Kokar inte Expressen soppa på en spik här?

Jag förstår att Isabellas exklusiva uttalande till dem är bland det största de kommer publicera i år, men den här uppföljande artikeln känns bara lite…
Jag vet inte…

Ex-pojkvännens liv – under påhittat namn på nätet.

Är det en sensation som förtjänar störst utrymme på deras sida verkligen?
Det är väl inte mer anmärkningsvärt än någon annans liv på nätet under påhittat namn, exempelvis ”Kissie”, ”Dessie” och ”Paow”?
Eller ”Blondinbella”? Det är också ett påhittat namn för en person på nätet? De flesta vet ju också att det är exet som gömt sig bakom namnet så är detta verkligen en skandalös nyhet värt ”ettan”?

Jag skulle hellre se Expressen leta upp och publicera uppgifter som styrker de påståenden som  gjorts i pressen det senaste dygnet. De är ganska grova anklagelser som riktas mot exet, och i nuläget är det mer eller mindre ord mot ord – och Expressen är de enda som har dessa förstahandsuppgifter från Isabella och hennes livvakt.
Kan inte polisen uttala sig? Och om inte uttala sig? Uttala sig om att de inte kommer uttala sig så man vet att de är med på banan?

Vad händer nu liksom?
De kan ju liksom inte bara släppa den här bomben och sen…inget mer…
Hallå?

273 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Fast koka soppa på en spik är väl expressens och Aftonbladets (och kanske även ditt) sätt att skriva? De vill sälja lösnummer och klick, inte leverera högklassig journalistik.

      Ja, ibland är nog de flesta skribenter tvungna att göra det – trolla med knäna liksom – men här finns det ingen anledning att göra det kan jag tycka. Eller är det bara utfyllnad medan de gräver? Så kan det givetvis vara…

        Kan du inte kolla med Expressen?

        Är det ovanligt med utfyllnad menar du? 😉 Och du gör aldrig några inlägg för utfyllnad?? Du kokar aldrig soppa på en spik??? STOR humor ??

          När det gäller så här allvarliga saker?

            På tal om att koka soppa på en spik och spekulera…

            Citat Bloggbevakning: ”Har Hajen anlitat stalkern? Är det vad hon menar? Nått ex? Pappsen? Hunden Gillis? En av grannarna som vill ha tillbaka en lånad klänning? Eller har klonen brutit sig fri och är på jakt efter att ta över sin masters liv? Oavsett vad som hänt så är det absurt att publicera på det här sättet. Snacka om att BE om spekulationer kring människor i sin närhet…. Bara Bella skulle slå mynt av en tragedi., men allt för klicks antar jag…”

            Den som är fri från synd får kasta första stenen…

              Det var innan allt detta uppdagade sig. Expressen är för övrig de enda i det här läget som gått ut med förstahandsinfo så behovet för spiksoppskokade är minimalt för dem.

      Kvällstidningar bedriver inte granskande journalistik förutom med enskilda jobb. Så har läget varit länge nu.

      Tänkte detsamma haha vilken ironi att en fråga om att expressen kokar soppa på en spik kommer från CamCam haha humor – är det någon som ofta kokar soppa på en spik så är det CamCam 😀

      Rent tekniskt ljuger de ju inte. Han kallade ju sig själv på Insta och twitter för Lingonveckan. (får jag skriva så eller är det för tydligt?)

      Det kanske kommer som en överraskning, men majoriteten av den svenska befolkningen har ingen aning om vem Blondinbella är och färre känner till vem X är, så för kvällstidningarnas läsare räcker det här med information dvs en slaskartikel som man kan klicka sig in på och skumläsa för att sedan scrolla vidare.

        Fast jo. Många av befolkningen vet nog vem hon är eller har hört talas om henne även om de kanske inte just läser hennes blogg.

          Jag håller inte med. Otroligt få äldre än 25 på jobbet vet vem hon är.

            Herregud. Jag och mina vänner som det växer mossa på (vi är 45pluss) har alla stenkoll på Bella. Vi kanske är väldigt ovanliga då. Det är bra. Jag gillar att vara unik ?

    Artikeln gav ju absolut inget nytt så verkligen enbart klickbait

    Håller med. Mycket märklig hela historien.

      Någon som läst Isabella (och Pingis) bok AKTIEDROTTNING?
      .
      ”Aktier – bara något för ”ekonominissar”? Investera – gärna, men hur och i vad? Isabella Löwengrip och Pingis Hadenius har, genom boken Economista och podcasten med samma namn, länge kämpat för att kvinnor ska få ett bättre ekonomiskt självförtroende. Nu vill de ta ytterligare ett steg och sprida kunskapen om hur man investerar i aktier och andra tillgångar som får dina sparpengar att växa. Målet är att lägga grunden för ett sundare samhälle där kvinnor kan och vågar skaffa sig en bättre ekonomi och, genom det, sikta lite högre i livet.”
      .

        😉

    Click bait. Någon mer än jag som reagerar på att ”livvakten” borde lära sig att hålla tyst?

      Varför? Det finns säkert en anledning till det han gör. Tänk dig att han kanske vet att Bbs uppgifter är falska och de vill han inte förknippas med det? Alt annat scenario.

    Nä det är bara click bait och vilja att få honom att framstå som skum när de inte har de riktiga detaljerna att följa upp med.

    #Det går bra för media

      #detgårbraförBellasstatisknu – Snart är det dags att presentera siffror på Ocast. Lägligt!

      Sen visar det sig att H. gjort ett ärligt misstag på börsen, hur det nu kan vara olagligt vet vi inte. Han betalar tillbaka och vips så är allting bra igen, efter en vecka är allting glömt och Bella kan bekräfta 1.5 miljoner läsare på bloggen. Brilliant!

        🙂

          Vad menar du med denna kommentar, Camilla?

            Att det är en konspirationsteori i min smak. =)

              Men snälla någon.
              Ni tror alltså att Bella drar upp sina barn samt exman för statisktikens skull? Är det vad ni säger?

                En konspirationsteori är alltså inte på riktigt.

                Det vore inte första gången det händer – första gången på en sådan här stor skala givetvis om nu någon tror på det – men visst har det hänt att Bella clickbaitat med både barn och exmake 🙂

                De personer som påstår något annat har helt enkelt inte hängt med lika länge eller så är de bara bedårande godhjärtade och därmed något naiva.

        Haha, vet du jag hoppas du har rätt. ??

        Som det är nu är jag inte säker på att han var helt och hållet ensam med sina skumraskaffärer och vart allt kommer sluta. ?

    Jag hade också uppskattat om medier hade grävt lite mer seriöst i det, om de nu skall fortsätta skriva om det efter den initiala rapporteringen. Antingen det, eller bara låta det vara tills det eventuellt uppdagas något mer som är intressant, om H hör av sig för att ge sin version eller dylikt.

      Exat så ?

        Varför stavar du alltid ’exakt’ utan k? Uttalar du det så också?

          The real hmm är Paow! Hon stavar också så, den enda jag sett som stavar på det viset ?

            Aha. Det behöver alltså inte varit jag som lärt den fel utan andra med iPhone. ??

            Det är som att den en period alltid skrev SPM istället för som (fast små bokstäver) KAG istället för jag etc.
            Det var flera fel som florerade.

            Faktiskt AI som inte fungerade så bra på att språk annat än engelska. (Mobilen ville precis skrivs sp istället för så trotts att jag klart valde å och inte p ?)

              Förtydligande. Det var alltså många som skrev ut orden så och många som behövde vara uppmärksamma (vilket jag inte är ?).

              Det spreds via cloud.

              Min telefon skriver Kaj i stället för jag och flr i stället för för. Oavsett hur många gånger jag går in och tar bort de orden från ordlistan. Dock har jag Android.

                Allmänt problem på alla plattformar. ?

                Där måste jag faktiskt berömma gamla T9 som fungerade klockrent.

                RIP.

                  Man kan säkert ladda ner ett gammalt tangentbord till en smartphone, nu när du säger det. Som något typ av tillägg tänker jag. T9 var grejer det??

              Ville mobilen skriva ”trotts” också, eller tvingade du den?

          Tack för påpekande.

          Jag har ”lärt” mobilen fel ett par gånger och nu väljer den det och jag ser inte vilket alternativ den väljer. ?

      Men såhär gör ju kvällstidningarna jämt, oavsett vad de rapporterar om. Allt för att mjölka en story så mycket och så länge som möjligt.

    Haha det är ju den stilen du kör! Ett långt inlägg och så i sista meningen blir det antiklimax: Jag tänker INTE berätta vad som hänt Bella. Booooom! ???

      Om du inte gillar mig… ehm menar såklart Camilla, då kan du ba logga ut!

        Nänä…Magnus var det!! DU ÄR MAGNUS! Som tydligen håller på och kommenterar när han ska vara och stöka på gymmet? Älskling?

          Mâgnûs, om jag får be!

            Betyg 1 av 5.
            ’E – Échec’ på fransk skala.
            ’1 – Prestation nulle’ enligt schweizisk modell.

              Humorn i att du rättande någon du trodde det var men inte är. ?

        Logga ut om jag inte duger.

          ??

    Låter för mycket som en film för att hela historian ska vara sann. När det kommer till att barn är inblandade är det väldigt konstigt att inte göra det till ett polisärt ärende.

    Kidnappning? Vem har dom försökt kidnappat? Och dom här skumme bilarna, det dyker väl upp skumma bilar överallt där det bor folk med pengar. I vartenda villaområde kör det runt skumma bilar. Näe, jag tror det här är storm i ett vattenglas. Och livvakten, har hon kollat upp honom? Varför skulle x-pojkvännen riskera att bli hittad genom att ringa livvakten? BB insåg hur mycket trafik bloggen fick när stalkern dök upp och nu behöver hon ännu mer publicitet och då kom det här gyllene tillfället upp. Snokade på x-pojkvännen och fann att han troligtvis köpte sin BR i närheten av BB’s jobb i samband med att hon gjorde slut första gången. Är det han eller hon som blivit lurad?

      Han bodde av allt att döma i andra hand i en etta på 38 kvm.
      Denna lägenhet har inte varit på br-marknaden de senaste två åren så den ägs av någon annan än xbf.

      Det är så mycket som är skumt! Det är för mycket ”slumpen” att de träffas första gången i en trapp, hans kontor är intill hennes, bostaden på Östermalm. Han har säkert stalkat henne och var besatt av att få henne, vilket han lyckades med tack vare all extravagans lyx som deras liv varit särskilt senaste halvåret. Allt har liksom varit så extremt.

      Han visste såklart att hon skulle på den där tillställningen, väntad i trappen så de möttes två gånger och sedan…ja då sa det tydligen ”klick”.

      https://www.isabellalowengrip.se/2018/05/28/och-sa-kom-h/

        Det där inlägget, läste det i går, är själva definitionen av ”cringe”…

        ”När vi sträckte fram handen för att hälsa var det precis som på film. Tiden frös till is för några sekunder och vi fastnade totalt i varandra. Det var något med hans blick som fångade in mig, skarp men snäll. Jag minns bara honom den kvällen. När jag skulle gå (först av alla som vanligt), dök han upp vid trappan där vi hade hälsat några timmar tidigare och sa ”Om det är såhär starkt jag kan uppleva dig på bara en kväll så hoppas jag att vi får möjlighet att ses mer”.

          Uhuhuhhääää 🙁

      Det får du fråga rubriksättarna på kvällspressen om, det är ju de som skriver att det finns ett kidnappningshot, inte Bella själv. Hon nämner att det suttit skumma typer utanför hennes hus men hon nämner aldrig vad de haft för intentioner. Det kan hon ju omöjligt veta heller.
      Jag klagar på det ofta bland kommentarerna här, och ibland brister det för mig själv också, men läsförståelsen hos folk verkar verkligen bara bli sämre och sämre.

    Är det privatpersoners pengar som X trollat bort som börshaj?

      Svarta troligtvis. Pengar alltså.

        Nej det är inte enbart svarta pengar. Om ni läser (och förstår) vad som skrivs i tråden på FB så verkar det vara en hel del ”vanlisar” som är drabbade också.

    Precis, hur kan ingen annan än hennes livvakt bekräfta allt som hon påstår? Allt vi vet är att en kille frågat efter H typ och Bella flyr landet illa kvickt, ne vänta, först gala, sen flyr hon.

      Precis! Först gala, sen fly!

      Du glömde fredagens stora presslunch hemma hos Blondis. Undrar om mr Bodyguard kollade upp alla journalister som var på plats…

        Bella förlitar sig på att så länge hon är bland alla människor så händer henne ingenting.
        Känt fenomen i zoologin kallat ”safety in numbers” – alla som sett en antilophjord på savannen eller ett fiskstim i havet begriper vad teorin går ut på.

      Fattar inte varför livvakten snackar… Vilket företag hyr de honom av?

        Beskydd & Babbel AB

        AVARN Security fd G4S.

        Hon kanske ska ta en koll på den där livvakten också… han verkar inte vara så proffesionell… hon har kanske många hajar cirklandes kring henne.

      Det är väl inte polisanmält? Antingen för att det inte är nåt att anmäla eller för att inte Isabella ska bli granskad

        Men. Vad ni fantiserar. Man kan inte välja själv om man ska bli granskad eller inte, vill de av anledning granska henne så kommer de göra det

    Och varför litar alla helt och hållet på Bella och livvaktens uppgifter? Kan säkert vara sant, men det vet vi faktiskt inte än.
    Kan iaf finnas mer, det gör det oftast.

    Själv är jag enbart tacksam över att polisen inte uttalar sig. Det visar att de för en gång skull sköter sina olika uppgifter korrekt.

      OM de nu är inkopplade? Vet man att de är det?

        H har inte gjort kågot olagligt vad vi vet. Han har investerat pengar och förlorat dem. Det är inget polisen har med att göra.
        Att någon säker upp en person vid personens flickväns hem är inte heller ett brott, beroende på vad som sas. Men det lär vi inte få veta. Så vad skulle polisen vara inblandad för?

          Personskydd.

            Man får inte personskydd så där hipp som häpp, tro mig, jag har själv haft det och det är inte bara att knäppa med fingrarna.

            Personskydd för vadå? Att någon knackade på och frågade efter H? Eller på vilka grunder? Det har ju inte hänt något?

              Fundera lite över varför inget hänt i den mening du avser. Fundera också lite över om det bara är IL som är drabbad.

                Vad är det du menar skulle vara brottsligt i det som faktiskt har hänt, inte det som skulle kunna hända?
                Det här handlar inte om vad som skulle kunna hända utan om polisen är inblandad eller inte. Varför skulle de vara inblandade i att någon knackat på hennes dörr?

        Enligt Expressens krönikör finns inga polisiära ärenden kopplade till detta.

          Såklart, inget brott har ju begåtts. Det har stått ett par bilar på gatan utanför Bellas hus, det är ju allt. Inget hot har uttalats mot henne och familjen. Ett indirekt hot man väl man se det som.

      Ja det är standard att inte uttala sig under pågående förundersökning.

      Finns ingen anledning för dem att vara inblandade och därmed uttala sig. Troligen har H ej någon anmälan på sig för förskingring/bedrägeri eller vad det nu skulle kunna vara, och Bella har inte tillräckliga skäl att anmäla random person som knackar på och frågar om tredje persons whereabouts, möjligen om de verkligen hotat henne på något sätt. Uppenbarligen verkar hon tycka prioriteten gala, sen resa är lämpligare än att anmäla hot som man uppfattar är allvarliga mot sitt eget och sina barns liv men tja… Vad vet jag vad som försiggår sig i hennes huvud. Saken verkar inte vara en polisiär fråga på den info som kommit ut och såsom hennes livvakt bjäbbat ut om det.
      Tycker hela den här historien bara blir skummare och skummare, som någon skrev varför skulle H om han har sådana farliga personer efter sig, riskera att avslöja sig genom att kontakta livvakten och indirekt Bella om de uppfattar hos mot henne/dem två? Märkligt!

    Jag är för nyfiken på vad Isabella kommer lägga upp här näst på insta story ?‍♀️

    Alex & Sigges ”klonkonto” Felix & Pagge, är det payback från Perfect Day för att BB hoppade av realityserien som skulle göra med dem? Som hon inte informerade dem om att hon hoppade av utan bara skrev på bloggen att hon inte tänkt göra den?

      Det tror jag!

      Yes, tror det. Alex hade med Isabella i sin pod, sedan (i samma veva?) kom planerna på realityserie. De började spela in en pilot att sälja in…. Nu plötsligt menar Alex att ”hon säger väldigt många dumma grejer” och så Felix & Pagge… Klart det är lite ”get back at her”. 🙂

        Schulmans är lika mysiga som vanligt med andra ord…

        Intressant med tanke på hur djupt inne de var och slickade röv på henne i podden.

          Alltså så långt upp Alex tunga var där under den ”intervjun” var bara pinsamt.

          Men hon öppnade ju denna möjlighet själv genom att totalt oproffsigt avbryta deras planer genom att gå ut på bloggen om avhoppet utan att prata med dem innan.

          MEN… Schulmans är ju sanslöst vidriga här som äkta kränkta mediemän som ska köra härskarteknik på alla.

          Tror stenhårt på att hon Bella fattade till slut att hon inte skulle målas upp i ett så i bra ljus, tror produktionen var inne på att indirekt håna henne genom serien, typ blondin som leker företagare kind of vibe. Se bara hur Alex och Sigge pratar med henne när hon intervjuade dem. Tror inte ett dugg på att ’timing var off’.

    Just det …denna livvakt verkar ju vara en aning på x:ets sida.Kände dom varandra innan han mötte Bella.Var det x:et som rekomenderade honom….?

      Eller alternativt om vakten vet att Bb hittar på och går ut med falska uppgifter och inte vill ha något med det att göra.

    Jag vet inte riktigt vad jag ska tro om det hela. Å ena sidan har vi bara Blondinbellas ord om hela den här historien. Men å andra sidan har vi en fd pojkvän som bevisligen gått under jorden och låter Blondinbella & co hänga ut honom (varför skulle han annars stänga ner sitt Twitter konto och gå i radiotystnad medan hans rykte körs i botten?). Samt att inget i den här historien stärker Blondinbellas varumärke. Det ger henne mycket klick nu men hur påverkas hennes varumärken i längden av att bli sammankopplade med en misslyckade börshaj och dödshot av farliga typer?

    Vissa tror att det är påhitt men tänk ett steg längre. Skulle övriga affärspartners i hennes företagsgrupp få den här idén framlagd för sig och sagt ”ja, låter som en superidè, låt oss köra på med att du fejkar ett kidnappningshot, försvinner från landet samtidigt som din pojkvän går under jorden och blir uthängd som fifflare”?

    Alternativtet är att hon skulle ha hittat på allt det här och dragit igång det hela utan att pratat med övriga affärspartners. Hur tror ni affärsrelationen ser ut i Löwengrip när övriga förstår att allt bara var en bluff?

    Jag lutar nog åt att det hela är sant men att vi inte vet hur mycket Blondinbella själv har varit inblandad, vad hon vetat och vad pojkvännen gjort med hennes pengar.

      Mjaa, är det ett påhitt, då är nog hennes bolag på vippen att falla helt. Men jag tror inte det är ett påhitt utan så som det verkligen ser ut.

        Det är det jag menar. Det är för riskfyllt för att vara ett påhitt eftersom om det kommer fram är trovärdigheten körd i botten. Samt att jag inte ser någon PR fördel med att potentiella kunder och affärspartners känner till att företagets ansikte utåt haft samröre med skumma typer.

      Jag tänker att det finns sanning i det, men att Bellas och hennes livvakts slutsatser inte nödvändigtvis måste vara riktiga eller sanna. Att en person står utanför ens hus betyder inte att de är där för att kidnappa en. De kanske bara var intresserade av pojkvännen. Har några faktiska hot mot Bella framförts? De kan i så fall polisanmälas och utredas.

        Ingen har kanske gått under jorden. Båda kanske sitter häktade? Har någon tänkt på det?

          Så du menar att Blondinbella fick gå på presslunch och sedan gala i lördagskväll innan hon sattes i häkte? Låter inte särskilt sannolikt.

          En häktningsframställan som åklagare lämnar in till tingsrätten när någon begärs häktad är allmän handling. Allmän handling är även tingsrättens beslut om misstänkt ska häktas eller ej.
          Skulle X eller Bella eller bägge vara begärda häktade eller häktade skulle detta vara känt och med största sannolikhet vara publicerat någonstans (beroende på resultatet av etiska diskussioner på redaktioner etc).
          Troligast är att de ”gått under jorden”, inte att de sitter frihetsberövade.

        Är väl bara kvällstidningsrubrik att de skulle kidnappa? Bella har väl bara uttalat sig om att bilen var reggad på någon dömd för människorov, inte sagt att hon själv har hot mot sig ATT bli kidnappad?

    Jag undrar lite samma sak som andra har varit inne på redan: varför är det bara Bella och livvakten som uttalat sig? X har ju ett ganska ovanligt efternamn och alla vet ju varifrån han kommer, så det borde inte vara så himla svårt att leta reda på hans föräldrar och be dem uttala sig också.

    Och innan någon hoppar på mig: det är JÄTTEVANLIGT att kvällstidningarna söker upp närstående i sådana här fall och ber dem uttala sig. Så personligen förstår jag inte varför Expressen inte ratsitat fram X familjemedlemmar.

      Personligen är jag helt övertygad om att tidningarna gjort det, och att föräldrarna fått order om att inte svara, eftersom allt tyder på att de vetat att de här är på gång. Alternativ så har de också gått under jorden, har Bella fått besök är det ju inte allt för långsökt att även mamma och pappa fått påhälsning. De sökte ju inte upp Bella för att hon har en blogg utan för sina kopplingar till ex:et.

        Någon skrev ju en kommentar om att hans syster bytt namn på facebook så det verkar som familjen har vidtagit försiktighetsåtgärder också.

    Hela den här historien blir bara allt märkligare. Storm i ett vattenglas, snart bedarrar allt. Och allt är som vanligt igen. När det gäller Isabella blir det upphausat. Lappar, stalker och gud vet allt. Sedan blir det knäpp tyst, sen står vi där och undrar, men vad hände som med lappen t.ex.

      Exakt så!

    Kan inte låta bli att beundra Blonda då hennes minst sagt märkliga snyftsagor ger massor av sympati från flocken.
    Kanske man skulle granska Blondas räkenskaper lite närmare…..kanske Ekonomistan lever/levt över sina tillgångar?

    Märkligt hur hennes slösande sällan väcker reaktioner.

    Jag kom på vad boken Bella släpper nästa år kommer att heta: ”BLOCKCHAIN”.

    Rada gärna upp era förslag ??

    Sedan tidigare har vi:
    ”Hajen VI” och ”i det lugnaste vattnet”

      Konsten att överleva ett hot

      Warning! Sharks!
      Jag hajade aldrig
      Hajfenssoppa och andra recept på katastrof
      Shark bite

        ”Jag hajade aldrig” Hahahaha så dålig men så bra!

      Ingen fena till haj.

    Tänker att egentligen vet vi ju ingenting om vad som hänt – Bellas versioner brukar ju inte alltid stämma…

      Jag också.

      Tex är det inte underligt att X försöker nå henne om och om igen. Vill han kanske inte sitta själv med svartepetter? ??

        Exakt – varför vill han dra in Bella i det här? Och varför pratar hennes livvakt med Expressen?
        Så många frågor och enbart en (eller två om man räknar livvakten) version av det hela…

          Han måste få tag i henne för hon är ju också insyltat i det hela…Klart som korvspad. Tror inte ett dugg på att allting som uppdagats kommer som en chock för henne.

    Men det finns väl inte nåt polisärende? Att fiffla bort svarta pengar kommer ingen att anmäla. Rubriken har ju varit ”kidnappare” hos Bella,men sas det nåt hot om det till Bella? Det enda är att nån okänd frågat efter X…men resten känns som fantasier..Men vad vet vi….spännande är det iallafall….

      Men va, det borde väl visst intressera polisen om det är svarta pengar.

        Vem vet om pengarna är svarta eller lagliga? Går ju inte att utreda hos polisen. Kan vara legitima affärsmän som anlitat skummisar? De som kan anmäla är X,Bella eller de som betalt X för att spekulera på börsen,som inte är olagligt…om de anser sig lurade. Dåliga köp och att förlora är inte olagligt….

          Exakt! Och dessutom verkar det inte enbart vara svarta pengar. Det är endast något folk har fått för sig och sedan har det blivit en ”sanning”. Läs tråden om H på FB så får ni en (förhoppningsvis) bättre uppfattning om vad som kan ha gått snett.

            Vad heter tråden ?

      Ja, som en spännande kriminalfilm, undrar om dom får varandra på slutet?

        Näää, Beck brukar bara sluta lyckligt för grannen som får sin stänkare

    Det är inte konstigt att varken H eller hans familjemedlemmar har uttalat sig. H är på flykt, tror inte han för tillfället är supersugen på att svara i telefonen när okända nummer ringer, eller har något intresse av att uttala sig om det hela i pressen. De uppgifter som hittills kommit fram tyder på att det stämmer att han förlorat pengar som tillhört andra och som han nu inte kan betala tillbaka.
    Hade jag varit familj till H så hade jag dragit mig för att svara när okända nummer ringer, alternativt slängt på luren om den i andra änden presenterar sig som journalist.
    Det är heller inte konstigt att polisen inte uttalat sig i pressen.
    Och det är inte konstig att Isabella har uttalat sig, det är för att tydligt markera för de som hotar att hon inte längre har något med H att göra, samt att hon tydligt talar om att hon har skydd som kommer göra det svårare för dem att hota eller närma sig obemärkt.
    Det finns inget ”ord mot ord”, H har sätt sig i klistret och flyr, det har drabbat de runtom honom. Att Isabella skulle hittat på hela historien är absurt.

      Och just det… Det är inte ens säkert att det finns någon polisanmälan. Handlar det om kriminella personer så kommer de inte göra någon anmälan hos polisen direkt, de sköter saken själva istället.
      En anmälan från H finns förmodligen inte heller, eftersom han förmodligen skulle åka dit på den själv.
      Oklart om en anmälan kan göras från Isabellas sidan, beror på hur hotbilden har sett ut. Har de varit riktigt skickliga så har de sett till att det inte finns något som går att polisanmäla.

      Jag tror att exet kommer uttala sig inom kort. 🙂

        Oj, nu skriver vi ut hans namn också 😉 Inte så att du sitter inne med lite information? Smaskigt värre 🙂

        Får man skriva hans namn nu?

          Nä, my bad!

        Tror eller vet?

          Tror. Givetvis.

        Så ordern från chefredaktören ang pressetiska regler gäller inte idag? (Namn)

        Haha Camcam den första att bryta sina egna regler är du!

          ?

        är det nu tillåtet att uttala namnet?

    Tyckte en av Bellas kommentarer var intressant:

    ”Det uppenbarar sig nya skulder hela tiden.”

    Tyder på att hon är insyltad, annars skulle hon aldrig ha insyn i hans skuldsituation.

      Detta med nya skulder som uppenbarar sig har börjat sippra fram så smått på nätet nu..
      Så nej, det betyder inte att Isabella är insyltad i affärerna. Kan helt enkelt bara vara så att hon genom diverse källor fått vetskap om dessa som förlorar pengar något tidigare än resten av oss…

        Fast det var ngt av det första hon sade till expressen.

        Jag tror att hennes ekonomi är drabbad

      Jag skulle gissa att hennes mediaoffensiv just nu har att göra med just detta, att hon faktiskt haft mer insyn än vad hon vill erkänna. Hon tjänar på att få berätta sin version först och utmåla sig som endast ett offer för omständigheterna.

    Vänta nu – uttalar sig skvallerbloggen om hur skvallerpressen skriver sina artiklar?? Haha ??

    Enl Hans Wiklund, som har med Brottcentralen att göra, är, honom veterligen, ingen polisanmälan gjord. Sa han på Mix Megapol imorse.

    Det här börjar bli allt mer underligt. Både BBs utförliga uttalanden på flera nyhetssajter (inkl. livvaktens uppdateringar!) och det hon påstår. Varför denna iver att dra ner H i smutsen? Har han verkligen lurat/stulit (det är allvarliga påståenden) eller har han förvaltat/investerat pengar åt andra och förlorat dem (det kanske inte har gått rätt till, men det vore mer förståeligt). Och när det gäller BB: OM man verkligen älskar någon (även om denne har investerat bort en massa pengar) och OM han verkligen hotas till livet, beter man sig då såhär, även om man väljer att ta avstånd? Och när hon dessutom vet att ett stort skäl till hans eventuella förehavanden är att desperat försöka vara henne till lags och vinna hennes hjärta? H är säkert ingen dununge, men han förtjänar inte allt detta. Han verkar vara en ung kille som blev väldigt kär och bländad av det goda livet (som BB kräver).
    Hon sänker honom helt, drar hans namn i smutsen så mycket det bara går, gråter ut offentligt med detaljer som understryker hur lurad och rädd hon är och vilken hemsk bedragare han är. Ser till att han får ALLA emot sig. Varför gör man det? För att om han eventuellt själv skulle säga något om henne skulle det inte låta trovärdigt? Det hade räckt med ett kort uttalande.
    Istället känns det som om det finns mer att nysta i här. Kanske är hon själv insyltad, har inte helt rent mjöl i påsen, och är livrädd för att det ska komma fram. Hennes lyxliv har blivit extremt sista året och pengarna måste komma någonstans ifrån. Vad vet jag, man kan bara spekulera. Men hon går ut för hårt emot honom för att det ska verka trovärdigt, och kastar honom åt vargarna på ett sätt som skapar stora frågetecken.

      Såklart hon tjänat pengar via hajen!
      Hon är vettskrämd nu.

      Maffian var hos Bella och letade efter H… då blev hon nojjig och stack. Fanns ett hot stannar man, kopplar in polisen och låser in sig.

      Bella och Hajen är utomlands och kokar ihop ett vattentätt fall … hon vill ju inte förlora dom 30 miljonerna som ligger i huset……

      Är folk så körkade att dom sväljer allt hon säger???
      Ni borde väl ha lärt er liite….

        Haha, jag tror de två ligger någonstans i värmen och solen med ett glas skumpa och skrattar gott åt denna spekulationscirkus som pågår.
        Spännande fortsättning väntas!?

          Haha…. sssschhhhhh så får man inte säga lol

          Javisst, hon fick nog med sig Odd på den svängen med…och barnen…och hela företaget, såklart. Är ni på riktigt eller?

      Redan i september kommenterade jag några gånger här i bloggen att Bellas plötsliga ”rikedom” kan ha kommit från HH och spekulationer t ex i bitcoin. Bella kan också ha fått privata lån för att kunna köpa huset (bolån i den storleksordningen finns inte). Ett utmärkt sätt för någon att tvätta pengar via en mäklarfirma som sen lånar ut dem.
      Jag tror att Bellas ekonomi har varit mer sammanvävd med HH affärer än Bella önskar för närvarande.

        Jag tror att du slog huvudet på spiken!
        Särskilt den sista meningen.

        Frågan är hur detta kan bevisas? Är det någon myndighet som faktiskt gräver i detta?

        VART kommer alla pengar ifrån så plötsligt? Jag tror det som kan svara på det mesta till att börja med är hennes egentliga andel i NC och vad det gett ut. Plussa det med hur mkt hon tjänar på blogg / bolag etc. (det mesta offentligt) och minus alla stora kostnader som hon naturligtvis alltid flashar – ganska lätt att räkna ut lite grovt hur mkt hon har att göra med och vad som är rimligt, eller inte.

        (Angående NC – Källa: Bella själv, antingen från Framgångspodden eller om det var Breakits podd)

          Tror endast hon lyckats få banken att acceptera andelarna i NC som säkerhet för lånet. Någon utdelning lär hon inte ha fått från det bolaget.

        Har också ett stort frågetecken hur en ensam privatperson kan ta bolån i den storleken.

        Låt säga att slutpriset på huset hamnade på 25 mellan tummen och pekfingret. Och hon hade 7.5 (30%) att stoppa in från det gamla huset. Vilken bank går med på ett bolån på 17.5 till en person, har hon verkligen lön/utdelning som täcker ett så stort bolån.

          Huset är antagligen köpt via ett av hennes företag.

          Den banken som har en kund som har ekonomi till lånet vilket hon har. Hon har väl som alla andra, utvidgat sitt redan befintliga lån? Varför har ni så svårt att fatta detta?

        Sigge, du snackar i nattmössan, det räcker att gå in på comprice för att se att ett lån om 30.000.000:- visst går att få, man betalar isf 10.000.000:- i handpenning vilket hon antagligen har fört över med sitt redan befintliga bolån på sin bank minus ihop med vinsten från hussäljet, det blir ca 50.000:- i ränta och 50.000:- i amortering. Hon drar in ca 500.000:- på bloggen varje månad. You do the math.

          I Framgångspodden sa hon dessutom att hennes ränta är 0,86 % (tror jag att det var) vilket är otroligt lågt!

    Anyone know what’s happened with the nanny?
    Isabella wrote in her blogg recently that she asked X to pick up her kids from school (guessing it was more a serious relationship than ”open” if she sends him on these types of errands) just curious where the nanny is?

      vacation 🙂

    Vem vet om pengarna är svarta eller lagliga? Går ju inte att utreda hos polisen. Kan vara legitima affärsmän som anlitat skummisar? De som kan anmäla är X,Bella eller de som betalt X för att spekulera på börsen,som inte är olagligt…om de anser sig lurade. Dåliga köp och att förlora är inte olagligt….

    Stordalen ska nog skratta sig lycklig som inte tog BB i båten och startade bokförlag. Hur hade det sett ut att kompanjonen fick fly potentiella kidnappare.
    När tidvattnet kommer visar det sig vem som badar naken!

      Alla i branschen skakar på huvudet åt all dramatik som just nu utspelar sig.

        Vilken branch?
        Hotell? Bokförlag? Svindel?

      Rent logiskt bör det vara
      ”när tidvattnet dra sig tillbaka då ser man vem som badar naken”
      När tidvattnet kommer (alltså högvatten) så bör man vara på land om man befinner sig på platser med kraftiga tidvattenrörelser 🙂

      ”skratta sig lycklig” – hahahaha!

      Du gjorde just två flugor på smällen och missade båda ordspråken du försökte krydda med.

    Nu fattas det bara att Natural Cycles inte funkade och det växer en liten hajunge i magen på Bella så är såpan komplett.

      Hallå, det kanske växer twins?? Och bella säger aldrig ngt och hon å hajen tar varsin unge och uppfostrar dem på olika håll. Sen när de blir lite äldre så träffas de på ett läger och kommer på att de är twinssiess egentligen, så de bestämmer sig lixom för att byta plats m varandra och sen få sina föräldrar att bli tsms igen.

      Mörthen och Tårsken ?

    Jag hoppas jag blir blockerad pga spenderar alldeles för mycket tid här

      HAHAHA!!!!! 100%… arbetsuppgifter samlas på hög.

      Hahaha här är en till 😀 😀

      Samma här…

      +1… Mitt tentapluggande gynnas inte av den här historien om man säger så…?

      Haha samma här. Detta är bättre än när jag följde Lost!

    En sak jag absolut inte kan förstå, är varför har livvakten uttalat sig om att H försökt kontakta honom/BB för att reda ut allting? Är inte det skitdumt om maffian nu skulle vilja kidnappa BB? De skiter väl i om hon vill ha något med honom att göra eller inte, de är ju ute efter honom. Så om de då vet om att H vill reda ut saker och ting med henne och älskar henne, blir inte hon bra leverage då? Motiverar inte det dem till att faktiskt försöka kidnappa henne eller någon som står henne nära, för att de vet om att H inte hade kunnat se på och låta det hända? Förstår inte alls varför det var nödvändigt av livvakten att uttala sig om det…

      En FB-teori verkar vara att livvakten då understryker att X inte är tillsammans med Bella, för att minska risken att folk söker efter henne för att hitta X. Men jag håller med om vad du skriver, och tänker i samma banor.

        Men då borde det ju räcka med det de sa innan, alltså att hon absolut inte vill ha något med honom att göra, att hon inte tänker hjälpa honom etc. Visst, uttalandet kanske understryker att BB avvisar Hs försök till kontakt, men det säger ju också att han fortfarande bryr sig om henne, och i den här situationen vill man verkligen inte vara någon han bryr sig om…

          Precis. Håller med dig att det var det intryck man fick. Men hoppas att livvakten vet vad han gör, och den teorin gör det lite mer förståeligt iaf.

    Alldeles oavsett vad H har gjort så fastnar jag på att Bella ändrade sitt leverne ganska ordentligt kort tid efter hon började umgås med H. Vid skilsmässan var det inte helt självklart att hon skulle ha råd att behålla huset själv och bara kort tid efter har hon råd att köpa hus i 30 miljonersklassen och vältra sig i lyx på hotell, modevisningar mm.
    Om bloggen omsatte ca 500tusen i mån för att sen gå upp mot 1,5-2 miljoner i mån på kort tid så borde bloggen vara fullständigt nerlusad av reklaminslag. Visserligen mkt reklam på hennes blogg men inte SÅ mkt.
    Min gissning är att hennes extrema leverne har berott på snabb ökning av pengar….pengar som kommit genom H på ngt sätt.
    Bella riskerar att förlora allt, om hon inte redan gjort det.
    Tror hon är mer insyltad än hon ger sken av.

      En annan sak som oxå skaver är att Bella har åkt iväg med barnen. Om det nu finns hot mot Bella så borde det va säkrare att barnen befinner sig med sin pappa och inte med Bella.

        Tro inte på allt som skrivs. Det är inte alls säkert att barnen befinner sig tillsammans med henne. Eller att hon flytt utomlands. Barnen kan lika gärna vara i Sundsvall med en släkting medan Bella dragit sig undan längst ner på Ölands södra udde. Finns det en verklig hotbild håller man inte på att hinta om var folk skulle befinna sig, och med vilka.

          Hur har hon hintat vart hon befinner sig menar du? Utomlands är…. Stort.

        Det kan ju också vara så att både Bella och Odd är tillsammans med barnen. Eller hur? Hoppas att de är det och hittar tillbaka till varandra. Då kanske vi kan få tillbaka den ”riktiga” Bella igen. Det hade vart en fin utgång och en toppenstory: ”Odd och Isabella fortsätter att vara gifta – Vi fann varandra igen”
        Mja då?

    Alltså CamCam, jag tänker att det är du som kommer vara den som gräver fram vad som är sant och inte 🙂

      Allt borde vara ganska lätt att ta reda på för den som har tid och är lite smart. Ganska mkt information är offentligt och lägger man ihop allt (genom att kontakta rätt myndigheter och folk) kan man snart bilda sig en uppfattning om vad som faktiskt händer.

    Jag tror som flera andra att Bella är mycket mer insyltad i detta än vad hon vill påskina. Nu jobbar nog ’Head of Damage Control’ för högtryck för att rädda det som räddas kan av varumärket.

    … dessutom är det väl hyfsat märkligt att det är livvakten som uttalar sig. But Why?

    Jag tror ju att mycket av den här härvan kommer just från Bs behov av rikedom. Först dumpade hon exet och jetsettade med Stordalen. Som en reaktion blev plötsligt exet stormrikt, köpte dyra klockor och vet inte vad, och då var Stordalen off och exet på igen och hon sååå kär. I övrigt är jag övertygad att hennes egna plötsliga rikedom också har med det här att göra. Hon har inga toppnoterade bolag och hennes namn inte så stort som hon ger sken av.

      Många har undrat här senaste året vart alla pengar i Bellas liv plötsligt kom ifrån. Gick inte ihop med vad hon sagt alldeles nyligen (oron om hon skulle ha råd att bo kvar i förra huset osv)…

    Men hur ska det här gå? Är Isabella bara på påtvingad semester och time-out eller har hon faktiskt gått under jorden? Med barnen? Och hur länge ska hon ligga lågt? En vecka? En månad? Längre? Kommer hon kunna fortsätta med bloggen och sociala medier eller vad händer?

    Förstår att det inte är första prio just nu, men undrar ändå. Jag är inte förtjust i Isabella som person, men just nu lider jag verkligen med henne. Och O och barnen. Tror jag bara försöker tänka mig hur allt ska kunna bli som vanligt igen. Att vi ska fnissa åt hennes ”plant-based lunch” och instastories och störa oss på reklamsamarbeten och ”bygga bolag”. Inte sitta och undra över om folk verkligen ger sig på en ex-flickväns barn och hur man får skyddad identitet. Känns bara så sorgligt och även om livet går upp och ner för oss alla så kunde jag aldrig föreställa mig att det skulle gå såhär illa.

      Håller med dig, detta är en sådan händelse som gör att livet delas upp i ett ”före” och ett ”efter”. Detta är något som kommer följa med henne och hennes varumärke samt image hela livet. I jämförelse med det här känns ”This is so fun” och ”maskrosbarn” oskyldigt och tryggt på något sätt, jag vet inte. Det här är ju fan bara hemskt.

    Lite OT men tror ni att Odd ångrar den enorma Isabella-tatueringen han gjorde för några år sedan….

      Kanske, kanske inte. De är kopplade till varandra livet ut så är ingen jätte katastrof. Vill han inte ha den så får han köra laser och en cover up

        Tänk om de blir ihop igen?

          ?

            Inte omöjligt att de blir ihop igen. Imagine, han stödjer henne genom dramat med H, hon inser att han ändå var ganska ok och faller för honom igen. Smidigt att de fortfarande är gifta och tatueringen sitter kvar. Kul om H hjälper dem att hitta till varandra. Tror hon t o m lämnade O för H och ångrar det nu.

              Lever du i någon hollywood värld eller? Vad får dig att tro att Odd är en toffel som skulle ta tillbaka henne bara för att det passar henne?

    Expressens nivå på rapportering är i alla fall anmärkningsvärd. Först den där krönikan och nu artikeln om ”28-åringens dubbelliv innan Blondinbella tvingades fly”.

    Blondinbella. Och som bäret på bakelsen har artikeln en faktaruta som förklarar vem Barney i TV-serien ”How I met your mother” är. Känns seriöst verkligen, om hon och hennes barn verkligen skulle befinna sig i fara.

    Nu funderar jag ohälsosamt mkt på detta känner jag men om man ska utgå ifrån att det Bella sagt stämmer att både hon, barnen OCH Odd blivit ”förflyttade”……varför skulle de vilja Odd ngt om Bella stått helt utanför H s affärer och varit ovetandes hela tiden. Odd och H har ju knappast någon koppling såvida de inte är direkt ute efter Bella oxå….Odd och Bella är fortfarande gifta på pappret. Säg att tex Bellas nya hus är finansierat men någon annans pengar, då finns det ju klart risk att de ger sig på hennes man oxå.

      Men sååå svårt är det inte att förstå.
      Odd är kopplad till Bella via barnen. H är skyldig pengar, han har inga. De går på Bella som var kopplad till H och som skryter om att hon har pengar, Bella flyr. De går då på Odd istället för att få Bella att betala = Säkrast att även Odd befinner sig på säker plats.
      Det är ett av många tänkbara scenarion, och för att vara på den säkra sidan så får man agera innan något händer.
      Ungefär som att man tar på sig en cykelhjälm ifall man är med om en olycka, man tar inte på sig den när olyckan redan är skedd

        Varför skulle Odd gå under jorden om inte ens polisen är inkopplad, undrar jag.

          Av anledningarna jag nyss skrev. Eller, så simpelt att han vill vara med sina barn och de har gått under jorden tillfälligt?
          Om Bella har ett säkerhetsteam som hon skriver, så jobbar de efter tänkbara scenarion och agerar utefter det. Ett tänkbart scenario är att de använder Bella för att komma åt H, och att de skulle kunna använda Odd eller barnen för att komma åt Bella

        Dom har ALDRIG vart på Bella.
        Dom letade efter Hajen….

        Vad är det folk inte fattar?

        Men eftersom Bella kanske inte har rent mjöl i påsen så flyr hon…

          Vad är det du inte fattar? Hon har dragit för att de inte ska få chansen att kunna vara på henne eller hennes familj. Hon agerar före för att undvika en sån situation. Hade det redan hänt hade läget sett helt annorlunda ut, med polis osv inkopplad. Sen vet varken du eller jag vad de sagt när de besökt henne eller vad H berättat för henne tex.

        Ja så klart, men du missar min poäng. De skulle inte vara lika intresserade att gå efter Bella och Odd om inte Bella hade ngt som va deras….t ex Bellas hus betalt med deras pengar.
        Om det är som Bella säger att hon stått helt utanför så skulle de förmodligen gått på Bella men knappast Odd, han är för långt ut från H. Då har säkert H andra i sin närhet som skulle vara mer intressanta. Odd är lixom lite för långt ut på linjen från H om det bara skulle vara H de va ute efter. Är de däremot ute efter H OCH Bella så ligger Odd närmre till hans eftersom Bella och han fortfarande är gifta.

          Fast hur ser det ut med pengar med andra personer nära H? Skryter de om saker öppet? Bella lägger ut lyxlivs inlägg konstant, skryter med dyra saker och blivit sammankopplad med H i media. Beroende på iq nivån på de som är efter H så är det inte konstigt att de fastnat för Bella. Odd är inte så långt ifrån

    Tror bara du är lite bitter för att din redaktion gjorde bort sig rejält. Ni visste allt, hade det bekräftat och kunde haft ett scoop men sjabblade bort det.

      …mvh offended journalist

    Vem står egentligen som ägare till BB’s hus? Är det registrerat i fastighetsregistret ännu?

      Ingen aning men det kan ta upp till sex månader efter köpet innan lagfart registreras.

      Hon äger inte huset. Hon hyr. Det tar 10 dagar att registrera.

    Kan det inte göras en sammanfattning om allt som hänt i denna historia? Har inte hängt med men känner mig ändå för nyfiken för att inte veta, men för slö att läsa igenom allt som skrivits.

      Isabella gick plötsligt i förra veckan ut med ett blogginlägg om att hon blivit tvungen att avbryta sin relation med exet, och att hon mådde otroligt dåligt. Spekulationer utbröt. Hon förklarade på Instagram att exet utsatt henne och barnen för enorm fara. Ännu mer spekulationer.

      Igår gick hon ut i Expressen och berättade att exet, som levt på daytrading, inte tjänat ihop till sina pengar själv. I stället har han (olagligt, eftersom han ej har tillstånd för detta) placerat andras pengar. Oklart vilkas, men det har rört sig om stora summor. Bortåt 50 miljoner, påstås det. Nu är de pengarna borta, tradingen gick åt helvete.

      De som förlorat sina pengar vill ha tillbaka dem. Exet kan inte betala. Därmed har det uppstått en hotbild. Antingen har de som förlorat pengar anlitat kriminella indrivare. Eller så var det kriminella som exet placerade åt till att börja med. Jag tror ju att det är det senare.

      Hursomhelst. Indrivarna har kontaktat Isabella för att få tag i exet. Isabella har i det skedet av sin livvakt fått rådet att genast avbryta relationen, tydligt berätta offentligt att det är helt slut mellan dem, och sen fly landet. Enligt Isabella har exet också flytt och även Odd och barnen hålls på hemlig ort.

      Sen kan det vara så att Isabella på något sätt är mer inblandad i hela härvan än hon vill uppge, men det är spekulationer. Jag, liksom många andra, undrar väl lite om det är en slump att hon blev mycket rikare efter att hon träffade exet. Normalt sett tar ju t ex en skilsmässa ganska lång tid att återhämta sig ifrån, inte minst ekonomiskt. Men här har vi snarare sett en redig uppväxling i hennes livsstil. Men, finns det en koppling lär Isabella göra sitt yttersta för att dölja den.

    Vad händer nu med hemma-teamet och barnflickan? Ska dom gå till arbetsförmedlingen eller??? Och BB som varit så oumbärlig på kontoret. Hur går snacket i grannskapet mån tro? Näe, hon skulle hållit fast vid Odd och villan.

      Varför skulle hon stannat med någon hon inte vill vara i en relation med? Och hur är det relevant?

    Varför görs ingen polisanmälan om någon ”tvingats fly landet”? Det börjar nog lukta rejält misstänksamt nu. Sa nån pengafiffel?

      Med största sannolikhet kan en anmälan inte upprättas i nuläget. Att någon knackat på och frågat efter X eller att en bil väntat utanför på gatan är inget olagligt i sig. Ser inga konstigheter med att polisen inte är inkopplad just nu.

      Hon har råd att ta de säkerhetsåtgärderna. Hon har möjlighet både med jobbet och ekonomiskt att åka iväg ett tag. Hade sett annorlunda ut om det inte fanns ekonomi för det, då kanske man hade tvingats fly pga konkreta hot. Nu flyr hon för att hon känner sig hotad

      Om polisen får nys om något olagligt – har inte de då skyldighet att agera oavsett ifall offret polisanmält eller inte?

    På FB hänger så många upp sig på klockan BB fick i födelsedagspresent av H. Den ska vara köpt med H’s svarta pengar, och man frågar sig varför hon flashar den på gala… Ingen som erinrar sig om att man då det var aktuellt påstod att BB köpt den till sig själv? Om det stämmer är det ju inte alls konstigt att hon i så fall behållit den och bär den. Eller?

      Hon behöll klockan hon fick av Odd också. Det verkar vara något speciellt med bb och klockor!

        Investering för livet ??

        Fast klockan från Odd var inte köpt med svarta pengar som tillhörde någon annan. Den kostade inte 111000 heller.

          Klockan från Odd tror jag hon betalade själv men gav honom ”cred” för att givit till henne, därav att hon fortfarande har den kvar. Gick inte den lös på 65 000 och om jag minns rätt var det under en period då Odd försökte sig på lite olika verksamheter med mindre gynnsam lönsamhet. Precis som med X så tyckte ju IL att Odd skulle starta eget, eller ”bygga bolag” som hon kallar det. Det är inte omöjligt att även klockan från X i så fall är betald av IL och det där med inskriptionen också bara är ett ”hitte på”.

            Jag vet inte men en begagnad Cartier Cartier de Must (ser det ut som att hon har) går inte på 65 000. Snarare 15 000 skulle jag säga.

      Läste det, allt stämmer dock korkad avslutning. De allra flesta som är något insatta i avtal förstår att hon var tvungen att lägga ut samarbeten hon hade på black friday, det går inte att bryta avtal hur som helst

    Men snälla kan någon berätta VARFÖR Bellas ”livvakt” har nära kontakt med H fortfarande efter denna soppa? Varför?!

    Varför inte hålla tyst helt enkelt. Skaffa en bra advokat som får föra hennes talan och vara presskontakt.
    ”Inga kommentarer” borde vara den självklara strategin. Tycker jag.

    Gode gud, låt oss få höra Firrens version inom en snar framtid.

    Vuxna människor som sväljer allt med hull och hår.

    Tidningar som skapar rubriker endast pga vad Blondinen och livvakten påstår. ???

      Hahaha firren 😀
      Håller med, sjukt va folk är naiva till att leva lyxliv som om det inte fanns någon morgondag…

    Tycker ni ska läsa den här gamla intervjun m bl a Bellas livvakt Magnus. Han verkar vara något av en expert på dylika situationer men ändå har Bella lyckats pricka in nästan alla fel man kan göra ur säkerhetssynpunkt. knepigt eller….? https://www.realtid.se/sa-kunde-finansmannen-sluppit-bli-kidnappade

      Hahaha ??????

      Camilla..

      Det här är ditt nästa inlägg va?

      En artikel om hur livvakten och Blondie gjort allt tvärtemot vad han själv tipsar om.

      OMG, du är dagens vinnare ??????

      Hahaha oh lord!

      Det där var verkligen humor på hög nivå!

    Snart får exet bra betalt från nån skvallerpress som vill publicera hans story.

      Kanske just det Bella & Co är rädda för. Är det kört för firren så kan han ju lika bra dra med sig Bella om det finns minsta anledning att hon gjort ngt olagligt (ekonomiskt).

    Härligt att en reporter kan skriva något nyansierat om fenomenet ”Blondinbella”:

    https://www.aftonbladet.se/kultur/a/0E8xME/blondinbella-showar-pa

      Reporten påstår att Balla sagt hon har autism. Nyhet för mig, aldrig hört.

        Det har hon sagt flera gånger.

          Jag visste inte heller. Varför är folk så förvånade över hennes beteende då? Mitt ex med asperger var ganska lik Bella i sättet

            Jag har också adhd och enligt min utredning hade jag också ”en släng” av aspergers, men den biten förklarades höra till min personlighet och inte för att jag är autistisk (för det är jag inte). Kan vara liknande Bella ha fått höra.

            Man kan inte ha en ”släng” av autism, men man kan ha en personlighet med drag som liknar autistiska (eller hyperaktiva eller bipolära eller whatever) symptom. Dock ska dessa symptom verkligen försvåra din vardag och ditt liv och vara handikappande för att det ens ska motivera en diagnos. Med det sagt så är inte hela problematiken förenat med handikapp. Många förmågor är också knutna till funktionsvariationen. Anledningen till att dessa variationer diagnostiseras utifrån handikapp är för att dessa variationer inte matchar med de förväntningar vi har på ”fungerande” medborgare och räknas då som handikapp.

            Skulle kunna skriva mer men stoppar där innan det blir adhd-rant värd flera a4

        Hon har sagt att hon har är på ”aspergerspektrumet”.

          Aspergerspektrum? Asperger går under autismspektrum och kallas numera för högfungerande autism.

            Ja, jag vet det eftersom jag själv är där, men det var så hon beskrev det.

        Får mig bara att gilla henne !

    Om nu Bella flytt med barnen och odd är ”förflyttad” pga farligt men det är inte polisanmält, och kommer inte polisanmälas, pga ingen mening för det är kriminella pengar han försnillat. Vad är då poängen med att fly? Tror hon syrianska maffian kommer glömma detta om hon bara är borta en vecka el två?

      Vad ska hon polisanmäla tycker du? Jag antar att hon väntar på att H ska ta ansvar

        Genom att visa upp sig och bli mördad? Sådana hjältar finns bara på film. Det skulle väl vara ifall de hotade hans föräldrar eller syskon, då kanske han skulle komma fram. Om nu hela den här historien stämmer.

      Exakt… Känns som en fars…

    Jag tror absolut hon är inblandad i hans affärer och detta är mest krishantering inför det, att kunna distansera sig fràn honom och hävda sin egen oskuld.

    Om man läser ordentligt i expressen fràgar de detta: Har du haft någon inblandning i hans affärer?

    Hennes svar är följande:
    – Det uppenbarar sig nya skulder hela tiden och han kommer aldrig kunna komma tillbaka till Sverige. Jag har tagit avstånd och jag skulle aldrig hjälpa honom ekonomiskt. Men jag tycker oerhört synd om hans nära och kära.

    – Han har försökt att hänga på mitt race så som jag har levt. Jag har varit helt omedveten och trott att han varit en duktig trader som det kallas. Hans rykte i Sverige har varit att han är en av de bästa på det han gör. Jag har inte förstått att han handlat för andras pengar och sen så visar det sig att han har satt sig i så mycket skulder som är omöjligt att betala av under en livstid.

    Hon säger ju faktiskt inte NEJ, jag är inte inblandad i hans affärer. Bara ”jag har varit helt omedveten”.

    Det tycker jag hintar om att hon faktiskt är ekonomiskt inblandad och om vad det största hotet mot hennes familj är (att riskera hennes karriär och inkomst är ju faktiskt ett hot mot hennes familj).

    Hon skriver att hon har träffat barnen INTE att hon är med dom.

    Nån här som VET att hon har barnen och inte Odd?

      Varför vill du veta var hennes barn är och vem tror du kommer lägga upp den informationen på internet?

    Det jag tycker är så jäkla osmakligt av Bella är att bära den där jäkla klockan under galan. Den är ju köpt för stulna pengar! Om hon nu är så hotad att t.o.m hennes barn och ex (!!) är i fara, gör man sig inte av med klockan eller åtminstone bär den inte då?

      Lite kul ändå att han hade graverat ”för nuet vi delar” på klockan, ja det var det ju verkligen…

      Håller med kanske Bella har kryddat lite väl mkt!

        Inte så lite heller!

      Uy, och där kom det andra uppgifter, som man anade

        Precis.

      Fast vänta lite nu. Var H där när den här personen var där? Hur vet han vilken bil som varit utanför huset? Hur vet han att den här personen inte kommit dit med andra? Hur kommer det sig att H gömt sig för personen så personen måste fysiskt knacka på dörren för att leta efter honom? Är han en fegis som inte vågat svara de han blåst?

      Åh tänkte precis kommentera angånde detta. Alltså hur mina tankar gått. Typ tänk om det helt enkelt vart så att det är en helt ”vanlig” börs/aktie-grej som gått dåligt och ”vanliga” människor blev arga för de förlora pengar men det är ju trots allt en risk man tar när man invisterar. (Tex varför det är vettigt att istället för att investera en kompis pengar hellre ge dem råd om olika aktier osv för oftast om det skulle gå dåligt så skyller kompisen på dig och inte hur marknaden tydde sig..) Tänker att han var nog head over heels kär i Bella och försökte leva i extrem lyx för att bli uppskattad och älskad av henne.

      Åh fan!! De hela känns just nu väldigt skumt.

    Enligt expressen , så verkar Bella inte helt sanningsenlig ) lite väl kryddat ? Eller cam cam ?

      Inte så lite som Isabella har kryddat historien, iaf vad som framgår av artikeln ifråga.

    X familj har uttalat sig om att de inte uttalar sig till aftonbladet, dvs inget bekräftande men inte heller förnekande av situationen. Hade allt varit påhitt från IL så hade X familj knappast spelat med, vilket talar för en verklig allvarlig situation (om än möjligen kryddad med extrema avståndstaganden)

    ”Aftonbladet har sökt 28-åringen utan framgång. Hans anhöriga vill inte kommentera vad som hänt eller var han befinner sig.” https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/1k4GbG/28-aringens-dubbelliv-innan-blondinbella-tvingades-fly

    Artikeln har även en lite intressant jämförelse från en fd vän till X om att X är som Barney i HIMYM

        ”Han säger att han aldrig kontaktades av Expressen inför publiceringen på måndagen, och att han aldrig fick en chans att bemöta uppgifterna.
        Det är dock inte korrekt, Expressen hade sökt ex-pojkvännen via en mängd olika kommunikationskanaler och människor som fortlöpande har stått i kontakt med honom.”

        Han verkar vara ungefär lika ärlig som Bella

          Tyvärr ökar det inte hans trovärdighet, det finns säkerligen mer än han berättar även om saker mycket möjligt ”gjorts på rätt sida om lagen” och gått rakt åt skogen, inte bara en gång… många dåliga beslut under en lång tid… Ser man mer till artikeln i AB ”Enligt den senaste deklaration som avser inkomståret 2017 hade han noll i inkomst. Han deklarerade samtidigt för underskatt av kapital, 1, 8 miljoner kronor.” vilket om jag förstått rätt innebär extremt stora förlustaffärer redan under hela under 2017…

          I kombination med uttalandet om honom av hans vän från studietidens, vilken person det kräver att manipulera och hålla den imagen uppe av att vara framgångsrik när det går så åt h*lvete egentligen… Vilken bluff, nästan imponerande…

    Nu gör vi en re-launch av http://devote.se/nyahandelser , med ny headerbild och så ligger nu fokus på bloggare i Sverige. Välkommen att kika in.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.