Samir Badran öppnar upp om hur han mår och tar en paus från allt

Mycket kan man anklaga Samir Badran för, men att ligga på latsidan är inte en av dem och tyvärr verkar det ha tagit ut sin rätt.
I början försökte han och Viktor Frisk slå världsrekord i världens snabbaste turné med 11 konserter i olika städer på tre dygn och förutom att ha deltagit i Melodifestivalen 3 ggr så har deras grupp Samir & Viktor mer eller mindre konstant turnerat runt om i Sverige sedan de slog igenom 2014 med låten ”Success”.

Nu öppnar han upp på Instagram och berättar om hur han egentligen mår och att han kommer behöva ta en paus från allt för att inte gå in i den berömda väggen.
Återhämtning, återhämtning, återhämtning.
Återhämtning är det magiska ordet och trots att jag gått in i väggen 2 ggr så är den fortfarande ett dagligt dilemma att få till.
Jag tror många som helt plötsligt jobbar med det som brukade vara ens hobby kan känna igen sig. När jobbet är så roligt att man inte vill sluta, trots att man borde, så kan den där väggen komma lite för nära utan att man märker det.

Jag hoppas Samir får till sin balans, sitt livspuzzel eller rent av lyckas styra upp sina tårbitar. Annars verkar ”att andas i fyrkant” vara ett bra tips – i alla fall om man ska tro det här kommentarsfältet. 😉

42 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hoppas Samir mår bättre snart! 🙂

  OT
  Har bloggaren med 3 miljoner följare som Johanna E Olsson stal bilden från till sin photoshoppade bild från Paris uttalat sig om hela situationen? Sjukt att Johanna stjäl en bild från en bloggare för att photoshoppa in sigsjälv i bilden för ett betalt samarbete. Vet företaget om att det är stulet content Johanna skapat åt dom?

   Hon var med i Breaking News förra veckan angående Photoshop-grejen ?

    Nu var det ju inte alls det personen frågade i kommentaren..

    @Emmis Pratade Johanna om hur hon tänkte när hon stal bloggarens bild på Breaking News??

    Hur försvarade hon bildstölden?! ?

  Vad kan man anklaga honom för då? Den meningen låter sjukt negativ.

   Camilla är proffs på att uttrycka sig negativt kring människor

   Reagerade också på det där. Tycker att Samir verkar sjukt snäll och omtänksam och han hamnar inte gång på gång i barnsliga instagrambråk som vissa andra.

   Förstår inte heller, vad har han gjort för fel? Svängiga låtar som blir jobbiga att höra efter ett tag? Är det det vi ska anklaga honom för?

   ”Mycket kan man anklaga Samir Badran för”…? Tänkte också kommentera detta. Blir så ledsen över att vissa måste ta varje chans att trycka ner personer. Kommer ärligt talat inte på någonting att anklaga Samir för. En glad och schysst sprallig kille liksom? Han växer i alla fall i mina ögon när han har insikt om att han måste förändra sin livsstil, och att han dessutom vågar vara öppen med sin ångest och sina bekymmer. En förebild. Tycker att den här bloggen ofta har den här översittar-attityden, typ ”jag håller sällan med X annars men här måste jag ändå säga att hon gjort något bra”.

    Håller med, blir så tråkigt att läsa när precis allt ska ha en negativ klang – även de ”snälla” inläggen. Finns faktiskt bra personer, man behöver inte trycka ner alla hela tiden

   Förlåt, jag glömde länka till inlägget där han enligt egen utsago spenderar 50 000kr per månad på kläder. Så shoppinggalen tänkte jag ”anklaga” honom för att vara… ?

    Han skriver att han mår dåligt och då känner du att du vill passa på att anklaga honom för hans shoppingberoende? Hur blev det bättre?

    Så dryg du är Camilla.

    Vem är du att sparka på någon som redan ligger?

    Är inte orimlig konsumtion ett vanligt tecken på dåligt mående?

    Du behöver inte ta upp saken igen. Killen ber om förståelse. Din reaktion är att hitta fel hos honom.

    Håller du på att tappa det?

     men det är ju ett uttryck? vet ni inte det? det fyller funktionen att förstärka det man vill säga. används som ”mycket kan man säga” men mer direkt mot en person.

    Vad han lägger sina pengar på det är ju inget du C har med att göra.

   Men det var ett jävla gnäll på alla här nu för tiden! Sluta läs eller sluta klaga i varenda jäkla inlägg! Herre Gud!

   Mvh
   / Foglossning och sur

  Hoppas någon kan lugna ner honom för han är en så stressad personlighet så själv undrar jag om han klarar av det. Tycker om Samir så jag önskar att han kan få lite lugn i sitt inre.

  Har också det eviga bruset framför ögonen, speciellt i ljusa rum. Trodde det hängde ihop med min tinnitus, båda blir värre i samband med stress (Eller jag upplever det som värre, osäker på om det egentligen förändras)

  Så jävla triss. Men varför är det ingen som sett det och hjälper honom. Management, vad gör de?

   Ibland är folk så naiva… Såklart handlar det om pengar! ???

   Vad gjorde Aviciis management? ?

    Åh.. ? Mitt hjärta brister varje gång jag påminns som Tim. Det gör för ont.

  Vad räknas som att ”gå in i väggen”? Har du Camilla gjort det två gånger? Känner personer som gjort det och kämpat sig tillbaka i flera år men ändå inte blir sig själva igen. Jag själv fick diagnos utmattnings-syndrom för tre år sedan, men det är ju inte att gå in i väggen. Gillar inte den benämningen av hur folk mår om de verkligen inte är där, det finns som sagt folk som har blivit inlagda på sjukhus och aldrig blir sig själva igen. Tror att det bör sorteras lite i diagnos-härket här.

   Utmattningssyndrom är att gå in i väggen, ja. Sen kan man vara i olika stadier av det. När jag fick min diagnos var det mer tåg krascha in i bergvägg. Hela min kropp slutade fungera, kunde inte svälja för musklerna i halsen var så spända och fungerade inte, trodde på allvar att någon hade fyllt hela mig med cement. Förstår att många ringer 112 för att de tror de har fått någon sjukdom. Men utmattningssyndrom är ”gå in i väggen”, så har du fått den diagnosen så har du gått in i väggen, men kanske lite lindrigare?

    Kraschade en kväll/natt och det blev ambulans och inlagd i tre dygn. Utskriven med journal som sa stressad person som hade druckit vin typ. Jo, vi hade middag den kvällen. Men jag tror inte att det var orsaken faktiskt. Min vanliga läkare kollade igenom allt från akuten och sjukskrev i två veckor för utmattning. (ensamstående mamma som pricken över i:et) Jag sov alla mina vanliga arbetstimmar i dessa veckor. Lämnade barnet på skolan, gick med hunden men sedan sov jag hela tiden.

     Okej, låter som lite lindrigare utmattning, ja. Men min poäng var mest att det som folk kallar gå in i väggen är utmattningssyndrom

   Du har ingen aning om min sjukdomshistoria eller i hur många år jag var sjukskriven.

    Nej det har jag inte. Men jag tycker att uttrycket ”gå in i väggen” används alldeles för snabbt

     Verkar mer som att du Sofie inte har full koll vad uttrycket innebär

  Hoppas han kan finna lugn och ro, gör mig ont när människor bränner ut sig.

  Vad har hänt med Jonna lundells instagram?

   Vad jag kan se så har hon bytt namn bara, till jonnalundell.

   Vad menar du?

    Ja hon har bara bytt namn

  Hugo ger ut rabattkod för botox? Det kanske är vanligt men jag blev förvånad! Följer bara typ Sandra b, underbara Clara och hanapee annars så brukar inte se sånt

  Jag gillar Samir och tycker att han verkar vara en riktigt skön och genuin person.
  Hoppas att han prioriterar sig själv nu framöver och att han får må bättre inom en snar framtid ❤️

  Visste inte att varit utbränd, kan du inte skriva ett inlägg om det?? ☺️

   Visste inte att du*

  Utmattningssyndrom är steg 1,
  utbrändhet steg 2
  och steg 3 är bär man går in i väggen.

  Dom som går in i väggen förändrar hjärnans uppbyggnad och du kommer alldrig tillbaka till den du var innan, det är många som aldrig kan jobba igen.

  Förlåt en som inte hänger med, men är Samir och Sigrid fortfarande ett par?

  Lite oroväckande med alla som leker läkare och psykolog i detta kommentarsfält… Inom vården används inte uttrycket ”gå in i väggen” och heller inte ”utbränd”, utan det finns snarare olika grader av utmattningsdepression. Och som många psykiska besvär så uttrycker sig tillståndet olika.

  Jag hoppas Samir kan få hjälp med t.ex. terapi. Bara det att leva med vetskap om att man kan bli blind är ju otroligt jobbigt i sig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *