Som jag sa, det här är varför Paow är med i Ex on the beach

Jag trodde i mitt stilla sinne att folk inte bryr sig nämnvärt om ”ex” de kanske legat med en gång utan känslor, i alla fall när jag skrev mitt inlägg igår.
Jag hade fel. Ack så fel.
Paow har inte mer än hunnit sätta foten i Ex on the Beach förrän dramat är i full gång.
För tydlighetens skull så är det alltså inte ”ex” som i ”Ex-partner” som programmets namn åsyftar till, utan snarare ”ex-ligg” men det verkar inte göra någon vidare skillnad för dramatiken.
Det finns en anledning till att Paow castas till varenda dokusåpa värt namnet och i det här första avsnittet visar hon hela sitt register av små party-tricks.. 🙂

Helt plötsligt finns det en anledning att se programmet.
Paow och popcorn, popcorn och Paow.

58 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Bief?

   Skulle nog varit beef lol

    App, app! Inte skoja om ett stavfel. Och aldrig rätta den som gör fel! Då bidrar du i förlängningen till en tillbakagång av den demokratiska utvecklingen. Om du undrar vad jag dillar om, läs kommentarerna under det här inlägget. (kl. 1600)

    https://bloggbevakning.se/2018/10/17/just-a-heads-up/#comments

  Vilka vrak.

  Men alltså, hhaha du måste ju skriva om Calle Schulmans påhopp på magdalena graaf angående cowboys hahaha heeeeelt stört

   Både han o Maggan drev med oss….

  Hängde inte hon ut Eric för att han, enligt paow, stal pengar från henne?

  Eric är från sjukt snygg! Skulle inte säga nej

  Paow är 25 år ?

  Såklart du ska ha ersättning.

  Hamnade det här fel?

  Verkar vara ett riktigt oinspirerat program det där. Frågan är om det inte vore minst lika inspirerande med Kex on the beach. En typ av dockteater med kex som alla hamnar i luven på varandra p.g.a. sina olika smakegenskaper.

  Digestivekexet är vansinnigt avundsjukt på att Tom & Jerry-kexet är så sött. Citronrånet känner sig utanför eftersom de övriga deltagarna vägrar erkänna denne som kex över huvud taget. Tom & Jerry-kexet är i sin tur avundsjukt tillbaka på Digestivekexet eftersom man kan lägga ost på Digestive. Ja, ni förstår vilka intriger man kan skapa.

  Undrar hur det skulle smaka med ost på Tom & Jerry-kex förresten. Jag borde kanske prova. Helvete så inspirerande. Jag ändrar mig. Ex on the beach sätter ju verkligen fart på inspirationen. Vi ses vid kexen på Coop, allihopa!

   Eftersom ost på Mariekex är gudomligt så tänker jag att det inte är direkt oätligt på Tom&Jerry-kex heller! Tycker sannerligen att vi bör testa – see ya at Coop!

   Ibland skulle jag vilja vara i ditt huvud för att få se hur fan du kommer på allting ?

    Har man tillräckligt tråkigt så hamnar hjärnan i någon typ av survival mode. Den gör allt för att hitta det minsta lilla roliga, och då kan det bli så att man helt enkelt slänger in en extra bokstav i ex så det blir kex. Vill man ändra det ännu mer hade man ju kunnat köra Kex out of reach. En briljant idé, för där behåller man de ursprungliga deltagarna med syftet att dessa ska nå kex som placerats ofunktionellt högt. Alltså typ fyra meter upp i luften. Tillsammans, utan tillhyggen, måste nu dessa intelligensmässiga giganter samarbeta för att nå kexen… Och så blir det mörkt, eller jag vet inte?

     Tror vi är många som har en crush på victor härinne.

      Jajjemen! Victor är magi!

     Haha, alltså den kommentaren får mig att vilja gå på dejt med dig! Ska gräva en fallgrop vid kex-hyllan..

   Fatta vad sura kexen kommer att bli när du kommer på att det är osten som är det viktiga.

   Eller Jurassic Park-varianten: T. rex on the Beach.

    Cornish Rex on the beach?

     Magica de Hex on the beach? Vad fan gör hon där?

      Väntar på en paketleverans – Fedex on the beach 🙂

  Skickade du REK? Då visar ju mottagaren leg för att få ut paketet så förstår inte Klarnas problem i så fall.

  Packet måste ju finns någonstans om det är rekat herregud det har du betalt för en service då får posten stå för konstaden till klarna! Nån måste ju ha hämtat ut paket med legg!

  Såklart har köparen fått det och måste ha visat leg. på att få ut det! Detta kan inte vara ett problem.

   Köparen har enligt posten hämtat ut det så posten ersätter inte. Köparen blånekar och jag kan inte riktigt avgöra om hen ljuger eller ej. Klarna var först ”vi löser detta, ni får båda ersättning” för att nu köra med ”du ska betala tillbaka!” Vilket jag vägrar för jag har följt deras instruktioner till fullo. Jag är besviken och vill anmäla klarna för deras agerande (de följer inte sina egna regler/instruktioner) men vet inte var jag ska vända mig.

    Just det, jag har ju fått betalt för klarna redan för saken jag sålde. Jag vill självklart inte ha något mer betalt utöver det men de kräver tillbaka det jag fått utbetalt för saken, vilket strider mot deras sk ”säljskydd” som de säger att de har.

     Men du har ju BETALT för att dom ska se till att paketet hämtas ut av en person som visar leg!

  Klarna gör ju helt rätt. Köparen ljuger med största sannolikhet och du får kräva pengarna av denne. Sen får säljaren ta det med PostNord.

   Inte säljaren, köparen får såklart ta det med postnord. Du har, med hjälp av postnord, levererat varan och har därför uppfyllt din del av avtalet.

    Fast klarna gör ju inte rätt, enligt deras säljskydd så står det att om varan kommer bort så ersätter klarna köparen. Säljaren ska inte drabbas. Detta gäller om man skickar spårbart vilket jag gjort.

     Fast varan har ju inte kommit bort då den är utlämnad med leg. Är ju köparen som antingen ljuger eller så har någon annan hämtat paketet, med köparens leg

      Fast då måste rätt person samt denns leg visas!

  Ok.

  Någon som orkar. Vem har legat med vem? Paow och någon och någon och tjejen i klippet. I vilken ordning?

  Tack på förhand! ??

  Står det att paketet är utdelat och köparen påstår sig inte fått det så ljuger antagligen denne, tänker jag? Om jag var i din sits hade jag kanske försökt kontakta köparens postombud och sett om de kunde hjälpa…

  Det beror på hur du har skickat med posten. Har du skickat som skrymmande brev/varubrev kommer Klarna inte stå för kostnaden. Det eftersom det bara delvis är spårbart, dvs det inte syns vem som hämtat ut försändelsen (du behöver inte leg när du hämtar ut ett större brev). Har du skickat med Mypack eller REK så är ju det spårbara alternativ (med legkontroll när du hämtar ut) där Klarnas bedrägeriförsäkring gäller.

   Skicka lätt är det. Jag mailade och frågade klarna om skicka lätt var okej och gjorde så att säljskyddet gällde. Jajamen skrev de, har sparat mailet såklart.

    Ja men då ska det ju vara lugnt!

    Skicka lätt omfattas INTE av Klarnas skydd då det inte kvitteras ut.

     Jo det kvitteras ut med leg. Inget leg/fel leg så ska du inte få ut det. Och jag har som sagt skriftligt ok på att det omfattas av säljskydd från klarna själva. Jag kommer vägra betala tillbaka och bestrida allt. Kommer anmäla klarna överallt det går.

      Skicka lätt kvitteras inte ut med leg

       Jo det jag skickade kvitterades ut med leg. Köparens leg, kan se det när jag spårar kolli och pratade med kundtjänst.

        Ok men du behöver INTE visa leg när du hämtar Skicka Lättpaket. Jag har aldrig gjort det. Köparen kanske gjort det ändå men jag förstår inte hur det skulle synas.

    https://www.postnord.se/skicka-brev-och-paket/inrikes/standard/brev-skicka-latt

    Fast det står ju att skicka lätt inte kräver legitimering

     När man hämtar ut ett paket syns det i systemet (i datorn man använder sig av när man delar ut försändelser) om den som hämtar ska visa leg eller inte. När man ska hämta ut en skicka lätt-försändelse så dyker rutan där man fyller i typ av legitimation samt personnummer inte upp, som det ex gör med ett rek. Man kan omöjligt se att det kvitterats ut mot legitimation då man ingenstans fyller i personnumret på den som hämtar ut.

  Va?

   Instämmer. Hoppas därför att någon förbarmar sig och lättar dimman iaf något. ?

    Så galet att vi låter detta ta plats i våra hjärnor haha så man höll romarriket i schack med gladiatorspel

  ”Han” ?? – HONOM!!!!!

  Och vilket drama, som fjortisar. Riktigt sorgligt. Du milde tid.

  Så less på att paow dyker upp överallt. Samma bjäbb jämt, inget nytt att komma med ? hade börjar kolla på ex on the beach men kände direkt mig less på programmet då hon dyker upp. Drama av fel sort.

   Fast det kan vara kul med drama. Jag har inte kollat men kommer att göra det nu.?

  Någon som har koll på hennes såpatidsaxel? Hon var ju med i Hemliga beundrare och fick ihop det med lillkillen. Var det före EOTB? Om ja så kanske han dyker upp som ett ex.

  Jag har aldrig känt mig så gammal som jag gör när jag läser om Paow. Är 35 år men hade lika gärna kunnat vara 85.

   Äsch känn dig inte gammal.
   Paow är inte tonåring längre.
   Hon är en fullvuxen kvinna som lever på gamla meriter. Vilka… hemuuuuu…….framsteg

   Känner exakt likadant, och jag är bara ett år äldre än henne.

  Tack!! Förstår inte varför folk använder denna blogg som något forum för allr möjligt i kommentarsfältet? ”Hej jag har ett utslag vad kan det vara?”

  Paow mår ju inte bra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *