Tala ur skägget…

Det har varit mycket klagomål på bloggens innehåll den senaste tiden så vi kan väl samla det här så kan jag kika över det.
Vad vill ni ha? Berätta gärna det så jag fattar.. Har du exempel på gamla inlägg du gillat – lämna en länk.
Humor? Allvar? Sarkasm? Granskning? Vasst? Neutralt?

Icke-konstruktiv skit kommer givetvis inte bemötas då det varken gör för eller till för mig eller den här bloggen.
Men tycker ni att jag vikit av från mitt tidigare framgångsrika spår – hjälp mig komma tillbaka dit så vi kan trampa vidare tillsammans. 🙂
Ni är ju trots allt mina kunder, eller hur?

Hepp!

331 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Skriv om Leila Lindholm! Vad har hon i sin garderob egentligen?

   Jag menar varför har människan 4 (!) tvättmaskiner?? Varför säger folk att hon är en extremt svår person att vara med? Hur har hon fått göra sina program från början om hon är så hemsk?

    Har tagits upp här förut ang tvättmaskinerna och har för mig det är två tvätt samt två tvätt/tork. Eller om det enbart är två torktumlare. ? Att det också har med hennes bakande att göra(?), det sista var nog bara spekulation.

     Men seriöst är ni allvarliga?? Hon får väl ha 10 maskiner om hon vill utan att det skulle betyda något eller vad tänker ni att det skulle kunna vara om?

      Ja och varför vill man veta hur många tvättmaskiner någon har? ?

      Tramsfrans har skrivit väldigt roligt om just kändisar och deras behov av multipla tvättmaskiner. Finns en följetong av inlägg kring detta hos honom. Underbar läsning!

    Jag VET att hon är extremt driven och har fattat bra beslut men även är känd privat som en person som är riktigt svår att ha och göra med

     På vilket sätt är hon riktigt svår?

      Hon är adoptidotter till Pelle på Saltkråkan?‍♀️

   Har fått höra utav en som jobbat med henne för många år sedan, då i början utav hennes tv-karriär, att hon var sjukt otrevlig och grinig. Vägrade jobba med en kameraman för att han inte var snygg. Hon fick sin vilja igenom och det blev en ”snygging” och då blev hon flörtig och så där otroligt trevlig hon ger sken utav på tv.

    Jag har också hört av en som jobbade med teveproduktion för många år sedan att leila var den absolut mest otrevliga av alla. Och enligt hen så var Ernst den asolut vänligaste pch precis lika genuin och genomsnäll som han verkar vara.

    Wow vilken bedrift att lyckas få in UTAV tre gånger. Det finns inget som heter utav, det heter av.

     Från svenska akademins ordlista (sök själv på svenska.se):

     ut|­av [‑a´v] preposition och adverb

     Ordform(er)
     utav preposition
     utav adverb

      HAHAHA. ÄLSKAR när folk försöker leka smarta? ”Det ordet finns inte”

    Som kvinna kommer man undan med att agera ett sexistisk svinn ?

     Men inte som man menar du???‍♀️

   Gärna lite om vad som händer i PH.

    Love Island!!

  Mer om Mogi!

   Hej Mogi

    Classic!

   Mogi har börjat tappa följare på instagram nu, hennes fejkkonton rensas bort 🙂

  Jag har svårt att sätta fingret på det tyvärr. Finner många inlägg varit rätt trista. Vill inte framföra det som kritik utan det har nog inte fallit mig i smaken. Ngn annat som tycker så och kan hjälpa till att reda ut vad det kan vara?

   För långa inlägg som antingen mest är ordbajseri som inte ger något, eller handlar om Camilla eller är försök till ganska krystad humor. Det blir liksom inte bra. Tips till Camilla: Håll dig till ämnet, skippa alla miljoner personliga referenser och skippa tex inlägg som föregående.

    Jag håller med, de personliga referenserna som dras hela tiden för att vara lite rolig börjar bli för många. Ja, det är Camillas blogg, men det blir liksom som ett ständigt tjatande 🙂

     +1

     Det är hennes blogg, men den ska handla om influencers. Ärligt, hur många började läsa här för att läsa om Camilla?

     +1

     Håller med, som det föregående inlägget om pagefrisyrer – två bilder utan någon text till dessa, sedan hur mycket övrigt dravel som helst. FÖRSTÅR Cam om du tycker det är skoj att skriva om privata saker, men räcker det inte att lägga in 2-3 meningar om detta på slutet av inlägget och låta resten handla om bloggare/influencers? Jag orkar inte längre läsa inläggen, meningarna är för långa med alldeles för mycket privat info… Skulle Kenza eller Kissie skriva så hade jag med tröttnat så det är inte bara du! Bli mer koncist bara.

     Det var likadant i Paulas gyminlägg, en 2 km lång ordrik beskrivning av ”gym-mannen” som du kunnat göra så mycket kortare för att behålla intresset och engagemanget hos läsaren… hoppas du kan ta kritiken på ett konstruktivt sätt, för dina relevanta bevakningsinlägg är SÅ BRA!

      Håller fullständigt med! Och vi är väldigt många som under lång tid bett om mindre ordbajseri, koncisare texter och att inläggen ska korrläsas en gång innan publicering.

      Hellre kvalitet än kvantitet.

    H tycker det är kul med camcams personliga inslag och humor. Och att THK och lilla snöboll är med ibland. Tycker du är fräck som skriver och klagar på camcam.

     Hon kanske skulle starta en egen blogg om sig själv för er som är intresserade då

     Det här inlägget ber ju om läsarnas åsikter..

    +1
    Bloggen har övergått från att vara bevakning till att handla mer och mer om skribenten. Varför inte skaffa en privat blogg som sidoprojekt som de som är intresserade av Camilla och hennes katter kan läsa?

   Som Helén skriver, jag har också lite svårt att sätta fingret på vad som känns ”fel” jämfört med tidigare…

   Jag tror det beror på att i början var det mer variation i innehållet, som tex Lady Dahmer, Anna Book, Tyra, Bella och många fler dök upp med jämna mellanrum. Nu kan det gå veckor (månader?) innan LD eller Anna Book dyker upp, medan det istället fokuseras på ett fåtal samma influencers i inlägg efter inlägg. Nu är jag inget jättefan av vare sig LD eller Anna Book, jag nämner de som ett exempel på att blandningen här inne blivit sämre. Förut var det helt enkelt ett bredare spektrum av innehåll.

   Sen tycker även jag att det är ett evigt tjat om cola zero och katterna, och jag älskar verkligen katter, men det är tröttsamt med samma referenser om och om igen. Vi VET att du gillar Cola Zero och att THK gillar mat. Och alla dessa Vänner-referenser är också j**ligt irriterande. Kul nån gång, men nu är det utnött till förbannelse…

   Ja, det är din blogg, Camilla, och du får skriva vad du vill. Men syftet med din blogg är ju bloggbevakning eller hur? Flera har också påpekat ökat ordbajseri och krystad humor och det håller jag med om, det var inte alls så tidigare, då låg humorn i att du skrev roligt om just en specifik bloggare/influenser, inte svävade iväg om exempelvis hur en spännig gymsnubbe-typ ser ut. Jag läste nyss det inlägget, men har faktiskt redan glömt vem inlägget EGENTLIGEN handlade om, var det Kenza…Kissie…?

  Till exempel bevaka andra influensers än just stora. Kanske de med just andra intressen än mode och skönhet. Det vore roligt att se ett bredare spektra av influensers än just mode (och stockholmsbaserade).

  Annars gör du ett bra jobb tycker jag ?

   Ja! Håller med! Typ istället för mode och skönhets-influencers/profiler på instagram så kryllar det av konstnärer! Skriv om olika konstnärer och illustratörer!

   Fast helt okända influencers är inte speciellt kul tycker jag. Måste ju vara influencers som såklart inte alla men många känner till – tycker jag!

   Instämmer – vilket jag mejlade dig också. Det finns verkligen betydligt intressantare personer att lyfta fram än Blondinbella. Har du t.ex. Lyft fram ultramaratonlöperskan Kristina Paltén? Eller vår grekisk-svenske författare Theodor Kallifatides? Eller workaholiken och ex-boxaren Paolo Roberto? Eller satirikern Kent Wisti? (som också är präst i svenska kyrkan samt konstnär) Eller konstnären Alexandra Sandbäck? eller Louise Lindfors? (jobbar för FN och med kvinnors rättigheter) eller författaren Chimamanda Ngozie Adichie? (hennes TED-talks har visats för flera hundratusen) eller feministen och författaren Laurie Penny (”Sex, lies and révolutions”) eller Naomi Klein (”No is not enough”) eller årets indier 2017: Afroz Shah som har lyckats att engagera en hel stad att städa upp en sandstrand som var totalt igenkloggad av åratals med uppspolat plast och skräp. Kort sagt – skit i Blondinbella nu.

    ?

    Har någon av dessa anknytning till blogg/sociala medier?

     Nästan alla finns på 1) FB och flera av dem finns också på 2) Twitter. Det är bara att googla. Här ett klipp från 3) YouTube av Chimamanda : https://www.youtube.com/watch?v=S6ufvYWTqQ0 – men smaken är som baken – delad! 😉

      Gillar hennes böcker men ser ej att hon är relevant när det kommer till bloggbevakning. Rätt innehåll för rätt forum? Läser ju ej kultursidorna med en förväntan om att få läsa om senaste nytt i bloggvärlden.

    Amen sluta ?? det är ju du som får söka upp andra ställen läsa på. Denna blogg är inte till för kulturellt dravel…

    Snark, då slutar jag läsa… vet knappt vilka dessa är.. totalt ointressanta för mig! jag gillar inlägg om ex blondinbella, jag får en annan vinkel på allt, sen behöver jag varken tro eller hålla med varken Bella eller Camilla 🙂

    Förlåt men du har nog kommit lite fel…

    Nej, skit inte i Bella!

    Neeej, fy vad tråkigt. Skit INTE i blondinbella. Jag har ju slutat läsa hennes blogg och uppdateras här istället. Mycket roligare!

  Lite kortare inlägg och lite mindre personlig touch skulle jag säga.

   Ja asså kanske tydligare delar av ”fakta” och analys. Ibland kan båda delarna blandas ihop väl mycket och det blir då rörigt. Lite mer sakliga inlägg egentligen…

   Ja jag håller nog med där!
   ”Det var bättre förr” 😉

   Exakt så. Mindre av de ”roliga” texterna, mindre katters, mindre CamCam själv, och istället fler bra inlägg om influencers och kändisar! Det är därför vi är här! Men har börjat tröttna…

  Mer om andra bloggar! Mer om varför alla lämnar Metro! Sluta särbehandla och våga skriva om mindre kända bloggare, du lär bli förvånad att folk faktiskt har intresse om mindre ”kända” infleuncers. Sen vill jag gärna veta mer om vilka böloggar du har träffat IRL på senare tid.

   Ja, gräv på Metro. Där finns det snask!

   På senaste tiden? Enbart Elaine, men hon räknas väl knappast som bloggare längre? 🙂

    Även Pamela Bellafesta verkar ha slutat blogga utan någon hint om hur o varför!!

  Blondinbella, älskar inläggen och kommentarsfälten.

   NEJ! Inte mer om blondinbella, är så less på alla dessa inlägg om hennr. Camcam besatt ?!

    Haha det kommer nog alltid vara två läger där.

    Jo, mera Bella!!

    Meeeer blondinbella! Älskar de inläggen ju!

   HÅLLER MED!!

  När jag började läsa bloggen tyckte jag den var väldigt rolig, hård ton men med glimten i ögat. Nu tycker jag tyvärr tonen är mycket mer bitter..

   Ja, snegla lite på Trams-frans.

   Tycker snarare det känns som att Cam gärna blandar in en massa personligt om sig själv i inläggen, speciellt om det är någon stor känd människa som inlägget handlar om och jag är faktiskt inte ett dugg intresserad av Camilla personligen.

    Samma här, jag är inte intresserad av henne heller, jag hamnade här för att läsa om influencers på ett ställe utan att behöva besöka allas bloggar dagligen. Inte intresserad av Cams liv

    Håller med båda ovan om att det borde vara lite mer som Trams-Frans typ av humor och ”aura”, som också har en relativt lagom mängd personliga referenser. Tycker det är väldigt mycket samma referenser/skämt om och om igen, personligen. Tex ”jag ska anställa en head of…”-skämt är (enligt mig) sjuuukt uttjatat. Har förstått att Isabella har mycket folk runt omkring sig, liksom. ”Head of väskbärande” ha ha, heard it before. Tycker även det är så sjukt många referenser till Cola Zero och THK – jag förstår vad du vill säga med dem, men det är inte jätteroligt när det är varje dag. Jag tror verkligen du har fler saker i din vardag att referera till än dessa och har inget emot personliga skämt i sig, mest att det blir lite tröttsamt när samma skämt upprepas. Håller även med om lite kortare inlägg, kortare meningar överlag ibland där man skippar utfyllnadsord och utfyllnadsreferenser samt en skämtsam ton som drar åt det mer positiva och inte åt det bittra (även om bittert kan vara jävligt kul ibland, dock svårt för vissa att förstå sarkasm i skrift). Gillar verkligen bloggen annars!

   Där kan jag nog hålla med – att tonen blivit mer bitter vilket känns tråkigt tyvärr.
   Sen tycker jag att CC skriver jäkligt roligt och gör roliga liknelser och jämförelser. Har inget problem med att personliga bitar kommer in också men kanske att de delarna kan kortas ner litegrann. Annars blir det väldigt mycket text i ett inlägg och ibland kan man bli lost. Keep up the good work men försök korta ner texterna lite! =)

  Bevaka fler influensers. Större bredd.

  Mindre katterrefernser och ”crazy bilder”

  Öppet spår är kul, men helvete vad jobbigt det är att scrolla alla dessa inlägg. Det blir att man inte orkar gå in och engagera sig.

   Älskar när dina katter dyker upp i bloggen!

    eh…Cam-Cams katter alltså.
    Inte dina, Kanina, även om de kanske är fina!

     Sorry. Jag har bara hund och häst. ??‍♀️?

      Inte kanin? ?

    Kan inte någon kattälskare bara starta en kattblogg och skriva ointressanta kattinlägg och kattreferenser där ist?!?! Detta är väl ändå en blogg om bloggar och sociala medier?

    Jag med. Katterna är toppen. Märks det finns en del här som gillar att klaga och det är jobbigast av allt. Det förstör stämningen. Så sluta med det.

    Älskar också katterna!!!

  Det är såklart alltid kul med ”gräv” men det är klart att det är ju inget du kan leverera bara sådär och varje dag, för det kräver ju en hel del arbete antar jag?

  Annars tycker jag folk klagar lite väl mycket.

  Bisse och andra mindre ”influencers”! ?

  Lite fler kortare inlägg!

  Mer om youtubers och då inte bara ben, Jonna, Jocke utan det finns ju massor av andra

  Lika med bloggare finns ju flera än bara isabella

  I found your blogg a few months ago and have been following it daily. You are doing a great job!
  LOVE the posts you write about blondinbella, I think there are more stories hidden there. So from my perspective more ‘granskning’ please.

  Älskade ditt inlägg om
  ”Lussesalladen” så roligt.

  Du har ju haft jätteengagerande ämnen på sistone ☺?

  Inlägg om influencers och vad de skrivit. Inte inlägg om dig och dina egna åsikter och vinklar på vad de skrivit/har på sig/kanske tycker. Skriv som du gjorde i början, återberätta utan att vinkla det så mycket. Lägg upp lite roliga inlägg också. Influencers gör skumma saker ändå. Nu är det som att du försöker hitta negativt i precis allt och bara skapa drev

   Hear hear!!

   Tack! Du skrev precis det jag tänkte, men inte kunde komma på hur jag skulle lägga fram på ett bra sätt ??

   Håller heeelt med! Försök få in lite positiva inlägg också, inte bara negativa där minsta lilla fel (enligt dig) en influenser gör tas upp i inlägg. Älskar bloggen men blir ärligt talat bara på sämre humör av att läsa alla negativa inlägg här varje dag så borde egentligen inte ens gå in.

   Gillar inläggen när du granskar, och kommer med fakta, men börjar bli tröttsamt med hetsen från dig om att alla konsumerar för mycket, reser, ska ha fint hemma, ska köpa samma saker och se likadana ut. Suprise, alla är inte perfekta, och det är antagligen inte du heller. Alla bryr sig inte heller om att vara unik, och det går tydligen hem bland folk med tanke på hur stora personerna som du skriver om är.

   Du säger själv att du absolut inte vill vara som dessa personer eller vill vara en ”riktig” influenser, och det får man ju såklart tro på då. Men dina inlägg senaste tiden får dig endast att se avundsjuk och missunnsam ut.

    +10000000

    Håller verkligen med dig! Har blivit sån hets här om att vara perfekt = motsatsen till influencers. Tycker verkligen att man kan bli på sämre humör efter man gått in här och läst. Det var verkligen bättre förr.

  Jag gillar din blogg, klickar in mig flera gånger om dagen. Jag är inte intresserad av politik, feminism ( typ lady dahmer , Cissi Wallin ) men då scrollar jag förbi ?
  Nåt som däremot intresserar mig är mammabloggar typ systrarna lagergren, Trettonbarnsmamman, My martens, och sen monas universum, systrarna Graaf, jag gillar skvaller dock förstår jag att du inte vill ha den inriktningen , men jag skriver nu vad jag önskar ?
  Och jag är för gammal att vara intresserad av Jocke berg ( heter han så ?) och Jonna.

   ? berg…

    Så hette han ju… ?

   Instämmer med K.

    Du har en jättebra blogg. Jag gillar att du har med en del samhällskritik kring ex överkonsumtion mm. Det är modigt och viktigt även om jag förstår att många helst inte vill tänka på det. Ibland skulle dina inlägg vinna på att tog ett steg tillbaka och var mer objektiv. Som helhet vill jag dock säga att jag är så imponerad av att du hinner skriva så många bra inlägg varje dag!

  Vet faktiskt inte varför jag tröttnat på denna bloggen….förut kollade jag in flera ggr/dag för att det var så roligt att läsa inläggen. Idag kollar jag kanske in några ggr i veckan. Det är sällan numera inläggen intresserar mig. Men till din fråga…mer inlägg om mindre kända bloggare. De flesta du tar upp nu är helt ointressanta. Håller med nån här ovan som skrev om öppet spår oxå, man orkar inte läsa alla kommentarer. Undrar själv över vad som skulle göra det lika skoj att läsa om igen som det var förut…svårt!

  Tonen på sistone har varit lite negativ o sur. Kanske det speglar ditt eget humör nu just? Försök se det positiva! Korsta enkla inlägg är trevligast att läsa.

  Du får gärna blanda in personliga inlägg, då gärna separat. Läser gärna om dig, intressant att läsa om personen bakom bloggen.

  Gillar Öppet spår, men numera är det väl över 600 st kommentarer vilket gör det jobbigt att scrolla. Kan man ”fälla ut” kommentarerna skrivna till huvudkommentaren?

  Lägg gärna in två ”knappar” som följer med vid scrollning. En som man kommer högst upp på sidan med och en som man kommer längst ned på sidan med. Jag vet att man kan klicka på klockan/menyn på iPhone för att komma högst upp, men finns ingen knapp för att komma längst ned eller om man sitter vid datorn.

  I övrigt gillar jag variationen på inläggen. Ksm ibland uppleva att du favoriserar vissa mer än andra, sånt är nog oundvikligt men försök tänk på det framöver.

  Är väl mest av allt glad över att slippa ”du kommenterar för snabbt”!!!!!!!!!!!!11!1!!1!!!1!1!!!11!

   Visst har det försvunnit? Det måste ha varit något Nöjesguiden-påhitt! ?

    Är väldigt länge sedan jag sett det felmeddelandet, hoppas vi slipper det för all framtid!

    Det som finns kvar som irritation är att kommentaren försvinner ut till modd av någon till synes oförklarlig anledning vilket är frustrerande om man är mitt inne i en diskussion.
    När kommentaren sen blir godkänd (vilket kan ta allt från några minuter till många timmar) så är diskussionen i värsta fall för länge sedan avslutad och inaktuell 🙁

   Använd datorns tangentbords ”Home” och ”End” för att komma upp och ner ?

  Tycker att du gör ett så bra jobb! Läser bara bloggbevakning och tycker att det är SÅ skönt att man slipper gå in på alla bloggar och följa alla influencers själv. Hade kanske kunnat önska lite fler sammanfattande inlägg om vad nån bloggare skrivit om, det behöver ju inte alltid finnas en poäng som du vill gräva fram utan ibland kan det bara vara kul med en temadag på valfri bloggare utan att det ska finnas en anmäl reklam-knapp på slutet eller liknande. Vill rätt och slätt ha ännu mindre anledning att besöka bloggarna ?

  B E L L A G A T E måste få komma till sin grande final! Ge oss allt du har A L L T!

   Japp, det som du lyckas plocka fram om Bella är ju verkligen spännande läsning får man säga. Dock tröttsamt när du i varje inlägg ska anklagas för att vara elak etc när du enligt min mening granskar. GRANSKNING behövs! Ja på tal om det, ditt viktiga arbete med smygreklam m.m. Skitbra och behövs mer av det.

    Behövs bevis för sina påståenden om man ska föra en granskning med sånna anklagelser. De inlägg med bevis har varit bra, inlägg utan bevis är dåligt.

     Håller med, men personligt tyckande och rena spekulationer år svåra att bevisa ? dessutom verkar de senaste inläggen enbart skrivna för att piska upp stämningen, och det blir bara obehagligt.

   Jaaaaaaaaaaa tack! Behövs mer riktigt intressant och snaskig

  Jag uppskattade bloggen mer förr när den mest innehöll skriverier om influensers rakt upp och ner.
  Nu ska du alltid dra in dig själv eller någon katt i varje inlägg och det är verkligen helt ointressant. Även allt snack om info du sitter på som du inte kan gå ut med är fruktansvärt tröttsamt. Antingen gå ut med det eller vara bara tyst.
  Vill ha bevakning, inga personlig åsikter eller tankar från ditt håll.

   +1

   Fast så har det aldrig varit. CamCam har lagt till personligt sedan dag ett. (Jag gillar det och är det som skiljer den här bloggen från svenskabloggare. )

    Nej, det har inte alls varit hela inlägg med personliga åsikter sen början. Också läst sen början. Skillnaden på någon mening med egna tankar, och hela inlägg

     Ok. Så du menar på att hela idén och tanken bakom bloggen inte byggde på hennes egna åsikter om bloggvärlden och att det var det hon skrev om blandat med egna anekdoter och frekventa inlägg om hennes katter?

     Har vi verkligen läst samma blogg?

      Inte på sättet som är nu. Många bevisligen som är ointresserade av hur det är nu

    Håller med thé real hmm ?❤

    Vad menas me ditt namn??

   Nina var oförskämd du är.

    Va, på vilket sätt då?

  Mindre ordbajs ( hatar dina gaaaalet långa babbelinlägg) om dina katter osv och mer bevakning av bloggar. Gärna skriva mer om fler/mindre bloggare också.
  Publicera gärna också sånt du lovat tidigare tex inlägget om blodinbellas anställda

   +1!!

   What she said! 🙂 Jag gillar din blogg, Camilla, men de långa utläggen med THK mm känns liksom inte relevant. Även om jag älskar katter! Haha! Håll dig till ämnet och fortsätt dina sakliga granskningar. Du har ju så mkt bra att skriva om, som du gräver fram, men det försvinner i mängden av text om irrelevanta saker (egna anekdoter som tar över inläggen) samt ibland väldigt långsökta inlägg om just tex Bella. Mer granskning!
   Superbra av dig att lyfta denna fråga i ett inlägg, att du lyssnar på dina kunder. 🙂

  Öppet spår fyllde säkert sitt syfte till en början men nu känns det bara tröttsamt.
  Bevaka influencers i olika åldrar, kanske någon som är stor utomlands?
  Bestäm dig för om den här sidan ska bjuda på nöje och underhållning eller vara kritiskt granskande.
  Skippa inlägg om Blondinbella helt. Du sprider, medvetet eller omedvetet, en kultur som inbjuder till hat och påhopp. Det är det minsta vi behöver. Oavsett vad Blondinbella står för eller om hon ljuger så har bevakningen spårat ur.

   Håller med om öppet spår.
   Det är kul att diskutera men det är svårläst och tröttsamt med samma återkommande ämnen.
   Fick jag önska fritt så skulle jag önska ett litet forum på din blogg. Med kategorier där man kan starta egna trådar om det man vill prata om.
   Men, det krävs ju också ett sjuhelvetes jobb och underhåll. ?

  Jag är helg nöjd med den blandning som är jär på bloggen!

  Håller med ovanstående. Jag läser rubriken, första stycket och sen kommer en lång radda med personliga anekdoter och det är tyvärr inte lika intressant för mig.

   Jag har också slutat läsa texterna

  styr upp ”öppet spår” eller vad det kallas. Vill gärna va med och kommentera eller diskutera men blir alldeles för rörigt och man tappar bort vilken konversation man var del av osv..

   Gilla inlägget du skrev eller första inlägget i tråden, så blir det lättare att hitta tillbaka

    Eller använd ”hitta-funktionen” i din device.

  MER GRANSKNING! Gå in på djupet. GRÄV! Skandaler, intriger, brott. Vad har de för lik i garderoben? GRÄV

  Det som gjort att jag tappat intresset och bara går in cirka 2 ggr i veckan är:
  – Alldeles för långa inlägg
  – Varje inlägg där du nämner ordet katt eller det är en bild på en katt
  – Bilden som du har till öppet spår känns så otroligt 90-tal, inte modern någonstans. Skitful. Den gör min motivation för denna blogg mycket mindre, helt sant.

   Ni satans katthatare har ni inget hjärta. Läbbigt med människor som inte gillar djur. Fy.

    Jag är kattälskare och har katt själv, men finns inget intresse av Camillas katter..

    Gillar katter och alla djur säkert mer än dig som sitter och gluffsar i dig likdelar. Men jag gillar inte att folk behandlar djur som människobebisar. Grymt obehagligt. Enda lika är väl att ingen orkar lyssna på en bekant prata non stop om hens bebis, än mindre intressant är det att höra andra prata på om sina djur..

   Du har så rätt angående bilden, totalt smaklös!

   Typ alla bilder känns otroligt 90-tal och videoklippen är ännu värre! Lite som när en 40-talist har gjort en egen hemsida. Bara för att det finns en massa ”specialeffekter” behöver du inte använda dem liksom..

    Humor, anyone?

  Jag gillar bloggen, 🙂

  Det har blivit lite negativ och sur ”stämning” på bloggen tycker jag, både inlägg och kommentarsfält.
  Lite mer granskning och lite mindre skämt och sarkastiska liknelser skulle jag säga.
  Jag tycker det är underhållande att läsa om blondinbella och hennes floskler, men när det blir för mycket kring dina egna åsikter om henne så blir det just det, lite för mycket.

  Så ja min åsikt är lite mer granskning och fakta?
  Positiva tycker jag är att du publicerar många inlägg, det är alltid något nytt att läsa när man klickar in:)

  Mer kortare inlägg där du inte svävar iväg i vad du tycker och blandar in dina katter. Tänk mer att det är en artikel där du tar upp fakta.

  Tycker du ofta vinklar inlägg efter dina egna åsikter, vilket speglas väl i kommentarsfältet där det blir väldigt dålig ton.

   Ja, Camcam du lägger upp inläggen för att det ska bli negativt i kommentarsfältet

  Varför vill folk att du ska skriva om mindre bloggar? många här vet redan säkert inte vilka hälften av alla du skriver om är. Inte jag iaf o jag vill inte ha massa inlägg om massa mer okända små influncers, det är ju inge kul. o faktiskt ganska trött på influncers överhuvudtaget. Jag vill ha MER frågeställningar, Samhällsnyheter o sånt. o be mig nu inte att läsa Aftonbladet eller nått, jag bara säger vad jag önskar o förväntar mig ingenting. Tack iaf för en (oftast) bra blogg ?

   Nej detta ska handla om bloggar. Nyheter finns att läsa på annat håll.

    Camcam frågade vad jag ville läsa om och jag svarade, vem är du att komma o säga nej o avfärda mitt önskemål? ? det bestämmer väl inte du vad som ska skrivas i denna blogg.

   Förstår inte heller varför folk vill ha mer bevakning av mindre bloggar?? Jag har också börjat läsa mindre på sistone, inte för att bloggen blivit sämre men för att det handlar om influencers jag inte är intresserad av eller vet något om, tex paradise hotel folk, Petra, Jocke, Jonna etc. och folk/bloggar jag inte vet något om. Att ha fler av dem skulle bara göra att fler inte relaterar till innehållet tänker jag.

   I övrigt gillar jag bloggen, en favorit, och tänker att det är en omöjlig uppgift för Camilla att göra alla nöjda. ☺

   Jag vill gärna läsa om mindre bloggare om de har relevans. Tex följer jag Louise på Big ass fashion eftersom jag får bra tips på kläder som passar även mig. Dessutom skriver hon öppet om dejting och hur svårt det är att hitta nån när man inte är normsmal.

   Nu var det bara ett exempel, men det finns säkert massor av intressanta bloggar därute som man skulle kunna skapa intressanta diskussioner om ifall de bara lyftes fram. Kanske ha nån stående punkt varje vecka där nån lite mindre blogg lyfts fram tex. Kan känna att man får uppfattningen att alla på sociala medier är stöpta i exakt samma form, men så är det ju inte. Dessutom finns det ju hyfsat stora bloggare (matplatsen, Trendenser tex) som aldrig nämns trots att det skrivs om dem i kommentarerna.

  Bort med öppet spår. Förstår inte riktigt vad det har i bloggen att göra, det är bättre folk diskuterar i forum till för diskussioner.

  Fler inlägg som är lite kortare. Alltså mindre svammel. Ibland blir det för mycket svammel. Gärna röda trådar i inlägg som handlar om instagram eller bloggar.

  Lite mindre analys i dina inlägg. Roligare om vi själva får diskutera vad vi tror/tycker. Dvs du serverar ”frågan”, vi läsare kommer fram till ”svaret”. Jag läser inga bloggar alls (mer än din!) och följer inga influencers på instagram så gärna lite mer blandning om alla. en del kommer upp mycket och andra kommer upp lite. Bredda lite mer. Sen ibland är det roligt om det står mycket om en person, men ibland blir det lite väl…
  Ge oss en ”gott och blandat-påse” 🙂

  Gärna FLER inlägg och låt dem vara lite kortare, istället för få och lite. Och gärna hemskt mycket om olika knasigheter folk gör! Det är roligast!

   500-600 kommentarer varje kväll säger lite emot din tanke. ?

    Inte när hälften är dina, TRH 😉

     Faktiskt långtifrån ofta som jag skriver i ÖS och då blir det ofast bara max fem kommentarer. Bara på sista tiden som jag har varit mer frekvent där men fortfarande inte så många kommentarer ?

      Försvinn. Snälla.

   Öppet spår fungerar ju bara de första 200 kommentarerna, sedan pallar i alla fall inte jag att försöka leta upp/följa/engagera mig längre. Samt att mycket samma skit verkar ältas om och om igen.

    Men det är ju frivilligt att delta. Varför ta bort det från andra bara för att ni inte gillar formatet?

     Jag sade inte att det skulle bort, utan att jag inte orkar engagera mig i det. Det är lite som med de omstridda OT-inläggen. Jag avskyr dem, men det är ju min högst personliga åsikt. Och jag kan mycket väl förstå varför man hänvisar dessa OT:are till Familjeliv – där kan de få EN HEL TRÅD bara för sig själva! Med en större publik som frivilligt klickat in sig och verkligen vill diskutera det berörda ämnet. Istället för att bryta sönder en eventuellt superintressant diskussion.

      Ok. ??

      Gillade också det du skrev längre ner om kommentarsfältet. ?

     För att dom är gnälliga egoister. Aldrig hört några som gnäller så mycket som här. Urless på det.

      Haha det hade du själv kunnat säga mindre gnälligt om du hade försökt ?

   Nä, tycker man kan behålla Öppet spår. Är ju betydligt jobbigare om alla dessa 600 kommentarer om bäbisar, kärleksproblem och typ ”hjälp mig med…” ska in under alla ordinarie inlägg som OT. Då kommer man inte vilja läsa kommentarerna på vanliga inläggen, vilket är typ två tredjedelar av nöjet med den här bloggen. Nu väntar iaf vissa till ÖS med sina kommentarer och det hår fortare att scrolla förbi ett inlägg i feeden än massa kommentarer.

    Det var väl t o m därför ÖS kom till om jag minns rätt???

  Jag har inget som helst intresse att läsa om mindre bloggare/instagrammare. DET skulle vara snark för mig. Jag tycker att det har varit för få intriger eller chockerande händelser i toppskiktet av influensers så jag tycker det är upp till dom att skapa nåt av skvaller-värde snart ? mina favoriter har varit GabJoss-tape och lapp-gate. Väntar spänt på ”Odd berättar allt”. Jag vill typ ha Hänt Extra i bloggform. Tack!

  Jag älskar när och hur du skriver om Bella! Mera mera sånt!
  Gärna mer djupdykningar och granskningar text lapp-gate. Mer om Bella fusk med siffror etc.
  Du för ett grymt jobb och är underhållande!

   Hear hear!

  Du ville ju ha lite exempel, jag fortsatte läsa efter detta inlägg, det om page-frisyrer. Först låååångt om hösten och vad du tycker om hösten och sedan två korta rader om att två influencers klippt sig. Det hade räckt med raderna om vad dessa influencers gör. Bara som exempel. Tänk gärna på det om texterna, att huvudparten ska höra till bilden eller inlägget du skriver om. Vill du lägga till en åsikt eller två, max ett par korta meningar om det.

   + 1

   Preach!

  Skulle uppskatta lite mer variation av influencers du skriver om. Tycker till exempel det blir lite mycket Blondinbella och tycker även tonen i inläggen om henne är för hård många gånger. Annars gillar jag att du vågar ifrågasätta och gräva i olika saker, men ibland blir det för mycket agg mot personerna i sig. Annars tycker jag bloggen är bra och jag är en nöjd läsare! Tycker du verkar lägga ner väldigt mycket tid på den och det uppskattas! ??

  Även lite OT…
  Är det någon mer här som har flyttat till en ny stad och i samband med det förlorat typ alla sina tidigare ”vänner”? ? Jag flyttade för några månader sedan till en stad strax över 2h iväg. Jag har därmed full förståelse för att folk inte kan komma till mig hur som helst utan att vi får ses i staden jag flyttade från. Problemet är att när jag bestämmer och planerar att komma dit så ställer folk in hur som helst, verkar inte som om de förstår att det ändå är över två timmars bilkörning för mig enkel väg. Tex om jag bestämt att komma en helg och därmed stämt träff med några vänner, då drar sig folk ur typ samma dag så jag åker i ”onödan” och de tycker jag kan komma en annan helg så vi kan ses då.

  Tycker detta är jättetråkigt. Jag försöker verkligen hålla kontakten genom att erbjuda dem att jag kommer till hemstaden när de vill ses, men ingen verkar förstå att det är långt att åka och jag inte kan åka ena helgen och komma tillbaka redan nästa för att de plötsligt ställer in. Börjar ge upp att hålla kontakten med folk där hemma. Förstår inte varför det alltid lite såhär, det roliga är att det oftast är vännerna som vill ses och föreslår det, men när jag väl åkt långt och är i hemstaden så uppstår det annat för dem. Varje gång då typ… Vad bör jag göra? Skita i dem och försöka hitta vänner här istället eller vad? Så svårt bara… ?

   Anonym så du ska få skriva långt om ditt privata men inte camcam hur fan tänker du. ?

    ?? Detta är något som stör mig, att man ska svara då irriterat/elakt/näsvist på andras kommentarer bara för att man inte håller med. Ts är ledsen, men du väljer att klaga på henne istället? ?

     Tack Maggan. ? Håller med, inte så trevligt att få ett snäsigt och otrevligt svar när jag redan mår dåligt.

     Förstår heller inte vad människan snackar om eftersom att jag inte ens stör mig på att CamCam skriver om sitt liv. Förstår inte vad hon/han fått det ifrån eller lyckats utläsa något sådant i min kommentar haha… ?

    Om du läser mitt inlägg så har jag inte nämnt NÅGONSTANS att jag stör mig på att CamCam skriver om sitt liv!? Så förstår inte riktigt vad du vill med din otrevliga kommentar. Du måste ha blandat ihop min kommentar med någon annan.

  Jag kan tycka det har blivit för mycket personliga referenser och egna tolkningar. Självklart är det din blogg, du får skriva den hur du vill. Jag tittat inte ens dagligen längre från att ha tittat flera gånger om dagen.

  Jag började läsa, och stannade, för jag fick bilden av att det här var en blogg som bevakade andra bloggar. Lite som bloggkommentatorerna fast bättre. Men på senare tid har jag tyckt det blivit alldeles för mycket egna värderingar och tolkningar, och det kan jag tycka blir för jobbigt. Analysera utan att döma.

  Flera kortare inlägg. Gör inget om det är mindre kända personer. Att du blandar in dina katter stör mig ej, lite personligt är bara roligt. Du gör ett fantastiskt jobb!

  Folk kanske kan ge exempel på sitt favoritinlägg?

  Mindre vinklade inlägg eller inlägg baserat på typ en mening/kommentar

  Mindre ordbajseri

  Leta inte bara negativa saker att skriva om.

  Påstå inte saker du inte kan redovisa bevis/källor kring

  Korrekturläs inlägg och rubriker

   Håller helt med.

   + mindre egna analyser (tyckande)

  Mindre trötta katt och personliga referenser om Camimami och liknande.
  Totalt ointressant. Mer genomtänka spaningar/reportage om saker som du grävt fram.

  Allt som rör dina katter scrollar jag förbi. Gillar när det är granskande, fakta, smygreklaminläggen. Gillar även dina sammanfattande ”det händer på insta” inlägg.
  Sen älskar jag ju inläggen om Bella

  *lol* Jag tänkte att du kanske hade läst mitt mejl (?) efter att ha läst igenom dagens inlägg!

  Otrohet, Cissi Wallin, konsumtionshets och höst-dissning – alla bra grejer.

  Det tar sig sa pyromanen (eller vem det nu var).

  Fast jag älskar färgglada höstlöv ❤️ försenade tunnelbanetåg? åh vilket storstadsgnäll.
  Kom igen när du bott på landet och varit utan el under två – tre veckor p.g.a.
  en kraftig höst eller vinterstorm som dragit ner ledningar m.m. Då snackar vi snudd på U-landsproblem….

  Mother nature rules!

  (ps. Jag kom bara tillbaka av ren nyfikenhet, jag gillar fortfarande vissa andra bloggar bättre 😛 )

  Slukar med glädje allt om Blondinbella! Tycker du har en bra blandning av influencers och bloggare, absolut inte fler mindre influencers. När du berättar dina egna åsikter och analyser om något bloggarna har gjort är det kul och intressant. Inte lika intressant när det handlar om typ hösten eller coca cola zero. Men älskar bloggen!!

  Håller med majoriteten av de som kommenterar här inne. Alltså gällande:
  – Mindre dig och ditt liv, oavsett om du tycker samma/olika/har varit med om liknande/aldrig varit med om liknande/ bott i usa osv.
  – Mindre referenser till dina katter
  – Mer djupdyk hos bloggare

   Mer referenser om dina katter. Vi är många som älskar dom.

    Nej, ni är två.

  Större bredd efterfrågar jag. Tycker det är mycket unga influencers, kanske lite om de äldre också. Ebba, Emilia, Läckberg, Vimmelmamman, Malin Eklund, Gynning, Karin Bastin, Jennie Hammar mfl

   Jaa+1

   JAAAAAAAAAAAAAA! Älskar förslagen ovan!, Mer friskt blod och inte bara hjärndöda (mentala) fjortisar!!

   Ja!

  Gillar instagram-inläggen , instastory-inläggen , och det du kallar uppsamlingsheat ? Gillar också att första inlägget är kl 06. Och att du uppdaterar så ofta ?

   Yesss about the early post!

  Jag har tröttnat på ”influencers”.. öppet spår är OK men nu börjar det bli långrandigt också, har man varit med ett tag har man ju redan läst allt som skrivits där om biverkningar på diverse mediciner, om man borde dumpa sin kille som är ute och festar igen osv osv.
  Jag klickar mig fortfarande in varje dag men stannar inte så länge som jag brukade, tyvärr!

  Jag trillade in vid Sindy-knivmicke-av-med-barnen-kaoset. Tycker att din blogg är jättebra. Men ser gärna mer om lite ”äldre” influencers också typ Ebba och Emilia.

  Mer inlägg om YouTubes. Tycker svenskayoutubers.se uppdaterar sjukt dåligt och lägger bara upp en handfull inlägg när det finns så mycket mer att hämta. Kortare inlägg uppskattas också! Annars en mycket bra blogg. 🙂

   Håller med!!!

  Mer hjärta, tycker du gärna blir för hård när du ska skämta om influensers. Som tidigare nämnt, upplver att tramsfrans lyckas bättre med den där tonen av att driva med kändisar utan att det känns som om han ogillar dem på riktigt.

  Bort med öppet spår. Vem orkar läsa?
  Bort med inlägg om fyllesåpor , PH mfl
  Bort med inlägg om knarkare, Sindy mfl
  Mer grävande journalistik. Vad tycker SKV om Bellas resor och utlägg? Tex

  Jag har sett att folk klagar här inne, har du även tappat följare? I så fall är det ju bara att se hur du gjorde då det gick som bäst 🙂 Jag bryr mig inte så mycket om ifall du skriver om dig själv, jag läser det jag vill. Det är samma sak med inläggen/influensern är de inte intressanta så skrollar jag. Du har självmant satt dig i ett lite omöjlig sits, det går inte att göra alla nöjda så kanske en ”tema vecka”? Dina uppsamlingsinlägg tycker jag är bra.

   Precis. Omöjligt att göra alla glada så att köra sitt eget race är nog det som kommer funka bäst i längden även om man kan ta till sig av ”detaljer” om hur bloggen borde vara.

    Håller med. Camcam kör ditt personliga race. Det är bra och varierande. Tycker du ska sätta ner foten om en del fortsätter klaga det förstör för oss andra.

   Nä, bloggen snarare växer. Med det kommer ju nya åsikter så klart men det är ju alltid bra att göra en statuscheck ibland. 🙂

    Kommer du ta åt dig av ”statuschecken” och ändra efter kundens önskemål? Nu när det står tydligt att absoluta majoriteten önskar mindre referenser till dig och mindre katter. Eller kommer ett sarkastiskt svar?

     En sak som många inte förstår är att många likes eller många kommentarer inte innebär att majoriteten av läsarna håller med.

     För vad har ni fått? 70-100 likes. Hur många tusen läser bloggen?

     Mitt tips blir ett annat.

     Kolla upp de ip som skriver att du skriver för mycket om dig själv vad och hur de skriver i övrigt. Med vilken ton. Är det mest negativa saker. Klagandes på öven andra etc eller om det är motsattsen så får du ett bra mått på hur stor vikt du ska lägga vid de åsikterna. ?

      Ja! Jättebra! Be om feedback, och när den är negativ hänvisa till fake news!!!

      PS. Likes är väl en DIREKT indikation på vad läsarna tycker. Och att det enbart är en bråkdel av alla som läser är skitsamma, de som kommenterar och likear kommentarerna visar ändå vad majoriteten vill.

       Hur läser du ens? Jag gav alternativet att det också kan vara så att de i vanliga fall skriver ”motsatsen”.

       Men har inte tanken slagit dig att en viss kategori bara gillar att tjafs, klaga och gnälla oavsett ämne? På vilket vis är det fake news? Vissa är aldrig nöjda och älskar att följa med i (brist på bättre ord) drev där de i grupp får vara missnöjda och känna att de är bättre än den som stora gruppen kritiserar. Att känna sig bättre med sig själv på någon annans bekostnad. Det är grunden i helt vanligt grupp-psykologi.

       Men som sagt, jag sade inte att det är så utan presenterade bara möjligheten till det, OCH att det kanske inte var det.

       Och nej det är inte en indikation om 100-200 trycker tumme upp till en kommentar när det motsvarar en eller två procent av alla läsare. Basic matte.

        Föll bort. Och oftast är det dem som är missnöjda som orkar engagera sig och visa vad de tycker och sällan tvärtom apropå vilka som väljer att trycka tumme och kommentera så det visar på inget sätt vad majoriteten tycker.

        Samma med omröstningar.

  Jag har tröttnat på bloggen. Känns som det skrivs om samma saker hela tiden men i ny förklädnad. Känner att jag mer och mer vill undvika att uppmärksamma influensers. Tycker detta händer på instagraminläggen är roliga. Ogillar mycket text. Vill få en snabb överblick sen ge mig in i kommentarsfältet. Kommentarsfältet är däremot rörigt. Svar på kommentarer rörs lätt ihop och svårt att ”hitta” bland kommentarer. Denna blogg VAR mitt guilty pleasure för typ 2 år sen, men den ger mig inte så mkt längre. Blir bara matt av alla långa inlägg om folk jag inte vet vilka det är. Tycker det är jobbigt att läsa dina långa utlägg med personliga åsikter. Vi läsare ska spekulera i kommentarerna, du kan hålla koll så kommentarsfältet och formulera korta bra inöägg, thats it.

  CamCam: Så här tänker jag. Jag märker när du inte är lika på topp hälsomässigt som du är annars. Så har det varit hela tiden sedan bloggens början.

  Jag har sett dina upp och nedgångar och vet att ditt skämthumör kommer komma tillbak om ett tag.

  Jag tycker det är ok att hur du mår skiner igenom hur tonen på bloggen blir. Fullt mänskligt och inget jag tycker du ska tänka alltför mycket på även om du kanske borde vara medveten om att det är så. Vi som hängt här längst kan läsa dig som en bok och märker hur läget är. Hade jag haft insta hade jag kollat läget med dig där om hur du har det.

  Så ta till dig av vad som sägs men ta allt med en nypa salt och vet var det kommer ifrån. Att ditt nuvarande humör skiner igenom lite grann. Som sagt, tycker inte det gör något och jag vet ju som sagt att humorn kommer igen.

  Vad jag gillar med bloggen då? Glimten i ögat när den finns där och att du ryter till när du tycker något är fel. ??

   Håller med!

   Har läst bloggen sedan start, och precis som med en vän så känner man igen hur måendet är under ytan.

   Bra skrivet real hmm ??

   ”Jag märker när du inte är lika på topp hälsomässigt som du är annars.”

   Förstås märker allsmäktige TRH även det!

    Du skulle bara veta allt jag vet om dig. Kanske ligger jag under din säng just nu för att spionera på hur många fjärtar du släpper om natten och kommer att nafsa dig om tårna när du tassar upp för ett toabesök. Böh!! ??

     Vem använder ordet fjärt i någon annan mening än när man rimmar på Bert?

      Astrid Lindgren. ?

       Var tvungen att läsa hela den här tråden för att få reda på hur Astrid Lindgren blev indragen i diskussionen, herregud vilken nivå…

  Jag är glad och nöjd med det mesta av innehållet, men får ibland känslan av att det finns mycket att skriva om vad det gäller många fler personer men att du – av någon anledning – låter bli. Som om du är belagd med en besvärande munkavle rörande vissa personer. Och då blir det ju inte riktigt den granskande blogg som man kanske önskar.

  Personligen tycker jag det värsta är när kommentarsfältet kapas av stridslystna extremfeminister, heterohatare och veganer. Eller när man försöker göra politik av kommentarer som handlar om helt andra saker. Givetvis måste alla få komma till tals men när det enbart handlar om grälsjuka påhopp eller tio kommentarer på rad i stil med ”heterokvinnor får skylla sig själv, alla män är mansbebisar” handlar det knappast om att få vara en del av samtalet.

  Jag har alltid gillat dina personliga vinklingar men nu har det bara blivit för mkt. När inläggen börjar med en LÅNG utläggning om vad du tycker om hösten, eller en kort text pm vad du tycker om skidåkning då scrollar jag vidare eller surfar vidare. Tycker också att inlägg har fått en hårdare ton

  Saknar bevakningen av Catten af Tälje, denna vandrande katastrof var rolig att läsa om.

  Sedan får jag känslan av att du har tappat gnistan lite. Det är rätt vanligt med inlägg med massor med stavfel, till och med i rubrikerna. Att du inte ens orkar köra stavningskontroll och läser igenom vad du (tror att du) har skrivit utan bara trycker ut texten ger ett pliktskyldigt intryck. (Dagens inlägg om Kenza är ett talande exempel.)

  Sorry att vara negativ, men det känns som att det var bättre förr …

  För att sluta i en mer positiv ton måste jag få berömma dagens kommentarsfält om otrohet, det var oerhört rörande att få ta del av allas tankar och erfarenheter.

  Slukar allt med Knivmicke Sindy o Kevin! Vem håller med?! ??

   Sindy – är det hon som verkar ha som livsmål att se ut som Michelin-gubben?

   Ja det är svårt att inte titta med förfäran. Lite samma orsak som att folk tar bilder på allvarliga olyckor och följer folk som egentlig burde varit instängda på psyket för sin egen och andras säkerhet. Total trainwrecks. Hur mycket lägre kan du sjunka. Jag vägra titta på smutsiga reality shows där alla är svin och pippar som kaniner. Det är demoraliserande och fördummande.

   ?

  Jag ögnar mest igenom dina inlägg för att få en summering om ämnet och sen läser jag kommentarerna istället. Jag tror att det är ett tecken på att dom helt enkelt blir för utdragna. Mycket av det du skriver går att summera i några få meningar. Jag skulle också – som många redan nämt – tipsa om att skriva mindre om dig själv, men en liten personlig touch gör ju ändå bloggen till det den är så fortsätt vara personlig!

  Vissa skriver att du ska bevaka fler influensers och det skulle visserligen vara kul men hellre att du mäktar med än att du försöker bli bredare och därav tappar kvalite. Kanske är det ändå bättre om du bevakar bloggar du själv är intresserad av för att orka hålla på tänker jag? Tycker ändå utbudet är okej nu.

  Försök hitta tillbaka till din ”glimten i ögat” bevakning emellanåt, där du uppmärksammade skopill och händer i tofsar. Tror det lättar upp stämningen. Har du exempelvis märkt att Petras nya favvorord just nu (hon är ju mästare på att missbruka ord hon tycker låter egna) är ”solig”? Hon använder det dessutom helt random, sjukt kul tycker jag ?

  Jag tycker videofunktionen är bedrövlig. Scrollar förbi alla inlägg med rörligt material men gillar uppsamlingsheat/detta händer på insta med bilder pga koncist och tydligt.

  Älskar bloggen, men skulle vilja ha ännu mer granskning av ”äldre” bloggare (35-50-åringarna). Tror att vi är många runt 40 som läser här också och alla dessa unga influencers är inte intressanta. (För sådana som jag alltså, fattar att deras egen ålderskategori vill läsa om dem.) Blanda gärna upp bevakningarna med mer typ Matplatsen (som är HEMSK ur hållbarhetsperspektiv, snacka om konsumtionshets), 56kilo, Graafarna, Mona, Toftby etc. Deras publik hänger sannolikt också här.

   +1?

   Helt fascinerad av matplats, hur lever hon. Rena lyxlivet. Och samarbeten i varje inlägg.

    Och all skit hon äter? Och ändå är en 34. Bara att gratulera…

  1. Videoinlägg intresserar mig inte. Jag föredrar text.
  2. Vore kul med något inlägg då och då om någon mindre influencer. Nu menar jag inte någon hobbybloggare men någon utöver bella, dessie, kissie etc
  3. Mer variation på vilka du skriver om. Någon bodypositiv, mer ickesvenska, ickecis. Kanske också svårt om du inte följer någon men kan vara något att ha i åtanke

  Och punkt nummer 4 vill jag rikta till oss som läser. Jag skulle önska att vi kunde försöka hålla trevlig ton i fler diskussioner. För upplevde jag att man kunde diskutera trevligare även i de fall där man inte alls höll med varandra. Tyvärr är det nog många av dina läsare som gör att jag tycker att bloggen har tappat lite av vad den hade förr. Jag behöver inga styrkekramar och klapp på axeln här, men vuxen diskussion utan att vara onödigt otrevlig bara för att man inte tycker samma är väl trevligt. Jag märker själv att jag dras med av stämningen här inne och kan själv komma på mig själv med att bli riktigt otrevlig när jag diskuterar så jag måste själv ta åt mig av min kommentar här.

   Jag vill också lägga till att jag skulle vilja ha fler inlägg om ”enkla” ämnen. Varit mycket fokus på politik, våldtäkter, rasism etc som förvisso är väldigt aktuellt men kajaker också därför det blir så känsligt i kommentarsfältet. Mer lättsmälta inlägg för att få tillbaka den goda stämningen som en gång fanns bland oss här inne?

  Saknar inlägg som ”dagens skopillare och tofshållare” dom där lite kortare inläggen som driver med hur knasigt det är i influencervärlden. Tycker annars att dina synpunkter och katterna har en självklar plats här på en blogg som faktiskt är din. Det ger din blogg personlighet och det är ett stort plus.

   +1

  Men alltså vad vill du själv göra CamCam? Vad är nästa grej för dig om du siktar högt (och det tycker jag att du ska)? För visst tycker du inte att detta är speciellt kul längre? Du är skärpt och har en bra penna samt känsla för det folkligt breda/popkultur, kan absolut föreställa mig dig som mer seriös journalist/reporter inom juridik-, lifestyle- och/eller konsumentfrågor. Jag tänker dags- eller kvällspress, SVTs Plus eller liknande. Eller varför inte nya Malou? 😉

  Tycker inte om dina videos, kollar aldrig på dom. Det känns som om att du bara gör videos så du kan sätta en pre roll ad på dom och att det är därför du insisterar på att fortsätta med dom. Tycker inlägg om hur du hatar hösten och hur fula du tycker vissa skor är blir så onödiga? Det är ju bara dina åsikter och har ju ingenting med bevakning av bloggar. Tycker också att du är så himla negativ och sarkastisk på sistone, känns verkligen som att man bara läser klag, klag och klag. Hatar hur mycket reklam det är här på bloggen nu. Skriv mindre om dig och mer faktiskt bevakning utan massa åsikter och personliga historier och skit

   +1

  Slutade läsa din blogg för ca 1 år sedan. Detta pga dina extremt långa utläggningar om just ingenting. Sluta sväva iväg så mycket. Dina utsvävningar påminner om min SO-lärare på högstadiet som alltid, oavsett ämne, kom in på sin båt. Jag tappar fokus och orkar aldrig läsa igenom dina inlägg. Oftast kikar jag in, skrollar förbi allt och sen ut igen.

  Gillar annars innehållet i dina inlägg, alltså om vilka du skriver om och hur du ändå tar ställning till hur bloggarna/influenserna beter sig. Kommer gärna tillbaka om du kan återgå till kvalitet och inte kvantitet i dina texter.

   Vilken tur att du råkade titta in just ikväll, lagom till det här inlägget då, om du slutade läsa bloggen för ca 1 år sedan! Slump eller ödet? ??

   Hade en gång en liknande lärare, men som alltid kom in på andra världskriget. Om man så pratade om skolmaten eller ett skavsår på foten.

    Haha, komiskt 🙂

    Det är ni som inte kan läsa. Izabella skriver: ”Oftast kikar jag in, skrollar förbi allt och sen ut igen.”

    Hon har alltså slutat LÄSA bloggen men kikar in och scrollar ibland. Det kan inte vara svårt att inse skillnaden.

     Tack Anonym, precis så. Kikar fortfarande in sporadiskt men inser ganska snabbt att jag inte orkar ta mig igenom inläggen. Blir med andra ord gärna en trogen läsare igen om texterna bantas ned och om de blir färre personliga referenser. Inte konstigare än så 🙂

   Och ändå är du här?

  Mer granskning och syna kejsarens kläder, och större bredd på de du skriver om! Tråkigt att det bara är samma hela tiden, vi vet ju redan att blondinbella är en tokig och manipulerande lögnare och att gulliga kenza medvetet inte märker reklam. Det finns många fler syndare att kasta ögonen på. Alla dessa permanenta presslån och gåvor de får tex ska förmånsbeskattas och det tror jag nästan ingen av dem gör! Var mycket tuffare mot deras undermåliga prestationer på jobbet och rena brottsliga aktiviteter som skattefusk, istället för att skriva om vem som hooker med vem på ex on the beach. Vem bryr sig, de är ju as allihopa. Snappa upp när någon för en gångs skull pratar om något viktigt, tex Thereses video om barn. Sånt förtjänar att lyftas fram och kan leda till intressanta konversationer. Kom ihåg att det är du och din text som till 90% styr riktningen i kommentarerna.

   Instämmer till fullo!! ??

  Camcam: jag kan inte läsa och skriva i kommentarsfält med för många kommentarer. Därför blir öppet spår omöjligt efter typ kl 21 och även andra inlägg när kommentarerna börjar närma sig 300-ish. Sidan bara hänger sig, jag kan inte scrolla och allt fryser när jag ska skriva något. Jag surfar från mobil och chrome. Vet inte om det bara är för mig, eller om det ens är något du/din tekniker kan lösa. Kan kanske vara bra att veta i alla fall.

   Upplever samma problem, såå störande!!

  Jag tycker att det är bra och tillför därför kanske inte så mycket. Men en reflektion jag gjort är att humorn numera känns mer svart medan den tidigare kändes mer mitt-i-prick-ironisk. Kanske har du gått mer från att intressera dig för- och granska influencers till att avsky fenomenet och vad majoriteten fyller sina plattformar med? Eller så tolkar jag bara annorlunda.
  Men mer skvaller är skoj. Förstår att du inte vill klampa i förtalsgropen, men man är ju en nyfiken själ… ? Tycker annars du skriver bra och tänkvärt och jag har lärt mig massor härifrån, borde nog ge cred för det oftare ?

  Ingår i min dagliga rutin att gå in på bloggbevakning men det blir allt mer sällan nu.

  Upplevde att inläggen tidigare hade en mer objektiv skildring elle bestod av ifrågasättande från olika vinklar. Nu är det allt mer personligt. Tidigare skapade inläggen reflektion hos mig som läsare. Nu känns inläggen allt för dömmande och fyllda med pekpinnar. Objektiviteten hör säkert samman men en mer personlig och närvarande berättarröst som jag inte föredrar.

  https://bloggbevakning.se/2017/10/13/logiken-bakom-detta/#comments

  Här tyckte jag att det var på en bra nivå, skämtsamt, lite personligt och ändå bra innehåll

   Oh, flera gamla nick under det inlägget som jag saknar. Hoppas att alla mår bra. Är ni här? Lejonhjärta, Anja mfl? ??

    Get a life.

    Syftningsfel.

     Hon gör ju sånt med flit numera. Fniss och hihi så busigt….

  Jag är då nöjd. Med katter och videos och camcams personliga åsikter. Och om dom hon bloggar om. Så skönt att vara nöjd och kul att få läsa denna blogg. En del har så många krav men vi är alla olika och camcam gör ett bra jobb. Ha det fint. ???

  Magdalena Graaf, hälsoresan eller vad det nu var hon var på, hur har hon blivit nu? Väldigt mycket ålande och morrande framför speglar…?

  Tycker du gör ett bra jobb CamCam, det märks att du lägger ner mycket tid och ork på bloggen! Dock nu när du bjuder in till dialog får jag väl passa på att ge lite konstruktiv kritik! Jag tycker generellt att dina kortare, koncisare inlägg är bättre. Anekdoter och ”roliga bilder” faller inte mig i smaken, ser hellre mer bevakning av bloggarna och mindre personligt prat. Älskar ”detta händer på instagram” och andra inlägg som ger en snabb överblick över vad som händer i bloggvärlden. Mycket bilder är bra, men kollar aldrig på videos då jag oftast läser på bussen eller på jobbet.

  Jag älskade bloggen det första året ungefär men tycker att inläggen idag ofta saknar glimten i ögat – de låter cyniska och bittra istället vilket är trist. Gillar inläggen idag om Kenza, höstdissen, senaste Cissi Wallin-inlägget samt generellt inlägg där du talar både för och emot det som någon influencer sagt/gjort. Det blir mer sakligt.
  Skippa inläggen där du säger a men inte b (typ BB ljuger men jag kan ej säga varför – låt hellre bli att säga då), där du spekulerar om saker som kan uppfattas rätt elaka (typ alla inlägg om BB och gamla inlägg om Tyra) samt allt för långa inlägg.

  Och bannerreklamen är förfärlig! Den dyker upp varje gång en sida laddas, man råkar ofta klicka på dem och dessutom är det casinoreklam vilket är rätt problematiskt. Hellre sponsrade inlägg då! ”Låna” en Mercedes! Få en Linas matkasse! Extensions till lilla snöboll! ?
  Det var nog allt! Kul att du ber om input.

  Jag hade gärna läst mer om Gabjoss men det känns som att hon sög in dig i sin fejkade fruktsfatbubbla när ni sågs för helt plötsligt slutade du i princip att skriva om henne och definitivt inget som kunde uppfattas som elakt? Hade gärna sett mer granskning också. Och kanske av fler bloggare som typ matplatsen och dylikt? Där finns nog mycket att gräva i… Mindre personliga inlägg, de scrollar jag bara förbi.

  En sak som jag har funderat på är varför nästan varje inlägg måste skrivas med en bitter ton? Och därmed bidra till ett väääldigt bittert och smutskastande kommentarsfält…
  Inläggen är till största del fokuserade på att lyfta fram ”dåliga” och negativa saker. Så himla tråkig miljö det skapar. Och det kan väl ändå inte vara roligt som skribent att nästan uteslutande sitta och leta fel för att ha något att skriva om?

  Varför går det inte att bevaka sociala medier genom att lyfta fram bra saker oftare? Ändra fokus och skapa en mer positiv blogg?

  Kanske kan sträva efter att iaf skriva 50/50?

   Många gånger när Cam skriver mer positiva och upplyftande inlägg så verkar det inte som att de flesta bryr sig alls. Det är avsevärt mindre kommentarer under de inläggen. Folk gillar att gotta sig när influencers får kritik. Som bloggare så är det väl mer givande när man får någon slags respons, även om det är ett kommentarsfält med negativ ton…

  Klimatgranska influencers!! Jag kommenterar ”Åk tåg ♡” när de jag följer väljer att flyga. Blir rätt många kommentarer bara per vecka (!!).

   Ja det låter jättespännande. Not.

  Anna Book, och lite mer skvaller hade varit roligt.

  Jag tycker nog inte du blivit sämre, utan mer de som kommenterar har blivit aggresivare. Det drar ner stämningen. Jag gillar politik och tyckte det var kul under valet…så gärna mer politik och skvaller om politiker.

  Gillar dig och din blogg.
  Men på sistone känns det lite krystat, ocj som att du är lite arg.
  Som att du letat problem hos bloggare mfl.
  Och skapar något stort av något litet ganska ointressant och obetydligt.
  Och väldigt mycket moraliska pekpinnar.
  Sen(min personliga åsikt, vissa gillar dwt säkert jättemkt) tycker jag inläggen har blivit väldigt långa. Och röriga. Dom tappar tråden Och handlar plötsligt om dig, katterna och vänner. Kanske lite mer info, mindre prat och egna vinklingar.
  Jag personligen använde denna bloggen som en samanfattning om vad som hände i bloggvärlden innan.
  Och vill gärna fortsätta:)

  Håller med om att det är för mycket katter och för mycket långa krystade försök till humor. Utöver det så känns det ibland som att du sparkar in öppna dörrar lite väl ofta. Och när du moraliserar så maler du på för länge (exempel: Hatet mot Nicci). Det hade räckt att du fördömer hatet. Man slutar läsa till slut.

  Min sista synpunkt är bilderna du använder på bloggen. De påminner mig om sidan kamrat.com jag hängde på som 10-åring – barnsliga och paint-mässiga, och med lite glittrande animationer. De gör att bloggen ser riktigt oseriös ut.

  Jag vill ha vasst och granskning! Även granskning av plattformar osv. Du har nämt det själv och det är ju typ ingen annan som faktiskt granskar influencerbranschen så det är ju verkligen en bra nisch!

  Mer granskning och spaning. Tycker om inlägg där du tex mailat företag då du på så vis får mera tyngd till det du skriver. Som tex svar från någon bilfirma, Bellas påstådda polisutryckning där du ringde pressjouren osv.

  Gillar även när du publicerar svart på vitt vad som gäller för tex reklam för hälsokost och så tar du med exempel på någon bloggare som gör helt fel. Även inlägg som Sindy när hon både rökte och drack innan operationen och så hade du med information från plastikkliniker vad som rekommenderas. Förstår att du inte kan göra Kalla fakta-granskningar dagarna i ända (även om jag hade hoppats det ?) men ”minigranskningar” eller spaningar går lika bra! ☺

  Jag saknar inlägg med massa research bakom (t ex de om BB’s fakeade siffror). Förstår att de är otroligt tidskrävande och det finns kanske inte alltid intressanta ämnen att gräva i men det är i alla fall något som jag tyckte du gjorde superbra!

  Jag tyckte du var roligare i början. Mer som TramsFrans som är fantastisk rolig utan att bli elak. Tycker det är för mkt Bella.

   Ja trams Frans är ett bra exempel. ??

  Denna blogg är gratis, sjukt hur man klaga ens!

   Vilka bloggar är inte gratis?

  Ingen kan vara objektiv, men dina personliga preferenser gällande vissa bloggare är för tydliga. Du sväljer allt. Men hos de du ogillar av olika skäl ifrågasätter du allt.

  Elisabet Höglund skriver mycket bra och får in bilderna bra också. Varför inte studera hennes sätt att skriva.

  Tycker också det är tråkigt, skrollar bara. Skriv om enskilda influenser, Att folk har klippt page och att du hatar hösten känns så totalt ointressant. Också ointressant med huruvida det reklammarkeras eller ej. Känns tjatigt.

  Älskar dina gräv, gärna fler såna! Jag gillar också att få uppdateringar om vad de största bloggarna har för sig utan att jag måste följa alla bloggar själv.

  Det jag vill se mindre av är inlägg som i början handlar om något influencerrelaterat men som sen övergår till att handla om barnuppfostran, politik, religion, abort eller feminism. Känns som att såna ämnen slängs in omotiverat bara för att generera kommentarer.

  Jag tycker du gör ett toppenjobb med bloggen, men kan delvis hålla med många kommentarer ovanför. Det är ingen jättebiggie för mig, men har märkt att jag klickar upp/läser klart färre och färre inlägg.

  Eftersom du ber om feedback så säger jag att jag hade önskat lite mer koncisa inlägg. Förra inlägget om höst/page är precis ett sådant som får mig mindre benägen att besöka snart igen, medan inlägg som är lite mer to the point och berättar om bevakningen och sedan fyrar av en relevant fråga för att trigga kommentarsfält är enligt mig de absolut bästa.

  Charmen med den här bloggen är att det blandas hej vilt. Både om camcam´s personliga sida med katter och allt och andra bloggares sidor. Blanda och ge…högt och lågt.

  Jag gillar inte dina inlägg om Isabella. De påminner om de du skrev om Tyra en gång i tiden. Det handlar inte om att Isabella inte klarar det, men den hårda tonen och det drypande föraktet bidrar till en riktigt sunkig stämning i ditt kommentarsfält. Jag tror faktiskt att just de inläggen bidrar till att attityden på nätet blir allt råare. Du kanske tyvker att du har fog för det du skriver och att du kan hantera balansen mellan att kritisera en influenser och bara vara spydig och elak, men jag tror inte att alla dina läsare kan urskilja det. Och tänk på Tyra, som faktiskt inte klarade av alla läsare som rasslade över från din blogg till hennes och spred hat. Du har ett stort inflytande över dina läsare och jag hade önskat att du förvaltade det bättre.

  Jag följer din blogg för att få en sammanfattande bild av vad som händer i influencervärlden, jag följer inte dem i sociala medier utan kollar in här för att se om något nytt intressant har hänt. Det som gör att jag ofta skrollar förbi är när du skriver kort om något som hänt och sedan ett långt inlägg om vad du tycker om det eller skriver om vad som hänt i ditt liv. Vill inte uppfattas som otrevlig men följer inte bloggen för att följa dig och har inte uppfattat att det var tanken med bloggen från början heller!

  Ta nu inte alla kommentarer som personlig kritik. Många tycker om dig och tycker att du är intressant och hade säkert velat följa en personlig camilla blogg! Modigt att du frågar om sånt här, själv hade jag nog lagt mig under täcket resten av livet av att höra allt negativt riktat mot det jag gör.

  Låt inte bloggen handla om Bella.. det blir så dålig stämning i kommentarsfältet.
  Sen undrar jag om du kan lägga upp ”där man kommenterar” ibland får man scrolla halvt ihjäl sig för att kommentera.

  Skulle önska mer granskning av

  Maggan Graaf
  Hannah Graaf

  Jag gillar när du gör djupanalys på olika ämnen, tillför intressanta diskussioner i kommentarerna. Men ibland märker man att du blandar in för mycket av dina egna känslor, speciellt i metoo-relaterade inlägg. Då märker man att du inte lyckas hållas objektiv och det medför en negativ ton bland kommentarerna. Så mitt förslag skulle vara att skippa sådana inlägg där du inte kan hålla känslorna i styr. Blir bättre stämning då både du och även kommentarerna kan hållas objektiva.

  Tycker också du kan sluta med dina videos. De är osmidiga och oftast då jag går in på bloggen är det för att ta en mikropaus på jobbet, då går det inte att börja kolla en video med massa reklam innan den ens börjat. Man kommer ju hit för att läsa dina inlägg samt kommentarerna, så håll dig till bloggformatet!

  Jag tycker det blev sjukt jobbigt att läsa kommentarerna när 90% är Anonym typ.

  Håller med förra som vill ha mer variation. Ett tips är att kanske ha temadagar? En dag om inredningsbloggar(ja tack!), en dag om matbloggar osv.

  Bästa tiden på bloggen? Anna Book-eran!

   Fast då kommer hon förlora läsare. De som inte är intresserad av inredning kommer inte klicka sig in på bloggen de dagarna och då förlorar hon inkomst.

    Jag menar inte återkommande varje dag i veckan utan nån då och då. ? jag har scrollat förbi återkommande inlägg om kniv-micke och sindy, hugo och hans fru, systrarna Lagergren, katter och tv-serien vänner och jag läser här ändå varje dag.

    Tror mitt svar hamnade i modd? ?

    Men kontentan var att temadagarna ska ju inte vara som ett återkommande schema utan lite då och då. ?

  Jag gillade också bloggen mer när den handlade mindre om dig och anekdoter från ditt liv. Typ innlägget före detta är ett bra exempel på hur majoriteten blir om dig istället för andra. Mindre åsikter från dig själv också då de tenderar att låta likadant – hänvisningar till rumstempererad cola zero, dina katter osv. Jag har också fått uppfattningen att du tycker att alla läsare som önskar att du ska ”ge dig på” Isabella Löwengrip mindre bara inte förstått vad du förstår och typ att ”vänta bara ska ni få se, nästa lik jag kommer gräva fram ur hennes garderob kommer levera NÅDASTÖTEN MOAHAHAHAHA”. Nämen liksom helt ärligt jag bryr mig inte. Jag önskar bredare bevakning med mindre fördjupning på enstaka och i synnerhet mindre fördjupning på de du personligen stör dig på för det är tröttsamt att läsa. Ju mer milslånga inlägg om Bella och hennes livsstil desto mindre läser jag din blogg för det ÄR. SÅ. TRÅKIGT.

  Med detta sagt vill jag på inget vis förminska dig och värdet av vad du gör och vad du tycker! Skapa en egen livsstilsblogg om din vardag vettja! Säkert många som vill läsa den med! 😀 Men just denna blogg var ju bäst just för att den var proffsig, något så när opartisk från din sida och gav mig som inte lägger så mycket tid på andra bloggar än din en möjlighet att ändå se mycket!

  Jag tycker du gör ett bra jobb och hoppas inte att alla dessa önskemål om att läsa mindre om dig gör dig illa. Det är bloggen som produkt vi konsumenter vill påverka och forma. Hejja Hejja!

  Jag går in här flera gånger om dagen som en slags avkoppling men också (ibland osund) nyfikenhet på t.ex Bellas senaste galenskaper. Hon är för mig det Linda Rosing och Anna Book var tidigare, underhållande men samtidigt fascinerande så för min del kan det aldrig bli för mycket Bella. Tack vare din blogg slipper jag gå in på hennes och gynna henne och hennes krämbusiness.
  (och ja, jag garvar alltid inombords när jag befinner mig på ’Tööörminal faaajv’) – en klassiker.

  Jag vill läsa om bloggare och få uppdateringar om dessa och inte läsa så mycket om THK eller dina privata tankar, inte för att du inte skulle vara intressant men då kanske det är en idé att även ha en privat blogg och låta denna vara en ren informationsblogg om bloggare/influensers som det väl var tänkt från början. Keep up the good work & trevlig helg!

  Jag önskar fler inlägg. Tråkigt när det bara blir ett par stycken per dag.

  Äh det finns en anledning till att du har Sveriges största blogg! ❤ med minst lika många åsikter?

  Jag har hängt med sedan starten av bloggen och var då inne flera gånger per dag. Nu blir det kanske en gång på kvällen i brist på annat, om ens det. Jag tror att det som gör att det inte fångar mig på samma sätt som förr är långa personliga anekdoter och utläggningar. Jag går in för att läsa om bloggare och inte om Camilla. Däremot så tycker jag att THK kan vara lite roligt, men inte för ofta. Lite som en glad överraskning ibland kanske?

  Sedan håller jag på att få allergiska utslag av referenserna till Vänner-avsnitt och händelser ur serien. Jag som är en bitter 90-talist roas inte av Vänner och scrollar därför förbi när jag ser innehåll från serien. Ibland när det inte är uppenbart att det finns referenser i inläggen så luras jag in i en falsk trygghet och läser i godan ro och BAM (BAM BAM, ehehe) så dyker det upp något i texten. Är det konversationer ur serien eller typ ”jag säger som xxx i Vänner” så blir jag ytterst kränkt som inte förstår, då måste jag scrolla upp till ”Känner du dig lite kränkt” ovanför headern 🙁

   Vänner, THK, Camimami och Cola Zero har jag gnällt på flera ggr utan resultat så tror tyvärr inte att det kommer att försvinna…

   Det är inte roligt öht och jag har slutat läsa inläggen i princip, läser bara kommentarerna

    Ughhh camimami så jävla töntigt!! 40+ och kallar sin morsa för camimami asså spyr

     Haha ja.. vem kallar sig ens för nått annat än sitt namn (interna smeknamn har man ju med vänner och familj kanske men inte offentligt om inte ALLA kallar henne CamCam vilket jag tvivlar starkt på) om det inte är typ Bella till Isabella eller Alex till Alexander

  Jag gillar bloggen för jag slipper läsa en massa olika bloggar med 99% tråkigt innehåll. Jag tycker du kan skära ner antalet inlägg per dag och göra dem lite kortare.

  I övrigt orkar jag inte med alla OT-kommentarer, hur svårt är det att använda andra forum?!

  Mina personliga funderingar:
  – Snälla korrläs. Du brukade reta bl a Dessie för detta och jag vill minnas att du tog tid på att lägga in det i Word ock köra en stavningskontroll för att visa hur enkelt det är (när bloggen var rätt ny) så snälla gör det du med. Vill inte vara språkgestapo (men är tydligen det) och det förstör läsningen med så många fel.
  – Skippa dina långa liknelser som ofta är väldigt långsökta. Jag upplever det som att du tycker de är fyndiga men vi läsare tycker inte det. De känns krystade och är ofta en vägg av text.
  – Försök kolla igenom och korta texterna lite. Mer styckeindelning så det blir enklare att läsa för oss som alltid läser från iPhone. Inlägget om Paulas sport-BH idag t ex kändes som en vägg av text så jag skippade det mesta.
  – Kanske inte lägga in personliga åsikter/anekdoter i varje inlägg. Det känns som att det är mycket mer nu än tidigare. Lite är givetvis kul men just nu känns det för mycket och lite tröttsamt. Absolut inte ta bort helt – men bara lite mer sparsamt.
  – Försöka tänka på hur du bemöter läsare. Ofta är det snorkiga och dryga kommentarer… Jag vet att du får mkt gnäll men ofta har jag sett relativt nya läsare som får sig en knäpp på näsan och det är inte vidare trevligt.
  – Videos. Två långa annonser innan och brist på undertexter gör att jag nästan alltid skippar dem. Känns också som att de få gånger jag kollat hade de gjort sig bättre som text.

  + Grävande inlägg med information = superkul att läsa. Det känns ”nytt” och det känns som att du är ensam om det. Snälla fortsätt!
  + Öppet spår. Jag personligen skippar dem men fantastiskt att ge en plattform till alla pratsugna och tar bort många OT från vanliga inlägg. Det är som Fredrik Beckmans blogg back in the day utan alla tekniska problem.
  + Morgoninlägget! Alltid trevligt att kunna läsa i sängen medan man vaknar till liv.
  + Sammanfattning av pågående drama är alltid uppskattat för oss som inte följer massa influencers utan bara dig.
  + Keep up the good work!

  För mig är det ointressant vem som följer marknadsföringslagen eller inte. Det kan väl konsumentombudsmannen syssla med?
  Önskar även en större variation av influensers i inläggen. Orkar faktiskt inte läsa mer om Isabella löwengrip alls faktiskt.
  Med det sagt tycker jag ändå att många inlägg är roliga och intressanta. Kanske vore det en idé att ha en poll om vilka influensers läsarna hade velat se mer av

  Det är lite väl långa inlägg, jag orkar sällan läsa hela utan skummar igenom och försöker hitta det som är intressant. Ser inlägget alldeles för långt ut så börjar jag inte ens läsa det för jag har inte tiden att sätta mig in i en liten avhandling utan läser alltid bloggen för lite snabbt tidsfördriv. Hellre fler korta inlägg än några långa.

  Men det är det enda jag har att klaga på, jag gillar verkligen bloggen annars och du gör ett grymt jobb!

  Jag älskar bloggen! Tycker du gör ett fantastiskt jobb! Varit med sen början (tror jag) och tycker ärligt kommentarerna om att ”bättre humor förr nu är du så biiiiitter” alltid hängt med så undrar vad det är för tid de refererar till. Jag tycker inte du framstår som bitter alls! Helt rätt ton!

  FAVORITSAKER ATT FORTSÄTTA MED
  Bella inlägg (älskar och jag tror alla gör det också men ej vill erkänna)
  Gräv/granskningar
  Händer på Instagram
  Att du uppdaterar så ofta
  Paradise hotel inlägg (tror det röstades ner men jag hade älskar mer om det och deltagarna, ex stormar jennifer/Nina/bettina och Anna pankova mot varandra i sociala medier just nu)

  SAKER MED UTVECKLINGSPOTENTIAL/OGILLAR
  Videoinlägg (jag läser bloggen utan hörlurar på samt ofta i korta stötar ex tunnelbanan och då blir videos för långa)

  Tycker det är för mycket personliga referenser som enbart känns krystade, för mycket cola zero och för mycket katter. Jag kan bara tala för mig men jag är här för att läsa om influenser, inte om Camilla. Och alla dessa vänner-referenser, det är för mycket för min smak.

  Däremot ska man inte ta ifrån att Camilla är en grym skribent när hon fokuserar på kvalite före kvantitet! En fantastiskt undersökande, utredande och klargörande skribent många gånger. Men som sagt, det har blivit för personligt för min smak.

  Är det inte så att dina inlägg egentligen är basen/början till något annat – d v s kommentarerna? Kanske därför många tycker att inläggen blir för personliga/långa/jobbiga att läsa etc. Man vill se vad det handlar om, gärna lite humoristiskt skrivet, inte någon ren rapportering, för att sen kunna skvallra/tycka/kommentera/sväva ut i OT etc? Eller alternativt lämna sidan eftersom inlägget
  eventuellt handlade om något man personligen inte är intresserad av läsa om.
  Vilket man för övrigt INTE behöver lämna en kommentar om.

  Jag tycker att det har blivit alldeles för mycket ordbajseri här och personliga åsikter, historier om ditt liv i USA, dina katter, cola zero och referenser till vänner i varenda inlägg. Det är uttjatat och bara sånt man bläddrar förbi varje gång vilket 95% av kommentarsfältet här verkar hålla med om. Ingen läser den här bloggen för att läsa om dig Camilla, du är inte intressant. Sen något jag verkligen du borde jobba på är alla bilder/collages du knåpar ihop till bloggen, allt ditt material ser ut att vara gjort i paint, värst är ju öppet spår bilden. Skaffa Photoshop eller annat program och försök lägga ner några extra minuter på bilderna du ska lägga upp så hade det lyft bloggen betydligt mer!

   ”Ingen läser den här bloggen….etc”????? Tala för dig själv och inte för någon annan. Verkar som om du bara skrivit ihop det där för att vara elak.

  Kan vi förbjuda OT i alla kommentarsfält?
  Jag gillar när du blir lite (med betoning på lite) personlig, annars kunde jag lika gärna läsa hänt extra eller nån annan blaska. Men ibland tycker jag det blir för utsvävande om andra saker som inte hör till inlägget öht.

  Jag har känt att ibland ger du oss hela kakan i inlägget och då bir det svårt att diskutera nåt och då svävar kommentarerna ut tror jag.

  Jag är HELT ointresserad av att läsa mindre bloggar. Men jag gillar när du fångar upp saker som bloggare gör som är helt absurda (skopillare, avokadotoast etc.) bara för att få mer läsare.

  Jobbet du har gjort för att uppmärksamma reklammärkning och hur bloggare utnyttjar sina läsare är fantastiskt all kudos till dig!
  Jag saknar lite inlägg för hur det ska vara. Jag vill minnas att du tänkte göra inlägg för regler på youtube och att du skulle göra inlägg hur kontrakt för bloggare kan se ut. Typ lite bakom scenen inlägg.

  Kollar in här varje dag och gillar egentligen det mesta. Men som flera andra har nämnt så är de långa inläggen ganska träliga, som exemplet med gym-inlägget med Paula. Önskar flera korta inlägg om flera olika influencers, gärna lite okända som ändå kan vara spännande. Hatar Vänner-grejerna som du lägger i slutet av vissa inlägg.

  Modigt av dig att be om allas våra kommentarer, vissa är inte helt snälla om man säger så. Hoppas att det inte blir alltför deppigt för dig att läsa igenom detta. Jag gillar i alla fall 98% av det du skriver, du gör ett skitbra jobb ?

  Tycker den här bloggen spårade någon gång i samma veva som du satte dig själv på headern istället för olika bloggare som det var tidigare. Jag har följt din blogg typ sen starten, men jag klarar inte av när du, dina bonusbarn/syskonbarn och katter dras in. Inte din mamma heller, för den delen. Starta en egen blogg om det, detta är ju trots allt bloggbevakning och inte Camillabevakning, eller? Tycker precis som typ ALLA ovan mig i kommentarsfältet att du ordbajsar för mycket och man orkar inte läsa längre.

  Jag ska försöka skriva här en sista gång eftersom det verkar som jag är satt på ”ignore”. Inget går fram.

  Skriv mer om Therese Lindgren!

  Kortare inlägg! Kanske också lite färre, men kvalitativa, korrekturlästa inlägg, även om jag på ett sätt uppskattar uppdateringstakten. Jag tror att det är svårt för dig att behaga alla då folk uppenbarligen har så olika åsikter om vad och vem de vill läsa om.

  Personligen kan jag känna att det blir lite för mycket om Isabella men jag vet samtidigt att många gillar det. Sedan håller jag med andra här ovan att sakliga inlägg utan alltför många sidospår och roliga anekdoter är att föredra. 🙂 Men annars är en jätte bra blogg jag klickar in mig på flera gånger dagligen!

  PS. Gillar Camimami och ogillar att folk skriver som ovan om någon annans mamma ?

  Hamnar på ”ignore” hela tiden. Varför är det så?

  Fullständigt ointressant för mig:

  okända bloggare (känner fan inte till 80% av bloggare du skriver om nu ens)
  Öppet spår (herregud människor, skaffa er ett liv!)

  Mer av:

  Blondinbella
  Skvaller

  Med risk för att få halva bloggens läsare emot mig nu.
  Men jag är så less på andelen bella bland inläggen.
  ”Scrolla förbi då!” kan man ju tycka.
  Eh, inte riktigt så lätt.
  Först handlar majoriteten av inläggen om bella. Sen de inlägg som inte handlar om henne har någon långsökt känga till henne i slutet av inlägget vilket gör att hela kommentarsfältet kommer att handla om henne.
  De inlägg där bella inte nämns alls, ja där drar någon upp en OT om hennes senaste instastory bland kommentarerna så då leder det till att kommentarsfältet handlar om henne ändå.

  Jag är inte så intresserad av bella att jag vill läsa om henne under varje inlägg. Och hur du skriver om henne gör att stämningen i kommentarerna blir väldigt negativ och hetsk. Jag försöker undvika de kommentarsfälten för folk hugger direkt om man inte skriver något negativt om bella.

  Så det är nog mängden bella och den hetska stämningen kring henne som gör att jag tycker att bloggen har tappat lite. Tyvärr verkar inte många här inne inse vilken hård ton det har blivit. Nästan som att vi har blivit fartblinda när det kommer till hur vi skriver.

  Vill också passa på att klaga på alla som skriver ”är du dum i huvudet!??”, ”dra härifrån om det inte passar!”, ”kan du inte läsa?” osv så fort man tycker olika. Diskutera gärna men varför så otrevliga?

   Ja dessa inlägg borde ju också märkas med ”håll god ton annars ryker du”. Tex är det ju helt knäppt attfolk fritt får kalla henne sociopat o sjuk i huvudet

  Jag önskar bloggen vore mer neutral, mer som artiklar kring bloggare utan Camillas personliga åsikter. Som i en tidning borde bloggen kanske ha en ledare eller debatt där åsikter framförs, resten är neutral rapportering kring sociala medier. Typ, ett inlägg per dag som är bloggens ledare som problematiserar och bjuder in till debatt. Resten neutralt.

  Att inte hinna om saker utan skriva om dem eller vara tyst 🙂 tex kom inget inlägg om Blondinbellas lapp men efter några mån en random input om att det inte gick att skriva nåt på det men absolut så var den påhittad. Det skapar bara dålig stämning gentemot den det berör så bättre isf att inte nämna nåt förren det publiceras. Om det publiceras.

  Mindre om dig själv, sluta att koppla alla inlägg till personliga anekdoter, händelser i ditt liv.

  Bredare bevakning. Inte 95% Isabella Löwengrip.

  Gärna mer Läckberg, systrarna Graaf, wahlgren, Gynning, David/Renée, Claudia goncha, fotbollsfrun, lady dahmer blandat med de yngre influensers.

  Jag instämmer i vad de flesta kommenterat redan. För långa inlägg, för mycket personligt om dig, för få bloggare som diskuteras. Men du gör ett fint jobb, C! Kram

  Eftersom jag är positiv till bloggen och gillar det du gör tänkte jag först inte skriva något men då framstår ju mest klagomålen så här kommer mina reflektioner!
  Jag gillar dina inlägg. Jag gillar dina referenser till ditt eget liv med katter, fästman (grattis igen!), föräldrar, tidigare yrken mm
  Jag älskar när du ger mig nya kunskaper om Spotifystatistik, YT och reklammärkning.
  Och inte minst visar upp Klongvaser, bokhyllor, DW-klockor, klädföretag, kladdkrämskvinnor, vitaminburkar etc som jag själv aldrig kommer gynna med en krona nu.
  Ibland är inläggen långa men oftast otroligt bra. Ibland spårar de ur men jag är tillräckligt klok för att skumma igenom textmassa.

  Det är DIN blogg. DU bestämmer hur mycket reklam du vill ha utöver det Nyheter24 kräver.
  Du är en av landets absolut största bloggar och vet att den funkar.
  Ett litet påpekande från min sida är att du bör hålla lite koll på de som kommenterar orimligt negativt mot andra i kommentarsfälten och mot dig. Tror att det är samma människor och dessa väljer också att ständigt tolka dina texter helt galet vilket river upp stämningen.
  Det ÄR ingen rättighet att få kommentera öppet i en blogg så blocka fler om det behövs.
  Ta bort funktionen att använda sig av enbart ”Anonym”, det måste gå att lägga till att det i minsta fall blir nummer efter respektive Anonym. Hopplöst annars att veta vem som svarar vem.
  Jag har ingen aning om vilka många av bloggarna/influenserna är men läser ändå.
  Tack för ditt ställningstagande för Cissi Wallin men kanske att du kan lägga till en fördjupande text i slutet av inlägget vid vissa inlägg där bakgrunden framgår. Inläggen blir då ibland längre men finns det en liten markering om att det är en fördjupande bakgrund så kan den som inte klarar av lång text hoppa över det.
  Sista grejen är att du skulle kunna fixa till en lite mindre logga med länk till ett inlägg där du förklarar hur man anmäler bristande/obefintligt reklamsamarbete och vart. Låt denna lilla logga hänga med i alla inlägg.

  Ta upp fler mindre bloggare och nischade bloggare då och då, för att få in lite fräscha namn ibland. Och inte bara snygga 20-åriga influencers plus Blondinbella. Lite mer bredd och kryddning vore bra.

  Det är ganska fascinerande att läsa och inse hur lätt det är att klaga på allt som är så himla DÅLIGT. Positiv feedback i kombination med önskemål om förändringar/förbättringar är väl sjukt mycket bättre, eftersom Camilla sätter sig i en nästan omöjlig sits genom att ställa frågan eftersom allt handlar om åsikter.
  Det känns lite som ett medarbetarsamtal, fast på ena sidan bordet sitter Camilla och på andra sidan bordet sitter en miljon ”chefer” och talar om hur värdelös hon är på än det ena och än det andra.

  En del av alla vi som läser har varit asnoga med att både peka på det som de tycker är både bra och dåligt, men alldeles för få. Det är fan ledsamt och säger en del om klimatet på nätet idag.

  Jag gillar bloggen som den är, med personliga anekdoter och allt. Framför allt med det personliga. Annars hade det sett ut som en rapport utkablad från TT/Reuters.

  Mitt klagomål går till kommentatorerna, för tonen i kommentarerna har blivit katastrofalt dålig. De som hängt här från början är fortfarande lika konstruktiva, även om de har en avvikande åsikt, men numera är det ju så många som svarar enbart för att vara elaka. Det syns på svaren att de inte har läst inlägget, utan bara vill kasta sig över kommentarsfältet och vara taskiga. Både mot Camilla, men mest andra kommentarer.

  Jag fattar inte behovet att vara taskig på nätet alls. Och definitivt inte som anonym. Men jag gissar att det kommer med territoriet, ju större bloggen blir desto fler rövhattar hittar hit.

  Men i en utopi hade jag önskat att det fanns mer respekt, både i det här kommentarsfältet och rent generellt. Att kunna föra en dialog där man respekterar varandra och lyssnar, trots avvikande åsikter. Det hade banne mig varit fint att se. ❤️

   Så är det absolut, men jag var ju den som bjöd in till ”medarbetarsamtalet” och visste att jag skulle behöva sålla. Och i det här fallet ville jag faktiskt veta även vad läsarna anser INTE funkar så att jag kan se om det stämmer överens med det som jag själv känner skaver.
   Jag tycker jag fått till största del bra och nyttig feedback men givetvis uppskattar jag alla som lyfter fram det bra också. Att få veta vad som funkar är lika bra som att få reda på vad som inte funkar så tack! <3

    Nyfiken på vad du tycker om oss som kommenterar camcam. Jag upplever att det har blivit tråkigare ton mellan oss som kommenterar och det huggs mot varandra lättare än förr tycker jag. Inte direkt något som gör mig sugen på att diskutera. Vad tycker du om atmosfären i kommentarsfältet?

     Vill ni veta något galet? Förra veckan fick jag höra att Bloggbevaknings kommentarsfält är det absolut mest uppstyrda, trevliga och sansade av alla öppna kommentarsfält som finns i den mediala världen just nu och att jag tycks styra det med sträng hand. Jag blev jätteförvånad med tanke på den kritik som alltid riktas hitåt. Med det sagt så finns det mycket som kan förändras här inne och tonen kan alltid bli bättre men med tanke på att bloggen har över 2 miljoner besökare varje månad (ej unika) så kommer det alltid dyka upp rötägg som enbart vill härja och skapa dålig stämning.
     Jag undrar vad som skulle hända om ingen nappade på det betet? Att dessa kommentarer bara får ligga där obesvarade och skämmas? 🙂

      Jag drar mig oftast från att kommentera för att jag tycker det är rätt arg ton här. Känner mig inte alls involverad i bloggen längre trots att jag brukade kommentera med nick som jag tror kändes igen lite iaf. Nu är jag verkligen inte lockad av att delta eftersom det känns så argt här.

   Jag kan bara hålla med dig. Tycker att det är lätt att dras med av den riktigt dåliga stämningen som blivit här. När ”alla” diskuterar ilskt och när man blir bemött med ett drygt/elakt/snäsigt svar så har jag själv lätt för att hamna där själv. Jag försöker påminna mig om att inte dras med och när jag märker att jag gjort det så tar jag någon dags paus härifrån.

   Jag tror att det är bra om alla tänker på hur vi skriver till varandra. God ton slappar 8 god stämning, dålig ton skapar dålig stämning. Vad vill vi ha här inne?

    Slappar 8 = skapar

    Gaah, jag måste börja korrläsa innan jag postar.

   ????

  Jag minns att jag drogs till den här bloggen för att jag tyckte det var så kul med någon som:

  1. Samlade många olika bloggare under samma tak, inte bara toppbloggarna
  2. Kunde skoja med influencersaker som ”skopillare”, smoothiebowls och såna saker som man själv fnissat åt
  3. Röt till när det gällde riktig problem, typ ej utmarkerad reklam, sponsrade produkter, influencers ansvar mot sina läsare

  Du fyllde verkligen ett tomrum, både Svenska Bloggare och Bloggkommentatorerna tenderade att bara skriva om vissa bloggare och aldrig ha en åsikt om något. Istället lät de läsarna gå loss i kommentarsfältet vilket oftast gav en tråkig stämning. Det jag dock har reagerat på det senaste har varit att både inlägg och kommentarer har blivit ganska hårda, typ lite hetsig ton ibland. Precis som många nämnt så kan det även bli långa, utsvävande texter som inte känns aktuella för ämnet.

  Jag vill dock avsluta med att jag tycker att du gör ett toppenjobb! Du levererar aktuella inlägg på löpande band och din blogg är estetiskt sett mycket trevlig att läsa. Din blogg är den enda jag läser för jag känner ändå att jag får alla nya ”blogghändelser” här.

  Skvaller och ingenting om dig själv.

  Jag har inget emot den personliga touchen, men försök gärna att undvika de mycket långa ”diskuterande” texterna. Jag upplever dem som lite röriga och utan struktur, slutar ofta läsa halvvägs.

  Jag gillar verkligen när det blir en personlig touch på inlägg, när du kan relatera saker till ditt egna liv och saker du varit med om.
  Vet att vissa kanske skulle vilja se detta som en helt opersonlig blogg, men då tycker jag man får läsa en hederlig tidning eller skvallerblaska istället. Det är det jag tycker är det bästa med din blogg att det verkligen framgår ändå att detta är din blogg och i någon mening din åsikt, vilket gör att jag är okej med att jag inte alltid håller med dig.

  Något jag skulle önska är att kanske sammanfatta inlägg från instastory i text istället för bara video av dem och skärmdumpar. Tycker det är så oerhört jobbigt att läsa dessa instastorys som bara är en wall of text i det formatet som det skrivs på och istället bara läsa det i en vanligt text. Det kanske gör att tonen och meddelandet inte får samma betydelse så förstår att du kanske inte tycker det är en bra idé.

  Påtal om videor så är det något oerhört som jag stör mig på ibland – din videospelare. Eftersom du ofta lägger upp flera printscreens i videoformat så blir det mycket text man ska läsa under en viss kort tid. Detta gör att jag ofta försöker pausa videon för att kunna läsa, men när man pausar så kommer det upp massa andra förslag på videos och man kan inte alls se texten eller vad man har pausat på längre. Det är så störande att jag ibland bara skippar dessa inlägg helt.

  För övrigt, min favoritblogg och den enda jag läser slaviskt varje dag. Keep up the good work <3

  Skriv mindre om dig själv, mindre om din katt. Önskar mer objektivitet i dina inlägg samt mer grävande/utredande/granskande inlägg som är baserade på fakta/uttalanden/skrifter och vill inte att dessa inlägg då ska vara vinklade utifrån dina personliga åsikter och fördomar om personen i fråga.

   juste, tycker också det är ointressant när du tar upp vilka bloggare som bryter mot marknadsföringslagen men det är jag nog tyvärr ganska ensam om bland dina läsare

  Skulle gärna läsa lite mer om de ”äldre bloggarna” Schulman, Clemens, lady dahmer, Monas galna universum. Mindre video inlägg och ”det händer på Instagram”

  Jag får ibland känslan av att du vill ”take them down” tjatar om Tyra till hon slutar blogga, sedan Dessie och efter det Anna Book och bedragerskan. Det blev ett satans tjat om Mogi ett tag och nu är det all skit om blondinbElla. Någon har sett henne äta med höger hand fast hon kallar sig vänsterhänt, jävla lögnerska. Du måste ju dessutom också förstå att du öppnar upp för att folk ska gå på dessa individer på deras egna plattformar oavsett om du avser det eller ej. Att folk känner sig trygga i grupp och att när de förstår att andra håller med dem så vågar de gå längre och vissa går för långt. Så fundera lite på din ton oavsett vad din egna åsikt om individen är. Älskar inlägg som det om tröja på gymmet, där vi alla kan tycka utan att det nödvändigtvis finns ett rätt och ingen individ att hata på. Jag personligen är trött på att bli påmind IGEN om alla som inte reklammärker men så är jag ju sådan som inte skulle anmäla om jag såg det. Lyft gärna de som gör gott, skänker, jobbar för välgörenhet osv, sådant föder också mer hos oss följare och mer fokus på positivt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.