon uppfostran, de har ju berättat bägge två att de vuxit upp i ”kollektiv” flower power, där det oftast råder fri fostran. Mamman är pastor i en flum kyrka, och pappan vad jobbar han med? Gift med en mycket ung och söt tjej som skulle kunna vara hans dotter. PK har väl fostrat henne mer eller mindre så hon passar in i hans värld. Man kan se på vissa reportage att hon fortfarande har suget efter att visa upp lite bröst och annat. Likaså systern som låssades ha fastnat i badkaret för några år sedan, när hon skulle vaxa sig, lade upp en blid på sin blogg när hon sitter naken i badkaret. Verkar som de gärna vill visa upp sig nakna även i mogen ålder. Skulle de få fem miljoner var, så skulle säkert kläderna åka av igen i en gruppbild.

     Tror det har fått en ganska strikt och sträng uppfostran för det känns som att det vill hela tiden göra revolt likt en tonåring gör mot sina föräldrar men i deras fall är det mot allt och alla även i vuxen ålder, i alla fall Magdalena. Hannah är mer den som blir styrd och inte våga vara så utåtagerande utåt utan mer i det tysta men när väl droppen rinner över bägaren så kommer det fram hos henne med som i Lets Dance. Det där ”kollektivet” som dom har vuxit upp i hette Jesusfolket, och är mer eller mindre en liknande traditionell frireligiöst kollektiv. Sedan på det Livet Ord grundskola och till sist Stefan skolan (också en frireligiös skola). Både mamman och styvpappan är även dom pastorer i Arken som klassas som en sektliknande församling av både bland annat avhoppare själva och författare. Pappan han bor med sin unga fru och son i Älvdalen. Tror snarare att båda måste testa ”sociala gränser”, då de inte vet hur det skall agera gentemot vanligt folk, dvs dom har inte fått den ”social träningen” som vanligt folk får med sig.

      Pappa Graaf som skriver utagerande och rasistiska/islamofoba inlägg på insta…

  Nä tyvärr . Men ni kan ju fråga Hanna varför hon tog bort kommentarena, men hon kommer nog bara ignorera frågan.

   Vad skrev Peter ”vakthunden” Karyd då? Någon som kan återge på ett ungefär?

    Nå liknande typ att han sett bland kommentarena att pojkarnas pappor delar på kostnad på skolan med Hanna och att han bara ligger i solstolen hela dagarna och bidrar inte till försörjning av familjen och nu springer dom andra papporna runt och hjälper till att anordna Hannas fest.
    Ja han hade den typiska sarkastiska P.K stilen. Att han han ogillar Daniel så mycket när William verkar ty sig mer till honom som bonuspappa än Peter själv.

   Antagligen så började väl folk tjafsa och skälla på Peter och för att Peter kommenterat, sett förr att folk blir irriterade om han skriver på bloggen och här ovanför har någon (troligtvis samma person) skrivit hur illa det är att Peter lägger sig i bloggen och vad folk skriver. Men där förstår jag honom ändå, och det jag sett han skriva förr är ändå ganska klokt. Men bättre låta saker stå kvar ju annars får de skit här ist, tror inte H och P läser denna blogg dock. Jag tror nog att P är lite översittare sådär men säkert varit en fin extrapappa det har det verkat som tycker jag, brukade läsa Hs blogg förut inte så ofta nuförtiden dock.

    Det var bara några kommentarer som droppa in. En tyckte han var rolig , en tyckte han skulle hålla dig undan bloggen och den sista att han skulle tänka på Hannas psykiska hälsa och inte starta massa elaka kommentarer gentemot honom så hon drabbades eller nåt i den stilen .
    Sen togs allt bort.

  Har syrran Hannah nämnt något om syrrans ”mirakelsexpillrena” i sin blogg och gjort reklam för dem?

  Jag får alltid känslan av att hon tänker sig för på ett HELT annat sätt än Magdalena kring vad hon skriver som kan påverka henes barn. Speciellt de två i tonåren. Hannah verkar väldigt nogrann med att värna om deras integritet och även om hon ofta bjuder på sig själv så är det just på sig själv och inte på bekostnad av andra. Så jag har svårt att förestälka mig henne skoja om eller göra reklam för ”kåtpiller” eftersom hon vet att de äldsta barnen, barnens kompisar och deras föräldrar, och lärare kan läsa allt som läggs upp.

  Sjukt märkligt förresten att Magdalena skiter i Hannahs 40-årskalas, när Hannah skrivit i ett halvår i bloggen om hur mycket hon sett fram emot det hela. I ett inlägg idag skrev hon att inbjudningarna gick ut redan för ett år sedan, så det har Magdalena vetat om hela tiden. Ändå lägger hon in sin egen finna-sig-själv-resa till Thailand dagen innan Hannahs kalas?! Så jävla märkligt beteende.

  Hannah verkar må piss. Jag hade ställt in allt för att göra min syster lycklig i det läget.

  De verkar heller knappt ha umgåtts i sommar. Hannah gick inte på Lanxelots och Williams stora kalas som Magdalena höll i sitt hus. Och Magdalena med familj gick i sin tur inte på Mios konfirmation.

  Bilsemestern till Gotland som de skulle ha ihop slutade med att de åkte på varsitt håll med sina egna tjejgäng istället och under den veckan på Gotland så möttes de bara snabbt upp en gång på något torg för en pliktskyldig ”vi umgås!”-bild pch umgicks inte alls, trots att det var en av Hannahs få semesterveckor i Spanien.

  Jag får bara känslan av att det är Peer och Magdalena som bråkar och avskyr varandra. Hannah har hamnat emellan, försöker göra alla till lags och är rätt mesig. Magdalena i sin tur står på sig, orkar inte ta skit från någon sen sonens död, men verkar pckså ha svårt att förlåta och verkar långsint.

  Min hobbypsykologiska analys efter att ha läst bådas bloggar från och till i tio år.

   Nja tror inte hon skrev att inbjudningar gick ut för ett år sedan men att någon bestämde resan redan för ett år sedan el att hon planerat ett år. Ja kan nog vara så att Maggan och Peter ogillar varandra, eller Hannah och Filip kanske. Systrarna sågs på Gotland mer än på ett torg för en bild hehe såg bl a på Sofia Wistams instagram att H och M satt bredvid varandra på en typ fest och skojade ihop med ett gäng, och de var ju på middag ute häromveckan med mamma och söner sedan hemma hos Maggan. Båda två verkar ju må dåligt och det är ju tråkigt och tär såklart om några nära inte kommer överens, så att de alla inte kan umgås tillsammans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *