En Vännerinspirerad tävling

När Zara tog in tishorna med olika Vännermotiv så var jag snabb med att beställa några stycken. 
Detta var i somras när jag var ute och reste en del så när jag upptäckte att jag inte bara köpt två stycken identiska tröjor utan även i fel storlek så var det för sent att skicka tillbaka dem.
Så vad gör man?
Man har en tävling så klart!
Jag ger mig tusan på att jag har några Vännerfans bland mina läsare som vill ha en tröja i storlek XL. Den beskrivs som ”wide cut” på hemsidan vilket stämmer. Den här väldigt luftig. 🙂 Här kan du kolla storlek om du vill.

Eftersom det inte är tillåtet att ge bort tröjan till någon som vill ha den så får de som är intresserade av att lägga vantarna på den – till sig själv eller till någon annan – svara på en liten fråga här nedan.

Glöm inte bort att bifoga din emailadress så att jag kan nå dig om du vinner. 
Lycka till!

 

88 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Roligt 😀

  När jag ser kycklingen över personens huvud då tänker jag på Mr. Bean! 🙂 Kan jag verkligen vara den enda? Haha.

   Ja, förknippar man den bilden med Vänner före Mr Bean så har man felprioriterat. Smått obegripligt.

  Mitt favoritavsnitt är ”the one with Phoebe’s birthday dinner” för det är så sjukt roligt när Emma blir inlåst i lägenheten och Ross gör sig rolig åt att Rachel är så bekymrad och nojig. Det är i princip enda gången jag tycker han är kul i serien, och då blir han RIKTIGT rolig helt plötsligt 😀

  Den där de tävlar om lägenheterna och de vet inte vad Chandler jobbar med.
  -He’s a transponder!
  -That’s not even a word!!
  😂😂😂

  Jag älskar avsnittet där Joey äntligen pusslar ihop alla ledtrådar och förstår att Chandler och Monica är ett par och dom drar in honom i Monicas sovrum och förklarar hur allt ligger till och han skriker – IN LONDON ! Jag hör hans röst i huvudet när jag tänker på det 🙂

   Också mitt favoritavsnitt ❤

  Mitt absoluta favoritavsnitt är ”The One With The Male Nanny” eftersom att jag aldrig kan sluta skratta åt Chandlers ihopslagna ord 😂 sedan tycker jag Freddie Prince Jr är helt fantastisk som Sandy.
  Är själv ett extremt vänner fan och denna skulle passa perfekt i min garderob 😍

  Mitt favoritavsnitt är ”The One with the Jellyfish”. Det är för att det är så sjukt kul när Monica blir bränd av en manet och det sen kommer fram att Chandler kissade på henne (och Joey nästan gjorde det). Jag älskar delen där Ross omedvetet tar på sig skulden om varför Rachel och han gjorde slut (och när Rachel inspirerar Ross tjej till att raka av sig allt hår). Delen där Phoebe får reda på vem som är hennes riktiga mamma är också en väldigt fin del!

  Av någon anledning har jag en förkärlek till ”the one with Unagi”. Det började när jag som 11-åring kom hem från skolan, gjorde en kladdkaka (yes, varje dag!!) och åt innan jag åkte till stallet, och såg på vänner. Det var på den tiden man hade dvd-skivor, och jag hade självklart ärvt alla från min moster. På grund av min skeva kärlek för serien fick mamma begränsa mig till 2 avsnitt per dag, så skivorna gick varma i mitt playstation. En dag försvann en skiva från säsong 6, och det var just den med ”unagi” , så jag missade alltid de avsnitten, till min stora sorg. När jag äntligen, flera år senare, hittade skivan igen kände jag att jag var tvungen att titta ikapp, och den dagen föddes den kärleken!! Efter detta har jag en förkärlek till just de avsnitten i säsong 6, i synnerhet unagi, eftersom det var ett så himla speciellt avsnitt. Nu kan jag den skivan bättre än alla andra, och den är självklart i tryggt förvar i säsongsordning i min bokhylla 🙂

   jag är dessutom 152 cm lång och 55 kg tung, så jag lovar att skicka en RIKTIGT SNYGG bild i tröjan!!

    självklart under mina två vännertavlor, som jag fick i studentpresent. Hard core fan? Jag?

  Åh herregud, ETT avsnitt?? Det är helt omöjligt. Men mitt bidrag till denna FANTASTISKA tshirt får vara ”the one where Chandler crosses the line”. Av många anledningar. Avsnittet innehåller så mycket, drama mellan Joey och Chandler, Chandlers första riktiga kärlek i serien, men det bästa av allt är Ross keyboard-karriär. Jag har sett alla avsnitt minst 30 ggr men det finns inget avsnitt som jag skrattar så mycket till som när Ross spelar sin keyboard och hur Pheobe avgudar hans ”talang”. Blir fnissig bara jag tänker på det???? Sen tycker jag Chandler och Joeys vänskap sätts på test lite vilket är fint att se på något sätt. Att Joey faktiskt kan ta saker på allvar och bli uppriktigt besviken, hans karaktär får sig en fin och oväntad vändning då han annars framstår mer som en ”ligger-endast-med-brudar-och-får-aldrig-känslor-kille”. Det är början på deras vänskapsresa som jag tycker förstärks av Kathy-händelsen. Det var min motivering det!!!!

  Mitt favoritavsnitt är The One With The Prom Video. Så mysigt avsnitt bara, även om man på senare år inte riktigt tycker Ross är en så fantastisk kille…

  ”The one where Joey loses his insurance”, hela handlingen med Ross’ engelska dialekt 😂 Monica GellerRrrRrrRr! När Monica säger ”top of the mornin’ to ye laddies” med irländsk dialekt till några elever och Rachel pratar med indisk dialekt till en av Ross’ kollegor 😂 – och senare när Rachel ringer Ross och säger ”Hello Ross, this is Dr.McNeely from the fake accent university, we’d like to come om board with us full time” med skotländsk dialekt 😂😂 Förbannat skoj. Kan också informera om att jag inte ens behövde se avsnittet för att citera replikerna ordagrant!

   Damn you fifteens!

  THE ONE WITH JOEYS NEW BRAIN enbart pga ross och säckpipan. Tvåa är avsnittet med Brad Pitt men skrattet fastnar lite i halsen pga all fatshaming. Men alltså. Säckpipan. Dör!

   Hahahaha skrattade högt för jag tänkte
   -WHY is your family Scottish?
   – Why is tour family ROSS???!
   ❤️

  Mitt absoluta favoritavsnitt är utan tvekan ”The One with Phoebe’s Wedding”. Jag ÄLSKAR Phoebe, hon är min absoluta favorit genom heeeela serien och jag tycker hon är så himla bra. Jag kan se så mycket av mig själv i henne så när hon gifte sig med Mike så bröt jag typ ihop av glädje. Det var tårar, skrik och snor i mängder. Jag tycker Phoebe är en så komplicerad men ändå så enkel person. Hon är genuin, ärlig, märklig och helt fantastisk. Precis som Phoebe har jag haft problem med att hitta rätt karlar med rätt prioriteringar. Men nu äntligen har jag träffat min ”Mike” och någon dag i framtiden ser jag fram emot ett vinterbröllop med honom. <3

  Jag har dessutom storlek L/XL i kläder så denna tröja hade varit helt perfekt för mig!

  Svårt att välja, men får nog säga ”The One Where Chandler Crosses the Line”. Älskar Joeys sätt att uttrycka sig där, det känns så typiskt han, liksom. Samtidigt så ser Chandler ut som en ledsen hund, och vem kan motstå en sådan? Ross ”sound” får mig att rys-skratta, det är så uruselt så det är roligt! Det avsnittet är det jag tänker på när jag är upprörd, varje gång vill jag gasta åt den som gått över gränsen att ”the line is a dot to you!” Någon gång ska jag göra det… moahahaha!

  Mitt favoritavsnitt, vilket är måånga, men det som jag känner starkast för är ”the one where Ross and Rachel takes a break”. Väldigt tungt avsnitt men deras skådespel i scenerna mellan David och Jennifer är så fantastiskt bra. Jag blir så himla rörd av det avsnittet för det känns så äkta och någonting som det är väldigt lätt att relatera till. Det är nog mitt allra bästa, för att de spelar så sjukt jävla bra <3

  ”We were on a break!!!!!!!!”

  The one with the rumor ! Hög igenkänningsfaktor på Brad Pitt i det avsnittet 😅 ”screw it, bring out the jams!”

  ”The one with all the resolutions”. Ross och hans skinnbrallor!!

  Mitt absoluta favoritavsnitt är avsnittet med frågesporten om varandra, där de tävlar om den fina lägenheten. Älskar att man får reda på saker man inte visste innan men som ändå passar så bra in på karaktärerna, ex Monicas handdukar haha o såklart att ingen vet vad chandler jobbar med.

  Finns så ohyggligt många. Alla är favoriter men måste jag utse någon är det När Ross har blekt tänderna….alltså jag skrattar lika mkt varje gång.
  En gång per år flyger jag långflyg till asien och se senaste 10(?) har jag matat av Vänneravsnitt på flyget. Tröttnar aldrig!
  Låt tant få vinna en tisha nu:-)

   LoL – Demon, demon!!

  ”The one with the ballroom dancing”

  Jag blir rörd varje gång jag ser joey och vaktmästarens bromance och deras sista dans på taket! Älskar att de visade joey lite svag också och inte bara lät honom vara en laidback snygging! Detta gjorde honom till en mjukis och blev bara bättre när han sen träffar kathy 😍

  The one where noone’s ready! Älskar det! Och är tröjan förstor kan jag göra en joey!

  Oh, jag har många favoriter… Ross`s bröllop med Emely, Thanksgivingavsnittet med Brad Pitt och the i Hate Rachel green club 😀 Men mitt stora favvo-avsnitt är endå när Erica väljer Monica och Chandler som adoptivföräldrar, börjar alltid böla när Chandler står och försöker övertyga Erica i korridoren 🙁

  Fantastisk sång, bus och bråk hittas i dubbelavsnittet ”The One in Vegas”! Frukosten morgonen efter är sjukt kul. Detta avsnitt innehåller ”allt i ett”!

   ja! Älskar också det! i cant have a mimosa with breakfast?! i’m on vacation!!!

  Mitt favoritavsnitt är ”The One where Rachel has a baby 1 & 2” för att vi själva låg på BB med vår första son efter ett akut snitt efter 30 timmars förlossning och det enda som gjorde att vi kände oss hemma under en veckas tid där var att vi kunde se VÄNNER på deras tv i rummet💕

  Jag vill inte ha tröjan, jag vill bara bidra med skratt.

  ”This is Vikram”.

   hahhahaha SMÄLLDE AV första gången jag såg det avsnittet! fy fan vad jag spolade tillbaka och grät av skratt 😂😂 DIS IS VIKRAM

  Åh!! Mitt favoritavsnitt har alltid varit ”The one with Monicas thunder”, för allting i det avsnittet liksom.. KLAFFAR! Alla skämt är geniala, Monica är supersnygg, Chandler får inte upp den och Ross får gå hem och njuta av sina egna händer. Phoebes bröllopssång är också magisk. Älskar det avsnittet – älskar!! Och tröjan är underbar 😀

  Du ber alltså mig att välja ETT favorit avsnit?!? Har sååå många men en av de jag såg senast är ”the one with the rumor” där Brad Pitt är med. Det avsnittet har allt! Där är så många bra punch lines och enligt mig så är Brad Pitt i sina bästa år där och fortfarande gift med Jennifer Aniston ❤️

  Avsnittet när Ross prövar spraytan😂😂😂

   ”- was that place THE SUN?!”😂😂😂😂

  The one in Las Vegas. ”Hello Mr Rachel, Hello Mrs Ross” pga älskar Ross+Rachel. Simple as that.

  Sen kommer ”The one with the video tape”.

  Och sen ”The one with the cop”. ”PIVOT!!!!!!”

  Älskar vänner!

  Mitt favoritavsnitt är det där Rachel har en mustasch som Ross ritat dit :’D tror det är The One in Vegas (del 2)

  Jag älskar ”The one where no one’s ready”! Det känns så typiskt hur det är när man är stressad över någonting, allt och alla ska alltid jävlas. 🙂 Älskar Joey och Chandler lite extra mycket i det avsnittet också.

  Jag tycker absolut bästa är den som heter typ ”the one where everyone finds out”. Phoebes och Chandlers ”seduction war” är ju skitrolig. Plus ”they dont know we know they know” osv 🤣

  Alltså alla, i princip är mina favoriter men The one where Joey gets new foreskin får mig fortfarande att vrida mig av skratt!! När jag såg det som tonåring tyckte jag det var såååå pinsamt men nu älskar jag det😂😍

  Jag ÄLSKAR verkligen Vänner, det är min absoluta favoritserie of all times! Mitt favoritavsnitt är säsongsavslutningen av säsong 1 (avsnitt 24 – The One Where Rachel Finds Out)! Jag älskar det avsnittet för att då har man precis sett hela säsong 1, och det blir som startskottet för resten av serien! Min favoritscen i det avsnittet är just när Rachel får reda på vad Ross känner för henne, jag älskar delen när alla tystnar och Chandler försäger sig och babblar på om att ”det är så Ross beter sig när han är kär”, så typiskt Chandler haha.. Det känns som att det avsnittet verkligen lägger grunden för resten av serien, då är det igång liksom! Jag skulle bli så glad om jag vann och fick tröjan, den skulle passa mig perfekt och jag skulle verkligen använda den!! 😀

  Åh herre. Vilket ska man ens välja? The one where Phoebe runs får det nog fan bli. Hittade en jobbarkompis som är lika knäpp som jag och vi har pratat, och sett, det avsnittet så många gånger. När jag ser henne när vi ska träffas springer jag som Phoebe för det är så jävla ikoniskt och roligt att båda börjar asgarva. Lite jobbigt när det är mycket folk omkring, men helt klart värt det.

  The one in Vegas! Varför? För att Rachel och Ross är SÅ härliga och snurriga och gifter sig. Jag älskar hur dom ritar varandra i ansiktet men framförallt älskar jag scenen när dom går ut från kapellet och går åt varsitt håll. Och när hon svarar hans hello mrs Ross med hello mr Rachel 😂

  Avsnittet jag kollar på när jag är lite deppig är när Ross spraytannar sig 😂😂😂 sååååå j*kla roligt!!! Skrattar bara jag tänker på det avsnittet haha!

  Åh jag kände instinktivt att jag MÅSTE ha t-shirten! Vem älskar inte Monica och Chandler?

  Mitt absoluta favoritavsnitt är självklart ”The one where no one’s ready”. Alltså det är ett så bra avsnitt i all sin enkelhet – det utspelar sig på en plats, under 20 minuter och ändå hinner de klämma in så mycket kul. Ross dinosaur-klocka som stannat, Joey som tar Chandlers kläder, Phoebe som ”got the hummus”. Åååh älskar Vänner <3

  Åh!!! Ser vänner varenda kväll året om, det hjälper mig att somna <3 Skulle bli så glad om jag fick denna att mysa runt i!

  Mitt davoritavsnitt är ”the one with the proposal” – grinar varje gång jag ser det över hur fint det är att alla i gänget liksom är med i den fina stunden :’)

   Alla utan Ross, såklart 🙂

  ”The one with Joeys interview”. Just för att jag fullkomligt älskar när Phoebe stavar sitt namn:
  P as in Phoebe
  H as in heebe
  O as is Obe
  B as in bebe
  E as in… Ello there mate!
  Älskar Phoebe så mycket att vi döpte vår hund till Phoebe och snart finns även ovanstående text intatuerat på min underarm tillsammans med ett porträtt på vår hund! 😍🙌🏼

  Du har säkert berättat det tidigare Camcam, men vilket är ditt favoritavsnitt? Själv såg jag hela serien för första gången i början på året och ör nog inne på runda 4 nu. Det står alltid på i bakgrunden här hemma och helt plötsligt faller man ihop i ett asgarv mitt i matlagning, städning eller betalning av räkningar.

  Den när Ross och Monica får dansa med på ”Dick Clarks rocking new years eve”(eller vad den nu hette) med Joey och Janine. Sååå awesome! Jag och min bror har försökt klara hels ”the routine”, men slutar alltid i gapflabb 😀

  Alltså man blir ju bara mer övertygad om seriens fantastiskhet (japp, vi låtsas att det är ett ord) genom att läsa alla kommentarer här!!

  Sjukt svårt att välja ett enda avsnitt, men älskar The one with all the cheesecakes pga fullt rimligt att gå runt med en gaffel i innerfickan ifall nåt gott ätbart dyker upp😊🍴

  Mitt favvoavsnitt är ”the one with Joey’s new girlfriend” när Ross introducerar ett barntillåtet sätt att peka finger på! I min mening den bästa handgest som uppfunnits sen tummen upp. Älskar att alla vet vad det innebär när man gör det 😀

   åh älskar den jag och min bästis har gjort så mot varandra sedan tonårstiden, vi är nästan 30 nu 😛

  Får nog stämma in med övriga – välja ett?!

  Men såhär spontant och på rak arm så kom The One Where Ross is Fine upp. Fnissar bara jag tänker på det. Man blir sådär skämskuddigt tågolycka-kaninteslutatitta, samtidigt som det är så roligt.

  Och när Ross spraytannar! 😂 Eller när Phoebe säljer rättigheterna till Smelly Cat, men inte roligt roligt, bara ledsamt roligt.
  Sista avsnittet är också himla bra!

  Alltså nää, ett avsnitt.. Men förhuden då?!

  Jag (som säkett har sett varje avsnitt 4 X repris) har fastnat för när Monica friar till Chandler. Sååå härlig överraskning, sååå mysigt med alla ljus… och så fullständigt underbart med Monicas replik:
  ”There’s a reason why girls don’t do this”
  … och efter det Chandlers ”upphämtning och fortsättning”.

  Min är the one with the truth about London. Eller The one where Ross finds out. För att… kärleken helt enkelt 🙂 Såg alla säsonger nyss. Igen. Går tillbaka med jämna mellanrum.

  Vill säga typ alla men okej – Ross lyssnar på telefonsvararen när Rachel är på väg till Paris och man hör henne prata på i sann Rachel-anda. ”I love you, I love you… wait I LOVE you”. Och …. ytterdörren är öppen och ja.

  Mmmm. *intalar mig själv att jag är döpt efter Geller-Green JR även fast jag är för gammal*

  Så svårt att välja ju men gillar ”The one with The blackout” tycker om att det är i seriens början så man vet att man har hela serien framför sig 🙂
  De avsnitt jag gillar minst är där Joey är kär i Rachel, tycker inte det tillför serien något och tycker inte att Joey känns som Joey där. (inte för att du bad om avsnittet man gillade minst men ville skriva ändå)

  Dött lopp mellan nör Ross vill flytta in i Ugly, naked guy’s appartment. ”I applaud you” 😂 ”that’s our friend. That’s naked Ross!”
  Och när han har en memorial service för sig själv och tjejen han gillade i college kommer ”I’m not dead!” 😂

  Svårt att säga varför jag älskar just dessa avsnitt lite mer, men jag tror det är för att det handlar om Ross.
  Ross 💕

  Går inte! Älskar ALLA Vänneravsnitt. Odödliga! Kan se dem om och om igen. Dessutom skulle tjejerna i min klass (jag är lärare) dö av avund om jag hade en Vännertisha på mig på jobbet.

  Alltså kan omöjligt välja ett. Meen tycker t.ex. The One with the football är sjukt rolig eftersom Monica och Ross är så sjukt löjliga och ger mig en mysig känsla när det gäller att ha ett syskon att tjivas med.

  Fås den ända till Finland? 😝 mitt favoritavsnitt är definitivt The one with Monica and Chandler’s wedding pt 1 & 2 😍 avsnittet före, The one with Chandler’s dad, är tät tvåa (trea?)! Har nog kollat de tre avsnitten tuusen gånger 😂

  The one with Phoebe’s wedding. Älskar planeringsMonica och hur allt kaos mynnar ut i det finaste bröllop nånsin! Stortjut varje gång!!!

  Det måste vara ” The one with the birthmother”
  Jag älskar den för den gav mig ” JOEY DOESN’T SHARE FOOD”. När folk nallar för mycket av min mat, brukar jag dra till med den.
  Det är också ett bra sätt att screena din omgivning, fattar dem inte referensen, då måste man omvärdera sitt omdöme av sin omgivning 😛

  Mitt favoritavsnitt är det där Joey är så stolt över sin manpurse (min pappa är likadan just nu 😂).

  Hade varit fint att vinna, kommer inte i mina kläder efter graviditeten så jag ammar i makens t-shirts 😂 Han kanske vill ha tillbaka dom 😂

  Mitt favoritavsnitt alla kategorier är säsong sex avsnitt ett, när Ross och Rachel vaknar upp nygifta utan att minnas det. Reaktionen när dom väl får veta det. Sen att Monica och Chandler bestämmer sig för att flytta ihop. Phoebies morgonfylla mitt i allt. Blir varm i hjärtat av alla avsnitt men detta är ändå det bästa 😍

  Alltså älskar vänner så mycket! Minns att jag under flera års tid när jag var yngre bara önskade mig vänner serien. Det tog många år men tillsist fick jag ihop alla säsongen och har nog sett alla avsnitt ett tiotal gånger.
  Ett av mina favoritavsnitt är; säsong 7- the one with joes new brain. Varför det är mitt favoritavsnitt: det är så vi får veta att Ross har övar på säckpipa inför chandler och Monicas bröllop och han spelar upp det för alla i Monica vardagsrum. Phoebe börjar sjunga med och Rachel närmast dör av skratt. Jennifer Anistons reaktion där är helt ospelad – hon kunde inte sluta skratta och får försöka dölja det med sin hand framför ansiktet. Älskar att detta kom med i slutversionen för det gör bara att avsnittet känns så äkta!

  När Chandler försöker sluta röka med hjälp av Rachels(?) självhypnosband. Hilarious!

  The one with the videotape 🙌🏼
  Älskar att det kom fram vem som stötte på vem. Att det var Joey (aka Ken Adams) som bakat ihop ”Europahistorian”. Att alla skrek NEJ när Rachel ville förstöra bandet. Att Rachel & Ross tittade på bandet ihop (tills det inte var lika ”pretty” längre 😂

  En annan favorit är Phoebes bröllop pga perfekt 💖

  Åååh men jag som ÄLSKAR vänner och låter serien gå på repeat år efter år (förutom sista avsnittet som jag försöker hoppa över och börjar om igen..). Men avsnittet med ”Unagi” är ju klockren även avsnittet när Ross ska spraytana sig och lyckas göra det fel varje gång han kliver in. Skrattar ihjäl mig varje gång! :’) sen får vi inte glömma avsnittet med soffan som ross inte får upp till sin lägenhet. För många bra avsnitt för att bara kunna välja en!

  KORS i masen, en vänner tröja?! GOALZ!!!
  mitt favorit avsnitt är när de har frågesport och tävlar om rachel&monicas lägenhet. monicas tävlingsinstinkt är så SJUKt kul!!! ”THAT’S NOT EVEN A WORD!!!!” jag garvar lika mycket varje gång.

  När Chandler och Monica ska fotograferas till förlovningsannonsen i tidningen. Känner igen mig själv i hans grimaser när kameran kommer fram 😂😎😂😎

  Säsong 10, avsnitt 13. ”The inte where Joey speaks”

  RYSER när jag tänker på när Rachel säger det här till Ross;
  ”Just so you know… With us… it’s never off the table”

  Det är så fint och jag citerade exakt samma mening i ett kärleksbrev en gång för 10 år sedan. Vi båda älskade Vänner, och hade gjort slut. Faktiskt så satte han sig i bilen när han fick brevet uppläst i telefon av sin syster och åkte 20 mil hem till mig, och vi blev tillsammans igen.

  Älskarälskar dock hela serien, men det avsnittet är speciellt. Är även väldigt förtjust i Mike ”Crapbag” Hannigan, hehe..

  // puss lisa

  Jag gillar egentligen de tidiga säsongerna mest men ska jag bara väljs ett avsnitt (vad är det för elakt Sophies choice-aktigt val att behöva ta) så måste jag nog ändå säga “the one with Ross’s tan”. Jag skrattar alltid rakt ut till det avsnittet och då är jag inte en som vanligtvis skrattar högt till serier. Börjar fnissar bara jag tänker på det ”stop staring at my wife’s legs. No no, stop staring at your sisters legs!!” Och “I like you, what are you?” “Puerto rican” 😂😂

  ”The one with the video tape” jag älskar blicken Ross ger Rachel när han vet vem som tog initiativet till sexet som Emma blev resultatet av fast Rachel är säker på att det är Ross 😂😂😂😂

  Älskar varenda avsnitt på sitt eget speciella sätt. Jag har inte sett om någon kommenterat om det, men avsnittet när Joey bygger deras entertainment unit är bland det absolut roligaste jag ser. Varenda konversation i det avsnittet är sanslöst roliga. ”I thought är needed a place to put the mail” 😂😂

  Har kollat på vänner om och om sen jag var liten och överlag när jag tittar på vänner så säger jag ”ååh detta är mitt favoritavsnitt” åt precis alla avsnitt MEN!
  Ett jag alltid skrattar extra hårt åt är när Chandler har en romans med Rachels chef och hon i frustration handbojar honom i en låda och stoppar en strumpa i hans mun!😂

  ”mmh-mmhmhh-mh”…. *spottar ut*

  SÅ JÄVLA KUL DYNAMIK mellan de två i det avsnittet. ❤️😂

  /Emma

  Åh gud vad kul!
  Mitt favoritavsnitt är både favorit och hatavsnitt på samma gång eftersom att det är det sista avsnittet jag menar. Favorit för att det är så otroligt mycket kärlek och att man verkligen ser det, inte bara mellan karaktärerna utan också mellan skådespelarna i verkligheten. Sen har författarna verkligen fått till det perfekta jaga-till-flygplatsen-scenariot, det är SÅ bra!
  Sen minns jag verkligen den kvällen det sändes i Sverige så bra. Jag var 13 år och ganska, ehm, känslomässig kan man väl säga. Jag kommer ihåg att jag hade gråtit mig igenom hela avsnittet och sen efter sista avsnittet så sändes programmet där skådespelarna gästade Jay Leno och jag var så väldigt förbannad på Leno för att han satt och skämtade, jag tyckte det var högst olämpligt att skämta efter att den bästa serien någonsin gått i graven! Som sagt, lite känslosam och tonåringsdramatisk….
  Haha nu blev det en novell men jag älskar Vänner helt enkelt!

  Jag tillhör den otrogna skara som inte sett ETT ENDA avsnitt! Däremot känns det så eftersom jag har en lillebror som jag, varje gång vi ses, brukar klocka honom innan första citatet kommer. Medel ligger på tio minuter. Jag hade såå gärna givit honom den här tishan. Det är dessutom hans födelsedag idag så det känns nästan ”ment to be”!

  Älskar Vänner och älskade att läsa alla kommentarer här = det finns fler som är som jag 🙈. Jag kollar på Vänner i princip varje dag, har även fått min 9-åriga son att bli hooked = känner mig inte som ett freak i min ensamhet + avundas honom som har all magi framför sig. Mitt bästa avsnitt är utan tvekan ”The one with the football” – som även blev framröstat som det bästa när kanal 5 hade ngt maraton där folk röstade vilka avsnitt som skulle visas, typ 2005…

  Jag älskar när de spelar football, igenkänningsfaktor skyhög på hur tävlingsinriktad man kan vara! 😂 Jag gillar även scenen med whooopaah lite extra mycket. Vänner är livet. 😉

  Kan inte välja ett men om jag måste får det bli det när Ross tittar på lägenheten och tjejerna får syn på Chandler och Monica som hånglar i Monicas lägenhet och sen dansar för att följa deg för Ross! Gillar oxå avsnitten i London och när Joey berättar för Rachel att han är kär i henne, ni vet när de är på restaurang!

  Avsnittet där Pheobe gifter sig. Gråter som en bebis varje gång, har sett det åtminstone 10 gånger men ändå… 😭😭

  Kära någon, det går inte att välja ETT avsnitt! Har så många olika favoriter beroende på vilket humör jag är på. Ett favorit avsnitt jag har är när Monica är dunderförkyld och inte vill erkänna det och förför Chandler genom att smörja in bröstkorgen med typ mentolsalva. HAHAH! Hon låter så täppt och försöker se så sensuell ut. Älskar Monica. Och Vänner. Kan se om alla säsonger om och om igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *