Sindy gör ett sponsrat inlägg för en ny röv

Jag vet inte vad jag tycker är vidrigast med det här inlägget..

Att Sindy försöker få unga tjejer att inte tycka att sina kroppar duger och locka dem till att operera sig med hjälp av rabattkoder eller att hon inte skriver att det är ett samarbete och att hon med största sannolikhet får sin nya röv gratis kanske även en procent på varje använd rabattkod. Hmmm… det första tror jag!

Och innan någon skriker ”skammande” så kan jag bara meddela att ni har helt rätt. Jag tycker att man SKA skämmas när man håller på så här! Så kalla mig ”moraltant” om du så vill. Även ”jävla moraltant” går bra. Ös på bara!

245 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tycker att bokning via instagram eller WhatsApp känns sisådär seriöst…

      Det hela känns så fruktansvärt… Dessutom så lär det väl vara inne med platta och smala rövar snart igen.

        Vad ska man säga…vart är världen på väg..?
        Det kommer fortsätta välla in ungdomar och kvinnor som mår så dåligt psykiskt…vi kan ju inte undra varför vi har så mycket psykisk ohälsa i vårt avlånga land..usch..tragiskt är vad det är. Å det känns som dagens ungdom gör vad som helst för att synas, få följare och likes.
        När jag va liten så fanns inte det här..såå tacksam för det.

          Fortsätta gilla oss själva 🙂 och må bra!

            När FAN ska folk börja operera in en jättemage?! Längtar…

              Det behövdes aldrig för mig. Den kom naturligt ändå.

              Då är blir jag het

              Tänker på Catrin Hedlund ?

          Och politikerna slår fast vid att den psykiska ohälsan i samhället idag beror på stressen i skolorna? (Alltså kraven med prov och betyg antar jag då? Rätta mig om jag har fel)

          Vet ni vad jag tror är orsaken till denna psykiska ohälsa som råder idag och som bara växer sig större och större? MEDIA! Och ungdomars tillgång till den. Iphones, ipads, datorer, tv, internet.. Vi matas dagligen av ”regler, normer, ideal och krav” via den.

          Inte konstigt man får tuppjuck och går raka vägen in i väggen.

            Många bäckar små tror jag!

            Det tror jag med. Har väldigt svårt att tro att det är högre krav i skolan idag än det var på t ex 90-talet. Snarare att ungdomar inte är vana vid den typen av krav hemifrån eller att de prioriterar skolan så lågt att de ser alla krav därifrån som skyhöga.

              Det är högre krav i skolan idag. Mer press på höga betyg, mer prov osv.
              Se bara på det som idag är matte2 som hette matte b på min tid innehåller till stora delar det som var c innan, alltså svårare. Jag läste b på gymnasiet, läste matte2b på komvux senare för att fräscha upp kunskaperna och det var massor som var helt nytt för mig.

                Du kanske har rätt men i så fall undrar jag varför kunskaperna hela tiden sjunker, vilket såväl gymnasie. som universitetslärare vittnar om?

                  För att lärarna får mindre att säga till om samt mindre tid för eleverna eftersom vi har mer dokumentation. Men det är sant att klåfingriga politiker hela tiden kräver att vi ska höja kraven. Och det är sant att barn mår psykiskt dåligt av all press.

                Jag är tveksam till det. Jag tror inte att kraven är högre idag. Jobbar i skolan. Och jag tror att skolpress kan vara nyttig, om den inte spårar ur. Press om att vara perfekt, ha det perfekta livet som alla visar upp på sociala medier – det tror jag är boven. Lever man med den pressen och dessutom ska prestera i skolan, ja då blir det jobbigt.

                  Ptja, Finlands skola rankas som bäst i världen och de har inga läxor samt korta skoldagar. Fungerar uppenbarligen jättebra. Fattar inte varför det inte talas mer om detta rent politiskt, speciellt när man ändå jämt tjatar om hur svensk skola går nedför?!

                  Gick inte att svara Gong så svarar här: vi har visst läxor i Finland, rätt mycket faktiskt. Men korta skoldagar jämfört med stora delar av världen stämmer.

                  Varifrån kommer den här uppfattningen om att man inte har läxor i Finland? Gick hela grundskolan i Helsingfors och hade läxor varje dag. Samt betyg från tredje klass. Har inget svar på hur man optimerar utbildningen men tror inte att mera slapphet är svaret.

                  Det som jag funderar över är hur det fungerar med betygen? Båda mina syskon har precis gått ut gymnasiet och båda två var i och för sig inte mästerstudenter från början… men enligt dem så var man ”körd” om man fick ett sämre betyg på ett prov. Säg att de fick E (godkänt?) på första provet de hade, då kunde de liksom aldrig få ett A på kursen. Det kanske bara var de skolorna som var extra hårda med betyget. Men där tänker i alla fall jag att då måste ju motivationen försvinna ordentligt. Det skulle den i alla fall göra med mig. När jag gick i skolan så handlade det ju mycket om utveckling. Man kunde ju jobba upp ett G till ett MvG under året. Hade jag inte haft den möjligheten vet jag inte om jag hade ansträngt mig lika mycket om jag väl hade fått ett sämre betyg. Det hade ju känts väldigt ovärt.

                Mattekunskaper har inte ökat. KTH har kört samma introtest i decennier och de nyblivna studenterna har allt svårare att klara proven. KTH tvingas börja med att lära studenterna det man tidigare lärde sig i gymnasiet.

            Har väldigt svårt att tro att det är skolan som är det stora problemet. Blev väldigt frustrerad och förvånad när dom tog upp detta i media. Att ingen kan ta upp det faktum att man idag sitter klistrad vid sociala medier gör en otroligt stressad och därmed tar tid från viktigare saker. Med dom vill ha mindre press från skolan för att få mer fritid?! Nej all press och stress från och av sociala medier är problemet.

            En orsak är också vi inte lär våra barn att ”deala” med svårigheter/problem som dyker upp. Lyssnade på David Eberhards sommarprat och han var tidigare överläkare vid St Görans akuta psykiatrimottagning. Han berättade att för ca 20 år sedan så sökte sig personer till psykiatrimottagningen som hade ”verkliga” psykiska problem, som t ex schizofreni eller som var i psykos. Idag kommer ungdomar till akuten med problem som ”min hund har dött” eller ”min pojk-/flickvän har gjort slut” och de vet inte hur de ska hantera känslorna kring detta. Så ja, stressen i skolan och på sociala medier är en sak men det här är något helt annat.

          Men nu för det väl förihelvete bli någon ordning??!! Sluta med de där dumheterna! Operera in skit kors och tvärs i kroppen!! FÖR VEMS SKULL?? Kom inte och babbla om att ”det är minsann för mingen skull” Gå till en psykolog ifall du har problem, inte till en plastikkirurg!!!

            Haha, förstår dig och håller med. Alltså… detta är fan inte ”för sig själv”. Detta är SJUKT. Riktigt sjukt.

        Anonym 13:26

        Lite det som är problemet att det kan vara så att hon följer trenden.
        Vad ska vi med naturligt fylliga rumpor göra när det blir trendigt med platta rövar, fettsuga oss?

          Vi ska vara nöjda; precis som hittills!

            Skulle aldrig operera mej utomlands. Kan gå snett med narkos m m nej inte värt det.

              Den kliniken är väl inte så bra, kolla vad som hände Pixee Fox. Det är verkligen att spela roulette med livet som insats. Billigt är inte alltid bra, speciellt inte i länder som inte har en utvecklad sjukvård.

                Vad hände med henne? ?

            Så sant, är jättenöjd med min oavsett haha. Dock tycker jag det är lite dubbelmoral när vissa här talar om att det lika gärna är bra att ha kvar sina platta rumpor för det blir trendigt snart igen, det är ingen skillnad från vad Sindy gör nu då, alltså att följa trender. Som du säger är det bäst att vara nöjd vad man än har eller om det är trendigt/ej trendigt.

          Du kan göra som jag nu när det är trendig med stora fylliga rumpor, fortsätta precis som vanligt. Jag har en liten rumpa och jag tycker att den är asnice, jag tränar mycket men den är som den är ??‍♀️ Alla kan inte se likadana ut och inte ens instagrammodellernas rumpor ser ut så när de inte spänner dem så det ser bara konstigt ut om man opererar sig för att se ut så.

          Bara osäkra människor följer trender, vi andra är trygga i oss själv!

          När man är 43 år är man glad att man är frisk!!!

          Fler borde tänka på hälsa istället för yta!

        Sant. Tycker redan man märker att modet börjar svänga. Folk börjar väl se de där fejkade överdimensionella rövarna för vad de faktiskt ser ut som: välfyllda, hudfärgade blöjor. Ser faktiskt helt absurt ut när det inte finns några lår som bär upp rumpan (a k a när det inte är naturligt)

          Ja, som om den inte hör ihop med kroppen utan är ditklistrad. Det syns så väl när det är fejk.

          ”välfyllda hudfärgade blöjor” hahahaha… so true tho!

    Tycker alla som funderar på detta ska läsa detta först:
    https://www.expressen.se/nyheter/akte-utomland-for-ingrepp-dog-pa-operationsbordet/

      Tre barn moderslösa för en jäkla rumpas skull! 🙁

    Hon kommer se ut som en myra om hon pumpar upp röven sådär enligt mig, men smaken är som baken. Med eller utan fyllning.
    Herregud, stora rövar är så trendigt nu. Men om 10 år kanske man ”ska” ha en liten rumpa. Tycker synd om Sindy som aldrig blir nöjd, hon var ju fin från början!

      ’smaken är som baken’
      Pumpad?
      Implanterad?
      Trosspäckad?

        Kul ?
        Jag tror vill alla kan vara överens om att vare sig den platt, opererad eller naturlig så är den alltid delad.

    ’Ju fler desto bättre!’
    Spännande tanke, men ändå grammatiskt korrekt (till skillnad från Sandra Beijer som inte fixar ’ju… desto…’).

    Jääääveeeeela moraltant

    Jag har ingenting emot skönhetsoperationer i sig, det är upp till var och en. Men jag förstår inte hur man kan titta på prislappen när det gäller ingrepp? Folk åker till Turkiet för att det är billigare än i Sverige, folk gör fillers hos outbildade för att det är billigare osv

      Du kanske tror att svensk sjukvård är bäst, såååå fel! Varför inte åka till ett varmt land och operera sig? Två flugor i en smäll!

        Klassar du skönhetsoperationer som sjukvård? Spännande.

          Fick mig att tänka på att när en bloggare gjorde en skönhetsoperation och en massa folk skrev till henne krya på dig, krya på dig… och bloggaren själv tyckte att man borde skriva krya på dig till henne och inget annat ? ? ?

          Just det här är så fascinerande. Fullkomligt friska unga människor utsätter sig för komplikationer.

        Vadå två flugor i en smäll? Hur mycket kommer man njuta av det varma vädret när man ligger på mage, öm och nyopererad?

        Ja, det är ju supersmart att upphålla sig i ett land där det är 40 grader och multiresistenta bakterier när man är nyopererad! Perfekt ju! Här i Sverige stänger många kliniker i juli-augusti just pga värmen och mycket större infektionsrisk än resten av året. Hört talas om rötmånad?

          Lite röta i röva har väl ingen dött av…eller?

            ALLTSÅ DETTA KOMMENTARSFÄLT <3<3<3

          Att operationsavdelningar stängs som du skriver pga värme stämmer inte. För att kunna bedriva säker vård på opavdelningar krävs en så avancerad ventilation att vädret ute inte är något som påverkar inomhusmiljön, på så vis att operationer inte kan genomföras.

            I somras fick operationer i Sollefteå (tror jag det var) ställas in pga fuktigheten, som kom sig av värmen. De kunde inte garantera en steril miljö.

            Min mammas operation blev framskjuten i Piteå pga värmen och att dom inte kunde garantera en säker läkning.

            På operationsavdelningen ja men du ska ju ut därifrån sen.

              I varma länder kan alltså inga operationer ske för att pat ruttnar när de kommer hem. Hålls god hygien går det oftast bra.

            På Mälarsjukhuset flyttades många icke-akuta operationer denna sommar p.g.a. värmen.

            Jo det stämmer. Man undviker att göra elektiv kirurgi under rötmånad pga infektionsrisk efter operationen. Det är allmänt känt att sår läker dåligt och lätt blir infekterad. De stänger inte pga att kirurgen inte gillar temperaturen inne i operationssalen! ?

              Är anssk på ett av landets största sjukhus och har aldrig någonsin varit med om att operationer ställts in pga varmt väder, varken här eller andra ställen jag arbetat på. Elektiva operationer ställs ofta in i den mån det måste göras under semestertid pga personalbrist, inte pga värme eller rötmånad! Skulle vi sluta operera elektivt pga rötmånad så skulle köerna till op växa jättemkt samtidigt som produktionen minskar rejält. Skulle aldrig hända!

              Om luftfuktigheten på en sterilcentral /sterilförråd skulle bli för hög är ventilationen undermålig. Då åtgärdas problemet snarast möjligt!

                Kunde inte sagt det bättre själv// från en steriltekniker

                MEn det ställdes väl in Op denna immar på något sjukhus i Sverige? Pga värmen?

            Min kollega fick sin operation uppskjuten flera ggr pga kondens i op-salen i somras.
            Fan va dom ljuger.. ska meddela kollegan imorgon och säga sanningen.

              Det kan såklart uppstå fel i ventilation eller teknisk apparatur på en opsal, vore märkligt annars. Men det åtgärdas då snarast möjligt. Man stänger då den salen där felet finns och det under minsta möjliga tid. Att operationer på op-programmet skjuts upp händer dagligen. Oftast är kirurger lite väl optimistiska gällande antal operationer som ska hinnas med per dag. Så är tyvärr inte ovanligt med operationer som skjuts upp.

          Sjukhus i Istanbul har betydligt bättre klimatreglering än de i Sverige. Åtmonstone de nyare (min pappa jobbar med sånt och har ”sålt” kylsystem till flera sjukhus och kontor i Turkiet). Dessutom står solen högre på himlen närmare ekvatorn än i Sverige så det blir faktiskt en större solinstrålningseffekt i Sverige en solig sommardag.

          Men infektionsrisken när man sedan lämnat sjukhuset är mycket större, absolut.

    Men träna Cindy ! Då får du den röven du vill ha och slipper sitta på silikonkuddar.
    Och att hon försöker övertyga fler att gå i hennes idiotiska fotspår gör mig redig förbannad!

      Hon har inte ens försökt träna sig till en röv
      Hennes prioriteringar känns väldigt off.. borde inte barnen va största fokus nu?

        Det står väl i deras vårdplan för placeringen att mamma behöver skaffa en större rumpa innan de får komma hem.

          Onödig kommentar..
          Däremot så kanske C känner att få hem barnen är ”för långt bort” på kartan, så därför prioriterar hon annat? Lord knows

    Förbereder mig på att spy, väldigt mycket.

    Känner esteworldsverige till hela hämndporrshärvan?

      Tror inte att de bryr sig. Verkar ju inte vara ett företag med hög moral direkt.

      Och att Sindy köpt alla sina följare?

    SÅÅÅ VIDRIG hon är!! HYPOCRIIT!
    Hon sa i sin live för 3 v sedan när hon fick frågan om detta, att hon ALDRIG ALDRIG skulle göra detta. Jag kräks bara mer och mer över denna människa..

      Hon är ju tyvärr en patologisk lögnare, dvs en mytoman. Kvinnan är ju sjuk och borde få hjälp..

      Kanske hon ångrade sig när Kevins ex sa att han gillar brudar med big butt…

    Ja nu ska jag släppa fram moraltanten i mig! Det borde vara förbjudet att göra reklam för skönhetsoperationer på det här viset! Det borde vara noggrant reglerat hur reklamen ska se ut och var den ska få publiceras, och att man ska skriva ut risker osv ungefär som cigarettpaketen. Det borde vara förbjudet att kunna sälja in dessa ingrepp med rabattkoder osv.

      Håller med! Jag tycker inte det är för långsökt. Andra saker är förbjudna eller starkt reglerade att marknadsföra, att influencermarknadsföra skönhetsoperationer känns som bra mycket allvarligare än att ha kondens på bilder på alkoholflaskor på ett ställe med utskänkningstillstånd (det var förbjudet för några år sedan i alla fall). Lagstiftarna är lite mossiga i denna härad.

    Alltså att åka utomlands för plastikkirurgi är som att be om komplikationer, multiresistenta bakterier och inga som helst garantier. Om man dör så blir man kvar där om inte familjen betalar stora summor för att få hem kroppen. Och det är inte länge sedan en kvinna dog i Turkiet under en sådan operation.

    Man vet ingenting om deras kompetens, utbildning eller krav på personalen och kirurgen. Läskigt.

    Håller med moraltanten.

    Sjukt att det finns en marknad för detta, inte undra på att folk blir kränkta till höger och vänster om man är såhär svag på insidan.
    Och sen fixar man annat förutom psyket som är det som behöver reparation.

    Hur stoppar man denna epidemi av bristande självsäkerhet och människor som är aldrig nöjda.

    I samband med narkos finns alltid en liten risk för allvarliga skador, till och med dödsfall. Kommer och tänka på två nu genast, bruden som skulle gifta sig och fick bröstförstoring av sin man, hon kom hem som en grönsak. Det blev inget bröllop.
    Eller mannen i stockholm som skulle förstora sin lem, och dog av narkosen.

      ”Bristande självsäkerhet” kan nog ofta orsakas av den hårda tonen på sociala medier. Som exempel kommenteras utseende helt i onödan, och på den här bloggen kommenteras det ofta otroligt elakt.

    Gud vad fattigt liv man måste ha då hela ens utseende kretsar runt det! Älskar min röv och funktionen den har!

      Min röv bajsar. Jag är jättetacksam för det.

        Någon mer än jag som alltid måste lukta på bajset på pappret man torkar sig med innan man spolar ner det?

          What? Nej?! ? Jag kör till och med en mercy flush för min egen skull så att jag slipper marineras i skitlukt.

            På tal om bajs… Blir det inte jävligt jobbigt att torka sig i röven med såna där stora plast-skinkor?

              Alltid tänkt mig att Kim Kardashian använder en selfie-pinne för att komma åt chokladgrottan med pappret!

          Jag hoppas att du skämtar? ? Inte friskt.

        Analsex… Det är nästan lika bra ??

          Opererar gay-män in plast-rumpor också…?

    Men varför går inte folk bananas när det kommer till tex bröstoperationer? Det är väl samma sak där? Detta med buttlift är ju jättevanligt i USA, det är väl bara här i Sverige man är 10år senare..

    Men som sagt, för en bättre röv – träna!

      Alla kan inte få en fet röv av att träna… Gener!

        Fast jo..

          Svanka och photoshoppa går ju annars också ?

            Ja det är förvånansvärt hur mycket en kan svanka om en verkligen går in för det på alla sina bilder.

          Nej.

          Eller vänta.

          Fast nej…..nu kanske det går in.

        Jo.. alla kan träna sina stjärtmuskler så dom blir större o därav får man större rumpa.

          Stor skillnad på större rumpa och STOR NEJ ALLA KAN INTE FÅ FETA RÖVAR!

            Varför skriker du? Jo FETA rövar kan alla få, bara att gå upp massa kg så har du en fet röv. Stor skillnad på en FET röv och en stor vältränad röv dock.

              Fettet har en viss disposition på olika kroppar. På vissa lägger det sig tex runt midjan, medan rumpan är relativt platt. Kroppar är olika på så sätt.

      Buttlift och implantat är helt olika saker. Det är inte ovanligt att rumpimplantat spricker av uppenbara orsaker

        Självklart, men varför tränar man inte rumpan ist till en normal snygg form? Ät mkt pasta och gör squats så löser det sig oftast ? Måste ju göra svinont att göra det där som hon ska göra?

          Jag tränar inte min rumpa för det spelar ingen roll för mig hur den ser ut. Jag ser den ju aldrig ändå. Den sitter liksom där bak.

        Implantat är mycket säkrare än den andra metoden då kroppseget fett injiceras.

          Men hon har väl Inte så mkt fett att ta ifrån? (Om det är ens egna menar jag)

          Tvärtom skulle jag säga. Dock är det onödigt att göra buttlift om du går ner snabbt för då försvinner röven igen.
          Hur skulle implantat vara säkrare menar du ?

            Att injicera kroppseget fett över ett större område har visat sig ha en stor risk för farliga komplikationer jämfört med andra plastikkirurgiska operationer. Det är förhållandevis många som drabbats av fettemboli, dvs att fett kommer in i blodbanan och hamnar i huvud, lungor. Det blir samma följder som av en blodpropp eller luft i blodbanan, som lungemboli eller i hjärnan en stroke. Väldigt allvarliga komplikationer som kan ha dödlig utgång.

              Som jag förstår det innebär alla skönhetsoperationer en risk. Men menar du att risken skulle vara mindre med ett främmande objekt i kroppen dom du dessutom ska kunna sitta på? Finns sjukt mycket bilder/artiklar om personer vars implantat i rumpan spruckit. Har svårt att tro att ens egna fett skulle vara värre men att de inte är riskfritt förstår jag

      Ah för USA har alla rätt i sina normer och värderingar.

    Hon ju annars äta mycket och bra mat, gå upp 15-20 kilo och göra 7483378110 hipthrusts och andra rumpövningar så ska hon se att det blir en jävligt snygg röv ?

      Tjejer vill ju väga 45kg och ha stora tuttar och en saftig rumpa. Det går inte ihop

        Är det verkligen TJEJER (….?) som vill väga 45 kg, ha stora tuttar och saftig rumpa?

          Har inte träffat på så många killar som vill se ut så….

            Nä men vill att tjejer ska se ut så.

              Varför ska tjejer ses som oskyldiga offer jämt? Tror ni verkligen, att det är killars ansvar, att tjejer opererar och svälter sig?

                Varför ska män alltid slippa undan ansvar?

                Självklart har killar och män ett ansvar. Alla som någon gång har umgåtts med killar och män, vet att de är väldigt snabba på att skamma kvinnor och tjejer som inte ser ut som deras porrskadade ideal. Kvinnor som har hår på armar och ben. Kvinnor som är ”för tjocka” eller ”för smala”. Kvinnor som inte sminkar sig eller som sminkar sig ”för mycket”. Kvinnor som har ”för lite” kläder på sig eller som har ”för mycket” kläder på sig. Kvinnor som har ”för små” eller ”för stora” bröst. ”För stor” rumpa eller ”för liten” rumpa. It goes on and on and on…

                Killar OCH tjejer reproducerar patriarkala normer hela tiden, varje dag. Direkt, indirekt och mest undermedvetet. Ett problem är att många killar helt saknar analys på detta plan eftersom de ofta känner att det inte finns något incitament att skaffa sig en feministisk analys då det kan missgynna dem som individer. DET kan killar hållas ansvariga för – att inte tänka längre än till sin egen individ. 2018 i Sverige är det tveksamt om det är ok.

                  Helenan: Instämmer. Att tjejer reproducerar patriarkala normer tänkte jag var underförstått med tanke på inlägget och kommentarsfältet. Kanske inte så illa som det ser ut, eftersom vi inte vet om det är killar eller tjejer som kommenterar här. Säkert många killar som vill uppmuntra tjejer att träna sina rövar osv. Ett gott råd till både killar och tjejer, män och kvinnor är, som du skriver, att skaffa sig en feministisk analys och att sluta kommentera andras utseenden hela tiden.

    På rak arm känner jag till två Sindy eller Cindy. Det är dels denna kvinna, och så är det Anna Faris huvudkaraktär i Scary Movie-filmerna. Trots att Cindy i Scary Movie verkar ha ett liv ständigt präglat av hemskheter och död så hade jag hellre bytt liv med henne än med denna Sindy. Då är det illa…

      Jag känner en Cindy, som inte gör mycket annat än ljuger, knarkar, snor och slåss.

      Jag hade allra helst velat vara plastdockan Sindy faktiskt.

        Vilken av dom?

    Det är helt sjukt att folk åker utomlands för att skönhetsoperera sig och sen kan dom bara komma tillbaka hur trasiga som helst och få gratis vård här, om någonting går snett.

      De får bara vård inom landstinget för komplikationer efter estetisk plastikkirurgi, om det är någon komplikation som hotar hälsan. Det gäller oavsett var du opererar dig. De kan tex ta ut ett implantat vid en infektion, och behandla den, men den estetiska aspekten bryr de sig inte om.

      Det finns många saker folk gör som är riskfyllda och lite dumma, ska ingen av dessa utövare få vård om något går fel? Eller gäller det bara om de nyttjat plastikkirurgi utomlands? Eller ska vi ha ett system med med empiri kalkylerad risk där en viss procentsats är gränsen?

        Landstingen har ej resurser att korrigera plastikoperationer som gått fel om det inte drabbar hälsan, är rent medicinskt. Känns ganska naivt att tro det. De har knappt resurser till operation av rent medicinska tillstånd som kräver plastikkirurgi, kan vara efter bla cancer, brännskador, olika faciala missbildningar mm.

    Hon fattar ju inte att implantat och brazilian butt lift ser helt olika ut, går inte att jämföra.
    Men hon tar bort kommentarer om det varför kan man ju undra.

    Kan inte ens tänka mig hur det kommer se ut.. två bowlingklot i stjärten

      Ser ut som bowlingklot utan byxor, med kläder på ser det mer ut som om personen går med blöja. Ska hon bo i Sverige blir det väl blöjlooken 11 av 12 månader.

        Det är väl därför många gör den till hösten/vintern så de kan dölja den med koftor / vinterjacka

          Catrin, man ska alltså göra en operation man kan dölja större delen av året med koftor/vinterjacka? ?

            Det säger jag inte att man ska, men om det nu är så att rumpop. ev ökar under hösten så är det väl för att man lätt kan dölja det samt få ett snyggare resultat till sommaren..

              Menar ni att man sätter in plast-rumpa för att andra ska titta på den och förhoppningsvis tycka att den är fin? Är meningen alltså att den ska visas upp för andra? Jag trodde att det var för att man ville sitta mjukt och skönt…?

                Ja, det verkar ju mest logiskt att göra en plast-rumpa så att man slipper få ont i de där benen i rumpan när man sitter och måste ha med sig ett sittunderlag jämt :/

        Kolla norska bloggaren Sophie Elise så ser ni hur rumpimplantat ser ut, dvs skitfult. Ser ut som de går runt med blöja.

          Oh herreguuud, vad e det för fel på den här generationen!!! De ser ju ut som parodier på Barbiedockan allihopa!!!
          Jobba med insidan för-i-helvete..

          Faktiskt, det är sorgligt att kvinnor deformerar sina kroppar på så vis. Samtidigt inte så konstigt när även i denna bloggen fick sindy höra hur ful hennes röv var och nu ska det moraliseras över att hon själv också är missnöjd?

            Men nödvändigt att kritisera henne ännu mer ??‍♀️

          Men hjälp! Vad fan har de gjort med henne? Det där kan hon väl själv inte tycka är snyggt? Det ser ut som en karikatyr, ett skämt.
          Fan så tragiskt att så vackra människor inte ser sitt eget värde utan måste förminska och förstora för att känna sig nöjda.

          Alltså, blir det inte svårt med byxor, eller kjol för den delen, när man förstorar rumpan sådär?

          Hennes bröst ser ju bra märkliga ut dom med. Nipples under hakan.

    Det är sånt här som gör att man bara vill flytta ut till skogen och inte ha kontakt med mänskligheten. Samhället är så onaturligt att jag blir sugen på att äta kottar och lyssna på fåglar hela dagarna.

      I did!

        Jag lägger mig inte på nåt operationsbord för att bli snygg för de som ev. ska titta på mig. Tycker de att jag är äcklig att titta på, så får de vända bort sina huvuden. Jag är faktiskt bara glad om ingen tittar. Jag gillar inte att bli uttittad.

      Åker man bort från storstadsområden så slipper man dessa löjliga problem.

    Jag har faktiskt alltid trott att det var ett skämt när folk sagt att det går att operera sina rumpor. Typ ”kardashian har opererat sin rumpa”, jag trodde inte att det gick att göra sådant.

      Det är ju helt fantastiskt att du faktiskt trodde att Kardashians rumpa var naturlig!

        Roligt men också lite… skrämmande. Den ser ju helt crazy fejk ut

      Omg, då måste du se videon på tjejen vars rumpimplantat var felgjorda (eller så var det någon komplikation) och hon kunde vända på implantatet ? så den platta sidan som ska sitta innerst satt ytterst…

        Tror inte att det blev ngt fel där. Har sett många som kan flytta runt sina implantat i rumpan. Ser helt jävla sjukt ut.

          Hon kunde alltså vända den i stil med en pannkaka i en stekpanna, inte bara flytta runt. Tänk dig att du har en tallrik under huden och du kan vända på tallriken, så att bordssidan hamnar utåt istället för sidan du äter på, eller tvärt om. Helt sjukt! 😮

            Fan vad jobbiga situationer som kan uppstå. Typ sitter på en bröllopsmiddag, ska resa sig och gå på toa och nån ba ”ursäkta, din ena skinka har vänt sig”

              ???

    Tjejen på bilden skrev i Sindys kommentarsfält att det var 2 veckor efter hennes operation och hon var fortfarande svullen då.

    Kommer också ihåg för inte alls länge sen att hon sa på sin live att hon inte skulle göra nåt rumpingrepp för att hon ändå gått upp så mycket i vikt.

    Hur man nu ens har tid/ork/lust att tänka på röva sin när ens ungar är fosterhemplacerade är för mig en gåta större än den största influencerröven.

      Amen ??

      Verkligen…men det är väl så, trasig insida, fix på utsidan..

      EXAKT!

    Jag tycker att det är en sak att göra plastikoperationer själv och vara nöjd med sitt val, men att marknadsföra detta (i syfte att själv tjäna pengar på att flera ska operera sig) med rabattkoder och telefonnummer är ju så otroligt jävla sjukt. Det skrämmer mig hur allt blivit och att folk gör vad som helst för att tjäna pengar. ALLT är business idag, till och med operationer. Vidrigt.

    Herregud… Kan hon ha blivit påverkad och fått tankar om att vilja göra detta för att folk här skrev att hon hade platt, benig och ful röv under ett annat inlägg här nyligen – sånt påverkar, det tar, det sätter sig. Bianca fick kommentarer om sina läppar – gör sen läpparna. Camcam om sin hästsvans/frisyr – klipper direkt lugg/ny frisyr. Isabella har fått kommentar om putmage så skulle inte bli förvånad om hon snart gör bukplastik el liposugning av mage. Hennes reality blev hånad här och hon lade ner, hon tog säkert åt sig av vad som skrevs här men det skulle hon inte ha gjort, allt som skrivs här ska man inte lyssna o lita på, allt är inte rätt och sant – serien hade blivit tittarsuccé iaf. Och hånad blev hon igen, ändå. Undra om Sindy blivit erbjuden detta eller om hon själv sökt upp detta samarbete pga blivit påverkad av elaka skriverierna här.

    And the freak show goes on… ?

    Sindy: ”Kommer aldrig operera rumpan, jag behöver bara gå upp lite i vikt”
    2v senare: ”ÄR SÅ PEPP PÅ GRATIS RUMPIMPLANTAT”

    Classic sindy dock.

    Hon ljög även nyss om att hon har gått upp 10kg på en månad, vilket hon absolut inte har. Jag förstår inte behovet av att dra dessa små detaljerade lögner hela tiden.

      Hon är ju mytoman..

      Hon sa det säkert 10 ggr i sin LIVE.. att hon ALDRIG skulle göra sin rumpa.. mytoman är hennes Förnamn OCH efternamn

      Hon har dessutom tusen gånger sagt att hon är naturligt mager och inte kan gå upp i vikt hur gärna hon än vill och försöker. Plötsligt väger hon 10kg mer på en månad. Please…

    När kroppens utseende är viktigare än barnen som sitter i fosterhem och väntar på mamma.

      ???

    Och rent estetiskt kommer det att se galet ut till den där smala smala kroppen.
    Wants and needs efter vasstrån och stjärtimplantat, orkar ej…

    Glad för den rumpa jag har.

      Jag är glad att jag har en rumpa. Jag sitter rätt mjukt och skönt.

    Jag har typ en naturligt.. Haha jag undrar om folk tror att jag har gjort ett ingrepp ?

    Var en tjej som dog under samma operation i Turkiet för bara några dagar sen!
    Åker man till Turkiet för att operera sig är man så förbannat korkad att man borde fråntas rätten att fatta egna beslut. Risken för komplikationer är jättehög och när de kommer hem vill inte svenska kirurger ta i dem med tång pga att de drar med sig livsfarliga resistenta bakterier. Har en kompis som jobbar som plastikkirurg här i Sverige och hen säger att de ofta får telefoner från desperata tjejer som opererat sig utomlands, främst i Turkiet men även Thailand förekommer. De har åkt hem, fått allvarliga infektioner, bölder och andra allvarliga komplikationer och de får ingen hjälp från klåparen som skurit upp dem. De har inga rättigheter alls. Seriösa svenska kliniker vill absolut inte risker att få in mördarbakterier på sina operationssalar och avvisar konsekvent alla som opererat sig utomlands. Följden är att kostnaden och risken läggs på den offentliga sjukvården, och får man in dessa multiresistenta bakterier på tex Sahlgrenska och Karolinska där tusentals helt oskyldiga människor vårdas kan det få katastrofala konsekvenser.
    Om man absolut vill operera sig så se för tusan till att göra det här hemma i Sverige! Det är inte värt att spara några tusenlappar och riskera sitt eget och andras liv!

    Hon kommer nog få ett uppvaknande sen när hon blir äldre och hudens och kroppens åldrande tar fart, göra sånt här som ung är verkligen risky.. Barnen orkar jag knappt tänka på, hur man ens kan motivera det här i sitt huvud (frånvarande fader och allt) 🙁

    Ser man inte hur tokigt och onaturligt det ser ut med pinnsmala otränade lår och så en megastor rund rumpa på det? Är det inte bättre (för att inte tala om mindre riskfritt!) att ge gymmet och bra kost en chans istället?

    Men vaccin, som typ 98% av befolkningen fått, tycker hon är farligt! Lol. Stay in school….

      Gabbjos med. Blir fan rädd för samhället att sånna människor sprider dessa åsikter till yngre människor som ser upp till dem.

      själv tycker jag att barn som inte är vaccinerade inte bör få lov att gå på förskola eller i skola.

        Fast jag tror att hon ändrat sig i och med att dom fick sin hjärtsjuka dotter. Hon fattade väl inte begreppet flockimmunitet innan det bara.

          Tror inte de, jag ställde frågan på hennes blogg men den blev inte godkänd

        Varför ska dom inte få gå på förskola och skola? Dom andra barnen är väl vaccinerade så dom drabbas ju endå inte om ett ovaccinerat barn får nån av dom sjukdomar som vi får vaccin emot. Och det är ingen lag på att vaccinera sina barn, så låt folk vara, du vet inte anledningen till att folk inte vill vaccinera sina barn, så sluta skamma folk som väljer att inte vaccinera.?

          Många barn har syskon. Bebisar som ännu inte få vaccineras. Sjuka barn som behöver gruppimmuniteten för att överleva. Hur ska dessa skyddas tänker du?

          Så iq-befriat, du vet att det finns barn med nedsatt immunförsvar och barn som ej kan vaccineras pga kontraindikation? För dessa barn kan det vara livsfarligt att föräldrar väljer att inte vaccinera sina barn! Så egocentriskt!

            Exakt! Och även om man är vaccinerad så kan man bära på smittan och ta det hem till sitt lillasyskon på säg 1 månad (som inte är vaccinerad än) och då kan ju det lilla barnet dö.

            Jag tycker det bör förbjudas att gå på förskola om man inte är vaccinerad. Så jävla egoistiskt att utsätta andra människor för den risken trots att man inte bryr sig om sitt eget lilla barn får mässlingen.

            Skola är ju svårt att förbjuda då det är skolplikt

              Har lyssnat på två motståndare mot vaccin som kommet med argument som:

              ”Ja men det finns ju inte ens kolera i Sverige så varför ska man vaccinera barnet mot de” – ja hur i helvete tror du att sånna sjukdomar försvann??

              ”Barnet kan få bieffekter” – ja men vill du hellre att barnet ska få kolera/mässlingen och dö?

              Så jo, jag skammar dem som inte vaccinerar sina barn för de är kompletta egoistiska puckon

    Hahahah alltså måste ändå va skönt att vara så j-la slut i huvudet att världen kretsar kring ens RÖV! Att man riskerar livet för ens RÖV! Samtiden måste kamma sig och skaffa ett (riktigt) jobb. ??

    Herregud!
    Vem vill ha en sådan rumpa, den kommer att hänga efter hand som dom blir äldre. Inte snyggt någonstans när man vet att den är fake, och vem åker utomlands och opererar sig i Turkiet dessutom?

    Någon som vet hur folk som gjort sånt ser ut efter några eller långa år?
    Även dom där fyllda läpparna hon har, är det inte jättestor risk att det snart blir komplikationer?

    Unga, fina tjejer som duger precis som de är… När jag tittar på bilder på mitt unga jag, tänker jag alltid: Hur kunde jag må så dåligt över mitt utseende så snygg och söt som jag faktiskt var? Nu, 30 år senare, sitter jag här med platt röv som har kasat ner ca 20 cm, kalkonhals, rynkor, gäddhäng, åderbråck, hängbröst och bristningar på magen. Och inser att – vad fan spelar det för roll..?

      I hear ya sister! Mår illa av att se dessa ungdomar botoxa sina obefintliga rynkor osv.

    Sorgligt att hon inte försöker lägga sin energi och fokus på att kunna fungera bra för att kunna ta hand om sina barn istället för altl annat hon ägnar sig åt…

    Sorgliga tider. Alla duger som de är.

    Fy vad jobbigt det måste vara att vara ung tjej idag med alla dessa skruvade onaturligt sjuka ideal.

    Håller med dig till fullo Cam cam och framförallt vilket VIDRIGT företag som utnyttjar tjejer som bevisligen måste må dåligt där hon just nu befinner sig i livet för sån här skit.

    Naturligt är vackrast!

      Alltid varit jobbigt att vara ung tjej i patriarkatet. Men unga tjejer idag – jag skulle bara vilja krama om dem. De har det fan inte lätt. Var är alla deras kvinnliga förebilder? Vilka kvinnor är deras förebilder? Får de ingen feministisk skolning från sina mammor idag?

    Löshår, lösnaglar, lösfransar, fillers botox bröst rumpor ja allt ska fixas. Varför? Det blir bara mer och mer och man ska göra om hela sig själv. För vem? Varför behöver man mer fett i sina skinkor för att känna sig fin?
    Varför är det bara kvinnor som gör det? Ser inga män som opererar sig och fixar hår och naglar och fransar för flera tusen.

    Kroppshetsen blir bara värre och mer extrem, vad gör vi för fel?? Tycker all denna ”body positivity” gjort saken värre.. Man ska visa upp sin kropp på Internet för likes osv. Man ser andras kroppar dagligen på alla sociala medier och får mer kroppsångest än innan. Jag har själv gjort fillers i näsan och ja, det är för att alla sa till mig vilken ful näsa jag hade. Man påverkas så sjukt mycket.

    Snälla kan inte folk bara sluta prata så mycket om kroppar, visa upp dom, ni GÖR det till en grej. Det spelar ingen roll hur man ser ut, andra kommer alltid ha något man själv vill ha. Vi måste sluta fokusera så mycket på utseende.. men tyvärr verkar det vara det livet går ut på för många idag..2018.

    Öö… va? Du borde tvångsvårdas som sitter på en skvallerblogg och skriver sånt här. Varför tar du inte kontakt direkt med Sindy istället och frågar hur hon mår och om hon vill ha din hjälp?

    Trashig tjej onekligen…..sorglig…..

      Nej, ingen trashig tjej alls. Det är en ung tjej som har gått väldigt vilse. Inte undra på i det här jävla samhället.

        Samhällets fel också så klart, när en tjej knarkar och förlorar sina barn.

          16:28: Finns alltid en anledning till att folk knarkar, får ätstörningar, blir alkoholister, blir deprimerade osv. De föddes liksom inte sådana.

    Hur länge ska jag vara sätt på modd? Lägg av nu. Jag ska sköta mig.

      Ja, alltså sitter man där så gör man.. jag tänker inte lägga en massa tid på att leta upp specifika ip-nummer i en lista bara för att du nu plötsligt bestämt dig för att ”sköta dig”.. jag rensar ibland. Du får helt enkelt ha lite tålamod.

        Men varför släpper du inte fram MIN kommentar, är det för att jag skrev att allt som skrivs här inte är rätt och sant? Jag skrev ju knappast något vidrigt eller oacceptabelt, skrev inget som inte borde få skrivas, inget elakt eller något som bör döljas. Märkligt, konstigt och fegt måste jag säga. Om det inte är så att du skäms för något jag skrev. I övrigt håller jag med dig angående sponsrade inlägget och omoralen, ifall du missförstod. Kanske jag som var för mycket moraltant.

          Vilken kommentar är din? Jag har släppt på alla.. Kan kolla om den ligger i skräpkorgen men det låter märkligt.

      Jag skrev också en som fastnade modd – skrev om att kanske Sindy blivit påverkad av att folk här skrivit om ful, platt, benig rumpa osv.. jag skrev om att tjejer blir påverkade av vilka kommentarer de får höra. Fattar inte varför det inte ska släppas fram hmm… inte samma Anonym alltså.

      Och en sak till, du verkar inte vara satt på modd eller, din kommentar gick ju fram? Vad kan det vara som sätts på modd, är Camilla så känslig, är det när det handlar om henne eller vad? För det verkas ju fås skrivas i stort sett vad som helst om vissa iaf ju??

        Tror ni att Camilla läser alla kommentarer i realtid?

          Ja, jag tror faktiskt det. 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Om Bella vill veta hur jag outsourcade min sömn så är det bara att höra av sig. ????

            Varför blandar du in Bella i ditt svar. Du verkar ha osunda och störda hangups på tjejen. Det var inte så att det var du själv som lade *lappen* på Bellas vindruta.

              Ursäkta mig, men lappen TEJPADES på rutan! Vem LÄGGER en hotlapp? Det är sen gammalt i hotlapps-sammanhang…

        Är man satt på modd så kommer ens kommentar inte fram direkt utan först efter Camilla läst o godkänt den.. så jo jag är visst satt på modd. Pga av att jag tyckte det var märkligt att dom afghanska ”barnen” kallas för barn. Antar jag…

    I framtiden måste man tänka på allt miljöfarligt avfall vid begravningar, så mycket plast som stoppas in i dessa kroppar.

      Den som dör smalast och snyggast, har inte vunnit….

      Eller hur! Det har jag också reflekterat över! Bläck från tatueringar, silikon och diverse metallbitar från piercings kommer att förgifta vårt grundvatten.

    ”ju fler desto bättre”???? seriöst?!?!

      Ja, vad då? Det är korrekt svenska.

        rebecka syftar väl snarare på hur sjukt sagt det är i sammanhanget.

    Varför skriver du helt påhittade saker. Att ”svenska kirurger inte vill ta i dem med tång” pga ”livsfarliga” bakterier, stämmer inte. Landstinget ger dem vård om det finns ett medicinskt problem som måste åtgärdas, tex en infektion, men inte några estetiska komplikationer. Långifrån alla som opereras utomlands blir smittade av multiresistenta bakterier, och det är alltså inte något som avgör om du får vård för följdtillstånd av operation itomlands i Sverige.

    Betalar patienten för sig på privat klinik i Sverige får de hjälp med problemet oavsett om de bär på bakterier eller inte.

    Multiresistenta bakterier FINNS redan i Sverige! Så jo, både ”Sahlgrenska och Karolinska” har patienter med dem bland sina ”oskyldiga” patienter.

    Det känns inte speciellt säkert att göra ingrepp i Turkiet…

      Turkiet ligger så långt före Sverige i dessa ingrepp, jag hade varit mer orolig över att göra en operation i Sverige.

        Tänkte säga samma sak.. Turkiet är väl något land som är före? (Ja förutom USA)
        Däremot så hade jag nog hellre gjort en OP i Sverige än utomlands – blir dyrt om man ska åka och justera något..

    Så trött på ”gör det för min egen skull”. Nä du gör det för att nåt annat fattas på insidan.

      Eller för att man saknar nått på utsidan (en snygg röv) och har generna platt-rumpa och vill göra nått åt det för sin egen skull.

    Men …….

    Det är synd om människorna.

    Har Rebecca Stella gjort rumpan?

      Ja det har hon, så snyggt. Lixom även hela Kardasian klanen som också har sina snygga rumpor och former av en anledning.

      Det tror jag!

    Hon har fortf inga barn att ta hand om va? Lär ju göra plågsamt ont länge

    Finns en norsk bloggerska http://sraad.blogg.no som opererat ansikte,bröst och rumpa och blivit väldigt hånad för det offentligt för att det ser så fejk ut…

    Dessa rövar fejkade putrövar ser verkligen inte snyggt ut. Alltså bara hitta byxor och kjolar som sitter snyggt på normala rövar kan vara svårt ibland, med fejkputröv måste det vara skitsvårt. Ser det bara äckligt ut när trosorna är uppdragna mellan rövhalvorna.

      Jag kunde inte ha jeans innan min operation, nu efter min BBL kan jag ha precis vilka kläder som helst och allt sitter snyggt med mina nya former. Så för mig var det raka motsatsen.

        Antar att jag då får ta tillbaka vad jag nyss skrev nedan ang blöja… ?

    Varför ska vi tjejer alltid klanka ner på varandra hela tiden… varför kan ingen se det positiva. Alla tycker vi olika här i livet och en obetydande sak för någon (eller vidrig sak som många även väljer kallar det här inne) kan vara raka motsatsen för någon annan. Men bara för det måste man inte trycka ner varandra. Jag var själv iväg till denna kliniken i somras och gjorde en BBL, som förändrade mitt liv. Jag mådde dåligt över min kropp och har gjort i många år. Jag hade inga former alls, platt rumpa och en för mig för stor mage. Jag ser inget annat än positivt i min operation, den har gett mig självförtroendet tillbaka och för jäkla snygg röv dessutom, jag mår så bra idag och ångrar mig inte en sekund.

    Sen att någon väljer att erbjuda en rabattkod på en operation är väll lika fantastisk som att det erbjuds rabattkoder på alla andra möjliga saker. Vill man nyttja rabatten, ja då är det perfekt såklart att komma undan billigare, annars låter man bli, svårare än så är det inte.

      Du har rätt, MEN att sitta och dela ut rabattkoder hej vilt till en operation, där unga tjejer sitter och skär sig i värsta fall – för att de är missnöjda med sin kropp… denna hets skapar ett ideal som är fake. Som någon skrev ovan; vill man göra en operation så fine men varför ge ut massa rabattkoder osv.
      Jag har gjort brösten, fick dem gratis via landstinget, men jag skulle aldrig förespråka faketuttar om jag hade en dotter. Dubbelmoral, i know. Men jag tycker att man ska försöka uppmuntra mer till att man duger som man är. Sen gr detta i perioder, nu verkar ju detta med rumpförstoring osv vara en ny trend i Sverige.. Rebecka Stellas röv ser helt ok ut, jävligt snygg jämfört med personen på bilden, sen kn det ju vara för att personen ifråga fortf är svullen… när man gör en buttlift så ser det skevt ut när du bär jeans, det ser ut som du har en blöja på dig.. (iaf av det jag sett i USA när jag var där)

        Personen på bilden är fortfarande svullen ja. Och det slutgiltiga resultatet syns först efter 6-8månader, elle rända upp till 1år.

        Självklart finns det en gräns vad som är bormalt och vad som är överdrivet. Jag tex var helt platg innan och la in så jag fick ett naturligt reslutat. Det har för mig bara gått 3v sen operationen så endel kommer försvinna på mig, även om allt gärna går stanna kvar av hur den ser ut just nu. Men för min del älskar jag idag att bära jeans. Köpte förra veckan mina första jeans på 15år. Ska även tillägga att för min del var det formerna som var störst fokus och inte rumpan även om den blev en bonus. Så idag har jag smalare midja och bredare hipdips/höfter vilket var orsaken till min operation. Så nöjd.

          Ursäkta min stavning, jag har plockat av min nagelförlägning och fingrarna träffar inte bokstäverna på skärmen så som jag är van ?

          Härligt att du blev nöjd! ?

    Varför vill man ens ha en stor röv?
    Jag har en stor röv och den är asierriterande då alla byxor sitter helt kefft.
    Det blir allid en ful glipa där bak i byxlinningen och de sitter längre ned där bak för röven tar så mycket tyg. Så visar man stjärtskåran…blä!

    Själv brukar jag säga att inget sitter löst på mig. Förutom fettet. 🙂

    Asså ironin i att folk till den (förövrigt hemska) musikvideon Cindy var med i, satt i kommentarsfältet och skrev att Cindy har sagt ”lmao” för mkt, att hennes röv var benig och platt och ful och sånt, nu ska hon ändra på det och det är åt helvete fel det med. När blir ni nöjda ens? Jag försvarar inte detta och är absolut inte ett fan av henne neb dubbelmoralen är helt sjuk

      ”Lmao”-kommentaren var objektivt kul, oavsett vad du tycker. Tycker Sindy borde skaffa sig skinn på näsan (tror inte det går att operera till sig det), om hon envisas med att vara en offentlig person som gör så många knasiga saker.

        Ja, ’skinn på näsan’-operation hade ju varit bra!

      Man är då en riktigt svag individ om man ska gråta och ta åt sig av ALLT folk säger om en. Liksom välja att genomgå en risky skönhetsoperation för att några skriver att man har platt röv? Då kanske hon bör stänga sina sociala medier, för skit och hat kommer hon tyvärr få stå ut med (hon ger dock jävligt mycket mer skit än vad hon får men..). När ska hon inse att det är hennes insida som är totalt trasig och borde fixas, inte utsidan?

    Smaken är som röven klöven. Tydligen. Kommer se märkligt ut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.