Vad föreställer Paows nya tatuering?

Paow tatuerar över Balancelots namn på kroppen och kanske tänker man att hon kommer ligga lite lågt med gaddningarna efter att ha ångrat en tatuering för tredje gången – men ICKE!
ICKE! – som Percy Nilegård skulle ha sagt.

Hon drar på sig sina mest bekväma brallor och hoppar ner i tatueringsstolen ytterligare en gång och täcker magen med ett motiv vars innehåll jag inte kan tyda, oavsett vilket håll jag vrider bilden på. 
Vad står det? Är det ens text? Är det en enorm tribal? Är de på väg tillbaka?

*Ljudet av 10 000 jublandes – nu – medelålders män som trodde att de var polynesiska krigare under en blöt natt på Kos ’99 hörs genom luften*

Polynesiska krigare….eller Mike Tyson…

Någon som har ett förslag på vad det kan tänkas stå på Paows mage?
Eller var tatueringen ska föreställa?

 

 

VÄNTA NU!
Jag har vänt på den!
Står det inte ”reckless”?

 

74 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Tatueringen är väl inte färdig ännu? Så kanske därför den är svår att tyda

  Reckless

   Passar ju VÄLDIGT bra!

  Har inte Mattias Guss från Svenska Love Island en identisk..? :O
  Konspiration: De dejtar?

  Fascinerande hur mycket det går att kladda permanent på litet stycke hud. Märklig sysselsättning

  Har hon tatuerat över ärren i bröstvecken eller hade hon tatueringarna redan innan operationen?

  Ett komplicerat tarmsystem?

   Haha!

   Typisk IBS när den är som värst

   Anna Books mag-nät…

   Bäst!!!

  Fult

   Tur att den inte satt på dig då?

  Oh herre gud,,, inte ens snyggt. Vid 35-40 sitter hon där och grinar tror jag.

   Hur kommer man ens på att skriva något så jävligt? Hur är du funtad?

    Det jag menade var att hon nog tror att hon kommer att vara ung och reckless resten av livet och kanske inte gillar tanken att trappa ner lite och leva det ”vanliga” livet som många av oss gör. Varför dampar du för?

     Nyfiken fråga: hur gammal är du? Använder vuxna människor ”dampar”? Har inte hört någon säga så sen jag gick i högstadiet ungefär

   Otäck kommentar. Som min mamma skulle sagt”så säger man inte”.?

   Men va fan skriver du!!
   Hur korkad & dum får man bli?

   Men hallå, personen skriver att paow antagligen inte tror att hon kommer bli så gammal. Läsförståelsen är på topp märker jag..

   Den är ju inte klar! Och nej tror inte hon kommer grina. En tatuering blir som en födelsemärke. Något som är en del av dig och bara är där utan att man tänker på det speciellt

    Nej, jag uppskattade verkligen inte mitt födelsemärke på armen, utan tvärtom, störde mig mer och mer för varje år. Men nu har den plötsligt efter fyrtio år bleknat så mycket att den knappt syns, tack o lov!

    Nej,vissa tycker inte om sina födelsemärken. Mvh en som gråter när hon hittar ny ?

  Reckless helt klart. Men tanken är ju inte att det är en ny tatuering utan går ihop med den hon jobbar på för att täcka Lance namn. Den ska tydligen sträcka sig hela vägen på magen och ryggen. Rätt maffig tattoo för att täcka ett namn kan man tycka?

  Tatueringsstol räcker väl inte för den där?
  Tatueringsbrits tänker jag!

  Jag älskar tatueringar så jag förstår paows vilja att skaffa fler, det skapar ett ha-begär som hela tiden växer. Men, jag fattar inte hur hon vågar utsätta en psoriasis-drabbad hud för den påfrestningen. Vet inte hur hon behandlas för sin sjukdom, men jag tex går på immunosuppressiva och gjorde en (stor) tatuering för fem månader sen där läkningen var skitjobbig. Jag är i nuläget inställd på att sluta tatuera mig helt (mina andra är gjorda innan jag började med immunosuppressiva). Och då har jag inte psoriasis, men en annan autoimmun sjukdom.

  ”Hänsynslös” varför vill man ha det tatuerat på sig? När ska skaffa ett jobb? Växa upp?

   Reckless kan ju också betyda typ våghalsig eller lättsinnig. Skulle gissa att det är den betydelsen hon vill ha.

    Reckless är precis vad hon är så det passar ju perfekt. Men reckless är ett mycket negativt ord, det finns inget positivt eller bra med att vara reckless. Det är ungefär som att tatuera ”oansvarig” eller ”tokig”.

   Hänsynslös är väl ”ruthless”?

    Reckless funkar lika bra.

     Reckless och ruthless är två helt olika saker och betyder två helt olika saker.

      Sant, reckless är hänsynslös och ruthless är skoningslös.

       Nej ruthless är hänsynslös/skoningslös och reckless våghalsig/oförsiktig

  Inget snyggt. Fattar inte vad det ska föreställa?. ?

   En text?

  OT: Anna Books live med Roberto igår, hört att den var kaos. Någon som såg den?

   Jag såg snuttar av den.. Stackars Roberto fick inte en syl i vädret. Ibland fick han svara på någon fråga, annars svarade Anna ”vi tycker..”, ”Roberto tycker..”. Han såg ut att titta på TV:n emellanåt. Ibland försökte han säga något, men Anna malde på. Jag skämdes nästan när jag tittade ?

    Det var pinsamt. Om han väl lyckades svara på något så skrattade hon och sa ”nääää…så tycker du väl inte!? Jaja, Roberto tycker att *precis tvärtom vad han sa*”

   Jag såg internen vill veta ALLT!!

    Jag såg en del. Många blev blockade. Det kom en del frågor om sex som Anna mer än gärna svarade på. Antonio var alldeles i närheten och när hon började lägga ut texten om hur hon inte kunde leva utan sex så snöt han sig ljudligt. Det fick han en utskällning för eftersom han stört liven. Sedan fick han order om att ta ut soporna. R fick frågan om en bra och en dålig egenskap hos AB och då sa han att den bra var att hon var så hjälpsam och den dåliga väntade han länge med. Efter en lång tvekan och en lång tystnad där Anna stirrade rakt fram bara och någon hann kommentera ”Roberto vet att han får skit efter liven” sa han att det kanske inte var så bra att hon blev så himla arg ibland. Sen fick Anna syn på den som kommenterat om att få skit. Hon skärmdumpade och blockade kvickt och bedyrade att Roberto aldrig får skit efter grejer. Sen var det något dille om att hon jobbade på charken på Ica. Oklart om det var ett skämt eller vad det var men hon la oproportionerligt mycket tid på att förklara att det MINSANN var DET hon VILLE göra och att hon var trött på att vara artist.
    Många blockades. Många frågade om bostaden, och det kunde hon inte förstå att intresset var så stort. Kl 21.27 sa R myndigt att ”ok vi sänder bara tre minuter till”. Då gick jag ur, sen såg jag att den låg där igång fortfarande kl 21.45ish. Då höll de fortfarande på. Jag tror det handlade då om att det inte var någon ”tvekan om att Roberto var (hennes) MAN” och han fyllde i att han ville se om hon klarade saker själv men när hon inte gjorde det hjälpte han henne. Hon sa att hon gillade att få vara kvinna och att han var man.
    Just ja. Tidigare fick de frågan om bästa äppelsorten. Anna tog den frågan och sa att hon mest gillade röda äpplen, Pink Lady och det som ”är som berg i Japan, vad heter berg i Japan?” frågade hon Roberto. ”Mountain?” svarade Roberto.

     Tack snälla!!

     Haha, han snöt sig och förstörde liven. Som den där vine:en på en massa rådjur som äter i någons trädgård och så nyser en man och alla springer iväg. ”Jees Ron?!” ”What I sneezed oh I’m not allowed to sneeze anymore?!” Lol

    Jag har en jättelång redogörelse. Kommer nog snart om C godkänner.

     Bring it on

     Tack för redogörelsen!

  Jag gillar det! Tycker det passar henne att vara fullt tatuerad. Motivet har jag inte så mycket åsikter om, sällan jag gillar andras val av motiv men tycker inte att det är fult för det.

  Tycker alla ska få tatuera sig hur mkt de vill, men förstår inte varför de väljer en så dålig tatuerare ? Porträtten han gör är ju.. speciella..?

  Jag älskar tatueringar och förstör hennes begär att göra fler och fler. Tur att vi alla är olika ?

   Kan ju handla om ett beroende och då är det nog inte så kul sen när det går över.

  Ot!
  Slump att Helen torsgården på sin instastory skrivit en minimal text ”i samarbete med” PRECIS där hennes profilnamn står högst upp i vänstra hörnet. Det enda som syns är produktnamnet bestsecret om man inte håller fingret på skärmen

   Fast hon om någon är riktigt bra på att märka ut sina samarbeten, förmodligen en miss bara.

  Åh Kos -99 ändå. Kalua Systembolaget och Grabbarna Graus.

  Man vet aldrig med Paow, det kan nog stå vad som helst ?

  Designat av knivmicke?

   Reckless romantic

  Saknar hennes gamla tuttar ❤️

   Hon hade så himla fina bröst naturligt tycker jag!! Dem är fina nu med, men hade jag haft hennes ”äkta” hade jag aldrig ändrat dem!!

   Hur kan man sakna en människas tuttar, som man aldrig haft en relation till…..?

    Kanske inte bokstavligen men det var skönt med nån som visade ett par som inte var köpta. Nu ser de ut som alla andra, en klon.

  Trainwreck?

  Tatueringen är en script och är förmodligen inte färdig, era dömande svenssons. Bara för att det inte är ett fickur eller ett evighetstecken behöver man inte döma ut det. Fan vad jag är trött på människor.

   MEN vad häftig och alternativ du är då ?

  Hur var det med knuvmuckes tjej den nya?

  Var det äkta ansiktstatueringar?

   Jepp äkta o lika fula…en trädgren i ansiktet liksom…varför vill man ha det-

  I blev visst u…….

  OT knivmicke hade en frågestund där han nu skriver att han aldrig mer vill ha med Sindy att göra. Han försökte vara vänner för barnens skull (ja vi såg ju hur tighta dom blev i the gang) men tydligen har Sindy återigen ballat ur och han skriver att hon endast söker drama o skapar nya konflikter…..hur kunde han tro nåt annat? Hon har ju alltid varit sån och Micke vet ju det, skulle Kevin fått Sindy att bli ”normal” eller vad? Sindy ÄR miss konfliktdramaqueen och det kommer aldrig ändra sig. Även om hon o Kevin nu håller låg profil för att försöka få tillbaka folks respekt eller nåt. Hon har inte ens velat visa röven som var så viktig o livesändes. Vill inte hennes följare som nu var intresserade se resultatet också?? Men bara vänta det kommer nog lite drama snart…

   Tror de håller sig undan sociala medier också pga socialen och/eller familj.

  Nej ruthless är hänsynslös/skoningslös och reckless våghalsig/oförsiktig

  Är det inte en stor sån där fisk? Koi-fisk eller vad de heter. Från sidan med huvudet i profil åt höger (för oss).

  Så fruktansvärt fult. Tror inte man får prio 1 om man kommer in akut på ett sjukhus och ser ut så här!

   ?? Är du allvarlig?

   Vi vårdar alla. Oavsett hudfärg politisk åskådning tatueringar halta och lytta så det är inget problem att söka vård akut. Var har du fått det ifrån?

   Jo men precis, det är väl allmänt känt att folk med tatueringar ofta blir dumpade utanför akuten för att självdö.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.