IvyRevel har en pop-up store i Mall of Scandinavia

Men alltså HEJ lilla butiken!!! Ivyrevel har ju varit min lilla onlinebebis sedan 2013 men det är fan något speciellt med att se allt såhär, och framförallt se och träffa våra kunder idag! Berättar mer om det nedan. Iallafall, vilket hästjobb hela vårt team lagt ner på att få denna butik färdig till öppningen idag och det blev SÅ bra.
[…]

Ni är alla välkomna till vår popup-butik hela helgen (Black Weekend fortsätter!) och såklart hela vägen fram till början av januari då vi finns där! Plan 1, Designer Gallery.//Kenza

Det här med pop-up stores för butiker som enbart är webb-baserade är bra på flera sätt.
1. Man kan klämma och känna på produkternas kvalité
2. Man kan få koll på märkets storlekar. Jag – som är en XL på HM, en S på Lindex, en M på Zara och lite allt där emellan på andra butiker – drar mig för att köpa kläder online från butiker jag inte har någon koll på storleksmässigt, så hade jag haft planer på att kitta mig i en silverfärgad kroppsstrumpa från Ivyrevel så hade jag passat på att besöka butiken på MOS. Nu har jag – som tur väl är – inga sådana planer. 🙂

Tidigare har DennisM och dmRetro haft en pop up-store i MOS, trots att det finns fysiska butiker på annat håll.
Med tanke på det ”Kina-krafs” han säljer så är det kanske inte direkt till deras fördel att folk kan känna på kvalitén före köp.
Handlar ni förresten från hans butik?
Har ni handlat från Ivyrevel någon gång?
Jag har köpt två tröjor från deras första kollektion för längesedan när de såldes på Kosta Outlet. Annars inte….

53 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det är väl något liknande som Nordic Tech House har i Gallerian dvs en butiksyta för tillfälliga varumärken:
    https://fastighetsnytt.se/2018/11/sa-ska-lowengrip-lyfta-nya-gallerian/
    NTH-butiken öppnade visst i helgen.
    Någon kanske har varit där och spanat?

      Ja, som det står i texten är det en pop-up, alltså något som är på besök tillfälligt 🙂 har börjat bli rätt vanligt – smart att köra under denna säsongen…

      fast det gjorde den inte alls.

    Pingisbord i guld! Genialiskt!!

      Varför är det genialiskt?

        Har blivit så less på mitt gamla i platina.

          ??????

    Aldrig köpt, skulle heller aldrig köpa.

      Och ingen bryr sig

        Camcam bryr sig ju tydligen med tanke på att det efterfrågades i inlägget om någon handlat där. ?

        Tydligen camcam eftersom att hon fråga. Ta din attityd någon annanstans

    Tycker att butiken är riktigt snygg. Bra jobbat av Kenza och hennes team !

    Sålde ut allt av det märket i en nyöppnad affär iUppsala i helgen.

      Menar du inte na-ke nu ? Ivyrevel har jag svårt att tro finns i nåm butik i Uppsala

        Varför skulle det vara konstigt att det fanns i butik i Uppsala? Det är ju inte direkt något suprexklusivt märke..

          För att märket endast säljs på Asos och Zalando så att en butik i Uppsala skulle sälja slut på Ivyrevel produkter låter orimligt.

            Nej, du har fel. http://kenzas.se/2018/11/12/photoshoot-tomorrow/
            Här bekräftar Kenza att hon har enstaka butiker som återförsäljare.

            Sälja slut sa jag väl inte men rea ut gjorde de.

          Kosta Outlet i de småländska skogarna sålde ivyrevel ett tag. Köpte en peplum(?)-tröja därifrån när det var i ropet med sådana.

        De finns i enstaka butiker (Källa: Kenza), ingen aning om uppsala har en av dem dock

        Såg det där i torsdags iaf.

      Vilken? Nyfiken Uppsala-bo??‍♀️

        En ny i Gränby. Kommer inte ihåg namnet. Nya utbyggnaden.

      Komstigt för butiken i mos är tom på folk. Varit där i fredags (öppning) och idag och knappt nåt folk utom enstaka tonårstjejer som bara går runt

    Jag saknar blondinbella 🙁 hoppas hennes paus inte blir långvarig

      Me too!

    Är det normalt att få diarré av stress?

      Tror det. Jag får det ofta iaf.

      Ja

      Kan få vid känsla av obehag, tex tandläkarbesök.

        * inför besöket, inte på plats i stolen 🙂

          Hahaha??

      Ja. Kom dock ihåg att det börjar vara tid för magsjukor nu (och fram till och med april). Om du misstänker magsjuka, stanna hemma! 48h från sista symptom (diarré eller kräkning)!

      Ja det är skitvanligt (pun not intended), det heter stressmage av en anledning ?

      Ja 🙁 🙁

      Får ALLTID det innan en tenta eller innan en större presentation.

    Engla fick en jacka samarbete från Countrydreams för hela 5699 kr mindre än 2 månader sen en annan jacka från samma företag för 6800 kr. Det är inte klokt. Men samtidigt beklagar hon sig att hon inte kom på att ena av tvillingarna hade vuxit ur sin didrikson overall så nu hoppas hon på att hinna handla medans black friday pågor. Egentligen hoppas hon på att företag Jollyroom ska höra av sig och sponsra henne. Vem är målgruppen undrar jag som läser hennes blogg vilken vanlig människa har råd att lägga 6-8000 på en vinterjacka. Skulle uppskatta om Camcam kan ta reda på hur mycket hon tjänar på sånna samarbeten är det tom betalt förutom redan dyra kläder? Vem ska hon visa upp sig upp i lilla Gimo liksom?

      En person som sparar och tänker till innan köp? Ytterkläder kan vara värt att spendera pengar på om det är bra kvalitet

        Hon köper bara billigt på H&M och Lindex det mesta är sponsrad så därav det hpn skriver i hopp om att något företag ska inleda samarbete med henne. Aldrig i livet att hon skulle spendera så mycket pengar på kläder förutom sina Gucci,Louis Vuitton väskor där kan hon inte bli sponsrad jon är ingen Kim Kardashian ??

      Välkommen till valfri Stockholmsförort, där har varenda kille mellan 15-40 år en vinterjacka från Parajumpers (8000-11.000 kr) eller Canada Goose (10.000kr). 6000 kr känns billigt i jämförelse…

        Glöm inte att (åtminstone i vissa förorter) är märkesjackorna ofta stulna (dvs klippta enligt den lokala jargongen) alternativt kopior köpta för tiondelen av priset på en originaljacka. Allt är inte som det verkar vara.

        Kopior fake jackor alternativt snodda.

      Jag är vad du kallar en ”vanlig” människa – tjej, 27 år, bor i en storstad. Har en höstkappa som kostade 5000 kr och en vinterjacka som kostade 8000 kr. Tycker det är bättre att köpa bra kvalitet som håller länge än billigt krafs på H&M.

    Ivy Revel har samma Kinakrafs.

    Köpte två tröjor förra året och de blev fula och noppriga direkt. Så inte speciellt bra kvalite, kommer inte köpa igen..

      Ivy revel alltså

    Är det Sindys pojkvän på väggen?

      Nej, det är en annan slirig kille som har ungefär lika unkna värderingar som Sindys pojkvän dock, och har en tendens att behandla tjejer som smuts. Obehaglig människa.

    För stockholmare finns massa ivyrevel-kläder på Afound på Drottninggatan till reducerade priser. ? De öppnade i somras tror jag.

    Någon som har koll på zaras storlekar? Handlade lite därifrån i helgen bland annat en joggingbyxa i XL, någon hoodie och t shirt i L men själv är jag en Medium på hm och dom flesta andra affärer. Hört att Zara har SMÅ storlekar men om CAM är Medium på zara och XL på hm så borde ju detta bli helknas för mig?

      Ja fast det är jättesvårt att jämföra med hm då alla kläder på hm oavsett storlek är typ small eller medium. Allt där är för stort för mig och för litet för min mamma.

      Tycker både Zara och H&M varierar i storlekar. Brukar oftast ha S, men behövde L i en kappa på Zara och S i en annan jag provade. Har även M i en tröja därifrån. Samma med H&M.

    Har köpt tre klänningar och en t-shirt. T-shirten var ok, inget speciellt. Den ena klänningen passar bra, men sitter inte uppe runt brösten (har en konstig skärning där), så måste typ tejpa den. Den andra klänningen var lite för stor om midjan, och väldigt kort, men tycker fortfarande om den (stl. M). Den tredje klänningen var allt för liten, och igen, väääldigt kort, stl. S. Den gav jag bort.

    Så nu köper jag inget därifrån längre. Allt är så jävla kort, sitter så jävla konstigt, ingen vidare kvalitet med tanke på priset, och storlekarna är sjukt knasiga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.