Gina Dirawi kritiserar Zara Larsson

Zara Larsson delar med sig av sina ”flört-tips” på Instagram och Gina Dirawi verkar se på det med allt annat än humoristiska ögon. 
Själv förstår jag inte vad som är så hemskt med att berätta ett dåligt skämt och sedan göra ”Kenneth Andersson-fingrar” till någon man gillar?
Det är endast ”vidriga själar” som gör så?
Va? Vad är det jag inte fattar? Skämtar Gina? Är DET vad jag inte fattar?
Fattar ni?

119 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vilken clickbait-titel

   Haha, exakt det jag tänkte skriva. Nästan som Expressen här inne ibland ;P

  Hon tycker väl att det är cringe aka skämskudde på att göra så typ. Uppfattade kommentaren som skämtsam och inte som att hon på riktigt tycker att personer som gör så är vidriga.

   Hur kunde du läsa in så mycket mellan raderna ?? känns mer som att det där är din åsikt och att du därför antar att det var så Gina menade.

    Jag tyckte att det var rätt uppenbart att det var hon menade…

  Varför skriver du inte om kenzas/ivyrevels bilder? Typ den med en orm som slingrade sig runt en naket underliv?

   Man behöver knappast ha läst särskilt mycket av vad Freud skrev för att veta vad ormen betyder.
   Men som tema för reklambilder är det väldigt uttjatat och inte särskilt kreativt.

  Jag fattar ingenting…

  Men va? Zara är uppenbarligen ironisk och skämtar och Gina bekräftar ironin genom hennes kommentar. Ser ingen kritik mot ZL alls, snarare skojar de om samma sak???

   Det där låter som en vettig förklaring, men ärligt förstod jag inte Zaras ironi och därmed inte Ginas heller. Hjärnan kanske är för trött idag.

   Tror camcam har lite svårt att förstå ironi

  Jag tror Zara skämtar om den grejen, liksom gör narr av den men med charm och Gina svarar tillbaka mer seriöst typ ”åh haha ja det där har man ju upplevt, gud vad hemska människor det är som gör så” för liksom ja, någon som seriöst gör så (och inte charmigt skämtsamt som Zara) går kanske inte hem alla gånger. Tror inte det finns någon ilska alls här, övertolkat.

  Eller så syftade hon på Bingo

  Hör aldrig något om Zara?? Floppade hon??
  Vet att hon har väldigt mycket streams på sina låtar men det känns som hon försvann väldigt snabbt från media??

   Nej, tvärtom. Syns, hörs och går snarare rakt uppåt än flopp

    Med floppat menar jag att hon varit väldigt hypad men intr tagit hem några internationella priser. Hon tar hem P3, Rockbjörnen m.m i Sverige. Saknar henne i den större musikbranchen. Vet att hon vann MTV EMA? Nykomling eller nått. Hon lever ju fortfarande på Lush Life eran som var typ 3-4 år sedan.

     Hon gjorde en av förra årets mest spelade låtar i USA tillsammans med clean bandit och har gjort officiella EM-låten tillsammans med en av världens största EDM-artister. Hon har precis varit på en rätt omfattande Europa-turné. Det går bra för Zara, även utomlands.

     Hahha lol lush life släpptes 2016 och albumet so good 2017, inte 3-4 år sen alltså.

      Nää, Lush Life släpptes sommaren 2015.

     Haha lider du av avundsjuka eller missunnsamhet?

   Skämtar du? ? hon har väl gjort allt annat än floppat

  Tror det är du som missat skämtet camcam…

  Zara skojar och menar inte att hon gör så ? och Gina kritiserar inte zara ?

   Varför skriva på skämt vad man inte gör och sen bli kritiserad av någon som också skojar?
   Då har man nog roligt jämt om man håller på så där.

    Eh? Tror inte du riktigt hängde med nu Cure ?

     Ginas skämt går mig också förbi. Kanske börjar bli gammal ? ☺

  Jag blir alltid lite imponerad av folk som har svårt att förstå ironi, det känns som att de är ironiproffs och kör dubbelironi. Är de seriösa? Ironiska? Det är på senare år som jag förstått att vissa på riktigt har svårt att förstå när någon är ironisk.

   Många med autism, asperger och ett gäng andra diagnoser har svårt att tolka ironi

    Ja det vet jag, nu pratar jag om människor utan diagnoser. De finns också.

     Äldre genertioner tycks inte riktigt ha samma humor och svårt för ironi.

   Människor är olika. Man är inte konstig för att man har svårt att läsa av ironi.

    Var skrev jag att det är konstigt?

   Svårare att förstå i text.

   Problemet är väl att det är förstå ironi i text, om man inte lägger in en ?-eller liknande emoji. Annars får det ju vara riktigt uppenbart!
   Man kan väl lösa in en viss ironi i Saras inlägg. Men det finns väl inget i Ginas kommentar som direkt visar på att det är ironi i det… Förutom att det är en ytterst överdriven kommentar då.

    Jag har träffat folk, bla en kollega, som inte förstår ironi i tal. Det kan vara allt från att säger att det är så fint väder ute när det regnar till att man är så nöjd över ens resultat när det har gått åt h-vete. Jag tycker att det är så intressant eftersom ca 70% av allt jag säger och skojar om är ironi.

     Jo, visst finns det folk som inte förstår ironi IRL heller. Det är extremt jobbigt, men vissa är bara sådana, inget som de kan hjälpa.
     Men i text är det sååå mycket svårare att tolka ironi! Så det blir ju väldigt ofta missförstånd också

  Kan det inte vara så att någon gjort så mot zara? Och hon visar att ”vad fan, vem gör så”…därav ginas kommentar….

  Huuuuuur kan någon missa att det här är på skoj?

  Vart har zara tagit vägen???

   Hon är ju överallt, bara för att hon inte syns så mkt i Sverige just nu. Är med på shower, uppträder, har haft turné. Ska vän säkerligen in i studion snart för nästa skiva.

   Zara har väl inte tagit vägen någonstans 🙂 hennes karriär verkar gå väldigt bra. Och precis som alla andra större artister så är hon inte aktuell med nya låtar 24/7.

    Om jag hade fått önska en dotter i mitt liv så hade jag önskat att hon var som Zara. Kanske inte utseendemässigt (för attraktiv och för ”sexig” i mäns ögon = bådar sällan gott för kvinnor) men hennes kaxighet, hennes oräddhet, självsäkerhet, stolthet, hennes målmedvetenhet och hennes feminism, som hon oxå vågar stå för fullt ut. Vilken toppentjej, alltså… <3

     wtf

     Jag tycker tvärtom hon verkar vara asjobbig som person. Särskilt efter att ha lyssnat på P3-dokumentären om henne. Hon verkar så sjukt intensiv, kaxig och impulsiv. Vem kör in i en tunnel i fel körriktning på sin moppe och sen bah ”thihi, ojdå”, liksom. Unpopular opinion, men ja. Gillt hennes musik dock.

      Din avundsjuka lyser igenom.

       Hahahaha! Oj! Glömde visst lägga till den disclaimern. Sorry! Här kommer den: Nej, jag är inte avundssjuk på Zara. Har ca 0 ambitioner att bli känd och är väldigt nöjd med min egen karriär. Sjukt uttjatat att använda avundssjukeargumentet så fort någon inte gillar någon.

     Jag är farsa och hade varit oerhört stolt om jag hade haft en dotter som Zara. Men enligt vad jag har förstått så har hon en jättebra farsa som hon har kunnat diskutera tex politik och feminism med. Han verkade jävligt bra, hennes farsa.

   Hon har väl bara lugnat ner sig med sina uttalanden och koncentrerat sig på musiken istället.

  OT
  Ska köpa nya iPhone x max! Vilken färg skulle ni tagit? Silver, guld eller rymdgrå?

   Underlivsgul.

    Wtf Helena

     Ellerhur. Det där var bara nasty

    Har levern lagt av?

    ??

   Eller öronvaxrosa.
   Eller varför inte toalettgrön.

   Rymden är fan inte grå.

   Guld 🙂 tycker den är väldigt snygg

   Inte guld bara.

   Men mycket pengar att slunga ut på en telefon ?

    Beror ju på om man köper den kontant eller med abonnemang 🙂

     Med abonnemang blir den ju ännu dyrare, fast betalning läggs under längre tid?

      Fast då ingår ju surf, sms osv. Och varje gång mitt abonnemange går ut så brukar jag byta till en ny telefon och fortsätter betala samma pris som tidigare. Hade blivit mycket dyrare att köpa telefonen kontant, för man behöver ju fortfarande ha ett abonnemang om man ringer och surfar väldigt mycket

       Varför…äh nvm. Kommer aldrig förstå mig på folk som byter telefon titt som tätt.

        Tänk när man var yngre och ville ha ny telefon jämt, jag var sån iaf, men nu vill jag helst att telefonen ska hålla förevigt ?

        Jag byter för att jag tröttnar. Men så gillar jag teknikprylar också. Dock är mobiler rätt jobbiga att byta nu för tiden, logga in på alla konton igen, ladda ner alla appar igen…Men tröttnar på mobiler gör jag fortfarande med jämna mellanrum

         Därför man kör android och inte behöver göra något av det där. Bytte från Huawei till Huawei sist och en exakt kopia av min telefon skapades på den nya. Helt underbart

         Byter man iPhone så loggar man ju bara in på den nya och så blir den också en identisk kopia. Alla appar, sms, bilder, bakgrund osv följer med där också. Tycker absolut inte det blivit krångligt, tvärtom. Skitenkelt

         Fast jag har Android, trogen Samsunganvändare och det ska mycket till för att jag ska byta. Vet att man kan göra så men trots att jag tycker det är jobbigt att fixa en ny telefon så är det ändå lite av charmen, så jag är lite dubbel där och får skylla mig själv. Värt det i slutändan men jobbigt i början?

     Tecknar man ett 24-månadersabonnemang så subventioneras telefonen jämfört med kontantpriset. Detta av den enkla anledningen att operatören då vet att kunden förbinder sig att betala för abonnemang under 24 månader och alltså inte kan ta telefonen med sig till någon annan operatör utan att betala för de 24 månaderna.
     Subventionen brukar röra sig om några tusenlappar på de dyraste telefonerna.

    Den guldiga är väldigt snygg. den är mer beigeguld elelr hur man ska förklara

   Om man har telefonen i ett iPhone X-fodral (vilket är att rekommendera) så ser man bara kanterna på telefonen och tänker inte på vilken färg det är.
   Själv har jag svart fodral och silverfärgad iPhone X. Fodral är väldigt bra för då har man en chans att klara skärmen om man skulle tappa telefonen i golvet 🙂
   På Tre kostar en 64GB XS Max 530 kr/mån vid 24-månaders abonnemang dvs 12 720 kr plus abonnemang.
   Kontantpris i handeln ca 14 000 kr.

   Rosa

   Hörapparatsbrun

   Man täcker telefonen med något skal. Ville egentligen ha guld och fick silver men märker helt ärligt talat ingen skillnad.

   Skall du inte ha något skal då? Jag valde ju en viss färg när jag köpte telefon, men det var ju ingen större mening med det eftersom jag haft fodral på den hela tiden.

   BAJSBRUN

   sök vård. om du har ett gult underliv vill säga.

  Varför blanda in hennes näsa? Och varför skulle hon behöva redogöra varför hon gör något med sin egna kropp

  Men snälla. Zara driver och Gina hakar på.
  Hur kan man inte förstå det?

   Känns som camcam har lite svårt att förstå ironi ibland. Eller så beror det på att hon inte är i samma ålder som dessa två

  Varit vaken i 25 timmar nu vid 19.00. Vill somna tidigast 20.00, tips på hur jag ska hålla mig vaken sista timman? Tröttt

   Städa. Ring och prata med någon om du inte har någon hemma att prata med. Gå ut på en kort promenad.

  OT
  Förlåt för jätte lång ot men jag behöver hjälp… Jag är ett ”maskrosbarn” och är uppväxt med missbrukande föräldrar och har som barn varit vittne till ett flertal överdoser.
  Idag är jag vuxen och har valt att helt ta avstånd från droger. Problemet är att jag är tillsammans med en man som några gånger under vårt förhållande tagit droger på krogen och kommit hem påverkad vilket gjort mig helt förstörd. I våras kom han hem och hade tagit tjack och det var droppen för mig. Jag blev så ledsen och förklarade för honom att om han gör det igen så gör jag slut.
  I fredags hände det igen… vad ska jag göra? Jag älskar honom så mycket och 99% av vårt förhållande är han helt perfekt. Snälla hjälp mig, just nu känner jag mig helt tom…

   Du gör slut om du har sagt att du ska göra slut. Man ska aldrig hota med det om man inte står för det, då vet han att det bara är tomma hot

    Felet som många heterosexuella kvinnor gör, är att de aldrig låter män ta konsekvenserna av sitt handlande. Män räknar med att kunna göra vad som helst och att, med lite övertalning, få sina kvinnor att förlåta dem gång på gång. Många heterokvinnor gör det oxå, tyvärr. De litar på män, när män säger saker som ”jag ska ändra mig”, ”det ska aldrig hända igen”, ”det var inte illa menat”, ”du kan lita på mig”, blaha, blaha… Med påföljden att män aldrig lär sig, kan fortsätta med sina oacceptabla beteenden och att de dessutom ser på heterosexuella kvinnor som svaga, naiva och lite dumma. Förlåt ingenting, är mitt råd. Män måste styras av kvinnor med järnhand. Bokstavligen. Kan de inte uppföra sig, så ska kvinnor vägra att ha med dem att göra. Det är det enda sättet män kan lära sig att bete sig som folk.

     Äh lägg av, detta har inget med heterosexualitet att göra!

      M: menar du att du tror att de kvinnor som inleder relationer med män, bor ihop med män, ingår äktenskap med män och bildar familj med män, egentligen inte ÄR heterosexuella….? Vad är de då, enligt dig…?

   Antingen finner du dig i att han knarkar då och då eller så lämnar du. Finns ingen mening med att försöka förändra eller påverka någon annan som i slutändan ändå gör vad hen vill. Ta själv makten över situationen genom att göra ett aktivt val istället för att göra dig till offer för någon annans (livs-)val.

   Är själv maskrosbarn pch det har varit min strategi för att ta mig igenom livet. Utan att vilja utge mig för att vara nån Mia Törnblom kan jag säga att det har funkat bra hittills.

   Vad tror du att du ska få för universallösningar av oss här?
   Antingen stannar du och fattar att det inte kommer förändras bara för att du kommer med tomma hot eller så gör du slut kastar ut eller flyttar ifrån honom. Du är kär i fantasin att allt kan bli bra. Du är kär i förhoppningar och drömmar. Du kommer över det.
   Gå inte från en destruktiv uppväxt till ett destruktivt förhållande, lär dig något av din uppväxt istället för att skylla på den.

   Nu är ni två ? som vänt er hit om hjälp, får jag fråga vad du hade skrivit till någon i samma sits?

    Jag tror att det är tre. 1 vars sambo misshandlar henne, en vars kille är alkoholist och nu missbruk.

     Har missat den med alkoholmissbruk.
     Men å andra sidan, ska detta ändå förvandlas till familjeliv med bajsproblem och hur bebisar sover, äter eller vad de ska väga så kan vi ju ösa på med det här också.

      Vet du att majoriteten av vuxna har barn, så det är rätt självklart att det kommer frågor som rör det ibland. Vill du inte läsa, klicka in på en annan blogg, som riktar sig till personer utan barn.

     Eller bara 1 ?

   Eftersom droger och drogande människor är ett barndomstrauma för dig så gör du dig själv ingen tjänst att vara tillsammans med någon som knarkar. Oavsett hur ofta eller sällan.

   Tufft beslut, men ganska självklart skulle jag säga.. när han bryter ditt förtroende och gör något som detta trots att du specifikt bett honom att INTE göra det så är inte 99% av erat förhållande så perfekt som du tror. Jag skulle säga att förtroende för varandra är 99% av ett förhållande, och det har han ju svikit.

  Uppfattade Zaras inlägg som att hon tycker att det är lite corny att göra så och att hennes ”tips” därav var ironiskt.

  Vadå vidriga själar? Vad menar hon, fattar nada. Dock väldigt kul att se följetongen på detta! 😀

  Jag ser det också som ett skämt bara det att jag ser Zaras skämt som kul och lite ”gulligt” men Gina har bilvit så sjukt pretto och otrevlig (ja jag har jobbat med produktioner hon deltagit i och hon är värre än Leila Lindholm och Drottning Siliva tillsammans) så hennes skämt blir bara drygt och elakt.

  Snacka om skillnader. Zara är megaframgångsrik men är fortfarande jordnära och trevlig. Gina blev känd för några humorklipp och har lett några shower som hon inte direkt hyllades för. Ändå beter hon sig så illa.

   Jag har aldrig tyckt om Gina, så tråkigt när hon är programledare för melodifestivalen osv. Får lite otrevliga vibbar från henne :/

   Vill veta mer! Har läst att Leila inte är så sympatisk (Men hon säljer fina grejer!), men Silvia?!

  Inget illa menat, men du har ibland (ofta?) svårt med att förstå ironi.

   Det är väl för att få mer att skriva om 🙂

  Vad F.N är Kennet Andersson-fingrar?!??!
  Jag fattar VERKLIGEN ingenting.

  Tog semesterledigt från Bloggbevakning en vecka, nog dags att ta ledigt för alltid. Usch vad mycket taskiga kommentarer.

   Okej då vet vi.

    Exhibit A ?

   CamCam har fått hit för mycket män i kommentarsfältet.. fast de flesta låtsas att de är kvinnor. Det är därför kommentarsfältet blir därefter, med typisk manlig jargong. Elakt, tjafsigt, lågbegåvat, kvinnohatande, rasistiskt….

    Hahahahaha MEN jag blir fan ledsen av din kommentar anonym

    haha hoppas du driver. de brukar väl snarare vara tvärtom, mer bråk och tjafs där tjejerna är majoritet 😉

  Nä men va…? Är detta en medveten provokation från din sida? Klart Gina skojar.

  Åh Gina, hade nästan glömt bort henne. Jag vill ha skvaller o uppdateringar om Gina! Vad gör hon? Känns som hon gått under jord.

   Hon sålde sin själ till djävulen (tv 4) och opererade näsan

    Hon har gjort det alltså?

    Haha, ja där drog hon en rejäl lögn om att det var medicinska skäl. Näsans utseende ändras inte om man behöver vidga bihålor, karva lite på näsbenet m.m. Så löjligt av henne att spela viktig.

   Skall väl programleda Idol med Per i år igen… Tyvärr! Tycker bara att hon är plump och ”full of herself” matchar ju inte alls ihop med Per!

    Full of herself passar ju perfekt ihop med per!

     Det tycker i te jag iaf…

  Gina hade så råa skämt på nån gala nyss ??

  Fattar inte heller Ginas kommentar, inte dom andra heller i Zaras kommentarsfält. Jag tänkte att med hennes religion så förkastar hon plojen hur man raggar, sen funderade jag på om hon ogillar Bingo, suck jag ger upp. Fast irriterande, jag vill ju veta vad hon menar.

  Gina skämtar bara. Dom är ju vänner?!?

  Alltså glad att jag ändå kollade igenom tråden och såg att förklaringen till ”Kenneth Andersson-fingrar”. Min första tanken var Radio-Kenneth och undrade hur sjutton det kunde leva klar ute i rymden…??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.