Marcelo funderar på att släppa Youtubeklipp om Nicci

Min första synpunkt:
Marcelo förnekade att han och Nicci hade ett förhållande med samma intensitet som vissa nynazister förnekar förintelsen, men nu när han kanske kan få trycka dit henne lite och samtidigt få lite extra views – då HAR de tydligen helt plötsligt varit tillsammans. I december skrev han ju det här inlägget som han valde att kalla ”Don’t hate the player, hate the game” – att han var singel och planerade att förbli det.

Min andra synpunkt:
Om Marcelo inte haft någonting taskigt att säga om Nicci utan enbart velat visa sitt stöd mot henne så hade han inte frågat sina följare om råd/lov först. Jag ser det hela som en liten bakdörr om han skulle få kritik för det senare – ”Vaddå, det var mina följare som bad om det ju..”

Min tredje synpunkt:
Marcelo är nu för tiden tillsammans med Nina Glimsell som han mötte – och använde som verbal spyhink – på Paradise Hotel. För hennes skull, gör inte den här videon. Alla som tittar på Paradise Hotel har redan sett att Marcelo på egen hand har fler osköna sidor än resterande deltagare genom alla säsonger kollektivt kan skrapa ihop.
Vad Marcelo anbelangar så får han gärna få göra bort sig genom att sparka på en ung tjej som redan ligger, men skäm inte ut den nuvarande flickvän på det här viset.
Jag hoppas att fler än Jocke backar Nicci i det här fallet och säger Marcelo ett par sanningens ord för det han håller på med är vidrigt!

59 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hela den här röran av personer är VUXNA. Alla över 20. Helt. Jävla. Galet. Marcelo, här har du det enda svaret du behöver till varför du inte ska göra en video: Hon är en människa med känslor.

   Jag begriper inte att det finns så många som vill bli kända eller hänga kvar i rampljuset på det här viset!

   Av alla hans instastorys att dömma så tycker han att han är berättigad att lägga ut en video om Nicci eftersom Nicci och Ben satt och ”outade” honom för några månader sedan. Han tycker det är konstigt att folk tror att han ska säga nåt elakt om Nicci i en video.
   Är det verkligen konstigt Marcelo? Efter allt skit du gjort mot andra och all dynga du spridit via dina egna kanaler.
   Nicci och Bens uppbrott har INGET med Marcello att göra men han är så jävla butthurt att han inte kan låta bli att kasta sandkaka tillbaka.
   Den enda som fortfarande kan hålla huvudet högt här är Nicci.
   Ben och hans ADHD sitter och lipar på sociala medier och skapar drama och Marcelo sitter ensam i sin sandlåda, kastar sand vilt omkring sig och försöker låta häftig med nån slags förortsjargong och ”coola” armviftanden.

   Är det här alltså nästa kullen vuxna som ska bära vårt samhälle?
   Vad fan är det som har gått så snett att vuxna sitter och gråter, bråkar, mobbas och viker ut sig i sociala medier?
   Hur fick folk sitt bekräftelsebehov stillat på medeltiden?

    På medeltiden stred dom med häst och lans. Man mot man. Det är liksom mer ok.

     Njae, det var bara riddare som gjorde det. Vanligt folk slogs bara och spred rykten. ??‍♀️

     ”Stred” är fel ord. Det var uppvisning sprunget ur riddarnas militära träning och kallas tornerspel. Dock stred de man mot man, ja. Inte på detta moderna, fega, sätt.

    Väl formulerat. När man inser att 90-talisterna börjar närma sig 30 om ett par år och har sett all skit som vissa håller på med så saknar jag ord för eländet.

    Om man ska försöka hitta orsaken till problemen så tror jag att det går för fort.
    Att bli ”stjärna över en natt” är ett gammalt uttryck och det krävdes nån form av prestation för att det skulle hända på den tiden. Det var en ouppnåelig dröm för större delen av de som verkligen ville.
    Nu kan i princip vem som helst bli en doku/youtube-stjärna bara viljan finns. Du kan va helt talanglös och ändå få stjärnstatus.
    Det vi ser är resultatet; talanglösa jävlar med massa unga följare som gör vad som helst för lite uppmärksamhet el använder sitt ”kändisskap” till idiotiska saker.
    Det är svårt att få sin tonåring att sköta sig online tydligen och det kan man förstå när deras idoler visar prov på lågbegåvning.

    Processen med att man ska få barn att bete sig online som i irl måste börja mkt tidigare.
    Marcelo mfl Kommer tyvärr att fortsätta med sitt så länge dom har sina fans påhejandes. Hur M mfl fick chansen att bli nutidens stjärnor över en natt utan krav på prestation är en av de stora gåtorna. Palmemordet är lättlöst i jämförelse.

  Usch vad jag äcklas av honom

   Han vill ju bara locka till sig lite läsare och views. Vem bryr sig om den här likgiltiga människan..

    Ganska viktigt att bry sig och sätta sig emot en sån här person

     Eeeh – nej. Han är en riktig nobody.

  Varför ska den där tomten Marcelo lägga sig i…
  Idiot!

  Rent spontant känner jag: vad fan är det för värld vi lever i?

  Hur fan kan man vilja sparka på någon som redan ligger ner? Tvi fan för människor som honom ???

  Hur lyckas jockiboi vara inblandat i allt? Är det inte han som gråter av allt drama som han själv startat eller blandat sig i. Vad är det med alla män i youtube som beter sig som 15-åringar

   Han gick ut på sin Instastory direkt efter Marcelo ställt sin fråga och förklarade varför han inte ska lägga upp ett videoklipp om Nicci. Bra att någon sade ifrån tycker jag

   Har du ens lyssnat? Är bland det vettigaste jag hört Joakim säga

   Jocke kan sopa rent framför egen dörr innan han hoppar på andra.
   Han tror att bara för han skrivit en bok om sig och sitt liv där han tar avstånd från allt han gjort så är det fritt fram för honom att komma med pekpinnar och uppmaningar.
   De är lika stora töntar båda två.

    Tycker det är bra av Jocke. Bara för att han var en idiot förut behöver han inte vara det nu. Och han visar att man kan förändras och växa upp en smula

    Bara för man betett sig dåligt tidigare i livet så ska man ju inte stå och kolla på i nuet när andra beter sig illa. Precis som folk sa ifrån till Jocke så har han rätt att säga ifrån nu.

    Oavsett vad man gjort i sitt tidigare liv är det alltid en bra sak att stå upp för någon som mår dåligt.

   Asså jag tycker inte detta får jockiboi se bra ut på något sätt ändå efter allt skit han kastat på alla andra. Så många andra YouTubers han tryckt ner för att höja sig själv är äckligt. Kan slå vad om att hans enda anledning till att han säger ifrån är för han behöver lite uppmärksamhet och folk som tycker bra om honom

  Allt för en like! ?

  Vissa små gossar skulle nog gå i kloster ett år och bli lite jordade. Programmeras om liksom.

  Nej Marcelo. Du behöver inte lägga dig i något ditt ex är inblandad i. Du kanske ska lägga den tiden det tar att göra en video, på din NYA flickvän istället?
  Snyt dig, väx upp och sluta lev på drama!

  Han är pinsam. End of story.

  Alltså sådana här människor får mig att tänka att det inte vore en så jäkla dum idé om vi la ner hela Internet.

  Marcelo har postat att han ska starta 3e världskriget nu… ?

   Alltså människor som uttrycker att de ”… ska starta tredje världskriget” *spyr i munnen* Kan dessa människor skaffa sig ett jävla liv? ?

  Söndercurlade förvuxna bäbisar! ?

  Man undrar vilken värld vissa lever i? Så verklighetsfrånvända på alla sätt och vis. Herregud.

  Läste på Aftonbladet att Jonna flyttar till Stockholm för att enligt henne ”få lugn och ro”. Inte alls på grund av att hon vet att på BB Stockholm (?) får man filma under förlossningen, var väl några här som skrev om det att de skulle göra det. Förlåt, men blir rent ut sagt förbannad eftersom det inte finns tillräckligt med platser för de som verkligen bor i Stockholm.

  Jag fick ”bestämma” i vecka 25 vilket sjukhus jag helst ville föda på, det kan ju dock vara fullt när det väl gäller MEN det var nära att jag inte ens kunde välja det på grund av att det kunde vara fullt.

  Om hon nu vill ha lugn och ro, kan man faktiskt flytta inom Norrköping. ? Men då blir det ju ingen filmning = likes = pengar.

   Eller höggravid kvinna som vill precis som hon säger ha lite lugn och ro och känner folk i Stockholm?

    Ständigt höggravides där Jonna….

    Ja? OCH vill kunna filma förlossningen.
    Om förlossningen inte filmas så äter jag upp min slips.
    Det är genomskingligt och förbannat dåligt av dom att utnyttja sjukvården för egen vinning.

   Finns det flera sjukhus (med förlossning) inom Norrköping då? Eller menar du att hon borde välja något annat inom Östergötland isf?

   Hur som helst kan jag hålla med om att det är onödigt att ta plats på ett sjukhus man inte tillhör, om man inte har speciella anledningar till det. Dock så är det även då åt andra hållet. Jag är från en liten stad och dit har det kommit flera inflyttade stockholmarna (med rötterna i min hemstad precis som mig) för att föda bara för att garantera en plats på förlossningen. Det roliga är att vi också har extrem platsbrist inom alla tre sjukhusen i länet. Så folk som är skrivna där har tvingats åka typ 15 eller 20 mil till ett annat landskap för att föda pga att det kommit massa folk som egentligen står skrivna i Stockholm.

  Vad håller han på med? Tycker annars han som Paow skrivit så illa om heter han Mattias i PH verkar vara en ok kille. Tycker han är mjukare änn dom andra.

   Tycker tvärtom. Visste inte ens att han var Paows ex, men har uppfattat honom som dominant och aggressiv. Ilskan ligger undan ytan typ.

   Han försöker ge bettina skuldkänslor när hon inte vill ligga ”det känns som du bara utnyttjar mig”. På med offerkoftan som en äkta psykopat. Han vägrade lyssna på de andra romantikerna, kallade dom dumma i huvudet och körde på sin egna plan osv. Han är med i tv nu så antar han visar sin bästa sida.

  Hahaha som att någon skulle någonsin tro på vad Marcelo säger.

  Nicci ville uppenbarligen bli känd till precis varje pris. Vid ett tillfälle postade hon av misstag en suddig video där man kan se att hon skriver att hennes mål är att bli rik hollywood-fru med massor dyra bilar och att hon önskar att hon vore känd. Hennes första steg var att få 100k följare på YT.

  Förhållandet med Ben verkade gå dåligt när han inte längre önskade att dela YT-kanal med henne.

  …Men oavsett ovanstående så har varken jag eller någon annan rätt att sitta och hota henne. Fine att jag tycker mycket känns skumt och märkligt, men inte fasiken ska jag sitta och hota en främmande tjej och hennes familj. Lägre kan man helt enkelt inte sjunka!

   Hur är det här relevant överhuvudtaget?

  Alexandra har ju lagt ut en video och backar Nicci!

  Om någon missat, ring polisen om ni ser en svart volvo v90 registreringsnummer ZBP 546 i Danmark eller Sverige

   Var det den som hade en kidnappad i sig?

    ?

    Bilen söks för en misstänkt kidnappning ja.

    Eller det är inte bekräftat, men enligt uppgifter ska det vara det. Dansk polis säger att de är farliga iallafall och man ska inte gå nära

  Så det är ok att ben o nikki pratat i ett år och att ingen ens vet vad Marcelo skulle säga?? Sen uppmana Jocke att utöva utpressning, intressant med objektiv bloggbevakning!

   Va?

   Fast dom har väl inte pratat i ett år? Senast efter nyår hängde ju Nicci med Marcelo och det var ju i våras dom ”outade” Marcelos medverkan i PH (som typ ”alla” redan hade listat ut). Kände ens Ben och Nicci varann för ett år sen och varför skulle hon pratat illa om en person (marcelo) hon ville ha ett exklusivt förhållande med förra vintern? Sjukt märkligt. Marcelo nekade in i det sista att de var ett par då men nu, så här i efterhand, var dom tydligen det.

  Han hade definitivt inte sagt nåt snällt m tanke på hur elak han var mot henne under deras förhållande. Det är såhär det går när man beter sig som en douche, folk tror alltid illa om en. Ändra ditt beteende om du vill folk ska tro gott om dig.
  Nina verkar leva i förnekelse, han har ju visst kallat Nicci för golddigger mm i kommentarer på hennes blogg som togs bort, älskar att mindfucka och är extremt manipulativ.
  Och det Nicci och Ben ”outade” honom om är ju sanning – han behandlade henne illa. Inte så kul längre när man får sitt eget beteende upp i ljuset.

  Det finns någon slags ängslighet i hans sätt att vara, som är svår att sätta fingret på. Jag känner bara att han såååå jävla hårt försöker spela den här rollen, som den tuffa, coola, douche:iga. Det är inte genuint. Kanske finns där en rädsla för att inte bli omtyckt om han är sig själv? Tragiskt isåfall. Såg nyligen ett klipp där han gjorde reklam för någon hårbehandling och där kändes han som en helt annan person.

   Tycker mig se glimtar av honom i PH när han är gullig och snäll, och i andra stund säger han till Nina att hon ska hålla sin käft när hon säger att han trycker ned henne. Jag tror att han är fin innerst inne men är helt lost utan sin badboystämpel och inte vågar köra på något annat. Säkert ålderskris också, det här är den imagen han kört på så länge, vad ska han göra nu liksom?

   Är såå glad att jag inte är tillsammans med honom. Har aldrig sett en så osäker kille med så mkt komplex.

  Marcelo var redan vidrig när han först syntes i TV-rutan, dvs Big Brother. Vad fan förväntar man sig från den människan ens?

   Eller hur, så jäkla oskön och ängslig på samma gång. Typisk kille som har läst the game.

  Marcelos nya tjej har blivit kompis med Felicia Book och My Martens 🙂 de skriver söta saker till henne på hennes instagram nu !

   Aj då, dålig smak över lag med andra ord 🙂

   Fattade inte att det var Felicia Book först. Kände inte igen henne, hon redigerar sina bilder på insta nåt otroligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *