Calle Schulman verkar inte riktigt gilla innehållet i Nemos självbiografi

Medan Magnus Hedman ger sin välsignelse till att Nemo skriver om deras kaosartade tid tillsammans så går Calle Schulman i spinn för samma sak och ska bland annat ha kallat Nemo för ”självömkande fyllo” i SMS.
Jag måste få tag i en bok asap känner jag –  för att ta reda på just hur mycket Nemo avslöjar om Calle för min nyfikenhet är enorm just nu.
BOOOOOOOK!!! (Med Paradise Hotel-röst)

Calle har än så länge inte bemött Nemos inlägg – inte offentligt i alla fall men det kommer nog.
Det är ju trots allt Calle Schulman vi talar om här…
Ps. Förlåt för extremt mycket Calle Schulmaninlägg idag. Jag vet inte riktigt vad som hände. 🙁

84 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Det här hade jag behövt en sammanfattning på. Jag är nog trög.

  Ja jävlar…

  Jag trodde inte att jag kunde tycka sämre om Herr Schulman men, sedär, det finns nivåer även när det gäller avsmak.

   Han är så vidrig. Sett honom på stan ett par gånger och det mest beskrivande ordet jag kommer på är ”stroppig”. Han är så jävla stroppig.

  Men hur mycket kan det skada Calle Schulman idag att Nemo går ut med hur det egentligen var. Känns aningen preskriberat

   Folk är långsingt 💩

   Calle har inte mognat sen dess utan fortsätter på samma nivå, dvs ej distans nog att acceptera hur det var.

  Jag såg aldrig Kungarna av Tylösand, kan någon sammanfatta vad som hände under inspelningarna? Det som Nemo skriver i sin text ovanför? vad hände?

   Kungarna av Tylösand var extremt grisigt. Ett gäng boendes i ett hus tillsammans under sommaren, enkom för att festa. Fylla, kaos, sex och svinerier.

   Det var ungefär som Paradise hotel fast i Sverige, i Tylösand. Fast ingen som åkte ut tror jag inte, inga parceremonier men typ samma koncept med ett gäng ungdomar som bor ihop, festar och super osv. Nemo menar nu att de utnyttjades för bra tv, att det var kaos under inspelningar osv men detta har ju framkommit för längesedan och jag tror inte någon tvingades att medverka utan att de medverkade gärna ville vara med och bli kända. Vad hade Nemo varit idag utan det? Då är det lika mycket utnyttjande i Paradise hotel exempelvis då ju. Calle var tydligen producent eller liknande för programmet. Men jag tycker det är märkligt – varför ska Calle stå till svars för det just Nu och just när Nemo fått påminnelse om en skuld om han tydligen just betalat till Calle S? Jag tycker det känns som att Nemo gör instagraminlägget för att smutskasta Calle och för att få publicitet för sin bok, han visste att han skulle få uppmärksamhet här om han skrev om Calle och kanske på Calles insta och annan media. Jag tycker det är så fjantigt att ta ”konflikter”offentligt – det görs av en anledning liksom, för vinning. Vad som skrivs i böcker är inte alltid sanning dessutom, det kryddas för att sälja, allt är inte helt sant alla gånger.

    Tror det framkom att Calle S var drivande och uppmuntrade deltagarna att dricka mycket för att skapa content. Ett par av deltagarna upplevde att de inte kunde hantera alkoholmängden och villkoren och då ska Calle ha pressat dem.

    Tror det framkom att Calle S var drivande och uppmuntrade deltagarna att dricka mycket för att skapa content. Ett par av deltagarna upplevde att de inte kunde hantera alkoholmängden och villkoren och då ska Calle ha pressat dem.

     Det står om det i Jockes biografi. Inga namn såklart, men ”producenterna” var tydligen otroligt på om att deltagarna skulle dricka non stop och göra de mest vidriga saker. Jocke bad enligt egen utsago t.o.m. om en dags ledigt från drickandet för att han inte orkade mer och ville få lite perspektiv men fick ett blankt nej. Kort sammanfattat.

      Så då hällde de i han sprit eller, höll fast honom och bände upp munnen och hällde ner alkoholen? Han hade ingen chans att låta bli att dricka eller att dricka lite mindre? Okej.. låter jättekonstigt dock. Hmm… Jocke var ju den som drack och svinade mest, kanske han gjorde då för att imponera på producenterna.. men han måste ju ändå haft lite av ett eget val. Nemo var väl den som låg mest om jag inte minns fel.

       Men asså va ”han hade väl ett eget val”, vilken tråkig och fördomsfull retorik. Som producent är det ju helt orimligt att ställa kravet: drick sprit eller så får du inte vara med oavsett vilket program det handlar om. Producenten är oftast programansvarig och det låter ju vidrigt om han hetsade unga personer (Joakim var väl 23,24 då) att dricka mer än vad de klarar av för egen vinning.

    Anita fd Schulman har ju tom berättat i intervju att produktionen va under all kritik. De försökte få fram skandaler och de fick mängder med alkohol.

    Vet att Calle hade dåligt samvete efter också.

    Du kan inte likna det med paradis hotell. Det är två helt olika saker. Så du har fel.

   Det var väl tänkt som ett svenskt ”Jersey Shore” men det var helt utan charm som JS trots allt hade.

   Googla, kolla youtube vettja.

    Tror t o m det finns att se på Dplay fortfarande. Förut gick det att se iaf. Framförallt kändes det ju inte särskilt najs med alla spontana hemsläp som fick ett riktigt fylleknull i tv och sen blev ignorerade dagen efter i princip. Kanske inget man reflekterar jättemycket över i stundens yra, men jävlar vilken ångest man skulle ha efteråt. Detta är ju rimligtvis något framförallt produktionen borde varit medvetna om men de lät allt svineri pågå och uppmuntrade det säkert också. Gissar jag med tanke på att en hel serie avsnitt lyckades produceras.

  Men snälla.. Så barnsligt av Nemo. Varför visar han inte vilka elakheter Calle ska ha kallat honom då i sms?! Fattar du inte Camilla att detta var ett smart sätt för Nemo att få publicitet för sin bok – du spelade Nemo just rakt i händerna, han är säkert tacksam. Han räknade med all säkerhet med att få publicitet här om han skriver om Calle S på sin instagram. Och det fick han.

   Tom mina katter skrattar åt dig 😹😹 Calle, du är en stor I D I O T!

    För få punkter i texen för att vara Calle.

     Verkligen. 😂

      V.E.R.K.L.I.G.E.N

   Om Camilla inte uppmärksammade människor som vill ha uppmärksamhet så hade inte den här bloggen existerat.

   Mia, är fullt och fast övertygad om att det är C som är den mest dramatiska här. Nemo publicerar inte ordagrant för att det finns nååågon slags spärr som hindrar. C kommer säkert låtsas som ingenting på sociala medier men blev så vansinnig att han messade Nemo utan att andas lite först.

  kan just nu inte hitta NÅGOT positivt att säga om den där C. Schulman. Jisses. Visst fattar jag att du är ironisk när du gör vissa utfall på insta men tyvärr lyckas du inte så bra. Tycker verkligen att vi överanvänder ordet ”lättkränkt” men, det borde vara C’s mellannamn. Jättepinsamt.

  Ja, man undrar verkligen vilka depraverande uppgifter det är som kan sippra fram. Vad är det för skit och tveksamheter han syftar på? Nemo skriver också att inspelningen var rörig och cynisk men det kan knappast ligga bakom en så stark reaktion så här långt efteråt. För alla fattar väl redan att de är cyniska och beräknande när det handlar om den här typen av skandalprogram? Det såg man inte minst häromdagen när Anna Anka kunde gå locobarocco på Elena utan att någon stoppar händelseförloppet eller har den goda smaken att klippa bort eländet innan det sänds.

  Men tanke på att du just gav Nemo en jäkla bra marknadsföring av hans bok så kommer du med all säkerhet att få en bok också och då får han än mer bra marknadsföring, så du behöver nog inte ge dig ut för att ”få tag i en bok”.

  Dessutom är det inget bevis att Calle skrivit elakheter till Nemo lika lite som när du påstår saker utan bevis. Dessutom så otroligt lågt och fjantigt att ta ”konflikter” offentligt så som Nemo gör, så barnsligt. Han visar att han minsann betalt en skuld till Calle men visar inget sms där det enligt honom ska ha stått elakheter. Märkligt. Fjantigt, barnsligt och lågt. Och varför ska Calle stå till svars och ta ansvar för något som spelades in för typ femton år sedan just NU?! Nu när Nemo släpper bok och i samband med att Nemo verkar sur över att behöva betala en gammal skuld?? Dessutom – Det kryddas i böcker, allt är inte sanning, Jockiboi kryddade och det har framkommit. ”Kungarna av Tylösand” har dessutom stötts och blötts i många år i media så det är inget nytt.

   Jag gillar ingen av dom men Nemo gick ju dock offentligt nu med det här för att Calle Schulman spydde sin galla privat till honom och sen blockade Nemo på sociala medier samt telefonnummer, så hur skulle han ha svarat Calle då? Självklart kan man välja att bara ignorera och låta det regna men någonstans ligger det nog rätt naturligt att man vill svara på ett sådant sms, om det inträffade.

   Sedan var det ju inte så att Calle bads att stå till svars för något som hände för 15 år sedan randomly – En bok skrevs och Nemo berättade SIN version, Schulman blev uppenbarligen upprörd över att nämnas och hörde av sig till Nemo, varpå Nemo menar på att ISTÄLLET för att gå på i sann Schulman-anda och kränka, hata och spy så kunde han ”som alla andra berörda” ha bett om ursäkt. Finns valet att be om ursäkt, ignorera skiten eller slänga iväg ett ilsket hatiskt sms så kan man väl känna att en vuxen tvåbarns pappa inte nödvändigtvis behöver välja alternativ nr 3. Jag vet inte varför boken skrevs överhuvudtaget och är sjukt ointresserad av innehållet då jag inte har mycket till övers för Nemo, har han ändrat livsstil så great for him! Låt oss nu gå vidare.

   Nemo har betett sig vidrigt genom åren, so has Calle Schulman och gör än idag. Ingen av dom har ett särskilt mjukt och kärleksfullt rykte, ta ingens sida istället för att försvara idiot 1 eller idiot 2.

    Men hur vet du det Leoni? Hur vet du att Calle spytt galla, kanske var Nemo som spydde galla, eller spydde de båda två eller ingen vad vet vi? Varför svara offentligt? Hur vet han att Calle läser det? – Jo självklart ”svarar” han offentligt för att få uppmärksamhet och för att smutskasta Calle. Nemo skriver i inlägget att ”Calle borde lägga sig platt och be om ursäkt för skit och alla tveksamheter som hände då, och att alla andra som jobbade med produktionen har bett om ursäkt” – för det första, svårt att tro att ”alla bett om ursäkt” utom Calle, dessutom – Är Calle ansvarig för hur andra betett sig och hur mycket andra druckit? Visst absolut oansvarigt att bjuda på så mycket alkohol som möjligt och uppmuntra till att dricka eller annat (om de nu gjort det) men deltagarna har ändå eget ansvar, antar att alla var över 18 år och som sagt de har ett eget ansvar över sina handlingar, inte Calles ansvar. Att de skulle tagit in psykologer men ändå gått emot psykologernas inrådan har jag väldigt svårt att tro på. Detta har ju dock diskuterats i åratal, tror t.o.m att Calle svarat på frågor om detta, minns någon tv-debatt dessutom, så det är ju inget nytt. Tycker du vinklar Leoni – ”Schulman blev upprörd över att nämnas och slängde iväg ett ilsket hatiskt sms” hmm och detta vet du, nej. Han var kanske inte alls upprörd över att nämnas men kanske om han ansåg att det skrevs lögner, och då kan jag förstå det. Huruvida han slängde iväg ett ilsket, hatiskt, elakt sms vet vi inte. En bok brukar skrivas för att tjäna pengar på, och/eller för att någon vill berätta sin historia.

     Jag vet ingenting om vem som startade det här larviga bråket, jag vet ingenting om vad som stod i smset eller om det skickades, jag vet ingenting om vad som egentligen pågick under inspelningen och jag vet ingenting om vad varken Calle eller Nemo känner.

     Och det vet inte du heller.

     Däremot vet jag att de båda är vuxna människor, med barn och BÅDA har en lång historik av att ta saker både offentligt och också vara väldigt elaka. På grund av det så finner jag det inte alls omöjligt att Calle har skrivit det nämnda smset, och det är precis lika tarvligt och omoget och töntigt som Nemos svar att ta det hela offentligt.

     Jag svarade på din kommentar för att jag tyckte att du ”försvarade” Calle överdrivet mycket, kanske bidrog min reaktion till att jag istället framstod som att jag då tog Nemos parti, vilket jag absolut inte gör, men inte heller Calles. Ingen av dom förtjänar eller behöver någon utomståendes försvar, de är lika låga båda två.

  Det känns som att Nemo har växt och mognat mycket de senaste åren. Calle är fortfarande en tramsig liten!!! tönt.

   Jag tyckte också att Nemo mognat och växt MEN detta gjorde att han sjönk i mina ögon… bland det värsta och löjligaste som finns att ta ”konflikter” offenligt på instagram, såå löjligt och barnsligt, dessutom att påstå saker utan bevis.. Men sådant görs av en anledning – för publicitet och uppmärksamhet.

    Ja han var ju blockad av Calle överallt? Så hur skulle han annars nå fram?

     Blockad? Genom ett sms uppenbarligen?

      Calle hade blockat hans nummer också.

     Men alltså 17:52 hur naivt… 🤦‍

  Har inget över för Calle S. Fyfan vilket bottenskrap till människa. VAD är hans problem? Han blev ju skitsur när Nemo bjöd in anitha till podden också och då trashade Calle henne hejdlöst på Insta där han påstod att hon drack och grejer. Jag kan förstå att han har problem och är bitter men vem fan skriver så till någon man tidigare varit vän med (i Nemos fall) eller varit gift med?

  Och framförallt, HUR är man ihop med den här stjärnan TROTS det han utsätter folk för?! Förstår mig inte på hans flickvän som kan se allt detta och ändå vara kär. Något så fruktansvärt otändande är väl ändå att vara en idiot? Förlåt. Jag var tvungen.

  Nemo har ju flera gånger tidigare berättat att produktionen med Calle i spetsen sagt t ex: ”ligg med en ny tjej varje dag då får du en fet resa”

  Är det något ännu värre som skrivs…? Fan också, nu kommer jag ju vilja läsa

   Nej det är nog inget värre än att de uppmanats att dricka och ligga, det är nog inga mordhot som utdelats, inga tvång under pistolhot… kanske är det så att vissa vill bortförklara sitt dåliga beteende och skylla ifrån sig, skylla det på andra. Kanske vill vissa få ny uppmärksamhet och tjäna pengar. Vem vet.

  Calle känns som en figur som leker perfekt familjefar och man på insta, men men med jämna mellanrum kikar ett riktigt
  skitstövelbeteende fram.

  ”Jag ljuger aldrig sedan tre år tillbaka”

  HAHAHAHAHHA / hej

   ” Ta lite ansvar för fan”

   HOHOHOHOHO / hej

   Någon skrev här bara häromdagen såg jag om något som Nemo ljugit om.

    Det var jag!! Kan inte kommentera längre som ”hej” efter det

    Kopierar in det igen

    En favorit i repris: NEMO!! Men med tanke på hur hårt du går på Bella och hennes lögner, överdrifter, undanflykter och allt hon gör fel. Nemo borde väl förtjäna att få en liten granskning han också och inte bara smörande och klapp på ryggen? Nu ska människan släppa en bok, han är ute på PR-turné och han föreläser för barn. Och det här är vad han sitter och säger och tycker det är normalt?

    Ur domen:
    ” Följande är klarlagt. Målsäganden fyllde femton år den 1 augusti 2010. Den 1 eller 2 maj samma år umgicks målsäganden och Nemo Hedén.”

    #19 Nemo Hedén – ”Min besatthet av att bli känd, var så mycket starkare än mitt sunda förnuft.”
    Maj 14, 2018
    https://www.soluretpod.se/2018/05/14/19-nemo-heden/

    ”Jag blev dömd för det, för hon var minderårig. En månad från att fylla femton år. Hon satt i rättegången och var så här ”Vad gör vi här ens, det här är så dumt.Det var bara en fyllegrej och det var jag som raggade upp Nemo”

    ”Ja du hör ju själv vilken sjuk historia! Men mm jag visste hur gammal hon har och det där har jag, länge ljög jag om det för jag skämdes så mycket. Men ju längre livet går desto större behov har jag att vara ärlig och jag skäms inte för det”

    ”För mig var hon en söt tjej, jag var attraherad av henne. En ganska vuxen kropp liksom, visst hon var ett barn kanske i sinnet absolut. Men jag var full och hon var full”

    ”När åtalet kom var det kaos alltså, en av dom mörkaste perioderna i mitt liv. Folk skrek åt mig på gatorna. Det här ändå en sak jag kan prata om i mina föreläsningar,I min bok. Det vore en sak om jag verkligen utsatt någon eller skadat någon, då hade det varit jobbigare. Då hade jag inte kunnat pratat om det tror jag. Men nu handlar det om en grej, ingen kom till skada. Det är klart och tydligt vad som hänt. Visst hon var en månad för ung, det var jätteklumpigt. Men vad som hände i proportion till följderna och konsekvenserna är helt orimligt. Det håller jag fast vid än idag, men med tanke på hur det blev för mig. Det är helt sjukt alltså

    Intervjuaren – Är det så att du blir straffad för livet?

    – Men det blev jag. Men det var också så hårt. Folk kopplade ihop mig med Hagamannen och ville döda mig, och för henne förändrades ingenting. Ingenting förändrades! Hon vad bara såhär: jaha? Åh hon.. äh

    Intervjuaren – Har ni kontakt idag?

    – Nej det har vi inte. Men jag har hört från gemensamma bekanta att det aldrig varit några hard feelings. Aldrig”

    Jag har tagit bort några ord för att inte fastna i modd. Men han fortsätter att ljuga om hennes ålder, varför han ljög så länge om att han inte visste SAMT han fortsätter att skylla på tjejen och är dessutom bitter att hennes liv inte gick åt helvete som det gjorde för honom (eftersom det var ju hon enligt Nemo som söp ner honom och raggade på honom). Den här mannen pratar öppet och brett hur han vill hjälpa andra, barn som vuxna. Det är vidrigt

    Man kan ju själv jämföra med intervjun där han la korten på bordet och var hundraprocentigt ärlig

    https://bloggbevakning.se/2017/06/22/del-3-pa-djupet-med-nemo-heden/

     Jag tror du läser in grejer han inte säger.. Han menar nog mer på att omgivningen vill straffa honom för en brott där målsägande inte ens anser sig vara ett offer eller vilja straffa honom.

  Jag tror det finns mycket bakom fasaden Calle S.

  Men varför vara bitter över en väldigt gammal produktion som många vet var skitig? Puddla, säg att du lärt dig något och move on.

  Måste dock säga att Nemo växer. Har lyssnat på hans podd sedan begynnelsen. Han kämpar och det ska han ha credd för.

  Alltså hon med photoshop bilderna på Instagram. Så dryg hon är mot sina följare! När hon blir ifrågasatt om bildena skriver hon vem bryr sig? Och nää det är faktiskt bara 3 bilder osv osv.. sjukt otrevlig 😝

   Kom precis på att det var hon som köpte pasta i Italien men åt aldrig det utan gav det till en hemlös 😆 visst gjorde du Camcam ett i lägg om det?
   Vem går till en sån underbar resturang och beställer något man INTE kan äta? Märkligt

    Gav det till en hemlös my ass. Frågade dom om en doggy bag eller tror vi dom gav det direkt på porslinet?

  Sååå… Vi gillar Nemo nu? Allt glömt och förlåtet?

   Nej, men vi gillar inte Calle heller.

   Kanske har vi låtit honom att gå vidare nu. Kanske tog han sitt ansvar för det som han gjorde. Jag minns inte och jag vet inte vad det sista ens betyder i praktiken, så jag tänker låta historian vara just historia. Det är bra att han kan försörja sig själv och ha ett liv trots allt. Det finns 14 åringar som gör allt möjligt som dom inte borde och som dom vet att dom inte borde göra, som ha sex och bränna upp skolor, och jag tycker nog att om man inte är förståndshandikappad så ska man kunna ta ansvar för sina handlingar i den åldern. Det är inte synd om sådana ungdomar, dom vet vad dom gör, dom bara bryr sig inte.

    Så barn ska behöva ta ansvar och se till att vuxna inte har sex med dem? Härlig värld.

     Barn ska ta ansvar för sina egna handlingar. Jag har för flera år sedan jobbat med ungdomar och upplevt vad dessa ”barn” kan göra. Jag har blivit tafsad av dom. Jag har fått obskyra ord tillbaka och rena våldtäktshot. ”Vad ska du göra då, jag är inte straffmyndig, dom kommer inte göra ett skit?” Och de är sant, det finns inga konsekvenser för dom. Lite allvarsamma samtal, lite mera daltande och sen är dom tillbaka för att hata mig ännu mer. Maktpositionen skiftas och dom utnyttjar det för fullt. Jag har slutat tycka synd om sådana ungdomar.

      ”Barn ska ta ansvar för sina egna handlingar.” 🤦🏻🤦🏻

       Ja, alltså, sexuella trakasserier ska ge konsekvenser. Jag känner mig inte mindre kränkt bara för att det är en soon to be 14 åring som tar mig mellan benen. En sådan kille ska behöva ta ansvar för sina handlingar.

    Tyvärr tycker jag inte att han tar ansvar för vad han gjorde. Han skyller ifrån sig och visar till och med bitterhet mot tjejen ifråga, för att hennes liv inte gick åt helvete sen, som för honom (?!). Men han har tagit sitt rättsliga straff och någonstans får väl nog vara nog. Rent juridiskt har han tagit sitt ansvar, om man säger så, men inte… moraliskt.

    Att du klumpar ihop alla 14-åringar på det där beviset och menar att de borde kunna ta ansvar för sina handlingar, såvida de inte är förståndshandikappade… Blir ärligt talat skitäcklad av att du skriver sådär. Kan bara inte tro att du säger sådär om du får reda på att din 14-åriga dotter haft sex med en vuxen man. Oavsett om hon ville eller inte är det den vuxna mannen som ska veta bättre. Att ha sex med en underårig person är ett utnyttjande. När jag var 14 raggade jag på vuxna män, tyckte det var spännande och gillade när de kollade på mig. Är lättad såhär i efterhand att ingen utnyttjade mitt bekräftelsebehov. Det kommer alltid finnas 14åringar som känner sig mentalt mogna för det, likaså 14åringar som inte är det. Tack och lov för lagen som finns.

     Hur ska det moraliska ansvarstagandet se ut då enligt dig? Vore bra att veta så att man kan göra rätt.
     Om min 14 åring hade supit sig full och hängt på vuxna fester, frivilligt legat med en man, inte ångrar någonting och tycker att det mest bara var kul, så hade jag seriöst först skämt ögonen ur mig och typ tänkt att jag måste varit världens sämsta morsa. Undrat såklart ifall hon är medveten om att hon inte är byxmyndig, men jag antar att det är någonting ungdomar idag vet. Min man hade förmodligen slagit lite fysisk konsekvens in i mannen i fråga. Kanske hade jag polisanmält, men också sett till att socialtjänsten ger otrevliga konsekvenser för min dotter, då hon uppenbarligen beter sig dåligt och gör saker som hon inte får göra. Lite tid i en institution för problemungdomar förhoppningsvis lär henne någonting, någonting som jag uppenbarligen inte lyckats med. Sen kan hon gott gå med fulla restriktioner tills hon flyttar hemifrån.
     Jag har dock själv varit i ett rätt kort koppel som mindreårig så har svårt att se att jag skulle få en tonåring som beter sig som ett as. Men nu vill jag inte ens ha barn så kommer inte behöva ta tag i någon tonårsbullshit ändå.

      Sluta skylla ifrån sig som han har gjort, till en början. Inse att han gjorde fel och att det inte finns någon ursäkt för hans beteende. Att det inte spelar någon roll om tjejen ville eller inte, hon var minderårig och det är det enda som spelar någon roll där. När någon tar helt ansvar för sina egna handlingar och förstår att de gjort fel, DÅ kan man bli förlåten tycker jag. Blir man sur för att tjejens liv inte också gick åt pipan, skyller på att tjejen söp en bordet osv… Nej, då har man inte förstått än, helt enkelt.

      När det gäller din övriga kommentar tror jag inte det är någon idé att jag bemöter den för vi är verkligen helt olika i det där avseendet. Jag brukar oftast gilla dina kommentarer här men detta var lite too much. Hade jag haft en 14-årig dotter hade jag inte lagt någon skuld på henne alls, eftersom hon är ett barn. Barn ska förstå gränser och vad man får och inte får, men deras ansvarsområde kan inte likställas med en vuxen.

      Let’s agree to disagree.

       Så inga konsekvenser för att man supit sig full och festat med vuxna? Vad har man då gränser till om det inte finns några konsekvenser för att ha korsat gränsen? Vad mer kan hon få göra utan att du lägger skuld på henne, råna äldre människor och elda upp en skola kanske?

        Vad är det med dig? ”Barn ska förstå gränser och vad man får och inte får”, HUR får du det till att jag inte skulle bry mig om att hon supit sig full och festat med vuxna? Råna äldre människor, elda upp en skola…? Det låter som att du vill mucka lite, känner verkligen inte för det. Tack och adjö

  ”Självömkande fyllo”? Där hade jag nästan inte kunnat hålla mig ifrån att svara ”din mamma” till Calle om jag var Nemo….

   Men Nemo låter faktiskt lite självömkande i inlägget ändå, det kommer man inte ifrån faktiskt. Asså när folk blir sura då de får påminnelse om en skuld.. det har jag erfarenhet av, personer som blir sura och beter sig illa när man ber om att få pengar tillbaka, så lågt, pinsamt. Sådant brukar sluta i ovänskap tyvärr.

  Vilken tönt Calle är.

  Man får ändå ge Nemo att få kan vältra sig i självömkan som han. Calle S är ett as, javisst, men Nemo kan omöjligen inte åtminstone lite förutspått reaktionen. Can’t take the heat? Get out of the kitchen. Osv.

  Två mansbebisar i en sandlåda…

  ”Jag ljuger aldrig sedan tre år tillbaka”, Nemo Hedén, 31 år. Ok.

   Han syftar väl på att han då började jobba i stegen i tolvstegsprogrammet. Alla människor ljuger medvetet och omedvetet. I programmet gör man dock en grundlig självinventering och lyfter upp alla detta i ljuset för att sedan jobba för att leva i ärlighet gentemot sig själv och andra.

  Jag gillar Nemo ändå. Han känns genuin och har ändrat om sitt leverne totalt. Han vet att han har felat och är öppen med det.

   Håller med. Man måste få en andra chans och han verkar verkligen ha tänkt till. Jag håller på Nemo idag.

  Håller med. Man måste få en andra chans och han verkar verkligen ha tänkt till. Jag håller på Nemo idag.

  Blev så ledsen när jag läste att han kallat Nemo för ”självömkande fyllo”, snacka om att sparka, slå och knivskära i Nemos ömma punkt. Inte i den meningen att Nemo på något sätt skäms/döljer den utan mer i meningen att tillintetgöra hur Nemo faktiskt växt som människa och sonat sina synder. Alla vi som har någon slags insikt i tolvstegsprogrammet ser ju hur Nemo verkligen tagit till sig och praktiserar metoden. Både genom ord och handling. Nu ska också tilläggas att Calle inte är vem som helst för Nemo, alla vi som varit med ett tag och följt honom vet hur högt Nemo värderat Schulmanklanen och hur han sett upp till både Calle och Alex. Jag kan tro att det gjorde väldigt ont att bli så förödmjukad av en förebild. MEN med det sagt så kan jag på sätt och vis förstå (fattar inte att jag skriver det här) Calles besvikelse, han har säkert fått någon dum och kortfattad /ungefärlig/ beskrivning av vad Nemo skrivit och tagit det som att Nemo hänger ut honom som ett svin trots han gjort så mycket och ställt upp för Nemo (”gjort honom känd”, låtit honom sova på hans soffa, lånat ut pengar osv efter programmet) för att på så sätt gottgöra/underlätta Nemos liv.

  Men oavsett. Dåligt Calle! Riktigt fult tjuvnyp!

  Ler i mjugg åt att Calles Instagramföljare sakta men säkert fortsätter att minska i antal…

   Hur är det möjligt att förlora så många följare varje dag?
   https://socialblade.com/instagram/user/calleschulman

  Hur är det ens möjligt att bli en sån osympatisk och vidrig människa som C? Jag är genuint nyfiken, det är verkligen en bedrift i sig.

   Hans barndom förmodligen, det brukar ju vara så. Utifrån brodern Alex bok ”Glöm mig” kan man väl anta att Schulman-sönerna inte alltid hade det så lätt under uppväxten. Kanske är mycket gammal skit som ligger och pyr där under som blossar upp gång på gång och bidrar till vissa beteenden. Tycker i princip alla människor som hanterar situationer eller andra medmänniskor illa bara i slutändan verkar må dåligt själva. Kanske sitter det så långt inne att de själva knappt är medvetna om det bara. Det är synd när det går ut över andra, men i långa loppet kanske mest synd om dom själva. Mycket som förstörs i nuet och framtiden om ett jobbigt förflutet inte tas itu med. Hoppas han lär sig hantera sitt (eventuella, vad vet jag egentligen?) bagage, för tror inte han är en osympatisk och vidrig människa.

   Calles barndom var nog inte den bästa, men visades upp i veckopress som en gemytlig familj. Han blev väl medberoende av det. Synd att Calle S blev producent för något så genomcyniskt som kungarna av Tylösand. Någon gång skulle det komma ikapp. Alla som arbetade med produktionen bakom kameran borde be deltagarna om ursäkt (varför inte offentligt). Produktionsbolaget skulle betala skadestånd till deltagarna för att deltagarna förnedrades.

  Kan någon förklara Swishen? Camilla för min del hade det gärna förklarats i inlägget, förstod inte.

  Tillägg: såg nu vad swishen handlade om.

  Många här som kommenterar om att det är oschysst av Nemo att gå ut med ”bråket offentligt” och att vi inte kan vara säkra på att det inte var han som började bråka med stackars Calle. Men hallå, Calle S har ju byggt hela sin karriär på att hänga ut/vara elak/bråka med olika människor och gör det fortfarande i viss utsträckning. Tycker inte det minsta synd om den mobbaren.

  Jag har också blivit blockad av Calle pga att jag tyckte det var smaklöst att skämta om engångsgrillar i sommarens torrhetskaos.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *