Skicka lite kärlek till Linda-Marie Nilsson

Jag vet inte VAD tusan hon lyckats med men hennes händer ser snarlika ut min högra efter att jag fastnat med den i en skidlift och brutit alla fingrarna.
Som vissa av er vet så har jag små korta prinskorvsfingrar som helt och hållet är mammas fel eftersom hennes händer ser identiska ut,  men att de också ser ut som innehållet i ett paket plockepinn som man tappat på golvet skyller jag helt och hållet på Vemdalsskalets skidlift till Lilleskuttbacken.

Det var en utmaning, ska ni veta – att som högerhänt få hela handen i gipspaket och då fanns liksom inte ens varken mobiltelefoner med touch screen,  Instagram eller andra appar som kräver swipe.
Jag fick lära mig att hjälpligt skriva med vänsterhand men vad ska Linda-Marie göra? Hon är journalist… Ska hon helt förlika sig på att Siri förstår hennes skånska och korrekt dikterar hennes artiklar eller är det hög ti att lära sig swipe’a med hjälp av nästippen?
Usch, jag lider verkligen med henne!

Krya på dig, Linda-Marie! <3

 

26 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Åh fyfan! Lider med henne! Jag har en hudsjukdom och har väldigt ofta stora (och ONDA) sår (som ofta blir infekterade) på mina händer, fingrar och underarmar. Förstår att det måste vara fruktansvärt jobbigt för henne!

   På vilket sätt är eksem jämförbart med en faktura?

    Tja, båda är ju ganska irriterande och det kan klia i en av tanken på att behöva betala en faktura. 🙂

    En fraktur lider man nödvändigtvis inte av hela livet.

    Det är ju en stor skillnad på lätta eksem, svåra(?) eksem och en hudsjukdom som ger de problem som hen beskriver ovan. Vad var syftet med den nedvärderande frågan från din sida?
    Jag tyckte att det var en fin och stöttande kommentar. Det känns som om hen ville visa att hen vet hur det känns att inte kunna använda ens händer.

     Precis det jag ville få fram!

     Inte så kul att gå på toa när händerna gör ont som f a n, att man har svårt att hålla i en gaffel när man ska äta för att fingrarna och händerna gör ont både vid lätt beröring och är knappt möjliga att böja pga smärtan.

     Inga frakturer, men absolut begränsande.

      Vill bara tipsa dig om Quick repair cream från Q for skin! Den gör underverk! Har precis som du svår eksem, där dwt uppstår sprickor på fingrarna. Har verkligen testat allt, men den här krämen slår allt annat. Kostar 299kr men det är verkligen värt det! Hoppas det hjälper!

       Vet ni vad jag testade? Har haft svåra eksem sen barnsben. Levt på kortison och feta krämer. Jag lade om kosten. Slutade med gluten. Allt försvann! Helt sjukt. Har aldrig varit eksemfri förut. Men nu, allt borta! Sån befrielse. Det tyngde mig verkligen att alltid ha klåda, sår och smärta. Så fort jag äter något med gluten blossar det upp. Och jag har inte DH. Är inte glutenintolerant. Har gjort både blodprover och flera biopsier. Men gluten påverkar mina eksem ändå. Kanske inte funkar för alla men värt att testa. Ge det några månader, utan gluten.

        Skönt för dig!! Socker och gluten är ju inflammatoriskt, så det är inte så konstigt. Själv har jag värk som blossar upp i fingrarna när jag stressar och/eller ätit mkt socker. Kroppen är intressant 🙂

         Det är den verkligen! Jag tror verkligen på att ren kost kan göra att kroppen läker ut på många sätt.

      Hoppas innerligt att det kommer en medicin som lindrar mer än de du har och att de finner en bot snart ❤

      Gå till en duktig homeopat och hitta grundorsaken till din obalans. Din kropp vill att du ska reagera.
      Kram

    Det stod ingenting om att det är eksem utan sår. Och öppna sår som sitter på fingerblomman i veckor ja ibland i månader kan många inte föreställa sig hur ont det gör.

    Det ser litet och ”oskyldigt” ut men är en enorm smärt.

    Tänk själv hur många nervendar du har till fingerblomman. Eller hur ont ett sår på läppen. Lägg sedan till att såret är djupare och signalerar till nerverna inte bara i några timmar eller dagar utan veckor och månader.

     Precis så!

  Hon jobbar väl inte som journalist längre? Hon är väl influäääncääär på heltid nu. Hur som helst, krya på dig!

  Åh lider verkligen med henne. Sådana olyckor är svåra mentalt också, hoppas hon får massor med stöd och kärlek ?

  Hon är väl sjukskriven så det läker.

  Hon kan väl börja med att reklammarkera sina inlägg om seglatsen.?

   Verkligen! Camcam som är så snabb på att snappa upp felmarkeringar borde väl skriva om denna resa? En hashtag räcker inte ??

   Det är inget samarbete ❤️ PS. Tack för kärleken. /Linda-Marie

    ”Tillsammans med oss på detta projekt är vår huvudpartner @oddmolly, som alltid uppmuntrar kvinnor att följa sina drömmar. Vi är otroligt glada att de vågade vara annorlunda och göra detta med oss!”

    ”Vi vill också rikta ett enormt tack till våra övriga partners till Aim for the Horizon; @olivaskincare & @resursgruppenekonomi #aim4thehorizon #hejalivetxoddmolly”

    Krya på dig! Fy sjutton så jobbigt att inte kunna använda handen ordentligt. Jag opererade min högerhand för ett par år sedan och kunde inte ens knäppa jeansen eller skära upp mat själv. Tur det finns mjukisbyxor + att min man fick göra iordning matlådor där han skurit upp maten.

    Men vad är det då? Betalade ni alla för detta själv? Eller missförstår vi?

     Heja livet är en Facebook-grupp som tog med 12 kvinnliga entreprenörer för att hålla workshops för varandra inom olika ämnen (hållbarhet, företagande, för min del kroppsaktivism) under en vecka i syfte att utbilda varandra i olika kunskapsområden. Vi behövde överhuvudtaget inte publicera någonting om resan alls på våra sociala medier eller promota/nämna varken Heja livet eller deras sponsorer alls. ❤️

      Ah, men kan inte Camcam ta upp detta som ämne? Är det inte lite märkligt att det är ok att göra reklam om man inte kräver att göra reklam…? Rörigt allt detta! Ni har alla likadana sponsrade badkläder, kimonos, använder exakt samma bilder och hashtagd, sponsrad båt mm. Och så är det ok. Blir det då inte märkligt att det inte är reklam (oavsett var syftet är)?
      Mitt förslag till alla företag är isf att kalla det workshops och få ut reklam utan markering. Ditt typ av upplägg får nämligen andra seriösa aktörer att hamna i ett dåligt läge och med nya tveksamma metoder till följd

      Krävs inte alltför många hjärnceller på företagen att ändå förstå att om de bjuder ner en bunt influensers till Grekland i en vecka så kommer det skrivas om. Ni tar ju t o m bilder som är likadana för att lägga ut på respektive konto. Och gemensamma hashtags. Fundera hur många andra event du skulle bli bjuden på om du INTE nämnde företagen/la ut bilder? Det är alltså förväntat av dig, oavsett vad ditt kontakt säger (eller avsaknad av kontrakt). Vet inte hur gammal du är men hoppas att skatteverket går lika hårt mot er som åker på dessa resor som med läkarna på läkarkonferenser på 90-talet!
      För övrigt, om det nu endast är för din egen ”utbildning”/utveckling, förmånbeskattar du på värdet av resan?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *