Idag gifter sig Hugo och Paula

Idag vaknar Hugo och Paula upp som fästman och fästmö till varandra för sista gången eftersom de knyter hymens band senare idag!
Hugo valde att starta dagen med ett dop i det blå medan Paula verkar ta det snäppet lugnare.

Stort, stort grattis till de båda lyckliga tu idag!
Jag LÄNGTAR efter att få se Paulas brudklänning och små uppdateringar under dagen från festligheterna!
Tjooohooo! Länge leve kärleken!

52 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Startade han dagen med att döpa sig ?

    Jag tänker inte ens ursäkta att jag går OT under ett inlägg som ska handla om kärlek.

    Till den person igår inte såg något fel med att Kungsträdgården igår var fylld av människor med skyltar med texten ”Sverige åt Svenskarna” under AFS demonstration.

    Om du inte tar texten ur sitt sammanhang utan ser till helheten. Tycker du fortfarande att det bara handlar om att vara stolt över sitt land?

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2342411452452531&id=100000510982353&_rdr

      ❤️❤️❤️Kan vi inte bara hylla kärleken i detta inlägg ??!!

        Absolut! Låt oss hylla kärleken. ❤️
        Men hur blir det om vi låter sådana som AFS hållas, blir Hugos och Paulas pappor skickade tillbaka till Chile av återvandringsverket?
        Hur blir det med Paula och Hugo, räknas de som svenskar eller tillhör de ”packet” som männen i filmen vill ha ut ur Sverige.

          Men alltså, jag tror knappast de kommer påverkas av det. Och oavsett, afs kommer inte ha ett skit att säga till om i riksdagen. Ju mer du attackerar alla dessa människor som du anser har fel åsikt, desto argare blir de bara. Ignorera istället, de kan inte göra ett skit då. Så sluta överdriva nu och fokuera på vad inlägget handlar om.

            Jag tycket inte att oron är speciellt överdriven om en tittar historiskt.
            Du tror ”knappast att det kommer påverka dem”, men vet du säkert att det inte kommer bli så i framtiden?
            Jag kan hålla med om att de inte ska få uppmärksamhet, men ska en bara låta de få fritt spelrum?

              Historiskt? Vi har aldrig varit i en sån här situation historiskt

                Andra världskriget. Läs löpsedlarna från Sverige under den perioden.

                  Inte samma sak hörru

                  Jo, det var så här det började. Exakt likadana tendenser i samhällsklimatet.

                  Det började inte såhär. Vi är en bra bit in i processen redan.

          Men ingen som är svensk medborgare eller har klartecken att stanna kommer skickas tillbaka. Oavsett. Skulle afs få 52% så absolut, eventuellt skulle det bli så. Men det kommer aldrig att hända

          Med ”packet” menar de ju dock motdemonstranterna. ”Ut med packet” är ju snarare ”ta bort dom härifrån dom stör” (milt uttryckt) åt polisen som ska se till att de får hålla sina torgmöten :).

      Kan vi inte få ett eget inlägg till det här? Det bör uppmärksammas mer!

      Det här är alltså vad många av er röstar på, ”vi är inte rasister”, jo bannemej att ni är det!

        Fast nej? Man är inte automatiskt en rasist för att man anser att vi tagit emot för många den senaste tiden och att del faktiskt hade kunnat klara sig bra där de bodde tidigare. Man är bara naiv om man på riktigt tror att varenda en kommer från ett ställe där det bombas och folk behandlas fruktansvärt.

        Va? Hur många röstar afs? Sett en kommentar här inne med någon som sa att de skulle rösta det. I princip alla avskyr dem

          AFS är bildat av personer från SD’s ungdomsrörelse och det är ju ett flertal här som sagt att de röstar på SD. Så jo det har en koppling.

            Nej, vad fel du har. Afs kallar SD för svikare och går hårt mot SD både i reklamblad och på hemsidan. Afs bildades av både politiker och personer från SDs ungdomsförbund som alla uteslutits från SD. När de bildades påpekade Jimmie detta och kallade dem för extremistiskt parti. Afs och SD gillar alltså inte varandra och håller bara med varandra på två punkter i programmet

              Men gud, du säger ju själv att AfS är personer från tidigare SD.

                Som uteslutits ja pga att de INTE har samma åsikter!

                  Men faktum är ju ändå att det finns en koppling till SD. Kopplingen kvarstår ju även om Åkesson och partiet tar avstånd från deras politik. Detta är iofs semantik, jag förstår vad du menar men det går inte att förneka kopplingen.

                  Fast nej, det finns ingen koppling till sd längre. De startade ett eget parti pga Sd absolut inte har samma vädringar och åsikter som dem. Finns ju folk som varit med i andra partier som är med i sd nu, så isåfall kan man koppla ihop varenda parti om man ska tänka med din logik ?

                  Nu är det ju inte en enskild person det handlar om utan flera stycken med ett förflutet i SD som nu sitter i ledningen för afs. Det är en tydlig sammankoppling, oavsett om partiledningen tar avstånd eller om du inte vill det. SD är även det parti med flest politiska vildar, som ett sidospår på ämnet.

                  Jag är för övrigt inte ursprungsanonym och uttalar mig i det här fallet inte alls om politiken i sig, bara ditt bristande resonemang.

          AFS och SD, same same – different names. ?

            Fast två partier med olika program och agendor är inte same same. Jag blev mörkrädd på riktigt när jag fick hem afs program i brevlådan och de radade upp vad de vill vs vad SD vill

            Nej men det är inte samma – blanda inte ihop dem och sammankoppla inte dem – det är INTE samma sak och står inte för samma! Nej jag röstar inte själv på SD och är inte rasist men rätt ska vara rätt.

            Det finns faktiskt en hel del invandrare som röstar på SD, men jag tror inte de skulle rösta på AFS. Varför jag vet detta är för att jag jobbat med opinionsmätningar. Har blivit förvånad över hur många invandrare som röstar på SD.

            NEJ NEJ Anonym 13:11 då har SD mer gemensamt med både S och M. Och tro mig det är inte många som röstar på AFS och inget Jimmy Å står för. AFS förstör ju för SD däremot eftersom vissa tror som du. Men du har fel!

            Nej det är absolut inte samma. Isåfall har du ingen koll överhuvudtaget 🙂

      Oj, vilken förädling känsla jag fick av den filmen. Blev extremt illa till mods. Så otroligt läskigt, obehaglig och sorgligt att sådana människor tar mer plats.

        De tar inte mer plats. Varje år innan val ser det ut såhär. Nytt parti, samma gamla idioter

          https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/troligtvis-borjan-pa-en-ny-valdsvag

          https://www.svd.se/sapo-antalet-svenska-nazister-okar-i-snabb-takt

          Är nazisterna stora till antalet i förhållande till det stora hela? Givetvis inte. Speciellt inte aktiva nazister. Men nynazismen ökar och vi ser ju en högervåg i EU och västvärlden. Sen blir de såklart mer framträdande i valtider. Medias rapportering spelar också en roll och det kan mycket väl vara så att det är den som ökat på sistone. Samtidigt ser ju ex. SÄPO en ökning av antalet samt deras aktiviteter (demonstrationer etc) vilket i min mening är ”ta mer plats”.

          Och nej, jag gillar varken högerextremister eller vänsterextremister eller jihadister.

    Grattis till brudparet ?

    Och grattis till de lyckliga två! 😀

    Grattis till brudparet och politik kan diskuteras på sin plats lite längre ner i bloggen.

      Håll ut en dag, politik diskuteras precis överallt… Det är val imorgon du vet

    Magdalena Graaf skriver något väldigt klokt på sin instagram gällande valet. Mona U delade en hjärtskärande historia på sin blogg som har lite med valet att göra. Mycket politiksnack i sociala medier och folk ska rasa, kasta skit och påverka men det Magdalena skrev var rätt och klokt, klokast av alla. Grattis till brudparet!

      Brukar inte läsa Maggan men nyfikenheten drev mig dit, och ja – faktiskt! – det bästa någon kändis hittills sagt angående denna påverkanskampanj. Imponerande och insiktsfullt av henne.

        Hade hon inte röstar på SD hade hon inte skrivit som hon gör.

          ?

          Man behöver inte kasta en partitillhörighet på någon hela tiden. Ta Maggans inlägg för vad det är istället och låt det stanna där.

          Men snälla K varför skulle det betyda att hon röstar SD? Nej jag tror hon röstar M, inte för att vi har med det att göra eller ska spekulera i vad någon röstar. Det var helt rätt och klokt det hon skriver – vad som är bäst för Bianca är inte bäst för andra osv… Om alla håller tyst om vad de röstar så slipper vi tjafs, hat och pajkastning. Nu börjar jag förstå varför man förr i tiden inte ville prata om vad man röstar på, det skulle hållas hemligt – om det blev hat och bråk mellan människor pga politiska åsikter och hur man röstar. Vi har ju hamnat där igen. Bättre ingen säger vad de röstar alls. Ja Madelon det var insiktsfullt av henne. Rösta efter eget hjärta och förnuft.

    Vad var insiktsfullt i Maggans text? Sökte med ljus och lykta men fann inget mer än hennes egen nyfikenhet över sina läsares politiska åsikt.

    Personligen är jag övertygad att Graafen hyser stor kärlek till SD.
    Oj….hysh, hysh, nej dy skäms….inte får man tro något sådant, inte heller att Graafen gillar att blicka djupt ner i glaset.

    För ser du, tanten som hon så gärna kallar sig själv för att få mer komplimanger är en hycklerska, vare sig hon försöker släta över det med en käck jargong.

      Fattar inte hur denna kvinna kan vara intressant, så jävla tragisk bara. Verkligen ingen att se upp till…

        Fast det är ingen som sagt att hon är intressant eller ser upp till henne utan att det hon skrivit var väldigt klokt och insiktsfullt. Men Lisa verkar vara för full av hat för att finna det trots ljus och lykta, kanske Lisa tittat för djupt i flaskan också, verkar nästan så…

          Jag tror hon utnyttjar läget att få mer klick till bloggen för att ta upp detta med röstning. Och det gillar jag inte.

            Möjligt med det var ändå klokt det hon skrev, tänkvärt. Lite tröttsamt med rika kändisar som skriver – ”rösta för medmänsklighet” – ja men vilket parti ska man rösta på då? Vill man stoppa SD från att få makten så bör man väl rösta på S – det är väl säkraste kortet att rösta på Socialdemokraterna för att stoppa SD från att vinna valet, och ingen större mening att rösta på något småparti. Tänkt förnuftigt, använd hjärna mer än hjärta. Och dessa rika kändisar som menar att de tänker på medmänsklighet ja jättefint men de tänker på sig själva i första hand för de röstar för hur de ska få mer pengar till sitt lyxliv – hur tänker de att det blir mer pengar till ”medmänksligheten” om skatter sänks för höginkomsttagare. Lätt att säga mer pengar till det, mer resurser till det, sänkta skatter osv… MEN pengar måste tas någonstans ifrån – lättare sagt än att göra i praktiken.

      På vilket sätt är Maggan en hycklerska? Och tragisk? Finns andra kändisar och bloggare som hycklar däremot.

    Någon som vet var de gifter sig?

    Har sett Paula, så vacker ?

    På Elaines instagram kan man se klänningen!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.