Hatstormen på sociala medier som drabbat Nicci Hernestig

…när alla lever ut varenda sekund av sina liv på sociala medier.

Okej, det här har hänt.
Ben Mitkus lägger ut en bild på Instagram om att han blivit dumpad av sin tjej Nicci.
Youtubern Vlad Reiser skickar en liten känga om vad han tycker om offentliga personer som går ut med att de blivit dumpade – inlindade i offerkoftor.
Niccis alla sociala medier fullkomligt överöses av så mycket hat och hot att mitt inlägg om Jimmy Durmaz från i somras bleknar i jämförelse.

Herregud! Och det är till 95% barn och ungdomar som lämnat dessa kommentarer! Nicci kallas allt från gold digger till h*ra, hennes mamma är en h*ra, kommentarerna går på hennes lillebror och resten av hennes familj på ett sätt som är riktigt skrämmande. Det får mig att tänka på Instagramupploppen i Göteborg. En fullskalig mass-psykos! (Jag vet att vissa inte gillar att jag använder det ordet men ge mig ett bättre och mer passande i så fall).

Ben har gått ut och lite halvhjärtat fördömt hur hans följare kommenterar till henne men här tycker jag att han borde sätta ner foten ORDENTLIGT! RIKTIGT JÄVLA ORDENTLIGT!
De tror att de stöttar honom genom att hata på Nicci men herregud, det är inte så här man stöttar någon. Man stöttar någon genom att skicka dem kärlek, visa uppskattning, peppa och uppmuntra, och inte genom att skriva kommentarer till en människa hen fortfarande älskar – trots att hen blivit dumpad –  som är så pass grova och vidriga att skribenten förtjänar några år på sluten ungdomsvård för att förhoppningsvis kunna integreras i samhället igen.

”Av prenumerera och brän hennes hus och slakta hennes hund jävla fitta och guld diger”

”Din lilla hora nicci horestig. Gör inga mer videoklipp din jävla slyna. Gå och häng din fitta”

”Fucking golddigger, här har du ett rep”

”Din fitta dö”// Från Niccis blogg

UPDATE:

Jag vill INTE veta av att några barns namn publiceras bland kommentarerna! ABSOLUT inte!!!!

168 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Alltså det är så sjukt, hur sårad Ben är så borde han ta ansvar och säga till på skarpen. Men samtidigt är det inte hans ansvar hur idioter beter sig. Hoppas de båda mår bättre snart och kan ta sig ur detta på bästa sätt.

   Det är hans ansvar att tänka till vad han delar med sig av. Finns en anledning till att vuxna mognare kändispar som delar på sig lägger ut ett gemensamt ”Vi ska gå isär, vi ber att få bli lämnade ifred under tiden”. Man får tänka till lite innan och inte lägga ut att man blivit dumpad och hur sårad man är och spä på det

    Delar helt och hållet din uppfattning. Tror inte Ben tänkte så långt när han la upp sin story. Han är ändå relativt ung och kanske inte den skarpaste kniven i lådan eller så mogen. Han är nog väldigt sårad och delade med sig på sin story i ren affekt. Han borde dock gå ut nu och tydligt markera att ett sådant hat inte är ok. Folk som skriver sådär till Nicci ser ju upp till honom.

     Fast om det hänt exakt samma sak en gång tidigare som de nedanför berättar, så borde han ju verkligen ha tänkt till? Han framstår lite som en killversion av Paow fast med fler och mer lojala följare. Allt bra tills det inte är bra längre, då blir det en uthängning

      Han verkade ångerfull, och jag skulle inte jämföra honom med paow. Men han är väldigt impulsiv och hans ashd gör att när han blir ledsen så tänker han sig inte för, så han la ut det i ren förtvivlan. Men tillskillnad från paow har han bett om ursäkt och talat ut om det.

       Jag vet inte om man kan be om ursäkt för vad som helst dock. Just när jag läste att det inte var första gången som jag hajade till. Ett misstag kan man göra och lära sig av. Men att göra samma sak igen? ?

        Det är liksom lite själva problematiken med ADHD, att ens kloka system inte hinner med det impulsdrivna, hur väl än en vet vad en borde göra egentligen.

       Hans ADHD kan vara en förklaring, men det är ingen ursäkt.

      oj paow skulle jag verkligen inte jämföra honom med. om du har lyssnat på hans video där han berättar att nicci har gjort slut så säger han väldigt tydligt att han inte vill att hon får skit, att han fortfarande är kär i henne och vill att det ska bli dem, att även han har gjort fel och dumma saker och att nicci är en fantastisk person.

      ett sådant inlägg har jag aldrig någonsin sett från paow. hennes inlägg brukar låta mer som de kommentarer folk skriver till nicci.

       Jämförelsen handlade om att outa personen på en gg när man är sårad/arg. Precis som paow

        Känns fortfarande som en dålig jämförelse. Likheten mellan dem är väl att båda har adhd och är impulsiva, men i övrigt haltar jämförelsen grovt.

        ben är ju väldigt impulsiv med allt, och visar upp väldigt mycket av allt, även positiva grejer. jag tror inte att hans tanke var att ”nu ska nicci hängas ut och få skit så jag lägger upp en bild att jag är dumpad” utan jag tror att hans tanke var att ”jag är väldigt sårad, jag lägger upp en bild att jag är dumpad och får uppmärksamhet och medlidande” utan att tänka på att konsekvensen blir att nicci får massa skit. korkat av honom och han borde bettet sig annorlunda.

        paow behöver man ju inte fundera över i fall hennes avsikt är att hänga ut folk, det är ju hela hennes poäng. att hämnas

   Hur smart (konsekvenstänk) är man, när man är i så stort behov av att lägga ut på sociala medier att man blivit dumpad, och inte minst hur smart är man när båda då är offentliga personer…
   Vilken reaktion väntade han att få?
   Tycker att det säger väldigt mkt om personen i fråga, hur man hanterar ett uppbrott i detta slag.

   Nu ska Marcelo lägga upp något om nicci på yt.. alltså va fan!!

  Ben borde verkligen tänka till lite extra nu, han skapade denna hatstorm mot Nicci.
  Han visste exakt vad som skulle hända!

   Hur visste han det? Är hans följare alltid sånna?

    Ja! Barn som inte har föräldrar som tar mobil ifrån dem. Vill inte veta hur framtiden ser ut.

     Ja? Brukar hans följare bete sig så menar du? Följer honom inte, därför jag frågar. Om det är vanligt förekommande så är ju hans inlägg om att han blivit dumpad isåfl rejält uträknat från hans sida

     Men se där..du vet precis hur det går till.
     Såg min egen sons kommentar när jag var inne på Niccis sida. Gissa vad? Han har inte haft någon telefon på ett halvår som en konsekvens av andra dumheter han gjort. Däremot har han en skolplatta, som politikerna i vår kommun bestämt att lärarna inte får begränsa. Annars är det fullt möjligt för lärarna att göra det.

     Jag blir så trött och besviken på alla förståsigpå:are som vet hur allt går till hela tiden.
     Jag är påriktigt förtvivlad över detta. Min sin är en högst normal kille i nedre tonåren. Snäll och go på många sätt, men totalt befriad från konsekvenstänk när känslor tar över. Jag kan ärligt säga att han inte förstår vad han gör, han följer ett drev.
     Det värsta är att hans klasskamrater gör likadant och de är också helt vanliga tonåringar med lika närvarande föräldrar hemma.
     Men internet finns tillgängligt överallt och möjligheter att skapa profiler på andras enheter är oändlig oavsett om de har en egen enhet eller inte.
     Barn har i alla tider kommit på kreativa lösningar på att göra tvärt emot vad föräldrarna säger. Men nu i internets värld blir konsekvenserna så otroligt mycket större än när tex jag själv bytte kläder när jag kom hemifrån.

     Ja vi har tagit tag i detta som hänt här hemma och jag kan kan säga att killarna inte är så kaxiga när de förstår vad det egentligen är de gjort.
     I deras värld hade de bara skrivit en distrack typ.

      Han är säkert snäll och en bra kille. Men han är inte en helt vanlig tonåring. Alla hans klasskompisar gör inte samma sak och det är och kommer aldrig vara normalt att bete sig illa mot andra

      Sen är det totalt efterblivet att skolan ger dem tillgång till allt.

       Jo det är han är en vanlig kille.
       Jag sitter inte och försvarar honom om du tror det. Absolut inte!

       Jag sitter dessutom på nätet och försöker uppdatera mig hela tiden om vad set är som sker i ”ungdomarnas värld”. Denna bloggen har varit ovärderlig för mig när det kommer till att hänga med. Omöjligt för mig att hålla koll på allt själv.

       Men jag ser problemet i all så många sitter och tror att det är en speciell typ av barn som gör detta. Barn utan närvarande föräldrar och det är det jag försöker påvisa att det inte är.
       Det är ”snälla lilla söta Ida” som kommenterar också. Jag vet detta eftersom jag själv ser det.

       Jag tar i mitt eget barn privat, men det betyder inte att jag inte kan belysa problemet som sådant i ett offentligare rum.

        ”Snälla lilla söta Ida” har en elak sida om hon sitter och kommenterar så. Det är inget som ska normaliseras till att ”alla tonåringar” gör så och att de hoppar på drev för det är inte så. Jag säger inte att du försvarar din son, jag säger bara att det inte är normalt. Finns många tonåringar som inte beter sig på det sättet, som har en spärr så de inte skriver de här sakerna. Bara för att många tonåringar saknar den spärren, inte tänker på konsekvenser eller bara gör som sina vänner så innebär det inte att det är normalt för tonåringar

         Som sagt jag har inte sagt att det är normalt.
         Jag säger att barn kan vara ”ulvar i fårakläder”.

         Du vill verkligen ha det till att jag försvarar detta beteende till normalt och inte så farligt. Kanske är jag för dålig på att uttrycka mig, eller så läser du det du vill.

         Jag är förtvivlad över detta beteende och inget jag skulle vilja tro om mitt barn. Men jag är också såpass medveten om att min som är i ”riskåldern” för detta och försöker hålla mig allert så att vi kan diskutera aktuella saker hemma. Uppenbarligen har det inte fastnat helt i min tolvåring än. Det är därför barn behöver vuxna. De föds inte perfekta utan man måste upprepa saker om och om igen innan de förhoppningsvis blir bra unga vuxna.

         Jag har haft två tonåringar tidigare, så jag tycker mig ha ganska bra erfarenhet om hur tonåringar kan vara. Men just detta med hatkommentarer på internet, är nytt för oss alla. Fanns inte på kartan när min nu 18:åriga son var 12/13. Deffenitivt inte när min 20:åriga dotter var yngre.
         Så hur vi och samhället ska lyckas komma tillrätta med detta är inte helt självklart.
         Även om många förståsigpå:are tror att det är jätteenkelt.

         Men förstår inte, vadå: ’Jag kan ärligt säga att han inte förstår vad han gör’
         Att kalla någon för h*ra, f*tta, äcklig, smuts etc utan att ’förstå vad man gör’ köper inte jag. Mina lågstadiebarn vet att man inte kallar någon för dumma saker. De vet också att det att någon annan gör något dumt inte ger dem lov att göra samma sak.
         Och att det skulle vara brist på ’konsekvenstänk’ som eventuellt stoppar, konsekvensen att inte få ha mobil eller konsekvensen att någon blir ledsen av det man gjort?
         Förstår man inte det senare är det inte konsekvenstänk man saknar utan empati, tyvärr.

        Du verkar vara en väldigt bra förälder!

         Tack. Började tvivla på det nu.

       Har väl aldrig påstått att det är normalt att bete sig så här heller.

      Tydligen fungerar det inte då att endast bojkotta platta och telefon. För du säger att han förstår vad han gjort när ni pratar, men tydligen inte när han gör om det igen. Dagens föräldrar alltså, vart har den gamla hederliga tofflan tagit vägen? Då gjorde man iaf sitt bästa för att föräldrar inte skulle få reda på saker och ting, i dag bryr sig barn inte ens om det.

       Precis! Föräldrar är naiva

       När du var tonåring, och dina föräldrar sa åt dig vad du inte får göra, gjorde du det då aldrig igen?

        Jo, men i smyg och mina föräldrar satt inte och försvarade mig.

         Nä precis, man blev jagad med en toffla i handen samtidigt som morsan skrek ”Picka ti materina” för att sedan berätta för alla juggegrannar vad man gjort och de då började tävla om vems barn som gjort värst.

       Gör dumheter igen. Finns många dumma saker en tonåring kan göra.
       Betyder inte att det är samma dumhet igen.

      Har du tagit upp detta med lärare och föräldrar i klassen?
      När jag fick se hur vissa barn uppförde sig i en chatt som de i min yngsta dotters klass hade så tog jag genast upp det med de andra föräldrarna i vår grupp på facebook, efter det blev klimatet genast bättre i dotterns klasschatt. Som förälder kan det vara svårt att veta vad som försiggår på barnens sociala medier, men där kommer ju vi föräldrar in som får ha koll och upplysa varandra.

       Jadå, det har vi tagit tag i.
       Det är därför jag kan skriva att det inte alltid är de man tror som skriver sånt här.

       Men att föra en seriös diskussion här är lönlöst. Så länge man inte skriver att barnen är avskum som borde skinnflås, så är man naiv och försvarar beteendet.

        Nädå! Du har faktiskt flest gilla-kommentarer och det är mest en som diskuterar mot dig (vill missförstå/har hakat upp sig på ett ord) och några fellow juggar vars toffelmetoder jag inte kan rekommendera.

        Jag förstår precis vad du menar och tycker du låter oerhört rimlig.

        Med det sagt blir jag alldeles förfärad över hur de skriver… det är totalt oacceptabelt och jag hoppas konsekvenserna av dem blir stora och att de tvingas skicka iväg ett ursäkt-Mail om föräldrarna kommer på dem. Är de straffmyndiga hoppas jag de blir anmälda.

      Förstår exakt hur du mår och känner dig. Du känner dig ganska maktlös. Allt är inte svart eller vitt. Stor Kram till Dig!!

      Hej! Vad bra att du delade med dig tycker jag! Och modigt, tonen mot dig uppfattar jag som ganska uppskruvad.

      Tycker det är bra att du belyser detta ur ett föräldraperspektiv, och visar att det inte alltid handlar om frånvarande föräldrar som inte tar ansvar. Det är väl jätteviktigt att vi pratar om att barn har tillgång till allt hels tiden. Att om jag tar bort mobilen så finns det någon annanstans en enhet att använda. Att de ”influencers” som bidrar till att forma barnens omvärldsuppfattning kanske inte alltid påverkar positivt.

      Nä, det är kanske inte ett ”normalt” beteende, men det verkar onekligen vara ganska vanligt, och det är väl kanske det vi ska prata om? Hur har det blivit så här? Vad behöver förändras? Varifrån (i hela fridens namn) får de förebilderna i att använda ett sådant språk mot andra människor?

      Herregud alltså, jag är så orolig för när mina barn ska komma upp i den där sociala medieåldern. Hur hur hur hanterar man det? Jag tror ju nämligen inte på att man kan luta sig tillbaka och tro att allt kommer rulla som tåget för att man är en familj utan den problematik som brukar tillskrivas ansvaret för sånt här beteende.

    Med tanke på att det blev liknande med hans ex så ja

     Men vem är han egentligen? Om det redan hänt en gång och han låter det hända igen och till och med bidrar till det, då är det väl ganska mycket hans fel? Är han väldigt ung? Han borde lära sig att ta större ansvar

      Det är så jävla tragiskt. My fick stänga av kommentarerna på sin insta pga allt hat. ( min dotters kompis ) därav så vet jag. Han har en extremt ung publik så han borde verkligen tänka till.

     Han spred en nakenbild på en 17årig tjej? Vilken vidrig person

     Nu ska Marcelo gå ut med sin fd relation till Nicci.. Tvi fan för människor som endast är ute efter att skada människor

     Wow… har noll respekt för den killen nu. Det spelar ingen roll hur söt och härlig man är 90% av tiden om man 10% av tiden är ”impulsiv”, startar drev, vänder sig möt personer och lägger ut NAKENBILDER PÅ SIN FV/EX. Oförlåtligt. USCH.

     Fast alltså vänta. Han spred en bild på hennes rygg då han tagit spraytan dagen innan, sovit intill henne och hon blivit alldeles fläckig. Nakenbild…? En fråga om lov hade varit rätt väg, men det där låter bra mycket värre än det var.

    Tycker att han borde ha vetat bättre då hans följare är såna – ja. Hans ex fick också skit när det tog slut och Nicci hyllades då som 100 gånger bättre än förra flickvännen. Nu gör de exakt samma sak mot henne när förhållandet tog slut…

     Du har så rätt ??

   Håller med! Speciellt med tanke på hur mycket har hans ex fått utstå efter deras uppbrott.

  Sagt det förut och säger det igen. Världen skulle vara en bättre plats utan sociala medier som Instagram och FB.
  Ta bort skiten bara. Eller inte helt PK, jag tycker man kan lägga ner sina sociala medier istället för att sitta och böla ut över all knäppgökar som finns. För dom finns och dom har fått en röst genom sociala medier. Ta bort kommentarsfälten så får människor leva ut sin ilska på annat sätt.

   Nja. Finns mycket gott med sociala medier också. Men allt det fina och bra syns inte på en blogg som denna. Klart det finns många som inte kan hantera sociala medier men majoriteten kan faktiskt det och får ut något av det.

    Ja, så kan det säkert vara, men mycket på sociala medier är dåligt och egentligen är det faktiskt helt onödigt. Vi behöver det inte, det är bara ett sätt att hålla koll på mänskligheten bättre. Livet innan var bättre, på många sätt

     Det var bättre förr. Och förr var det också bättre förr.

      Nej, det går inte att säga så, eftersom sociala medier är relativt nytt och vi har bara en generation som haft det sen de var bebisar. Det var bättre INNAN sociala medier, men man kan inte jämföra det med förr. Tänk dig att internet försvinner för alla de här kidsen som bokstavligen har hela sitt liv på internet,som är vana att sköta skolarbete på internet, kolla upp vad de vill när de vill och har ett nästan medfött behov av att konstant dela med sig och vara närvarande. Jag tror inte att det är bra. När jag hade Lunarstorm som ung tonåring så var Lunarstorm en bonus till livet, för många nu verkar livet vara sociala medier och allt annat en bonus

       Ja men jag tror fortfarande att sociala medier för med sig mycket gott för många men som med det mesta så är det det negativa och kritik som syns och hörs. Jag tror inte att det skulle bli bättre av att ”ta bort skiten”. Självklart ska man ta bort sina sociala medier om man upplever att de inte för något positivt med sig. Men generellt så skulle jag säga att det inte är lösningen. Däremot är vi nog i ett läge där generationerna inte är i fas med varandra. Förut var inte det ett problem då ingen av generationerna levde socialt online. Nu har vi en yngre generation som gör det och en äldre generation som inte förstår sig på det. Föräldrar måste prata med sina barn om sociala medier, kanske skulle man ha mer ”vett och etikett online” i skolan också, vad vet jag. Men det problemet tror jag löser sig när generationen som vuxit upp online sen ska uppfostra sina barn. Tror att de kommer ha mer koll på barnen online eftersom de själva förstår hur mycket som levs online.

        Så, en generation som inte kan bete sig på sociala medier, ska lära ut sociala medier till nästa generation. Och du tror att det löser problemen?

         Jag tror inte att det är en hel generation som inte kan bete sig på sociala medier. Det har alltid funnits folk som inte kan bete sig och det är dessa individer vi hör talas om (på nyheter får vi ju inte göra hur många som INTE begår brott exempelvis). Tråkigt att tro att ingen ungdom kan hantera sociala medier för att vissa beter sig som svin. Då kan vi ju säga att ingen i mina föräldrars generation är kapabla att uppfostra barn genom att bara titta på de barn i min ålder där socialen varit inkopplad. Så jo, jag tror att de som kan hantera sociala medier kan uppfostra sina barn att bete sig på sociala medier. På samma sätt som att folk som kan bete sig irl kan lära sina barn att bete sig irl. Tvätt får ju också rötäggen skaffa barn och ha ansvar för dessa, men så har det alltid varit.

         Tvätt = tyvärr

       Jag tror nog att de skulle överleva. Människan är anpassningsbar.

    Vad är det som är gott med sociala medier? Vad?
    Människor jämför sina liv med andra, människor tror att alla lever roligare och mer perfekta liv än sig själva. Det mobbas enormt på sociala medier. Man kan i princip skriva vad som helst till andra människor. Människor blir sårade, kränkta och ledsna av andra människors kommentarer. Människor tar tom sina liv.
    För medierna finns, och de skapar friktion och frustration hos andra människor.
    Vad är det som är bra med dessa medier? Å jag syftar på Instagram och FB och liknande sidor. Måste det finnas kommentarsfunktioner?
    När jag var liten så umgicks vi. Internet fanns inte. Inte alla dessa olyckliga människor heller med 50 diagnoser och ångestproblematik. Det kanske var nån i klassen som inte mådde bra, men inte 2/3 av en klass som idag. Behöver vi verkligen detta narcissistiska liv?Nej för fan, ut i verkligheten, gör ngt för ngn annan..lev.

     ?

     ” Inte alla dessa olyckliga människor heller med 50 diagnoser och ångestproblematik. ”

     Dom fanns, men folk (som du) brydde sig inte. Det man inte såg fanns inte! Nu kan människor dela erfarenheter och stigman om psykisk ohälsa bryts i takt med att det uppmärksammas mer.

  Kan nog tycka trots hjärtesorg att Ben förtjänar den kängan, rejält. Det Nicci får utstå är skrämmande. Var är föräldrarna?

   Tror inte föräldrarna sitter och kollar allt barnen skriver

    Jag har stenkoll på vad mina barn gör online! Jag vet hur lätt det är att skriva / säga saker bakom en skärm. Man tror man man är helt osynlig och inget händer! Men ack så fel dom har. Nu är jag tacksam över att min grabb inte skrev något dumt men hade han gjort det då hade det tagit hus i helvete här hemma!

     Tror dig inte. Det går inte att ha stenkoll på sitt barn

      Du får tro vad du vill men jag VET!

       Nej, det gör du inte. Du har ingen aning. Man vet aldrig vad en annan människa för 100% fullt ut. Om du tror att du har full koll så är du lurad

     Hur kan du veta vad de skriver? De kanske använder skolans plattor/datorer, biblioteket, skickar anonymt, använder kompisars telefonen od. Man bör vara ödmjuk inför att barn alltid lyckas lura sina föräldrar, om man ska uppfostra dom på ett ickekränkande sätt och lära dom att ta egna beslut och ansvar dvs.

      Fördelen med iPhone är att Vi båda har samma iCloud, samma mailadress.
      På instagram så ser jag vad han gör. Han döljer absolut ingenting för mig. Han vet exakt vad som händer om han skriver eller säger något dumt! Jag har absolut ingen anledning att misstro honom heller. Han är också hemmasittare så dumheter i skolan gör han inte. Sen har han blivit mobbad, utfryst, hånad av både vuxna & barn så han vet exakt hur det känns.

       Du ser inte aktiviteten genom det. Du ser vad som laddas ner till enheten. Och du har såklart full koll på enheter i skolan, vad som sker via webbläsaren, kompisars mobiler osv. Tjena ? Som tonåring döljer man saker för sina föräldrar. Du är jättenaiv om du tror att du har full koll

        Då får jag vara det ❤️

         Eller så lär du dig? Icloud och mailadress ger dig ingen info om vad ditt barn gör

         Anonym: Har en son som använder sin mobil till youtube & Candy Crush. Svarar knappt när det ringer eller smsas. Laddar han hem något så hamnar det på min mobil också. Han spelar tv-spel. Allt som skrivs i chatten hamnar i någon ps app som i sin tur sparas. Så ja, jag ser nog allt han sysslar med. Sen att det kanske sker dumheter längre fram, det kan jag inte svara på nu som du förstår. Så naiv är jag inte. Inte nu men kanske senare.
         Han har autism så han pratar inte med folk han inte känner.

         Min son är 13 år. Men ska göra allt i min makt för att få honom att respektera alla och vara snäll!

   De är ju för 17 vuxna ?. Över 20. Blivit tokig immuna föräldrar lagt sig i mitt liv när jag var så gammal (var förresten förälder själv då)

  Någon som sett Shane’s sista avsnitt om sociopater? Om det finns så pass många sociopater och de imiterar andra. Undra hur många det finns i ett sånt kommentarsfält, som bara gör vad andra gör och ”lär” sig att göra så för att passa in? De verkar tro att det är många youtubers och influencers som är det och de i sin tur har många följare som är det. ? Kolla avsnitten btw, intressant! Mycket om Logan

   Låter intressant, vill kolla! Men vem är Shane och logan och var kan jag hitta det? ? Har dålig koll

    https://youtu.be/9bpkr91p2xY
    Det är första delen. Nästa del heter The dark side of Jake Paul
    Tror det kommer en tredje del

    Kommer du ihåg youtubern som filmade liket i skogen i japan? Som blev jättestort och han fick be om ursäkt till hela världen typ? Det var Jake och Paul Logan

     Det kommer åtta delar om jag ej minns fel!

      8!?!? Han borde få en tv show snart, han gräver bättre än uppdrag granskning

     Nja, det var Logan Paul som filmade mannen i the suicide forest och la ut på YouTube, Jake hade ingenting med den videon att göra så vitt jag vet. Jake är alltså Logans yngre bror och den som Shanes videor kommer att fokusera på. Logan förekommer dock flera gånger och Shane nämner (i första videon i serien) att det verkar finnas någon form av intern tävling mellan dem när det gäller vem som kan flippa ur mest och göra de galnaste sakerna (för views såklart…).

     Ska hur som helst bli spännande att följa Shanes granskning och vad han kommer fram till!

    Shane Dawson på youtube

    https://www.aftonbladet.se/a/VR1bjp
    Här står det lite kort om hans video med liket. Han betedde sig helt kallt, typ pratade om att det hänt nyligen, zoomade in kroppen osv osv

   Är så taggad på hela serien! Shane är ju bara ❤️❤️❤️❤️

    Älskar Shane ❤️ Tog ett tag att börja gilla honom, men när man väl ”känner” honom och förstår han så är han sååå bra. Jeffrey serien var ?

  Jag försökte leta upp lite vårdnadshavare till dessa barn och skickade skärmdumpar på deras kommentarer, inte ett enda svar har jag fått tillbaka.

   Bra gjort av dig! Hoppas de för en dialog med barnen iaf.

   Så bra gjort! Jag anmälde så mycket jag kunde.

    På instagram? Gör inte det om det är riktigt grova saker, bättre att låta det vara kvar och polisanmäla det

     Hmm, är inte så duktig på instagram & dess regler men anmäler inte dom om det är grova hot? Trodde någonstans att ” om vi anmäler så tar dom tag i det”
     Åh jag må vara korkad ibland men jag vet verkligen inte hur det går till ?

      Nej, de anmäler säkert typ barnporr, övergrepp osv men kommentarer tror jag bara de tar bort

       Tack snälla, kommer inte göra om samma misstag igen ❤️❤️❤️

        Du kan polisanmäla det 🙂 Via polisens hemsida också. Men det krävs ju att det är ett brott, att skriva att hon är dum är ju inget brott men står det att de ska döda henne är ju det ett hot

   Förstår inte varför de skulle behöva svara DIG tillbaka? räcker väl att de får se och sedan prata med sina barn. De behöver inte ha en dialog med en främling om sina barn.

    Haha, hade jag fått något sånt av en främling hade jag blivit så chockad över mitt barns beteende att jag hade glömt allt vad sociala medier heter och ägnat mig åt mitt barn 24/7

   Du är en främling. Beroende på vad du skrev så är det inte konstigt att du inte får svar. Man måste vara extremt försiktig i hur man för fram det om man vill ha en dialog

    Precis. Jag hade inte heller svarat på det, aldrig.

   Skämtar ni andra? Om min son skrivit så och jag fått information från en annan vuxen då hade jag svarat och tackat så mycket. Vi måste väl för tusan hjälpas åt att uppfostra när vi kan det? It takes a village…

    Samma här!

    Du kanske hade gjort det, men det är vanligt att föräldrar reagerar annorlunda. ”Inte mitt barn”, ”Lägg dig inte i hur jag uppfostrar mitt barn” osv. Alla är inte som du. Finns forskning på hur man bör agera i sånna situationer. Sen säger det ju ingenting om hur föräldern agerat mot sitt barn, bara för att man inte svarar en främmande människa så innebär ju inte det att man inte tar tag i själva problemet

     ”Det finns forskning på hur man bör agera i såna situationer”, hahaha! Hör du det M1, du har gjort HELT FEL som försökte agera på skiten och ta ansvar, fel fel fel!

      Hur kunde du misstolka det? Hon har inte gjort fel. Hon har gjort helt rätt. Men det finns en anledning till att föräldrarna inte svarat, det är inte samma sak som att det är fel att upplysa dem

   Jag också, har inte fått svar.
   Många av dessa 11-16-åriga killar har också laget/idrottsföreningen de är med i skrivet i sin bio.
   Det är lätt att hitta namn/mail etc till lagledare/tränare när det står Enskede U14, Hammarby p04-9 etc.

    Men självklart kommer inte en tränare sitta och diskutera en enskilt person i sitt lag med en främling på internet

     Det är det väl ingen som sagt, min förhoppning är att de diskuterar det med barnen/ungdomarna på laget. Jag har absolut inget intresse av att diskutera näthatande småskitar med en fotbollstränare.

     Det är det väl ingen som sagt heller, min förhoppning är att de diskuterar det med barnen/ungdomarna på laget. Jag har absolut inget intresse av att diskutera näthatande småskitar med en fotbollstränare.

    Kanske inte jättelämpligt att hänga ut barn med för och efternamn här.

     Ca lika lämpligt som att de kallar Nicci för:
     j*vla f*tta
     äckliga h*ra
     j*vla h*ra sug min k*k
     äcklig smuts
     sl*mpa
     b*stard
     sl*t
     ch*ga
     orr*

     (de måste haft nån synonymkurs nyss på skolan..)

      Ett öga för ett öga är något du tycker låter bra eller? Hoppas Camcam raderar kommentaren, finns sjuka människor som läser här inne. Finns andra sätt att ta tag i de här kidsen än att lägga ut deras för och efternamn här. En av killarna är -09a!!

       9… år? ?

       Vad är poängen med det här? Sluta publicera namn! Varför ska den här tråden komma upp när framtida arbetsgivare tex till föräldrarna googlar på dem? ??

    Men alltså ta bort barnens namn?

   Jag gjorde det till en förälder. Fick ett tack som svar och att denne genast skulle prata med barnet samt andra föräldrar. Sen finns det förstås många rötägg.

  Hur gammal är han Ben ens? Vem är seriöst så omogen att lägga ut en bild på sig själv gråtandes några minuter efter man blivit dumpad? Snacka om att söka uppmärksamhet och få alla tycka synd om sig själv. Herregud sen inte ens säga ordentligt till hans egna följare att bete sig

   Fyller 25 nästa år ? Uppfattade det också som att han hade blivit sur på Nici för att hon velat spendera tid med sin sjuka mamma samt en kompis från USA.

    25!? Varför ser han ut och framstår som en liten plutt då?

   24 år är han. Jag är 1 år äldre än honom. Trodde han var typ under 18 när jag såg på hans Youtube video när han berättade om varför det tog slut mellan dem. Crazy.

    Han ser ut som ett litet barn för mig och jag är 28. Skulle aldrig gissa på 24

     Man är olika 🙂

  Jag tror att det man lätt glömmer är att Ben är så otroligt ung, hur gammal är han? 19? 20? Typ? Jag menar jag är 25 och varit singel i två år snart, först nu har jag träffat någon som jag dejtar och som jag tycker om. Alla ungdomar har så jävla bråttom med att hitta ”min stora kärlek”, eller ”min soulmate” nu för tiden…

   Han är född 1994, så fyller alltså 25 nästa år.

   Tydligen är han lika gammal som dig ⬆️

   Han fyller 24 vid jul

   Han är 23. Men han förklarade att han ångrar att han la ut det men att med hans diagnos så blev allting bara svart och han var så ledsen och förtvivlad att han inte tänkte på konsekvenserna i den stunden.

    Då borde han inte ha sociala medier alls. Om han låter sin diagnos styra.

     Håller med. Har själv samma diagnos och skulle aldrig bete mig så (vet dock att det är olika från person till person oavsett samma diagnos), men det är ingen ursäkt till att göra som han gjorde i situationen.

    Vad för diagnos?

    Vad är det för diagnos så många människor har som ursäktar allt de gör?

     ADHD. En diagnos som vem som helst kan få i dag. Sen får man amfetamin som ”medicin”, och kan göra ännu flera idiotiska saker för nu är man inte bara en oansvarig omogen dumskalle, man är dessutom hög på speed. De skyller allt de gör och allt de inte ids göra på en sjukdom de med stor sannolikhet inte ens har, istället för att ta ansvar för sitt beteende och lära sig bli bättre människor.

      Jag är så trött på alla som enbart går efter vilka fördomar som det finns om ADHD. Det finns många människor med ADHD som lever helt vanliga liv utan en massa utbrott osv.

      Jag har själv ADHD och blev diagnostiserad med vid en ålder av 16 år. Åren innan jag fick min diagnos var hemska. Här alltid haft svårt att koncentrera mig och fokusera, glömde tider, läxor osv. Jag har dock alltid varit lugnet själv, tyst, blyg och tillbakadragen. Eftersom att jag inte var utåtagerande blev jag istället inåtvänd med depression och svår ångest som följd.

      Idag har jag äntligen hittat min plats i livet och mår bra. Under mina år på gymnasiet åt jag medicin (som förövrigt inte ens kan jämföras med riktig amfetamin) för min ADHD. Nu är jag strax över 20 och läser på universitetet utan någon som helst hjälp i form av medicin till exempel.

      Inte speciellt många vet om min diagnos, inte ens mina närmaste vänner och vissa anhöriga. Just för att jag är orolig för att de skulle döma mig som du gör i ditt inlägg. Att jag skulle gå från att vara den personen de gillar och uppskattar till att plötsligt bli en ”dålig” människa som du så fint beskriver det…

      De få som vet om min ADHD har reagerat väldigt mycket när de fått reda på det. Enligt dem kan jag inte ha ADHD för jag är ju så lugn och snäll och helt normal. Det säger verkligen hur mycket fördomar det finns kring ADHD och jag är så himla trött på dem.

      Camcam, jag hoppas du kollar över detta inlägget och personen som står bakom det. Känns som att hon/han är väldigt diskriminerande och jag tror många kan ta illa upp.

      Ärligt, du har verkligen ingen aning om hur ADHD fungerar, vad det innebär eller hur medicineringen fungerar.

      Sådana som sprider skit som dig bara spär på det självförakt många med ADHD lever med. Vad vet du om hur någon kämpar för att bli en bättre människa?

      Ingen normalstörd människa i min omgivning sliter lika hårt med sin personliga utveckling som jag för lika lite utdelning. Det är så jävla frustrerande att ha ADHD så du anar inte, en har så mycket kunskap i hur en borde göra sen bara skenar allt iväg ändå för att något känslomässigt starkt triggar en tex.

      Visa att du har lite känslomässig kontroll över dig själv och läs på lite innan du låter dina fördomar skena iväg med dig nästa gång.

      Det är inte amfetamin, din ignoranta f*n.

      Du verkar ju riktigt trevlig själv.

  Jag tror de skulle behöva jobba sig trötta. Patetiskt att orka hålla på så där

  På tal om hat/hatkommentarer. En vän till mig har fått någon kris/åldersnoja tror jag. Vi är båda 30+ och jag tror hon nojar över att hon inte är 25 år längre. Hon har exempelvis börjat med lösögonfransar och extensions. Jag vet inte om franstjejen är dålig eller vad problemet är, men det ser ut som att hon har fastlimmat två piassavakvastar på ögonen. Det ser hemskt ut!! Hennes löshår likaså, konstigt och stripigt, diffar i helt fel färg och håret är inte alls snyggt inklippt (för att inte tala om den etiska aspekten..). I vilket fall som helst så har jag inte vågat säga något, har inte hjärta att säga att hår och fransar ser gräsliga ut.

   Vad har det med hatkommentarer att göra och hur är hennes utseende ditt problem???

   Ok

   Låt henne vara då… Spelar väl ändå ingen roll hur hon ser ut?

   Va? Om hon inte har bett om din åsikt kring hennes utseende så är den nog inte relevant för henne…

   Att hennes fransförlängning ser ut som ”två piassavakvastar” behöver inte bero på dålig fransstylist. Förmodligen är det för att hon ville ha måånga och täta fransar med bredaste omkrets på fransarna, då ser det ut sådär. Men jaa, det brukar ser fruktansvärt gräsligt ut och inte de minsta naturligt hahaha

    Och vem f*n vill se naturlig ut om man nu väljer att göra fransförlängning? Finns väl INGEN som skulle gå på att det är ens naturliga fransar, hur snyggt gjort det än är ? Låt henne se ut som hon själv vill?

     Klart det går å göra det naturligt. Fylla ut det man har lite. Ist för att se ut som en dum docka

  ”Hata på”? Jag VET att det är ett uttryck som används, men är det ingen mer än jag som fullkomligt avskyr det? Man hatar något/någon men man väl för faan inte hata PÅ någon?

   Tycker inte det är något fel på det uttrycket 🙂 Tycker det beskriver ganska bra vad det är som hänt.

   Stör mig också på det. Klingar inte rätt.

   Jo, avskyr att folk säger så. Det värsta jag vet som folk säger är dock att de har ”gått på” tex fotboll. Man går inte på fotboll, man går inte heller i fotboll. Man spelar. Spelar!

    Jag säger så när jag går på fotbollsmatch.

     Korrekt. Du kan väl inte säga ”spelar” om Du är åskådare

  Har ni sett hans vlogg om detta? Vet inte om jag var trött men jag skrattade högt några gånger haha. ”Hon har bacillskräck”

   Jo jag såg, varför vill han outa hennes problem? Jag förstår verkligen inte. Min son har också bacillskräck och pussas är något han inte klarar av. Sånt måste man respektera och inte göra narr av

   Så gulligt

   Hon har även blivit utsatt för sexuella övergrepp och det är just tungkyssar hon har svårt med. Helt sjukt att han delade infon om att hon har bacillskräck bara sådär. Stackars Nicci, jag hade aldrig förlåtit det.

  När dom små liven, för jag hoppas verkligen inte att det är en vuxen, inte ens kan stava känns det bara så patetiskt.
  Dom vill så mycket med sina inlägg och ord men vem fan kan ta dom på allvar då??

  Nu ska macello göra en video om hans tid med Nicci. Vad är hans problem? De var ju inte ens tillsammans enligt honom? Allt för likes. Samhället vi lever i behöver en flodvåg…

   Det är nu man vill sätta sig ned med Nicci och berätta att hon inte gjort något fel, och på något vis få henne att inte se ett enda ont ord till. <3

   Men alltså NÄÄÄ. Kollade nu på Marcellos insta. Han förstår inte varför han inte ”får” göra en video om Nicci. Nicci har ju faktikt sagt att han är taskig och inte har några pengar? HAN ÄR VÄL TYP 30 ÅÅÅR?? FEEL THE ROOM!!! Det kanske inte är läge att samla in views på att någon annan MÅR SKIT. Inte bara att hon precis gjort slut med sin kille, men en sådan hatstorm är antagligen sjukt psyiskt påfrestande. Blir så provecerad gaaah

   ÖNSKEMÅL TILL CAMILLA
   Här passar ett videoklipp med replikerna mellan de olika parterna!

   Så skumt. Första gången jag håller med Joakim Berg också tror jag, fyfan vad bra

   Eller hur. Det var väl han som inte ville sätta någon ”etikett” på deras relation osv. Konstigt att det nu helt plötsligt passar att vara hennes ex, bara för att själv göra en vinning på det. Ursäkta, men vilket äckligt beteende av en vuxen man.

  Masspsykos är rätt uttryck.

  Mår illa. Brett Kavanaugh till högsta domstolen trots att han är anklagad för övergrepp från tre olika kvinnor, trots att han fick ett fullständigt bryt inför senaten och betedde sig oerhört respektlöst och arrogant (tänk er en kvinna bete sig likadant, herregud vilka reaktioner de fått), killar som hänger ut sina ex, sprider nakenbilder, småungar som kallar tjejer för h*ra, f*tta, uppmuntrar till självmord, dödshotar…

  När ska samhället inse att de könsroller vi har idag skapar dessa pojkar och män. De får aldrig lära sig att hantera sina känslor, att överhuvudtaget tillåtas att känna alla känslor, och sen blir folk förvånade över resultatet… Oavsett vad man tycker om feminism, politik, whatever, så måste man inse att det blir konsekvenser av att pojkar förvägras sitt känsloliv. Strukturellt det vill säga, så ingen behöver gasta om att ”miiiiiiin soooooooon är minsann såååå fiiiiiiiiiiin”.

  Det är inte tjejer och kvinnor som är hysteriska, emotionella och gnälliga. Det är pojkar och män! De kan inte hantera sina känslor!

  Och samhället fortsätter att släta över. ”Han har en diagnos”, ”Han är ung”, ”Han menade det inte”, ”Han ångrar sig nu när han lugnat ner sig lite”.

  Tvi vale…

   Ja, jämför hans utbrott med Serena Williams, och reaktionerna därpå…
   Borde vara diskvalificerande oberoende av det andra, mycket allvarligare, han anklagas för.

  Ben har skött det här uruselt faktiskt, visst han är sårad och hjärtekrossad men killen är snart 24 år gammal och borde veta bättre vid det här laget, speciellt eftersom det har hänt samma sak tidigare. Sen att han inte gått ut hårdare mot sina följare tycker jag är trist att se. Han är väl rädd att förlora följare men hade folk börjat avfölja efter det hade jag sagt good riddance.
  Hans video han laddade upp om uppbrottet var väldigt utlämnande gentemot Nicci och gjorde mig lite obekväm helt ärligt och det verkade ju även Nicci tycka som skrev om det på sin blogg. Hoppas Nicci och hennes familj mår bra trots omständigheterna ?

  Hämndporr är ett brott, om någon sprider nakenbilder på dig är det bara att ringa polisen direkt och göra en anmälan!

  Alltså detta har verkligen spårat ur. Det var dumt av Ben att lägga ut att han hade blivit ”dumpad” och videon han la upp, där han tog upp personliga saker om Nicci tex hennes bacillskräck, var inte heller speciellt lämplig. Man har sett hur mycket skit My, hans ex, fick när deras förhållande tog slut. Känner att uppbrottet hade kunnat hållas mer privat.

  Det konstigaste är dock att Marcelo nu vill göra en video där han pratar om hur hans och Nicci förhållande var. Känns verkligen som att han passar på bara för att det just nu stormar kring Ben och Nicci. Då tar han chansen att rida på vågen och få lite extra uppmärksamhet. ?

  Jag brukar annars tycka Jocke och Jonna känns ganska omogna, även om jag inte har något emot dem, men Jocke är faktiskt den som satt ner foten mot allt har Nicci fått den senaste tiden. Det tycker jag är bra av honom och förhoppningsvis kanske någon av alla ungar som skriver massa skit kan ta till sig det.

  Men fy vilken sörja detta blivit. Tycker verkligen synd om Nicci, hoppas detta snart lugnar ner sig så hon kan fokusera på sig själv. ?

  Ja, där har ni dom. Sveriges rasister..
  Småbarn är det.

  Alltså Ben o Marcelo …GROW UP!
  Lämnad ja.. men va faaaaan liksom

  Kanske dags att vi Na Säter sig ned med sina barn och talar att man inte har något med andra förhållanden att göra.

  Bra gjort! Mina tjejer är 11 och 13 och jag hade uppskattat om någon hörde av sig om de hade hållt på sådär på sociala medier!

  Låter härligt! Du kanske ska tipsa att det är aslätt att få en diagnos för alla som står i kö för utredning?

  ”Väntetiderna för att få göra en ADHD-utredning som vuxen är drygt ett år i Jönköpings län. En väntetid som kan kännas som en evighet för någon som känner att den behöver hjälp med att hantera sin vardag.”
  SVT Nyheter, 2017

  ”I sju landsting finns barn som väntat ett till tre år på en adhd-utredning, visar Psykologtidningens kartläggning. Dalarna har längst kö av alla”
  Psykologtidningen (Psykologförbundet) 2017

  ”Väntetiderna för ADHD-utredning växer. Vuxna som lider av denna neuropsykiatriska problematik kan nu få vänta upp till två år på diagnos. Det framgår av en enkätundersökning som intresseorganisationen Attention gjort.”
  Svenska dagbladet 2006

  ”Det är långa väntetider för neuropsykiatriska utredningar, för exempelvis ADHD, i Skåne. Barn måste i dagsläget vänta 19 månader på att utredas, och vuxna tre år.”
  P4 Malmöhus 2018

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *