Pernilla Wahlgren hänger ut läsare med namn och adress

Jag förstår att man kan bli irriterad på sina läsare – TRO MIG, jag förstår det.
Men… det finns vissa saker man kan och får göra, och vissa saker man inte får göra, oavsett hur arg eller irriterad man blir.
Man kan modda, man kan blocka, man kan kontakta privat, man kan polisanmäla – alla dessa alternativ står till ditt förfogande som bloggläsare, men en sak som du inte får göra är att göra som Pernilla gjort här.
Hon har luskat fram vem hen är och hängt ut henne.
Med namn, ålder, gatunamn och ort.
Hela konkarongen!

Tänk om hon har fel?
Pernilla är inget it-snille med förmåga att triangulera telefonmaster mm så den information gemene man kan få fram på nätet är allt annat än exakt.
När man lämnar en kommentar hos Pernilla lovas man även att ens emailadress inte ska publiceras, så det Pernilla gör här är enligt mig djupt oetiskt och i strid med GDPR (som ska skydda enskildas grundläggande rättigheter och friheter, särskilt deras rätt till skydd av personuppgifter)

Tack för tips!

123 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  🤦🏻⚠️

  Svara

  Så otrevligt😯

  Svara

  Kan vi inte säga Dataskyddsförordningen istället för GDPR?

  Svara

   Det är väl inte riktigt samma sak? Eller?

   Svara

    Jo, det är det

    Svara

     Okej! Tack för upplysning 😊

     Svara

     Är även en lag i Sverige

     Svara

      Förordning, inte lag väl!?

      Svara

       Jo lag

       Svara

        Konstigt att det heter dataskyddsförordningen och inte dataskyddslagen då😉

        Svara

         Det är för att förordningar från EU är direktverkande lag i Sverige så behöver inte göras om till lag eller döpas om. Jmf med direktiv som behöver inkorporeras i nationell lagstiftning tex genom lag.

         Svara

        Inte lag men finns en lag som heter lag om komplettering till dataskyddförordningen. Sexy stuff!

        Svara

   för att gdpr går 1000 ggr fortare att skriva

   Svara

    Absolut men använd kanske förkortningen DSF istället?

    Svara

     För att? Varför inte GDPR?

     Svara

     GDPR är ju den officiella förkortningen, därav används den.

     Svara

      Inte ’därav’!

      Svara

       Helt korrekt användning av ”därav”.

       Svara

       😂 roligt att du försöker rätta någon (som egentligen har rätt) och så blir det såå fel.

       Tror du att därav ska särskrivas eller vad var det som gick fel när du tänkte?

       Svara

   Om Datainspektionen anger ”Dataskyddsförodningen (GDPR)” tror jag det är ok med förkortning GDPR.

   Svara

  Hej, jätteförlåt för OT…
  Har bestämt mig för att backpacka i asien och kommer resa ensam. Hur lätt är det att hitta sällskap där? Hur gör man för att hitta vänner? Är det många som reser själva från sitt hemland?

  Svara

   Ja! Jättelätt! Var trevlig på vandrarhemmet bara 🙂 Många som reser själva, helt eller delvis.

   Svara

   Det är väldigt lätt. Försök att bo på riktiga ”backpacker-hostels”. Jag själv blev förvånad över hur lätt det var att hitta nytt folk. För mig räckte det med att sitta med en dosa snus innan folk bokstavligen flockades runt mig, och antingen sa ”omg är du också svensk?” eller ”omg what is that?”.
   Och ja, många reser själva. Min kompis sa till mig att ”allt löser sig när man väl är där”, och det gör det verkligen. Du kommer ha det SÅ KUL!

   Svara

   På riktigt aslätt! Folk är liksom där för att träffa folk, så alla man träffar på hostels osv brukar vara hur öppna som helst. SÅ COOLT att du ska resa iväg själv!

   Svara

   Gör deeeeet. Resa själv är det bästa som finns enligt mig. Och jag är typ inte den sociala typen alls men fick ändå massvis med vänner för livet.

   Svara

   Gör det! Jag reste till Australien när jag var 21 och det är det bästa jag har gjort!! Jag bodde bara på hotell och det är jätte lätt att hitta vänner. Om man lagar mat så kan du bara säga ”Wow that smells good” så har ni en konversation haha 🙂 99% av dom som bor på hotell är jätte öppna och vill prata. Do it! Jag hejar på dig 😀

   Svara

  Gick in och kollade kommentarerna p pernillas blogg. Herregud så okunnig hon är. ”det är min blogg” ”vilken lag?”
  Det är förbluffande hur oinsatta vissa är kring regelverk som rör bloggande.
  Hon riskerar upp till 2% av årsinkomst av bloggen i vite, om kvinnan väljer att anmäla hos datainspektionen.om hon är hos en bloggportal, riskerar de den förlusten.

  Svara

   Hoppas hoppas att någon anmäler.

   Svara

    Ja. Vem som helst kan anmäla incidenter. Om någon hänger ut personuppgifter ax olika slag, ex mail, ip, namn eller adresser är datainspektionen tvungna att utreda och åtgärda. Är man så korkad att man gör sig skyldig till sådana incidenter på en stor plattform med en stor spridning får man ta konsekvenserna. Det är bara att skärmdumpa när man ser sådant.

    Svara

  Förstår Pernilla, förstår att bägaren kan rinna över.. Har sett hur mycket sjukt skit den människan skriver, hur mycket hon spyr över Pernilla. Men tycker synd om tanten som uppenbarligen inte mår bra och är besatt av Pernilla, har väl inte så mycket att glädjas över i livet.. lite sorgligt. Förstår Pernilla som sagt men det var ju ogenomtänkt att skriva ut hela namnet med ålder och gata, hade räckt med att skriva förnamn, ålder och vägen eller första bokstav i efternamn eller gatan – det hade ju skrämt tanten ändå och visat att hon inte är så anonym som hon tror. Undra hur de fick fram uppgifterna, tror ju inte att Pernilla har fel hon är nog säker eftersom hon skriver ut det.

  Svara

   Vad är det här för svammel? Nej, Pernilla har inte rätt. Hon bryter mot lagen. Punkt slut.

   Svara

    Var läser du att det står att Pernilla har rätt? Står att hon förstår Pernilla. Det gör jag också, även om det inte är rätt. Precis som jag förstår Cissi trots att det heller inte var rätt enl. lag. Ibland rinner bägaren som sagt över. Tycker man att Pernilla gjort fel så anmäl henne

    Svara

    Den menar att Pernilla inte har fel address till den uthängda personen

    Svara

    Kör du alltid i rätt hastighet? Åker du aldrig i 115 på 110 väg? Oj gör du? Då BRYTER du mot lagen

    Svara

   Om bara Pernilla kunde skriva ut att det är reklam för de företagen hon frontar dagligen genom hela inlägg med tips och länkar till saker hon ”köpt” hon bara totalignorerar alka kommentarer om det

   Svara

  Anmäl till datainspektionen

  Svara

  Den kvinnan skrev konstiga osammanhängande kommentarer. Varför blockerade hon henne inte bara?

  Svara

  Johanna Toftby har hängt ut med mailadress i sin blogg. Men den kvinnan (Toftby) har spårat ur än mer efter inlägget om amning. Hon får tycka massor, men inte lika poppis när läsare tycker tillbaka.

  Svara

   Alltså hon är så obehaglig att jag får mjäll.

   Svara

   men det var ju fejkade mailadresser från en o samma person.

   Svara

   kanske är samma person som härjar på bägge bloggarna. Båda har ju haft det där E-tuna-trollet härjandes på sina bloggar, härjar väl runt på instagram nu också.

   Svara

  En bloggare skrev det är ju lätt att ta bort kommentarer och blocka. Ändå gör hon det inte utan tar emot elakheter. Och jag fattar inte varför?

  Svara

   För att elaka kommentarer väcker sympatier från läsare som då kommenterar ännu mer och det ger ännu mer klick. Blondinbella är expert på tekniken.

   Svara

    Men ni säger ju här att Blondinbella tar bort kritiska kommentarer. Men nej ser många kritiska kommentarer där och kan hända att vissa fastnar och hamnar i spam, läst att det händer på andra bloggar.

    Svara

  Pernilla verkar lite arg. Och trög.

  Svara

   Ja, av det man ser av henne i media så verkar hon inte vara vassaste kniven i lådan. Bra på mycket annat men inte alltid så genomtänkt det hon säger. Lite ”agera innan jag tänkt klart och sen skratta lite gulligt när det blir tokigt så ordnar det sig”

   Svara

  Är detta enda sättet att komma åt dessa troll/bitterfi**or…så fine. man ska lära sig att uppföra sig på nätet oxå! Även jag kan tycka att detta är hårt…men samtidigt…tänk hur mycket denna människa har trakasserat Pernilla, nä jag tycker Pernilla gjorde rätt.

  Gnällrollen får räkna med motstånd; det finns alldeles för många bitterfi**or som har behov av att vi ska veta deras åsikt.

  Go Pernilla!

  Svara

   Ja, DU tycker att hon gjorde rätt. Men det är fortfarande ett lagbrott hur mycket era hardcorefans än tycker.

   Svara

    Ja det är lagbrott att hänga ut någon som friats av rätten som våldtäktsman också, men sådant står alla och hejjar på (anonymt förstås)

    Svara

     Ja? Det är ju precis det Anonym 19:23 skriver, att det är lagbrott oavsett vad Anonym 18:55 tycker. Likaså gäller ju att hänga ut våldtäktsmän, dömda eller inte så är det ett lagbrott men jag får ju fortfarande tycka det är rätt att göra?

     Det är ju iaf samma skillnad mellan att tycka det är rätt men att det ändå är ett lagbrott oavsett det är i Pernillas fall eller en våldtäktsman. Sen är ju brottet våldtäksmannen gjort rätt mkt värre än kommentarer i en blogg (ger inget för att någon friats i domstol, brist på bevis är inte lika med oskyldig. Tycker det är skevt att våldtäktsoffer får betala stora skadestånd till sina förövare för att de inte är tysta om brottet)

     Svara

     Fast Virt@nen friades väl inte i rätten, det las väl ner innan?

     Svara

   Håller med, man ska inte räkna med att kunna sitta som en feg råtta bakom en skärm och skriva vilket skräp man vill på nätet ostraffat. Bara för att man är ”anonym”

   Svara

    Ja men vad härligt. Nu ska alla, utifrån sina egna preferenser, ta lagen i egna händer.

    Det blir fantastiskt, framförallt då alla har olika uppfattningar om rätt och fel. Vilket tydligt kan utläsas i föregående skribents text.

    Detta var skrivet med ironi.

    Svara

   Tycker ni samma sak när det gäller andra lagbrott? Får jag leka polis och domare när ni bryter mot lagen? Kanske bestämma att lämpligt straff för er fortkörning eller slarviga parkering är att skära sönder era däck? Jag är nyfiken, exakt vilka lagbrott tycker ni att man ska överlämna till pöbeln istället för polis och rättsväsende?

   Svara

    Nej, jag är för att nätet regleras hårdare. Får man inte kränka någon öppet så stan så ska man f*n inte heller inte få göra det på nätet där man inte kan se hur den på andra sidan reagerar.

    Svara

   Varför skriver du bitterfi**or? Finns gott om bitterk*kar på sociala medier. Om du som tjej visar en orakad armhåla eller har en åsikt som inte passar herrarna i smaken så blir det snabbt kommentarer om hur du (och helst även dina barn) ska straffas på diverse onämnbara sätt. Värre än vilka bitterfi**or som helst.
   För övrigt tycker jag att det är synd att så många influencers är rent ut sagt korkade och obildade. De har inte ens koll på de lagar och regler som gäller för sitt yrkesområde. Typ reklammarkering och GDPR. Tjäna pengar – ”ja tack, helst omärkt reklam”, koll på regler – ”tihiii, men jag vet inget om sånt”. Blir du trött på en följare, blocka och polisanmäl. Hoppas någon anmäler detta till Datainspektionen så får Pernilla tycka att det är hennes blogg bäst hon vill, fel har hon gjort i alla fall. Det får finnas gränser för hur dum man får vara.

   Svara

  Vilket inlägg är det här?

  Svara

  Oj inser att jag aldrig varit inne på en medelålders kändis blogg förut. 4-5 meter långa inlägg? Fick scrolla mig svettig för att komma ner till inlägg tre (där kommentarerna återfinns). Däremot tror jag att Pernilla misstolkat kommentaren lite. Kanske finns det fler som hon säger. Med vem hänger ut någon på det sättet, och med en sådan härskande ton? Pernilla vinner tyvärr inga sympatier för det.

  Svara

   Eller hur. Speciellt när det går att antingen ignorera eller blockera.

   Svara

   Ja hjälp så långa inlägg det var, och en massa bilder på rad som var nästan identiska. Jag gav också nästan upp innan jag tog mig till inlägg tre!
   Vad gäller personen hon outade så tycker jag det var olyckligt val av person. Denna kvinna skrev ju så osammanhängande att hon inte kan ha varit frisk. Dessutom kommenterade hon under sitt rätta namn, även det ett tecken på ett ”omedvetet” troll.

   Svara

    Älskar hennes inlägg med många bilder, blir aldrig enformigt eller tjatigt där. Tycker det såg ut som någon som var onykter som skrev.

    Svara

  Det förvånar mig ändå att någon som varit aktiv på nätet så länge som Pernilla inte har bättre koll. Den här tanten lär knappast vara den första korkskallen hon stött på i sitt kommentarsfält, särskilt inte efter att karriären fått ett nytt uppsving med Wahlgrens värld, podden och ungarna.

  Men det är inte utan att man förundras över dessa märkliga människor som väljer att bita sig fast som envisa fästingar hos någon som de uppenbarligen avskyr?! Har man verkligen inget bättre för sig? Här på Bloggbevakning finns minst en ”Anonym” som enbart verkar hänga i kommentarsfältet för att få vara dryg och otrevlig. Ogillar man en blogg så mycket så är det väl fan så mycket smartare att försöka leta upp något man gillar istället?

  Svara

   Mycket märkligt beteende. Det har funnits mer än en influencer som retat gallfeber på mig emellanåt men då har jag låtit bli att läsa ett tag, och har nyfikenheten ändå tagit överhand så har jag läst och upprörts, men hållit det för mig själv. Hur svårt kan det vara? Det måste vara av bitterhet det blir såhär.

   Svara

  Tragiskt – tycker det märks på Anettes kommentarer att hon antaingen inte mår psykiskt bra eller har ngn typ av funktionsnedsättning…

  Svara

   Ja verkligen. Det är inte helt friskt att kommentera på det viset och det är bara en av anledningarna att inte hänga ut henne. GDPR är en annan anledning. Sen måste man vara lite professionell när man tjänar sitt levebröd på att folk gillar en, tycker jag.

   Svara

    Ja, GDPR är ju såklart den enda anledningen som behövs!
    Och jag kan förstå att Pernilla tröttnat men borde då blockerat eller raderat – även Pernilla borde kunna utläsa att personen inte är en välfungerande individ…själv jobbar jag med individer som mkt väl skulle kunnat uttrycka sig så och egentligen mena ngt helt annat. Lite mer medmänsklighet och förståelse skulle vara fint!

    Därmed inte sagt att det är okej att hata på en blogg men jag kan tycka att hennes kommentarer inte ens är i närheten av det hat och de hot en del får utstå (tex Jocke och Jonna)! Nu har jag iofs bara läst ett fåtal kommentarer så det kanske brukar vara värre…

    Svara

  Meddelade kvinnan att hon är ut hängd och att hon ska anmäla.

  Svara

   Förlåt särskrivningen……..uthängd

   Svara

  Camcam, läste precis hos Bella att någon kommenterade (hej, jag har inget liv tydligen) att Haley inte jobbar for BB langre och att de slutat följa varandra på Insta. Kan du inte kontakta au-pairen för kommentar.. haha, vill så gärna veta hur det varit för henne att jobba för Bella. Juicy skvaller !!! (Nae, har verkligen inget liv, borde skämmas typ haha)

  Svara

   Den här bloggen är verkligen guilty-pleasure. Lite som att köpa Hänt-extra.

   Svara

   Samtidigt: Tänker på Lowengrips nya office (kolla Bella’s insta story) alltså de måste ju ha tagin in kapital i företaget? Hur fasiken har de annars råd? Kostnaderna svalde nästan hela omsättningen såg man ju på årsredovisningen (har ingen super koll direkt) bara nyfiken på hur det där kan gå ihop!?

   Svara

    Men vet du vad omsättning är? Så tröttsamt med de som kommenterar negativt men inte själva förstår sig på sammanhanget de kommenterar om.

    Svara

   Men snälla.. Hailey är eller har varit au pair – för att Bella söker ny kock betyder inte att H fått sparken eller inte jobbar där längre. Kan betyda att Haileys tid där snart är över, eller valt att sluta pga ska åka hem t usa, börja studera.. vad som helst. En au pair är anställd på en viss tid som förbestäms. Behöver inte vara något juicu eller ovänskap, de verkar ha tvivts bra ihop på alla sätt.

   Svara

   Och NEJ de har inte slutat följa varandra! Någon hoppades väl på det… SUCK.

   Svara

   Men dom följer ju varandra?
   @haylayhoweru

   Svara

  Har Bellas aupair Hailey fått sparken? De följer inte varandra på instagram någon mer och Bella nämnde inte henne i dagens inlägg om sitt team..

  Svara

   När jag söker på Instagram så följer de varandra?

   Svara

   Varför skulle hon ha fått sparken?! Bella skriver ju att två saknas på bilden. Hailey är ju bara där varannan vecka, på barnveckor. Varför hitta på att de inte följer varandra?

   Svara

  Känns lite typiskt Pernilla ”asså JAG tycker man går göra så så då gör jag så!!”

  Svara

   Får*

   Svara

  Tycker Pernilla gör rätt. Trakasserar man någon på nätet så får man liksom redan tagit risken för att behöva stå för sina handlingar. Det är inte synd om den här personen överhuvudtaget.

  Svara

   Nä, varför har vi rättsväsendet när vi enkelt kan lösa våra egna vendettor. Det är kul så länge inte du är den som anses vara den kriminella i någon persons ögon. Tänk om personen Pernilla hänger ut bestämmer sig för att Pernilla begår ett brott gentemot hen, och bestämmer sig nu för att ge igen på valfritt sätt. And so it goes.

   Svara

   Hon gör inte rätt hon gör det hon känner för. Lagbrott. Böter är 4% av hennes globala omsättning

   Svara

  På omslaget på tidningen mama denna månaden (omslaget som Cissi fors är på) står det typ ”Annica leone vänder trenden – gravid och är på tinder”. Var det hon som var tillsammans med någon som typ lurade en annan tjej också? Minns att ni skrev om det här

  Svara

   De förlovade sig ju och var jättelyckliga och allt var guld och gröna skogar och rosa fluffiga moln. Trots att det fanns starka indicier på att han var allt annat är en hedersknyffel. Men det är alltså slut nu?

   Svara

   Jo! Jag minns detta, Annica trodde inte alls på henne och trodde att hon ville sabba deras förhållande eller något.

   Svara

   Den 7 November skrev hon att de skulle bli sambos och gifta sig. Hann en tidning trycka deras breakup story så fort?

   Svara

    Så de gjorde slut ändå?

    Svara

   Det är inte Annica det handlar om, det är hennes kompis Cilla Holm (som hon har en podd med) som var på Tinder när hon var gravid (via ägg- och spermiedonation)

   Svara

  Förmodligen är den 66-åriga kvinnan psykisk sjuk eller har ett funktionshinder. Om jag hade varit Pernilla så hade jag skickat en bukett blommor till henne istället för att hänga ut henne på bloggen.

  Svara

  Anettes kommentarer var ju så uppenbart ”borta” att jag faktiskt inte förstår vad Pernilla blev provocerad av. Och osmakligt att hinta om missbruk när det mycket väl kan vara en förklaring.

  Svara

   Och hon visade sitt för- och efternamn publikt när hon skrev sina inlägg. Ingen gör det , tror jag, utan en anledning. Ett inte så vanligt namn som går lätt att söka på. Hoppas att det inte finns en annan Anette som blir uthängd

   Svara

  Tycker det här snarare borde väcka en debatt runt vad som är ok att kommentera och inte. Det är lätt att vara annonym på internet men det betyder ju inte att man kan skriva va fan som hälst till folk och bli förvånad av konsekvenser.

  Det får jag ge CamCam ändå, jag håller inte alltid med men hon står i allafall för ordet.

  Svara

  Är ”gabrielle Löwengrips” insta borta?

  Svara

   Nej

   Svara

  Tänk om My och Pernilla blivit svägerskor och slagit sina kloka huvuden ihop. ”Vadå lag? Nä vi behöver inte tänka på sånt. Vi har fullt upp ändå.”

  Svara

   My har många ggr hängt ut ipnr , namn och mailadress i sin blogg förrut. Hon kanske blivit anmäld.

   Svara

    En läsare härinne blev utsatt och skulle anmäla. Ju mer My slingrar sig desto mer gräver hon sin grop. Hon är verkligen korkad den bruden.

    Svara

  Jag tycker det är obehagligt att Pernilla ibland kan framstå som världens mysigaste (typ!) och ibland såhär elak och bitter. Samma sak när man ser henne i Wahlgrens värld, mysiga och trevliga Pernilla ibland, och ibland den där ”skiter i, bara allt går min väg så gör jag vad som helst”

  Svara

   Den 150 cm långa korkade virrpannan förtjänar att bli anmäld då hon bryter mot svensk lag genom att göra som hon gör. Uppmärksamheten hon får har ju gått henne helt totalt åt hjärnan.

   Svara

  För det första, om folk bara kunde försöka uppföra sig hyfsat så skulle vi slippa en massa skitkommentarer och för det andra så kommer det alltid att finnas de som inte riktigt har förstått det sociala samspelet som normalt förekommer. Att följa lagen måste väl vara en självklarhet även för sk kändisar och sist men inte minst så tycker jag att det skulle vara lätt att blocka kommentarer som inte är rumsrena.

  Svara

  På tal om uthängningar. Ett antal fuskare på högskoleprovet hängs nu ut i tråden på FB (högst upp i aktuella ämnen). Blir de avstängda från utbildningen? Är det kört för dessa för all framtid?

  Svara

   Hoppas verkligen att de blir avstängda permanent från sin utbildning vars plats de INTE förtjänar!

   En kompis på universitetet skickade in en kladd av misstag istället för själva uppgiften/ tentan. Personen blev inkallad till nån nämnd på Lunds uni. och riskerade att bli avstängd 1 termin men hen lyckades tydligen prata sig ur situationen.

   Detta kan man dock inte prata sig ur, blir otroligt arg över fräckheten från fuskarna. Tar platser från hårt arbetande människor som förtjänst platserna. Hur kan de sova om nätterna? Hels deras framtid kommer ju vara byggd på en lögn.

   Svara

   Klassiker.

   Ursprungligen postat av XxDrag0N-Sl4y3RxX
   Det här är ett öppet meddelande till Stephanie, Sabina, Mohannad, Nina, Shanya, Emil, Lovisa, Farrahnaz, Camilla, Sara, Daniella, Philip, och alla ni andra fuskare som blivit påkomna under denna härva. Jag vet att en stor andel av er sitter och läser i denna tråd i realtid.

   Jag har under en veckas tid länsat internet på information om er såsom vad ni studerar, var ni studerar, när ni fuskade, tidigare HP-resultat osv.
   Ni har nu ett val. Antingen så hoppar ni av er utbildning imorgon, och bifogar bevis på det till mig i PM.

   Eller så kommer jag på måndag kontakta alla de skolor (och eventuella arbetsgivare) ni går på och bifoga alla uppgifter jag har om er till respektive skola, så får de ta hand om ärendet. Nu är det upp till er själva!

   https://www.instagram.com/p/BqSsq0mgz3b/

   Svara

   Var hittar jag tråden? 🙂

   Svara

  Ojdå – tänk så ”djupt oetiskt” och förfärligt gjort. Däremot att som ”Bloggbevakning” fullständigt ljuga ihop att en kommenterande läsare i själva verket är en annan namngiven bloggare – ja, det är så fint och moraliskt riktigt.

  Svara

   Va?

   Svara

    Var det något oklart, tycker du? Vid flera tillfällen – exempelvis i en bloggpost den 30:e mars 2018 – hängde du fullständigt lögnaktigt ut mig som varandes en annan namngiven person. Var inte det ”djupt oetiskt”? Då hade du inga betänkligheter av slaget ”tänk om det är fel” (vilket det var – och som också påtalades till dig vid upprepade tillfällen utan att du då vidtog rättelse). Du borde skämmas – inte bara för ditt grava övertramp då utan också för ditt nu uppenbara hyckleri i denna bloggpost.

    Svara

   Menar du det med Mogi?

   Svara

  Margaux lägenhet har legat ute på Hemnet i över 50 dagar och har 0 bud.. Dags att göra en prisjustering? Ju längre en lägenhet sitter på marknaden desto svårare blir det att få den såld, förstår inte hur dom tänker med att låta den ligga kvar på Hemnet när inget sker med den..

  https://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-3rum-vasastan-norrmalm-stockholms-kommun-luntmakargatan-90-14834135

  Svara

   Vad har du med saken att göra?!

   Svara

    Camilla skriver om bloggares lägenhet/husförsäljningar om du inte missat det..

    Svara

  Jag har lärt mig 4 saker av att se några avsnitt av Wahlgrens värld;

  1) Hissarna hos mor & dotter ”går inte ända upp”.
  2) Mor & dotter ”har inte alla hästar hemma”.
  3) Man kan klara sig ganska bra i livet av att bara rycka på axlarna, le och spela på sin kvinnliga ”charm”.
  4) Söndercurlade barn är ingen hit.

  Sist men inte minst; jag önskar få tillbaka de hjärnceller jag förlorade när jag såg programmen. Tack. 🤢🤮

  Svara

   Hur högt IQ har man om man fortsätter se på något som inte är bra 🤣🤣🤣

   Svara

    Ibland är det intressant att studera urspårade människor. Tror många är fascinerade av personer man känner noll samhörighet med. Tror du Bookens fanclub älskar henne?

    Svara

    Står bra till med min IQ tack. Civilekonom med sju-siffrig lön så helt bakom flötet är jag inte 🤓.

    Precis som personen som svarade dig tidigare så tycker jag det är intressant att observera människor som inte liknar en själv för att försöka förstå hur de agerar som de gör samt ge dem en chans. Det krävs dessutom mer än ett program för att se om de verkligen spelar en överdriven roll eller är mer sig själva.

    Jag har inte bott i Sverige på många år och försöker därför hänga med på vad som händer hemma via olika media, denna bloggen är dock favoriten, Keep up the good work CamCam!
    😀

    Svara

   Ha ha ja jag ser inte på skiten, räcker med all reklam om dem. Såna besservissrar hela högen så de finns inte.
   Blörk. de finns bättre kändisar!. 😉

   Svara

   Känns det bättre i ditt hjärta nu när du fått skriva av dig?

   Svara

  Fantastiskt intressant. Hon är ju i gott sällskap. Det enda dessa ”troll” har gemensamt är det sunda förnuftet. Finns mycket att gagga om när det gäller sånt men vi tar en sak i taget. No. 1, Varför är det så viktigt för 50-+tanter att se ut som Pete Burns typ?

  Svara

  Helt rätt, häng ut alla som bara sprider elakheter i kommentarsfält överallt.
  Det är ingen mänsklig rättighet att bete sig på folks bloggar.
  Kanske människor då lär sig att inte spy ut saker man inte kan stå för.

  Svara

  HERREGUD! När man vräker ut sitt privatliv överallt. Morsan som rakar sin son i stjärten, dottern som har sex på en soptipp, sonen som ser sin mamma ha sex, dottern som kommer på sin brorsa med att onanera, morsan som kommer in o ser pojkvännen slicka hennes dotter. Dottern som är öppen för att prova en lesbisk experience. vad fan är detta? det kommer ju alltid att ligga kvar på nätet. O DESSA PERSONER TJÄNAR SÅ MKT PENGAR PÅ SINA FÖLJARE, TROR INTE DOM BRYR SIG OM SINA FANS, BARA OM DOM KAN TJÄNA PENGAR.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.