Anitha Clemence har tagit över badklädersfacklan från My Martens

Förra gången var det My Martens vi fick se uppflugen på en bagagevagn i Tigelles bad och underkläder och nu är det Anithas tur. 
För någon vecka sedan avslöjade hon att hon fått sitt första modelljobb som 40-åring och nu visar hon upp vilket företag som låg bakom erbjudandet.
Ingen bagagevagn den här gången – än så länge – men väl både badkläder och löshår i mängder.

Jag är fortfarande lite sugen på en sån här ”under boob-bikini” som gör minsta rörelse stört omöjlig utan att tuttarna riskerar att ramlar ner och ut ur toppen. Är man en adrenalin-junkie som kanske fantiserat om att leka rysk roulette någon gång, då ska man köpa en sådan här bikini! Du vet aldrig om ditt nästan steg, andetag eller hostning – likt en roterande revolvertrumma –  kommer vara det som släpper lös dina tuttar som vilda kalvar på grönbete.
YOLOOOOOO LIKSOM!!!!!!!

UPDATE!

106 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Förstår mig inte på designen alls. Men vilken supersnygg kropp tjejen har.

   Johanna är så vacker?

    Oj hon gick i samma skola som mig. Kul!

  Ärligt – vad ville du med det här inlägget?

   Det bloggen är till för – visa vad andra lägger upp på sociala medier???

    Och shamea tjejer som visar sin kropp

     Hur shamear hon någon här?

     Snälla…

      Till anonym ovan alltså

  Ja käre tid, ska det vara hon som är den normbrytande kanske? Var det samma märke som My gjorde reklam för och ursäktade sig med att de hade badkläder för ”alla former”? Är det samma företag som Anitha designat underkläder för, i såfall är det väl normal att man själv gör reklam för det man skapat.

  Tycker du känns lite passivt aggressiv mot sådana överdelar? 😉 Jag har själv en sån och älskar att inte ha något som trycker under brösten som jag ibland upplever att vanliga bikinis/bh gör och passar för de tillfällen när jag inte är bekväm att gå topless. Har man bröst som ej är i behov av stöd så är det en toppen bikini tycker jag!:)

   Kul för dej att dina tuttar sitter kvar (sa jag avundsjukt). Om jag skulle ha en sån bikini skulle hela pattarna hänga nedanför ???

   Ja det verkar ju bekvämt att ha en söm över bröstet, måste ju vara betydligt bekvämare än att sömmen går under bröstet EH… Den bh:n är knappast designad för bekvämlighet utan menad att vara sexig, att påstå något annat är bara fånigt men bra försök ?

   Men åker den inte upp ÖVER brösten om man försöker göra något? Typ rätta till håret, fånga en boll eller i princip något som helst med armarna lite lite lyfta?

    Nej

  OT, men tänkte laga en drink/cocktail till helgen, dricker sällan sådant så har inte så mycket erfarenhet. Har någon några tips på goda drinkar man kan laga hemma och dricka före fredagsmiddagen? 🙂

   Jag är värdelös på drinkar, men jag tror att Sangria och mojito är ganska lätt att göra? Gott är det i alla fall 😛

   Sorry för meningslöst tips. Lycka till!

   P2 eller mojito är två säkra kort ?

   Jag kommer gärna över på en drink ?

   GT ?

   Bubbel, bubbel, bubbel! Starka drinkar före maten kan vara lite riskabelt och bedöva smaklökarna. Ett bra bubbel fungerar alltid.

   Tom Collins???

   Caipirinha eller Bellini ??

   Lennart!

   Paparazzi. Passar både före och efter middagen?

   French 75. Lika delar färskpressad citronsaft, sockerlag och gin (jag kör typ 2-3 cl vardera), toppa glaset med champagne.

   Pisco sour
   (a touch of Chile)

   Cosmopolitan är enkla (men bör skakas i shaker) och mycket goda!

   4 cl gin, 4 cl citronjuice, 2 cl sockerlag (görs superenkelt hemma) i ett proseccoglas, toppa upp med schweppes russchian. Så himla god och ser superfin ut!

  Stackars My fick inte plåtas utomlands. Sitta på en bagagevagn och skriva mammor kan och sen kliver en 10 år äldre snygg kvinna in på reviret 🙂

  Helskotta vad snygg Anitha är! ?

  Haha anihtha lever ut sin ungdom nu

   Haha? Du är ganska ung själv va? Alltid rätt att leva ut sin ungdom, tur nog

   Ska man typ lägga sig under en sten och dö för att man är 40? Vi människor lever längre och längre. De som är födda på 90-talet kommer få jobba tills de ör 70-72 år. Förut ansågs man vara lastgammal som 40. Idag är det inte så (om man inte är typ 20, då tycker man att alla över 30 börjar närma sig döden).

  Oj vad lik Anitha var Ariana Grande på den bilden!

   De är väl ungefär lika långa? Ca 153 cm.
   Det är inte så långt.

    Ja för det var nog längden F. syftade på när hon sa att de var lika haha

  OT deluxe nu, MEN! Jag behöver verkligen tips! Jag hamnar i svackor då och då när jag är så extremt trött och orkeslös. Jag försöker sova mer när dessa perioder kommer, men det leder snarare till att jag blir tröttare och skapar ”dåliga mönster”, där jag lägger mig tidigare och tidigare på kvällen. Skulle lätt kunna lägga mig och sova för natten typ kl 20.00. Försöker fortsätta med mina aktiviteter efter jobbet även fast jag är så himla trött, men jag upplever ändå att jag totaldäckar så fort jag kommer hem och lägger mig ner.

  Jag har börjat titta lite på kosttillskott/vitaminer för att kanske få mer energi. Nån som äter vitaminer t.ex, och har märkt skillnad? (Har kollat järnvärden och de är normala.)

  Help a sister out 🙂

   Du har inte lågt B12? Jag hade låga B12värden förra året och var galet trött, helt slut i kroppen och tömd på energi.

    B12 och D-vitanmin gör susen! Boka tid och kolla med blodprov.

   Du har inte återkommande depressioner? Gå först till VC och be dem kolla alla näringsämnen, sköldkörtel osv. Sen kan jag tipsa om holistic d3 5000 ie. Det är dvitamin som faktiskt gör skillnad på energinivån.

    Just Holistic rekommenderar den hälsobutik jag handlar på. Jag fick D3 på recept 800 ie, men det tror jag är på tok för klent för mig som skyr solen.

    Jag skulle nog inte gå så långt och säga att jag haft depressioner, däremot inser jag att jag är känslig för stress, och lätt oroar mig. Givetvis är det en energitjuv det också, men jag upplever att detta blivit mycket bättre. Tack för tips! Ska spana in detta ☺️

   Jag äter gärna ginseng!

   D-vitamin!

   Kolla upp om du har D vitaminbrist! Jag var helt orkeslös och det visade sig att mina d vitaminvärden var helt absurt låga. Efter ett antal veckor med dig vitamin-kosttillskott blev jag en helt ny person, plötsligt orkade jag igen, det var helt sjukt. Tips!!

    Får jag fråga vad du låg på när det var absurt lågt? Jag har också brist och låg på 9. Hade väldigt många olika brister. Läkarna verkar dock inte bry sig. Onödigt att med provtagning i så fall, kan jag tycka. Ska också se till att köpa några bra kosttillskott! Min kropp är i total obalans och jag måste finna energi att bena upp allt.

     9 är extremt lågt. Alltså så till den milda grad att skelettet börjar mjukas upp. Börja genast ta 10 000ie per dag i kombination med magnesium (och K2).
     Kör detta i minst tre månader, testa igen. Om du ligger bra då, kör underhållsdos på ca 5000 ie resten av livet.

      Tack för svar❤️ Oj, ok ska verkligen ta detta på allvar och ta dina råd. Tusen tack för du tog dig tid att svara mig! Betyder massor❤️

   Järnbrist?

   Jag var också extremt trött förut, men sedan jag började med b- och d-vitamintillskott är jag myyycket piggare och verkar dessutom ha bättre immunförsvar. Har nu varit småförkyld i 2,5 dagar, men har inte varit i närheten av så däckad som jag brukar bli. Jag kör med d-vitamin och b-vitamin forte (som är en cocktail av b6, b12, niacin, folsyra m.m) från Apotek Hjärtat, som också går att köpa på Ica-butiker. B-vitaminerna är riktigt hög dos eftersom de ska vara snabbverkande (dvs. forte). Men överflödet kissar man bara ut, så var beredd på neongult kiss om du skulle prova sådana ?

  Mer tuttkorta överdelar till folket ??

  Åh dessa sexistiska reklamer ?

   Ja gud ja, ytterkläder vill jag ha på de som gör reklam för bikini ?

   En kvinna i bikini! Hide your children! ?

   Hur ska man fota en kvinna i bikini för att inte få en brasklapp av dig?

  B12 och D-vitanmin gör susen! Boka tid och kolla med blodprov.

  Hon den sista borde köpa en ett par nr större i övetdel, ser bara fånigt ut!

   Du ser fånig ut.

    Nej d ser fånigt ut när saker ramlar ut

    Det är verkligen inte sexigt, ni kommer titta tillbaka på detta om 10 år och garva sanna mina ord ?

     Spelar väl ingen roll vad de tycker om tio år, huvudsaken är väl att de tycker det är snyggt nu?

     Sexigt? Det är skönt! Inget som sitter åt

      Hur sitter det åt mer om tyget går ner lite längre över brösten? På vilket sätt är det skönt?

       För mig känns det tajtare när det sitter åt under brösten än på brösten

  Jag gillar underboob trenden men samtidigt inte? Allt jag kan föreställa mig är de konstiga sollinjerna man lär få

   Perfekt för oss blekfisar som inte blir solbrända då! ?
   Kan man ens bli solbränd på undeboobsen? Måste man inte typ stå på händer? Jag har inget pigment, så jag vet inte 😛

    Beror väl på hur hängiga bröst man har

     Men brösten skuggar ju sig själva, oavsett om de hängiga eller inte? Precis som man lättare blir solbränd i pannan än under hakan?

  Företaget är säkert tacksamma för reklamen de får här, är väl minst tredje gången nu som de får det här. Jättebra för Tigelle ju.

   Eller inte…?

  Cam! Du börde införa ett ”Öppet spår” för VARJE kväll klockan 21.00. Ni som håller med kanske kangilla detta? Tycker att det är höjdpunkten här på hela veckan ja.

   Nej

   Neeej. Jag vill ha inlägg som är relevanta för bloggens syfte, inte en massa inlägg där folk ska prata om snor, studieval och väder.

   Nä, inflation är aldrig bra. Fredag och lördag it is! 🙂

    ??????

   Nej.

   Finns andra forum för dig. Personligen diggar jag reddit, men besök aldrig underforumet spacedicks ??

  Jag kanske börjar bli gammal men jag tycker att lämna lite åt fantasin och inte visa halva pattarna även på stranden är så mycket sexigare. Inget lämnas åt fantasin idag.

   Men varför ska en ens lämna ngt åt någons fantasi? Jag vill helst inte va i någons fantasi (förutom den jag själv är intresserad utav) och jag solar inte topless för att vara sexig för ngn snubbe på stranden? Jag solar topless för att jag vägrar begränsa mig mer + vill ha snygg bränna.

    Skulle våga påstå att underboobs-bikinin anspelar på ”sexighet” eftersom det ser ut som ett plagg som håller på att kläs av. Tänk en kjol som hänger halvvägs av så rumpan sticker fram.

    Inget fel med att anspela på sex, det tycker jag man får göra i alla sammanhang (förutom på jobbet) men det tas väl helt enkelt emot olika av folk! Tycke och smak liksom.

    Jag personligen tycker bikinin här anspelar mer på sex än om jag solar topless, då kopplar man ju bort plagg helt och visar bara upp sin kropp i naturligt tillstånd. Jag brukar sola topless ibland och tänka att jag a) är en man eller b) en cool 70-talsbrud, haha. Oerhört skön känsla!

   Varför kopplar ni ihop bikini med sex?

   +10000000000

    Mitt svar var till Norrländskan:
    +10000000000. Instämmer till fullo.

  OT. Käkade pringles igår kväll. Fick ont i munnen efteråt. Ont i gommen och fick ont och svällde i mungiporna. Känner av det än idag. Finns det något i pringles som man kan vara allergisk mot som inte finns i andra chips? Någon mer som reagerat på de chipsen?

   Vilken sort? Alla innehåller ju olika ingredienser.
   Jag kan få så av pringles med, skadar liksom munnen av kanterna för att jag tar in dem hela hehehe. Både gommen, tandkött och insidan av kinderna kan bli irriterade. Samma sak med linschips i konstiga former

    Sourcreme. Haha ja det kanske var att jag åt dem för våldsamt. Klart man stoppar in hela chipset?

     Bara kolla ingredienslistan om du är allergisk mot något 🙂 Men jag blir sån med som sagt, så kanske inget att oroa
     sig för ?

      ??

   Får så när jag äter hårda tacoskal, för jag liksom trökar in dom i munnen och får som små skavsår i mungiporna och gommen.

  Visa Mia Skäringer detta. Eller ännu hellre se hennes serie Kroppshets https://www.svtplay.se/video/19332411/kroppshets/kroppshets-sasong-1-vi-ar-ju-hjarntvattade-till-att-tro-att-vi-inte-duger

  Sådana här inlägg är så långt i från modern kvinnlighet så att jag behöver ta fram en skämskudde

   Vad menar du?

   Varför tror du att de tror att de inte duger? Kroppshets är skitdåligt, många tjejer mår säkert dåligt. Men en snygg tjej i bikini är inte automatiskt en tjej som mår dåligt. Tycker inte Mias serie är helt bra, tycker den drar för mycket åt andra hållet istället

  Platta ,hängande,urammade bröst där bröstvårtorna sitter längst ner. Blir super snyggt i den bikinin?

   Inte modellen för dig. Eller, så rockar du din kropp istället bara och köper bikinin om du vill ha den

    Vill inte skrämma barnen på stranden. Nä den bikinin är nog för de lite yngre(eller korrigerade) ?Alla får ha vad de vill på sig bara de är glada. Minns bara reaktionen på mina barn när de såg bikinis tros modet nu i somras. De trodde tjejerna hade för små trosor. Säger väl bara att de är vana vid mammas rejäla doningar.?

   Min 4-årige son såg mig byta om igår, och sa helt spontant, ”mamma din mage är inte rolig. Och de där långa sakerna ovanför magen är inte heller roliga.” ???

  OT!

  Jag har en CSN-relaterad fråga. Jag blev inte beviljad studiemedel då jag hade 5 poäng för lite för antal studiepoäng som krävdes för beviljad studiemedel. På CSN:s hemsida står det: om du har klarat kravet på studieresultat inom de fyra första veckorna på den nya terminen, får du nya studiemedel för hela terminen.

  Jag blev osäker på hur CSN räknade dessa fyra veckor så jag ringde kundtjänst och hon sa att jag skulle skicka in min tenta senast v.40. Jag började skolan v.35 (30 augusti). Jag gjorde en omtenta och skickade in den 24 augusti och fick ett registrerat betyg på Ladok samma dag. Nu har CSN meddelat att jag inte får studiemedel från terminstart då jag fick ett betyg en vecka senare än vad som krävs. Jag fick alltså fel information från CSN från första början. När jag själv räknade antal veckor så satte jag min deadline på 27 augusti (4 veckor från 30 augusti).

  Någon som vet hur man går tillväga? Hur gör man de har gett en fel information?

   Du kan nog inte göra något alls tyvärr, det är ju ditt ansvar så de lär nog bara svara det

    Självklart är det mitt ansvar, därför ringde jag och frågade CSN när jag blev osäker på hur de räknar dessa fyra veckor, om de räknar dagar eller veckor. Det är också deras ansvar att ge rätt information.

     CSN är väl lite ökända för att vara oflexibla och lite…röviga. Du kan försöka bråka med dom, men från egen erfarenhet vet jag att det inte tjänar så mycket till

   Pröva att ringa dem och berätta det du gjorde nu och se vad du får för svar.

  Ot: så margaux fick ett halsband i present? Bu…feaking..huuu. Synd om henne alltså…..

  Tycker ändå att Anitha ser både mer bekväm och proffsigare ut än My på en bagagevagn hållandes ”även mammor kan kortet” när hon ska rättfärdiga sin fotoshoot för att hon tyvärr för sin egen skull vill vara alla till lags. Dessutom så är Anitha sjukt snygg.

  My har faktiskt inte haft kraften att tvätta håret på 1.5 veckor (vad nu det betyder ?)hon är helt kraftlös. Men blogga för fullt det orkar hon?. Med genomtänkta sponsrade inlägg som nog kräver mer av än än att gnugga och skölja.

   Inte tvättat det på två veckor (2) sa hon, men idag både tvättat och lockat och åkt på event. Hon har fått det att låta i en vecka som att hon är djuupt deprimerad och totalt utmattad (orkar själv inte skriva ett ord när jag är totalt utmattad), men idag var nog hyn (rosacea) bättre igen, och det var nog pga dåliga hyn som hon blev deppig och ville vara hemma, och av feber och förkylning blir man ju trött. Men att skriva långt och sorgset målande (manipulativt) om depression och utmattning ist för förkyld och dålig hy skapar ju större engagemang, mer besök och sympatier.

  Haha jag ska börja på vattengympa, det vore spännande att ha en sån bikini på mig då ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *